Sziasztok!
"Elveszett bárányka" jelentkezik!
Először is köszönöm a sok drukkot a gyógyulásom érdekében, ideért. Túl vagyok a takony-kóron, köhögésen, torok fájáson. Igen ám, de hogy ne unatkozzam, kaptam helyette egy kis gerincfájdalmat!
Nem kicsit!
Gyakorlatilag a vasárnapi éjszakám egy nagy nulla volt. Egyrészről akkor még úgy köhögtem, hogy be nem állt az a nagy p..ám, másrészt nem tudtam olyan pozicíót felvenni, amiben ne fájt volna a gerincem. Próbáltam hasom, háton, oldalt, lábfelhúzósan, összezsugorodva, ülni, állni, sehogy nem volt jó!
Így aztán nem mentem hétfőn dolgozni, hanem egyenest a házi orvoshoz, aki egyből gerincröntgenre küldött. Eredmény, a gerincvonulatom alsó része ki van egyenesedve és egy kicsit össze vannak csúszva a csigolyáim. Köszi! Egyelőre itthon kellett volna feküdnöm a héten, amit kedden még teljesítettem, majd szerdán nagy buzgón elmentem dolgozni. Masszőrnél már jártam, mennem kell majd ideggyógyászhoz, és gyógytornára. A reggelek szörnyűek még most is, később jobb, majd a melóhelyen du-ra már elég sz@r. Nagyon kényelmetlen ülni. Ma bírtam a legjobban, ma szinte alig fájt, inkább most nem túl jó már. Hát, velem most ez van, bocs a hosszas taglalásért!
És akkor!
Nita! Ne haragudj, hogy így megkésve, de kívánok a Te drága nagyfiadnak nagyon hosszú, boldog életet!
Kismamik! Örülök, hogy végre jelentkeztetek, gyertek sűrűbben, meséljétek el, mire számíthatunk majd, és hozzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaatok(!!!!) pocak fotót!
Beze, drága! Gyanus nekem ez a sok laptető, lapozz csak vissza egy pár oldalt! Megy a drukk, hogy végre beigazolódjon a mi kis "hiedelmünk"!
Csillagvirág! Nagyon örülök, hogy végre jobban van a Te kis csillagszeműd!
Zsuzsa! Nem vagy semmi, gratulálok Neked! Bárcsak nekem is lenne hozzá erőm, hogy egy kicsit foglalkozzak a sporttal. Na, mindegy most meg már nem is szabad!
Nika! Ti hogy vagytok? Meló terén semmi?
Bettike! Mesélj, Veletek mi újság mostanság?
Pampa! Gratula a hamarosan várható költözéshez, remélem piri nénje elvonult már, és nem is környékez meg úgy 9hónapig!
Ne haragudjatok a hosszú hozzászólásért!
Jó éjszakát és Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!
Edit