Úgy sajnálom,hogy Angie itthagyott minket,de teljesen meg tudom érteni, persze átérezni nem, és nagyon sajnálom ami vele történik folyamatosan. Szerencsére van egy kisfia,aki majd tartja benne a lelket,de egy ideig megmaradnak a sebei,azt hiszem. Szegénykém. Pedig már úgy reménykedett.
Norwell!
Szegény kis drágát akkor jól belekeveredett a betegségbe.
Gyorsan gyógyuljatok meg. A gyógyszert orvosa válkogatja,én is kaptam Zinnatot arcüreggyulladásra. Remélem használni fog nektek is!
Maci!
Izgi lehetett a kocsiban várni,én apukámat vártam haza,de csak délután mert nekiindulni,addig Fehérváron várt a cégnél. Nehezen,de hazavergődött.
Évi!
Olyan furcsa ez nekem,hogy nem veszik fel a gyereket,mi meg 2 kézzel kapunk utánuk,és sokan vagyunk mi is. És ha dolgoznál akkor mi lenne? Akaszd a szögre?
Syry!
A reggeli pityergés ált. anyának szól és addig tart,míg kiérsz az ajtón. Egyébként izgága,barátkozós gyerek,vagy inkább felnőttekkel szeret lenni?
Az én keresztfiam tavasszal kezdett, azóta se hajlandó közös programokban részt venni,mint tánc,torna,festés,ragasztás. Néha játszik közösségben,de inkább max.2 gyerekkel, a többi zavarja. de ő mindig felnőttekkel van meg a nővérével. Ez alapvetően nem baj,majd ha megérik rá,akkor bekapcsolódik mindenbe. Egyébként mindent megfigyel és élvezi a napot,de hátulról szemlélve.
Ne aggódj Máté miatt se,neki még minden új,tárgyak,emberek,majd beleszokik.
Kell egy kis idő míg feloldódik,aztán lehet teljesen átfordul,rá se ismersz majd.