Új privát üzeneted érkezett!

Vayacon!
Ez egyértelműen látható!
Fantasztikus!!!!Gratulálok!Tényleg nem semmi ez elsőre! :wink: Hány millát kaptál te vissza?

Zsó!
Most te jössz a két csíkkal!Hajrá!!! :)

Beni!
Drukk csüt-re!

Lucuzs!?
horváth beáta
 
 


Szia Bea! Én vagyogatok. Tegnap, 6 nappal az inszem után elkezdtem barnázgatni. Folyton ez a bajom, így most felemeltem a 2x1 utrómat 2x2-re és várom, hogy hasson. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Beni ez tök jó hír. Így kell ezt csinálni. :lol: Nagy drukkok csütörtökre!

Bea, köszi :) Nem tudom, mennyit kaptam vissza. Rákérdeztem a végén, de azt mondta a dokinő, hogy a biológusoknál maradt a papír. Csak annyit mondott, hogy jó lett.

Lucuzs, sajnálom a barnázgatást, de ez nem biztos, hogy rosszat jelent. Főleg a beágyazódás környékén, ami kb pont most van neked. Jól tetted, hogy felemelted az utrót, nekem amúgy 3szor 1-et írt fel a doki.

Kép
vayacon
 
 

 
 

Zsó! Várjuk a híreket! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Még élek, és egyre jobban vagyok, de sokat fekszem s pihenek, ezért nem jöttem.

Vaya!
Gratula!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok,
hát sajnos az lett,amire számítottam tegnap óta,vagyis nem sikerült.Most kicsit kipihenem magam,azért nagy menet volt visszagondolva.Lehet,hogy itt is kevésbé leszek aktív.Már meg is jött,remélem,a többi is időben jön majd és akkor május közepe-vége táján nekifutunk a következőnek!

Beni,
hajrá csütörtök!

Mindenkinek a legjobbakat! :wink:
Vendég
 


Zsó!
Sajnálom!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Zsó! Sajnálom! :cry:
Erőt kívánok a talpraálláshoz!

Ölellek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsó :cry: szomorú vagyok. Nagyon sok erőt kívánok Neked én is. Tudom hogy idő kell most amíg talpraállsz. Próbálj csak előre nézni. És gyere bármikor, amikor szükséged van ránk, várunk.

Kép
vayacon
 
 


Zsó,
sajnálom. :cry:
Ilyenkor olyan nehéz bármit is mondani. Annyira megérdemelted volna a sorstól, hogy sikerüljön... Kívánom,hogy lelkileg hamar talpra álljatok, és folytassátok, amint lehet! Jönnie kell annak a babának!!!

beni
benigna
 
 


VÉÉÉÉGREEEE!!!!
Vayacon, ez fantasztikus! Szívből gratulálok és kisdobos becsület szavamra ígérem, amint tudom máris folytatom a zebra sort :lol: :lol: Na ugye, hogy nem is kell érezni a mellfeszülést! Drukkoltam ám, de most én azt se tudom hol áll a fejem! reggel a melóhelyen már bekukkantottam és egy hatalmas zebra fogadott...írni akkor nem tudtam, de alig vártam, hogy haza érjek! :lol:

Zsó,
sajnálom, hogy így alakult, de én a többiekkel ellentétben nem kívánok Neked sok erőt. Mert benned rengeteg van!! Te vagy köztünk a legszilárdabb szikla. Mivel folytatjátok amint csak lehet, addig add át magad a regenerálódásnak. Keresd az örömet, a szépet mindenben épülj belülről, aztán ha eljön az idő mindent bele! :wink:

Beni drukk a csütörtökhöz! Kapd el őket! :wink:

Luci, az pont beágyazódós barna lehet :wink:

A többieknek is ölelés, de sajna megint vár a munka. Ráadásul vendégeink vannak esténként, mert sajnos nagy baj történt az unokahúgom 9 hónapos babájával. :cry: A konvektorral összeégette mindkét tenyerét és kórházban van itt Pesten. :( Hogy ne kelljen ingázniuk, itt laknak most nálunk. Közben munka, rohanás...netem sem volt. Szóval áááááááá! :)
tapedli
 
 


Köszi,Lányok az együttérzést.Ne aggódjatok értem,nem vagok összetörve,benne volt a pakliban,készültem erre is.Már jó előre kiszámoltam,mikor mehetek legközelebb,így könnyebb.

Hú,Tapi,jobbulást a kisbabának!

Lucuzs,
remélem,nem jelent rosszat a barnázás.kérdezted Törököt erről?
Vendég
 


Bumi, örülök, hogy jöttél. Délután nem volt időm többet írni pedig neked is akartam reagálni. Pihengess sokat!

Tapi köszi neked is. :) Szegény kisbaba :cry: remélem rendbe tudják hozni a kis tenyerét és minél hamarabb meggyógyul.

Tapi igazad van Zsóval kapcsolatban ő egy nagyon erős csaj. És valószínűleg nem a sajnálatunkra van szüksége. Szóval Zsó tök jó, hogy már a következőre készülsz, így is kell ezt csinálni. :wink:

Kép
vayacon
 
 


Tapi, szegény baba :( , jó forró lehetett a konvektor.
Veled most mizu? Köv. ciklusba nekivágtok újra? Beszéltél már a dokival, vagy már meg is vannak a gyógyszerek?

Lucuzs, remélem barna úgy el is múlt , ahogy jött, és az utro emelés megtette hatását! Mikor tesztelsz? Mentek Tapolcára, vagy először otthon!?

Bumi, jó, hogy jöttél! Azóta is szigoru fekvés van!? Varratokat mikor szedik ki?

Vaya ez a biostrip azt jelenti, hogy utazás a számítógép memóriájában? :lol: Na de tényleg, ezekszerint csütörtökön mész a BMC-be?

Csajok, kicsit izgulok. Valójában nem is tudom eldönteni,h jó vagy rossz izgalom... Tudom hülyeség, multkor nem is volt ilyesmi...
Lehet, hogy kezdek ráparázni a témára!? :oops:
Párom aszonta, elég ha ő izgul, én legyek nyugodt :D .
5kor kidobott az ágy. (na jó, ilyen előfordul máskor is :lol: )
benigna
 
 


Sziasztok!

Benikém nincs miért izgulni, minden nagyon szépen halad nálatok. Bár egy kis izgulás természetes nincs ezzel semmi gond.

Jól fejtetted meg a biostrippet :lol: de félretéve a mókát igen ez a pisivizsgálatot jelenti és csüt-ön lesz. Úgyhogy mind2nek izgalmas nap lesz. Már csak kettőt kell aludni..

Kép
vayacon
 
 


Beni! Ne izgulj! :D Minden rendben lesz! :lol:

Ha barna/vérzés nem látogat meg idő előtt, akkor csak hétfőn tesztelek itthon aztán kocsiba pattanok és irány Tapolca.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs ügyes vagy, hogy csak hétfőn tesztelsz. Én nem bírtam volna ki addig. Neked hányadik napon kell visszamenned?

Jaj lányok, nagyon várom a pozi teszteket. Annyira drukkolok mindenkinek!

Kép
vayacon
 
 


Vaya! Elvileg most péntekre vagyok visszarendelve. De az még csak a 11. nap lenne, nem akarok olyan korán tesztelni, meg a mint kiderült nincs a dokim a héten és most feltétlen nála akarok tesztelni. Így lett hétfő. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs, akkor jól is teszed, ha nem mész ilyen korán inkább megvárod a hétfőt, Török doki szerencsét fog hozni ! :wink:

Vaya, amióta én követem ezt a topicot, te vagy az első pozitivot tesztelő, és tényleg nagyon örülök nektek, és drukkolok, hogy minden oké legyen csütörtökön és persze utána is! ! !
Úgy néz ki itt a tavasz, az új remények évszaka! :D
benigna
 
 


Zsó!
Sajnálom! :(
horváth beáta
 
 


Hát Csajok! Nekem is csak rossz hírem van. :cry: Megemeltem az utró adagomat, és ma délelőtt mégis megint vérezni kezdtem. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
És a héten nincs a Török doki, így nem is tudom mi lesz. Ha elmegyek a másikhoz, az tuti nem engedi a lombikot, ha meg kivárom a hétfőt, addigra tuti elönt a vér és lecsúszunk a kezdésről. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jaj Lucuzs annyira sajnálom :( Nem is tudom, mit mondjak. És még ráadásul ilyen hülyén jött ki hogy nincs Török ez dühítő. Nem próbálod meg azért a másik dokit, hátha belemegy a lombikba? Azért ne hagyd abba az utrót hátha a vérzés ellenére sikerült.

Beni aranyos vagy :) Hát nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz, most úgy érzem, nem érhet semmi baj..

Ez az idő tényleg nagyon jó, már nagyon kellett. Olyan babacsalogató :wink: úgyhogy szerintem előbb utóbb (de inkább előbb) mindenkinek sikerülni fog. Ez tuti!

Kép
vayacon
 
 


Lucuzs 8.dpo nem lehet még mensi, szerintem feküdj és szedd az emelt adag utrot egyelőre, és ha még tudsz bízz egy kicsit!

Kép
benigna
 
 


Senki nem jött tegnap óta? :(

Lucuzs hogy vagy? Vérzés remélem elmúlt!

Én beadtam este az ovitrellt, de a petefészek fájdalom nem múlt el reggelre. Erősebb a szurkálás, mint a multkor :x . Mondhatni kva.kellemetlen.

Jók legyetek.
beni
benigna
 
 


Sziasztok lányok!

Beni,
jelen! :lol: Nekem is jó erősen szurkált az oitrell után, emiatt ne idegeskedj...és egyébként se. Minden rendben lesz, drukkolok csütörtökre! :wink:

Luci,
nem értem az egészet :cry: 8. dpo-n vérzés? Mindenképp beszélj orvossal akárki is legyen az. Ezt ki kell vizsgálni. Emiatt is nem tartom valószínűnek, hogy máris engednének egy lombikot kezdeni... Bocsi, de az én véleményem az, hogy ez bazi nagy felelőtlenség lenne a doki részéről. Eyébként meg nem hallottam még olyat, hogy inszem utáni első vérzésnél elkezdenék. Nyugi, tudod szoktam mondani, hogy nem lóverseny ez. Megértem, hogy miért is szeretnéd sürgetni a dolgokat, de ne akarj kapkodni. Türelem! :? Inkább járj a végére, mi is az oka ennek a barnázásos és vérzéses dolognak...Ha jól emlékszem, nem volt még átjárhatóságid sem. Hajrá előre! :wink:

Bumi,
örülök, hogy gyógyulgatsz! :D

Bea,
jól vagytok? Minden ok?

Vayacon,
minnyá csütörtök éééééés láthatod a pöttyecskét :lol: :lol: :lol:

...nálunk egyébként nincs semmi. Ha most megjön (ha megjön :D ), akkor kérek időpontot Fülöphöz. Szerintem az árpilis vége körüli időkben lesz a köv. inszem...de nem lesz, mert úgy döntöttem az LH teszt és a gondviselés, meg a férjecském segítségével én most kismama lettem :lol:

A babucit hála az égnek kiengedték, nem kell műteni sem. Naaaagy kötések vannak a kiskezein, olyan mint egy kis ökölvívó bajnok :D Anyukájáék most szenvedhetnek a fürösztéssel, egyebekkel, de a lényeg, hogy minden rendben :)
tapedli
 
 


Beni,

vagyok én is! Sajnálom a szurkálást, de azt mondják ez természetes. Drukkolok, hogy minél hamarabb múljon el.

Lucuzs, tényleg nem ártana utánajárni, mitől vérezgetsz. Amúgy is szoktál természetes ciklusban is? Mert az lehet valami gondnak a jele és azt tényleg meg kell nézni, nehogy az akadályozza a teherbeesést. Na de remélem erre nem lesz szükség, mert hétfőn jó hírt kapsz :wink:

Tapi jaj de jó hogy jól van a baba, úgy izgultam érte. Még sajna nem fogom látni a pötyit, egyelőre csak tesztet csinálnak ők is, jövő héten lesz látható a petezsák.

Tegnap kicsit megijedtem mert észrevettem egy kis barna foltot, csináltam is este egy tesztet, nagyon halványan de mutatta. Meg ma reggel is és jó most erős lett :D

Drukk hogy elmaradjon a következő inszem, tudod mér.. :wink:

Kép
vayacon
 
 


Zsó, Bumi, Bea, remélem, jól vagytok!

Kép
vayacon
 
 


Köszi,én jól vagyok,csak az az igazság,hogy tényleg nagyon elfáradtam testileg-lelkileg,hiszen apait-anyait beleadtam.

Inkább olvasó üzemmódba vonulok vissza,ritkán fogok jönni,nem baj?De most egy darabig szeretnék kikapcsolni és még ezeket a fogalmakat:vérzés,peteérés,tüszőrepesztő,stb.is szeretném kitörölni a szótáramból.Kérdezte a barátnőm,hogy milyen lesz újrakezdeni.Mondtam,most hallani se bírok róla,de ha most kikapcsolok,akkor a 3.mensinél már tűkön fogok ülni,hogy kezdhessek.ilyen az emberi természet...
Vendég
 


Sziasztok!

Tapi! Vaya! Jól beszéltek. Már eldöntöttem, hogy kövi ciklusban megcsináltatom a lapart, hátha ott fény derül a barnázás okára, meg egyben letudom az átjárhatóságit is. :D
csak nagyon halkan mondom, hogy tegnap dél óta megint semmi, majd meglátjuk mi lesz...

Mindenkit puszilok!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsó, persze ez természetes és abszolút érthető. Aztán majd várunk, ha kipihented a fáradalmakat.

Lucuzs ez a beszéd :lol: Azt nem tudom, feltétlen kell-e lapar, ezt a dokival kéne majd megbeszélned. Mondjuk én eléggé a híve vagyok, szerintem sok minden lehet ott bent, amiről nem tudunk. Örülök, hogy elmúlt a barnázás és csak optimistán. :)

Kép
vayacon
 
 


Örülök,h nem vesztetek el :lol: .
Én még a munkahelyemen... Próbálom megcsinálni a holnapi dolgaimat is!

Kép

Este olvasok is!

Lucus az apróbetűt azért elcsíptem! Drukkkk! +++++++
benigna
 
 


Luci,
nagyon bizakodó lettem, hogy most semmi :D Drukkolok ezerrel tovább...

Vaya,
a jó erős teszt a lényeg, egy-két barna pötty nem számít sokat. Utro megy tovább gondolom, szóval no para :D Köszi a drukkot :wink:

Zsó,
várlak vissza egészségben kívül-belül :wink:

Beni,
holnap kapd el őket! :wink:

...a babuci már eszik sokat, nem is nagyon szomorkodik már :)
tapedli
 
 


Sziasztok,

Zsó, jó hogy jöttél tegnap. Teljesen megértelek. Én tuti ugyan így éreznék, hogy kell egy szusszanásnyi szünet! Jön a tavasz, lehet menni a szabadba feltöltődni. Meg hát neked ott a zene is! :D
Mert a zene az kell .... :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Fr79whl18YM
Azért majd néha nézz be, és mivel ugyis hiányolunk majd, adj néhány füstjelet! Jó?

Vaya, drukkolok ám ma, hogy szép magas HCG-d legyen! :D

Tapi hajrá spontán! Az fantasztikusan jó lenne!!!
Örülök, hogy a kisbaba jobban van, és remélem hamar meggyógyul a keze. Igazi kis rosszcsont lehet!

Lucuzs továbbra is gondolok rád, és szorítok! Remélem visszanyerted a hitedet!

Bea, Bumi, hogy vagytok!? Valami konkrétumot tudtok már a folytatásról?

beni
benigna
 
 


Beni! Vaya! Drukk mára!!! :lol: Aztán gyertek a hírekkel!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Beni!
Már akkor kiszedták a kapcsokat, varratokat, mikor hazaengedtek, így azért nem kell visszamenni, majd csak a 6 hetes kontrollra.


Lucuzs!
Örülök, hogy elmúlt a barna, ez akár jót is jelenthet, esetleg ágyaz magának a baba.
Laparoscopia: minden t megtettem, hogy elkerüljem. De az az igazság, hogy itt tényleg mindent meg tudnak nézni, és egyáltalán nem lett volna nagy cucc, ha megmaradtunk volna ennél a verziónál. Itt a scopiásokat a műtét utána nap haza is engedik, tehát még nem is olyan sok időt kell kórházba tölteni, és csak 3 pici luk, ami hamar gyógyul. Ha nem találnak semmit, akkor tényleg meg sem érzed, ha találnak valamit, akkor meg tudják orvosolni.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Ma voltam a BMC-ben és megerősítették, hogy kismama vagyok. :lol: Egyébként itt nem volt vv, csak teszt, úgyhogy nem tudom, mennyi a hcg. Jövő hét szerdán vagy csütin kell visszamenni akkor nézik a petezsákot. Rákérdeztem 5 millió katonácskát kaptunk vissza, 85 százalék volt a mozgó. Azt mondta a dokinő, ez szép eredmény.

Bumi, mikor lesz a hetes kontroll?

Lucuzs, Beni drukkok mennek nektek!

Tapi Neked is ám :wink: Örülök, hogy visszatért a babácska jókedve.

Kép
vayacon
 
 


Vayacon! Jajdejó! Bár ezt a hírt már tudtuk, hogy kismama vagy! :wink: Újra gratula!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Csajok! Lenne egy hatalmas kérésem! :oops:
Tudna valaki küldeni nekem két szem utró hüvelytablettát?
Még ma postára kéne adni elsőbbségivel, hogy holnapra ideérjen.
Mert ha tartom a napi 5 szemes adagomat, akkor vasárnap este elfogy, és ha hétfőn reggel esetleg zebrát pisilnék nem tudnék többet dugni, és félek az hiba lenne. Azzal a kettővel már eljutnék Tapolcára és írhatna a doki. Persze tudom sok a "ha", de nem akarom, hogy ezen múljon. Vagy nem fog?

Köszi! :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Még jó,hogy nem bírom ki,hogy ne kukucskáljak :lol:

Lucuzs,
gyorsan írd a címedet privibe,nemsokára indulok dolgozni és küldöm!Mindent a zebrákért!

Vayacon,
gratula a megerősítéshez! :wink:
Vendég
 


Zsó! Egy tündér vagy! Köszi! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsó! Privi ment! :D
Az adósod vagyok!!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Mama-Vaya :D

Akkor mostmár hivatalosan is gratulálok! :lol: Annyira jó, hogy végre valakivel együtt örülhetünk! Ráadásul ez a csoda tavaszi idő mára... :lol:

Luci,

én teljesen azt érzem, hogy ez most sikerült nektek! Úúúúúgy drukkolok!!!! :wink:

Bumi,
de jó, hogy írtál! mostanában nagyon ritkán jársz erre. Hogy érzed magad? Észrevettél magadon valami változást?

Beni,
gondolom mostanában értetek haza. Várunk a hírekkel! :D
tapedli
 
 


Sziasztok,

megjöttünk, ez most kicsit fárasztó volt. Ketten alig tudták belémgyömöszölni a katétert . :x Azt mondta a doki,h sok szép mozgó spermiumunk van. Ennek azért örülök. A vészforgatókönyvet is megbeszéltük, persze, tényleg csak arra az esetre ami nem fog bekövetkezni! :lol:

Vayamami! Nagyon nagy gratuláció mégegyszer! Drukk a szép petezsákhoz a jövő7re. :D

Lucuzs én nem utrot kapok, de látom már megoldódott!
benigna
 
 


Beni, pihizz akkor sokat. A lényeg, hogy túl vagytok rajta, és hogy sok szép kiskatona lett. A vészforgatókönyvre pedig nem lesz szükség... :wink:

Lucuzs drukkok és babaragacsok az utró mellé mennek :lol:

Köszike csajszik a gratukat, bezsebeltem.

Kép
vayacon
 
 


Beni,
szuper a sok szép katona! :D Nehezen ment a helyére a katéter? Szegénykém, akkor megkínoztak egy kicsit. De most az a lényeg, hogy pihizz és tényleg nem kell vészforgatókönyv :wink: Egyébként elárulod mit talált ki erre az esetre a "lassú beszédű"? :D
tapedli
 
 


Sziasztok,

Tapi, Lassúbeszédű ? Márhogy FülöpDR. :lol: :lol: :lol: ?
Ja hogy ha nem ok ez, akkor köv cikl.a maradék puregonnal egy kicsit még lightosabb stimuval, futunk még egy kört, aztán ha assssse, akkor beszélünk a hogyan továbbról! Mert mondtam, hogy tudom, hogy nem lóverseny (idézve a klasszikusokat :wink: ) de azé mi szeretnénk kicsit belehúzni!

Én egyébként bírom a dokit, látszik, hogy ezer felé van szegény, de a managerbetegség tipikus tüneteit, mint pl kapkodás nem vélem felfedezni rajta :lol: .
Viszont az a gáz,hogy szerintem nem történt még meg az ovuláció, mert a másik dokker igen csak nézegette az Uht. Végül nem szólt semmit. Aztán jött Fülöp és megkérdezte,hogy mikor adtam be a tüszőrepit? :roll:
Amikor beszéltünk erre elfelejtettem rákérdezni. :? Na mindegy ez már.

Vaya, először is remélem jól vagy, és vigyázol magatokra!
Neked voltak valami különösebb óvintézkedéseid a várakozás két hetében? Miket ettél?
A fehérje dús táplálkozás tom fontos, de részletesebben írnál, hogy húst v. inkább halat. Bár én a húst nem bírom mindennap megenni... És ugye azért nem feküdtél napokig az inszem után!? :oops:

Bocs, hgoy ilyen bekérdezős lettttem, de Tudod,most Te vagy a példaképem... Remélem nem haragszol! :) :wink:

Na máris elkéstem mint Picur!
Kép

Szép napot,
beni
benigna
 
 


Zsó! Megjött a levél!!! :lol: :lol: :lol: Akkor nem köszönöm :wink: . Egy viszonzó ölelést viszont fogadj el cserébe!!! :D :D :D
Azt szabad köszönni, hogy vagytok nekem! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jaj,de örülök,Lucuzs!Ölelés fogadva,viszonozva :lol:

Vigyázz magadra és hajrá,nagyon drukkolok!
Hétfőn majd sűrűn benézek,hogy mizu!
Vendég
 


Luci,
drukk holnapra :wink:

...úgy látom mindenki hétvégézik ezerrel :D Én is főzőcskézem, csak bekukkantottam. :D

Szép napot mindenkinek! :D
tapedli
 
 


Sziasztok!

Bocs hogy nem jöttem hétvégén, anyósoméknál voltunk. Ők már tudják a hírt, nagyon örültek. Anyukámnak csak a szívhang után mondom, mert tudom, hogy addig szétizgulná magát.

Beni, igen a fehérjedús táplálkozás nagyon fontos: bár én főleg inszem előtt nyomtam ezerrel a túrót, tonhalat. De sokféle fehérje van ez mind jó, pl úgy tudom a lencsébe is sok van.

Mi még inszem napján meg másnap reggel voltunk együtt Apival, utána már nem az eredményhirdetésig meg egyelőre azóta sem (mármint úgy hagyományosan :oops: ) Ez lehet, hogy túlzás, és szükségtelen óvintézkedés, de úgy gondolom, eddig is sok lehetőség volt erre, ezután is lesz, úgyhogy biztos ami biztos alapon így tettünk.

Csak aznap pihentem, másnap még itthon voltam, de már takarítottam főzőcskéztem. Harmadnap már mentem dolgozni.

Ne izgulj, mert ha még nem is történt meg az ovuláció, utána nem sokkal biztos bekövetkezett, az még bőven belefér a kis katonácskáknak akik már ott várakoztak.

Amúgy köszi a kérdésed, teljesen jól vagyunk :D pocim még néha szokott picit fájni de már alig érzem. Cicim is kicsit feszül csak. Amúgy minden a lehető legnagyobb rendben, már várom a szerdát, hogy lássam a kis pötyit :)

Babaragacsok mennek +++++++++++++++++++++++++

Lucuzs holnap gondolok rád!

Tapi, nálad mikor nem esedékes a mensi?

Remélem mindenki jól van, további jó pihiket!

Kép
vayacon
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: