Új privát üzeneted érkezett!

Natasa

A peteérést segítő gyógyszerem (Clostylbegyt) eredményét látod a fentebbi képenKép
Szerintem meggyőzőKép

Komolyra fordítva a szót, szerintem alapos kivizsgálás után(UH, hormonlabor) és gondos ellenőrzés mellett szedve(rendszeres UH, mert adódhatnak mellékhatások, pl.ciszta) nagyon hatásos gyógyszer tud lenni. Nekem három hónap gyógyszerszedés után fogant meg a pici kisbabámKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Sikerult mindent visszaolvasnom. Nem semmi a termes, raadasul tele jo hirekkel.

Tundi30!
En mult honapban jartam ugy, mint Te. Pont, amikor tesztelni akartam akkor jott meg. Raadasul elotte ket nappal a "volt"dokim Acs, terhesseget mondot. Szoval megertelek, de legalabb ebben a honapban nem kellett tesztet vennem. Remelem ket csikosat vettem.

Tundi28!
Gratulalok a babohoz!!!!! Kép
Merre laksz? En is XX.kerben lakom. Melyik korhazba jarsz?

Stella9!
Remelem egyszerre leszunk babasok, es egy napra irnak majd ki minket. Majd talalkozhatunk, ha megyek le a Szuleimhez Pecsre Kép Megcsinalod a tesztet? En nem merem mar. Olyan sokszor volt negativ, es raadasul nem is erzek semmit, semmi tunetet. Megy a drukk!

Agi74!
Gratulalok a babohoz!!!!! Kép

Monik!
Hogy van az allergiad? Birod meg? Segit meg a sterimar? En nem birtam tovabb, annyira kinozott, es elkezdtem a claritint. Azota sokkal jobban vagyok. Kicsit aggodom, hogy ha megis van baba, akkor az nem art neki? Nem csodalkozom azon, amit irtal az ultrahangosrol. Velem 18eves koromban tortent a legdurvabb eset. Megvizsgalt, es azt kerdezte: akar gyereket? Hat mit mond az ember 18 eves fejjel, en igent. Mire ennyi volt a valasz, hogy jo, mert nem biztos, hogy lesz. Mindezt a PCO miatt. A sogornomnek is van, medis van ket gyereke. Ennyit roluk Kép Olyan jo latni a picirol a kepeket.

Mindenkinek jo ejszakat, es akinek nincs meg ket csikosa annak meg megy a drukk, egy pici magamnak is.Szoritok! Kép

Olyan rossz, hogy van itthon teszt, allandoan kisert.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc

Légyszi, inkább BabusKép Fontos lenneKép

A szemem már szinte teljesen rendbejött, hetek óta nincs begyulladva, a tüsszentés valamicskét csökkent, bár tegnap hajnali 1-kor felébredtem és képes voltam 10-et hapcizni egyszerre, iszonyú lelkiismeretfurdalásom lett tőle.
Az orrdugulás viszont szörnyű, főleg éjszaka. Kb. másfél óránként felébredek, nem kapok levegőt, kifújni nem tudom, torkom már fáj és kiszárad az állandó nyitott szájjal alvás miatt, rengeteget iszom rá, ezért egész éjjel pisilni járok. Szóval egy rémálom az éjszaka. Már több mint egy hónapja.
Még mindig csak a Sterimart használom, kevés sikerrel, de én nem merek semmi gyógyszert használni, inkább szenvedek. És nagyon bízok már a holnap estére ígért lehűlésben és esőben. De leginkább -10 fokot szeretnék, pusztuljon a parlagfű. Ja, és ma bezzeg Pesten semmi allergiás tünetem nem volt, gondolom a betonrengetegben nincs annyi parlagfű, mint itt vidéken, vagy ki tudja.

Na nem dumálok ennyit, megyek aludni, hosszú nap volt a maiKép
Aztán reggel várom Stella kétcsíkos tesztjéről szóló levelétKép Ugye??

Babus

Kép
babus2005
 
 

 
 

Edina

Szerintem 1-2 hét nem számít a védőnővel kapcsolatban. Én speciel a 8.héten voltam először, mert már nagyon vágyódtam a várandós kiskönyvemreKép De nyugodtan várhatsz is még vele.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Stella! Lassan már tesztelsz, ahogy az órát nézem! Küldök neked gondolatban csíkokat, jó?!!!!!

Edina! A védőnőhöz tulajdonképpen csak azért kell elmenni, hogy jogosult legyél állam bácsi anyagi juttatásaira. A fontosabb vizsgálatokra úgyis az orvosod küld majd, a védőnő csak fogorvoshoz, vérvételre, talán EKG-re, stb. Igaz, a kiskönyv miatt én is hamar el fogok menni, olyan jó érzés, hogy "papírom van róla", hogy kisbabám lesz!Kép

Babus! Gratula a picidhez!!! Az UH-os dokik néha olyan lelketlenek tudnak lenni! A Praxisban ajánlom neked Győrffy Mátyást, én már voltam nála, fantasztikusan jó és emberi!!!A mostani (vagy a múlt havi?) Kismamában van róla egy cikk.
Engem is kínoz a nyomorult parlagfű, de idén kicsit jobb a helyzet, mert Pollengrape kapszulát szedek, és ugyanilyen teát iszom. Egyedül éjszaka rossz, akkor kimegyek a fürdőbe és megszippantom a fiam asztma-spray-ét (Brycanyl, ezt lehet babásan is, a lányomnál megkérdeztem). Tüsszentésre a Theiss Allergol vált be nálam, ez egy krém, az orrnyálkahártyát kell bekenni vele, nem engedi be a piszok kis polleneket!

Ezvicc! Én is a XX. kerületben lakom, nem messze a csarnoktól!!! Te hol laksz, és ki az orvosod?

Natasa! Nekem a Clostylbegyt segítségével 6 hónap alatt fogant meg a kislányom, akivel előtte másfél évig próbálkoztunk!

Akiren! Szerintem jó, ha tájékozódsz előbb, és úgy választasz orvost magadnak. Írd meg, melyik kórházat választod, és akkor valaki biztos tud akár itt is ajánlani orvost onnan. Vagy menj fel a kórházas topikra, ott is vannak tippek. Esetleg ha megírod, hogy neked melyik környék a jó, kórházat is tud valaki ajánlani.

Tündi(30)! Nagyon veled érzekKép! A viharos mensi jelentheti akár azt is, hogy volt ott valami, csak nem tudott beágyazódni, vagy egyéb gond volt vele. Ebben az esetben viszont a jó hír: petevezeték rendbenKép, pete rendbenKép, kiskatonák rendbenKép, csak becsúszott egy kis malőr! Majd most, a következő offenzívával!

Lányok! Felhívtam a nőgyógyászomat, és időpontot kértem tőle UH-ra. Jövő héten megyek, ráadásul nem a magánrendelőjébe, hanem a kórházba rendelt be!
Tünde(28)

Tünde
tünde28
 
 


Sziasztok!
Sajánlom, hogy nem szolgálhatok jó hírekkelKép!
Most már komolyan azt gondolom, hogy talán a férjemnek kéne tesztelnie, mert neki tutira elöbb lesz két csíkos, mint nekemKép!
Egész éjjel alig aludtam, aztán 1/2 5-kor (Tündi28: pont amikor rám gondoltálKép) már nem bírtam tovább és már pisilnem is nagyon kellett.
De NEGATÍV, mint mindigKép!
Ráadásul a hőm is esett, ugyhogy órák kérdése és biztosan meg is fog jönniKép!
A cicim még mindig nagyon érzékeny és fáj, de ugylátszik ez is csak egy újabb kamutünet, amire legközelebb már nem kell odafigyelniKép!
Ugy látszik mi sem ússzuk meg a dokit, de attól tartok, hogy elhajtanak, hogy próbálkozzunk tovább. Végülis ez csak a 7. hónap, ami totális kudarccal zárultKép! És amilyen hülye vagyok, még meg is rugosnám azt a dokit, aki ilyet mer mondani. Ugyhogy jobb a békesség!
De teljesen tanácstalan vagyok és már nem tudok mit kitalálniKép!
Bocs a panaszáradatértKép!
Stella

Kép
stella9
 
 


Tünde!

A IX. ker-ben lakom. A Péterffy utcai kórházra gondoltam, az EDA miatt. Nem biztos, hogy akarom majd, de jó ha megvan a lehetősége.
Tudom, hogy ha a kórház érdekel, akkor abba a topikba kellene írnom. De lehet, hogy ha rossz tapasztalataitok vannak róla, akkor másik kórház mellett is dönthetek.
A Péterffyben melyik orvost javasolnátok?
Ha vizsgálatra szeretnék jelentkezni, akkor az orvost a kórházban keressem fel, vagy a magánrendelőjét? (amennyiben van neki)

Köszönöm.
akiren
 
 


Jobb reggelt kívánok Stella!
Nagyon sajnálom, hogy ebben a hónapban sem sikerült, de fel a fejjel, a jövő a hónap a Tiéd lesz. Én lemondok a javadra;-)
És ha egy kicsit füllentenél a dokidnak, és a 7 hónap helyett mondjuk 10-et mondanál? Én a türelmetlenségemet ismerve biztosan elkezdetnék egy komolyabb kivizsgálást. mert ugyebár az idő csak halad.

Ovulációs tesztet próbáltad már? Bocs, lehet, hogy írtad már, és én nem emlékszem.
mac8
 
 


MacKép
Én is gondoltam már rá, hogy nem kell mindent a doki orrára kötni, de egyáltalán nem tudok hazudni, mert úgyis elszólom magam.

Próbáltam a Pg53-at, de annyira össze-vissza mutogatta a páfrányokat, hogy csak na. Elöszőr szinte egész hónapban páfrányos volt, aztán meg alig (igaz, hogy nem is néztem minden nap).

EzviccKép
Te Pécsen jársz dokihoz? Megkérdezhetem, hogy kihez?

Üdv: Stella

Kép
stella9
 
 


BabusKép
Örülök, hogy minden rendben volt és várom az újabb képeketKép!
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella Kép
Szerintem is mondhatsz kicsit többet a dokidnak, mármint a próbálkozos honapok számát illetöen, de ha pl az Optimális Családtervezö Központba mentek, ott nem is gond ez. (én még nem voltam ott, de ajánlották olyanok is, akik csak tervezték a babát, és elötte mindent kivizsgáltak náluk, ha jol emlékszem ingyenesen) De én még mindig azon vagyok, hogy a höd leeshetett a kialvatlanságtol, éjszakai felkeléstöl is, és lehet, hogy mégis pocaklakod van.
Szoritok Kép
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Jó reggelt!

Stellám
Nagyon sajnálom!!!!!!! Kép Ez biztosan nagyobb csalódás volt mint az eddigiek a cicfájás miatt. Én biztos voltam benne, hogy nektek most összejött, és annyira örültem Kép MÉg viccelődni is akartam veled, hoyg ezt a tesztet biztos másik gyógyszertárban vetted és hogy azért ne hagyjatok engem itt egyedül ebben a topikban Kép
Nem próbálnád meg mégis a dokit, ahogy Mac mondja? Hogy legalább egy hormonvizsgálatot csináljanak, hogy legalább egy picit közelebb legyél az okához. 7 hónap az nem kevés idő! Kép
És tudod, fel a fejjel!!!!! Mi továbbra is szorítunk nektek!! És nem utolsó sorban: HÁBORÚT indítunk jövő héttől, oksi? Kép

Babus
Nagyon örülök, hogy jók az eredményeid Kép Az az igazság, hogy én nem látom, mit kell látni ezen az UH felvételen Kép
Allergiával kapcsolatban: lehet hogy nekem is van valami, de nem parlagfű vagy más gaz, mert nekem folyamatosan bedugul az orrom, főleg estére, és sokat tüsszentek. Orrcsepp nélkül sokszor elaludni sem tudok Kép A tiédhez hasonló rémes éjszakáktól rettegek Kép Én imádok aludni Kép

Ezvicc
Köszi! KépÉn is remélem, hogy 2 csíkos a tesztem Kép

Druszám
Hát..... tudod, erre én is gondoltam, de így hogy leírtad, elég rémisztő.... Kép És ha tényleg volt ott egy zigóta, egy zigótácska, csak nem tudott befurakodni a helyére, vagy valami más bibi volt esetleg, akkor tényleg jobb, hogy most mégis megjött Kép Köszönöm, hogy leírtad ezt a gondolatod Kép

Körkérdésem lenne, anyagi jellegű: a védőnéninek ugye nem kell külön fizetni? És hogy megy mostanság a nőgyógyászok tarifája?
Köszi

Tündi(30)
Vendég
 


StellaKép
Nagyon sajnálom, de amíg nem jön meg még mindig ott a remény, he meg mégis, akkor a következő hónapban irány a doki. Én is folyton azon bosszankodom, miért nem mentem korábban dokihoz, hisz próbálkozhattunk volna időtlen időkig a pco-m mellett. Szóval légy határozott!

BabusKép
Nagyon örülök, hogy ilyen jók az eredményeid, a doki miatt meg ne bosszankodj, biztos nagyon tapasztalt és tudja a dolgát.

Lányok,
Én is gondolkoztam rajta, hogy keresnem kéne Pesten egy dokit, mert azért a keszthelyi elég messze van. Szóval mi nemsokára a XIII. kerületbe költözünk és ott a Központi Honvéd Kórház és a Nyírő Gyula Kórház lesz közel hozzánk. A nyírőről azt hallottam, hogy bezérják a nőgyógyászatát, a Honvédról meg nem tudom, hogy van e ott szülészet, tudnátok segíteni?

Móni

Kép
móni23
 
 


MóniKép
Lehet, hogy igazad van és tényleg nem kéne tovább "húzni az időd". Majd jól megbeszéljük a párommal ezt a kivizsgálósdit. Én már régóta szeretnék menni, de most azt hiszem kicsit bet..jtam.Félek egy esetleges rossz eredménytől, de akkor is jobb a végére járni.

TündiKép
lehet, hogy tényleg az volt a baj, hogy a megszokott gyógyszertárban, a megszokott tesztet vettem. Sajnos Clearblue nem volt, pedig ezzel a Gabriellek még sose volt szerencsém.

Köszi mindenkinek a bíztatást, igyekszem összeszedni magam. Igaz még nem jött meg, de azt hiszem felesleges tovább reménykednemKép!
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok
Most értünk vissza a védőnőtől nagyon rendes voltKép
Adott terhes kiskönyvetKép
DE annyi vizsgálat vár még ránk hogy most valahogy ezek hallatán megrémültemKép
Kezdek egy kicsit félniKép
Tegnap még örültem hogy jobban vagyok de estére már minden kijött belőlemKép
Túl korán örültem, orrom is állandóan folyikKép
na megyek nem panaszkodomKép
puszi mindenkinek Edina és a picur
Kép

Kép

Kép
edinka
 
 


Edina
Biztos nem kell félni a vizsgálatoktól! Kép
Látod, jó hogy elmentél a védőnőhöz, a kiskönyv miatt is és hogy jobban átlátod miknek kell még következnie veletek Kép Remélem, ez a rosszullét hamarosan elmúlik nálad!

Stella
A biztos rossz is jobb a bizonytalannál! De ne félj a rossz eredménytől, mert egyáltalán nem lehet következtetni arra, hogy esetleg rossz edményeid lesznek. Látod, másnak is sok-sok idő után jött csak össze a törpe pedig nem volt semmi gond.
ÉS ha tovább iszod azt az izé teát, akkor még javulhat a ciklusod is Kép Szerintemn van még mit tenni bőven és a párod is biztosan melletted lesz! Kép És ez a legfontosabb!!!!!!!!! Kép

Tündi
Vendég
 


Stella
Nagyon sajnálomKép, de (tudom könnyű ezt mondani)amíg nem jön meg, még mindig van remény. Tudod te is, hányszor előfordult már, hogy a teszt csak elég későn lett pozitív, pl. Olgi(vagyis Andi)esetében.Kép
De ha mégis megjön, akkor tényleg menj el dokihoz. És egyáltalán nem értem, miért baj az a dokidnak, hogy ez volt még "csak" a 7.hónap. Mi tavaly novemberben kezdtük el élesben a bébiprojectet és februárban(3hónap sikertelenség után) már rohantam is dokihoz, hogy nem jön össze. Mire ő nem türelemre intett, hanem rögtön vizsgálatok, majd Closty és végül májusban kisbabaKép

Edina
Nem olyan rémisztőek azok a vizsgálatok, nem? Egy kis háziorvos, fogorvos(én ott nem is voltam), laborok. Nagyjából ennyi, nem?
Ja, és jobbulást!

Tünde(28)Kép
Már voltunk a Praxisban a Győrffy Mátyásnál a 13.héten, és hozzá megyünk jövő csütörtökön isKép
Én is nagyon meg vagyok elégedve veleKép

Tündi(30)Kép
Elmondom a használati utasítást az UH-os képhez:
Úgy képzeld el a babát, hogy háton fekszik, kicsit felhúzott lábakkal, és egy picit még feléd is van fordulva.
Bal oldalt, az a nagy kerek a fejecskéje, a felső részén az a fekete kör az egyik szemüregét mutatja.
Középen az a henger alakú a pocija.
A fejecskéje és a pocija között, ott lent, látsz egy kis fehér alakú foltot(kör alakút), az az egyik kezecskéje.
És végül a lábikói a kép jobb oldalán azok a kis fehér foltok. Főleg a "fenti" lábikója látszódik jól, felhúzta maga mellé, hasonlóan néz ki, mint a kezecskéje.

Na így? Kiveszel belőle valamit?
Nem túl jó a képKép De majd jövő csütörtökön olyan 4D-s képeim lesznek, hogy csak naKépazokon tutira látni fogod.

Babus

Kép
babus2005
 
 


BabusKép
én már nagyon várom a 4D-s képeketKép!

Sajnos nekem minden reményem szertefoszlott... megjöttKép!
Most még egy kicsit kiborulok, aztán bejelentkezek egy dokihoz.

Stella

Kép
stella9
 
 


Stella kitartás! Szerintem is menj el dokihoz, én ma megyek, megvizsgáltatom magam, miért görcsölget 1+1/2 hete a petefészkem. Nem túl sok reményt fűzök hozzá, szerintem gyulladás lapul a háttérben és nem baba:-((
Azért egy kicsit szorítsatok, hátha....


Babus gratulálok a kis pocaklakódhoz! Nagyon kis tündérke:-))
mac8
 
 


Babus!

Szerintem nagyon jó a kép, én láttam rajta mindent!Kép Már most nagyon szép, ugye?Kép

Stella!
Sajnálom! De azért a ciklusodon rövidített a tea, nem? Szerintem is menj el dokihoz. Én ezt nem is értem, mi az, hogy türelemre int. Ha én még próbálkozás előtt akarok vizsgálatokat, akkor akkor akarok, magánügy, én testem, én gyerekem, ne a doki mondja meg, mennyit várjon az ember, nem? Legfeljebb keresel olyan orvost, aki nem hajt el.

Timi
szabotimi
 
 


Stella
KépKépKép

TimiKép
Hát persze, hogy nagyon szépKép A legszebb baba a világonKép Na jó, csak nekemKép
Orvosügyben pedig teljesen egyetértek veledKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus
Nagyon köszi! Kép A feje megvan, a keze is, a lábán még egy picit gondolkodom.......... Kép Kép Kép
Ha nem írod le, megmondom őszintén, hogy az összes fantáziám nem lett volna elég hozzá, hogy kitaláljam, mi mije a képen Kép

Mac
Szorítok, aztán írd ám meg az eredményt! Bízzunk benne, hogy nem gyulladás van ott!

Stella Kép Örülök, hogy rászántad magad a dokira!

Tündi
Vendég
 


Tündi

A lába a kép legjobb oldalán van, ott a kis henger alakú pociján egy kis kör. Talán a térde pontKép Na????????

Nyugi, én soha senki UH képén nem láttam semmit, pedig még egy képalkotó eljárások (UH, röntgen, stb.) nevű órára is jártam a suliban. Kész röhej volt számomra az UH, ezeken látni valamit? Az kizárt.
Tavaly nyáron unokatesómék mutogatták a kisbabájuk UH képét, én bőszülten dicsértem, pedig semmit se vettem ki belőle.
Apuci pedig még nálam is rosszabb volt, az egész UH-t értelmetlennek tartotta, hisz úgyse látni rajta semmit.
Aztán itt a saját kisbabánk, és minden porcikáját tökéletesen látom, sőt, én már a 6mm-es képen is megmondtam, mi hol lesz majd rajta. És ami meglepő, apuci is bőszülten magyarázza mindenkinek, hogy mije hol van a babának. Minden apró részletet észrevesz rajta. A tegnapi UH-on ő még az ujjait is látta, sőt este megállapította a fentebbi UH-os képről, hogy igenis puncis ez a baba, és a doki tévedettKép Hát ezt nevezemKép Röhögnék, ha neki lenne igazaKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


TimiKép
a tea tényleg rövidített a ciklusomon. Most 30 napos volt a 34 helyett, ami szinte már normálisnak is mondható.
Most kezdhetem újra inniKép
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

BAbus
gyönyörű a kisbabád Kép így, hogy már van némi tapasztalatom, én is felfedeztem, mi hol van, de régebben mások képein én sem láttam soha semmit. Sőt, képzeljétek, amikor apukámnak mutattam a kisfiam első UH képét, ő elővett a tárcájából egy másik UH képet, ami az ő prosztatáját ábrázolta, és összehasonlította, hogy szinte egyforma KépKépKép
Babus, említetted Győrffy MÁtyást a Praxisból. Mindenki nagyon dícséri őt. Amikor majd bejelentkezem, lehet külön kérni, hogy hozzá szeretnék menni, mert gondolom nem ő dolgozik ott egyedül?

Stella
sajnálom Kép De legalább a ciklusod rövidebb lett, azért ez sem utolsó Kép
Én is sok helyen hallottam, hogy "elzavar" a doki, ha még nincs 1 éve, hogy próbálkozol. Azért remélem , találsz olyan orvost, aki "ember" is, és elkezdi a kivizsgálást!

Edina
ne félj a vizsgálatoktól, néhány vérvétel, vizeletvizsg, EKG, vérnyomás mérés, más nincs is nagyon. Ja , fogászat. Az sem vészes Kép

Andi
psandi
 
 


Babus Kép
Punciig (vagy kukiig? Kép ) megy, onnan semmi Kép Már középen a fehér kör alakú foltra is nehezen tudom "ráfogni", hogy a keze, de hogy mi lenne a lába a képen? Kép Szétröhögöm itt magam az irodában, még jó, hogy egyedül vagyok ma Kép De megnyugodtam: nem is olyan egyszerű dolog ez az uh kép Kép Asszem a 4D képeid lesznek igazán nekem valóak Kép

Tündi
Vendég
 


TündiKép

Nem kínozlak vele továbbKép
Majd a 4D-s képeken láthatodKép

Andi
Mikor először hívtam fel őket, az asszisztens csaj külön megkérdezte, hogy kihez akarok menni, és ekkor mondtam, hogy a Győrffy-hez.
Most nem is kérdezte a csaj, én is elfelejtettem mondani, de remélem most is hozzá megyekKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Holnap altatnak,majd jövök valamikor.............
Vendég
 


Sziasztok!

Meg mindig semmi Kép
Remelem nem is jon meg egy darabig!!!!!!!!!
Nem mere tesztelni, inkabb kivarom.

Babus!
En is varom a rossz idot,az allergia miatt, mert en a szememet vakarom szet. Borzaszto volt, mig nem kezdtem el a claritint szedni.

Tundi28!
En az Atlos utcaban lakom, nem messze a Vorosmarty sulitol. Jelenleg nincs dokim, mert csunyan atvertek. Egy darabig nem is akarok latni!

Stella9!
Egyet nagyon jol jegyezz meg, hogy ha elkezded a closti kurat, akkor minimum ketszer UHra kell behivjanak!!! Ezt en is itt tudtam meg. Nem szabad kontrol nelkul szedni, mert cisztat okozhat, es egy ido utan szunetet kell tartani. Ezt csak azert irom, hogy ne jarj ugy, mint en. Szerencsemre nem lett baj, de baba sem. UHval figyelni tudjak a peteerest, megmondjak kb mikor akciozzatok. Sajnalom, hogy bena dokit valasztottam. Mindenkepp nezz utana, hogy hany UH, es mikor, hany vervet, es mikor szukseges a clostihoz. Igaz Babus? Nagyobb szakerto vagy szerintem. En csak azt tudom, amit itt olvastam.
Bocs, kicsit hosszura sikeredett, de szerettem volna segiteni, hogy ne jarj ugy, mint en.
Sajnalom, hogy megjott, de ez tudom nem vigasztal. Ugy erzem nekem sem sikerult, mert nem erzek semmit, es akkor jovo honapban majd megint egyutt varjuk piroskat. Szoktam Pecsre kontrolra menni. Nagyon szeretek ket dokinot. Shunkhoz a sogornom, es az uncsitesom is jar, osszesen 5gyerekuk van. 5ev utan is emlekezett mi volt a baj velem. Ez nekem nagyon tetszett, mert ritka az ilyen. A masik Gelencser. Ot is tudom ajanlani. Ha lehetne, inkabb Pecsett szulnek. O bennuk nagyon megbizom.

Ha hetvegeig sem jon meg, akkor vasarnap tesztelni fogok. Iszonyat az az erzes, amikor latod, hogy mar megint egy csikos. Ezert varom meg, hogy inkabb megjojjon, akkor nem keseredem el olyan nagyon.

Olyan rossz, hogy en csak este tudok irni otthonrol. Ilyenkor mar senki sincs itt. Olyan, mitha egy szeker utan futnek, ami nem vesz fel.

Holnap jovok!
Sziasztok!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Sziasztok!

Az én gépem nem frissít, vagy nem ír senki?
nyanita
 
 


Ezvicc

Én amúgy óránként nézem a netet, de mivel este (és hétvégén is) alig írnak mások, így én se nagyon szoktam írogatni.

Egyetértek veled UH ügybenKép

És drukkolok, hogy hétvégén végre kétcsíkos legyen a tesztedKép Az nem gond, ha nincs tünetedKép Nekem se volt semmi. A tünetek amúgy is sokszor csalókák.

Nyanita
Nem a gépeddel van a bajKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Ugy felek, a gyogyszerektol(medrol) felszedtem 12kg, iszonyu kover vagyok, es attol felek, hogy ha osszejon a baba, akkor nem lesz jo neki. Igaz, hogy 18o magas vagyok, de akkor is sok a 87kg. Majus ota (az eskuvom ota) jott ram ennyi. Nagyon nagy volt az etvagyam.
Mar a terdeim is fajnak. Minden honapban, amikor megjott azzal nyugtattam magam, nem baj, legalabb lesz idom lefogyni, de egyre csak hiztam.
Ugye, ha aprilis ota nem tornaztam, es netan van baba, akkor nem szabad elkezdenem futni, lepcsozni, hasizmozni, stb?

Babus, hetvegen felnezel egy parszor? Vasarnap reggel megcsinalom a tesztet.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc

Annyira nem lehet borzasztó az a 87kg a magasságodhozKép
Ha tényleg van baba, akkor szerintem se ajánlatosak az ilyen sportok, helyette inkább próbálj meg egészségesen étkezni, ne fogyózz kimondottan, hanem érted, egyél kevesebbet, de rendszeresen, sok gyümölcsöt, zöldséget, kevesebb zsíros, szénhidrátban dúsabb kaját, igyál sok ásványvizet, és a babavárás ideje alatt pedig majd el tudsz járni kismamatornára. Szerintem ennél drasztikusabb nem ajánlott így a bébiproject tájékánKép

Én mindig netközelben vagyok, hétvégén is. Délelőtt 10 után felébredek, és egészen este 11 körülig állandóan itt lógokKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Babus, Ezvicc! Amint látjátok, én meg mindig reggel írok, és naponta olvasgatom vissza a termést! Mit mondjak, pedáloznom kell, hogy képben legyekKép!

Ezvicc! Mi a Báthoryban lakunk (a Mártírokról nyílik), lehet, hogy elmentünk már párszor egymás mellett az utcán? Mondjuk a piacra menet?

Stella! Kép Kép Kép ! De azért ne add fel, leszel te még pocakos! Egy normális orvos nem fog elhajtani, ha odamész hozzá, már csak jól felfogott anyagi érdekből sem: ha ő segít, hogy összejöjjön, leszel olyan hálás, hogy nála szülsz majd...Kicsit lehangoló, de szerintem így megy ez.Kép

Vikimi, veled vagyok!!! Nem is tudom, mit kívánjak neked: azt, hogy minden rendben legyen, vagy azt, hogy találjanak valami(szuper-könnyen orvosolható) bibit, és utána hipp-hopp...Kép

Druszám! A védőnőnek az ismeretségi körömben senki nem fizet, de pl. a sógornőmé nagyon felkészült és emberileg is fantasztikus, így p vesz majd neki karácsonyra valamit. A nőgyógyászok szülési tarifáját nem igazán tudom, az, akihez most kezdtem járni, állítólag azt feleli erre a kérdésre, hogy "amennyit gondol". Ez legalább korrekt, mert sajnos ez nem csak a kismama megelégedettségétől függ, hanem az anyagi helyzetétől is!

Akiren! A Péterffyből sajnos nem ismerek senkit, de talán a többiek igen. Ha magánrendelésre akarsz járni, ezt elmondhatod neki a kórházi rendelésén is, aztán legközelebb már oda mész. Sajnos az az álatlános tapasztalat,(javítson ki valaki, ha tévednék), hogy 1. az orvosok többsége jobban odafigyel a magánbetegeire, mint a kórháziakra, 2. a kóházi rendelésen is odacsúsztatja az ember lánya azt a bizonyos kis borítékot, csak még ciki is...

Babus! (Ugye te voltál Monik?) Én is beszélgetek a pocaklakómmal, reggelenként mindig elduruzsolom neki, hogy szívja magába a sok-sok vitamint, fúrja be magát jó mélyen, és érezze nagyon jól magát!Kép

Tünde(28)

Tünde
tünde28
 
 


Sziasztok!

Stella
HOgy vagy ma?

Druszám
Köszi a válaszod a kérdésemre! Ez az "amennyit gondol" szerintem is korrekt.

Ezvicc
Szerintem se kezdj most el fogyózni vagy tornázni. Ha netán megjön akkor pedig 1 hónap alatt egy kis tornával és odafigyeléssel a kajázásra le lehet adni pár kilót, és akkro biztosan jobban éreznéd magad. De most még várjál Kép Hogy birod tesztelés nélkül? Kép Hány napot is akarsz még várni a tesztig?

Lányok! Itt olyan pocsék idő van, hogy teljesen lehangolt vagyok Kép Persze az allergiások most biztosan jobban érzik magukat, ennek azért örülök Kép
Kellemes napot mindenkinek!

Tündi
Vendég
 


TündiKép
azt nem mondom, hogy haj, de fergeteges a jókedvemKép. Egyre nehezebben tudom túltenni magam az újabb sikertelenségeken, pedig tudom, hogy ez nem használ a babaprojectnekKép. A tegnapi vihar csak fokozta a jókedvem, mert nagyon nem szeretem a villámlástKép.

Én úgy döntöttem, hogy újra elkezdek esténként futni járni, mert amikor még jártam sokkal jobb volt a kedvem és a közérzetem is.
Futkározok a középidőig, aztán újra várom a csodát és szinte már most borítékoni tudom az eredménytKép.
Lehet, hogy nem is nőgyógyászt, hanem pszichiátert kéne keresnem. Tényleg ki vagyok készülve.
Jobb kedvet mindenkinek!

EzviccKép
mi a helyzet? Reméljük te leszel a hónap legfrissebb babásaKép

Stella

Kép
stella9
 
 


Szia Stella!

Ma nekem is őrült rossz kedvem van. Ráadásul a munkahelyemen is halálra idegesítenek, úgyhogy már túl vagyok egy jó síráson is, de bevallom kicsit megkönnyebbültem.
A helyzet nálam változatlan. Csak talán ma a kelleténél is idegesebb vagyok.

Különben a "mikor lesz baba" kérdéshez hozzászólva, én a közvetlen hozzátartozókkal közöltem mi a helyzet, a kiváncsiskodó kollégáknak meg egyéb ismerősöknek meg azt mondom, hogy majd amikor a sors úgy akarja, hogy szülők legyünk, akkor.

Lara
ui: ezt most jó volt leírni.

Kép
lara26
 
 


Na, most lehet, hogy nem is jó topikba írtam?

Kép
lara26
 
 


Lara
Asszem ja, másik topikban volt ez téma tegnap, de nem érdekes Kép Ami a sírást illeti, kérlek, nyugodj meg! Én is ki szoktam itt borulni, főleg így hét vége felé, csütörtökön, pénteken már teljesen kész vagyok. Sírva szoktam néha hazamenni. A babaprojectnek tényleg nem tesz jót a stressz, és arra gondoltam, ugye nem ezért nem jött nekünk most össze a baba? És ha ebben a ciklusban sem jön össze, akkor nem akarom magam minden barom állatnak elmondani, hogy stresszelek, ezért megpróbálok gyökeresen változtatni ezen. Talán próbáld meg te is valahogy megváltoztatni szépen lassan magadban azt, hogy máshogy reagálj a dolgokra. Ez rohadt nehéz, én is tapasztalom! Viszont nőhet az esélyünk, és ez mindent megér, igaz? Kép

Stella
Megértem, hoyg egyre nehezebben éled meg ezt a dolgot. Persze az empátiámmal nem vagy kisegítve, tudom Kép Sikerült a pároddal beszélni tegnap erről? Végleg eldöntötted hoyg orvoshoz fordulsz? Annyira szeretnék valami jó hírt olasni tőled!

Babus
Segíts megvígasztalni a csajokat! Kép

Tündi
Vendég
 


LaraKép
úgy látszik ez egy ilyen napKép.
Az egyik kolléganőm, aki tudja, hogy mi a helyzet pont most próbált nyugtatgatni. Ajánlja az újabb csodabigyókat és tényleg nagyon segítőkész. Csak azt nem értem miért mondja mindenki azt, hogy van még időnk?!

TündiKép
igen, megbeszéltük, hogy szakembertől kérünk segítséget, de még mindig nem tudom kihez forduljak, pedig már mindenkit körbekérdeztem és kikértem a véleményüket.
Állítólag a klinikán van egy optimális családtervezéssel foglalkozó csoport. De én a Megyeibe szeretnék járni, szívem szerint, az ugyanis itt van 2 percre a melohelyemtől.
De még a héten bejelentkezünk valahova, ez eldöntött tény!

Veled mi van? Készültök a háborúra?

Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!
Elkezdtem inni a cickafark teát, remélem beállítja a ciklusomat. Különben elég borzalmas íze van.

EzviccKép
Várom a vasárnapi teszt eredményét, szívből kívánom, hogy két csíkos legyen.
Különben én sem javaslom a babaproject alatt a fogyókúrát. Nekem az tökéletesen bevált, hogy rendszereztem a napi étkezésemet, igyekszem mindig 4 óránként enni, és közben tényleg nem vagyok éhes, és akkor sem kívánok sokat enni.

Lányok, lehet hogy nem tudtok segíteni, de azért mégegyszer megkérdezem, hogy nem tudtok valakit ajánlani a Nyírő Gyula Korházból, vagy a Központi Honvéd Kórházból, csak azért innen, mert ez lenne nekem a legközelebb, az otthoni dokim pedig már nagyon messze van.

Móni

Kép
móni23
 
 


Stella!

Még jó, hogy van ilyen közvetlen kollégád, akivel erről tudsz beszélni. Én férfiakkal dolgozom, és hát nekik erről nem tudok mit mondani. A környezetemben meg nem ismerek olyat, akinek hasonló problémái lettek volna. Mindenkinek majdnem a terv szerint, vagy nem betervezve, de sikerült majdnem elsőre. Ők nem tudnának az én problémámmal mit kezdeni, és nem is tudják milyen szerencsések.
Még az a szerencse, hogy rátok találtam. Ha nem is személyesen, de az interneten keresztül tudunk egymának segíteni, és tanácsokat adni.
A "van még időnk"-re válaszolva: attól függ, hogy mire, a nyíugdíjig még biztosan..., de a gyerekvállaláshoz talán 6-8 év. Én is már 28 múltam.

Lara

Kép
lara26
 
 


Tündi
Nehezet kértél, mert magamról tudom, hogy ez elég lehetetlen. Ha én ki voltam akadva, mert pl. megjött, akkor jobb volt, ha senki sem próbált meg vígasztalni a szokásos dumával, hogy egyszer úgyis sikerül, meg új hónap új remények, stb. Pláne ne egy babás illető vígasztaljon ilyenekkel. Legalábbis én ilyen durci-morci voltam.
Inkább küldök egy képet:

Kép

Stella, Tündi
De jó nektek, hogy nálatok rossz idő vanKép Nálunk semmi. Csak egy picit beborult. Esőt akarok. Meg hidegetKép
Bár mára egy kicsit azért javult az allergiahelyzet. Egész jót aludtam, most ébredtem nemrég, és viszonylag kevésszer ébredtem fel arra, hogy nem kapok levegőt a nózimon. Viszont hajnali 3-kor apucinak volt képe felzavarniKép, mikor jött az ágyikóbaKép

Viki
Drukkolok, hogy minden rendben legyenKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Stella
hoyg miért mosndják hoyg van még időtők? :9 Gondolj ránk, én 30 éves vagyok, és nekem is azt mondják, pedig szerintem nekem sem sok időm van ,de hozzám képest neked még valóban van időd Kép Bocsi, ez csak a vicc volt, ettől a dumától egyébként én is falra szoktam mászni, illetve falra tudnék mászni.
Bár tőlem nem kérdezted, de az én nőgyógyászom a Megyei kórházban dolgozik, ő hozta ott létre pár éve az alternatív szülőszobát. Én meg vagyok vele elégedve, ráadásul szülész-nőgyógyász, és ma du. pont van rendelése. Ha érdekelnek a részletek, javaslom, hogy inkább e-mailben beszéljük meg (tundi30@freemail.hu), írjál.
Igen, készülünk a háborúra, ma is mondtam a férjemnek Kép Addig is hőmérőzés Kép
Vendég
 


Tündi!

Én már rájöttem arra, hogy néha jobb hagyni, hogy kiboruljak, mint visszatartsam az érzelmeimet. Utána mindig jobban érzem magam. Ez van most is.
Az idegeskedés a sok érthetetlen kolléganő miatt van. Pedig már számtalanszor megfogadtam, hogy nem csinálok belőle ügyet, megpróbálom könnyebben venni a dolgokat, de nem mindig jön össze.

Lara

Kép
lara26
 
 


LaraKép
Azt hiszem most ránk férne egy hétvégeKép
Addig már csak kettőt kell aludniKép

TündiKép
mindjárt írok e-mailkét!

Stella

Kép
stella9
 
 


Stella
Írtam e-mailt! Bocs, hoyg hosszú lére eresztettem Kép

Tündi
Vendég
 


Köszönöm lányok!

már alig vártam hogy hazajöhessek és írjak nektek.Az egész vizsgálat 10 perc volt de 10 percig a vénámat keresték az egyik karomon 3 a másikon 5 szúrás van egyik szebben kékül mint a másik.
Nos a vizsgálat ezt az eredményt hozta:...Egységes uterusirt, ép nyálkah. és ép tubaszájadékokat találtunk..".Sajnos a petevezetőket nem tudták megnézni,azt majd laparoszkópiával köv. hónapban.Egy kérdésem lenne:mi az a tubaszájadék?
Kicsit még kómázok.
Remélem mindenki jól van és hamarosam mindenki csíkos lesz.

Viki
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Köszönöm szépen a gyógyszeres kérdést. Szoktalak Titeket olvasni, de írni csak mostanság "merek".
Ja és tegnap megjott..... Kép

És a kérdés, hogy mikor lesz már baba engem ma is megtalált a munkahelyemen.....
natasa
 
 


Csajok meg mindig semmi!!
Akkora pofaraeses lesz a vege! Kerlek vakarjatok majd ossze. Nagyon ugy erzem, hogy nincs baba Kép

Holnap jovok!
Sziasztok!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?