Új privát üzeneted érkezett!

nagyon sokat írtok... :cry: nem tudom rendesen visszaolvasni, reagálni meg... pfff....
velünk minden ok,
voltunk oltáson, réka észre sem vette.. :shock: 8)
nagyon jó kis napirendünk van, és annyira imádom a lányt hogy csak na!!! :oops:
Gio a szopi közbeni bömbölés a dokinő szerint poci probléma, és nemsoká kinövi.. :P én most adom az espumisant és minden oké.
majd küldök fotókat levlistára.
meg majd próbálok reagálni is...

Kép
apkata
 
 


Köszönöm a hiányolást. Nemrég jöttünk meg. Király volt a keresztelő és nagyon-nagyon megható, személyes. Igaz a templomban hidegebb volt mint gondoltam- Királylány végigaludta az Istentiszteletet, a keresztelőre felébredt , rámosolygott lelkész barátunkra, majd az ebéd alatt édesen mindenkinek adott egy mosolyt vagy gügyögést mint egy kis grófnő úgy üldögélt és vigyorgott. HIhetetlen a gyerek, egyszerűen nem hiszem el hogy ennyire édes.
Én most 2 óránként szoptatok, nincs bőgés cicin 2. napja.
Köszi Sprite amit írtál! És igazad van. Amíg ennyire bűbáj a gyerek és ez nem betegség jele:-)) addig azt hiszem igyekszem higgadt maradni.
Vendég
 


Hát éljen a kis Dóri, és a névnapos Bálint!
Vendég
 

 
 

Igen! Igen! Dórikát üdvözöljük a keresztségben, és Bálintnak sok boldog névnapot!!! :D

Gabi!
Nagyon aranyos vagy!!! Köszönöm!!!

Olga!
Benne vagyok! Amint kicsit jobb idő lesz, én mobil vagyok. Természetesen velem együtt Anna is. :lol: Beülünk a fekete paripámba és már vágtatunk is! :)
Vendég
 


Raktam videot videára. Most küldtem a linket levlistára.

Judy!
Aranyos vagy! De akkor is gáááz! Nagyon furcsa magamat visszahallgatni. :shock: :oops:
Vendég
 


húúúúú esélyem sincs, mert csak 20 oldalt írtatok azóta, hogy olvastam a fórumot. szerencsére a képeket és videókat már nézegettem, de még nem mindet.

Kép
Kép
Kép
endaaj
 
 


Sziasztok, 7végén voltunk T családjánál..
Péntek du-este nem volt gond, szombat már katasztrófa, kicsit higgadok, én is bőgtem :(
Na meg visszaolvasok, remélem az itthoni környezetben Maja már jó baba lesz!
Vendég
 


Sziasztok!

Ohara:igen haza jön a párom ha jók lesznek a körülmények,3-4 hónap után....nehéz lesz majd utána megint elengedni,dehát ez van...párom ma kivitte anyukáékat az állomásra,mert ma mentek vissza,mondta hogy sírt az anyukája,meg mondta hogy ne menjen ki...szegénykém...pedig hozzá szokhatott volna már....de hát mégis csak a fia,én is féltem azért...

na mindegy..sajna a pénz beszél most....

még alszanak a gyerköcök,meg iszom a kávémat,azt pakolok mert jön a védönö....

majd jelentkezem...
anda-vivibaba
 
 



Sziasztok!

Nekünk jó hétvégénk volt :) Bár jobban elfáradok, mint amikor egyedül vagyok itthon, mert ilyenkor csinálok minden házimunkát, amíg férjem Emizik. Viszont az idegeim sokkal kisimultabbak :lol: Vendégek is voltak, természetesen hízott a májunk a sok dícsérettől, amit a leányka kapott
8)

Képzeljétek elkezdtük a "nagyágyba" szoktatást. Naponta egyszer már jót alszik ott. :wink: Egy gond van, hogy sokszor azért nem akar aludni, mert dumál a maciknak, hogy forogjanak már, és nagyon begurul, amikor nem indulnak el :lol:

Mindjárt teszek fel én is videót valahova. Még csak Annáról tudtam megnézni, mert a többi nem jött be :x viszont, ha Anna fejét lecserélnénk Emiére, akkor fel sem tűnne, hogy nem ö gagyarászik :D Tök hasonló hangjuk van. Ja, és én is ugyanígy beszélek neki általában. No, megpróbálom megnézni a többi videót, hátha sikerül.

Ja, és éjjel kettőkor és fél hétkor ettünk :wink: Egy gond volt csak, hogy az éjjeli evés után, már a bölcsőben kakilt egy nagyot. így vihettem vissza átpelenkázni. Akkor meg nekiállt irdatlanul csuklani. Gondoltam, adok pár korty tejcit neki. Na az el is mulasztotta, de amikor levettem a mellemről, akkora hisztit vágott le, mint aki nem előtte fél órával ette magát hülyére :shock: :lol: Így repetázott még egy jó adagot. Reggel viszont ötkor ébredezett, de cumival, simivel kihúztuk fél hétig. gondoltam, ha nem ébred fel teljesen, csak pukizgat, akkor még nem éhes igazán, nem veszem ki. És jó is volt így :)

briell
 
 


Manócskák a Joakim nagyon ügyi! Enyém gyerek ennél sokkal lustább :(

Endaaj de jó, hogy jöttél! Legalább néha 1-2 sort írjál nekünk..! Nem lehet mindenki annyira ráérős, mint mi, főleg egygyerekesek.

Olga természetesen! Egyébként is mondtam múltkor, hogy ha jobb idő lesz, megyünk! Engem nem zavar háborús övezet, nálunk már annyiban szebb a helyzet, hogy csak a gyerekszobára korlátozódik, így nagyon szoktam csukni ajtaját, ha vendégek jönnek 8)

Enyém gyerek elromlott... pontosabban valami van, még nem jöttem rá a gyógyírre :(
Két este éktelen sírás ha már leültünk vele akkor is. Csak úgy, hogy mi álltunk, gyerek a kézben :( a hátam nem igazán bírja az ilyen akciókat :cry:
Ez tartott 10-11ig, utána kaja és alvás, de nehezen aludt el akkor is. DE, ekkor hajnal 5ig csönd, utána hatalmas kaja és ismét alvás... most is alszik még :D
Sokkal jobban tetszik az a program, hogy 8kor alszik sírás nélkül, és ilyenkor már régen ébren van.

Gabi
Vendég
 


Sziasztok
elképesztő hogy ezek az édes kis tündérek mennyire rapszódikusan tudnak olykor viselkedni,
Gabi
én azt mondom nem romlott el az a gyermek, csak ilyen napja van/volt:-)

Én ugye az etetésekkel vagyok így pedig már 2 óránként etetek most 2 napja, hogy megpróbáljuk behozni a lemaradást - és megjegyzem egyáltalán nem bukik, tehát valószínűleg 3 hete még gyenge volt a záróizom, most meg már megerősödött, úgyhogy kissé bánom (bár könnyű utólag okosnak lenni...) hogy 3 hétig 4 óránként szoptattam. no majd ma megyünk hasi uhura, meglátjuk mi van odabent - úgy izgulok, ti is így voltatok a vizsgálatok előtt?
Vendég
 


Gio, igen, én minden vizsgálat előtt izgulok...
Nem vagyok full pesszimista, de jobb kellemesen csalódni, ezügyben legalábbis.

Gabi, Áron is úgy szeret kézben lenni, ha nem ülünk vele, hanem állunk/járkálunk.
Úgy többminden tud szemrevételezni. Most felfedezte a cirka 100 db hűtőmágnest, ott kell állni vele :lol:

Manócskák, nagyon ügyi Joakim!

Briell, hajrá nagyágy, ügyesek vagytok, pláne, hogy vendégeket is hívtatok. Talán én is elkezdem. Tegnap tesómék jöttek, gyerek előtte aludt el. Tesóm meg felpiszkálta, hát meg is kapta, Áron negyed órát bömbölt, mire visszaaludt.
Vendég
 


hú, gratula Joakimnak a nagy produkcióhoz 8) :D De izgi lesz itt mindjárt az élet, ha megindulnak a manók :)

Gabi: na az tényleg baromi fárasztó, ha álldogálni, meg járkálni kell vele. Ilyenkor jön jól a kendő!

Gombi: mesélj, mi volt! :?

Nem tudom, hogy lesz itt alvás, leányzó hatalmasakat sikongat az ágyában :lol: Meg kell zabálni olyan édes. Persze közben óriásikat ásítozik. Remélem, csak az újdonság hatása, és ha megszokja az ágyat, el tud aludni.

briell
 
 


A videókban az is jó, hogy halljuk egymás hangját. Nem?
Kriszti neked tök jó hangod van. Az Anna-dícséreteket a levlistára írtam :lol:
Vendég
 



Sziasztok!

Csak gyorsan jöttem. Jól vagyunk. Tegnap ittam édesköményből főzött teát és ma erőlködés nélkül volt kaki és puki. remélem beválik :roll:
Egyre több különböző hangokat hallatunk, nagyon édes.

Szépek a babák és szuperek a videók :wink:

Kép
Kép
akella
 
 


Ancsa, örülök, h. jól vagytok, gyere, ha tudsz!
Vendég
 


sziasztok
hát jól lemaradtam :(
próbálom bepótolni.nálunk Áki kezdi elhagyni az éjszakai kelést megébred még 3kor de nyöszörög egy kicsit forgolódik majd alszik tovább nem kér enni ma is még csak oda se mentem az ágyához nem sírt,aztán fél 6kor ébredt rendesen akkor már kért enni.este pedig 10 óra környékén eszik utoljára.remélem megmarad jó szokása :D

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Anita
és így is simán bepuszilja a napi adagját Áki?
Vendég
 


Hú Anita de jó neked, én nem is látom mikorra fog Áron többet aludni egyben?!
Ő kel 1x olyan 3-4kor, mikor-hogy, és 6-7kor is. Utána még alszik másfél-2 órát, de én akkor már nem. Remélem, azért 4 hónaposan már el is felejtem ezt :D
Vendég
 


Jó reggelt babák,mamák! :D

Noel tegnap este nem volt hajlandó elaludni és 10 órakkor már harmadszor etettem meg 8 óra óta, akkor végre elájult és durmolt egy nagyot! :lol: Amúgy jó volt a hétvégénk, hármasban pihent a kiscsalád! Viszont történt egy kis baleset.... :oops: :cry: Annyira nyomorék vagyok, hogy szombaton épp kicseréltem a posi törlőkendő tartóban az új persze dög nehéz csomagot a kifogyottal és mikor neki kezdtem a peluscserének, szegény gyermekemre rárántottam a tartót, mert az a szar törlőkendő beakadt!!! Szegény úgy ordított, hogy alig bírtam megvígasztalni. Pont a pocijára esett . Hát, hogy lehetek ilyen idióta, hogy szinte megnyomorítom a gyerekemet. Egy jó 20 perces bőgés után alig bírtam megnyugodni, hál Istennek ő előbb rendbejött és azóta sem érzékeny neki... :cry: Még ma is minden percben bocsánatot kérek tőle, hogy ilyen barom az anyja! :evil:

Sok gratula Dóri grófnőnek a ceremóniához!
Sok Boldog névnapot Bálint babának!

Olga, nem semmi evőkéje van a kiskrapeknak. Irigyellek is ezért, mert enyém gyerkőc elég rapszódikusan eszik, 80 és 120 között. :? Nagyon egyetértek azzal amit Briellnek írtál! Sajna mi is átéltük az egyhetes egymástól elszakított állapotot és leszarom, hogy azt mondják elkapatom Noelt, ha ő rajtam vagy a kezemben érzi jól magát, akkor legyen így!
Még mindig előjön rémálmaimban a kórház, hogy élete első napjaiban egy csomó idegen veszi körül, szúrkálják, vizsgálgatják, anya meg sehol, pedig rám lett volna a legjobban szüksége ebben a helyzetben! :cry:

Gombi, mesélj, mi volt a gond, hogy te is sírva fakadtál?? :?

Gio, akkor hál Istennek rendeződni látszik a cici dolog! Én az oltás előtt voltam olyan ideges kb, mint anno az államviszgákkor, gyomorideg, hasmenős érzés... :? Úgy vártam már, hogy mehessünk be és túl legyünk rajta! Szóval ez tök normális érzés, hiszen már anyukák vagyunk és életünk legfontosabb személye miatt fogunk az elkövetkezendő életünkben izgulni, aggódni.. :D Drukkolok nektek, de nem lehet semmi probléma! :wink:

Manocskak, sok taps a kis Joakimnak és persze a bátyónak Joelnek is a produkciókért!

Gabi, igaza van Gio-nak szó sincs elromlásról, egyszerűen csak ilyenje volt! Nekem tegnap este "romlott el "a gyerkőc, de aztán kompenzálni szokta a következő napokban. Egy két romlós nap Után mindig vissza szokott állni a rend. :wink: Amúgy Nole is imád kézben lenni, mondjuk kizárólag az én kezemben :oops: , és általában úgy is alszik el, és már nagyon hasogat a hátam meg a derekam a több, mint 6 kilójától.... :roll: :lol:

Kriszti, nyugi én is próbálkozatm most a videó készítéssel telefonnal és amikor visszahallgattam a hangomat több mint katasztrófa és sűrű elnézéseket kértem kisfiamtól, hogy egész álló nap hallja a gügyögésemet... De ez így van jól! Neki a tiéd a legszebb és legmegnyugtatóbb hang a világon! :wink:

Briell, hajrá nagyágy. Ha kitartó vagy tuti sikerül és megszokja balerina lányka! :wink: Én még mindig együtt alszom manócskámmal, és napközben altatom vagy a hintájába vagy a kiságyába több kevesebb sikerrel, attól függően mikor milyen napja van. De az esti alvás mindig a mi ágyunkban történik összebújva és elalvásig puszilgatom a nyakát, arcocskáját, mindenét és suttogok a fülébe kb 100 féle képpen, hogy mennyire szeretem! Na így kell igazán elrontani egy bébit!De imádom! :lol: :lol:

Anda, kitartás, remáljük hamar eltelik az idő és apa újra veletek lesz! :wink:
Vendég
 


Tényleg Gio, elfelejtetem írni, tök jó, hogy a saját érzésedre hallgatsz, és lám, úgy néz ki bejön. Akkor teljesen megszűnt a cicinsírás?
Képzeld, én egyáltalán nem adom a Nutri-izét, pedig a drnő szerint kéne. Én nincs bukás, csak néha látom, hogy nyelőcsőig jön esetleg, de nem sokszor. Na most ezt előre nem tudom, mikor lesz és mikor nem. Meg van mikor nincs rá lehetőség, pl éjjel, mert írtó balhésan jelzi, hogy márpedig ő éhes.

Anna, szegény, rossz lehetett, neked rosszabb volt, mint amennyire neki fájhatott. De ne vádold magad, előfordul az ilyesmi.
És már nem emlékszik rá :lol:
Vendég
 


Anna,
nagyon aranyos amit az elalvásról írtál!! :lol:
Mi is szopcsi közben így alszunk el, aztán beteszem a kiságyba pár hete, mióta "nagylány" lett. 8) Ezért a fantasztikus intimitásért olyan jó szoptatni!! Nekem annyira nem iszik cumisüvegből a lányom, hogy nem tudom, mi lesz utána... :?

Gabi,
neked sem forog Zalán? Réka nem mutat túl nagy aktivitást hason, emelgeti egy darabig a fejét, de elég hamar megunja. Hogy tölti az ébrenlétet? Pihiszék, kiságy, járóka, babakocsi, hordozókendő, hanyatt, hason? :?:

Kép
apkata
 
 


Judy, Domi és Áron még mindig ugyanúgy kelnek... :)

Boldog névnapot Bálintnak!

Épp viddeót próbálok én is feltenni, hááát nem leszek informatikus, az tuti.....

KépKép[/url]
domi06
 
 


gio igen mert mostanában többet eszik egyszerre.éjjel ő egyébként is nagyon kevesett evett :?

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Kata
nálunk is ez van: DÓri egyértelműen elutasítja a cumisüveget. De gondolom ha majd később éhes lesz és már nincs tejcsi akkor csak elfogadják, nem?? :shock:

Judy
igyekszem mélyre nyomni az aggodalmamat, ami azért van. De szem előtt tartom pl. azt amit Olga is írt minap, hogy Zizuval azzal macerálták hogy nem gyarapszik rendesen, holott az volt a ritmusa és kész.
Én úgy érzem hogy Dórit kicsit vissza kell szoktatni az evésre, ugyanakkor ő azt jelzi sírással ha már nem kér és nem azt ha éhes :shock: Néha az az érzésem, hogy tán fénnyel is táplálkozik? Nem tudom egyszerűen összerakni-egyelőre legalábbis- hogy korán sem eszi meg a szervízkönyves napi adagot, ennek ellenére van 2-3 igazi gyönyörű mustárkaki naponta, és amikor ébren van, egyfolytában vigyorog.
Tegnap este is volt cicicnsírás, kínlódtunk vagy 20 percig, majd szünet, séta stb., újra bepróbáltam, aztán azt beszéltük a férjemmel, hogy úgy tűnik nem éhes, hisz elég erőteljes hangot ad ennek. Letettem, azonnal elaludt, 3kor nyösszent én cicire tettem, majd f6kor is és 8kor is. Ebből a 8ast mértem és ugyan 2xeri mellretétellel de 120at megevett. Aztán semmi bukás, félóra gügyögés és f10 óta alszik. Holnap jön a védőnő, remélem nem riaszt halálra azért mert e hónapban csak 50 dekát hízott a gyerek
Vendég
 


Már vagy 20 perce tölti azt a r....t videót, ez normális???

Amúgy Judy ötlete tuti volt, anyukámmal gyönyörködtünk az édesebbnél édesebb csöppségekben.....

KépKép[/url]
domi06
 
 


Hová teszed, Domi?
Vendég
 


köszi Judy, próbálom túl tenni magam rajta... :(

Gio, ahogy Judynak írtad Dórinál egészségesebb bébit nem is kívánhatna az ember!Ha ígyműködik a kiscsaj akkor minden ok vele. Én még nem láttam olyan gyerkőcöt, aki, ha baja lenne vigyorogna, nagyokat szundizna és kajcsizna... Neki így jó, hiába ír mást a szervízkönyv. :wink: :D

Anita, tök ügyi a kisfiad, hogy kibírja kajcsi nélkül az éjjelt :!:
Vendég
 


Igen, Anna igazad van, csak nagyon rossz érzés amikor vidám-édes-aranyos, és abban a pillanatban elromlik mikor cicire teszem. most is 8kor evett még normálisan , most próbáltam etetni és üvölt...kb. 40-50et evett, mert a mérlegen is üvöltött, most leraktam hasra a kiságyba és alszik tovább mintha legalábbis 200at burkolt volna...
Vendég
 


Apkata, nekünk azért könyebb, mert a kórházban cumisüvegből etették Noelt a korásosztályon és így megszokta. Én a cicire szoktatással küzdöttem 2 hétig, de nagyon keservesen... Szerencsére győztünk és most már imád cicizni. biztos vagyok benne, hogy a cumisüveget is megszokják egy idő után. Próbáld a saját tejcsidet belerakni vagy egy kis kamilla teát adni belőle, hátha úgy bejön neki. :wink:
Vendég
 


nekem is rettentő hosszú ideig töltött.

Kendőbe kellett kötnöm a drágámat, de előtte aludt egy órát az ágyikójában. :) Azt hiszem, én is kezdek lazulni. Már nem gondolkodok annyit, hogy mikor mit csináljak vele. Ahogy érzem, úgy csinálom. Kajálásban van menetrendünk. El is tud aludni egyedül, bölcsőben is, most már nagyágyban is. Úgyhogy nappal én is kényeztetem, ha igénye van rá :D

Gio: hányra mentek?

briell
 
 


jaj, Gio igazad van, ne haragudj nem akartam okoskodni, kitartást szívem, reméljük hamar túllesztek ezen! :oops:
Vendég
 


NEm vettem okoskodásnak, ellenkezőleg, nagyon jólesett amit írtál Anna!
Én is erre próbálok folyamatosan koncentrálni, hogyha jó a közérzet nincs gond.

Briell
14.20-ra megyünk

Sokáig tart egy hasi-csípő uhu?
Vendég
 


Gio a videót elnézve egyáltalán nem éhezik Dóri baba. Én arra tippelek, hogy mivel eleinte nagyon gyarapodott, úgymond most bevárja a többit... Vagy a másik tippen, hogy most hosszra gyúr :)

Zalán hiába eszik többet, mint a szervízkönyvben van, ha alig-alig gyarapodik annyit, mint ami elő van írva.... Nem parázok még nagyon ezen, hiszen egyébként teljesen gyerekmódra viselkedik és fejlődik.

Kata a kisemberünknek esze ágába sincs forogni. Helyzetváltoztatásra gyönyörűen képes a kiságyban, majd küldöm a fényképet róla... kicsit olyan, mint a részeg, hogy faltól-falig közlekedik :) addig mocorog az ágyban, amíg nem ér a szélére, onnantól kezdve tud jót aludni :D DE mi egyébként is el vagyunk maradva a szervízkönyves fejlődéstől, mert még csak most kezdi nézegetni a saját kezét, ami még mindig ökölben van. Ezt már 2 hónapra írják, mi meg lassan már 3 leszünk.

Amit még kérdeztél. Kb. a 2 óra ébrenlétből 1 amit nem evéssel és tisztába tevéssel tölt. Nálunk hosszú a kaja idő, mivel mindkét cici után még jön a tápszer, így min. 45 perc kell hozzá. A maradék idő van az ölemben beszélgetünk, vagy magától nézelődik valahol. Tehát nem a kiságyban. Ilyenkor fekszik háton, meg az ölemben van, mert ugye ő hason alszik.
Pihiszék, járóka, kendő nincs... még...
Ha vki van itthon rajtam kívül, akkor vele beszélget Z.
Babakocsiban újabban nem hajlandó aludni amióta hason alszik. Még a hordozó jöhet szóba, abban szoktam kivinni a levegőre aludni.

Köszi mindenenkinek a megnyugtató sorokat :)

gabi
Vendég
 


Anna
Köszi a fiuk nevében.

A Joakimnek már én is a 3-as pelust veszem.
Én itt nálunk a városban (Zalaegerszegen) van ilyen baba bolt és ott 100DB-at szoktam venni nekik ami kb 1 hónapig elég is a fiuknak.
37-38 Ft-ra jön ki darabja, a minősége olyan mint a Peampers-é

manocskak
 
 


Lányok!

Kinél lesz még keresztelő?

Van olyan rajtunk kívül, akik nem neveztünk ki senkit keresztszülőnek?

Gabi
Vendég
 


Gabi, mi kineveztünk, a Húgom, és a Sógorom, de ha lesz is keresztelő, nem mostanában.
Vendég
 


Gabi, nálunk is felesleges volt megvenni a mózes részét a babakocsinak, nem szereti, mert utál háton aludni, és sétánál a hordozót tesszük a babakocsi vázra, abban jókat szundít séta közben.

Judy, oda tettem, ahová a többiek is, de közben sikerült, el is küldtem levlistán, de még nekem se jött meg!

Gio, Domi is nagyon megállt a gyarapodásban, ugyanannyit eszünk már 2 hetes kora óta, és Ő ugye rengeteget hízott a 2. hónapra, így gondolom most azért csak minimális a gyarapodás!
Amíg ilyen mosolygos felesleges aggódnod!!!

KépKép[/url]
domi06
 
 


Nálunk májusra, vagy max április végére tervezzük a keresztelőt, akkorra már kihevertük a költözködést, és szép idő is lesz...
Merthogy Horvátéknál ez felér egy esküvővel, ott mindent nagyon meg kell ünnepelni, ugye Ők nagy Katolikusok.....
Tehát kint a kertben birka és malacsütés, kulen, hidegtálak és társaik, vagy ugye hidegben étterem, na ezt 60 emberre nem vállalom....... :shock:

Judy, írtad, h 2 embert neveztek ki, akkor ezek szerint nem csak egy embert lehet (vagy keresztanya, vagy keresztapa?), mert ezen vitázunk a férjemmel, mert én szeretném az én barátnőmet, Ő meg az Ő haverját?!

KépKép[/url]
domi06
 
 


Domi, 1db keresztanya, 1db keresztapa. Nálunk így szoktuk.
Vendég
 


Hát a barátnőd lesz Domi a keresztanya, a haver meg a keresztapa. 2 keresztszülő dukál! :-) Sőt lehet 4-5 is. Ez nincs bekorlátozva, legalábbis nálunk reformátusoknál
Vendég
 


Gabi, nálunk nekem is van tesó, meg páromnak is. Viszont csak férjem öccse van megkeresztelve viszont neki nincs párja. Az én bátyám nincs megkeresztelkedve viszont van egy komolyabbnak mondható barátnője viszont érte sem tenném ilyen téren tűzbe a kezem. Szóval asszem G öccse lesz a keresztapa viszont nincs keresztanya jelöltünk.... :? Nem tom ilyenkor mi a teendő? :roll: Szakavatottak? :?:
Vendég
 


Mi is reformátusok vagyunk. :D
Vendég
 


Húúú, az jó, mert én is ezt szajkóztam a páromnak, h mi választjuk meg Őket, de szerinte egyértelmű, h a keresztapa párja (felesége) a gyerek keresztanyja, és hogy amúgy is csak 1 ember írja alá a papírt, mint pl esküvőnél, tehát csak egy ember a választott.... most örülök, h rácáfoltok!!!!
Amúgy lehet Horvátba tényleg máshogyan van, de asszem megint 2 pappal lesz a ceremónia, mint az esküvőnkön ( egy horvát egy magyar), így nem lesz vita!!! :D 8)

KépKép[/url]
domi06
 
 


Na látod Domi, nem lesz itt probléma! :wink: :lol:

Pont most mostam ki kiskirályfimat a kakából mert a háta közepe és a köldöke is tiszta kaki volt!!! Hogy tud ilyet produkálni? :lol: Kb. 10 popsitörlő után úgy döntöttem irány a csap! És láss csodát ismét finom illatosak vagyunk!(persze ruhacsere meg minden.... :twisted: )
Vendég
 


Anna, én néha imádkozom egy jó hátközépig érő kakiért ( mármint nem nálam, hanem Dominiknál! :lol: ), mert múlóban a hasfájás, de mostanában 1,5-2 naponta kakil, és sokat erölködik, nyűgös miatta!

KépKép[/url]
domi06
 
 


Anna
Én annak idején a Joellel jártam így, hogy 1 nap kb 2X-3X öltöztettem, mert a háta közepéig kakis volt.
A Joakimnél talán 1X vagy 2X volt ilyen ebben a 2,5 hónapban.

Holnap jön a védőnéni hozzánk. Most beszéltem vele.
Ma megint vett a Joakim egy nagy lendületet és a hasáról a hátára fordult.
Lassan jobb lesz, ha kiveszem a játékait a kiságyból, mert nem fog tőlük elférni a nagy forgolódásban. :lol: :lol:

manocskak
 
 


Domi :lol: :lol:

Popsitörlővel egyszerűen én sem tudok spórolni :shock:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?