Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Ádám nevében köszönöm a névnapi köszöntéseket! Mi is úgy döntöttünk, hogy inkább most tartjuk a névnapját, mert a másik túl közel van a karácsonyi ünnepekhez.
A Máriáknak nagyon boldog névnapot kívánok! Kép

Segítsetek légyszíves abban, hogy az erkélyre szeretnék biztonsági rácsot tetetni.
Egy fickó 1 méter magas rácsot 12 EFt-ért vállalna. Szerintetek ez jó ár?
Nincs véletlenül tippetek, hogy hol lehetne még utána érdeklődni?

Üdv:Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Annyira összefolynak a napok hogy most volt éerkezésem leülni a gép elé.
Hát,lányok én mindenkinek ilyen szülést kívánok mint az enyém volt.
Röviden:
Épp néztem péntek este vmi Michael Douglas filmet amikor fél 11-kor éreztem hogy folyik a magzatvíz.Egyébként egész nap annyit kellett pisilnem hogy már azt hittem felfáztam csak az volt furcsa hogy nem fájt a hasam.
Szóval kirohantam a fürdőbe és felvettem egy bugyit meg betettem egy betétet.Kicsivel később megint éreztem hogy folyik és megnéztem tiszta-e.Hál istennek az volt,aztán telefonáltam Petinek-mert persze dolgozott-hogy lehet hogy mennünk kell de fájások még sehol.20 perc múlva otthon volt és el kezdett nyúzni hogy menjek már zuhanyozni meg öltözzek.Én közben teljesen nyugodt voltam,egyáltalán nem féltem inkább izgatott voltam.Szépen csendben nehogy felkeltsem Gergőt kivettem a ruháimat,betettem a táskába ami még hiányzott.
Aztán néhány gyenge fájás után elkészültem végre és kb fél 12-re bementünk a kórházba.
Ja és felhívtam Erikát,a szülésznőt hogy most akkor menjek-e,erre ő azt mondta hogy azonnal indul ő is.
Pont a dokim volt az ügyeletes,jót mosolygott amikor meglátott hogy kifogtuk nem kell behívni.
Amig a papírokat kitöltötte meg megvizsgált olyan tíz perces fájásaim voltak de elég erősek.Éjfél körül felmentünk a szülőszobába,lezuhanyoztam és közben Peti elment Nyékre anyósomért.Mikor eljöttünk a nagyit küldtük fel Gergőhöz hogy ha esetleg felébred legyen vele vki.
Fél 1 körül már nagyon erős két perces fájásaim voltak,gyorsan hívtam Petit merre járnak,féltem hogy lekési a szülést.
Ami nagyon furcsa volt és ami Gergővel nem volt az az infúzió.Hiába kértem a dokit és Erikát is hogy nem kéne bekötni azt mondták itt ez a szokás és jót tesz a vérnyomásomnak is.
Mindegy,mondtam hogy akkor oldalt fekszem mert nem bírom elviselni hogy egy helyben kell feküdnöm.Fél 1 körül visszaért Peti is,beöltözött és utána már az ő kezét gyömöszöltem.Nagyon büszke vagyok arra hogy annyira sikerült uralkodnom a fájásokon,tényleg olyan volt mint amit vhol olvastam:mintha hullámokon feküdtem volna.
Amikor bementem egy ujjnyira voltam nyitva,egy félóra múlva azt mondta Erika hogy furcsán áll a hasam szerinte jócskán tágultam már és megvizsgált:Bő három ujjnyi volt a méhszáj!
Majd leestem az ágyról,én meg bekészültem ásványvízzel meg szőlőcukorral!
Az utolsó fájásoknál visszakellett tartanom a nyomási ingert mert egy pici méhszájnak még ele kellett tűnnie,ez volt a legnehezebb.
És végül két nyomásra negyed kettőkor kicsusszant Zsófi cica akiről akkor derült ki 100%-ra hogy tényleg lány és nem Bálint.
Én csak bőgtem,el se hittem hogy alig több mint egy óra alatt megszületett a baba.
Még előtte kértem hogy ahogy megszületett azonnal tegyék a hasamra majd utána lekezelik.Ne az legyen az első élménye hogy vmi csövet dugnak az orrába.Így a hasamon azonnal csendben feküdt igaz nem is sírt csak nyöszörgött,ami azóta is úgy van,talán ha háromszor sírt igazán.
Apuka megint nem akarta elvágni a köldökzsinórt,megint én vágtam de erre még a szomszédból is átszaladt a szülésznő mert ilyet még nem látott.Utána a méhlepényt is megnéztük a dokival,kíváncsi voltam milyen.Eléggé el volt már meszesedve és nem szabályos alakú volt hanem volt egy melléklepény is,valószínűleg az lógott le az elején a méhszájig.
Aztán a kezembe adták a már megfürdetett felöltöztetett Zsófit és közben összevarrta a dokim a gátsebet amit egy picit éreztem de ahogy ő mondta:nem fogok foglalkozni vele amíg a gyerek
a kezemben van.
A két órás megfigyelés alatt végig cicizett a kislány és olyan erővel szívta hogy magam is meglepődtem rajta.
Közben Peti hazaugrott anyósomért aki teljes extázisban örül a LÁNY UNOKÁJÁNAK.Sose mondta de tudom hogy igazán lányt vártak a két fiú után.Én is mindig azt mondtam hogy nekem mindegy csak egészséges legyen de most már annyira örülök hogy lány lett!!!
Szóval azóta is csak csodálkozom amikor visszagondolok a szülésre hogy ennyire könnyen és gyorsan megszületett Zsófi,hihetelen élmény volt.

Mindenkinek köszönöm a gratulációt és én is minden jót kívánok a szüli és névnaposoknak.

Forgi
forgi

Sziasztok!
Csak azért tüntem el, hogy hiányozzak nektek egy kicsitKép, de most már itt vagyok.
Röviden, kinyaraltuk és kibetegeskedtük magunkat(ez nem teljesen igaz, mert még mindég nem gyógyultunk teljesen meg)Kép.A vizsgám(jogsi)nem sikerült, én jogosnak is éreztem, hogy elhúztak, csak később derült ki, hogy itt nem ilyesmiről van szó, hanem komoly pénzekről.Kép Kép
Közben szülinapoztunk is-Tamara szülinap, olivér szülinap, én szülinap.
Forgi!
Sok szeretettel gratulálok a kis Zsófihoz.

Ádám!
Boldog névnapot!

Mária!
Boldog névnapot!

Gyöngyöske kislánya!
Boldog szülinapot!

Panka!
Gratulálok!

Aki kimaradt!
Kérem, bocsásson meg, örömömre már olyan sokan vagyunk, hogy képtelen vagyok mindenkire odafigyelni.

Pussz:Melinda
adnilem

Sehol senki???????Kép

Forgi!
Az én Olivérem is szeptember ötödikén született, csak ő két évvel ezelőtt.Kép

Már látom, hogy DKriszta Kristófja szülinapja kimaradt, Isten éltesse sokáig őt is.Kép

Melinda
adnilem

ForgiKép

Hát tényleg nagyon szerencsés vagy!! Ilyen hamar túllenni rajta! Te mázlista! És egy kis tünemény a kislány!KépKép
Bár a 2. már nekem is "csak" 5 órát tartott.

MarikaKép
Kép

Nálunk is lesz köszöntés, mert anyukám is, az egyik hugom is Mária.

Keti partink jól sikerült, csak a szúnyogok zavarták meg estefelé!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Marika!
Boldog névnapot!

Kép

DKriszta!
Utólag is Boldog szülinapot Kristófnak!

Kép

Melinda!
Utólag is Boldog szülinapot Olivérnek!

Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Marika!
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Melinda!
Köszönöm a köszöntést Hanga nevében, de csak 24-lesz 2 éves.

Emese, Koda!
Akkor várlak Titeket hétfőn 2-kor. A netünk egy hete nagyon vacakol, alig van.

Gyöngyöske
gyöngyöske

GyöngyöskeKép
Oké, én megyek. Remélem Emese te is tudsz jönni. Majd együtt átmegyünk tőlünkKép

Húúúú! mennyi szülinap, névnap!
Sok boldogságot és ajándékot mindenkinekKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Gyöngyöske, Koda!
Nekem Ok a délután, csak azt nem tudom, hogy Ádi meddig fog aludni. Ha felébred és megebédelt, jelentkezem.

MSE

mse173

Sziasztok!

Akikről lemaradtam. Nagyon Boldog Névnapot és Szülinapot.
Köszönöm mindenkinek, hogy gondolt rám. 12-én tartom, de sokan már 8-án gondoltak rámKép

Panka!
Szívből gratulálok. Remélem pocaklakó rendesen viselkedik és róka bácsi nem látogat. Nem tudom a többiek honnan veszik, hogy lány, amikor egyértelműen látszik a kék csík, tehát fiúKép
Talira viszünk innivalót. Rendelést előre kéremKép

Forgi!
Gyönyörű szülésed lehett.

Cat!
Szandra csuklója?

Puszika, Marika
Hriczom

Sziasztok!

Mona vagyok, az egyik korosztályos topicba szoktam irosgatni. Ha van köztetek olyan, aki Kismama újság előfizető, és nem megy a börzére, elküldené nekem a belépőjét? momi74@freemail.hu

Köszönöm, és elnézést az off-ért!

Sziasztok!

Mona&Máté
monamáté

Sziasztok!

Hol is kezdjem?
Minden születésnaposnak, névnaposnak sok boldogságot kívánok! Nem merem felsorolni, nehogy kifelejtsek valakit.

Kata!
De jó, hogy megvagy, már hiányoztál. Biztos nem lehet egyszerű egy iskolakezdés. Mi csak az óvodára készültünk (meg az egyetemre) és azzal is eltelt az elmúlt hét.

Forgi!
Nagyon szép kislányod van, a szülés is szép emlék leszKép. Gergő hogyan fogadta a Kicsit?

Dodus!
Nahát-nahát! Én meg vártam, hogy felhívsz majd a terhelés miatt. Már számolgattam, hogy biztos vagy már 26 hetes! Képek mikor jönnek?

Koda!
15 hónapos oltás után két héttel lehetnek tünetek. Elvileg. Nálunk nem volt semmi. Buli milyen volt? Orvost kerested már?

Emese!
Mostanában zűrösebbek voltak az éjszakáitok? Vagy csak a szokásos?

Melinda!
Nyaralásról, szülinapról beszámoló? Vagy figyelmetlen voltam és elsiklottam fölötte?

Anita!
Milyen volt a fogorvos? Nekünk is kellene egy jó. Meg voltál vele elégedve?

Ditta!
Ma kezdtük az ovit. Délben haza fogom hozni. Egyenlőre nem probléma, meg nem is alszik Matyi délután, úgyhogy nem tudom ezt hogy lehet majd megoldani. Különben nagyon tetszett Neki. Alig bírta kivárni, hogy átöltöztessem, annyira be akart menni reggel. Csak attól félek, egy idő után meg fogja unni és majd akkor kezdődik a sírás. Nálatok simán ment minden Veronikával tavaly?

Panka!
Merre jársz? Émelygés, hányinger, gyomorégés?

Gerdával is nagy változások történtek! Múlt héten hétfőn kiment a konyhába, azóta ide-oda mászik a lakásban egyre ügyesebben. Nagyon tetszik Neki, különösen szeret a Matyi játékai között kotorászni. Ezt Matyi kevésbé szereti, de majd csak megszokja

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Név- és szülinaposoknak utólag is sok boldogságot kívánok.

Nyeltanfolyamról a jelentkezési lapot látom már Zsuzsa feltöltötte. Fog menni valaki? Nagyon gondolkozom rajta, nem is a nyelvtanulás miatt, hanem egy kis kikapcsolódásnak, agytornának jó lenne. Én a selyemréti sulit néztem ki, öcsém oda jár, ott egész jó angoltanárok vannak.

BúzaszemKép
Uh-ról majd várjuk a beszámolót.

DodusKép
De jó, hogy mostmár otthon is van netetek. De mostmár akkor gyere és írjál is.Kép És a képeket is várjuk.

ZsuzsaKép
Hogy vagy?

KrisztinaKép
Ugye nem lettél beteg?

AnitaKép
Milyen nagy nevek, biztos szupi volt.Kép

DittaKép
Igen, a "kellemes" tünetek már itt vannak: egész napos hányinger, émelygés, este a legrosszabb és olyan farkaséhes vagyok.

KataKép
Ha süt a nap, akkor egész jó meleg van. Csak az eső kerüljön el minket.Kép

RikiKép
Majd küldök mélt a címünkkel.

EmeseKép
Rácsban sajna nem tudok segíteni.

ForgiKép
Így olvasva nagyon jó szülésed lehetett. Az enyém is szinte ugyanígy zajlott csak kicsit hosszabb volt.

MelindaKép
Mikor mész vizsgázni újra?

MarikaKép
Róka bácsi Benivel sem látogatott, remélem most is elkerül messziről.Kép

BettiKép
Gratu GerdánakKép Voltatok tegnap MM-án? Sok lépcső van az épületben?

ÁgiKép
Régen jelentkeztél, jól vagytok?

TaliKép
Szept. 19. vasárnap du.2-től nálunk. (Tényleg, címünket tudja mindenki? Ha valakinek kell útbaigazító leírás szóljon.)
Aki jön eddig:
<pre>
f gy batyubavalóKép
Búzaszem 2? - innivaló
Cat 2 2
Ditta 2 2 szezámmagos-sajtos stangli
Dkriszta 2 2
Marika 2 1 innivaló
Betti 2 2 gyümölcssaláta_édes süti?
Koda 2 1 pogi_apró süti
Magdi 2? 1
Emese 1 1 majonézes saláta
Neva 2 1
Zsuzsa 2 1
Krisztina 2? 3
Zsua 2 1
Gyöngyöske 2 2 süti_műanyag pohár_szalvéta
Anita 2 2 édes süti
Melinda 2 2
Kata 2 2
Panka 2 1
Összesen 35 27 </pre>

LányokKép
Véletlenül nem avonozik valaki?

Puszi, Panka

panka

Hova is kell pontosan menni vasárnap?
Jövő héten lesz meg az AFP eredménye, utána kell mennem uh-ra.

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Csak egy kis információ a nyelvtanfolyamról.
Hétfőn személyesen bevittem a lapot a Pedagógiai Intézetbe. Már kb. dupla a jelentekzők száma és még 20-ig lehet jelentekezni. Előttem 2 olyan jelentekező is volt aki bőven túl volt a 60-on.
A véleményemet nem szeretném megosztani, mert másnak más lehet erről.
Szóval az esély a bekerülésre már gyakorlatilag nullaKép
neva

Betti!
Köszönjük érdeklődésed, sajnos az éjszakáink mit sem változtak, hol rossz, hol meg rosszabb (csak ennyi a különbség).

Lányok HELP!!!
Ádi délután felmászott a babakocsira és leesett. A kézfeje most lila és be van dagadva, fájlalja ha megfogom.
Szerintetek a gyermekorvoshoz vigyem holnap, vagy a GYEK-be?

mse173

PankaKép
Sajnállak a rosszullétek miatt!Kép Nekem is szinte uez volt! Este volt a legrosszabb! Bár róka bácsi nekem sem volt, de az egész napos émelygés... Én csak annyit tudok, hogy a Népkert környékén laktok. Azt tudom is, hogy hol van, de onnan melyik utca, és hogy a legegyszerűbb megközelíteni?
Remélem a hétvégén jó lesz az idő!!

BettiKép
Ovi kezdésnél nálunk is volt sírás, kb. 2 hétig, de utána simán ment minden! Mostmár nagy örömmel megy. Ma is szóltam Attilának, hogy menjen már érte, ha jön haza a m.helyről, és Veronika zokon vette, hogy miért ment olyan hamar! Mert még akkor mentek ki az udvarra.

MseKép
Szerintem ha nem is a Gyekbe, de azért egy dokinak mutasd meg!
Tudom, téged nem vigasztal, de pár napja a kisfiam is elkezdte az éjszakai szórakozást! Eddig átlag 2x kelt fel, mostanában már 4x! Pedig én azt várnám, hogy ahogy közeledik az első szülinapja, majdcsak átaludja az éjszakát!Kép
Hát szerintem ez még nem most lesz!

Na, megyek fürdetni!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Emese!

Először a gyerekorvoshoz, mert a GYEK-be úgyis kérnék a beutalót (saját dokitól, vagy az ügyeletestől). Ha nem délelőttös a dokitok én akkor is levinném az éppen délelőtt rendelőnek, mert ha komolyabbnak ítéli meg, ő is megírja a beutalót.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Tettem képeket a topicomba! (Ditta76 gyerkőcei)

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Emese!
Remélem nincs nagy baj! Beborogattad? Én lehet, hogy nem várnék reggelig, ha nagyon csúnya és bevinném a GYEK-be. Ha vársz reggelig, akkor viszont először inkább a gyerekorvoshoz menjetek, ahogy Gyöngyöske is tanácsolta.

Neva!
Akkor már Neked sincs esélyed? Nem is válogatnak, csak sorrend alapján megy?

Panka!
Minket átírhatsz a táblázatban egy felnőttre. A főnökünk programot szervezett Gábornak vasárnap délutánra. Inkább nem írnám le, miket gondolok.
MM-en voltunk, lépcső az van, az emeleten van a terem. Ráadásul vaslépcső, de sokkal jobb hely, mint a Rónai. (Szerintem, bár ott mi csak egyszer voltunk, annyira nem emlékszem.)

Ditta!
Én attól félek, hogy most még érdekes az ovi, majd később megunja és akkor már nem akar menni. Mindenesetre ma köszönés nélkül ment be. Jól otthagyott, de mikor délben mentem, akkor nagyon örült. Nagyon érdekes, hogy két nap alatt is mennyi minden ragadt Rá.
Most megyek megnézem a képeket!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Panka!
Én még egy icipicit Avonozok, mit szeretnél?

Betti!
A nyaralás nem volt az igazi, először túl sokan voltunk-a férjem jóvoltából, aztán pedig lebetegedtünk, a gyerekek és én.Majd pár nap múlva visszamentünk a két gyerekem, egy 5 éves kislány aki a kislányom barátnője, az ő anyukája és jómagam.Nos két nap szakadt az eső, igaz vittünk mi mindenféle társasjátékot és kártyát a csajoknak, de ők mást sem csináltak mint gyilkolászták egymást, a női börtönökre emlékeztetett az egész.Majd két napra lejöttek az apukák, kivirult az ég, a lányok megint szerették egymást szóval minden jóra fordult.
Ovi:Tamara első évben meglepő módon szeretett ovodába járni, következő évben pedig meglepően nem ,és ez most is valahogy így van.Ha nincs ovi nem hiányzik neki, szóba sem hozza, a gyerektársaság viszont kell neki.A változás okát nem ismerem, semmiféle negatív eseményről nem tudok.

Emese!
Remélem Ádám kezével nem komoly a dolog.Alvással kapcsolatban, ha érdekel én még mindég elárulhatom neked, hogy nekünk melyik homeobogyó segített.
adnilem

Lányok!
Köszönöm a tanácsokat. Ma reggel elvittem Ádit a gyerekorvoshoz, de oda hiába, mert rá sem nézett, csak mondta, hogy ilyen esetekben be kell vinni röntgenre a GYEK-be (és beutaló sem kell).
Átmentünk a GYEK-be, és egy ismerős orvosnő segítségével, aki mindenhova bevitt soron kívűl 25 perc alatt végeztünk is. Ádi keze nem tört el, csak csúnya rándulás, vagy valami ilyesmi. Fel kellene kötnöm a kezét és borogatnom, de egyiket sem hagyja, ezért így lassabban fog gyógyulni. Most elég csúnya dagadt a kis keze, és a nagyújjánál be van feketedve, de fog vele, játszik és rosszalkodik, úgyhogy ezt jójelnek tekintem.Csak akkor sír ha öltöztetem és a kezét kell bedugni, ne meg ha meg kell fogni.

Melinda!
Hát minden bogyó érdekel az alváshoz. Nem tudom, hogy a keze miatt, vagy egyébként is, de az elmúlt ájszaka alig aludtunk, és ma is csak 40 percet aludt napközben.
Mi már szedtük egyfajta bogyót (olyasmi neve van mint a kamilla), de az nem vált be.

Ditta!
Alvás Kép
Lehet, hogy csak valami átmeneti probléma (fogzás, időjárás, stb.).

mse173

Emese!
Az egyik neve Opium 9ch, a másik Ignatia Amara 6ch.A Jókain lévő gyógyszertárban tudnak felvilágosítást adni az adagolást illetően.Remélem segíteni fog.

Melinda
adnilem

Sziasztok Lányok!

Ritkán jövök, de most még jót sem tudok írni. Teljesen magam alatt vagyok.
Hallottatok esetleg a hétvégi Hernád-parti horgászbalesetről?
Az egyik horgász, aki ki akarta menteni azt aki beleesett az apukám volt.
Mit ne mondjak...
Elindultunk vasárnap Nyíregyházára az állatkertbe, Gesztelynél meg jött a telefon, hogy apáék éjfél fele letüntek a Hernádban. Nem találják őket.
Azt tudni kell apukámról, hogy majdnem versenyszerűen tudott úszni. 51 éves volt.
Ott voltunk Zsoltival amikor megtalálták őket. Még az ellenségemnek sem kívánom, azt az érzést.
Azóta csak vagyok a világban. Automatikusan intézem a dolgokat, de teljesen ki vagyok borulva. A temetés péntek délután lesz, de hogy-hogy fogom túlélni az még nem tudom. NEM tudok aludni, nem tudok enni, viszont el sem engedhetem magam, mert ugye itt vannak a gyerekek. Szegény Zsolti tartja a frontot. NEki sem könnyű, hisz őt is eléggé megviseli, csak nem mutatja.
Ilyen egy értelmetlen halált. Látjátok, így próbáljon segíteni az ember másokon. ODa lesz az ő élete is.

NE haragudjatok, hogy ilyen szörnyűséggel terhellek benneteket, de már muszály volt megosztanom valakivel.

Kriszta
dkrisztina

Kriszta!
Ez szörnyű! Részvétem! Nem is tudom, mit írjak. Nem is lehet ilyenkor értelmeset...
Tudom, hogy nem ismerjük egymást, de ha segíthetek valamiben, szóljál!

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
Kriszta!
Fogadd őszinte részvétemet.
Ez valami borzalmas, sajnos mindig a vétlen a segítő az aki bajba jut.Őszintén átérzem fájdalmad.Legyél nagyon erős tudom ez nem vigasztal.

Panka!
Sajnos nem tudok menni a talira ugyanis beteg vagyok. Másfél hete megfáztam és nem gyógyultam ki belőle teljesen.Erre rátett egy lepáttal a lányom torokgyulladása amit valószínűleg elkaptam és persze az oviban egy két gyerek aki meg van fázva szét tüsszögi a bacit.Tegnap reggelre bedagadt a mandulám alig tudtam beszélni, nyelni. Délután mikor elmentem az orvoshoz azt mondta, hogy csúnya gennyes. Rögtön injekciót kaptam, amit ma és holnap is kapni fogok. Hétvégétől pedig valami gyógyszert kell szednem.Természetesen dolgozni sem mehetek,szegény kolléganőm most tarthatja a frontot reggeltől délutánig.

Forgi!
szülésed mondhatom olyan volt mint az enyém, csak nekem nem folyt el a magzatvizem.Nagyon örülök, hogy mégsem izgultál annyira és gyorsan kibújt Zsófi.

Marika!
Utólagosan is boldog névnapot kívánok!

Kép
riki

Kriszta!

Akartam írni a többieknek is, de most nem tudok...miután olvastalak. Részvétünk! Bár tudom, hogy ez kevés....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

DKriszta!
Azt hiszem ilyenkor nincs vígasz , nem is tudnék mit mondani, mivel vígasztalni téged, nem is tudom próbáljam-e.Gondolj a gyerekeidre, arra, hogy nekik szükségük van rád, talán ez majd ad neked erőt.

Melinda
adnilem

Kriszta!

Fogadd őszinte részvétünket.

Éva és Csaba
neva

Kriszta!
Mély sajnálattal olvastam, hogy mi történt apukáddal.Kérlek, fogadd öszinte részvétünket!
Tudom, hogy az ember ilyenkor végigzongorázza az agyában, hogy mi lett volna ha....,
ha például nem igyekezett volna segíteni a papád a bajba jutott társának, de biztos jó ember volt, ha megtette ezt, még a saját élete árán is.
Így a ti veszteségetek még nagyobb, és a szíved mélyén biztos kívánod is, hogy bárcsak ne segített volna, de apukád biztos azt tette amit akkor helyesnek tartott, és bátor emberként kell rá emlékeznetek, még ha ez most nem is vigasztal.

"Homlokán ott tündökölt a jegy,
hogy milliók között az egyetlenegy.
Nem költi fel többé se szó, se vegyszer.
Hol volt, hol nem volt
A világon egyszer."

Emese

mse173

Kriszta!

Fogadd őszinte részvétem, így ismeretlenül is!!
Nem tudom mivel tudnálak vigasztalni...

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Kriszta!
Ez annyira szörnyű.Kép Szerintem fölösleges most minden szó. Őszinte részvétem.Kép

Betti!
Azért azt nem mondom, hogy nehéz az iskolakezdés, hiszen becsomagoljuk a könyveket, füzeteket és kész. De mindenbe beleírni, belekarcolni a nevet, az új könyveket kétnaponta átlapozni,Kép stb.
Akkor ezek szerint van egy nagy, ovis fiad?Kép És???? Hogy tetszik neki?Kép

Panka!
A hétvégére nagyon szép kiránduló időt mondtak ma. Reméljük igazuk lesz.
Én még nem tudom mit viszek, majd meglátom miből lesz kevés. Üres kézzel nem fogok menni.Kép

Emese!
Azért ez jó hír a rossz mellett, hogy nem tört el Ádi keze. Szegénykét azért nagyon sajnálom. Biztos nem érti, hogy most mi van.Kép

Ditta!
Boldog névnapot (már ha ma tartod...Kép)!!!!

Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kriszta!
Nem tudok mit írni. Az Őszinte részvétem nem fejezi ki azt, amit érzek.
Tudok valamiben segíteni?
Marika
Hriczom

Kriszta!

Őszinte részvétem! Nagyon sajnálom!Kép

Lina
lina

Kriszta!

Öszinte részvétünk!

Józsa család
lilien_csenge

Kriszta!

Őszinte részvétünk!

Zsua és Roland
zsua1

Sziasztok!

Kriszta!
Fogadd őszinte részvétünkKép Holnap du-ra nagyon-nagyon sok erőt kívánok neked.

Lányok!
Annak aki még nem volt nálunk küldtem egy mailt egy kis útbaigazítással. Mostmár mindenki tudja, hogy hova kell jönni?

DittaKép
Boldog névnapot!Kép
Pici fiad lehet, hogy ez az összevissza idő viseli meg.

NevaKép
Hátha szerencséd lesz és nem az érkezési sorrend számít.Kép
Pedig az a 200 hely milyen soknak tűnik. Ilyen nagy lenne az érdeklődés?

BettiKép
FőnökKép
Na, majd hétfőn szemrevételezem azokat a lépcsőket.Kép Azért csak feljutunk valahogy a babakocsival. Eddig nem volt gond, bárhova felcipeltem, de most azért nem nagyon merem emelgetni Benivel. Beni 11kg plusz még a babakocsi súlya, ami nem egy könnyű darab. Na de majd megoldom valahogy.Kép

MelindaKép
Köszi, de megoldódni látszik az avonos dolog, ha mégsem sikerül akkor kereslek.

EmeseKép
És ha rákötnéd valahogy Ádi kezére a borogatást? Vagy azt is leszedi?

RikiKép
Ó, de sajnálom, na de majd legközelebb hátha már összejön a dolog.
Gyógyulj meg minél előbb.Kép

KataKép
Én is figyelem állandóan az időjósokat.Kép
Ismerve a csapatot biztos lesz mindenből bőven.Kép

LinaKép
SziaKép Néztem a profilod. Gratu a kistesóhoz.KépKép Nem akarsz visszajönni közénk?

Ma este szalma vagyokKépKép. Laci Pesten van valami kötelező céges bulin, "szegények" az egyik 5*-os szállóban alszanak, busz vitte őket Visegrádra valami hajóra vacsizni és holnapra is vannak programok. Én meg tarthatom itthon a frontot egyedül.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Kata,Panka!
Ádikámat igazából nem nagyon viseli meg a keze. Egyedül az öltöztetéstől fél, amikor a kezét be kell dugni az ingújjba. Tegnap este megpróbálta, hogy mind a két újjba a jobb kezét dugja, így kímélve a sérültet.
A felkötést és a borogatást azonnal leszedi, akármilyen rafkósan rakom is fel. Egyedül éjszaka marad egy kicsit, de akkor meg nem igazán jó, mert ha megszárad a vizesruha, már nem borogatás, hanem dunsztolás, de azért játszik, rosszalkodik és sajnos nem kíméli a kezét.

Panka!
Ha minden igaz, odafelé elvisznek Kodáék, én majd visszafelé kérek útbaigazítást, de ezt majd ott személyesen.

Melinda!
Köszi a bogyóneveket, a jövőhéten meg fogom venni.

mse173

Ditta!
Boldog névnapot kívánok!Kép

Melinda
adnilem

Kriszta!
"Nem értem,mért tették ezt velem.
Nem pörölök.Élek és halgatok,
Most angyal ő,ha vannak angyalok_
De itt lenn minden Únt és ostoba.
Nem bocsájtom meg.Senkinek, soha."
Légy erős a gyermekeidért ,de sird el könnyeidet hogy tovább tudj lépni.Ha segíthatünk szolj.

Panka!
Kérlek ne haragudj de nem tudok elmenni a tlálkozóra.Tudom Ti eljöttetek hozzám s én hálátlannak tünök de igérem bepótoljuk a látogatást.Növekvő pocid szívemből írigylem.
telian

Sziasztok!

Kriszta, a szívem is összeszorult, mikor olvastam a soraidat. Őszinte részvétünk!

Lányok, ma megpróbálok képet feltenni a profilomba, bár nem egészen friss, de azért megteszi.

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

PankaKép
Mi megyünk (3-an), de nem tudunk végig maradni..Anyósom Vasárnap tartja az 50. szülinapját. De azért ott leszünk egy ideig nálatok!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Kedves Kriszta!
Fogadd mély együttérzésemet!

Beültem netezni. Gondoltam írok egy kicsit. Leírom ,hogy mennyire tele van a törpöm a magyar állammal /szándékosan kicsivel!/. És olvasva a történteket rájöttem, hogy az én problémám mennyire eltörpül a Krisztáéhoz képest!
Mennyire igazak azok a történetek amiket küldenek a "pillanat" varázsáról!

Mindenkinek napsütéses szép napokat!
B. K.
kriszta13

Kriszta!

Fogadd őszinte részvétünket.

Mónika és családja
gyöngyöske

PankaKép

Köszi, aranyos vagy! Én is gratulálok Nektek!KépAz az igazság, hogy olvasni sokat olvasom a Babanetet, de írni igazán nincs időm. A pozitív teszt óta elkezdtem blog-ozni, az nekem most elég, főleg, hogy majd azt le akarom menteni a babának, hátha érdekelni fogja a kismama naplóm. A profilba felteszem a címét, hátha érdekel (vagy esetleg mástKép), sokat írok benne Martinról is, és elég sok kép is van.

Puszilok mindenkit, Lina
lina

Sziasztok!

Sikerült feltenni a képet a profilomba, bár kissé méretes.Kép Majd még gyakorlom. A felvétel egyébként valamikor augusztus eleje-közepén készült.

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Krisztina!
Őszinte részvétem!

Gyöngyöske,Betti!
Sajnos nem tudtunk elmenni a fogorvoshoz!

Ádikámat vasárnap este be kellett vinni a GYEK-be,mert nagyon makacs láza volt,1x hányt és már acetonos volt a lehellete is!Rögtön csináltak neki hűtő fürdőt,de 39 ről meg sem moccant a láza.
3 palack infúziót,és egy lázcsillapító szurit kapott.Ettől olyan mélyen aludt,mint még soha!Máté a szüleimnél volt,és neki is 39,4 volt a láza,majdnem ő is kórházba került.Szerencsére már ő is jobban van,de kiderült,nem tud szedni semmi kanalas gyógyszert,mert kihányja miután lenyeli.A gyógyszerész azt mondta,vannak ilyen gyerekek,valamilyen anyag van ezekben a szerekben,amit nem tud megemészteni a gyomruk.Így maradtak a kúpok.
Így sajnos nem tudunk menni a talira,mert biztos ami biztos,nehogy legyenek még bacijaink,és megfertőzzük a babákat és a kismamikat!
Nagyon sajnálom,mert nagyon készültem rá!
Most megyek aludni,mert 5 éjszakát kéne bepótolni!

Jó éjt mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Sajnos nem tudunk menni a taliraKép Matyinak már szerdán folydogált az orra, aztán csütörtökön hőemelkedése lett, tegnap semmi baja. Ezért nem is írtam, már nem fertőz. Csak sajnos mielőtt elmúlt volna, megfertőzte Gerdát, meg engem is. Sajnos ebben a sorrendben. Úgyhogy szegényke már este is szörcsögött, aztán egész éjszaka szopizott, pedig alig kapott levegőt. Most is hallom, hogy tele az orra, ahogy felébred egyből szívom, de most olyan jól alszik.
Ráadásul ma tartjuk a Matyi szülinapját, még nem is tudom mit főzzek, de a fejfájástól nem tudok gondolkodni.
Szóval holnap tuti kórokozó ürítők leszünk még, nem akarok senkit megfertőzni.
Annyira sajnálom, mert nagyon szerettem volna menniKép
Na jó elég a panaszból.
Még majd jövök, ha a vendégek elmentek.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Anita!
Nagyon sajnálom, hogy kisfiaid ilyen betegek, és azt is, hogy nem fogunk személyesen találkozni.
A gyerekeknek jobbulást, neked pedig jó pihenést kívánok!

Dodus!
Végre egy kép rólad!!! Kép

mse173

Betti!
Egyszerre írtunk...
Sajnálom, hogy ti sem jösztök a talira. A végén csak minitali lesz belőle.
Gyógyuljatok!

mse173

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?