Új privát üzeneted érkezett!

Pruci, jó ötlet volt ez a kávé. Nagyon jól esett :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri 2. laptető :wink:
Vendég
 


Sziasztok!
Szilvi! Mi van veled? Nagyon aggódom!

Moti!
Szegény Boldi. Kegyetlen az égési sérülés. Én már kipróbáltam, ezért most együttérzek Boldival. Remélem Gergő nem próbálja ki és hallgat az Anyjára!
Hol tanultad ellátni az égési sérülést?

Annamari!
Micsoda nagy baba! Ezek szerint van értelme Rókával ismerkedni!

Évi, Boni!
Mindjárt itt a jó idő és lehet jókat homokozni és motorozni! Én is nagyon várom már. A gyerekek megunják a játékaikat egy idő után. De ősszel majd örömmel fedezik fel a benti játékokat.

Gyönyörűek a gyerkőcök!

Lillának Sok Boldog Névnapot kívánok, kicsit megkésve.

Hajrá Kri!

Gergő sajnos még mindig lázas. Remélem ma kap valami gyógyit. Én mostmár dolgozom, ma Apával van, utána viszont Papázik….
franci
 
 

 
 

Kri!
Milyen pajzsmirigy betegséged van? Nekem állítólag alulműködik, de igazából nem értem az egészet.
franci
 
 


Sziasztok!

Pruci, nagyon édes Petra! :D

Maryka, lassan abbahagyom a reggelit, úgy veszem észre, már nem hiányozna neki, aztán március 26-án már estit sem kap. Úgy vagyok, mint Kri, tuti szopi alatt nem jön a kistesó!

Frranci, jobbulást Gergőnek, küldöm a gyógypuszikat!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Franci, nekem is alul működő pajzsmirigyem van. Ez azt jelenti, hogy nehezebb teherbe esni, és nagyobb a vetélés kockázata is. Én Euthyroxot kaptam rá, és már beállítottuk a megfelelő tsh szintet, hogy jöhessen a baba. Mondta a doki, hogy a szoptatás abbahagyása is feltétele a sikeres teherbeesésnek. Mivel szoptatáskor termelődik egy hormon ami gátolja a teherbeesést, és hát ugye ha már a pajzsmirigy is a teherbeesés ellen dolgozik, akkor a kettő már igen csak nehezíti a dolgot. Ha nincs megfelelően kezelve ez a betegség akkor meddőséget is okozhat.

Boni, remélem szerencsét hoz a laptető :D:D:D

Tegnapi mászás :lol:
Kép

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Beze!
Köszönjük a gyógypuszikat!

Kri!
Nekem L-Thiroxint írtak fel, de sajnos fáj tőle a fejem. Most megpróbálom kisebb adagba, és utána beszélek a dokinővel. Leírnád nekem mennyi a THS-d, és mennyi gyógyit szedsz. Privibe is jó! Köszi
Zsombi még produkálja is magát, nem semmi. :lol: :lol: :lol:
franci
 
 


Kri,

hátha tényleg szerencséd lesz a laptetővel :D
Franci, tavaly volt nálunk Szentendrén egy elsősegély oktatás, amit gyermekmentősök csináltak, a védőnőnél lehetett jelentkezni rá.egész délutános program volt, de nagyon hasznos.mindent megmutattak a gyakorlatban, még az újraélesztést is, csecsemőkortól egészen iskoláskorig.ne legyen rá persze soha szükség, de akinek van rá lehetősége, én ajánlom, hogy menjen el egy ilyenre.mert bizony sok a tévhit, meg a jótanács (pl. szórjuk be hintőporral, kenjük be krémmel), ami tök gáz, mert többet árt, mint használ.itt pedig mindent tisztába tettek, kiveséztek.

DAnyu, gyönyörűek vagytok!csakúgy, mint Lináék!nekem éjjel megint volt pár tök erős jóslóm, lassan lehet, hogy fölhívom a szülésznőt a ctg miatt...csak úgy be vagyok lustulva, egész nap aludnék, meg kívánom nagyon a kávét, meg a tonikot. :D
ma este pedig megyünk színházba Anyukámmal, még a végén elalszom, pedig már régóta meg akartam nézni AZ Abigélt.

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti az Abigélt én is Zsigivel a pocimban néztem meg :lol: :lol: jó szórakozást!

én a madarászban voltam egy ilyen tanfolyáson 8)

KRi ügyesen mászik

enyim gyerek ma hajnalban kukorékolt, és most 10 óta nyomja a durmicdurmicot :lol:
Vendég
 


Boni,
köszi, szerintem Sebinek tetszeni fog, nagyon szereti a zenét, még a templomban is egyből ugrándozik, ha megszólal az orgona. :D

a hajnali kukorékolást nem vagyok irígy....mi képtelenek vagyunk 8 előtt fölkelni mostnában. biztos a tavaszi fáradtság.de BOldi olyan édes volt, ma reggel szólt fél nyolckor, hogy keljünk föl, erre félálomban mondtam neki, hogy pihenjünk még egy kicsit, fáradt vagyok, és egy szó nélkül odafeküdt mellém is pihiztünk együtt fél kilencig. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Franci :D
Aranyos vagy :) Ne aggódj! Light-osan barnázgatok, de jól vagyok..fogalmam sincs, hogy mit tudnék tenni, napi 3x1 utro, s napi 3x2 magnézium mellett....pihizek, amennyit tudok...s remélek.....csak nem értem, hogy ha a méhszájból jön, akkor mikor lesz vége...ha vége lesz egyáltalán :roll:
Jobbulást Gergőnek!!! Te mit dolgozol??

Kri, Franci - ez a fránya pajzsmirigy sok mindenről tehet ám, sajnos, de az a jó, hogy ti már jó kezekben vagytok!

Kri - Zsombi igazi rosszcsont.....s majd ha egyre ügyesebb lesz, akkor téped a hajad igazán :wink: Laptetőhöz tényleg sok szerencsét!!!

Danyu, Linus :D Nagyon jó nézni a csöppségeket, s a boldog családotokat!!! Gyertek hozzátok a tapasztalatokat (jókat, rosszakat), elöbb-utóbb mindannyiunknak szüksége lesz rá :wink: Szerintem mindenki örömmel olvas a babás örömekről/gondokról :)

Moti :D
Olvasni is rossz volt :cry: A lényeg, hogy jól van Boldi! Te vigyázz magadra, még egy pár hétig bent kéne laknia Sebinek!
Jó szórakozást ma estére! Elmennék a zsebedben :wink:

Maryka - Apa fronton békülést kívánok!! Nehéz pasikkal élni, de nélkülük sokszor még nehezebb :wink: Na meg ebbe a topikba sem lenne miért írni, ha ők nem lennének :wink:

Lillanyuci :D
Utólag is boldog névnapot Lillusnak!!!

Pruci :D
Nagyon édi a cicamicád!!!!

Panny :D
Mennek a drukkok, hogy hamar legyen Neked is újra két csíkod, s problémamentes babavárásod!! Gyere, ha tudsz!!

s végül a legfontosabb:
Annamari :D :D :D :D :D :D :D :D Hatalmas gratula!!!!
Mikor van legközelebb doki??

....megyek, mert Marcus nagyon büdi...

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!
Moti! Milyen templomba jártok?A közelben van?

Kép
Kép
maryka
 
 


szilvia! Örülök, hogy jelentkeztél, köszi igyekszünk a békülés irányába...Pihenj amennyit csak tudsz :)

Franci! Jobbulást a pici fiadnak! Még jó hogy a közelben van a papa, gondolom sokat segítenek

Moti!
Érezd jól magad :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Ja és KRI!!!
Ez a 2. laptetőd!!! :D :?

Kép
Kép
maryka
 
 


Szilvi!
Örülök, hogy egy kicsit jobban vagy. Tényleg nagyon aggódtam!

Én a magyar vasút egy alkalmazottja vagyok.
És ma még álmos is. :(
franci
 
 


Csajok lehet ez az én napom, másik topikban is laptető :wink:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


sziasztok!

Kri!
Gratulálok a "sok" laptetőhöz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ez már jelent valamit, nem???? Nagyon ügyesen mászik Zsombi. Meglátod, lehet 1-2 héten belül elhagyjátok a cicit, s kistesó is beköltözik. :lol: :lol: :lol: :lol:

Boni!
Én is jobbulást kívánok tesódnak.

Panny!
Én is úgy gondoltam, hogy kiveszem a szabijaimat, de ma mondta a munkaügyes, hogy 22 napom van. Én ezt kicsit kevesellem. azt mondta majd utána néz.
Egyenlőre még nem mondtuk senkinek, hogy babás vagyok. :D :D

Franci!
Jobbulást Gergőnek!!! Elkapta a hányás-hasmenés vírust? És irodán dolgozol? Mert gondolom, ha kalauz lennél, nem tudnál netezni. Hacsak nem szabadnapos vagy. :lol: :lol:

Szilvia!
Elvileg 4 hét múlva megyek tanácsadásra, de megpróbálok a dokitól kikunyerálni egy potya uh-ot 2 hét múlvára. :lol: :lol:
Te mikor mész legközelebb.Tobábbra is csak pihenj, ne emelj nehezet, és ne pucolj ablakot. :wink: :wink: :wink:
Ezt az ablakpucolást nekem ma tiltotta meg a hematológusom. :lol: :lol: Mondtam, hogy nem szándékozom ablakot pucolni.

Moti!
Aztá vigyázz, nehogy a színházból egyenesen a szülőszobára menjél. :wink: :wink: :lol: :lol: Jó szórakozást a színházhoz.
Lehet, nekem nem lenne türelmem másfél-két órát ülni egy helyben. Én is voltam ilyen elsősegélyen, amin gyermekmentősök mutatták az elsősegélyt. Nekem is nagyon tetszett. A védőnők szervezték. Most már jobb Boldi keze, nem fáj neki???

Beze!
Elküldtem pü-be. Ezt, hogy számoltad ki, hogy március 26-án már este ne kap cicit???? :lol: :lol: :lol: Meglátod, neked is hamarosan ott ficánkol a pocakodban a babóka.

Teri!
Nagyon édes Petra cica. Nem semmi a kiscsaj. Akaratos?? Talán az anyjára ütött??? :lol: :lol: :lol: Akkor szerencsére elfogadta a szabályokat, s tetszik neki az oviban. Apával rendeződik a helyzet is, meglátod. Mikor mentek anyóshoz?

Évi!
Nálunk is a kirakó leköti őket. Azzal eltudnak játszani órákig. Aztán hamarosan itt a tavasz, s lehet menni hintázni, homokozni. Többet lehet levegőn lenni. Nálunk szeretnek mesét nézni is.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Szia Annamari! Te se vesztél el! 8 hetes és 1 napos vagy! HÚÚÚÚÚ!

Gergő takonykóros. De sajnos lázas is. Most volt a doktor néni, kapott gyógyit. Remélem éjszaka már alszunk. Kegyetlenség éjszaka felkelteni lázmérésre, és langyos fürdetésre.

Irodába dolgozom.

Depimre elkezdtem olvasgatni az Agykontrollos honlapot. Ezt az idézetet találtam rajta. Most már mindenki csak jóra gondolhat!

„VIGYÁZZ, HOGY VILÁGOSAT GONDOLSZ-E VAGY SÖTÉTET;
MERT AMIT GONDOLTÁL, MEGTEREMTETTED."
Weöres Sándor
franci
 
 


Maryka,
rengeteg templom van Szentendrén, mi speciel a Péter Pálba járunk, mert a férjem azt szereti, a belvárosban van, a Dumtsa Jenő utcával párhuzamosan.hozzánk nem ez esik legközelebb, de ígyis úgyis autóba kell ülni, úgyhogy mindegy.

Franci, jó az idézet, én hiszek ebben (is)!úgyhogy hajrá mindenkinek!
hű, az éjszakai lázmérés, hűtőfürdő maga a rémálom.nyáron nálunk is volt, együtt sírtam Boldival.

Kri, ez már nem véletlen!3. laptető. :D
Annamari, jó, hogy jöttél, örülök, hogy jól vagy!!!!
azt még én sem tudom, hogy fogok egy helyben ülni ennyit este, ráadásul több, mint 3 órás a darab összesen.majd fészkelődöm közben.feküdni sem tudok már sokáig egy helyben, meg állandóan pisilnem kell, az nagyobb gond lesz. :D
Boldinak nem fáj már a keze és szépen gyógyul is.minden alkalommal elmondja, hogy a lámpa forró, oda nem nyúlunk, és mutatja a kis kezét.remélem, tényleg megjegyezte szegényke.

Szilvia, nagyon drukkolok Neked!a barna színű egyébként a legkevésbé gáz.már írtam, de leírom megint, hogy erőt meríts, a barátnőm a terhesség végéig rózsaszínezett és tökéletesen egészséges babája van!!!!Neked is az lesz!!!!

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti :wink: Köszönöm!
S mondtak vmit a barátnődnek, hogy mi volt a rózsaszín oka? Sokkal könnyebb lenne "elviselni", ha tudnám az okát :roll:

Franci :D
Igenis, Hölgyem!!! :lol: Egészséges, szép KisHercegnőm születik idén októbeben!!!!

...na megyek fürdeni :oops: mert eddig pizsamaparti volt....olyan furán vagyok....szédülök, émelygek (bár az elöbb ettem sajtot erős mustárral), lehet, hogy terhes vagyok :roll:

Annamari :D
Képet kaptál? Apa volt veled? Most már megmondjátok - gondolom - mindenkinek??? Ki mit szólt??

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Annamari, köszönöm, hogy írtál privit. A március 26-ot azért tűztem ki, mert az péntek, és inkább olyankor kezdeném a tápis elalvást, amikor utána hétvége jön. Aztán hamarosan jön a kistesó! :D

Szilvi, ez a beszéd! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Annamari!

Hogy lehet h csak 22 napod van?????Hisz évente jár annyi legalább...és te is már rég otthon vagy,nem??Nekem 8 év szabijai megvannak!! :shock:

Én is járok templomba a srácaimmal minden vasárnap itt Gödöllőn a reformátusba.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Szilvia!
Nem kaptam képet, nem is kértem, de a képernyőn láttam. Olyan kis apró volt, sok mindent még nem vettem ki belőle. Én majd a 18. heti uh-ról szeretnék, mert a másik kettőnél is arról van.
Tegnap a védőnőnek odaadtam a papírom, s megírja a kiskönyvemet, lehet, hogy még holnap ideér vele, de ha nem, majd jövő héten biztos hozza, mert jön ide a házba egy újszülötthöz. Majd szerintem akkor mutatom meg anyunak, hogy nekem is van kiskönyvem. :lol: :lol: :lol:
Neked van már képed? Hányadikára vagy pontosan kiírva??
Milyen pizsiparti volt nálatok??????

Panni!
Elvileg 2007-ben bent maradt 20 napom. Tehát csak ami azalatt összegyűlt. ( tgyás, gyed, gyes) Meg, ha visszamegyek, szerintem erre az évre is jár az egész évi szabim. Én is többre számítok.

Tud valaki szabikat számolni??????

Beze!
Remélem sikerül a kitüzött célod, Alexa partner lesz benne. Aztán HAJRÁ KISTESÓ!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Itt annyira vacak idő van, csupa köd minden. :cry: :cry: :cry:

Beze, én is péntekenként kezdem az újabb szopi elhagyását. Eddig bevált. Már csak az elalvás előtti van hátra, de azt hiszem ez lesz a legnehezebb :? De aztán már jöhet is a kistesó. :lol: :lol: :lol:
Lehet egyszerre leszünk majd babásak :wink:

Annamari, hogy vagy?

Moti színház milyen volt? Hogy vagy?

Panny, mikortól is kell nagyon szorítani?

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri!

Hát nem tudom...elkezdtem egy kicsit maszatolni...elég fura mert csak a 7.dpon-vok..lehet h meg akar jönni??!! :shock: ..a fene se tudja.

Annamari!

És 2007-előtti szabikat kivetted a kislányod születése előtt??

Még ha csak 2007 óta vesszük akkor is kéne lenni legalább 3 év szabijainak,nem?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


PAnni lehet kicsit felborult a rend odabennt :?

én abszolute nem értek ahhoz, hogy mennyi szabi van jár stb

moti milyen volt a színház? remélem Sebi végigbírta... :wink:

Szilvia
örülök,hogy jól vagy!++++++++

Kri, Beze éljen a pénteki szopielhagyás!

mi túl a kötelező oltáson,

ma délután ünneplünk bolognai töltött pizzát sütök, mert apának szülinapja van..

az én bátor nagyfiam egy játékbaba átölelésével élte túl eme nagy eseményt! vicces volt, ahogy kapaszkodott bele :lol: a végén drnéni adott neki egy matricát, amit ő férfiasan kitépett a kezéből... :oops: :lol:

magasságot nem mértünk, de 82 körül van az itthonin legalábbis és a súly 11,4 kg :lol:
Vendég
 


Boni!
Zsiga egy hős!:)
Ádámnak kedden lesz hasonló élménye, de ő biztos üvölteni fog, már a doktornő puszta látványától is rázendít!
Isten életesse a párod!

Panni, Annamari!
Szabadság-ahogy én tudom:
24 éves korig 20 nap
25 éves kortól (már abban az évben is, mikor betöltöd) 21 nap
28 éves kortól (már abban az évben is, mikor betöltöd) 22 nap
31 éves kortól (már abban az évben is, mikor betöltöd) 23 nap
és innentől már 2 évente nő 1 nappal.
Plusz a gyerkőcök után is jár 2-2nap.

Kép

Kép
ske
 
 


Sziasztok!

boni: Zsigi cukkancs lehetett a baböleléssel! Drukkolok hogy ne lázasodjon be!
Lilla kedden kapja ezt az oltást. Szerencsére még egyszer sem lázasodott be, remélem most sem fog.
Férjecskédnek Boldog Szülinapot! :D
Játék ügyben: én is rendeltem a fakopáncstól puzzle-t, gyöngyfűzőt, meg még ezt-azt, Tücsim imádta egy darabig, most rá se hederít... Na mindegy, ez van.

Mellesleg tegnap eléggé kiborultam... párszor sírtam is, pedig ez nem jellemző rám. Szombat óta nem bírok vele, és tegnap délelőtt volt a csúcspont, összeomlottam... Délután sokat beszélgettem anyuékkal, meg elmentem vásárolgatni, este meg dumcsiztunk sokat az Urammal, ma már könnyebben veszem az akadályokat.
Annyira kétségbe voltam/vagyok esve, hogy felhívtam védőnőt-dokit, hogy mit csináljak??? Az én pici lányom 180 fokos fordulatot vett, teljesen kifordult önmagából... Kinövi... :? :? Kész vagyok, mint a mateklecke...

Szabi ügyben lövésem sincs...

kri: nálunk most esik az eső, hurrá. Reméljük Zsombi hamar megszokja a cici nélküli elalvást :) Huncut ahogy mászik a cipőtartóra!
Képzeld, mi is laktunk Érden. Parkvárosban, a Csobánci utcában. Nem sokáig, de lehet hogy láttuk egymást :lol:

beze: remélem nálatok is sikerül az elválás. Lillus szereti a jóéjt tápit, mai napig azt issza. Ő 11 hónapos koráig szopizott, igaz ő saját maga fordította el a fejét, hiába tuszkoltam a szájába a cicimet, nem kellett neki. (Mondtam utána a férjemnek, hogy végre visszakaptam a melleimet, hurrá.) Meg ő is...:shock: :shock: :shock:

Annamari: de jó, már kiskönyved is megvan! Édesanyád még nem tudja? Most fogod elmondani?

franci: hogy van Gergő? Lázas még? Jobbulást neki!

szilvia: vigyázz magatokra!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Kri!
A hányást, hányigert, álmosságot, semmihez sincs kedvem-et nem számoljuk, akkor jól vagyok. :D :D :D :D

Panni!
Igen, a 2007 előttieket kivettem.
Nekem amikor 2006. októberében (Levente 2 éves korában) visszamentem, akkor is csak 32 napom volt. Akkor 2004. júliusában voltam szabin, s kivettem a 2004 évit. Akkor azt mondták, hogy tgyás, gyed, gyes alatt másképp számolnak, valamelyikre nem jár. De ezt akkor is kevesellem.

Ske!
Köszi az infót, ezt én is tudtam, hogy így jár a szabi. A gyerekek után nálunk apa veszi ki, hogy többet lehessen itthon velünk.

Boni!
Apának boldog szülinapot!!! ezt a bolognai tölött pizzát, hogy csinálod???? Receptet kérhetek????

Évi!
Még senki nem tudja nálunk, ill. tegnap találkoztam az unokatesómmal, s látta, hogy beszélek a védőnővel, neki elmondtam.

Panndi!
Mi újság nálatok? Piri meglátogatott?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy te is közben + teszteltél??????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Ja, azt elfelejtettem, mindjárt indulunk torkoskodni. :D :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Kri, Boni, köszönöm, aranyosak vagytok! A reggelit ma elhagytam, mert úgy vetem észre, hogy már nem igazán kell neki, szó nélkül elfogadta. Az estitől én is tartok kicsit, de szerencsére ízlik neki a banános tápszer.

Boni, isten éltesse párodat! A fiad egy kis hős! :)

Annamari, köszi a privit!

Évi, mi lelhette Lillust? Nem csodálom, hogy kibuktál, én is sírtam volna.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


vetem=vettem :oops:

Annamari, jó étvágyat! :wink:

Kri, én már most benne vagyok! :D Mikorra tervezed az utolsó szopit?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Beze, én jövő hét péntekre tervezem az utolsó szopi elhagyását. Majd meglátjuk Zsombi ezt hogy gondolja :wink: Biztos vagyok benne hogy ő ezt annyira nem fogja díjazni :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Kri, az lehet. :wink: De hátha ránk cáfolnak a törpéink. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok,

vagyok én is, de sokszor csak végigi futni van időm amit írtatok, írni már nem megy.

Annamari,
nagyon örülök a jó híreknek, csendben gratulálok és nagyon drukkolok nektek!! :) :) Szerencsére nálam a rosszullétek múlóban vannak, már 3 napja nem hánytam reggel és nem émelyegtem délután, remélem ez már nem változik. Tudok újra vizet inni, narancsot, almát enni, juhéjj!!! Rám is fér a vitamin :oops: :oops: . Hogy sikerült a torkos csütörtök?

Szilvi,
neked is nagyon örülök és drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Lillus,
nálunk is voltak anno ilyen nagy pálfordulások, ezek általában nagy frontoknál, növekedési pontoknál, nagy változásoknál (költözés, családi gondok, betegség) jöttek elő. Ezeket elfogadni és túlélni lehet. Én is bőgtem ilyenkor és elmondtam a páromnak, kibeszéltem magamból. Ez sokat segített. Napjainkban a 6 és fél évessel is vannak ilyen "harcok", de lényegesen könnyebb, hogy meg lehet vele beszélni. Szóval kitartás, gyere, írd le, segítünk!

Szopielhagyás: nálunk 1 hét alatt lezajlott, pár nap volt a reggeli szopi és pár nap az esti szopi elhagyása. Sztem engem jobban megviselt az egész mint a gyereket :? :? . Én szedtem homeos golyókat, hogy apadjon el a tejem, mert még lett volna. Nekem gyógyszer miatt kellett elválasztanom 15 hós korában :( . Kitartás lányok, sikerülni fog! :)

Mennem kell meló van!
Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sziasztok!
Tegnap nem volt időm itt lenni. Milyen dolog, munkahelyen dolgozni??!!

Sajnos Gerőm még egy kicsikét beteges. Tegnap délután és este is belázasodott. Nekem is sikerült elkapni. Lehet hogy nem egy egyszerű takonykor ahogy a doktor néni mondta.
Távol üljetek a monitortól, nehogy elkapjátok…

Maryka!
A nagypapa kb 300 km-re lakik.

Szegény Zsigi! Utálom az oltásokat!!!!
Gergő egyszer kettétörte a tűt.

Annamari!
Gyed alatt kevesebb szabi jár. Ha jól számolom kb 21 napom volt 2 év alatt. Ehhez jött a szülés előtti maradék + a 2008-ban 6 nap. Összese 35 nap szabim volt mikor dolgozni jöttem.

Valaki írt vagy beszélt Angievel? Mi van vele? Sokat gondolok rá!
franci
 
 


Kri!
Köszönöm a segítségedet.
franci
 
 


Sziasztok!

Sucer!
Nagyon finomat ettünk tegnap. Aztán mikor fizetnünk kellett, akkor vettük észre, hogy nem a meleg étkezési jegyet, hanem az internet utalványt rakta el apa. Pénz nem volt nálunk. Persze, én mondtam apának rakja el az utalványt. :lol: :lol: :lol: Ő meg ami itt volt elő, azt tette el. Aztán gyors keresett egy automatát, s vett le pénzt. Egész úton ezen röhögtünk.

Franci!
Én is tudom, hogy gyed alatt kevesebb jár, de, hogy mennyi, azt nem. Én beszéltem Angievel. Nincs valami jól, nehéz neki, hogy megint búcsút kellett vennie a babától. Meg nehéz, hogy mi mennyire várjuk a babákat, pocakosodunk. Talán később, (remélem) visszajön, s mesél.

Nálunk simán leszoktak a ciciről. Nem emlékszem, hogy lett volna sírás. Én kakaóval pótoltam, simán megitták. Sőt a mai napig reggel, este megisznak egy pohár kakaót. Eleinte felforraltam a tejet, aztán később csak mikróban melegítettem. Nem lettek kiütéseik.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Bolognai töltött pizza ala BOni :lol:


60 dkg liszt, tej kb 3 dl , 5 dkg élesztő ,3 evőkanál olaj

1 dl tejben kevés liszttel kis cukorral az élesztőt felfuttatom, majd összedolgozom a liszttel, étolajjal, egy fél evőkanál sóval .rugalmas tésztát kell kapj

én tupperware kelesztőtálban kelesztem duplájára

amíg kel a tészta addig az olajon felfuttatom az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáteszem a darált húst, kevés vízben párolom, majd hozzákeverem a bolognai spagetti szószt és végül ketchupot is teszek hozzá.. ízlés szerint lehet tenni még bele sót, borsot, de én ZsIga miatt nem szoktam nem is kell..

a megkelt tésztát ahány személy annyi felé osztom, kis vékony köröket nyújtok, az egyik felébe teszem a bolognais husit, rászórom a kukoricát, sajtot néha póréhagymát és szalonnát is fektetek rá úgy pikánsabb.. majd ráhajtom a másik felét a tésztának összenyomkodom a szélét és visszahajtom..

mindezt már eleve a tepsiben teszem, hogy ne nehezítsem meg a dolgom az átemeléssel. nem kell kikenni semmivel, hiszen a tésztában benn az olaj.

kb .200fokon(tilos légkeveréssel) sütőben sütöm amíg szép egyenletes barna nem lesz a széle, teteje.. néha szórok rá még az elején sajtot, de nem jellemző

:lol: Kép
Vendég
 


Boni, nemrég ebédeltem, de most jó nagyokat nyeltem. Isteni lehet!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Boni!
Köszi a receptet, nagyon jól hangzik. Jövő héten lehet megcsinálom. :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Boni, nagyon tuti ez a recept. :lol: :lol: :lol:

Franci, nincs mit.

Lassan indulunk velneszelni, :lol: vasárnap jelentkezem újra.
Addig is babásodásra fel! :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!Nagyjából visszaolvastam de már nem emlékszem rá :cry: Teljesen ellustultam.Ráálltam a fogyókúrára de ma még a kalóriákat sincs kedvem számolni(főleg Boni pizzája után)
7végén még rádolgozunk a kistesóra mert a héten a párom sokat dolgozott.Aztán remélem sikerül egy kétcsíkos tesztet vennem valahol.Az eddigieken csak egy volt. :cry:
Vendég
 


Na milett a vonalzómmal? :shock:
Vendég
 


Boni!

Tényleg nagyon jól hangzik..amúgyis nagy tésztás vok és imádom a bolognait..szal én is meg fogom csinálni valamikor!!

Én is minden nap beszélek Angie-val..talán egy kicsit jobban van már lelkileg...elment vásárolgatott magának,kicsit feldobta őt.Nem fog visszajönni,legaábbis most ez az álláspontja.
Minden nap próbálok bele lelket önteni és hitet h siekrülni fog...és ezt komolyan nagyon hiszem!!!!!

Annamari!

Anya könyvelő..megkértem nézzen utána h mennyi szabi jár pontosan a gyed alatt.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Kri!
Jó pihenést!!!! Új hely, önfeledt szórakozás... aztán kitudja, lehet szopi elhagyása nélkül is összejön tesóka. :wink: :wink: :lol: :lol: Jó hétvégét!!!!

Panni!
Köszönöm szépen!!!!!
Kép Nagyon aranyos vagy, hogy segítesz!!!!
Nektek mikor várható eredmény??? Mikor tesztelsz???
Én is remélem Angie visszajön hozzánk. Bár tudom, hogy nehéz neki, de én is próbálok még beszélni vele.

Gitka!
Hajrá 7vége!!!!!!! Meglátod neked is meglesz a kétcsíkos teszted!!!

Én annyira szarul vagyok. Ebéd után, mikor altatom Rékát fél- 1 órát én is alszom.

Képzeljétek!
6 évvel ezelőtt ezen a napon tudtam meg, hogy terhes vagyok. Akkor nem is vettem tesztet, csak elmentem nőgyógyászhoz, s mondta, hogy mit szólnék, ha azt mondaná, hogy lakik bennem valaki. Mintha csak most lett volna...

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


ZSigikém oltás után belázasodott éjjel, tegnapra tetőzött, egész éjjel hűtőfürdöztem, reggel is prizniceztem, nehezen megy le neki...

közben beszéltem dr.nénivel, bementünk ügyeletre taxival mert ugye apa nincs itthon, barátnőmék Jászberényben.. (még jó,hogy egész éjjel abban a a tudatban voltam, hogy ha bármi van, csak rájuk csörgök és a férje már itt is van értünk.,..

hazafelé a , a taxiban beájult már a kicsikém..

jelenleg láztalan , a torka tűzpiros, megint kaptunk antibiotikumot

:twisted: :cry: a 18 hós oltásnak lehet a mellékhatása a nátha torokfájás.. mellette lehet még a múltkori vírus lehet nem halt ki rendesen.. (emiatt volt a csúsztatás) de dr.néni nem látta,hogy piros a torka..., most meg nagyon ronda piros...

és mellette még jön a foga is,

szóval ezért a nagy láz...


Jó hétvégét!!!
Vendég
 


Boni!
Jobbulást Zsiginek!
Gyógyszer mellett talán már nem fog felmenni a láza.
franci
 
 


Annamari!

Anyu azt mondja GYED-re is ugyanannyi szabi jár mint amúgy!!!Én is így tudtam.

Hát nekem sztem megjön a napokban...ahogy írtam már maszatolok csak az az aggasztó hogy még csak a 9.dpon-vok..lehet h a műtét miatt még nem állt helyre rendesen a szervezetem.....remélem a jövő hónapban már sikerül :wink:

Boni!

Jobbulást a kisfiadnak!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panni!
Köszönöm szépen!!!! Helyre áll a szervezeted, s babó is veletek lesz. Lehet, hogy jobb, ha kimarad ez a hónap, a gyógyszer is ürül a szervezetedből, nehogy baj legyen. Inkább 1 hónappal később, minthogy megint baj legyen.
Aztán jövő hónapban HAJRÁ!!!!!!!!!!

Boni!
Hát elég kemény éjszakátok volt. Nagyon sajnálom Zsigát. :( :( Jobbulást neki!!!! Ma már jobban van azért????

Anyu ma rákérdezett, hogy hány hónapos terhes vagyok. :lol: :lol: Mondom neki, hogy a hasam fel van puffadva. Nem hitte el. Megmondtam neki. Aztán tesómat is beavattam, erre ő:a Réka már mondta, hogy anya hasában is van kisbaba. :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?