Új privát üzeneted érkezett!

Bumi,
ez őrület!De jó,hogy rendbetettek!Akkor most gyógyulás után ajánlatos is hamar cselekedni,hogy mielőbb teherbe ess,ugye?

Gyógyulj hamar!
+++++++++++

Lucuzs,
jó növesztést és drukkolok hétfőre!
én 22-én megyek vérvételre,akkor mondják meg,mi a helyzet.
Vendég
 


Bumi sajnálom az endót és hogy nagyműtét lett belőle :( ez a hülye endó,egyre több nőnek van ilyen. hogy mi a fenétől?! De a lényeg, hogy rendbe tettek, így most már tuti siker lesz a lombik.

Zsó te fogsz tesztelni?

Én úgy tervezem, hogy a köv. hét utáni hétfőn v kedden, a 14-15. napon. Elvileg akkor már ki kell mutassa, mi a helyzet.

Most pihizek, egész nap keresztfiammal játszottam, és lefáradtam tőle.
vayacon
 
 


Bumi! Sajnálom, hogy nem volt sima ügy. :cry: De az jó, hogy most rendbe vagy és már nincs akadálya a babásodásnak. Mikor lehet lombikot kezdeni egy ilyen beavatkozás után?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

 
 

Vayacon,
nem fogok tesztelni,mert azt mondják,semmi értelme.Ők mondják meg vérvételből a tutit.De az inszem az más,én mindkétszer teszteltem 14 nappal utána!hajrá!

Ma én is találkoztam az egyik keresztfiammal,olyan tündéri!2 éves volt hétfőn. :wink:
Vendég
 


Sziasztok csajok,

Csak gyorsan benéztem

Bumi, végül is akkor jó,hogy sor került erre a laparra, hiszen igy a petevezető gond, és az endo is megoldódott! Drukkolok,hogy mostmár nektek is sikerüljön!!!

Lucuzs hajrá holnap! Még jó, hogy vége a nagy hófúvás mizériának!!!

Vayacon, Zsó továbbra is gondolok rátok, küldöm a pozitív energiát nektek!

Ma vettem be az első clostyt, holnap szuri, ha jól számolom két hét múlva pénteken lesz az inszem!
benigna
 
 


Szia Beni! Dejó, hogy már te is nekivághattál! :lol: Drukkolok neked nagyon! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Beni,
hajrá,drukkolok én is!++++++
Vendég
 


Bumi!
Örülök,hogy végre túl vagy rajt és most már rendben vagy! :) Remélem mihamarabb újra nekivághatsz te is a lombiknak!

Zsó,Vayacon!
Jól vagytok?Éreztek valamit?Háttérből is drukkolok nektek nagyon és küldök sok +++++++++++++++! :wink:

Bani!
Hajrá!Szép tüszőnövesztést! :)

Lucizs?
Mi újság???
horváth beáta
 
 


Bumi, hajrá inszem :D

Zsó, drukkolok folyamatosan :D

Bea köszi az érdeklődést. Hát őszintén szólva én semmi különöset nem érzek. A melleim estére nagyon feszülnek, de az így van mióta szedem a progit, úgyhogy az biztos attól. Néha szurkál a petefészkem, de az amúgy is szokott. De a hasamban nem érzek sajna semmit. Hát tudom, nem szabadna ilyet mondani, de nagyon kételkedem, hogy most ez sikerült-e.

Ennek ellenére még bízom, hiszen valaki még ilyenkor semmit nem érez a terhességből.

Egy hét múlva tesztelek, de most úgy érzem, soha nem jön el az a nap. :cry:

Szóval amint látjátok, nem árt egy kis biztatás nekem.
vayacon
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk Tapolcáról! Megvolt az inszem. :lol: A tüsző megrepedt, a mnyh 13 mm, 6 milla katonát kaptam vissza, ma este indul a 2x1 utró.
A hasam fájdogál, és megint jól vérezgetek, aminek nem örülök, de összeségében nagyon pozitív vagyok. :lol:

Csajok! Történt egy fura dolog anyagleadás közben. :oops: (akit nem érdekelnek a részletek, most ne figyeljen ide!) :wink:
Szóval, mi mindig együtt intézzük az anyagleadást, így minden részletet ismerek.
Apa a kellő pillanatban célzott az üvegcsébe, és kb. 1-1.5 ml híg anyag jött csak. :shock: :shock: :shock: Mind a ketten hülyén lestünk, hogy most mi van? Apa mondta, hogy ez minden területen fura volt, az örömérzet is csak egy pillanatig tartott.
Aztán egy rövid tanakodás után újrakezdtük, és ennek az eredménye még 6-7 ml normális anyag lett.
Azért necces volt a dolog, bár én csak nevetni tudtam rajta. De nagyon büszke vagyok apára, hogy nem pánikolt be, pedig ő már többször megtette.
Kérdés: Szerintetek ez mi lehetett??? És ugye nem rontja az esélyeinket?

Mindenkinek puszi!

most megyek pihenni!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs, szuper, hogy megvolt az inszem. Nekem is fájdogált a hasam aznap és volt vérezgetés is, bár inkább csak barnázás aznap és másnap is. Ez előfordul.

Nem tudom, mitől lehetett ez a dolog Apidnak, de az esélyeiteket biztosan nem rontja, hogy ha 6 milla katonácskát kaptatok.

Úgyhogy most csak pihizés, ne kombinálj! És nagyon szorítok nektek.
vayacon
 
 


Sziasztok!

Bea,
már épp írni akartam,hogy sokat gondolok rád,és drukkolok a továbbiakhoz!

Köszi a drukkot,és Mindenkinek,nem érzek semmit.A cicim nagyon bedurrant,néha-néha mindjártmegjön-hasfájásom van,de ezek nem terheségi tünetek.De nagyon bízom és nem is vagyok ideges,hogy még 1 hét.Elhatároztam,hogy mivel 2 konkrét kis életet kaptam a pocakomba,amíg nem tudom,hogy megvannak-e,úgy tekintem,hogy megvannak.Úgy érzem,ennyivel tartozom nekik.

Vayacon,
nem kell semmit érezni,én még nem találkoztam olyan nővel,akinek cikluson belül terhességi tünetei lettek volna.Van,akinek utána sem.Bizakodjál és majd meglátjuk,mi lesz 1 hét múlva!

Lucuzs,
nahát,ez érdekes.De hogy az esély nem lett kisebb,az tuti.6 milla tök jó.Nagyon nehéz lehet a pasiknak ez a dolog.A férjem is velm szokta.Most azt hittük,a lombiknál nem lehet,de rendesek voltak,úgy intézték,hogy bemehessek vele.
Vendég
 


Sziasztok lánykák!

engem elkapott a lendület rendesen...de azért kukkantottam be, hogy tudjátok gondolok rátok és drukkolok ezerrel. :wink: Költözésben segítés, lerobant autó, névnapi buli, minden volt... Most sem értem még utol magam, de amint tudok jövök.

Mindenkinek puszi!
T
tapedli
 
 


Lucuzs!
Örülök,hogy megvolt az inszem!Gondoltam Rád tegnap. :) Nagyon jó eredmény lett most is! Érdekes amit leírtál apiról, biztos történt ilyen mással is.Gratula neki,hogy nem blokkolt le és utána még tudott produkálni!Volt a Török doki?Sokan voltak?Pihengess csak ( ha kislányod hagyja ).

Vayacon, Zsó!
Nem baj ha nem éreztek semmit nem is kell, annál rosszabb,ha az ember mindig ezen agyal.Majd utána érzünk nagy boldogságot,mikor mindketten pozitívat teszteltek! :wink:

Zsó!
Jól esik, hogy gondolsz rám!

Beni!
Neked is drukk!!!

Bumi,
jól vagy?

Most nagyon érzem,hogy soknak lesz pozitív a teszt,úgyhogy hajrá mindenkinek! +++++++++++ :wink:

Nálunk úgy érzem egyre nyugisabb a helyzet hál isten. Api délelőttös, most már úgy tűnik beilleszkedett és nem mondja, hogy rossz a munkahely. Én is kezdek feltöltődni. Még tervezek a közeljövőben 1 jó kis welnesst apival, a kedvenc fürdőnkben és remélem mindketten teljesen rendben leszünk majd. :)
horváth beáta
 
 


Bea,
nagyon jól csinálod és példaértékű a hozzáállásod!Úgy örülök,hogy ilyen erős,életvidám csajszi vagy! :wink:
Vendég
 


Sziasztok lánkák!

Bumi,
ez nem semmi :shock: De jó, hogy mindent meg udtak oldani egyből! :D Most gyors felépülés (ajánlani tudom a regenerálódáshoz a ginsenget) és aztán mindent bele! :wink:

Luci,
Apid egy csődör :D Kétszer is produkált egy nekifutásra! Nagyon furi amit írtál, még nem hallottam ilyet :roll: Pihizgess és várjuk a zebrácskát! :wink:

Vayacon, Zsó,
nagyon furik ezek a cicifeszülős dolgok, hasfájások, egyebek...Mindenki azt mondja aki már szült, hogy ugyanezt érzi akkor is ha jön a baba és akkor is ha nincs. Türelem, türelem...persze tudom, ez a legnehezebb :? A következő inszemnél én eldöntöttem, hogy aktívabb leszek minden tekintetben. Szerintem figyelem elterelésre is az a legjobb. Szóval Zsó, szerintem egyáltalán nem tetted rosszul, hogy elmentél a koncira Egerbe :) Rettentően szurkolok mindkettőtöknek! :D Kezdjétek el a sort végre! :wink:

Beni,
látod milyen hamar elszállt ez az idő? Már lassan le is telik a szurka, aztán hipp-hopp jön a zebra :wink:

Bea,
szerintem is nagyon erős csajszi vagy! Pozitív, lelkes, vidám...épp anyukának való :D A fürcsizés nagyon jó ötlet, mi is épp ezen törjük a fejünket hová kellene elmenni 1-2 napra.

Én ma vettem LH tesztet és el is lőttem egyet. Jól meg is lepődtem, ugyanis full pozitív lett, pedig csak a 9. cn-en vagyok :shock: Korai pé-m lenne? Bár ha jól tudom a pozitív teszt után csak 24-36 óra múlva van ovuláció, de az még akkor is max a 11. nap lesz. Mindenesetre mostantól ráhajtunk kicsit :wink:
tapedli
 
 


Sziasztok!

Már bizakodóbb vagyok, tegnap holtponton voltam. De most már reménykedem, és nem foglalkozom a jelekkel.

Bea, látod, jók ezek a pihenős periódusok is. Végre ki tudtok kapcsolódni Apiddal. Köszi a megelőlegezett pozi tesztet. :wink:

Tapi, igazad van, a legjobb ilyenkor a figyelmet elterelni, csak nem mindig sikerül. A mai nap gyorsan eltelt, mert sok munkám volt. örültem is neki.

De érdekes, hogy ilyen korán volt pé-d. Nem lehet, hogy az inszem bekavar ilyenkor? Jó spontánkodást! :wink:
vayacon
 
 


Tapi,
hajrá!Képzeljétek,mi el vagyunk tiltva egymástól,sőt,ma írta nekem valaki,hogy a 12.hétig karantén van.Bezzeg Tapolcán nem így van,nem igazság! :lol:

Igen,én is dolgoztam ma,és péntek-szombat-vasárnap is fogok,jó lesz figyelemelterelőnek!
Vendég
 


Sziasztok lányok,

Nem jöttem mert, most kicsit dögrováson vagyok, valami kalici jellegű vidámság, de azért élek. Tegnap bekapcsoltam a gépet, de nem bírtam a szemet rajtatartani a monitoron, de ma már azért
Kép


Lucuzs, örülök, hogy ilyen ügyesek voltatok és a végén minden jó lett! Drukk, hogy most jöjjön a kistesó!

Tapi, szerintem az LH tesztet ilyen esetben is érdemes naponta megismételni, és ha látod, hogy szépen cseng le a hormonszint, akkor biztosan nem tévedett a teszt! Ja és neked nem volt furi a menzeszed a duphaston után!? :roll: Nekem először hosszú lett (7nap) azóta meg egyre rövidebb! (4-3 nap) , a szokásos 5 helyett. :shock:

Bea, jól teszitek a lazítást, rátok fér! Jó, h a férjed belerázódik az új munkahelyi körülményekbe, biztos ez is sokat nyom a latban, hogy minden okés legyen! :D

Vayacon, Zsó, továbbra is drukk, hogy megalapítsátok a topic zebrafarmját! Mi pedig majd gyarapítjuk a létszámot hamarosan!
benigna
 
 


Csajok,

most adtam be magamnak a szurit. Annyira fájt majd besz...tam, pedig sosem szokott Nem is böktem be az első helyre, mert éreztem ott nem lesz jó, hát kicsit arrébb se lett jó. ahogy húztam kia tűt ki is jött egy kis oldat, ugyhogy mérges vagyok. Lehet, hgoy a betegség miatt volt ilyen érzékeny a bőröm? És , hogy miért folyt ki, nem tudom. Tipp? :roll:
benigna
 
 


Beni,
ez a zebrafarm aranyos :lol: kezd nehéz lenni a várakozás...

Nem tudom,miért jött ki,talán még a tű hegyén volt,de nincs jelentősége.Néha nekem is rettenetesen fájt,nem is a szúrás,hanem belül akadt a tű meg az anyag is...brrrrr.
Vendég
 


Vayacon,

a holtpontokat tessék gyorsan elhessegetni. Gondolj úgy a babádra, hogy a legjobb helyen van és alig várja, hogy ezt Te is biztosan tudd :D

Zsó,
el vagytok tiltva? Ez furi, mert olvastam már olyat, hogy a beágyazódást segíti a sex, mivel vérbőséget okoz. Érdekes ez, hiszen akinek simán fogan a babája, nem is tudja pé utáni két hétben, hogy babát vár. Így nagy valószínűséggel sexel is. :P Persze, a dokik nyilván okkal írják fel a "lakatot" :D de engem érdekelne, mi lehet ennek a tiltásnak az oka...

Beni,
biztosan a betegség miatt fájt a szuri. Ha én beteg vagyok még a selyem ágynemű is bánt, nemhogy egy tű :) Gondolom nem volt sok ami kiment, szóval emiatt ne aggódj.

...a mai Lh tesztem negatív lett (jóval halványabb a tesztcsík mint a másik), így valóban tegnap lehetett az LH csúcs. Ma vagy holnap biztosan meglesz az ovu.

T
tapedli
 
 


Tapikám, akkor hajrá otthon MA! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs ugye minden Ok!? Eltűntél.

Vaya, az tényleg jó taktika, ha az ember elfoglalja magát valami mással!

Én már jól vagyok, megyek is dolgozni :evil:

puszi mindenkinek
beni
benigna
 
 


Sziasztok!

El vagyok keseredve egy kicsit.Nagyon be volt durranva a mellem,most meg pár nap alatt elmúlt,már simán alszom hason.
És egyfolytában elég erős mindjártmegjön-hasfájásom van.hát nem túl rózsás a helyzet.
Vendég
 


Zsó! Ne gondolkozz ilyeneken!!!! Bizzál és sikerülni fog!!! :lol: Figyi én Boginál azt sem tudtam, mi az a mellfeszülés :shock: , soha egy pillanatra sem fájt, vagy durrant be!!! A megjön fájás, meg tudjuk terhességi jel is lehet! Én annó Bogival azért teszteltem, mert már egy hete fájt a hasam, mást nem éreztem. És most van egy gyönyörűséges lányom. :lol:
Szóval fel a fejjel! Sikerült!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Köszi,Lucuzs!

Nagyon jólesik,hogy biztatsz és meg is fogadom a tanácsodat!Bízom,hétfőn meg minden eldől.

Te hogy vagy?
Vendég
 


Zsó! Én jól lennék, ha nem fájna a torkom olyan iszonyúan. :? Próbálom kúrálni magam, de eddig nem sokra mentem. :evil:

De ami a babásodást illeti, ezt most elcsíptük, érzem, tudom!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsó,
Lucinak igaza van! Ne gerjeszd a negatív gondolatokat! Sikerült, kismami vagy, ezért fáj a pocid. Csak erre gondolj! :wink:

Luci,
az ilyen gondolatok tényleg azt szokták jelenteni, hogy minden ok! :lol: Ismerek egy lányt, aki az 5. dpo-n éjjel 3-kor felült az ágyban és felköltötte a férjét, hogy Ő tudja, hogy sikerült. A 10. dpo-n pozitívat is tesztelt, kisfia született :lol: Jajj, annyira izgulok, hogy az érzés benned valóban valaki miatt legyen és végre sikerüljön!!! :wink: +++++++++++++ Torkocskádnak jobbulást!

Vayacon,
remélem Te is hasonlóképpen pozitív vagy :wink:

...én egy hős vagyok! :lol: Tegnap túléltem a fogorvost :D
tapedli
 
 


Szép jó estét!

Zsó egy ilyen elkeseredős nap törvényszerű, mindenkinek szokott lenni, annak is akinek sikerül! Én is hasonlót éreztem a mellemmel kapcsolatban, de ez valószínűleg a gyógyszer miatt van. Én irigyellek a hasfájásod miatt, én még mindig nem érzek semmit. :( De bízom benne, hogy nálad a hasfájás, nálam meg a nem-hasfájás jelent babát.

Tapi, ügyi vagy, hogy elintézed a fogorvost. Ha véletlenül nem jönne össze a baba, én is tervezem, hogy elmegyek a családtervező központ fogdokijához, hátha lát vmit, ami akadályozhatja a babát.

Lucuzs, jobbulást. De jó, hogy máris érzed a babát. :D

Beni örülök, hogy jól vagy. Annak nem, hogy dolgoznod kell. De hát az embörnek meg kell élnie valamiből.

Bea, Bumi, jól vagytok?

Én hétfőn vagy kedden tesztelek, akkor leszek 14-15. napon. Hát lányok, tudom, hogy szentségtörés, de a jelek (pontosabban azok hiánya) alapján nem érzek sikert. De azt is tudom, hogy sok esetben nincsenek jelek, tehát ezért az uccsó pillanatig bízom.
vayacon
 
 


Sziasztok

Zsó, Lucusnak igaza van, abban, hogy nem kell, hogy érezz bármit is. Nekem az ismerőseim akik már szültek több gyereket, mind azt mondják, hogy náluk még a két babó között is nagy volt a különbség, hogy mikor kezdték érezni, ugyhogy nyugi, és a mai ragi:
Babaragacs1. ++++++++++++++++
Babaragacs2. ++++++++++++++++

Lucus, sajnálom torokfájást. Megfáztál, vagy a gyermek vitt haza valamit?
Örülök, hogy visszatért a korábbi pozitív hozzáállásod. :D

Tapi, fogorvos :x :x :x , tényleg hős vagy!

Vaya, tényleg bízzál, az a fontos! Kívánom, hogy 7főn pozitívat tesztelj!
benigna
 
 


Köszi a biztatást mindenkinek!most csak bekukkantok,mert állati fáradt vagyok!

Tapi,
fogorvos,brrrr!Hős vagy!

Vaya,
ne törődj a tünetekkel,vagyis a nem-tünetekkel,semmit nem jelent!drukkolok nagyon!

én meg hétfőn kapom az arcomba az eredményt...
Vendég
 


Sziasztok,

nálam is megérkezett a hasfájás, meg a derekam is fáj. Nem tudom, ez mit jelent, sajna azt is jelentheti, hogy meg akar jönni, csak az utrótól nem tud :? A cicim viszont már alig feszül sajnos.

Szóval a jelek nem túl biztatóak, de a remény hal meg utoljára. :roll:

Én hétfőn tesztelek, tovább biztos nem bírom ki.
vayacon
 
 


Zsó, Vaya! A hétfő izgalmas nap lesz! :lol: Drukkolok nagyon!!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

Drukk hétfőre Zsó, Vaya! Én bízom a sikeretekben, és azok alapján amiket éreztek, szerintem nincs itt az ideje a pesszimizmusnak!
benigna
 
 


Csajok, itt a tavasz, el kellett húznom a függönyt, me szemembe süt nap.
En elkezdtem azon gondolkodni, hogy mi is a helyes, ha inszem után nyugiba van az ember pár napot, vagy ha mindent csinál ahogy előtte. Vagy végsősoron tök mind1... :roll Multkor ugy voltam vele, hogy , ha természetesen jönne a babó, akkor sem feküdnék a döntö parti után, hiszen azt előre ugysem tudja az ember.
Télen jó ha heti egyszer kint voltam futni, de mostmár azért kéne menni 3-szor legalább. Szóval ártani nem akarok a mozgással, és fogalmam sincs mit lehet és főleg mennyit. Ahogy a dokimat ismerem ilyen "kardinális" kérdéssel nem szívesen foglalkozna, ugyhogy meg sem kérdezem.
Futni vagy nem futni ez itt a kérdés ? :lol: Szerintetek?

Szép vasárnapot , és menjetek a szabadba, ha időtök engedi! És gyertek azért ide is! :wink: Kinél mi lesza vasárnapi menü?

Ja azt hiszem nem mondtam, holnap megyek tüszőnézőbe reggel.

beni
benigna
 
 


Beni,
én mindent csinálnék(munka,háztartás),kivéve a futást.Inkább séta.
Én már elkezdtem picit barnázni,meg fájdogál a pocim,úgyhogy kb.tudom,mire számíthatok holnap.... :?
Vendég
 


Szia!

Beni, a futást lehet tényleg hanyagolni kéne most. Inkább valami jógaszerű mozgást csinálj.

nagyon király az idő, végre tavasz, vagy legalábbis valami elkezdődött

nálunk rakott krumpli volt. egyszerűre vettük a figurát :)

Zsó, a barnázás még semmit nem jelent, tudod. Ne add fel kérlek, holnapig még gondolkodj pozitívan, amennyire tudsz.

Nekem is van hasfájás fura nyilalós, de én most arra koncentrálok hogy a baba miatt. holnap majd talán már többet tudok

életemben először csináltam vonalzót :D

Kép
vayacon
 
 


Zsó! Vaya! Drukkjaimat küldöm a holnapi tesztjeitekhez! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

Vaya, Zsó, nagyon drukkolok a mai teszthez! Zsó, remélem a barna nem jelent rosszat! Szorítok!

Napközben megpróbálok benézni. Mindenképpen jelentkezzetek!!!

Vaya tök szép vonalzód van! :D

Ja és köszi a tanácsokat. Akkor semmi futás péntektől.Mi tegnap végül nem mentünk csavarogni, csak én a szigetre. :evil: A jóga jó lehetne, csak én nem értek hozzá :roll: ... Na de hát ennél sokkal többet is megtennék, hogy sikerüljön!
Már a halevést is sűrítettem a táplálkozásomban, mint egészséges fehérjeforrás! :lol:

Lucus, mizu?

beni
benigna
 
 


Sziasztok!

Ma reggel fél 5-kor teszteltem ééééééééééééés kétcsíkos lett. :lol: Még elég halvány, de szerintem egyértelműen kivehető. Töltök fel majd fotót, hogy ti is megerősítsetek.

Úgy izgultam, hogy bénáztam egyet a teszttel, nem mártottam elég hosszú ideig a vizeletbe. Csak vártam, vártam, de nem történt semmi, mire rájöttem mi a gebasz. Na akkor újra mártogatás, majd ismét várakozás. Persze a kontroll csík jelent meg jó erősen, na mondom ebből megint nem lesz semmi. Aztán halványan előbújt a másik is. :lol:

Bőgős vagyok, de érdekes módon most nem sírtam. Lelkem mélyén azt hiszem éreztem a furi hasfájások miatt. Na meg olyan fáradt voltam, hogy erőm sem volt hozzá.

Utána még egy sort bénáztam a fényképezőgéppel, alig tudtam normálisan lefotózni, mindig homályos lett. Aztán próbáltam visszaaludni, de nem ment.

Na ezt jó szófosósan írtam le, de nagyon boldog vagyok. :D Meg persze izgulok is, hogy minden rendben menjen majd.

Ja és kötelező követni a példámat mindenkinek! Ez parancs! :lol: :lol:

Kép
vayacon
 
 


Beni, akkor futás helyet sétálj jó nagyokat, úgyis itt a tavasz :lol:

Zsó remélem, te is hasonló hírekkel jössz. Olyan jó lenne.. Kezem-lábam csuriba érted!

Kép
vayacon
 
 


És a teszt.. Ugye ti is látjátok, amit én is? :oops:

Kép

Kép
vayacon
 
 


Júúúúúúúúúúúúújjj! Vaya! Gratula!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szuper! :lol: :lol: :lol: Olyan izgatott lettem én is. :lol:
És mikor kell dokihoz menned?

Zsó! Drukk neked továbbra is! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Köszi Lucuzs nagyon ari vagy. Csütörtökön, még jó soká.. Már alig várom.

Kép
vayacon
 
 


Lányok hülye vagyok, a lényeget elfelejtettem: köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Kép
vayacon
 
 


Vaya,
az előbb amikor ki akartam lépni, láttam a neved a szülészetek és kórházaknál, ugye kiírja, hogy ki írt utoljára.

Bekukk a BMC-s topicba, majdnem kiugrott szívem örömömben,
már indulok a dokihoz de visszanéz, meg gondol,h írtál ide!

Jóóóóóóóóóóhogylátáááátom! :lol: :lol: :lol:

Kép
benigna
 
 


Vayacon,

fantasztikus!És teljesen egyértelmű!Gratulálok!Nem semmi ám,hogy az első inszem sikerült!

Én 11-re megyek,hasam fájdogál,rózsaszínes barnás pecsételés,semmi jóra nem számítok,legfeljebb nagyon meglepődöm,ha mégis jó hírt kapok.
Vendég
 


Beni, Zsó nagyon köszi.

Zsó nagyon remélem, hogy meglepetés lesz! Addig is gondolok Rád!

Kép
vayacon
 
 


2 tüszőm van, csütörtökön eksön! :D

Vaya, levettem a mintát. :lol: :lol: :lol:

beni
benigna
 
 


Beni! Szuper!!! :lol: Csütörtökre drukk!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: