Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon örülök, hogy megvagytok, Etelka! Gyógytorna meg tökjó lesz! :) Ügyes kis muki lesz! :)

Nitácska, biztos rosszabb, ha nagyon félsz, szóval inkább attól félj, hogy tönkremennek a fogaid, és örülj, hogy rendbe tudják tenni a fogsorod! ;)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Ímhol a képek :)

Még indulás előtt beszélgetett a falidíszeknek, amik még nem a falon vannak :)
Kép

Ez meg a "Botond"-nadrágban :D :D :D egy félmosoly apának
Kép

Nitácska, szorítok ám, hogy ne fájjon!!! :)
Még jövök, ha tudok :) de szép estét Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


köszi csajok:))
Botond egyre szebb és nagyobb!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Nitácska, a gyökérkezelés rendszerint akkor fáj (saját tapasztalat), ha be van gyulladva az ideg. De azt most is éreznéd. Ha gyulladt a fogad, értelemszerűen fáj. Úgyhogy ne félj és ne sírj, ha nincs csillapíthatatlan fogfájásod most, akkor a fogorvosnál sem lesz fájdalmas a kezelés. :)

Most mondjam, hogy a szülés jobban fáj? ;) :D :D :D

Kép
anhel
 
 


Sziasztok:):)

Bocsánat az eltűnésért, de ez az utóbbi két hét úgy elrepűlt, hogy észre sem vettem. Jöttem beszámolót tartani, ahogy ígértem itt párotoknak:):):)

Szóval február 1-én kezdődött a bölcsis élet:):):)
10 órára mentünk első nap:) Átöltöztettem, bementünk a terembe, természetesen szorosan mellettem volt:) Kb. 2 perc kellett neki, míg feltérképezte a gyerekeket, játékokat, gondozónénit, a termet, szóval fogta magát és elindult első nagy felfedezőútjára:)):):) Mondhatom, túl jol sikerűlt, mert 11:30-ig színét nem láttam a gyereknek:):):):) Aztán jött az ebéd:):):9 Szépen leűltették egy asztalhoz, én pedig megebédeltettem:) Mindent megevett:) Aztán nekünk mennünk kellett, hisz erről szólt az első napunk:) Na itt volt hiszti, hogy Ő bizony nem akar hazamenni:):):):) De kellet:(:(
Kedden is 10-re mentünk, de én aznap már kiűltem egy kispadra ott várakoztam:) Mondták jönnek, szólnak, ha baj lenne..... hát én csak vártam, vártam, vártam, majd dél lett és mondta a gondozónéni, hogy már meg is ebédeltette, mehetünk haza, holnap pedig csak adjam be Kristófot és menjek haza:):) Így is lett....... szóval boldogságosan tellnek a bölcsis hétköznapok:) Képzeljétek, rendszerint repetázik a kajánál, peidg mondhatom, elég rossz evő volt szegénykém:(:( Most nagyon megjött az étvágya:):):) Már túl vagyunk a farsangon is, az most volt kedden:) Majd rakok képeket:)
Kedd óta már ott is alszik, szeret ott aludni, ott ébredni és újra neki állna játszani, de még én hazaviszem, a gondozónők kérésére:) Nagyon barátságos a bölcsi:):9 Elég kis csóró felszerelés, de annál nagyobb szeretet van benne:) Imádnivalók a gondozónők, tényleg nagyon jol kijövök velük én is és Kristóf is:):) Reggel szokott lenni egy pici pityorgás, de ez így természetes:):) Hamar megvígasztalódik:):):):)) Hisz már megbízik a gondozónénikben:):):) Egyébként tök fiatalok:):):):):) szóval dióhéjban ennyi:):):)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Na belecsempésztem a bölcsiről is képeket. Bocsánat, ha nagyon sok lettem, és önző módon csak magunkról írtam:( Ezer bocs:(
bluebox
 
 


Anhel hála egyáltalán nem fáj a letört fogam...nem is érzem.....
inkább szülnék mint hogy fogorvoshoz menjek
:) :) :) :)
Bluebos tüneményes Kristóf:))))))))azt hiszem belezúgtam.... :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi Nitacska:):):)
bluebox
 
 


Márti! Ezt a komolyságot! Kristóf mintha csak ma született volna, és már bölcsödés! Hihetetlen. :roll: :roll: :roll:
bábaildi
 
 


Sziasztok!

Márti, Kristóf annyira ééédespofa!!!! Olyan helyes kiskrapek!! :)

Hoztam egy képet, tegnap készítette a barátnőm :) :) :) sétálni voltunk, és épp a sugárban mentünk le a mozgólépcsőn :D
Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Morca, meggyógyultál???
Nitácska, mikor mész dokihoz?
Bábaildi, jó, hogy megint itt vagy :)

Puszilunk Mindenkit, aki csak olvasgat is :) Jó éjt!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka annyira édes és szép Botond!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
dokihoz kedd reggel 8-ra megyek.... :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Eti:):):):):)

Ezt a kispasit:)):):):):) Írtóóóóóó aranyos:):):):):):):):)
bluebox
 
 


Etelka: mindennap elolvaslak Benneteket, csak nem mindig van írnivalóm is. :wink: :wink: :wink:
bábaildi
 
 


Hahó! :)

Megkerültem!

Csodás képek a fiúkról! Nagyon jó bohóc Kristóf! :) Botond is már meeeekkkoraaaa! :)

Azért tűntem el, mert ma van a jelentkezési határidő mindenre, és döntenünk kellett egy csomó kérdésben. Végülis egy egész apróság maradt hátra, de ahogy elnézem, már nem fogom tudni megoldani, fél órája nem tudok feljutni a felvi.hu-ra...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Márti !

Tündéri a kristóf és ahogy nézz tüneményes szuper kis jelmeze volt.Már hiányoltalak ugy eltüntél.De hát tudom mindenkinek van dolga és főleg ha most kezdtétek a bölcsit. Nagyon szuper.

Nitacska !

remélem minden rendben lesz ma mész fogorvoshoz.

Etelka !

Milyen szépen nő a Botond,hogy vagytok amúgy

Mi tegnap voltunk a védőnéninél mérésre és 1 hónap alatt 570g-ot hízott , majd 2 hét múlva megyünk megint súlyt ellenőrizni nehogy kevés legyen a tejecske.

Kisfiam hétvégén ránk hozta a szívbajt apával bohockodtam menni akartak le az utcára hogy kidobják a szelektivbe a flakonokat közben a kisfiam spárgázott egyet bal lább a szönyegen a jobb meg a padlon kicsúszott a lábba és a fájdalomtól elájult .Hát ugy kapartuk össze de egyből magánál volt nem verte be a fejét , hát megált bennem az útő de azért megnézetük a heim pál kórházba és az orvos mondta meghúzodott az izom neki szigorú pihi krémezés semi torna ugrálás.
És a fájdalomtól meg az ilyedségtől ájult el semmi gond vele.
Jaj jövők és irok még adós vagyok hogy gréti miért ilyesztett meg minket de nem szeretek rágondolni.

Jaj még egy kérdés nem tudom hogy valaki közületek volt-e császáros .
Bábaildi ! Hány császárt engednek ?,vagy mennyit ajánlanak ?
Igaz 26-án megyek a 6 hetes kontrolra akkor rákérdezek a doktornőnél hogy ő hogyan látja.Azt lehet tudni ha esetleg van változás és valami miatt még sincs bent a doktornő hogy akkor esetleg más is megnéz ??????????A Páczai Anita és Csütörtöki doktorúr csinálta a császáromat.

Jaj megyek mert csörögét sütök kisfiamnak ma itthon pihizik velem és mig gréti alszik

Sziasztok

KépKép
manojoco
 
 


Sziasztok!!!!!!!
Megjöttem fogászatról.........a bal felem teljesen lezsibbadt.....most már viszont kiment az érzéstelenítő és fáj.vettem is be fájdalomcsillapítót......
a fogamat most feltárta a doki.mondta ne menjen bele kaja mert fájni fog...kösz.próbálok majd féloldalasan enni de nem könnyű.....jövő kedden megyek vissza...remélem meg tudja menteni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Manojoco: 3 császár után már kockázatos a következő terhességet vállalni, de ez mindig személyes döntés. Találkoztam már ötödször császárossal is, de az már felelőtlenség.
A kontrollra ahhoz kell menni, aki operált, reggel telefonálj a doktornőnek, hogy jöhetsz-e. Ha nem ér rá, majd egyeztettek másik időpontot, ez a vizsgálat nyugodtan halasztható akár 2-3 hetet is.
bábaildi
 
 


Nitácska! Remélem, megmarad a fogad! Ügyes volt a fogorvos? Ott fájt? Persze, hogy fáj most, hát sebes a szád... Azért jövő kedden jó lenne, ha sikerülne túllenni rajta... Drukkolok!

ManóJocó! Jaj, megijesztettél ezzel az esettel... Sosem láttam még ilyet... Szegény kicsi gyerek... És most fekszik rendesen?
Gondolom, hogy nem szivesen gondolsz a Grétivel történtekre, nem akarunk megerőszakolni, ha nem akarod leírni, ne írd le.

Ildi, majd írok 1 privit, ha módom lesz rá.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri nagyon ügyes és rendes volt a doki.....mindíg mondta nézzek a csúnya bácsira...... :)
amikor csinálta 2x volt kellemetlen pillanat..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Örülök, Nitácska, hogy ott nem volt gond! Jófej lehetett! :) Most hogy vagy?

Lezárult a felvételire való jelentkezés, megtettem tétjeimet. :) Azért nem voltam az elmúlt napokban, mert folyton törtük a fejünket, hogy ki mi legyen továbbtanulásilag. De most nyugvópont. :) Véééégre. :)

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!!!!tegnap 3 fájdalomcsillapító volt bennem az éjszakám maga a pokol volt...annyira fájt a fogam.....ma már tűrhető de még fájdogál..kamillateával öblögetek......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitácska, sajnálom, hogy ilyen fájdalmas, de hidd el, az idő erre is jó, és jobb lesz!!!

Zdori, lehet tudni, hogy mit választottál? :) kíváncsi vagyok mi jót fogsz tanulni :) és irigyellek... én most még nem vagyok hajlandó visszaülni a padba... :oops: :oops:

Nálunk minden ok, ma sírás volt a fürcsi előtt, mert bekentem Botond fejét, hogy lejöjjön a koszmó, aztán fürcsi után a törölközőbe olyan gyönyörű szeretetcsomagot kaptam... hogy most ázik a türcsi :D de legalább kijött :) most meg szundikál már!!! Tegnap már elaludt negyedtízkor, és fél kettőig durmolt :) ilyen még sosem volt!!! Remélem, egyre többet szundikál most már :) jó lenne, ha ez így beállna, tudnám értékelni :) :) :) így nekem is lenne kis energiám minden másra is... :) és már kezd gügyögni :) olyan kis édes, ahogy mesél..... de járnunk kell gyógytornázni, mert a gerince mellett éretlenek az izmok, és meg kell erősíteni, mert még nem tartja a fejét.... :( de azt mondták, ne izguljak, ezen lehet segíteni, és nem lesz semmi baj :)

Morca, Te jobban vagy már???

Puszilunk Mindenkit!!! Jó éjszakát!

Kép
Kép
etelka
 
 


Persze, lehet tudni, de annyira örülnék, ha lenne vmi eldugottabb felületünk, ahova nyugodtabban leírnám... Priviben jó?
Nagyon helyes, hogy kicsifiú alszik. Pihenj te is!

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Bábaildi! Csak azért kérdeztem mert van akinek már a 3 császárt sem javasolják.Adott doktornő egy számot de nem mobil. De mikor voltunk bent a kórházban mondta hogy 26-án ügyel majd igyekszünk 8-ra beérni nehogy ugy járjunk mint múltkor hogy bemegy a műtőbe és várni kell 2 órát.Mert a kisfiamnak sem lesz ovi pénteken .Ma megyünk ultrahangra a kórházba 13.45-re.
Az sztk-ba is kértünk időpontot csipőszűrésre erre valamelyik nap hívtak hogy majd 3 hét múlva újra telefonáljunk mert beteg lett az orvos és nem lesz 1 hónapig.


Mennyit kell híznia a babának hetente vagy havonta kb ami jónak számit?Már megörülők ettől a számolgatástól hogy eleget eszik-e .
Megyek mert még hajat is kell mosnom

Zdori! Gondoltam rád mert a hiradóban hallottam hogy meghosszabitották a felvételit csak nem volt nettünk igy nem üzentem.

Sziasztok

KépKép
manojoco
 
 


ManóJocó, köszi. :) Én mreg gyanítottam, hogy hosszabbítani fogják, különben botrány lesz, mert még fél 1kor sem sikerült felutni. Szóval gondoltam, hogy akkor lesz vmi kedden. Aztán reggel láttam, hogy hajnali 2ig hosszabbították, na, mondom, marha jó, én fél 1ig fent voltam, aztán feladtam, de később az indexen én is láttam, hogy megnyitották az oldalt még egyszer. Szóval kihasználtam a lehetőséget, és még meg is változtattam a jelentkezésemet is. Pedig azt hittem, az már tuti. De meggondoltam magam... :) De így most JÓ. :)

Szép napot!

Morca!!!!! Mi van veletek????

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Manojoco ne méregess..dobd ki a mérleget...akkora hülyeség...csak idegeli az embert...nekem egyiknél se volt mérleg..havonta a védőnő lemérte/méri..szépen hízik.:)))
tényleg merre van MOrca?olyan rég volt.....:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ildi, írtam privit!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok! Manojoco: minden baba más ütemben hízik. Ne méregesd, mert csak idegeled magad. 2hetente-havonta vidd le a védőnőhöz, és megmérik ott. De: ha nem hízik csak kevest az sem baj, lényeg, hogy ne fogyjon. Ha jó kedvű és nem bőg éjjel-nappal az éhségtől, minden OK! Az én gyerekem volt, hogy egyik hónapban 2 dkgt (!) hízott, a másikban meg 30-t. Ő tudja!! Hidd el. Szasztok!
bábaildi
 
 


Bábaildi,Nitacska!

Van mérlegem még anno kaptam mikor a fiam született .
És már akkor nagyon ideges voltam a mérésektől.És megfogadtam nem mérek
Nem szoktam méregetni mert ha kevés lenne neki a tejecske akkor nem aludna szépen nyugodtan 3-4 órát és éjszaka is nagyon szépen alszik.Habár tegnap kicsit nyugi volt a szelek mentek neki de nem nagyon sikerült kakilnia :cry: és olyan nyugtalan volt.
Most evett és alszik.
Jaj megörülők amúgy ez az örület midig akkor lesz urrá rajtam hogy eleget eszik-e mikor a védőnőnél voltunk mérésen és nem kapok konkrét vállaszt.
A születési súlyához képest kevesett hízott viszont ahhoz a súlyához képest amivel kiadtak a kórházból ahhoz meg szépen hízott .Most legyél okos.
2 hetente méri amúgy a védőnő a Grétit hogy hogyan gyarapszik,mert a fiam először szépen hízott de aztán vissza esett a súlya és emiatt.
Olyan borus idő van mikor jön már a jó idő?
Tegnap voltunk a kórházba ultrahangon hamar végeztünk .

Megyek mert kimosott a gép majd jövők még

KépKép
manojoco
 
 


Sziasztok:)

Manojoco: hány órakkor voltatok a Heim Pálba???? Ugyanis hétfőn bement a nagyfiam Tomi megvizsgáltatni a kezét, mert múlt pénteken voltak bulizni és rácsapták a kezére az ajtót. nagyon csúnya volt, de csak hétfőn ment be a korházba. Onnan fel is hívott a doki és közölte, hogy jó lenne, ha gyorsan beérnék a korházba, mert a gyerek kisujját meg kell műteni, nehogy maradandó károsodást szenvedjen, ugyanis eltört:( Rohantam mint állat:(:(:( Est 7 után műtötték, tettek egy drótot végig a kézfej oldalába amit levezettek egészen a kisuj végéig:( Szóval a Heim Pálba voltam hétfőn 5-este 9ig, majd másnak 9:30-11-ig. Akkor engedték haza:) Mostmár jol van. Megyünk vissza hétfőn, akkor szedik le a gipszet, majd két hónap múlva újra altatják, kiszedik a drótot:( Velünk ennyi történt a héten:(
Ne méregesd szegény gyereket:(:( Ha eszik, alszik, iszik, kakál, pisil és mosolyog, hidd el az ég atta világon semmi baja nincs:):):)
bluebox
 
 


Szia Márti!


O szegény akkor nagyon fáj neki. Jobbulást kívánok
Azt hiszem 16:30 körül értünk be és a D épületbe kellett mennünk .
Voltak páran előttünk de kéz sérültet nem láttam egynek arca volt sérülve ,egy lábtöréses volt.
A kezelési lapon 17:15 perc van írva a Bognár Zsolt volt bent.

Köszönöm már kisfiam jobban van még azért fájdogál a lába meg a combtövébben már kezd lilla -zöld színben pompázni ahol húzodott az izom.Alig bírjuk bekenni a lábát annyira csiklandos.

KépKép
manojoco
 
 


Sziasztok!

Jaj lányok, ijesztegettek itt.... :) de örülök, hogy mindenkinél jobb a helyzet!!!!

Manojoco, nekünk is van mérlegünk, de én nem méregetem Botit, sőt, általában elfelejtjük még hetente is megmérni :D úgyhogy nem tudom most sem, mennyi.... :)

Márti, örülök, hogy jobban van a fiad!! Szép buli lehetett..... de majd nemsoká csak egy kis csíkocska fog rá emlékeztetni :)

Nálunk egészen jó minden.... azt leszámítva, hogy ma kezdünk költözködni.... kicsit meg vagyok zuhanva miatta, de meglátjuk, mit hoz a jövő. inkább bizakodnom kell, tudom, és "ne sírj, hogy vége, örülj, hogy volt"... igyekszem.... :)

Szép napot Mindenkinek! Meglátom, mikor tudok jönni megint!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!!!!!!
az éjszakámmegint maga a pokol volt...2,5 óránként fájdalomcsillapítót kellett bevennem+lydokain....annyira fájt a gyökér kezelt fogam..szerintem nem idegelte ki csak feltárta vagy ne tudom mért fájhat ennyire..most minden evés után fogat mosok......
Etelka kitartás a költözéshez:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
A Jahn Ferencben fogok szülni hamarosan.
Meg tudná mondani valaki, hogy császármetszés után hány napig kell maradni a kórházban?
Köszi
barbianca
 
 


Sziasztok! Háááát, sűrű hetünk van! Minden betegnek jobbulást, kinek keze, kinek lába, mind hamar gyóguljon. Manojoco: a védőnő csak azt tudja, hogy egy x súlyú babának hetente átlag y dekát kell hízni. De mint szoktam volt mondani, az ujszülöttek nem olvassák a könyvet, és mindegyik a maga ütemében eszik-hízik. Ne tegyél fel ilyen jellegű kérdést a védőnőnek, és takard le a mérleget. Nézz Grétire, és bízzál az Ő ösztöneiben. Hidd el, az anyja mellett még senki sem halt éhen!!!!!!! :wink: :wink:
barbianca: a császármetszést követő ötödik napon van általában a hazamenetel. Elsősorban itt is gyerekfüggő a dolog, ha vki a negyedik napon hazakéri magát, és a gyerek rendben, azt is meg szokták engedni. Ha vki maradni akar még egy napot, mert pl. akkor tudják hazavinni, azt is lehet. Kivéve a nagyon nagy frontot, amikor 10-15 szülés van egy nap, mert akkor szórják, akit csak lehet. Pont, mint az élet, nem igaz????? :lol: :lol:
bábaildi
 
 


Sziasztok!


elmentem a fogorvoshoz hogy csináljon valamit...kaptam antibiotikumot..kitisztította a fogat..és mondta tömjek bele vattát és úgy egyek.....lehet én vagyok a béna de nem marad a fogamba a vatta...éhes vagyok..:(((...kedd óta alig ettem valamit.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Barbianca, üdv közöttünk! és gratulálunk a kis jövevényhez!!! :) Lehet rólatok többet tudni? :) Hol tartasz? Kisfiú, kislány? Első? :))))) Biztos, hogy császáros lesz? :) Nem akarok tolakodni, csak előjött a kíváncsiságom :) :) :)

Nitácska, nem hiszem, hogy te vagy a béna, és elhiszem, hogy éhes vagy... :( miért nem rakott bele ideiglenes tömést???

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!!!

Nitácska: Keres másik orvost.......... ez egy barbár :evil:

Etelka hova költöztök??? Nagyon cuki Botond :P

Nálunk is zajlik az élet mi is költözködtünk 2 hétig egyfolytában azt hittem sosem lesz vége :o és képzeljétek egy nap alatt bekötötték az internetet :lol: :lol:
Ricskom már elmúlt hat hónapos és még egy éjszakát nem aludt végig :( nagyon-nagyon fáradt vagyok már :? Jó lenne egy hatalmasat aludni :P
Ja és előbujt a két alsó fogacskánk :lol: :lol: olyan aranyos amikor nevet :lol: és már kúszik,mászik,forog, magyaráz egész nap sikítozik :P IMÁDOM!!!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
csicsuka
 
 


Sziasztok!

Jaj, ez a sok fájdalom! Mindenkinek hamar jobbulást!!

Szia, Barbianca! Tényleg, mesélhetnél...?????

Üdv mindenkinek, aki előbújt! :)

Ma megyek, de majd asszem holnap jövök. Bár holnap kicsit zsufi, de beköszönni be fogok... :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nitacska!

Már irni akartam hogy menjél vissza mert a gyökérkezelt fog csak abban az esetben fáj ha be van gyulladva .Sajnos addig mig nem megy le róla a gyulladás nem fogja az orvos betömni neked még proba töméssel sem.

Sajnos én voltam igy felragasztották előre a potlásomat aztán 1 hónap múlva megadta magát az egyik fog amit nem gyökérkezelt aztán a fogorvos megfurta kitisztitotta és vagy 2 hétig jártam 2 naponta folyamatosan tisztitotta de már csak fertőtlenitőszerrel. Had ne mondjam majd 100 ezer ft volt a fogam és azt furta meg hát majd fejre álltam a méregtől.És sajnos most is furi az a fogam amit már gyökérkezelt de ha megyek megreklamálom és csináltatok röntgent.Sajna nekem az inyemben van egy ciszta és lehet azért érzékenyebb .Sajna a párom is igy járt neki az inyét vágták fel és a foggyökér tetejéből vágtak le egy csontot mert egyszerűen nem akart neki gyogyulni a gyökérkezelt fog. Addig had ne mondjam milyen éjszakái voltak olyan errős fájdalom csillapitott szedet már teljesne kész volt


De majd az orvosod fogja látni és bizti rendbe jön hamar a gyogyszertől



Üdv Barbianca- Már biztos hogy császározni fognak????????
Nekem már 2 császárom volt.


Új vonalzokat tettetek fel ????????? Mert valahol olvastam hogy megváltoztak a vónalzok pedig nem változtattak rajta

KépKép
manojoco
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kedves üdvözlést.
Kedden leszek 38 hetes.
Kislányunk lesz.
Már van egy 4 éves kislányom.
Ez lesz a 2. császármetszésem.
Nagyon szerettem volna természetes úton szülni, de a múltheti uh szerint nagy a baba, már jóval 3 kiló felett van.
Elkezdett fájni az előző műtét helye pár napja és ezért mondta az orvos, hogy mivel nagy a baba, nagyon félt attól hogy ki ne nyíljon a méhem vajúdás közben. Jövőhéten megyek be megbeszélni, hogy mikor is lesz a műtét.
Kicsit csalódott vagyok, hogy megint műtét lesz, de bízom az orvosomban.
barbianca
 
 


Helló, Barbianca!

Ó, akkor már közel az újbaba! :) Sajnálom, hogy nem megy császár nélkül, de ha ez a számotokra a biztonságos megoldás, akkor így lesz a legjobb! :)

ManóJocó! a vonalzóim megváltoztak, de nem én tettem fel az újakat, hanem vmi történt a vonalzóim oldalával, és kicserélte, amit én választottam eredetileg... :) Majd visszacserélem vmikor. :)

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Barbi mindegy hogy születik a baba..minden rendben legyen és persze egészséges is legyen:)))

lányok ha holnap se jelentkezik Morca pofátlanság volna ha felhívnám?

a fogam péntek óta/akkor visszamentem és kitisztította+adott antibiotikumot/azóta nem fáj....meg teszek bele vattát étkezések előtt.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, hívd fel Morcát, légyszi!!!
A fogad akkor javul. :) Ennek örülök. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Barbianca, nagyon szorítunk, hogy minden rendben legyen!! :) És valóban az a lényeg, hogy mindketten egészségesek legyetek, és meg lehet érteni az orvos aggályait szerintem. Inkább a tutibiztos :) Majd írj, hogy mit mondott, mikor kell mennetek!! :)

Nitácska, örülök, hogy jobb a fogad, és remélem, hamar meg is csinálja!!! :)
Légyszi majd írj, ha felhívtad Morcát, hogy mi van velük, már nagyon rég nem járt erre!!!

Beagle, Anhel is rég voltak... és Pancsika is.. remélem, nálatok is minden ok!!!

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

megjöttem végszóra.. :wink: :lol:

de aranyosak vagytok, hogy így hiányoltok.. megvagyok és olvaslak benneteket folyamatosan, de a fiúk annyira igénybe vesznek, hogy mire lenne időm írni, addigra már energiám nincs.. :oops: 8)

Ákos is önálló kis személyiség már, saját akarattal és nem kevés elképzeléssel, és ebből kifolyólag a fiaim egyfajta versenyt rendeznek folyamatosan figyelem felhívásból, így komoly fejtörést ( nem kevés időt vesz igénybe) okoz sokszor annak a kivitelezése, hogy egyszerre legyek két helyen, egyszerre olvassak két mesét (mert természetesen mindkét fiamnak nekem kell olvasnom ugyanabban a szent pillanatban, nehogy valamelyiküknek kevesebb figyelem jusson részemről.. egyszerre játsszak két különböző játékot, két különböző helyszínen, és persze mindenkivel egyszerre tudjak összebújni és ugyanúgy megszeretgetni és még sorolhatnám.. :D de ez így van jól.. :D úgyhogy bocsi ha ritkábban jövök, de eltűnni nem fogok azt megígérem..:D

Barbianca: üdv itt.. és igaza van a csajoknak a legfontosabb, hogy mind a ketten biztonságban legyetek, a többi nem számít..:wink: 8)

Etelka: Botond továbbra is tüneményes kis pasas.. :wink: :lol: hogy vagy?? :roll: túl vagytok már a költözésen?? :roll:
a gyógytorna biztos szupi lesz, és hamar megerősödik Boti.. :wink: 8) Matyinak is volt ilyesmi "izom gyengesége", de nézz rá most.. :wink: :lol:

Nitacska: húú, sajnálom a fogadat, végig nagyon szorítottam neked, és örülök, hogy már jobban vagy.. :wink: és egyáltalán nem lenne pofátlanság ha felhívnál.. :wink: :lol: ja, és Barni nagyon ügyes kis tornász.. :lol:

Manojoco: nekünk nem is volt mérlegünk, csak a védőnőhöz vittem el mérni a fiúkat.. 8) ne idegesítsd magad ilyesmivel feleslegesen, úgyis látod a babádon, ha nem eszik eleget.. 8) amíg pisil, kakil rendesen, nagy baj nem lehet.. 8) minden gyerek más, ebből kifolyólag más ütemben is fejlődik.. 8) csak nyugi.. :wink: :lol:

Dóri: még tanulni is van energiád?? :shock: :D háát nem semmi csaj vagy az biztos.. :wink: :lol: a fiúk jól vannak?? 8)

Bluebox: tök jó, hogy ilyen simán megy a bölcsizés.. azért még mesélj.. cuki a farsangos Kristóf..

nálunk továbbra is zajlik az élet, talán még gyorsabban mint valaha, a fiaim továbbra is turbósítva vannak.. :lol: :lol:

Ákos rákapott a motorozásra.. :lol: kimentünk valamelyik nap motorozni, és kérdeztem Ákostól, hogy kipróbálja-e a kis motort.. :lol: kipróbálta és olyan gyorsan belejött a hajtásba, meg a kormányozásba, hogy hazafelé, már nem győztük utolérni.. :lol: :lol: úgy megszerette, hogy be is kellett hozni az előszobába, hogy szem előtt lehessen folyamatosan.. :lol: :lol: amikor meg Matyi megelőzte, kiabált utána, hogy "Mamiii, Mamiii".. :lol: :lol: persze azóta minden nap motoroznunk kell.. :lol: :lol:
ja, és Ákos két szavas mondatokban beszél.. :lol: ilyeneket mond, hogy: "bújj el", tedd le", "abból bele", meg hasonlók.. 8) ja, és számol.. :lol: "eeegy, eeegy, kettóó, hármo".. :lol: nagyon kis ügyes, de Matyi tesz is róla, hogy legyen mit tanulnia.. :lol: múltkor is motorozás közben mondta Ákosnak pl., hogy "gyere Ákos, kapd fel az elejét".. :wink: :lol: továbbra is nagy a "szerelem" köztük és egyre többet játszanak együtt is..:lol: persze a civakodás is egyre több, de nagyon édesen ki is tudnak békülni..:lol: legtöbbször bele sem avatkozom, csak ha látom, hogy "durvul" a helyzet..:lol: húú, hát Matyi, meg aztán olyan szószátyár lett, egész nap be sem áll a szája.. :lol: :lol: most ő is változott, egyre inkább szerepjátékokat játszik, persze szárnyal a fantáziája és olyan sztorikat gyárt, hogy dőlünk a röhögéstől.. :lol: és olyan haramia, mert már egy jó ideje problémás nála a wc-re jutás, mert sajnálja rá az időt és amikor látom, hogy már majd bepisil és elküldöm wc-re, az mindig balhéval jár együtt, mert persze még akkor sem akar menni, elrohangál, lefekszik a földre, meg ilyesmi.. valamelyik nap is éppen próbáltam rávenni, hogy menjen el pisilni, és épp kitörni készült egy kisebb fajta botrány, mikor hirtelen eszembe jutott valami.. mondtam Matyinak, hogy oké, akkor megy el pisilni, amikor akar, de ha becsurog, mert nem ment el időben wc-re, akkor ő fogja kimosni a bugyiját.. aznap kétszer volt, hogy az utolsó utáni pillanatban rohant el, az "anyu pisilnem kell" felkiáltással, és persze pár csepp becsurgott.. mondtam is neki, hogy na akkor most mosnod kell.. először be akarta rakni a gépbe, de mondtam neki, hogy kézzel kellene a csapnál.. nagyon lelkes volt.. olyan édes, ahogy mossa bugyiját.. másodszor, meg elrobogott pisilni megint és utána mint a villám úgy jött a csaphoz nagy vidámkodva, hogy "na, már itt is vagyok mosni".. meg kell zabálni.. bár sejtem, hogy pár alakalom után már a mosásra fogja sajnálni az időt és inkább elmegy időben pisilni.. de ha mégsem, akkor nagyon házias lesz, legalábbis mosni remekül fog.. :D :D :D :D meg a legújabb, hogy elmosogat maga után, és tegnap a meleg szendvicsét is ő csinálta meg saját magának..:lol: :lol: nagyon kis önálló lett, és teljesen szabad akaratából.. :lol: valamelyik nap is reggel gyorsan felraktam az ebédet és jött Matyi, hogy segíteni szeretne nekem.. 8) mondtam is neki, hogy oké, akkor bedobálhatná a mosógépbe a mosni valót.. 8) meg is csinálta, utána meg takarítani akart.. :lol: :lol: hatalmas segítség nekem ez a kölyök.. :lol: :lol: :lol: persze Ákos is segít, pl ágyazásban ő a legjobb, meg a hűtőből is nagyon lelkesen viszi az asztalra a kajákat, ha készülünk enni..:lol: :lol: úgyhogy helyesbítek, hatalmas segítség nekem ez a két kölyök.. :wink: :lol:

hoztam képeket is.. :wink:

Kép

Aladdin a repülő szőnyegen.. :lol: :lol: (Aladdin a legújabb barátunk.. :lol: meg a Dinoszauruszok.. :D )

Kép

kicsit laza a kiscsávó.. :D :D

Kép

Matyi apának is segített havat lapátolni.. :D :D

Kép

Ákos Jackie Chan-t néz a barátaival.. :D :D

Kép

már én is tudok öltözködni.. :D :D

Kép

a NAGY fiam... :D :D

Kép

Kép
morca
 
 


ez lemaradt:

puszi mindenkinek.. :wink: :lol:

Kép

Kép
morca
 
 


mi történt vajon a vonalzóimmal.. :roll: :lol: na, majd csinálok újakat.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


sziasztok!!!!!!!!
Morca akkor néha zaklatni foglak:))))))

ma megvettük Máté holnapi ovis zsúrjára a tortát...és hétvégére is megrendeltem a másik tortáját:)))))))

édesek a fiúk!!!!!!!!!!
alig várom hogy újra talizzunk...hiányoznak a fiúk!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Navégre, Morca!!! Már komolyam aggódtam. De kárpótoltál! :) Ééééééédes fiaid. :) :)

Jó éjt, lányok!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Nitácska, nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Máténak!!!!!!!! :) :) :) Már ő is milyen nagy legény!!! :))

Morca, már nagyon hiányoltunk :) és tényleg kárpótoltál minket!!! :)))) annyira helyesek a fiaid!!!!
Köszönöm kérdésed, egészen helyén vagyok. Már elkezdtünk átpakolni, de még szinte sehol sem állunk... illetve, pont hogy állunk :) de majd halad a maga ütemében. Apa örül neki legalább hogy így elhúzódik, mert így esténként, ha hazajön, itt vagyunk. Aztán majd meglátjuk, mi lesz.
Botondkám meg képzeljétek előző éjszaka egyszercsak, este 10-5,15-ig aludt... csak néztem, ilyen nagyot még sosem, napközben is aludt nagyon jól, úgyhogy féltem, hogy most éjszaka nem lesz alvás... ehhez képest, megint 10-4,30-ig durmolt :) :) :) olyan boldog voltam.... remélem, ez valahogy így marad :D nagyon jó lenne!!! :) Elvileg ma megérkezik a szekrénysorom... igaz, péntekre ígérték, pénteken tegnapra, tegnap meg mára... Már jó lenne, ha jönne, mert akkor abba is már be tudnék pakolni.... úgyhogy lehet, hogy most én fogok eltűnni kicsit, de ha minden a helyére kerül, jövök megint!! :)

Puszi Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?