Új privát üzeneted érkezett!

Bikfy,
hajrá laptetűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!

Rodi,
nekem nemhogy hasmenésem lett tőle, hanem szorulásom!!!!! Tegnap a dokim csak azt mondta, eddig is tudta, hogy nemnormálisan működöm :oops: :P . De csak széttárta a kezét...
A barátnőzés már nekem is nagyon hiányzik... de annyira más felé mennek az útjaink... :cry:

Bikfy,
mi van veled???? barnázás megszűnt??? voltál dokinál??
Vendég
 


Rodi,
a doktornő írta fel, receptre lehet kapni, egy doboz (15 db) 20e ft volt a kaáliban, nálunk a patikában 19100. Szóval nem olcsó, de praktikusabb, kényelmesebb!!!!
Kérd Te is nyugodtan ezt a dokinődtől. Adagra kérdezz rá, mert a kaális topicban van, aki kétszer használta, de van aki csak egyszer mint én...

Bikfy,
hát, sajnálom az unokatesós dolgot... nem lesz könnyebb, mert a pocakja nőni fog, és a baba is hamarosan megszületik... de addigra Te is babás leszel, hidd el!!!! MIkor is mész hsg-re???????
tényleg, tesód hogy van???? (neki volt lombikja, igaz és ikrek lettek, jól emlékszem???? :oops: )
Vendég
 


Ciao Nati!

Nem voltam dokinál, napok óta gondolkodom, hogyan mondjam el nektek, amit érzek.
Bizonyára megbolondultam, vagy így védekezem, de mostanában vagy 2x fordult meg az a fejemben, hogy de jó, hogy nincs gyerekem. Nem tudom, mi történik velem, de olyan boldogtalan féle lettem. Nem tudom, hogyan, de ki kellene lábalnom ebből. Pszichológusokban nem hiszek. Megpróbálom újra felépíteni magam. Nem nagyon vagyok jól.

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Nati!
Nem tesóm, hanem unokatesóm a lombikos. Nálunk most mindenki babás a családban. Csak én nem. Egyébként a babái jól vannak, kb. 1 hete beszéltem vele.

KépKépKép
bikfy
 
 


Azt hiszem lassan szétszakad a bal oldalam, tán peteérésem van. Persze férjem elutazott 3 napra Balatonra munka ügyben. Sebaj, lehet, ez a hónapunk is ugrott.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
valószínű azért érzed ezt, mert nem vagy pocakos!! S tényleg csak védekezés lehet!!! én is kiborultam tapolcán, hog nem akarok mégegy gyereket, mert ez nem élet, hogy hónapról hónapra mást sem csinálunk, csak dokikhoz járunk, sexelünk órára, nekem állandóan fáj a hasam, nem merek diétázni, tornázni, mert mi van ah pont most?????
De aztán most megint úgy érzem készenállok bebasádoni :wink: . Remélem nálad is hamar helyreáll a rend, hidd el, lehet a sielés miatt érzed ezt, hisz az most tetszik, élvezed, de biza babásan nem lehet... viszont hidd el, ha terhes lennél, te lennél a legboldogabb ember a világon!!!!!!!! csak most ez egy hullámvölgy, de jön majd domb is utána!!!!!!!! Kitartás!!!!!!!! Majd eljön az orvos ideje is - megérzed azt is, hogy oda mikor kell menni!!!!!!
Akkor most egyedül leszel a hétvégén???
Vendég
 


Már 2 napja szalma vagyok. Talán holnap jön haza a Papi.

KépKépKép
bikfy
 
 


Csak mi maradtunk? :wink: Többiek jól eltűntek.

KépKépKép
bikfy
 
 


Akkor még nincs oda ez a hónap!!!!!!!!! pont jókor kapjátok el!!! Csak aztán ne tessék emelgetni azokat a gyerkőcöket!!! Mondd meg neki, hogy a tanító néninek nagyon fáj a háta :P :P

megyek én is pihizni!! jó éjt, álmodj szépeket és a holnapi napsütés hozza vissza a hitedet és a lelki békédet!!!!!
Vendég
 


Igen, mert te ha jól emlékszem nem meforalt szedsz. A másik topikon írták, hogy meckmorfin az sokkal jobb. Ott írta egy lány, hogy ő nem bírta a meforalt, de a meckmorfint meg minden gond nélkül bírja! Lehet, hogy ezért, vagy te jobban bírod!

Bikfyke!
A hétvégére kötelezően felírom neked a titok filmet, ha nem nézted meg. HA pedig megnézted, tessék még egyszer megnézni!


Nati! Írtam választ!

rodina74
 
 


Bikfy
Én is voltam már így, sőt most is szoktam mondogatni, hogy nem kell még egy, de aztán jön magától az, hogy de igen is kell még egy.

Egyébként berágtam a dokira tegnap. Baszikrá, menjek meddőségi központba. Az estradiol hormon vagy mi, kicsit magas, de ez nem befolyásolja a teherbe esést.

Dévay milyen? Hallottatok róla valamit?

Hívom hétfőn a Kaálit, csak mennék is meg nem is. Nem tudom. Belegondolok, hogy megint 2 naponta orvos, szuri, gyogyi, utazás.

Bumi
Most rendbe jössz éls aztán jön a baba.

Most, hogy Rodi írtad az inszemet, elgondolkoztam, hogy próbáljak egyet megint?

Bikfy
Azt hiszem én is nagyon határozott vagyok most.

timejka
 
 


Sziasztok!

Nati, Rodi, köszönjük szépen, nagyon aranyosak vagytok, puszi érte!

Rodi, én is merckformint szedtem, az elején nagyon rossz volt. de aztán hozzászoktam. Meforal nem tudom, milyen.

Bikfy, én megértelek, hidd el. Van ismerősöm, aki pszichológushoz járt, nagyon sokat segített neki. Voltam én is hasonló helyzetben Lexi előtt, de kilábaltam belőle. Azért kellett 2-3 hónap hozzá. Ha úgy gondolod, hogy a lapar segít, vágj bele, veszteni nem vesztesz semmit. Nagyon drukkolok, neked és mindenkinek, hiszem, hogy idén mindannyian babásak leszünk. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bocs a tegnapi kifakadásért, ma egy picit jobban vagyok. Api itthon van végre. Nyakába ugrottam, agyon puszilgattam. :oops:

Rodi!
Én is Meforallal kezdtem, nekem attól sem volt semmi bajom. Én mindig attól félek, hogy nekem nem elég még ez az adag sem. Nem lehet, hogy én ezért nem érzek semmit? Pedig már maximum dózist kaptam.
Egy dolgot érzek csak, azt, hogy mostanában nagyon kívánom esténként az édességet. És amilyen beton kemény voltam eddig, most úgy nem bírom ki. Biztos romlanak majd az értékeim, de megőrülök esténként. És az a fura, hogy már akkor is jobban leszek, ha édesítő tablettával eltett befőttet eszek. Tehát nem a cukorra vágyom, hanem magára az édes ízre. Éreztetek ilyent a gyógyszer szedése alatt? Azt hiszem azt mondta a doki, hogy ez a javulás jele. Hát nagyon remélem.

KépKépKép
bikfy
 
 


Csajok, azért jól esik, hogy megértetek.

Timejka szavai akár az enyémek is lehetnének. Félek, hogy 2 naponta uh, szuri, vérvétel, nőgyógyász látogatás, stb. Félek, hogy még valami kiderül.
Most még ez a struccpolitika is jobban esik. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Merre vagytok Nagyságák? :lol:

Ma vettem magamnak 2 pár cipőt. Olyan tavaszi-nyári féléket. Dönörűségesek. Érdekes érzés volt. Kint orkán erejű szél, 1 méteres hó, és Bikfy szandált próbál. Most már muszáj jönnie a tavasznak. olyan klassz cuccaim vannak.

Amúgy rohadtul fáj a fejem. Remélem a meleg frontot jelzi.

KépKépKép
bikfy
 
 


Szia Bikfy! Rakjál fotót! :wink: :lol:
Shopping-terápia? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Holnap Valentin nap. Ti tartjátok?

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Mi nem szoktuk. Nekünk van saját szerelemes-napunk. 16. Minden hónapban megemlékezünk róla. :D 16-án jöttünk össze, kérte meg a párom a kezem és házasodtunk össze. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!

Nem tudok fotót feltenni. Béna Béla vagyok. Egyszer valaki megtaníthatna a tematikájára. Nehéz? Nem tudom a fényképezőről áttölteni a gépre a képeket.
Mindig izgulok is, hogy mi lesz, ha pozitívat tesztelek. Hogy foglak akkor meglepni benneteket? Még fel sem tudom tenni a pozi teszt képét. (úgy csinálok, mintha ez a veszély fenyegetne. :lol: :lol: de nem merek negatívkodni, mert Rodi a Titok mágus seggbe rúg. :lol: :lol: )


Lucuzsom, csak nem ismerős valahonnan ez a shopping terápia?
:lol: :lol: De ugye milyen hatásos? Lehet, többször kellene alkalmaznom.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy! Ti tartjátok?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Ez így sokkal romantikusabb. De jó, saját szerelmes napotok van. :wink:

Mikor voltál Töröknél? Ti most hogy álltok?

KépKépKép
bikfy
 
 


Hááát, mit jelent a tartás? Már jó előre szóltam apinak, hogy ne vegyen nekem semmit. Még virágot sem.

De azért ettől függetlenül nagyon szeretjük majd aznap egymást. Pláne, hogy pé-m is közeleg. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Menten jövök, de muszáj ennem egy Algopyrint, mert szétrobban a fejem.

KépKépKép
bikfy
 
 


Elmentél? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Többiek?

KépKépKép
bikfy
 
 


Vagyok! Csak Bogi megint beteg. :evil: Hozzá futkozok fel, mert nem tud aludni a köhögéstől. :cry: Megint csak egy hetet bírt az oviban. :evil:

Nekünk hétfő inszem, délután beadtam a tüszőrepit. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Látom, megint szépen egyedül maradtam. Akkor elmegyek aluszkálni, mindenkinek jó éjt! Azért majd alvás közben is rátok gondolok!
Puszi!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


óóóóóóó, pont elmentél :cry: , későn értem vissza :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


hát akkor jó éjt neked!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lányok!
Csak most tudtam jönni, mert anyóséknál voltunk egész nap.

Hát én nem bírom megszokni a Meforalt.
Ha az édesség kívánása azt jelenti, hogy javulok, az jó! Ugyanis még nem szedtem gyógyszert, és soha nem kívántam az édességet. Nekem a sós kaják jelentették az édességet, pl pogácsa, sós rúd, pattogatott kukorica. NA mióta szedem a gyógyszert a sós nem nagyon kell, de az édesért majd meg halok! Furcsállom ezt nagyon!

Hát, én nem tudom, hogy a strucc-politika mennyire jó. Bikfy te még nagyon fiatal vagy- hozzám képest mindenképpen, - neked még van időd, ha most úgy érzed, hogy nincs erőd, még nem maradsz le semmiről. Csak majd ne legyen túl késő sem...
Én már elmúltam 35, és bizony úgy érzem, hogy versenyt futok az idővel! Ha jobban belegondolok ebbe, akkor a szívemet mindig elfogja egy szorító, jeges félelem. És a 30 éves húgomat is intem ettől, aki most kezdi az orvosit, hogy mire vége a sulinak, a rezidensinek meg minden, már nagyon közel lesz a 40-hez! Ne hagyja elszállni az értékes időt! Mert a lehetőség ha egyszer véget ért, már nem jön vissza többet.

Timejka, neked már van egy fiad, és tudom, hogy nagyon szeretnél még egyet, pont ugyanúgy, ahogy pl. én az elsőt. Úgyhogy ha még szeretnél babázni, akkor hajrá, kérj időpontot, és tegyél meg mindent-szerintem.

De ez az én véleményem, és biztosan sok dolgot nem tudok, és esetleg nem is értek, ami miatt kicsit talán elbizonytalanodtatok. Biztos nem is tartozik rám, ránk!
Csak azt szeretném, hogyha nem egy pillanatnyi hangulatnak megadva magatokat hoznátok döntést!
Lehet, hogy most túlléptem egy határt, de ha én gondolnám így, ahogy most ti, vagy valaha is fogom így gondolni, csak arra kérlek benneteket, hogy ne kíméljetek, és igenis rángassatok vissza arra a szintre, hogy küzdjek! Küzdjek, amíg tudok, és lehet! Ugyanis nincs és nem is akarok más választást! Bikfyke, te már egyszer ezt megtetted velem, amikor nagyon magam alatt voltam egy sikertelen inszem után, és nagyon hálás is vagyok ezért!
Remélem nem bántottam meg senkit, én csak a saját érzéseimből indultam ki, de tudom, hogy nem vagyunk egyformák, és nem biztos, hogy a lehetőségeink is azonosak! A bölcsek kövét sem tartom magamnál!

Szóval remélem, nem értettetek félre!
Én most nagyon fel vagyok töltődve, és nem is tudok, és akarok másra gondolni, mint arra, hogy most SIKERÜLNIE KELL, ÉS SIKERÜLNI IS FOG! Aztán ha mégsem, akkor nagyon kiborulok, majd megrázom magam és megyek újra és újra!
Ebből a pár hónapnyi szünetből viszont azt is megtanultam, hogy amíg várakozom, azt az időt is valami széppel, jóval kell kitöltenem. Hogy a lelkem töltődjön, és legyen elég erőm küzdeni, és másokat is feltölteni!

Nekem van egy 28 éves kolléganőm, akinek 3 éve méhrákja lett. Sajnos ki kellett venni a fészkeit és a méhét is, mert már elburjánzott. Ő is nagyon szeretett volna gyereket, de neki már sosem lehet sajátja! Neki már a küzdés lehetősége is elveszett!

Szóval tessék megnézni a titokfilmet!

Na, azt hiszem erről ennyit! Bocsánat az ömlengésért, de ezt most kijött belőlem. Nem akartam senkit megbántani, remélem senki nem haragszik meg rám.
Okostojás Rodi többet nem fog jönni, ennyi volt!

Mi nem nagyon tartjuk a Valentin napot! Veszünk általában egymásnak valami apróságot, és annyi.

Bikfyke! Remélem, hogy este elmúlt a fejfájásod!

Lucuzs!
Hogy van Bogi? Hogy telt az éjszaka? Remélem holnap reggelre már jobban lesz!

rodina74
 
 


Na, megyek én is aludni!
JA, képzeljétek az elmúlt éjszaka azt álmodtam, hogy terhes vagyok és egy bababoltban tündéri kis bébi cipőket vettem! Amikor felébredtem elsírtam magam, de a boldogságtól, mert nagyon jó érzés volt! Ezt éberen is át akarom élni!

Jó éjt nektek, azaz szép napot!

rodina74
 
 


sziasztok,
most csak röviden:

[color=red]Bumi,
nagyon sok boldogságot és mielőbbi babásodást kívánunk Neked szülinapod alkalmából!!!!!!!!!!!!!!!
[/color]

Bikfy, Timejka,
én is ezt éreztem az első lombik előtt, szívem szerint még vártam volna. Mikor kiderült, hogy kezdünk, pánikba estem: kétnaponta feljárni pestre, bökizni magam, stb... aztán elkezdtem és maga voltam a megszállt nyugalom, béke és az izgalom, hogy de jó, mindjárt uhura kell menni, aztán leszívásra, stb. Szóval ha már elkezded, akkor az egész fantasztikusan jó érzés, hogy végre valami történik és most biztos sikerülni fog!!!!!!!

Úgy hogy tessék felvenni a kisszandit, felhívni akit fel kell és nekiindulni, mert különben sosem szűnik meg ez a topic!!! És inkább a hányinger megszűntetéséről levelezzünk, mint a már megint megjöttről... szóval kitartás csajok!!!!!!!! Küzdeni kell, napról napra újból és újból, egészen addig, amíg el nem értük a célunkat és nem lepnek el bennünket kakis pelusok!!!!!!!!!!!!

Lucuzs,
jobbulást Boginak!!! mióta jár oviba??? hányra mentek holnap!!!

Rodi,
lassan én is újranézem a titkot. már rég láttam és akkor nem voltam tőle elájulva.. hátha most másként hat rám!!!

minket teljesen elzárt a hó tegnap,így nem mentünk szülinapozni. Majd ma lehet két helyre is megyünk, úgyhogy nem biztos hogy jövök.
puszi
Vendég
 


Luczus!

A holnapi naphoz nagyon szurkolok neked! Az összes drukkjaimat küldöm!

BUMI!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Timejka! Bikfy!
Remélem nem sértődtetek meg rám!?

rodina74
 
 


sziasztok
Bumi
Nagyon sok Boldog születésnapot kívánok!

Nem jövök.Olvaslak bennetek!!

Bocsi

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Ja még annyit aki szeretne iwiwen bejelölni az tegye meg nyugodtan ott szoktam néha járni

Zákányi Zoltánné.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Rodika
Én taasztalatom az, hogy nem szoktunk megharagudni a másikra, hiszen tudja mindenki, hogy egymásnak jót akarunk. Egyébként teljesen igazad van.

Én is álmodtam utóbbi időben kétszer, hogy terhes voltam, sőt egyiket már meg is szültem álmomban.

Valentin napon elküldtem a párom a csába. Azt hittem van itthon olaj, de nem volt, nem volt hajlandó lemenni a boltba, pedig velünk szemben van a bolt. Majd elkezdem sütni a kaját erre kifogy a gázpalack. Persze, hogy én mentem. És miért nem ér rá? Mert dvd-zik. Bosszúból nem shóltam neki, hogy ebédelek.

Egyébként a dokim szerint felesleges a lapar.

Luczus
Megkaptam a privimet? Nem most írtam.

Dévayról valami infó? Árak?

timejka
 
 


Timejka!
Örülök, hogy így látod! Köszönöm!

Én voltam a Dévayba. Mikor még nem tudtam eldönteni, hogy BMC vagy Dévai, akkor elmentem hozzá. NA neki is van egy furcsa modora, de én jó napját fogtam ki. Az árai a Kaáli áraival kb. meggyezik. Sokan dicsérik. Olvass át a dévai topikba és érdeklődj ott a lányoktól!

rodina74
 
 


Timejka! Nem kaptam privit. :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Most értem haza.

Rodi!
Dehogy sértődtem meg. És az a fura, hogy az agyammal tudom, hogy igazad van, nemrég láttam egy műsort is arról, hogy 30 év alatt mennyivel nagyobb az esély pl. arra, hogy a lombik sikerüljön. De most a szívem a bizonytalan. Sok oka van, van amiről tudtok, van amit még magamnak sem merek bevallani. 4 hónapja alig tudunk együtt lenni, előbb api szakvizsgázott, utána én tanultam, aztán a sítábor, most ő ment el napokra a Balcsira. Olyan gáz, de azt éreztem, te jó ég, idegenek lettünk egymás mellett. Annyira eltávolodtunk, hogy az riasztó. Plusz mondom, van itt még egyéb, de azt majd megírom priviben. Szóval nem haragudtam meg, itt egyedül velem van most a gond.
Egyébként pontosan 2 vagy talán 3 nappal ezelőtt álmodtam, hogy terhes vagyok. És határozottan tudom, hogy kislányt vártam. Én is ruhákat válogattam, aztán mentem szülni. Még gondoltam is, majd megírom nektek, hogy ne féljetek, mert a szülés nem fáj. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Lucuzs!

Nagyon sokat gondolok majd Rád holnap, ügyesek legyetek.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumikám, Kicsi Tündér!
Nagyon boldog születésnapot kívánok neked és azt, hogy minden vágyad teljesüljön! :wink:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Örülök, hogy senki nem haragudott meg rám. Tényleg jó, hogy őszintén beszélhetünk. Persze mindenki maga tudja az okokat, írtam is. Bikfykém, most nálatok egy nagyon stresszes időszak ért véget, így kell egy kis idő, míg minden visszaáll a rendes kerékvágásba!

Most jöttünk a bevásárlásból. Vettem túrórúdit, vaníliás krémtúrót, mogyorót, tonhalat, hogy minden okés legyen az endommal és a tüszőkkel! Majd kiderül csütörtökön, hogy használtak-e.

Milyen jó, hogy mostanában mind álmodtunk a terhességünkkel kapcsolatban! Örülök, hogy a szülés nem fog fájni! :wink:

rodina74
 
 


Timej!

Éljen a Valentin nap! :lol:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!

Ezen besz@rtam, olyan jó!

rodina74
 
 


Itt vagy még? Elmentem közben enni egy töltött kápit. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Mindenkinek boldog Valentin napot!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Jön a jó idő a héten, ez tök jó, szerintem e miatt is fájt a fejem. Azt hiszem, most iszok egy jó kis kávét. De előtte még megmutatom ezt a képet. Remélem, mi is ilyenek leszünk. Jó idő ide vagy oda, azért írogatunk majd egymásnak. :lol: :lol:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Hát, igen ez is nagyon jó! Még szerencse, hogy nekem laptopom van, így bárhol tudom használni! :wink:

rodina74
 
 


sziasztok!!

Lucuzs,
giga-mega drukk holnapra, remélem odaértek Tapolcára és nem lesz nagyon gond az utakon!!!!!!!!!! Én is írtam enked privit, azt sem kaptad meg???

többieknek pusz, megyek tv-zni!
Vendég
 


Hát, igen ez is nagyon jó! Még szerencse, hogy nekem laptopom van, így bárhol tudom használni! :wink:

rodina74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: