Sziasztok!
Nita! Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakád volt, de hátha egyre jobb lesz. Szerintem nagyon óvatosan megmoshatod, mert rosszabb, ha benne marad a kaja darab, szerintem.
Csillag! Hát, én is pont azt fogalmaztam meg magamban, hogy egy kis szívtipró a kisfiad, ahogy ránéztem rögtön ez jutott eszembe!
Utána olvastam ma én is, végülis méhpempő kapszulát vettem. Nem volt az üzletben barátcserje, és azt mondta a csajszi, hogy szerinte ugyanaz a kettő. Viszont azt mondta, hogy az Ő oktatója azt mondta, hogy palástfűeát nem szabad inni terhesen. Meg amúgy sem szeretem annyira ezeket a teákat, elég nekem a gynex, annak sincs túl kellemes íze.
Pampa! Szurkolok, hogy neked meg vagy jöjjön meg, vagy mutasson már vmit az a teszt! Amióta "ismerlek", sosem volt még nálad ilyen, ezért nem hiszem, hogy vmi baj lenne, szerintem minden nő életében egyszer-kétszer "elmegy" egy ilyen hosszú ciklus. Csak kérdem én, miért pont akkor, amikor az ember babára vár!?
Köszönöm nagyon a drukkokat! Bízunk, bízunk! Mert nálunk ugye a "bújás" nem elég!
Jó éjt Nektek!