tünci: hát igen, lestoppoltuk, bár fiatalabb, és még nem is találkozott vele Dorka személyesen, de a képeken nagyon tetszik neki.
És van pár közös dolog bennük, ahogy beszélgettünk Winchivel....
:D:D:D:D
Rugiból szerintem is kell 56-os. Képzeld, engem rábeszéltek a bababoltban, mikor még pocis voltam, hogy 62-es szettet vegyek, amibe hazahozom. Szépen félre is tettük, és mikor apa behozta, és öltöztették, hát kétszer belefért volna, lógott a lába. Tök égő volt.(Persze apa nem hozott másikat) De még jó, hogy betakartuk így nem látszott, hogy milyen nagy a rugija. Amúgy mikor jöttünk haza, július volt, de max. 15 fok, szél, hideg. Hülye idő volt nagyon.
Azt mondják a császárra, hogy könnyű? Hát nekem nem császár volt, de szerintem nem az. Sőt, én teljesen be voltam sz@rva, nehogy az legyen. Majdnem az lett, a hipertóniám, meg fertőzés miatt, de megúsztam. Nem hiszem, hogy könnyebb lenne, főleg utána a felépülés. Aki azt hiszi az szerintem nincs képbe.
Amúgy tényleg azt látom én is, hogy félnek a dokik mindenféle kockázatot vállalni. Jó, persze babáról és mamáról van szó, de nem gondolom én sem, hogy mindjárt vágni kéne, meg gyorsan sutty, vegyük ki....bár nem vagyok orvos....
szintus: szépek a lánykák nagyon. Hanna baba jókis husiban van, látom jól tartod. Fruzsi is nagyon szép lányka! Puszi nekik!
winchi: tetszik az új vonalzód.
lara: jó lenne, ha sikerülne eladni a telket, és a lakást is. Hol vennétek házat? Veszprémben?