Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mindenkinek!
Köszönöm a gratulációkat ! Külön köszönöm Zsuzsimanónak , Bizsókának , Veronixnak és a Flornatura üzlet felajánlást!

Szeretném megkapni a másik két nyertes címét , hogy megoszthassam velük a nyerményt.
Kép
szorgosstuci

SziasztokKép

Én is gratulálok és sárga vagyok az irigységtől! Na majd legközelebb én is megpróbálomKépKép

És Jubinak is gratulálok, a pályázat kitalálása, levezénylése miatt!

Juhéjj!

Koda

Kép

Kép
koda

Stuci, gratulálokKépKép Most már elárulhatom, hogy a 3. a lányom Barbi lett.

Jubi, köszönjük a szervezést és lebonyolítást!

Tegnap beújítottam pár új szalvit, sőt már 3 db karácsonyit is vettem. Időben el kell kezdeniKép Nekem most októberben 4 szülinaposom is lesz, bele kell húznom.

Képek ára: megnéztem a boltban, ahova járok. Itt csak fa-alapú képek vannak. 890-1690 ig vannak mérettől függően, de nagyon szép kivitelezés.

Tegnap elkezdtem a gipszöntés nagyipart, erre itt az esős idő. De kipróbálom az olajradiátoros szárítást alapjáraton.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Most pár napig nem tudtam semmit sem csinálni. Virágom lázas, két fogacska jön egyszerre (1.,2.) és csak kézben van el. Most meg elaludt az autóban, így beültem egy internet-café-ba legalább olvasni. Ez már tisztára függés!!!!!

Jubi!
MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG Pályázatot! Kép Kép Kép

Gratula mindenkinek!
Menek meglesem a csüntit.

Ja! A negyed képes képek a vásáron 990-1200 kerettől függően. Még a bölcsis nénik is 800-ért adják, igaz, az kartitatív vásár.
paat

Hello!
Én már stucinak kigratuláltam magam, de valóban örülök a nyertesekkel 1ütt!Kép -én nem tudok tapsolós fejeket légyszi tanítsatok meg! És stuci nagyon rendes, hogy osztozkodik én nem tenném!Kép))
Jubit pedig már a pályázat elején körbedicsértem és öt úgyis mindig dicsérjük még a végén elbízza magát!Kép))
Én is öntöttem képeket valamelyik nap és nálunk is borongós az idöKép
Trgnap ismét meglérdezték tölem, hogy mennyiért csinálok 1 képet...addig mondják, hogy belevágok az árusításba, csak nehogy akkor meg senkinek se kelljen!
Conti neked is gratula a lánykádhoz! De jó 1eseknek!Kép) Már én is vettem karácsonyos-pontosabban anygalkás szalvikat!
Paat puszild meg a picikét helyettem is, megértem szegénykét ez a fogzás nagyon szörnyü nekik!
No most lépek...
Szép napot!
abby
abby

Stuci!
Megkaptam, szuperül használható a minta Kép
Ja, és van hozzá gyöngyöm.

Jucus!
Hmmmm...
Csak egyet árulj el. Jól sejtem, hogy az Akrillakktól olyan szép fényesek a perecek? Kép

Ismerős volt az asztalka mintája, csak nem mertem rákérdezni, hogy az-e az amire gondolok.
Egyébként én csak a papír miatt vettem meg az újságot.

Anykó!
Én viszonteladónak és ismerősnek 500.-ért adom és a viszonteladó 890-950 ért adja tovább.(negyedes)
feles: 1000-1200.-
egész: általában 2000.-
Egyébként az 500 ért masszívan hülyéznek, hogy elkótyavetyélem a képeket. Igazából nálam az a lényeg, hogy az anyagár: celofán, sarokvédő, és magába a képbe épített dolgok megtérüljenek, meg hogy új szalvéta hegyeket vásárolhassak Kép
Ja , a bababörzén is 500-600.-ért adtam, de ott hagytam a drága népet alkudozni, hogy legyen egy kis sikerélményük. Én is imádok alkudozni Kép

Hatalmas Gratula minden nyertesnek, természetesen első sorban Stucinak aki igen szorgos és kreatívKép
Ez egy kis nyali voltKép Látom a tárgy helyét a lakásban Kép

Tényleg, mi lett azzal az ötlettel, hogy felajánlás? Ki is vetette fel?
Én is szívesen felajánlom a kagylós képet, meg akár még többet is.
Lehet, hogy nevetséges összeg jönne össze, de a szándék a fontos. Be lehetne venni az indexes, nőklapjás csajokat is ja meg a haladó csoportot innen.

Na megszűnök. Mióta dolgozóba járok többet írok.

Szandra
krampuszmama

Hogy lehet, ti el tudjátok adni a képeiteket?? Biztos én vagyok a béna, de engem nem talál meg senki..meg én se senkit....Kép

PaatKép
Virágnak puszika, kitartás!! Szerencsére minket elkerül ez a fájdalom. Pedig Marcinak 3 rágófoga jön egyszerre. Csak akkor vettem észre, mikor nevetettKép

ContiKép
Lánykádnak is gratulálok! Látod! Mondtam, hogy azt a dobozt be kell nevezniKép

Nálam ezerrel száradnak a gipszek, mert bekapcsoltam a gázkonvektorokat..úgy is hideg van nálunk..Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Stuci!
Küldöm neked a másik két nyertes címét, mihelyst ők elküldik nekem, már írtam nekik mélt.

Ez most mindenkinek szól:
El szeretném mondani nektek, hogy mennyire örülök annak, hogy így zajlott le ez a pályázat. Ugyanis amikor kiírtam, akkor több dekup.fórumba is írtam, hogy tudjanak róla, és pályázhassanak. Az egyik helyen ebből kisebb fajta balhé lett, mert azt mondták, hogy ez irigységet, széthúzást, haragot, feszültséget fog szűlni. NAGYON ÖRÜLÖK NEKI, HOGY NEM ÍGY LETT!!! KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!!Kép

Szandra!
Mutatnál nekem egy sarokvédőt? Gondolom ezt a képek csomagolásakor használod, nálam is nagy gond ez, hogy ne sérüljenek...

Képzeljétek, most jöttem haza az APEH-től, mától van adószámom, és hivatalosan is árulhatom a képeimet! (Nem lettem igazi vállalkozó, csak egyéni vállalkozói igazolványhoz nem kötött tevékenységet végző vállalkozó, aki az SZJA szerint adózik) Már van néhány bolt, ahová mondták, hogy vigyek képeket...egy kicsit izgatott vagyok...mi fog ebből kisűlni???...remélem sok pénz Kép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi! ha ezt a macerát részletesen leírnád nekünk azt nagyon megköszönnénk szerintem! Hogyan intézted? Mire jó ez 1általán? Mennyit kell adózni? stb...én is attól félek-bár még 1 képet sem adtam el- hogy ha esetleg árulnám akkor valaki rámszállna és csak gond lenne belöle! Jobb azt tisztes keretek között megoldani! De ha mást nem érdekel akkor nekem legalább emilben elküldenéd?! Elöre is köszönöm! Puszika a homlokodra!Kép)
abby

nekem van adószámom...vagy ez más?
csak képeket árulhatsz vagy hogy van ez? no most már abbahagyom, de nagyon izgat a téma!Kép)
abby

Sziasztok!

Stuci! Gratulálok! Most már el merem árulni, hogy nagy dillema után rád szavaztam! De míly nehéz is volt dönteni...napokba tellett! Kép

Én is szeretnék árulni, csak ugye a gipszképek nem igazán kelendőek. Ráadásul itt semelyik boltnak nem kellenek! Kép Nem panaszkodom, csak ugye jól jönne egy kis GYES kiegészítő. Hírdetni kellene valahogyan(ismerősi körben és nem újságban! Kép ), de nem is tudom, hogy kellene. Nem akarok erőszakosnak tűnni. Ha beindulna a dolog, akkor én is 500 alatt nem adnám a negyed sima keretest, 600-ért a dekoros keretest és 900-ért a felest! Most nagyon bezsongtam a funérra! Csak a férjem nem akar segíteni! Kép A kis piszok! Kép
Most így vettem két vágott funérlapot a kreatív boltban. 100.-/ kis kocka. Röhelyes az ára! Kép
Akarok vágódeszkára is készíteni, és konyraruha akasztóst is, na meg szalvitartót, órát, képkeretet...stb...stb... Sok apróságot! Csak gazdit kellene találni nekik!

Na megyek is, mert Geri beteg és nem alszik valami sokat! Kihasználom ezt a kis időt, és megyek takarítani! Ha maradt időm, akkor még alkotok is! Kép

Kép

KépKép
anyko

Abby!
Írok mélt, mert nem biztos, hogy ez mindenkit érdekel...de ha mégis szóljatok, és másnak is leírom a részleteket!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Jubi!
Ezt a vállalkozói macerát nekem is átküldenéd?
makrancos@tar.hu-ra?

Köszike.

Nemsokára ki lesz írva egy pályázat, amatőr művészeknek. Kit érdekel? Ha megkaptam a pályázati kiírást át tudom küldeni nektek.

Pusza.

Évi
makrancos

Sziasztok!

Előlegben ennyit találtam a pályázatról:

"A Tudatos Művészek Szövetsége pályázatot hirdet amatőr művészek számára a képzőművészet és az irodalom terén a 2005. évre. Lehetőséget szeretnénk teremteni a művészeknek a nyílvánosság előtti bemutatkozásra olyan pályázati művekkel, melyek témája a lelkiséggel, a természettel, az emberi értékekkel és kapcsolatokkal foglalkozik.

A pályázat nyertesei anyagi és szellemi (kiállítások) támogatásban részesülnek.

Részletek 2005. januártól várhatók.

Érdeklődni lehet:
Lakatos Gyula
(20) 918 66 28"

Lehet készülni lányok. :-)

Évi
makrancos

Szia Makrancos Évi!
Kép
Más: ha megkaptad a pályázati kiírást, átküldenéd nekem? Köszi!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Szia Mindenkinek!
Köszönöm mégegyszer a Gratulákat!
Én is szívből gratulálok minden résztvevőnek !
Sajnos , mint azt Jubi írta vannak olyan emberek akik a játékban nem lelik örömüket.Azt hiszem ezért nekünk nem kell rosszul érezni magunkat , ez legyen az ő bajuk!
Én egy kedves barátságos kis csapatra találtam itt,és nem szeretném ha ez megváltozna e miatt a játék miatt , amit el se tudok képzelni egyikőtökről sem!
Szandra !
Az árverés témáját én dobtam fel , csak Jubival megbeszéltük és nehéz lenne a bonyolítás.Neki ideje nincs én meg nem értek hozzá. Kép
Koda!
Elvagyok ám én is átkozva keresksdés ügyileg! KépPróbáltam már annak idején a matricákat is értékesíteni , de a dicséreten kívül nem sikerült profitálni belőle./bezzeg ajándékba jó! /
Jubi!
Én is kérném a tájékoztatód !!
Anikó!
Nekem is hosszas fejtörést okozott , hogy kire szavazzak !?
Makrancos!
Ezen a kiállításon már nem mernék pályázni. Ehhez már túl amatőrnek érzem magam. Te voltál már ilyenen?
Kép
szorgosstuci

Lányok!
Raktam fel új szalvikat! Ízelítőül...
KépKép
szorgosstuci

Sziasztok!
Stuci!
Gratulálok Neked, nagyon szépet alkottál Kép
És persze a többi nyertesnek isKép
Szerintem itt nem voltak vesztesek, mert úúúúgy agyondicsérgettük egymást, hogy senkiben nem lehet rossz érzés a pályázattal kapcsolatosan...
Jubi!
Tényleg köszi Neked is!!!

Én mostanság csak olvasgatok, és irigykedek....

Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Jubi!

Lécci nekem is küld át azt az adószámos izébizét Kép Csak kíváncsi vagyok.

Vettem gessot, meg még mást is, most föstök ezerrel Kép Mingyán mutizok.

Kép
krimo

Újra itt.
Nos csak, hogy lássátok, én is tudok ám mályvát csinálni, mikor nem akarok...beleborult egy kicsit" a piros, aztán addig kavarásztam míg ilyen lett
Ezeket vettem tegnap, meg még 3 szalvit, szerintem átvágtak, miért fizettem négyezret nem tom Kép
És eddig jutottam alapozásilag. De asszem átkenem még a belsejét, ez a mályva nem túll nyerő Kép

Szép álmokat nektek.

Kép
krimo

SziasztokKép
Először is nagy-nagy gartula Stucinak,és a Többieknek isKép

Én is épp most gondolkozom, hogy csinálok pár dolgot eladásra, és nálam is igazán a dilim fedezetére lenneKép)
Annyiban jó, hogy van egy kis ABC-nk, Apa a vállalkozó, és hát oda be tudnám tenni.
Így S.K készítésű, anyagköltségről kell számla hogy legyen...

JUBI!! MÉGMÉG!!
Bár a tengeres, vizes téma nem az én szivem csücske, de ma épp egy ilyesmit sikerült megcsinálnomKép
Azt hiszem megtartom, kék a lenti fürdőn, és ez a sz nagyon teccc...
Hajni
hajnii

Sziasztok!
jubi köszi a leírástKép küldtem mailt én is!
Én annyira elvoltam a pályázati müvekkel, hogy fel sem tünt hogy valaki is haragudna valamiért. Volt ilyen? Én tényleg nem emlékszem. szerintem nagyon jó hangulatban telt a dolog.És valóban nem örülnék jobban ha én nyertem volna meg-persze erre esélyem sem volt!Kép
Most egy kis szekrénykét-amit 7végén menekítettem meg papámtól-festettem le és holnap haladhatok vele tovább, olyan kis mediterrános lesz. Aztán a kenyértatróm is le van kenve holnap megy rá az olivás minta. És az oviba szánt képet is elkezdtem. Szóval elvagyok rendesen!Kép)
sziasztok
abby
abby

Jubi!

APEH-s macerát plízzzzzz!

Jucus
20170114224602

Jucus!
Kép
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Könyörgök!!!!
Fehér Zsuzsa mail címét plííííííz

Szandra
krampuszmama

Sziasztok!

Jubi! Feltétlenül átküldöm, amint megkaptam a pályázat kiírását. Köszi az e-mail az APEH-os macerával. :-)

Szolrgosstuci!
Eddig én sem indultam, mert még nem találkoztam ilyennel. Pont az a lényeg, hogy amatőröknek van. Én egy üvegfestménnyel akarok indulni, de még nem találtam ki, csak dereng valami.

Üdvi.

Évi
makrancos

Sziasztok!

Jubi!
Nekem is átküldenéd az APEH-os ismereteidet.
Én igaz még GYED-en vagyok, de hamar elszalad az idő. A régi munkahelyemre nem szívesen megyek vissza, mert hosszú a munkaidő, és hiányozna prücsökKépKép
Köszi.

Hajni!
Nagyon jó hangulata van annak a képnekKép

Era

Era
Kép
era75

Lányok!

Készítem az új honlapomat, ahol csak a szalvétagyűjteményem lesz látható. Hamar elfogy ez a 40 mega hely, így kénytelen vagyok csinálni még1 honlapot. Megnézitek? Minden ötletet szívesen fogadok, hogy miként is kellene érdekessé tenni az oldalt!
http://anyko2.gportal.hu

Most nem volt időm alkotni, pedig nagyon klassz dolgokat vettem. És sok új szalvit, de a gépem lemerült! Kép

Puszi!
Anyko
És várom a véleményeteket!!!

Kép

KépKép
anyko

Jubi!

Email és kupon is ide ért.Köszönöm neked!
Jucus
20170114224602

Sziasztok Csajok!

Naaaaaagyon szépeket alkottatok, csak ámulok és bámulok.

Gratulálok a nyertesnek, nekem is az tetszett a legjobban. Kép Tényleg, hogyan is készült? Létezik ilyen forma?

Jubi! APEH-os dolgot nekem is küld már el, lehet, hogy ez megoldás a problémánkra?
E-mail: szokolka@hotmail.com vagy szokolka@freemail.hu

Köszi! Kép Kép

Melinda
szokolka

Conti!
Barbara elküldte a címét, de a teljes nevét sajnos nem Kép Ha elárulod, akkor már küldöm is neki a díját!

Jubi

Ui: Szokolkának és Erának is küldöm az APEH sztorit.

off: állítólag emelkedik a családi pótlék januártól! Hallott róla valaki, hogy mennyi lesz?

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!

Nekem átküldted azt az apeh-ot? Mert ha igen szerintem rajtaütésszerüen kitöröltem Kép

Itt sem mozgolodik senki most, mikor ilyen pácban vagyok!Lekentem azt a kupát repesztővel, már repedezik is, sajna nem olyan nagyon. . . Szalvit akarok rá ragasztani, most akkor előbb lelakkozzam? Vagy ha nem, akkor a ragacs nem szedi le a repesztésemet????
Már a második réteg is simán szedte le a feketét rólla, lehet, hogy nem volt túll szerencsés választás a tempera.

Segijjetek!

Kép
krimo

Krimo!
Átküldtem a krimoka@freemail.hu-ra az APEH-es dolgot.

Ezt a kupás dolgot nem nagyon értem. Lekented egy alapszínre, aztán repesztő lakk, aztán egy másik szín? És most a felső szín repedezik? Ha itt tartasz, akkor várd meg míg teljesen megszárad, aztán ragaszthatod rá a szalvétát, és csak utána lakkozd le!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi, a vezetéknév: Németh. BocsiKép

Krimo, én még 2 komponensű repesztőt nem használtam.
Viszont a marabus repesztőlakkot használtam már temperára és akkor is repesztett, mondjuk én mindig több órát várok a lakkozás után. Utána jön egy világos festék ami megreped és rá a szalvéta.

Conti

conti

Jaj de jó, hogy itt jártatok!
Már alig gyöztem kivárni a választ! Kép))
Jubi, pont ott tartok ahogy írtad, és már nagyon rég száradt, mert még tegnap este 9 felé kentem le. Akkor most merész leszek! Kép Ha lejön az se nagy gáz, mert nem igazán tetszik a szine mostKép
Köszi a mailt!
Conti! Ez is csak sima repesztö, nincsen nekem kétkomponensüm Kép

Köszi csajok! Örök hálám!

Kép
krimo

Jubi!

Köszönöm, mindkét helyre megérkezett az e-mail.

üdv. Melinda
szokolka

Én is megkaptam! Igazán egyszerű Kép
És! Tadadadam, ráragasztottam a szalit, és nem jött le a festék! Majd mutizom később, még lakkozom stb...

Kép
krimo

Kép Kép a lakk meg leszedte. Brühühü

Kép
krimo

Krimo, sajnálom hogy lejött. Nem is értem, a 2. réteg festék jött le, amin a szalvi van?

Tegnap elkészültem egy 4 db-os sorozattal
íme.
Folytattam az egyiptomi mániát is egy kis dobozkával.

Conti

conti

HI!

Jubi!
Adózós cucc-muttyot légyszike! paat_paat@hotmail.com

Krimo!
Jó a mályvád Kép Pont ilyen sikeredik nekem is véletlenül.

Szaporodnak az új képek, csak a párom nyaral a digitálissal együtt. Majd fotózok később.
Négy napig két kicsi gyerekkel egyedül... Hogyan csinálják, akik egyedül nevelik őket és dolgoznak is?! Bölcsis napokon még csak-csak, de egy full-time szombat már nem semmi. Mára nagyszülőkhöz költöztem Kép
paat

Conti!

Nagyon jó lett az olajos cucc is teccik, meg az egyiptomos is! Kép

Nem az egész festék jött le, csak ahol kezdtem a lakkozást most ilyen bocsi hogy hanyat van, de sikerült elbarmolnom valamit a fotófeltöltő progin Kép tiszta bénázás a hétvégém

Kép
krimo

Conti!
Nagyon jók lettek, de az egyiptomos sorozat kiváltképp tetszik.Kép Honnan szerzed az egyiptomos motívumokat? Csak nem te fested rá? A férjen anyukája nagyon odavan az egyiptomos dolgokért, így szeretném meglepni valami egyedivel.Kép

Sztigris
sztigris

Sziasztok!

Conti!
Hűűű, nagyon tetszik a 4db-os képedKép, az egyiptomi is szép, de a másik.....szupiKép

Paat!
Az én párom kedden utazik el konferenciára, de én már megkértem a hugom, hogy jöjjön el addig, pedig még csak egy gyerekem van. Egyedül azért sok 3 napigKép

Krimo!
Pedig nagyon szépet csináltál!
És akkor a repesztő lakkra festék és arra a szalvéta? Én még ilyet nem mertem csinálni, pedig szerettem volna.
Akkor hozzá se kezdjek?

Valaki a múltkor írt a 3D-s lakkról.Most vettem én is. Hogyan csináljam? Segítenétek nekem?!
Még azt le kell lakkozni?Vagy az már a lakkra megy, vagy csak simán?

Sziasztok!

Era

Era
Kép
era75

Paat!
Figyeld a kukacpostádat!Kép

Krimo!
Ez a kupa annyira jó lett! Nekem nagyon tetszik! Mondjuk nekem minden tetszik, ami mediterrán meg olivás, de ezt nagyon eltaláltad!!!

Conti!
Neked is gratula a műveidhez!!

Paat, Era!!
off: amikor még csak egy fiunk volt, akkor én is sokat bíztam a nagymamára, mi meg csináltuk a sok közös programot a párommal kettecskén. Most már más a helyzet, és nincs lehetőség lepasszolni a fiúkat. Eleinte nagyon nehéz volt, hogy mindent úgy kellett megoldani, hogy bele kellett tervezni a gyerkőcöket is, de most már eljutottunk odáig, hogy kifejezetten élvezzük, hogy mindent (jót, rosszat) együtt élünk át, mi négyen. Mondjuk én is jobban szeretem, ha négyen, és nem hárman (Apa dolgozik stb) telik az idő, de én azt is élvezem, ha csak hármasban vagyunk a fiúkkal.

...majd elfelejtettem: elkészült az almás párja, a citromos. Csináltam még egy kicsi rózsás képet is, de azt inkább nem mutatnám meg, nehogy kiábránduljatok belőlem Kép...majd ha egy kicsit kipofozom, talán.. És még van néhány dolog, de száradnak...

Pussz: JubiKép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sztigris, az egyiptomos képeket a netről loptam le, google keresőbe beírtam hogy papyrus és hogy csak képekre keressen. Lementettem ami tetszett és kinyomtattam szalvira. Egy réteg szalvit ráragasztottam az a4 papírra celluxal és a tintasugarasommal kinyomtattam. A méreteket persze előtte ellenőrizni kell! A kinyomtatott képet fixálni kell, én egy kis spay-t szórtam rá, nagyon módjával, mert pl. ha valamire rárakva fixálod akkor simán odaragad. (mint nekem a fa-alaphoz) De volt amit nem fixáltam, vártam több napot is, hogy jól kiszáradjon. Volt ahol kicsit engedett a festék, a lézer nyomtató biztos jobbat tud.

Krimo, szerintem így is jó lett, legfeljebb azt a rész fordítod a fal felé. Vagy ajándék?

Era, a 3d lakkot rá kell vinni vastag rétegben arra a részre amit ki akarsz emelni. Ne ijedj meg, fehér a lakk, de ahogy szárad szintelen lesz. Nem lehet elrontani.

Paat, meg tudlak érteni. Mondjuk nekem az egyik "nagy", 15 éves, de ha együtt veszekednek a kétévesemmel, olyan mindegy. Most, hogy elkezdődött a suli, legalább délelőtt csend van.

Jubi, szép a citromos, mint mindigKép

Puszi, Conti

conti

Jubi!

Ezek a keretek nagyon teccenek még mindíg! De mostmár vettem én is sziénát! Biztos sose lessz ilyen az enyim Kép

Era!
Én is most próbáztam ki először, de a ragasztásig nem is volt semmi gond, csak a lakk Kép biztos túll vizes volt az ecset. Már csak ezt gondolom, mert aztán csak átkentem, igaz plextolal inkább Kép

Conti!
Ponnt az az eleje Kép lehet hogy ráragasztok egy olajbogyit Kép

Csajok!

Olyan jó cserepeket vettem ma az obiban! Már nem férek a motyóktól, de ezt ennyiért nem hagyhattam ott.
És végre van csiszológépem, és nekiállhatok a rombútoroknakKép

Kép
krimo

Krimo!
Ezek a keretek nem sziénával vannak kenve!Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Kép nahát hova figyeltem én??
Akkor? Áruld el mi a titkod! Kép

Kép
krimo

Jubi!
A titokra én is kíváncsi vagyok! Gyönyörűek ezek a keretek! És akp is! Annyira összhangban van! Kép Szuperek!!!!!!!

Krimo!
Én is voltam Szombaton az OBIban, de én nem láttam ezeket a fantasztikus cserepeket! Kép Pedig vettem volna!

Lányok!
Van egy jó hírem. Most fel vagyok dobódva! Kép
Bementem a papírboltba, mert az egyik eladócsajszi kért tőlem képet! Meglatta a tulaj és folyamatosan szeretne rendelni tőlem. Árulná a képeket a boltban! Adott gondolkodási időt, de ezen nincs mit gondolkodni! Ilyen lehetőség nem jön mindig! Kép
Októbertől vinném a képeket és főleg karácsonyi képek kellenek neki. Na meg apróságok. Gondolom mécsestartó és egyebek! Ideadott egy gyűjtőszalvi megrendelőt is, hogy nézzem ét, mely szalvik kellenek nekem! Igaz, hogy barom i drágák, mert 450 csomagja, de ez akkor is tök jó! Kép
Szóval ötletem ezer karácsonyi témában és bízom benne, hogy meg is tudom őket valósítani! Kép
Na jó, nem örülök itt tovább, mert vár a házimunka és a főzés! Kép
Puszi nektek és jó étvágyat az ebédhez!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?