Új privát üzeneted érkezett!

Jééé Gégéé :lol:
Ne antiszockodj egyedül gyere sűrűbben, antiszocok leszünk majd együtt :wink: Vagy akkor az már nem is antiszoc? :lol:

Bende gyönyörű helyen voltatok, én régebben nyáron voltam Zürichben meg Genf, Lausanne és augusztusban hógólyóztunk a Szent Bernát hágónál :lol: Jaj de jó lenne újra elmenni!

Anyám az az usanka nagyon komoly Nikin :lol:
Matyinak is 12 foga van, csak egy őrlő le van maradva van helyette egy szemfog, kicsit felemás a fogak száma a szájában kétoldalt :lol:
Tényleg a 20 fogat mennyi idős korig növesztik ki a gyerkőcök?

Katinka helyes hóemberetek volt, a miénk is elhagyta magát tegnap estére.

Kriszta örülök, hogy a férjed épségben megúszta! Ez a lényeg tudom milyen amikor az ember családtagja karambolozik!

KépKép
winchi
 
 


Hello Csajszik!

Gégéé: na végre! Ne legyél antiszoc, itt vagyunk neked!!! Örülök, hogy jól vagytok, és tessék gyakrabban jönni, hiányzol a csapatból.

bende: nagyon szép helyen voltatok, szuperek a képek. Ügyes vagy, hogy kettesben nekivágtál a repülésnek. Jó, hogy van egy ilyen barátnőd, akit meglátogathatsz. :) Nikinek nagyon jól áll az usanka. :)

kriszti: nagyon sajnálom a párod. Te jó ég, még jó, hogy nem lett baja. Át tudom érezni a dolgot, az én párom 2007 decemberében balesetezett, Dorka pont a pocimban volt, totálkár lett az autónk. Persze nem ő volt a hibás. Az autó mennyire törött össze? Fizet a biztosító, remélem.

katinka: jó a hóemberetek, jó nagy. Nekünk csak egy kb. Dorka méretű volt, de már megadta magát. :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


lara: írtam Mariettának, most volt a szülinapja, nagyon örült neki, mondta, hogy Csaba nagyon várja a kistesót, puszilgatja a hasát, meg babákat kell neki mutogatni az újságokban. :) Édes lehet. Néztem a képeket, jó nagy már a pocija. Kisfiút várnak megint, nevet még nem tudnak azt írta.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 

 
 

Köszönjük a dicséreteket:)

már voltunk tavaly szeptemberben is, szerintem a repülős részével nincs semmi gond. A várakozást viszont nagyon nem szeretem, meg a biztonsági ellenőrzéseket. Az összes kabátot, csomagot, rá kell tenni a szalagra, hogy átvilágítsák. Pluszban nekünk még ott van a Barika és Nyanyó mindig sírva fakadt, mert nem értette, hogy miért kell odaadni egy vadidegen néninek, vagy bácsinak. Aztán össze kell csukni a babakocsit és azt is feltuszkolni a szalagra.
Tavaly olyan cipőben mentem, amin fémcsat volt, ráadásul a nadrágomat is öv tartotta. Ezeket is le kellett vetnem. Aztán átvilágítás után mindent összevadászni....
szerencsére Nyanyó nagyon ügyesen tűrte, félreültettem és ott nyugodtan megvárta, amíg mindent összepakolok.
Most hazafelé késve indult a gép, Nyanyó rohangálni akart a csarnokban, de ugyebár a csomagot sem lehet őrizetlenül hagyni. Mikor végre felültünk a gépre, volt valami probléma az egyik nővel ( angolul karattyolt, nem magyar volt) akinek aprólékosan átvizsgálták a fedélzeten a csomagját. Mikor végre leszálltal a biztonságiak, akkor kitalálta, hogy fel kell hívnia a férjét. Igen ám, de a csomagját, akkor már elvitték és berakták a gép aljába. Visszahívták a biztonságiakat, atanakodtak, végül a nő megadta a férje telefonszámát és megígérték neki, hogy valaki a reptérről felhívja.
Ez újabb 20 perc késésbe került. Félúton észrevettem, hogy az én ablakom nem úgy áll, mint a többi ( elvált a belső kárpittól) ezen kicsit paráztam. Aztán végül mikor leszálltunk az előttem lévő két széksorban ülőknek a nyakába hullott a lámpa a rázkódástól... :shock:

Ezt leszámítva minden klassz volt az úton. Ja és kb 1,5 óra az út.
bende
 
 


Kép
Usanka rajongóknak:)
bende
 
 


Kép
2 és fél méteres hófal tetején...
Kép
Szunya a hegyen...
Kép
Az én kicsi zongoristám:)
bende
 
 


Kriszta, és ki lett a hibás? Mert ha a férjed, akkor még a biztosítás is megemelkedik. De jó, hogy sérülés nem történt.

Itt nálunk nincs egy centi hó sem, nem is csúszik. Mikor nézem az esti híradót, olyan, mintha nem is egy országban laknánk.

Ma a védőnő központban egy fiatal lány ült mellettem, míg vártunk, és telefonba mondta, hogy hát begyüttem, mert biztos az vagyok, dehát nem tom, meee védekéztünk, oszt mégis...anyámnak mög né mondd, ha talákozó vele, nem tartom mög, mire, kinek, gyorsan megvan az...stb.stb.stb.
Fura érzés volt hallani. Mikor a másik topicba annyian vágyunk, vágynak babára. Dehát az ő élete, nem az enyém.

Tüncike, jók a képek, szépen gömbölyödsz.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Mancsának és Katinkának kívánom én is a legjobbakat szülinapjuk alkalmából.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Tüncike szépen gömbölyödsz,látszik ám a pocaknagyobbodás! :wink:
A torta nagyon szép,figyelmes a párod :D
Még pár hét és ott lesz a kisfiatok veletek személyesen is :D
Milyen jóóóóóó :D :D :wink:

Betti ahogy leirtad ezt az egészet ugy eltudtam képzelni....
Vannak ilyen emberek,rengetegen..sok angyalka nem önszántábol lesz az henem segítenek nekik :( :roll:
Nálunk van hó,nem óriási de szánkázni lehet a gyerekeknek :D


Bende gyönyörű képek!Nagyon helyesek vagytok ám rajtuk! :)


Kriszti sajnálom a párod! :( De lényeg,hogy neki nem lett baja!

Kép
Kép
szintus
 
 


Szinti:Gratulálok gyönyörü pici lányodhoz :D :D :D :D :D Fruzsi mit szólt hozzá?Hogy tellnek az első hetek?Puszi nektek Kép
Vendég
 


Bende:Niki annyira édes :D :D :D :D :D :D milyen komolyan zongorázik :D

Ancsi:Igen én is azért írtam neki másnap meg a névnapja volt :D már amúgy is kérdezni akartam mi újság velük.


Beze:Hogy vagytok?

Betti:Ezen én is ki tudok akadni :( mások mit nem adnának a babáér van aki meg csak úgy szemrebbenés nélkül veteti el :cry: :cry: :cry:
Mikor kezdesz nst-re menni?
Van olyan ismerősöm aki kb 10 éve szeretne babát már inszem is volt neki és volt egy abortusza 17 évesen gondolhatod hogy bánja.
Vendég
 


Szinti!
Tényleg Fruzsi hogy bírja a hugit?
Hogy vagytok, beállt már a napirend?

Lara, jövő héten kell a dokit felhívnom uh időpont miatt és az utána levő héten kell nst-re menni. Az a 38. hét körül lesz úgy számoltam.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Katinka, Mancsa, sok szeretettel:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Tünci, nagyon szépen gömbölyödik a pocak. :D A marcipánon én is meghatódtam, pedig nem vagyok kismama. :oops:

Bende, nagyon szépek a képek, tök jó, hogy Niki ilyen jól bírta az utat.

Kriszti, nagyon sajnálom, de azért örülök, hogy férjednek nem esett baja.

Gégéé, gyere gyakrabban, majd mi kirángatunk, ha nincs jó kedved. :wink: Kistesó később lesz tervben?

Winchi, azta, Matyi jól belehúzott a fogakkal. Mi 10-nél tartunk.

Betti, ez sajnos tipikus.. :( Érdekes amúgy, én már a 35. héttől hetente mentem nst-re.

Lara, köszi, jól vagyunk.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lányok, ne tudjátok meg, mit össze szenvedtem a babakocsival az utcánkban. A hótól nem lehet tolni, gyakorlatilag úgy cibáltam magam után. A szomszéd meg is jegyezte, hogy nehéz lesz lemennem, de az, hogy segítsen, eszébe se jutott! Egy másik szakaszon persze szintén nem tolták el, 21. században, röhej, de ott egy vadidegen pasas rögtön felajánlotta a segítségét, együtt vittük át. Jó, hogy azért még vannak segítőkész emberek. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze! Fehérváron ugyanez a helyzet.
Szerintem akinek duplakerekes babakocsija van, az meg sem tud mozdulni. A járdákon nincs eltakarítva a hó, max egy lapátnyi szélességben, mikor a zebrán akartam áttolni, akkor pedig az útról odatolt hóbuckán kellett átvergődnöm. Túloldalon még nehezítve azzal, hogy ott ugye fel is kell buktatnom a szegélyre.
Én is szenvedtem ma egy sort és közben dühöngtem. Egyik helyen direkt szabályos akartam lenni, megkerestem külön a zebrát, két cipőnyom szélességű ösvény vezetett oda, egyébként meg 20 centis hó. :evil:
Bezzeg ha a 80 éves nagyim nem lapátolja el a háza elől ( illetve mi nem megyünk hogy lapátoljunk, akkor Őt megbüntetik- a közintézményket nem!)
bende
 
 


Ja hozzáteszem nekem szimplakerekes a babakocsim és a hátsó kerekek nagyobbak, tehát irtó könnyen tolható. Persze nem 20 centis hóban....

Apropó bunkó emberek, ezt kifelejtettem a reptéri kalandból. Ferihegyen még indulás előtt a Nyanyót elgázolta egy nő a poggyászos kocsijával. Nagyon, nagyon! Én épp az útleveleket bányásztam elő a táskából, már csak azt láttam, hogy a Nyanyó hasal a földön a nő meg kikerüli. Aztán Nyanyóban bennakadt a szusz és 20 másodperc múlva olyan sírásban tört ki, hogy mindenki odafordult.
Bunkó nő, meg bocsánatot sem kért.
bende
 
 


Bende, ez borzasztó, még mindig meglepődök azon, hogy milyen sok tahó él ezen a földön, pedig nem kéne! :evil:
Szegélyes felbuktatás ismerős, bár a bicikliút legalább tiszta volt. És igen, duplakerekes kocsink van.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!

nem rosszmájuskodni akartam a duplakerekű kocsikkal, csak tapasztalat, hogy azokat nehezebb tolni. Mint írtam a mienk szimpla, de most azzal is nehezen boldogultam.
bende
 
 


Bende, nem is úgy vettem, és teljesen igazad volt. :wink: A végén már az se érdekelt volna, ha kitörik a kereke, csak érjek végre haza. Így is alig boldogultam. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze! elhiszem. én a második hóbuckánál megkérdeztem magamtól, hogy miért nem a háti hordozóban hoztam a Nyanyót. persze tudom a választ, ruhástól már több mint 13 kiló, nem egy utcányit kellett mennem és be is kellett vásárolnom. De tavasszal, lehet, hogy előkapom...
bende
 
 


Sziasztok!!!

először is szülinaposoknak sok boldog szülinapot, névnaposoknak boldog névnapot kívánok!!!!

mostanában annyira fáradt vagyok, h pl. ma ülve elaludtam a földön a kanapéra dőlve, miközben mellettem játszott a Miló és arra ébredtem fel, h nyitva van a szám :lol: :oops: tök durva, és szinte észre sem vettem :shock:

Miló tegnap megkapta a 18 hós oltását, késve mert az influsat januárban kapta, de nem volt vész, elég hamar megnyugodott és a hőemelkedésen kívül kicsit nyüszi volt. most 11,7 kiló és 87 centi, 16 foga van :lol: ezek a paraméterek :lol:

viszont a doktornőnk jól beparáztatott, mikor arról kérdezett, h beszél e már a Milán. még semmit, csak halandzsázik, mondtam, erre ő, h már a a szavak elejét kellene mondja, v a dupla szótagosakat, v h hyívják őket, papa, mama, baba, pápá...ilyeneket.

azt mondta, h nézzünk sokat olyan könyveket, amiben egy oldalon egy kép van és sokszor mondogassam neki

háát, én most jól meg is ijedtem, bár eddig bkivel beszéltem, mki megnyugtatott, h ne aggódjak, Miló nincs elkésve. hát remélem is, erőltetni meg nem akarom és lehet h a gyereket is csak fusztrálnám vele. nem tudom...

az biztos, h itt a topikon is a Milánnál jóval fiatalabb babák már simán szókinccsel rendelkeznek.

a doktornő azt is mondta, h vmi intelligens memóriája van a gyereknek, h elraktározza a szavakat, mindent megért, ami igaz is, csak még nem verbálisan kommunikál, hanem inkább mutogat.

kedden voltunk pesten játszóházban, Miló tök élvezte, 50 perc alatt jól lefáradt, túlpörgött, gyorsan kimenekítettem :lol: de ha jól lesz, elviszem a jövő héten, mert akkor 50 %-os a belépő és szinte csak az ő korosztálya volt, tömeg se volt, szval egy programnak jó :lol:

Kép
naspolyácska
 
 


a téltől már én is be vok fordulva, nekem is elegem van belőle és a Milánon is látom, h van h nem is szívesen jön ki a levegőre, bár most már motorozgat, de ez a séta első 10 percét jelenti, aztán meg anya cipelheti a motort :lol:

ami viszont most nagyon tetszik neki, ha kimegyünk a körútra és nézzük a sárga villamost :lol:

sztem a jövő héten elviszem és felülünk rá :lol:

ti a biliztetést h csináltátok?gondolkozok, h elkezdem a Milónál. :shock:

a védőnőm azt mondta, h reggel délben és este pellócserénél ültessen rá a bilire. ha csak egy másodpercig is ül rajta nem baj, el kell magyarázzam neki, h mire való és ha beletesz vmit, akkor annak nagyon örüljünk, dícsérjük meg, ha kaki kerül bele, annak még jobban örüljünk :lol:

Kép
naspolyácska
 
 


Jó reggelt!
Olyan lusta vagyok. pedig annyi mindent kellene csinálnom....de csak nézem a munkát.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Nos, úgy tűnik ma mindenki otthn marad.
A bátyámék ma jöttek volna látógatóba- végigböngésztem 3 honlapot a közlekedési helyzetről- és úgy döntöttek el sem indulnak.
A megyében katasztrófahelyzet van. A legtöbb főút járhatatlan, elzárt települések vannak. Több száz autó rekedt az utakon, a hóban és rengeteg a baleset.
A rendőrség azt kéri senki ne induljon útnak.
Az ablakunkból látszik, hogy a tóról lefújta a szél az összes havat.
bende
 
 


Látom a 7- es elkerülőt is, az Auchan irányába ( M7) le van zárva.
bende
 
 


Meghalt a téli olimpián egy szánkós:(
bende
 
 


Takarítás közben rohangásztam a megnyitót nézni, nagyon szép volt, az olimpiai láng meggyújtása is. Igaz lassabban haladtam így a dolgokkal, de már nem sok van.
Szeretem az olimpiát.

Itt Szeged jelentem, hónak nyoma sincs, csont szárazak az utak.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Naspi, de jó, hogy jelentkeztél, szép súlyban van Miló, és mennyi fogacskája van. :D

Bende, hallottam ma reggel, borzasztó. :(

Betti, örülök, hogy csináltál vonalzót, 1 hónap nagyon gyorsan eltelik, hamarosan babázhatsz. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


hello!

nem hiszem el ezt az időt..pedig szóltam az uramnak,mire számítson,hiszen Bende már jelentette az ablakból. :lol: 50 percet állt a megállóban,remélem nem lesz beteg,én még brutál köhögök..

ezt találtam a hírekben,komolyan nem is értem,mi lenne ,ha még esne is. :roll:

A rendőrség tájékoztatása szerint járhatatlan a 7-es főút Polgárdinál, a 63-as főút Abánál, a 62-es főút Seregélyes-Szőlőhegynél. Továbbá járhatatlan útszakaszok vannak Bicske és Csákvár, Csákvár-Zámoly-Gánt-Söréd, valamint Zámoly és Székesfehérvár között, Polgárdi-Kiscséripuszta-Kisláng között, Polgárdi és Füle között, Székesfehérvár-Úrhida-Sárszentmihály között, Csór és Várpalota között, valamint Pákozd és Sukoró között.

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Naspi,Gégéé,de jó,hogy írtatok!

jó tudom,h nem vagyok a leghitelesebb,de ne depizzetek!!!gyertek beszélgessünk inkább mindenféléről!!!

betti,végre vonalzóóóó!

ancsi,tetszik az új vonalzód!

katinka,megnéztem a pippát,nekem tetszett,nem éppen egy 12 1 tucat!meg megnéztem a Julia és Julie-t is,az is jó volt,úgy tudom az oscar várományos.

Bende,még azt hittük,h nálunk van nagy hó,akkor hogy vélekednek a svájciak??:)

Kriszta,basztikuli,még jó,h a férjed nem sérült meg..

Beze,Bende az olyan kocsi jó a hóban,amelyiknek minden kereke olyan bazinagy?ez van,a kék,még 2008 ban vettük.mert itt sosincs hótakarítás,meg van sok kavicsos út..
Kép
tünci28
 
 
 


Tünci, ezt pont én is olvastam az origo-n. Itt csak a 6-os egy részét kellett lezárni.
A miénknek is ekkora kerekei vannak, ilyen nagy hóban szerintem mindegy. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


olvastam egy másik topikban,h velem egyidős terhes csajszinak azt mondta a dokija,h már most számolja a magzatmozgást,h megvan -e a 10 egy nap? :roll: :roll: :roll: a csajszi meg írja,h meg van nyugodva,mert reggeltől este 5 ig megvolt a 10...én úgy tudtam délután kell nézni,h mennyi idő alatt van meg a 10 és ha egy óra alatt se mozogja le,az már gond..legalábbis a kórházban így kérte az Orosz fo.most akkor mi van???nekem Kismuci evés után,v ha beszélek két perc alatt mozog 10-et..
de most pl egy órája meg se áll.... :D


beze,akkor cseszhetem,fogok én is káromkodni jövő télen...
tünci28
 
 
 


Hát én ezekről a magzatmozgás számolásokról semmit nem tudok. Se védőnő, se doki nem mondta, de még nem is olvastam utána, hogy mi is ez.
Én nem tudom ezt darabra mérni, van, hogy órákig összefüggően érzem, van, hogy meg alszik gondolom, és nem mozdul, aztán megint jön a pörgés. Mi számít egy darabnak?

Betti
Kép
betti0412
 
 


Lányok, hétfő óta, teljesen mindegy, mit eszek és milyen mennyiségben, mindentől brutálisan ég a gyomrom. Már alig merek valamit lenyelni, mert azonnal küldi vissza a nyelőcsövembe. hangya adagokat csipegetek, de tök mindegy.
Lehet erre szedni valamit, vagy mostmár várjam ki a végét?

Betti
Kép
betti0412
 
 


Tünci!
Ezzel a babakocsival viszonylag könnyen fogsz boldogulni, hisz nem bolygósítható, szimplakerekű és ráadásul viszonylag vékonyak a kerekei.
Én a mienknek fixáltam az első kerekeit, azok keskenyek, viszont a hátsók nagyok és szélesek ezért akadtam el jobban. Már tegnap írni akartam, hogy a tietek ilyen időre tökéletes választás:)
bende
 
 


elvileg úgy van Betti, h kapsz majd az nst-nél(v védőnő) egy figyelő lapot, amin jelölni kell.Nálunk úgy kérik, h este 5-6 körül feküdj le és számold a mozgást, mennyi idő alatt van meg a tíz.x-elni kell, h negyed, fél, háromnegyed v egy óra alatt.(ha egy óra alatt se az gond.) szerintem egy mozdulat számít egynek..Mi más, nem?
A terheskönyv hátsó borítóján lehet jelölni már betöltött 34 héttől.

gyomorégés, fincsi, mi???Renniet ajánlott a doki, de szerintem sz*rt se ér, többet ér egy kifli, vagy sós keksz, de ha olyanja van, nekem a köhögéstől is visszafolyik, de extrém esetben akkor is, ha lehajolok vmiért..
Szerintem a végén ez már így marad.

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Betti!
ez azért van, mert a gyomrod most már sokkal közelebb van a nyelőcsőhöz mint alaphelyzetben. Ez most már nem fog változni, illetve akkor ha szülés előtt úgymond leszáll a hasad. ( már ha leszáll az enyém pl ugyanolyan magasan volt mint addig)
Rennie-t szedhetsz rá, egy ismerősömnek peding a pudingevés használt.
bende
 
 


Bende, igen az volt a szempont, h átmenjen tökön-babon! :lol:
Fehéváron nektek h volt ez az nst dolog??
tünci28
 
 
 


Bende, én is valami olyasmit olvastam, hogy ilyenkor már a lazító hormonok jönnek, amik a gyomor záróizmát is lazítják, és visszafolyik minden finomság.

A reggelit még bírom, az ebédtől van gáz, érdekes.

Tünci, pont azt vettem észre, hogy a szénhidráttól még rosszabb, mert az inkább erjed...tejet szoktam inni, de az is mikor, hogy használ.
Lehet ezt a Renniet kipróbálom, vészes esetekre.

Hát remélem jövő héten mozgásra mond valaki valamit, megyek védőnőhöz is meg dokihoz is..lehet már nst-re is talán.
Érdekes, hogy valahol már a 34. héttől járnak, nálunk a 37.-en kezdik.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Olyat én sem hallottam h elkezdenék 34 hetesen, olyat igen,h 36 hetesen,az neked a jövő hét,de ha nincs gond ,akkor szerintem itt is csak 37 hetesen van.Ha lenne jóslód ,akkor megnézik hamarabb,h most az igazi,v nem.
a frontokat se érzed?én most két napja kifejezetten olyan mindjárt megjön a mensim dologgal vagyok..nem folyamatos,de azért mehetnének már a frontok,képzelem,h tele a szülészet.. :roll:
tünci28
 
 
 


Csajszik ki volt kezdettől külön szobában a babától?
tünci28
 
 
 


Nst betöltött 36 héttől hetente egyszer
Nyanyó első estétől külön szobában...
bende
 
 


ja és azt hiszem a külön szoba semmilyen törést nem okozott a kicsi lelkében. Inkább a héten az én lelkemben okozott:) megitta ugyanis az esti tejci, elmormoltam neki a jó éjszakát szép álmokat reggel találkozunk szövegemet, betettem a kiságyba, befordult a fal felé és anélkül hogy egy pillanara is rám nézett volna azt mondta: sziaaaa anya! ( magyarul kiküldött a szobájából, hogy Ő most már aludna)

Tegnap este viszont 20 percig szaladgált az apja és köztem megölelt minket azt mondta ,,szere,, ( szeretlek) aztán ment egy kört megint visszajött, megint a nyakunkba borult és azt mondta szere....és így tovább
bende
 
 


Mellesleg ha nyűgös volt vagy ott aludtam vele, vagy magam mellé vettem. De azért ez nem volt gyakori. Biztosan másképp alakult volna, ha van külön nappalink, meg hálószobánk, de mivel nekünk az egyszem egész szoba a dolgozó, nappali, gardrób és hálószoba, ezért jobbnak láttuk ha Ő a félszobában alszik, nyugalomban.
bende
 
 


Nem tudom,h legyen,félek egyedül hagyni,de aztán meg mi lesz,ha később se merem otthagyni??? :roll:
Nem szeretném azt a hibát se elkövetni,h azután mármindig külön leszek a férjemtől..láttam már ilyet..
tünci28
 
 
 


sziasztok!

tünci: szépen gömbölyödik már a kis pocika, és szépen nődögél benne a babuci. A tortád is csudiszép, és a marcipán.....

magzatmozgás: én is úgy tudom, hogy a 36. héttől kell számolni, legalábbis az első nst után, azt hiszem nekem így volt, ha jól emlékszem. Azt hiszem oldalra kellett feküdni, és úgy számolni, de már a pontos paramétereket nem tudom, majd utánanézek, megvan a papír. Nekem vérnyomit is kellett mérni, magas volt nagyon az utcsó pár héten.

bili: hát Dorka még ott tart, hogy ráül, leszáll. Mondogatja, hogy pisi, de ennyi. Még nem sikerült produkálni bele. Van, hogy kéri, hogy ráüljön, de néha ruhástól. :)

naspi: de jó, hogy jöttél. Szerintem Miló nincs elkésve. Itt az utcában van egy kisfiú, ő 2 éves koráig meg sem szólalt semmit. Ő is mutogatott. Ne parázz. Sokat mondókázzatok, nézegessetek mesekönyvet. Nem kell ezen aggódni. Nem egyformán fejlődnek a gyerkőcök. Játszóház jó lehet. :) Néha én is teljesen kipurcanok, néha majd elalszok ülve.

betti: de furi, hogy ott nincs hó nálatok. Gyomorégés ismerős. Rennie nekem sem használt sajna, inkább pár szem háztartási keksz. De próbáld ki azért.

Jelentem a 63-as már járható du. 3-tól. Tesóm nemrég érkezett meg hozzánk, de délelőtt ő sem tudott elindulni Fehérvárról.

bende: elég körülményes lehetett akkor ennyi pakkal utazni. A babakocsit felvihetted a fedélzetre? Az mondjuk jó dolog. És ez a bunkó nő.... szegény Niki.

beze: itt is nagyon gányák az utak, a mi utcánkról nem is beszélve, még gyalog is nagyon gáz, tiszta jég minden. Még az aszfaltos út sincs rendesen letakarítva, szóval, tegnap megállapítottam, ha itt leesik 2 cm hó Magyarországon, meghal a közlekedés.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ancsi,útinform! :lol:
na jó,többi krdést elnapolom,hova gondolkodok még ilyeneken...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2010.02.13 18:41-kor.
tünci28
 
 
 


tünci: mi egy szobában vagyunk még Dorkával, de tapasztalat, hogy jobb lett volna külön. Apa miatt minden kis rezdülésre ugrottam, hogy jajj, fel ne ébredjen, mert reggel dolgozni megy, tudjon pihenni. Meg néha tv-t is nézi a kicsikém alvás helyett, most tavasszal felújítunk, és mi átköltözünk a másik szobába. Ne félj egyedül hagyni. Úgyis felébredsz rá, ha megmozdul. De a bébiörző is szuper találmány. Nekünk is van. Jó, volt, ha kimentem az udvarra is, és vittem magammal, így hallottam, ha felkelt. Bár néha szaladgáltam be, hátha nem működik (paramami). :)
De majd eldöntöd, a lényeg, hogy ne szorongj miatta, ha te úgy érzed magatokat biztonságban, hát nyugodtan aludj egy szobában vele. Később is külön lehet tenni a babát.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Igen, útinform, hátha valaki még útra akar kelni. :D:D

Drága csemetém ma nem aludt délután. Mostanában nem hajlandó hétvégén aludni, ha itthon az apja. Már nem tudom mit találjak ki, persze ilyenkorra meg tiszta nyűgös. Most bekábult, de max még negyed óra és felkeltem, mert aztán éjjel megint dorbézolás lesz. :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?