Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Neharagudjatok, hogy nem írtam, de otthon elromlott az internetünk, nem tudok rá felmenni. Ma is a könytárba jöttem be, hogy tudjak írni.
Sajnos a keddi tesztem is negatív lett, és estére elkezdtem barnázni. Szerdára behívtak vérvételre, de aztán mégsem csinálták meg, mondván a barnázgatás miatt várjak még egy napot. Estére rendesen megjött a menstruációm. Most kezdem összeszedni magamat, mert azért a szívem mélyén még mindig bíztam.
Nekem ez volt az első beavatkozásom, de januárban szertném újra megismételni. Remélem lesz rá lehetőségem. Volt közületek valakinek csökkent pajzsmirigy működése? Nekem ez is van, és a háziorvos azt mondta, hogy ez is lehet az oka annak, hogy csak egy sejtem lett, és lassabban osztódot, és nem maradt meg. Októberben elküld izotópra, hogy mindent tisztán lásson. Ha volt valaki ilyen cipőben legyen szíves írjon, hogy ez mennyiben rontja az esélyeket, stb.

Berni 30! Mi van veled, mi lett a vérvétel eredménye?

Moncs
moncs
 
 


Moncs!

KépKépKépKépKépKép Majd legközelebb több csíkod lesz! Januárra próbáljatok meg minden hátráltató tényezőt kiiktatni! Sajna nekem nincs tapasztalatom pajzsmiriggyel kapcsolatban, de van egy topic: Fogamzás, várandósság, szülés » Várandósság » Terhesség és a pajzsmirigy alulmûködés. Hátha itt megtalálod a választ!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Kriszta! nem tudom ez jó-e mert nekem nem volt inszem, nekem Orsinál nem fájdogált a hasam. Szerintem a méh késöbb nö annyira hogy érzed viszont menszi környékén éreztem hogy megjön és nem jött meg. Ha ezt érzed az jo.
Hát én sem bánnám ha nem kellene lombikra költeni addig nem is merek házat venni.

Zsu! hajrá a köv. akcióhoz!!!

Zseboroszlán, Zsu! Amugy nekem is ki kellett hagyni 3 hónapot ahogy irták, de ez lombiknál igaz, inszemnél nem irja elö a törvény van orvos aki ott is kivárja v. aki nem.

Dóri! Nekem is alig tudták bekötni az infuziot, mindig ez van, de maga a mütét nem vészes, utána sem volt fájdalmam, gondolok Rád neked is ilyen legyen és renben menjen!!

Moncs! Sajnálom a köv. biztos sikeres lesz!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 

 
 

Lányok!

Kicsit el vagyok kenődve. Tegnap du. azt mondta az orvosom, hogy a sok petesejtleszívás miatt nem biztos a pénteki műtét. Dél után már nem nagyon szoktak műteni, lévén, hogy éhgyomri beavatkozásról van szó. Így abban maradtunk, hogy ma de. telefonálok, és akkor kiderül, hogy hétfőn mikor lesz, esetleg mégis beférek-e péntekre. Hát, csak keddre sikerült beiktatni a dolgot. Kulin dr. mondta, hogy ne haragudjak, és kedves volt, mint mindig, és tudom, hogy egyáltalán nem rajta múlt, sőt igazából senkin, mégis rossz érzés, hogy rákészültem, mindent megszerveztem, a férjem is elintézte a munkahelyén a dolgokat, stb., és akkor most kezdhetjük előlről a szervezkedést... Meg ugye lelkileg is ráhangolódtam, hogy péntek, péntek, péntek, erre semmi. Sőt, még 4 nap várakozás! Estig megnyugszom, de most még kicsit feldúlt vagyok, ne haragudjatok!

KarmenKép

Segíts, kérlek! Neked mikor volt a hisztero? Mármint hányadik ciklusnapon? Én úgy tudom, hogy pé. előtt szokták, és nekem is a 9. nap lett volna a péntek. Így a 13.-ra esik. Remélem, még nem ovulálok addig el, bár fogalmam sincs, ez mennyiben befolyásolja a beavatkozást. Mi a véleményed? (A 13-14. napon szokott tüszőrepim lenni.)

LaraKép
Ma voltál UH-on? Mi az eredménye? Mikor lesz az inszem?

Kriszta, LullabyKép
Nagyon szorítok, hogy bírjátok a napokatKép

MoncsKép
Igazán veled érzek, és szorítok, hogy legközelebb megfoganjon ez a kisbabóKép

OrsiKép
Számolom a napokat! Jövő hónapban talán már babázol! A régebben felajánlott szopis, és egyéb segítségem továbbra is fennáll! Majd élj vele!

BrigiKép
Rád is sokat gondolok! És a megszületendő babátokra isKép Remélem, idén a pocidba költözik és sokáig ott is marad!

ZsuKép
Téged sem feledlek! Jövő hónapban Orsi anyuka, te meg kismami leszel. Mit szólsz? Jó ötlet?

Mindenkit sokszor puszilok!

Dóri
kardalus
 
 


Sziasztok!

Ma volt az uh, mindkét oldalon van 1-1 szép tüszőm, a jobb oldalon még egy ciszta is. Gazdag termés. Szerencsére a cisztára azt mondta Kovács dr. hogy magától felszívódik, nem kell vele foglalkozni. Holnap este megyek szurira és vasárnap reggel lesz az inszem.

Kriszta, Lullaby!
Mire én beérek az inszemre, nektek már meglesz az eredmény. Nagyon izgi Kép

Moncs!
Nagyon-nagyon sajnálomKép De ne búsulj, a következő már biztos sikerülKép

Dóri
Akkor nem holnap, hanem kedden leszünk Veled lélekben, minden simán fog menni.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara Kép
Ez nagyon szép, hogy ilyen szimmetrikusan vannak a tüszők. A cisztával ne foglalkozz, az fel fog szívódni.
Drukkolunk az inszemhez!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lara! nekem is felszivodott.

Dóri! ahogy én emlékszem el kellett halasztani a mütétet mert nem jött meg a menszim, ill. pont akkor lett volna és ugy nem lehetett, igy tudom hogy utána volt 1 héttel. Szerintem nem számit mikor van ovulácio, hacsak nem akarsz utána nekiesni a babagyártásnak, én inkább pihentem. Igaz nekem lapar is volt akkor.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok,

Lara, szép teljesítmény a két tüsző spontán !!A menetrend nekem is épp igy volt, szerdan UH, penteken szuri es vasarnap inszem !! Pont egy hónappal előtted járok ! Nagyon drukkolok, és remélem mindkettőnknek szerencsés és pozitiv lesz a vasárnapKép
Lullaby,
Megjöttetek már a pihiből ? Hogy vagy, már csak két nap a tesztig..remélem jó példával jársz előttemKép
Dóri,
Sajnálom, hogy elhalasztódott a hisztero, elhiszem hogy nagyon rá voltál készülve. De biztos rendben lesz kedden is, az ovulációról inkább az orvost kérdezd...sajna/szerencsére nincs tapasztalatom. (és nem is tervezem KépKép
Orsi,
Sajnálom hogy olyan nehezek az éjszakák, de mostmár nem sok van hátra! Bár utána gondolom az ikrekkel is lesz még egy két hosszú éjjeletek...
Addig is próbálj pihenni.
Zseboroszlán,
Nálam nem volt Chlamedia teszt, bar anyukám is pont azt mondta, hogy szerinte nem ártana. Remélem nem lesz már rá szükség !
A kaáliban az inszem 25.000-be kerül, a lombikot a TB támogatja, tehát ingyenes. Viszont a stimuláló gyógyszerek mindkét esetben fizetendők, úgy tudom a lombiknál 70-150 ezer forint, egyénileg változó, az inszemnél valószínűleg kevesebb stimu is elég, én most elsőre egyáltalán nem is kaptam. És ugye már nem is fogok Kép
Karmen,
Lehet hogy csak beképzeltem, mert a többi lánynál olvastam, a héten már nem éreztem semmit. Bár ma egy kicsit mensis görcsöm volt delutan, elvileg holnap vagy szombaton jött volna meg...de ugye a duphaston miatt semmikepp nem fog, amig abba nem hagyom. Szerencsere nem is barnazom, azt mar 4-5 nappal mensi előtt szoktam, most inkabb egy kicsi fehéres folyás van...remélem ez sem gond...Arra gondolok, hogy ennek a két gyogyinak is mindenféle mellékhatása lehet, hiszen sosem szedtem még ilyeneket.
Hétfőig mindenképpen reménykedem, vasárnap pedig tesztelek !!
Zsu,
Neked mikor is van a következő időpont ? Addig csak egészségesen, sok gyümölcs, zöldség és vitaminok !
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Dóri Kép
Csak most látom, hogy írtál közben... valahogy lemaradtam. Sajnálom a pénteket.
Én úgy tervezem, hogy a jövő hónap legvégén már babázunk... végülis okt.27én leszünk 36+0, akkor már kibújhatnak. A szopis segítséget fejben tartom, ha bármi van, akkor azonnal jelzek.

Kriszta Kép
Lesz ez még így se nálunk Kép De már hozzászoktam ehhez a pár órához, amit egy huzamban aludni tudok. Most alszom éjszaka kb. 2*2-3 órát, majd napközben is 1,5-2 órát, és nem érdekel, hogy hogyan kellene aludnom Kép

Orsi + 2 Kismaczkó
30+1

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szia Moncs!

Köszönöm az érdeklődésedet! A vérvételen 1100 volt a Hcg szintem, aztán csinált az orvos egy UH-ot is. A méhszáj zárva van, vérömleny nincs a méhen belül, úgyhogy ez a barnás attól van, hogy a vérzés megjönne, de mégse jön. Szóval érted? Az ájulás az alacsony vérnyomás miatt van, de egy laza reggeli kávé segíteni fog. Ja, és ami a lényeg, hogy úgy néz ki 2 petezsák látszik, de majd ez a 28-i UH-on válik biztossá. Addig kíméletes életmód stb., kaptam gyógyszereket. Most táppénzen vagyok és főleg fekszem, férjem nem hagyja, hogy egyedül legyek,így elvisz haza reggelente a szülői házba délután meg hazahoz.
Nagyon sajnálom, hogy neked nem sikerült, de remélem, tologathatjuk még együtt a babáinkat. Januárban már biztosan minden rendben lesz. A pajzsmirigy valóban befolyásolhatja a petsejt képződését, de ebben nem tudok neked segíteni. Viszont a Nők Lapja Café Kaáliba járunk topikon vannak hasonló problémával küzdő csajok. Próbálj meg tőlük tanácsot kérni. Egyébként már dolgozol?
Üdv: Berni
berni30
 
 


Sziasztok, most érkeztem a pihiből és egyből rohantam fel hozzátok, mert kérdésem van: szerintetek az normális, hogy 2 naoja barnázok, pedig rendesen szedem a Duph-ot? 2 napja fájnak és feszülnek a cicijeim is, meg a hasam is szurkálgat... Félek, hogy ez nem sok jót jelent.. :-(
Asszem holnap reggel nyomok egy tesztet meg egy telefont a Kaáliba.. Eddig azért nem telefonáltam, mert olyan helyen voltunk ahonnét egyáltalán nem lehetett telefonálni.
lullaby
 
 


Nekem is az első inszemem volt, nálunk is a katonák vannak egy kicsit kevesen, nekem meg az egyik oldalam kicsit szűkebb, de egyik sem olyan marha nagy probléma, ezért is próbálkozunk az inszemmel.

Moncs, sajnálom, hogy most nem sikerült, azt a pajzsmirigy dolgot azért nézesd meg mindenképp, az is egy plusz lehetőség a sikerhez.

Kriszta, remélem nálad minden ok, kezdem úgy érezni, hogy jobb a tünetmentes állapot Kép

Lara, irány a cél: az inszem egyáltalán nem fog fájni, nem kellemtlenebb, mint egy UH. Sőt, mi kértünk tégelykét, itthonról vittük a fiúkat, hogy legalább egy kicsit emlékeztessen a dolog az eredeti verzióhoz Kép

Mindenkinek nagyon köszi a drukkot!
lullaby
 
 


Kriszta! Nyugi, én sem éreztem semmit kivéve 3 napig a mindjárt megjön érzést. Utána sem volt semmi, szoval egyéni kinél milyen tünet van.
Sajna ez sem igaz hogy a gyógyszer mellett nem fog megjönni. Ha nem tapadt meg akkor sajna ugy is lesz vérzésed, csak nem olyan erös, nekem igy volt mindig a lombiknál. SZoval amig nincs vérzésed addig szerintem minden jo!

Lullaby! Remélem minden OK!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok Csajok!

Mindenkinek köszi a drukkot!

Lullaby,
Tényleg lehet otthonról vinni az anyagot? Ez nagyon jó hír, este én is megkérdezem.
Megy a drukk, már nem kell sokat várniKép
Nyugi, minden ok lesz!

Kriszta,
Azért nem olyan spontán volt ez a két tüsző, clostyval rásegítettünk egy kicsit. De attól még ott vannakKép
Neked is megy a drukk! Olyan jó lenne ha már elsőre sikerülne mindkettőtöknek! Követném a pozitív példátokatKép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Jó reggelt, most beszéltem a Kaálival, azt mondták semmi gond, előfordul ilyen barnázgatás, szedjem továbbra is a Duph-ot és teszteljek vasárnap. Legfeljebb hétfőn még be kell mennem egy vérvételre.

Lara: nekünk adtak egy kis tégelyt, csak az volt a kikötés, hogy egy órán belül be kellett velük érni az intézetbe.Nekünk sokat sámított, még az eredmények is javultak a spermaképen Kép

Kriszta hogy vagy?

Dóri, már csak 4-et kell aludni keddig, és indul a folyamat!

Mindenkinek szép napot!
lullaby
 
 


SziasztokKép

Mindenkinek köszi a nyugtató-bíztató szavakat. Már túl vagyok a csalódottságon, inkább amiatt izgulok, hogy ne legyen gond, ha addig lezajlik a tüszőrepim. Úgy tudom ugyanis, hogy a hiszterot előtte jó csinálni. Az orvosomat nem szívesen zaklatnám hétvégén, de hétfőn lehet, hogy még rákérdezek nála.

Lullaby és Kriszta!
Szép hétvégét tessék nekünk csinálni. No meg magatoknak is! Nagyon szorítok értetetek!

LaraKép
Én hiszek az inszemben. Vannak inszemes babák a környezetemben. Kíváncsi vagyok a te beszámolódra is! Nagy drukk neked a vasárnapi fogamzáshozKép Mert ugye az lesz, ugye?

OrsikaKép
Veled érzek az alvásproblémákkal kapcsolatban. Ha megszületnek a srácok még lesznek álmatag éjszakáid, de aztán egyszer nem is olyan sokára, mindenki kipihenten ébred majd. ÉS ANYUCI LESZEL PÁR HÉTEN BELÜLKépKépKép

Sok puszi mindenkinek!
Dóri
kardalus
 
 


Sziasztok lányok,

Micsoda izgi hétvége !!!
Karmen
Köszöm a biztatást, remélem nálam is csak az elmaradt mensinek lesznek jelei Kép
Lullaby,
miért mondták neked hogy holnap tesztelj, nem máról volt szó ? Én már úúgy izgultam hogy van-e zebrádKép Én is pont most akartam kérdezni, hogy nem baj-e ha tegnap este és ma reggel nekem is nagyon halvány, de mégiscsak barna jött Kép( Én valahogy hirtelen le is mondtam a sikerről, és próbáltam magam a következő esélyre készíteni, de most hogy elolvastalak titeket, mégis erőre kaptam, és legalább hétfőig reménykedem. Tesztet én is holnap csinálok... utána egyből írok, te is írj rögtön Kép
Lara,
Mi is vittük az anyagot itthonról, ahogy Lullaby irta, kis tégely és 1 óra ! Nekünk ugyan így sem lett jobb az eredmény mint az utolsó mintavételnél, de azért nem is olyan rossz (40 millió, 30%).
Nagy drukk megy neked holnap reggel!
Dóri,
Kitartás a hétvégén, igyekszünk jó hírekkel jönni, és mindenkinek biztatást hozni ! Persze lehet hogy a végén én szorulok támaszra majd...

Holnapig mindenkinek szép napot !
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Lullaby,

Bocs, tisztára meg vagyok zavarodva, most látom hogy te pénteken reggel irtad a 'holnap'-ot és nem ma...Akkor most mi az eredmény ??? Ugye zebra KépKép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sajna NEGATÍV KépKépKép
Hát majd leközelebb. Valahol éreztem már az utóbbi napokban, hogy ez most nem sikerült... Mindegy, arccal előre a következő inszemihez. Hétfőn beszélek Kovács dr-ral, hogy mi a következő teendő.

Kriszta, mostmár minden pozitív energiám a tied!!!
lullaby
 
 


Lullaby,

Még ne add feeeeel !!!KépKépKép
Várj hetfőig, amíg vérvétel lesz, hátha mégis... A tesztek nem 100%-osak, mar annyit olvastunk itt elsőre negatív babákról !! Például ott van Cat az ikrekkel, állítólag neki is negatív lett a tesztje, vagy a vérvétele, már nem emlékszem pontosan. Szerintem hétfőig még szedd a Dupho-t, aztán meglátod.
A remény hal meg utoljára, tudod!
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok!

Tegnap a nagy izgalomban elfelejtettünk tégelyt kérni, na mindegy. Remélem "legközelebb" meg már nem lesz Kép

Lullaby,

Még minden lehet, ne add fel! Hétfőn mindenképp írd meg, mit mondott Kovács dr.! De én még bízom Benned!

Kriszta,
Már nagyon várom az eredményt, megy a drukk!

Karmen,
Köszi a bíztatást, én is bízom benne. De most valahogy egyáltalán nem izgulok. Teljesen nyugodt vagyok, de gondolom a jövő héttől ez már másképp lesz.

Mindenkire gondolok Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lullaby Kép
Cat tesztje lett negatív háromszor is, és ott két fiúcska a pocijában (még Kép már csak napjaik vannak hátra!). Ha a vérvétel negatív az semmi jót nem jelent, mert az a biztos. A tesztekben én már nem bízom!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lullaby!

Nagyon sajnálom, bár igaz, amit a tesztekről mond Orsi. Változó, hogy milyen érzékenységűek, és pl. egy túl híg vizelet (mert mondjuk sokat ittál előtte), kelthet hamis negatív eredményt. A vérvétel az bombabiztos. Nálunk is az mutatta ki, amire csak gyanakodni mertünk egy szégyellnivalóan halvány pozitív teszt után.
Egyébként, ha tényleg nem sikerült, akkor is közeleg a babókaKép Egyetlen ciklusnyi szünetet szoktak hagyni csak pihenésre. És utána újra inszem. Így hamar végig lehet futtatni a hatot. Kb. 10-12 hónap alatt, attól függ milyen hosszúak a ciklusaid. De miért is kellene hat alkalomKép Itt van pl. a második! Ez legyen az utolsó!

Sok puszi, és ügyes vagy, hogy nem borultál ki!
Dóri
kardalus
 
 


Köszi mindenkinek az együttérzést, drukkolást nagyon jól esett!
Még mindig nem jó az internetünk, úgyhogy most csak ritkábban tudok írni.

Szia Berni!

Szigorúan tartsd be amit az orvos előírt, mert nagyon fontos, és tényleg nem hülyeség! Ezt tapasztalatból mondom. Szorítok, hogy minden rendben legyen. Gondolom nem bánnád, ha tényleg ikrek lennének. Amit kérdezni szeretnék, hogy az a gyógyszer amit a férjed mondottt, hogy jó volt a spermiumokra, azt recept nélkül lehet Ausztriában kapni, vagy úgy kell feliratni, meg hogy körülbelül mennyibe kerül, hogy úgy tudjunk készülni, mert ő is megpróbálná.

Vigyázz magatokra! Üdv: Moncs
moncs
 
 


Én is köszönöm Mindannyiótoknak a biztatást, hétfőig még biztos beszedem a Dup-ot (ezen a két napon már nem múlik), aztán gondoltam hétfőn is tesztelek 1-t (hátha addigra történik valami fordulat), ha az is negatív, akkor telefon a Kaáliba, majd a doki megmondja hogyan tovább.
Kriszta, Lara megy a drukk!!!!
lullaby
 
 


Sziasztok!

Folyamatosan olvaslak benneteket és gondolok mindenkire aki valamilyen nagy lépcső előtt áll és drukkolok neki, hogy sikerüljön átlépni. Nem írtam, mert magamról nem volt mit.

Nagyon nagyon sajnálom Lullaby, hogy nem sikerült, de bízom benne, hogy tényleg csak a teszt vacak és ott lapul a pocakodban egy apró kicsi emberke. Ha mégsem sikerült tényleg fel a fejjel és másodiknak biztos sikerülni fog.

Olyan rosszak ezek a napok amikor alig várom, hogy megtudjam kivel lehet együtt örülni, de már félve jövök fel a netre, hogy megint egy negatív eredmény. De nem lehet feladni, mert ha más is feladta volna az első után akkor biztos nem lett volna babája így meg valószínű, hogy 2., 3. vagy negyedikre sikerül és ezért érdemes küzdeni.

Kitartás és drukkolok mindenkiért.

Én 27-én megyek a Kaáliba megbeszélésre, hogy mikor legyen azon a héten ez a sós feltöltés, nem izgulok, igazából már az érdekel, hogyha ez a vizsgálat meg van (erre is csak a törvény miatt van szükség) akkor mikor kezdődik el a lombik.

Tényleg lenne egy kérdésem mindenkinek kell fogamzásgátlót szednie a program előtt vagy ez hogy van?

Zseboroszlán

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zseboroszlán Kép
A Kaáliban alapvetően mindenkinek kell, mert ők ezzel állítják le a petefészkeket. Van, ahol szurikat használnak, ők alapvetően a fogigátlót.
De persze biztosan vannak kivételek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


sziasztok

Moncs!
nekem gyerekkorom óta alacsony a pajzsmirigy szintem, tudomásom szerint, ha beállítják gyógyszerrel akkor elvileg semmi gond nincs vele, nekem pl életem végéig kell szedni a gyógyszert.
én is Kaális vagyok már 2 éve, sajnos nekem nincs petefészkem, petesejt donorral lehet csak babám,
már csak arra várok, hogy a donorom befejezze a szopiztatást, és megjöjjön a ciklusa, mivel nemrég szült.

csajok- az a lényeg, hogy ne hagyjátok el magatokat, mindig legyetek optimisták, tudom nem könnyű, én is sok mindenen át estem már Kaális életem során, de fő az optimista hozzáállás.
sokat segítKép

üdv
moncsi
mindenkinek ++++++++++ pocis sugarakKép
aki meg már pocis annak sok boldogságot
a_moncsi
 
 


Sziasztok Lányok,

Sajna nálam is negatív a tesztKépKép
Szerencsére valamiért nem borultam ki (lehet hogy később jön ??) Előre az októberi inszemre !
Nekem azt mondta a doktornő, hogy hagyjam abba a dupho-t, és ha csütörtökig nem jön meg, akkor jelentkezzek. Se vérvétel, se semmi... Azért én reménykedem, hogy nem fog megjöni, eddig semmi jelét nem adta, persze biztos a dupho miatt.
A Bromo-t is abbahagyjam ? Elfelejtettem megkérdezni. Bar szerintem azt folyamatosan kellene szednem, nem ?
Esetleg holnap felhívom, ha ti nem tudjátok...Dehát ti annyi mindent tudtok.
Lullaby,
Neked is még kis kitartást, megyük tovább együtt, és jövő hónap már tuti jobb lesz !
Lara,
Érted most nagyon drukkolok, pihizz ma sokat és legyél te a pozív példánk 2 hét múlva !
Dóri, Orsi,
Köszönöm a sok támogatást, remélem hamarosan meg is lesz az eredménye !
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta Kép
Sajnálom Kép
A bromot ne hagyd abba, azt a ciklustól függetlenül, folyamatosan kell szedni. Csak a duphot.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szia Moncs!

Úgy tudom, hogy recept nélkül vette meg az Anyósom és kb. 50 EUR volt az ára. Egyébként erre a problémára szokták javasolni a C-vitamint, vagy valamilyen multivitamint és a Bio-cinket. Adjál a párodnak sok diót, mogyorót és más olajos magvakat, azok is jó hatással vannak a kiskatonákra;-)
Igyekszem betartani az orvos utasításait, sokat pihenek, fekszem, bár nekem ez elég nehéz, nem szoktam hozzá. Táppénzen is vagyok, az UH-ig biztosan, aztán majd meglátjuk, mit mond a doktor bácsi.
Üdv: Berni
berni30
 
 


Kriszta!

KépKépKépKépKépKép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Kriszta!

Annyira sajnálom... Viszont a pozitív hozzáállásodnak nagyon örülök, mert ez fog hozzásegíteni benneteket a kisbabátokhoz! Ha mi feladtuk volna az első, vagy a második, stb. lombik után, akkor hogy is foganhatott volna meg a mi kis Lillácskánk az 5. próbálkozásra? Ott csücsült a felhőn és várta, hogy jöhessen. Ezt én mindig így képzeltem. Ő tudta, hogy az 5.-ig el kell jutnunk, hogy ő eljöhessen hozzánk. És el is jött a kis drága, és el fog a ti babátok is, csak az a kérdés, hogy melyik próbálkozás során? Ő már tudja, és mosolyog benneteket látva, és vár. Biztosan boldog, hogy ilyen remek anyukája leszKép

Sok puszi mindenkinek!
Dóri
kardalus
 
 


Jöttem jó hireket olvasni, sajnálom hogy 2 neg. tesztes is lettKép Bár ahogy irtátok én is tudok olyat akinél tévedett a teszt, szóval én mindig azt mondom, amig nincs erös vérzés mensziszerü addig van remény.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Kriszta, sajnálom, hogy negatív lettél te is, de így legalább kaptunk esélyt az együtt babásodásra Kép Kép. Nekem sem biztos, hogy lesz vérvétel, mert Kovács dokival még nem tudtam beszélni, csak majd holnap. Mit gondoltok addig is szedjem a Dup-ot, vagy csak egyszerűen abbahagyható és kész?

Lara, remélem minden ok, pihengess és próbálj meg nem idegeskedni (még) Kép

A_moncs: mi még nem találkoztunk, remélem Te is hamarosan csatlakozhatsz hozzánk "zebratesztelőkhöz"

Dóri, neked mikor lesz a műtéted? (Csak, hogy tudjunk szorítani...)

Kármen kösz a biztatást, és ahogy a csemetéd mosolyát néztem van miből merítened ezt a töretlen optimizmust! Nagyon, nagyon szép baba! Kép

L
lullaby
 
 


LullabyKép

Köszönöm, hogy érdeklődsz. Most nagyon aggódom, hogy kedden megcsinálják a hiszterot. Ha addig lezajlik a tüszőrepim, akkor lehet, hogy elmarad, és újra várnom kell egy ciklust. Július óta erre várok, nem szeretném tovább halogatni. Kedden leszek a 13. cn-on, tehát van esély, hogy nem lesz tüszőrepim, mert a 12-14. nap között szokott. De inkább a 14.-en.
Azért lenne fontos ez, mert pé. után vastagabb a mnyálkah. és így nagyobb a sebfelületen a vérzés is. Ezért rimánkodom, hogy addig ne legyen ovulációm.

Jó, hogy Krisztával együtt lesztek kismamikKép

KarmenKép

Igen, igen!!! Csatlakozom Lullabyhoz! Orsika annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyira bájos, szép, és értelmes pofikájú babaKép

Dóri
kardalus
 
 


Lullaby,Dóri! Köszönöm a dicséretet, valóban egy csodababa!Kép Jó hogy mondtátok mert ösrégi kép volt fent, frissitettem.

Dóri! Keddre megy a drukk!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Dóri, Orsi,
Nagyon köszi a biztató szavakat! Én is tudom hogy elfog jönni a mi babánk, és próbálok türelmes lenniKépDe minden hónap egy kicsit nehezebb, ez már a 17. volt...Jó lett volna a lapart legalabb egy fel evvel előbb csináltatniKép
Dóri,
Drukkolok hogy ma még ne legyen pé-d és holnap túl legyél a hisztero-n !
Karmen,
Köszi, a bromot azert szedem tovabb, Orsi tényleg tündéri Kép
Lullaby,
Szerintem abbahagyhatod a dupho-t, mert minel tovabb szeded, annal jobban kitolodik a ciklusod !
Nekem még ma sincs semmi, mégcsak nem is fájdogál, ha ugysincs baba, akkor jobb lenne ha gyorsan megjönne, hogy közelebb kerüljünk a következőhöz.
Zsu,
Te hányadik napon tartasz ? Mikor lesz a következő beültetés ?
Zseboroszlán,
Drukkolunk a 27-ig, és reméljük utána hamarosan együtt izgulhatsz velünk !
Lara,
Hogy vagy ? Te is kaptál dupho-t ?
Moncs,
Neked sem lehet könnyű ! Ismerősöd a donor ? A várakozás nagyon idegőrlő tud lenni...Kitartás Kép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni nagyon fontos! A barátnőm is a Kaáliba jár és most kapja a Gonal inekciót (remélem jól írom) ez kezdi stimulálni elvileg, hogy megérjenek a peték, csütin kéne ultrahangra menni pénteken ha minden jól megy leszívás, de ma elkezdett barnázni! Tudtok segíteni, hogy ez normális-e vagy egyáltalán elő szokott e fordulni ez másnál is? SEGÍTSETEK!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Kriszta 71

Nagyon el vagyok ám kettyenve ettől a sok negatív hírtől. Én is mindig úgy jövök fel, hogy nyerünk egy kis pozitív energiát és sajna nem.

De nagyon remélem, hogy az október és a november az a babák hónapja lesz és drukkolok mindenkinek!

Lara mi van veled? Hogy ment az inszem? Remélem jól vagy.

Icsilya! hogy vagytok? Már biztos nagyon nagy a pocakod! Nagyon szerencséd van, hogy nem kell kórházba feküdnöd. Legalábbis vagy egy másik Kaális ismerősöm dec 24-re van kiírva és őt szetembertől befektette a dokija. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Lányok!

Túl vagyunk rajta, holnapig itthon maradok szabin és pihengetek. Kaptam duphot, már tegnap elkezdtem szedni. Nagyon bizakodunk, bár elég lehangoló volt a párom tegnapi eredménye. Talán még emlékeztek, a Családtervezőben 20m/ml mértek. Hát most ebből a 20m-ból hirtelen 3m lett. Nem elhanyagolható az eltérés. Másfél évig szerencsétlenkedtünk ott, mert nem megfelelő vizsgálati eredményt hoztak ki. Pedig lehet, hogy egyből a lombikkal kellett volna kezdeni már másfél évvel ezelőtt. Nagyon dühös vagyok!
De megcsinálták az inszemet, mert ennek a kevéske kiskatonának a mozgékonysága viszont nagyon jó Kép
Remélem, azért sikerrel járnak odabent, még ha kevesen is vannak!

Lullaby, Kriszta!

Nagyon-nagyon sajnálom, de a következő már tutira sikerül. Ne keseredjetek el!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


KrisztaKép, KarmenKép

Köszönöm, hogy szorítotok értem. Nagyon rég voltam már ott, és sok emlék köt oda, úgyhogy már csak emiatt is izgulok kicsit. A műtét annyira nem tölt el feszültséggel. Már 5X aludtam így a Kaáliban, és ezzel a részével sosem volt gondom. Ha utána lesz egy kis fájdalom, azt is kibírom, csak legyek már túl rajta! Eddig nem éreztem ovulációs fájdalmat, de lehet, hogy éjjel volt tüszőrepim, és azért nem. Majd kiderül.

LaraKép

Az OCSSZ-ről én is tudnék mesélni... Felháborítónak tartom, hogy ilyen fals eredményeket hoznak ki szinte minden problémás esetben. Igaz, ha nincs gond, akkor az ő "asszisztenciájukkal" is foganhat baba, na de köszönöm szépen! Ha nincs gond, akkor egy kényelmes franciaágyon is lehet babócit gyártani, és ehhez meg az ő segédletük meg egyáltalán nem kell!
Iszonyú, mennyi elpazarolt hónap/ciklus veszik kárba miattuk! Nálunk 16 mill/ml. eredményt hoztak a Kaális pár százezer/ml.-hez képest. Még vissza is hívtak bennünket, hogy ez nagyon jó eredmény, és talán a lombik is szükségtelen. Mondták ezt egy olyan párnak, akik 3 sikertelen IVF-en volt túl, és a 4.-re készült. Teljesen felcsigáztak minket, és mi visszamentünk, és másodjára is ue. eredmény jött ki! Úsztunk a boldogságban... Aztán a Kaáliban kiderült, hogy a spermakép uo. mint volt - pár százezer - és azóta is mindig annyi, és sosem volt annál több.
Mi van, ha hiszünk nekik? Mi van, ha rábólintunk, és felhagyunk a lombikkal, mert ők ezt suggalják? Mi van, ha nem vagyunk elég tájékozottak ahhoz, hogy átlássuk ezeket a dolgokat?
Iszonyúan dühít, hogy veletek, és még sok ismerősömmel is végigjátszák ezt, és erre kapnak állami támogatást, meg ajánlást.
De most másra kell koncentrálni, ugye? A 3 millió kiskatona szépen mocorogjon odabent, és érjen oda időben a randiraKép Szorítok, LaraKép

Dóri
kardalus
 
 


ZseboroszlánKép

Nem hallottam még stimu. közbeni barnázásról. Feltétlen hívja fel a dokiját! Lehet, hogy csak egy áttöréses vérzés - talán a Gonal tájékoztatóján is rajta van - ,de akkor is telefonáljon!

Dóri
kardalus
 
 


Sziasztok lányok !
Zseboroszlán,
Nem akartunk lehangolni, titokban mind reménykedünkKép Én például abban, hogy nem is a dupho miatt nem jött még meg, és a teszt nem mutatta még ki a babát KépKép
Gonal temában még nem vagyok otthon, szerintem is hívja a dokit a barátnőd !
Zsu,
Neked hány napra is jött meg a dupho után ? 3 ? Ha holnap sem jön meg, délután veszek egy másik tesztet és szerdán reggel kiderül minden.
Lullaby,
Te teszteltél ma reggel ? Hol tartasz ?
Lara,
Jól tetted, hogy otthon maradtál, biztos segít. Sajnáljuk, hogy a kiskatonák olyan kevesen voltak, de tudod, igazából csak 1-re van szükség KépKépKép
Dóri,
Holnapra megy a drukk++++++ Túl leszel rajta, és minden OK lesz, megígéremKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta!

Én már a dupho alatt elkezdtem barnázni. Abbahagytam és 2 napra rá teljesen megjött. a dokim szerint a gyogyi abbahagyása után 1 héten belül megjön. Igazad van tesztelj még egyet, hááátha!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


MoncsiKép

Neked is nagyon szorítok! Le a kalappal, hogy ilyen talpraesetten kezeled a gyermektelenségetekkel kapcsolatos problémákat! Biztos lesz kisbabádKép
Miért jársz 2 éve a Kaáliba? Mi történt veletek ezidő alatt?

OrsiKép
Befordultak már a srácok? Jövő héten lesz UH? Akkor derül ki, vagy már tudod? A császár miatt kérdezem. Erről beszéltetek már az orvosoddal?

KrisztaKép, LullabyKép

Gondolok rátok sokat!

LaraKép
Rólad nem is beszélve! Most te vagy itt jelen pillanatban a legnagyobb reménysugár! Ebből még bármi, bárki lehetKépKépKép

ZsuKép
Nálatok mi az alapprobléma, ami miatt nem lehet babó csak lombikkal?

Mindenkinek puszi, Dóri
kardalus
 
 


Kriszta
nekem már ma megjött, méghozzá nem is kicsit, pedig tegnap délben még vettem be Dup-ot, de aztán sikerült beszélnem a dokival, és abbahagytam. Úgy tűnik Vérnéni már nagyon türelmetlen lehetett, mert már ma délelőtt elkezdte és azóta "dühöng".
Viszont kaptam ma Clostyt, amit a 3. naptól kezdve 5 napon át kell szednem, aztán jövő hét szerdán ultrahang (az lesz a 11-ik nap), és ha minden ok akkor jövő hét végén ismét inszem. Szóval zajlanak az események hálistennek! Kép

Lara, remélem minden ok, pihengess jókat, aztán ha minden igaz akkor amikor Te tesztelsz, én akkor inszemelek, tehát épp váltjuk egymást - remélem utoljára Kép Kép Küldök még egy kis pozítivat a fiúknak +++++++++++++ Kép

Dóri, hogy vagy? Meglásd minden rendben lesz! Ha lement a műtét, akkor mikor kezdődik a program?

Mindenkinek baba-jokat!Kép
Üdv
L
lullaby
 
 


Dóri!

Apu nem elég fürge, és a hadsereg számával is probléme van. Elvileg nekem semmi bajom. Ezért is reménykedünk nagyon.

Lara!

Hajrá Lara! Hajrá Lara! Hajrá Lara!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Dóri Kép
Már vagy kétszer Kép Kép Kép A nagy könyv szerint az ikrek a 28. hét után már nem váltanak pozíciót Kép Az én fiaim egy UH alatt is képesek voltak még 2 hete megfordulni (Akkor ugye már a 30. héten voltunk Kép). Szóval a pillanatnyi állapot folyamatosan változó. Érzésem szerint Máté most fejvégű, Levi pedig megint faros. De Máté pl. tegnap előtt egészen biztosan megfordult, tehát előtte ő is faros volt.
Amiatt, hogy ilyen kis pörgősek nagyobb a császár esélye, így valószínűleg az lesz.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lara! Felháborit hogy ti is elpazaoltátok az idöt! De jo hogy kiderült rosszul mérték anno, és most már sinen vagytok! Én is nagyon szoritok!

Dóri remélem már tul van rajta és minden ok volt.

Orsi! És téged is altatnak?

Lullaby! Sajnálom, legközelebb tuti elmarad a vérzés!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?