Új privát üzeneted érkezett!

Onlány: fúúú, én is kiakadtam volna.. Én sem vagyok toleráns mostanában.. De tényleg nem értem, hogy miért ennyire erőszakos valaki, miért nem érti, hogy van családja a gyereknek, van anyja, aki főz rá, és ő csak kérhet, nem parancsolhat..
Vallással kapcsolatban teljesen egyetértek Reddel, tiszteletben kell tartani a másik véleményét és hozzállását. De nem csak vallással kapcsolatban.. Hú de nehéz nektek.. El kéne költözni onnan, de gyorsan..

Red: enyim gyerek mocorog, de 37+2nél lehet, hogy ő sem lesz ennyire fürge. :wink: Talán hangolódik a kifelé jövetelre.
Nst-re mikor mész? Jóslófájások vannak már?

Kép

Kép
monccs
 
 


Remegve jövök és kib***ottul dühösen. Ordítottam azzal a nővel, és magától jött, nem szándékosan, annyira kikészített, hogy fáj a hasam is. Felhívom, hogy jü lenne, ha hazahozná a gyereket, azt mondja 10perc, 40perc múlva sem történt semmi. Nem akartam parasztnak tűnni, így nem hívtam, aztán jöttek gyorsan. Liz kért teát, adtunk neki 3dlt. Aztán mondom ennyi elég legyen, mert mindjárt jön a vacsi, erre a csaj ad neki még teát. Ekkor már kiabáltam, hogy nem adhat, erre csak odaadta. Megkínátlam a nőt hallal, addig én bementem fürdővizet csinálni a gyereknek, mire jövök ki, hogy eteti hallal a szálkás hallal a gyereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEm filézi hanem haraptatja vel. Na ekkor ordítottam vele. Erre csak azt hajtogatja, hogy nincs szálka benne. Anyád! A tesója azza anyós is ott volt és ő is védte úgy ahogy, hogy ebbe tuti nem lesz szálka, mondom nem érdekel, egy másfél éves gyereknek nem adunk halat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiborultam, úgy remegek, hogy csak na. Hogy lehet ilyet csinálniM??????????????????????????????

Kép
Kép
onlány
 
 


vazzeee
:evil: :evil: :evil: :evil:
totál megértem hogy kiborultál!!4
remélem azóta hazatakarodtak és picit sikerült lenyugodnod...
én nem is tom mit tettem volna :shock: valszeg vmi büntetendőt.
úgyhogy olcsón megúszták veled, de gondlom ennek lesz még foyltatása? eltiltod tőlük? vagy csak szentbeszédet tervezel (sztem itt már ilyesmi nem segít)
párod mit szól?

moncs: ja, elfelejtettem ondani, hogy igen, azt a homeot szedem, amit írtál. előzőleg is szedtem, nekem meggyőződésem, hogy besegített :wink:
mostmááá bezzeg ficánkol a drágám, úgyhogy megnyugodtam. ami a kifelé hangolódást illeti: A Próféta szóljon a száddal, szahib!...
jóslóim napok óta nincsenek :( pedig bíztam a bazi hidegfrontban
ctg-re holnap megyek

Kép

Kép
redwings
 
 

 
 

Jó reggelt!

Este nem tudtam emiatt 1előtt elaludni, olyan dühös voltam! Hát a nő még megette a vacsiját és elköszönt anyóssal együtt. Én felhúztam az emeletre, mielőtt az állat kitör belőlem. Amúgy az történt, hogy ember csinálta a szobáját alváshoz a gyereknek én meg engedtem a vizet Lizinek. Mikor kijöttem akkor úgy rákiabaltam, hogy mi a fenét csinálsz. De csak vigyorgott és hajtogatta, hogy de miért. Gyula arra jött le, hogy baromira kiabálok, nem vártam meg hogy mit mond neki. Aztán 1-2szót hallottam, hogy nem szabad a gyereknek ilyet adni, mert teli van szálkával. Erre felkiált a nő, hogy tényleg, most állt bele a számba :shock: annyira buta egy nő, hogy ha keresnétek ilyet, tuti nem találnátok!
SOHA TÖBBET NEM ENGEDEM EL HOZZÁ még anyósomhoz is ha jön, nem mehet át a gyerek! Tuti ha megtudom, elmegyünk itthonról. Ha meg nem érti, hogy miért akkor így járt. Bár a családban most mindenkinek híresztelni fogja és én leszek az üvöltözős némber. Csak az a fura, hogy ő is szült. Jaj bocs, mennem kell, mert apa akar valamit
Délután jövök puszi

Kép
Kép
onlány
 
 


már bocs a vulgaritásért, de sztem sz*rd le, hogy ki mit gondol majd rólad!
a te gyereked, te vagy a felelős érte, és te döntöd el, hogy kihez engeded el és kihez nem...
sztem jól teszed, hogy nem engeded hozzá többet!

Kép

Kép
redwings
 
 


valaki?
:?:

Kép

Kép
redwings
 
 


én vagyok most már!

Szóval a leány egész nap lefoglalt... és vittem oltásra is :) Szegény, mikor meglátta a drt, már olyan kétkedő arccal méregette. Persze egy kis pityergés volt. Megtanítottam köszönni! Mindenkinek köszön, de annyira édesen mondja a sziát! Mikor indultunk a drtól haza, mondom neki, hogy köszönj el. Erre durcásan néz és azt mondja: nem :D megzabáltam volna!

Tegnap apával való csavizás sokat segített a lelkemen! Holnap kora reggel indulunk apumékhoz, meg 2 drhoz és kismamafelsőt venni és ott is alszunk mert pénteken fodrászolkodom és kismamás műtermi felvételeket csinálnak rólam. Rohadtul örülök neki :?

Rokonság nem mer előttem semmit emlegetni :) mármint a kiabálásos dolgot.

Red, te még egyben vagy :wink: :lol: :lol: már a csomid össze van cuccolva?

Kép
Kép
onlány
 
 


jaja, full kész a pakk (meg én is :? ), de eddig elég ráérős a kiscsávómnak az indulás, úgyhogy lehet, hogy majd májusban szépen megünnepeljük még mindig "túúúinván" a fogantatás 1 éves fordulóját :shock:

Kép

Kép
redwings
 
 


ehun ni egy koboldkölök (de ha kicsit kikupáljuk, elmehet a következő Gyűrűk Ura forgatásra is...):

Kép

Kép

Kép
redwings
 
 


sziasztok!

Gyors helyzet jelentés, mert elegem van a világból, meg mindenből. Telón keresnek kinyomom, kerülök mindenfajta interakciót. Liza születése előtt volt ilyenem, mikor kórházba kellett vonulnom.
Történt tegnap/ma:
az endokrinológus megnézte a leletemet és azt mondta: jajaj :( emelni kéne az adagon, de nem nagyon mer, ismerve a szervezetemet és múltkor is gáz volt, úgyhogy csak kicsit emel, de ha bármit érzek, azonnal teló. Mondom neki, hogy viszont jók az eredményeim. Azt mondja, igen. Külön külön, de egybeolvasva nem :( Azt mondja, mérjünk vérnyomit. Hát 140/75/102 lett Magas. Kérdi, nem érzem rosszul magam? Nem. Bár egy hete olyan furán látok. Erre azt mondja, hogy mielőbb menjek a nődrhoz. Mondom utánad szándékoztam. Azt mondja helyes. Írr neki néhány sort. wháá. Átugrottam a drhoz, megnéztük a babát, hajszál pontosan annyi amennyinek kell lennie. Megnézte a papírt és azt mondta, amivel a frászt hozta rám, de nem azért mert, hanem tényleg ennyire gáz (lehet) a helyzet: ezentúl hetente kell találkoznunk a kórhzban és nem a magánrendelésén, ahol mindig teljes vér és vizeletet néznek, nagyon kitérnek a toxémiára utaló gyanújelekre, uhu, meg bemutat terhespatológus kollegájának. :shock:
Ma bementem, vért vettek és egyből kiírták nekem a dopgitet. Mondom nekem csak a kórházba megy fel a vérnyomim, amúgy alacsony. Nem baj, szednem kell! :shock: :roll: Gyerekért mindent! Ja és 24 órás gyűjtött vizeletet is kell vinnem hetente. Aztán véletlen kicsúszott a dr száján, hogy ez dönti el, hogy kórházba kell e utalni vagy sem. És mi a vicc, ugye ha igen automatice a sote 1re kell mennem, abban az esetben, ha a 32.hét előtt lennék. Ugy én onnan menekültem el.

Annyira kavarog a gyomrom, hányingerem van az idegtől, szerintem még fogyni is fogok, nem elég hogy nem híztam semmit.

Ja és az éjszakánk... Liza már 2.éjjel annyira fájdalmasan sír, hogy csak na. De a mai éjjel az kész volt. 1től vagyunk fenn (apuéknál aludtunk) és annyira nyúlkál a nunusa fele, és visít meg az arcával szántja a földet. Mondom, ok megyünk az ügyeletre. Megérkeztünk, nem nézték meg, azt mondták, hogy menjünk a házidrhoz. Mondom oké de az baromi messze van. Úgyhogy éjjel a férjemnek haza kellett menni a gyerekkel, reggel az elsők között ott ült fél 8kor és 10re voltak a drnál és azt mondja, hogy avizelettel minden ok, de ez a neis vac c mellékhatása. :shock: ááá nagyon kivagyok.

Red, egy tündérbogárka a gyereked! Szegénnyel mit műveltetek :D Remélem mindenkivel minden okés! Fura, mert ahogy leírtam, mármint a történetet, sokkal jobban érzem magam. Egyébként a fősulin ücsizek megint, majd ha egyszer hazaérek, normálisan fogok jönni :wink:

Kép
Kép
onlány
 
 


Onlány: azért remélem, hogy nem kell kórházba menned.. Bakker, lennél már vagy 10 héttel előrébb.. Homeopátiás szereket próbáltál már?
Szegény kis csajszid, annak a nyomi oltásnak ilyen mellékhatása lehet???!!!!

Red: nyugi, bármikor változhat az állapotod, és nincs sok hátra!! :)
Koboldkölök haláli édes! :D

Velünk minden ok. Már majdnem minden megvan a babának, és már a szobát is elkezdtem alakítgatni, majd hétfőn folytatom. Ja, és jövő héten mosom a cuccokat, hogy ki is legyen vasalva valamikor, meg lassan el kezdek gondolkozni a kórházi cuccomon is..

Domi, Gota, Veletek mi újság? Hogy telnek otthon a napok? :)

Kép

Kép
monccs
 
 


onlány
Kitartás és sok erőt kívánok. Remélem én is, hogy azért odáig nem mennek el a dolgok, hogy be kelljen feküdnöd. Nagyon szorítok!

Mi megvagyunk. Fruzsi jól van. Szerdán voltunk Uh-on. Minden okés vele. Most a méhszájat sem említette, hogy elérné, kérdezni meg el is felejtettem. De gondolom, ha gond lenne szólt volna, ahogy a múltkor is, de azt mondta minden a legnagyobb rendben. Megint sokat nőtt.
Hétfőn túl estem a cukorterhelésen. Még most is tiszta lila mindkét karom. Hát 4szer vettek vért, amihez 6szor böktek meg, mert kétszer elbénázták. Egyszer éhgyomri, aztán lötyi ivás, majd óránként újabb 3 vérvétel. Szerdán mikor voltunk a dokinál azt mondta teljesen jó az eredmény és vérképem is nagyon klassz.
De hogy minden ne legyen azért tökéletes a fogaim megint rendetlenkednek. Tegnap nem is tudom mi okból matattam a számba, de észrevettem, hogy egy kicsit meglazultak a fogaim. Rögtön pánikba estem, hiszen paradontax fogkrémmel és szájvízzel ápolom rendszeresen és persze még mindig kicsit vérezget. A fogköveimet leszedték, de akkor azt mondta a doktornő sajnos ez a vérezgetés lehet, hogy végig lesz. NA persze a lazulásról akkor szó nem volt. Gyorsan utánanéztem a neten, mert beparáztam, hogy 32 évesen kihullik az összes fogam. Azt írták, hogy a relaxin nevű hormon terhesség alatt kilazítja a kollagénrostokat, amik rögzítik a fogakat és ezért lazulhatnak meg ilyenkor. ez a hormon lazítja a medence szalagjait is. No felhívtam ma a doktornőt, hogy időpontot kérjek, elmondom az asszisztens nőnek a gondom, mire ő hogy ez természetes terhesség alatt. Persze ellenőrzésre azért megyek szerdán és remélem megnyugtatnak, hogy a fogaim nem vesztem azért el.
Közben Fruzsi szobája is szépül. Ma végeztek a festők. Iszonyat mi mocskot csináltak, de nagyon édes lett a szoba. Persze még szépítjük majd, mert a falra még szeretnénk olyan hungarocell figurákat, de már most szép. :)) Holnap jön a burkoló lerakni a laminált padlót és megyek a szekrénysor kiszállítását intézni. Közben a héten megjött a kocsi is, az is nagyon tökéletes. Nagyon örültem is a dolgoknak, csak most aggaszt ez a fog dolog egy kicsit. Nem igen tudom kiverni a fejemből.
No így vagyunk mi. Dolgosan telnek az itthon töltött napok.

Kép
domi001
 
 


Monccs,

köszi mi is jól vagyunk, bár a héten már éreztem néha, miért is hívják ezt az állapotot terhességnek. várjuk babó érkezését, főleg apci. amúgy jó itthon lenni, bár a héten minden nap menni kellett valahova, sokat mászkáltam és ki is voltam dögölve minden nap. jövő héten be akarom fejezni a vásárlást mind magamnak, mind babónak.
a héten én is voltam vérvételen és védőnőnél is. nekem is ilyen toxovalamilyen vérvételt csináltak. a védőnő szerint tankönyvbe illő eredményeim vannak. a súllyal is jól állok, most 3 hét alatt 0,5kg jött fel, így még 4kg van indulási súlyig :lol: :lol: .
úgyhogy a jövő hét szintén sűrű lesz, hétfőn megyek vásárolni, kedden függöny mosás vasalás (anyukám meg felrakja+megmossa az ablakot), szerdán jön védőnéni. a melóhelyre is be kell menni, mert megjött az éves elszámolás, legalább megcsinálom a bevallásomat is.

Onlány,

sajnálom a dolgaidat, azért remélem nem kell befeküdnöd.

Red,

te pedig már a célegyenesben...

Kép
gota79
 
 


onlány:
kitartás, drukkolok h ne kelljen befeküdni.
majd tudósíts ám, hogy mizu veled!

gota:
jaja, célegyenes, csak marha hosszú... :wink: már nagyon unom hogy csak vááárok és váááááráááárok erre a kis lustira :roll:
jó neked, hogy ilyen klafa súlyban vagy, én +12 nél járok :oops:
örülök a jó véreredményeknek!

domi:
blááhh, nálunk is van 1-2 "ügyes" laboros aki szétszurkálja az emberek kezét.
a legutóbbi vérvételnél nálam is bénázott a nőci és ahogy nézem, kb 4 mm-es hosszanti heg is marad, mert valahogy sikerült hülye szögben belémdöfnie a tűt.
hogy állsz a foglazulással? nekem is volt az első várandósság idején, de végülis szülés után hamar helyrejött és azóta nem vettem észre hogy megint mozogna bármelyik is. remélem neked is így lesz!

monccs: hát igen, mostmár nem ért összecuccolni a kh-i pakkot...
:wink: (csak aztán az ember kerülgetheti hetekig, de inkább legyen kéznél, minthogy hirtelen kelljen összekapkodni, mert akkor tutira kimarad vmi)

Kép

Kép
redwings
 
 


red
Foglazulásum megvan, nem rosszabodott, de nem is javult, ahogy nézem. Szerdán megyek orvoshoz, bár ugye az asszisztens nő azt mondta ez normális lehet terhesség alatt.
Neked mikor az első terhességnél volt, akkor mikortól jött elő? ÉS mennyire volt durva a helyzet? Kellett valamit szedned rá, vagy mit mondott az orvos akkor? Nem potyogott ki a fogad? Én attól rettegek mindig, hogy nehogy kiessen. Pedig nem olyan erősen mozognak, de állandó késztetésem van, hogy ellenőrizzem nem-e rosszabb a helyzet.

Kép
domi001
 
 


sziasztok!

NA a lelkem kicsit jobb már! Az ítélet: a leletek alapján minden rendben, de a vérnyomimat hetente kell leadni a drnak és hetente vérvétel, tehát hetente izgulás, hogy mi a fene lesz :shock: :cry: NAgyon örülök annak, hogy jók lettek az eredményeim!

Felírtak nekem dopegitet :( 90-105/55-70 között szokott lenni a vérnyomim, szerintem ez alacsony. A pulzus az már 75-105 között mozog, de ha erre még a vérnyomicsökkentőt rászedem, nem tudom mi lesz velem... :roll: Valakinek van tapasztalata ezzel a szerrel kapcsolatban? Ráadásul 3x1et kell szednem.

Áh, mindjárt jövök, felkelt a lányom

Kép
Kép
onlány
 
 


Na itt. Nyügike szegénykém....

Monccs, igen bárcsak előrébb lennék.... Homeós cuccok, meg a természetes alapanyagúak nem hogy használnak, hanem jobban előhozzák nálam ezeket a problémákat :( egyszer sajna volt részem benne (ügyelet, mentő, stb) Úgyhogy nem merem bevállalni.
Hú, de jóóó! már én is szeretném kezdeni a cuccok összekészítését, mosást, meg ilyeneket, csak az uram nem hozza le a padlásról a kellékeket, én meg nem akarok létrára mászni most. Felteszel majd képet a szobáról?

Domi, bizti szólt volna, ha gáz lenne a méhszájjal! MEkkora mosta babád? Nekem már az utolsó 2 alkalommal elfelejtette mondani :( Pedig nagyon kíváncsi vagyok rá! Jesszus! Horrorba illó a vérvételed :shock: borogasd! Szegény. Fúj és ennek tetejébe még az a szörnyű lötty :shock: nem fogod elveszteni idejekorán a fogaidat :wink: (belesemereknyúlni a számba :roll: )
A hungarocell figurák nagyon ötletesek! Lizának is van egy csomó és mindig csodálja őket és elsorolja hogy mik azok! Csak drágák :(

Gota, miket kell még megvenned? Elhiszem, hogy várjátok már! Én is olyan kíváncsi vagyok már rá, de még mar. Az a fura, hogy amikor az ember otthon van táppénzen, azt hiszi, hogy lassan fog tellni az idő, pedig nem.Legalábbis nekem nagyon elrepül/t ez az időszak!

Red, jaja már nagyon a finishben vagy! Nem is lusti, csak kényelmes a kicsi fiad! :wink: Édes! Lehet kihúzza még azt a 2hetet? :shock: :roll: Tegyél fel még a lánykádról képet!

Kép
Kép
onlány
 
 


Onlány,

magamnak kell még venni pizsit, meg alsóneműt, amibe a hatalmas betéteket be tudom rakni. plusz még babónak akarok venni néhány bodyt, egy takarót, amibe a pólyát be tudom csomagolni, lázmérőt, vízhőmérőt meg egy két apróságot.
ma voltunk a szülésznőnél bent a kórházban, nagyon rendes csajszi. elmondott minden lényegeset.
a napok tényleg jobban mennek, mint mikor dolgoztam, főleg hogy minden nap be van táblázva. holnap megyünk vásárolni, kedden jön anyukám ablakot mosni, szerdán jön megint a védőnő, csütörtök, péntek pedig egy-egy barátnő van betáblázva. így a jövő hét is elment. de nem is bánom.

Kép
gota79
 
 


Alsóneműt veszel, vagy azt a tenásat? Most dilemmába estem kissé. Múltkor a tenás hálós bugyeszt vettem, de azt hiszem most nagymamis bugyit veszek! Lehet nekem is ideje lenne összekészíteni a csomagom? :roll: Nehogy nehogy....
Milyen okosságokat mondott a nővér?

Mi történt??? Rengeteg spot lámpánk van és múltkor nekiálltam a kiégetteket kicserélni. 1db került a tescoba 1500ba, most meg elég bátortalanul besétáltunk egy kisboltba, hogy qrva drága lesz, aztán 160ftba került ugyanaz!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Kép
Kép
onlány
 
 


Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka
 
 


domi:
hú... ööö. nemtom pontosan, úgy kb a 20 hét környékéről rémlik hogy felfedeztem a dolgot. egyáltalán nem volt vészes, inkább csak icipicit lötyögtek (a felső egyesek, meg az egyik felső kettes is), de nagyon idegesített, folyton mozgattam a nyelvemmel.
a doki viszont mgnyugtatott, hogy ez gyakori és hogy magától el fog múlni legkésőbb a szoptatás alatt. nem kellett semmit szednem, nem is rosszabbodott és tényleg elmúlt a 3. trim eleje/közepe felé valahogy.
de azért faggasd ki a fogdokidat, mert nemtom hogy neked milyen mértékű, nekem tényleg csak kicsit mozogtak.

Kép

Kép
redwings
 
 


onlány,

én mamás bugyit vettem ma, ilyen jó gumisat pamutot, ami egy kicsi leszorítja majd a hasamat is. vettünk még egy pizsit, sajna több nem volt a méretemben. plusz még babónak is bevásároltam, bár így utólag egy kicsit lehet túlzásba estem. a barátnémmal voltunk turkálóba, vettem egy zsák rucit. van benne legalább 50-60 body, tipegők, pulóverek, kabátkák, nadrágok. lehet most már sok is lesz, de inkább több, mint kevesebb. amúgy 14e Ftot fizettem érte. ha apci felhozza a kocsiból majd megszámolom, és megírom.
babónak kell majd még vennem egy kifogót, meg egy nagyobb takarót, amibe bebugyoláljuk a pólyát. azt hiszem lázmérőt és körömcsipeszt kell még venni, más semmit.

Kép
gota79
 
 


domi: ez a vérvétel tényleg horror.. Én jövő héten megyek az utolsó vérvételre, hurrá! Úgy útálom, hogy csuda. Engem általában 1 vérvételhez szúrnak meg 2-3szor, úgyhogy tudom, milyen lehetett Neked..
Foglazulás miatt no para, tényleg van ilyen, nekem is volt, de megvannak még! :)
Fruzsi szobájáról kérünk képet, ha már meglesz! :)

Gota: Jaj de irigyellek a súly miatt.. Én szeretnék a kezdősúlyomnál lenni, amikor hazajövök a kórházból..
Apán hogyan látszik, hogy nagyon várja? :) Egyébként jó az, ha van mit csinálni, úgy jobban telik az idő..

Red: nst sem mutat semmit? Reméljük idekint is lusti lesz, és sokat alszik. :D
Kórházi csomagról meg remélem, hogy nem kell sokáig kerülgetni. Egyébként múlt héten levették a látogatási tilalmat a legtöbb kórházban. Remélem nem is teszik vissza, amíg én haza nem jövök a babóval..

Onlány: relax! Jó, hogy rendben vannak a leletek, csak nem lesz itt gond.
Képet majd teszek fel, bár ez csak félig lesz babaszoba, Danié jobb volt annó. Már én is be vagyok sózva, várom már a babót.
Urad meg igenis hozza le a cuccokat!

Ja, én tenás hálós bugyit nagyon megbántam. Egyet használtam el a kórházban, de annyira nem tartotta a betétet, hogy fél óra múlva dobtam a kukába. Szóval én normál fehérneműt viszek. Van egy csomagom, M-es azt hiszem, azt valakinek szívesen odaadom, akinek bejön.

Gota! 14ezer nem is sok annyi ruciért, tök jól vetted! Egyébként tényleg legyen inkább, mint az első napokban még azzal is foglalkozni, hogy keresni kell ruhát.

Kép

Kép
monccs
 
 


Monccs,

azért a súlyhoz hozzá kell tennem, hogy röpke 30-40 kg túlsúlyom van még így is, bár szerencsére annyi nem látszik rajtam.

az előbb különválogattam a cuccokat, babónak 1-1,5 éves koráig nem lesz gondja az öltözködéssel :lol: :lol: :lol:

Kép
gota79
 
 


Sziasztok !

UV mentes barnítás

UV Mentes barnulás egy kémiai folyamat eredménye, amely során egy speciális cukor származék (DHA-Dihydroxyactone) lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ez által alakul ki a természetes gyönyörű barna bőr. Hasonló folyamat játszódik le amikor egy almát kettévágunk és kitesszük a napra amely órák alatt bebarnul.
A folyamat óriási előnye, hogy a kívánt barna bőr elérése teljesen biztonságos. A bőrt nem érik káros UVA vagy UVB sugarak.
A DHA bőrfelületre juttatását követően a kívánt barna szín kb. 2-3 óra alatt érhető el. A barnulási folyamat körülbelül további 6 órán keresztül tart. Az eredmény kellemes sötét árnyalat. Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában csupán 4-5 nap után, az elhalt hámsejtek leválását követően kezd fakulni.

BARNITÓ PARTY KISMAMÁKNAK

Hívj meg magadhoz 5 vagy több kismamát vagy barátot,egy barnító partyra ! A 6.fő te leszel és te barnításod ingyenes + ajándékod egy doboz desszert .
A barátaid fújása 3200 Ft /fő
Ha ügyesen szervezitek akkor a társaság mindegyik tagja lehet befogadó és akkor jár neki az ingyen fújás!
A party ár csak 5 vagy több fő estén érvényes !
( Ha kevesebben vagytok akkor személyenként
a fújás 4500 Ft / fő )
Az ár Budapest területén belül érvényes !

Elérhetőség :
Kőszegi Tímea +36-30-636-9287 +36-30-636-9287
www.testbarnitas.com
testbarnitas@gmail.com
20200310173350
 
 


Jó reggelt!


Megtörtént amitől rettegtem és korábban nagyon mély depresszióba estem. 2napja a gyógyszeremet felemelték. Mivel az általam jól bevált típusból nincs olyan kiszerelés, így a korábban használt (amikor rosszul lettem) gyógyszert írták fel és szedtem be. Azt ugye írtam, hogy semmi labor jele nincs a toxémia/hellp/preeklampsziának, ennek ellenére 2nap óta baromi szarul éreztem magam. Hihetetlen fáradt volam, vagyok a vérnyomim nagyon alacsony (tegnap éjjel 90/50/95). A lényeg, hogy este nem tudtam elaludni, nagyon kínlódtam, pörgött a szívem és akkor először kis remegést éreztem, áh mondom, csak fázom. Aztán jött egyre erősebben a görcs. Mondom Gyulának azonnal hozzál 2 magneb6ot és vérnyomi csökkentőt. Mire felért a nyelőcsövemet is elérte a görcs és a szó szoros értelmében küzdöttem azzal, hogy le tudjam nyelni a gyogyit, rohantam lezuhanyozni, mert akkor már tudtam, hogy kórház lesz. Férjemnek meg kiabáltam, hogy készítse nagyon gyorsan a kórházi pakkom. A fürdés borzalom volt, mert a zuhany alatt ugráltam, alig bírtam koordinálni a mozgásomat, a törölközésről nem is beszélek. Egyszer csak jött varázsütésszerűen az utolsó nagy hullám és tudtam hogy inntről kezdve jó lesz. éS TÉNYLEG MEGSZŰNT. a CSOMIM MEG VAN, CSAK A TÁSKÁBA KELL BEPAKOLNI. rETTENTŐEN FÉLEK ÉS NEM ATTÓL HOGY KÓRHÁZBA KELL MENNEM, hanem attól, hogy minden rendben van e odabenn . Én úgy gondolom, hogy ez a gyógyszer mellékhatása volt. Most már fél 9 és be kéne vennem a gyogyit, de nem merem! Pedig ha nem veszem be , akkor meg azért leszek kiütve. Annyira tanácstalan vagyok és megint kezdek a letargiámba csúszni. És örülök, hogy itt meg tudom osztani veletek a kínjaimat, mert ez enyhít a lelkemen, nem tartommagamban. Ha netán nem jönnék akkor legalább tudjátok mi van :(

Kép
Kép
onlány
 
 


jajj, onlány!
:cry:
nem tudnál konzultálni vmi dokerral??????
nagyon drukkolok h minden rendbejöjjön!!!

Kép

Kép
redwings
 
 


Onlány: szerintem is beszélj valami dokival! Akár másikkal is, mint aki eddig kezelt, ha nem akar meghallgatni! Drukkolok én is, hogy rendbejöjj!!!

Kép

Kép
monccs
 
 


Onlány,

ez nagyon gáz. le vagyok amúgy maradva, de mire kell bogyót szedned?

Kép
gota79
 
 


onlány, jelentkezz, mizu veled?
jajj, sokat gondolok ám rád...

Kép

Kép
redwings
 
 


Jaj Onlány, remélem csak nem tudsz jelentkezni, és nincs semmi baj..

Red: hogy vagy? Jóslók? Vagy már ne is kérdezzem, mert mindenki ezzel jön... :roll:

Gota: Védőbanyával mi volt?

Domi: Fruzsi szobája hogy halad, a héten mivel szépült? :)

Kép

Kép
monccs
 
 


monccs:
kérdezni éppenséggel szabad.... ;)
NULLA jóslók!
vávávávvááááá
hétfő óta van rózsaszínes nyákos maszatolásom, meg állandó a haskeményedés - de ennyi :? be van betonozva ez a kölök vagy mi :cry:

Kép

Kép
redwings
 
 


Red: nyugi, olyan még nem volt, hogy ne jött volna ki a babó.. :)

Kép

Kép
monccs
 
 


sziasztok!

Elnézést, hogy nem jöttem, csak apuéknál aludtunk, mert mentem közbe kórházba (és lerágtam a 10 körmömet) Tudjátok, a heti vv és a vizeletleadásos dolog. Uhut csak jövőhéten fognak csinálni. Hála égnek jó lett a régi bevált gyógyi, sokkal jobban érzem magam!A dr meglátott és azt mondta egyből, hogy teljesen másképp nézek ki, mintha kicseréltek volna! :D ééés jövőhéten megbeszéljük a szülés időpontját :shock: :D :roll: juppppppppppppi!
MA reggel összekaptam apájával kicsit, és baromi dühös voltam, erre kb fél órája kaptam egy telt naggggyon jó hírrel, úgyhogy föld felett 10cmrel. Majd ha betljesedeik megosztom veletek! Addig babonából nem merem :(

Red, nem vagy te bebetonozva! Csak a kiscsávó jól érzi odabenn magát! Pocakod nem száállt még le? Ahogy monnccs mondja, baba még nem ragadt a pocakban!

Ja voltam még magzati szívuhun dr. Hajdú Juliánál, hát még a modora nem változott semmit!!! De minden rendben van, azt mondta és ennek nagyon örülök!

Gota, a pajzsmirigy alulműködésem miatt kell életem végéig szednem a gyogyit :( Csak nem mindegy milyet szedek, mert ilyen reakcióim lesznek :(

A dokijaim, kedves ismerőseim hála égnek úgyhogy normálisan megtudtam beszélni a dolgokat velük. Visszaálltam a régi bevált gyógyszerre és minden okés. A babának már úgyis kialakult a saját paajzsmirigy állománya, úgyhogy nem okoz problémát neki, hogy az enyém kissé alulműködik. Most mennem kell. Puszi

Kép
Kép
onlány
 
 


Monccs,

nem volt semmi különös. kb fél órát volt. van e kérdésem, mit szertnék tudni, stb.

ez ilyen kötelező látogatás gondolom. babó születése után hetente fog jönni, plusz az első napon is jönnie kell, amikor hazajövünk. kivétel ha hétvégére esik.

nekem hétfőn dokker, kiváncsi vagyok mennyit nyom babó.

Kép
gota79
 
 


Sziasztok Lanyok!
En is tavasszal szülök (marcius vegen), es aggodva olvasom, h Nektek mar nezegeti a doki a mehszajat rendszeresen. Miota? Nekem a terhesseg megallapitasa ota nem nezett be a labam koze. Persze nem banom :) de azert megis. Es milyen egy ilyen vizsgalat?

Red: es minden napos a nyaktavozas, vagy hetfon megvolt es azota semmi?

Domi: mi volt a fogorvosnal? Mit tudnak foglazulassal kezdeni?Nekem is el kene menni ellenörzesre (mar reg el kellett volna), de az asszisztens mindig csak jo sokara ad idopontot, addigra meg persze vmi mindig kozbejon. Pedig annyira nem is nepszeru a doki, de gondolom ra kell egy kicsit jatszani.

Köszi, ha valaszoltok.
kalap
 
 


Sziasztok!

Kalap, üdv köztünk! Hű, akkor te is már nagyon a végén vagy :wink: Nekem végig megmatatott a drm az előző terhességemnél. Ahova most járok, ott mindig uhuz és ha bármi eltérést, változást lát, akkor vizsgál meg, mert szerinte veszélyes, hogyha terhesség alatt a méhszájat bizerálnák. Ebben igazat adok neki, mert elég sok barátnőm kezdett el vérezgetni 1-1 vizsgálat után. De ez drija válogatja.

Nem tudom, nálatok milyen volt az éjjel? Itt akkora szélvihar volt és van, hogy csak na. Én meg arra ébredtem, hogy kapar a torkom és be van dugulva a nózim :shock:

Gota, igen a védőnő családlátogatóba jön elvileg rendszeresen. Bár hozzánk nem jött, csak 1szer véletlen... de jobb is. Hát én elküldeném a védőnőt, ha akkor jönne, mikor hazajövünk. Senkinek nem hiányozna. Bár hozzánk szerintem nem fog járni, mert ismer minket, de visznt kíváncsi leszek, ha elköltöztünk az új védőnő mit fog csinálni... Meglátogat, vagy nem tudom

Kép
Kép
onlány
 
 


Kalap,

én is üdvözöllek. pontosan mikorra vagy kiírva? mint láthatod én is március végére. nekem a dokkerom minden alkalmommal bematat.

Onlány,

én is kaptam apcitól egy kis náthát.

Kép
gota79
 
 


Red :?: :!: Csak nem te is megszültél??? Na!

Jelentkeztünk emberemmel turisztikai fősulira, jaj úgy várom már, hogy felvesznek e vagy sem! Mármint hogy megtudjam!

Gota, szegény, együttérzek veled! Gyógyulgass!

Kép
Kép
onlány
 
 


Red,

csak nem??????????????

Kép
gota79
 
 


red
Júj, de izgalmas. :lol: Gratulálhatunk? Annyira kíváncsi vagyok.

Kép
domi001
 
 


sziasztok!

Red még mindig sehol? Tuti megszült!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jujjj de jó! Nem tud senki semmit róla?

Kép
Kép
onlány
 
 


nos, iwiwre február 11óta nem lépett be... szerintem gratulálhatunk neki!

Kép
Kép
onlány
 
 


nah, akkor a frissz hírek, 02,12-én született:
http://iwiw.hu/pages/image/imagedata.js ... 4&albumID=

Gratulálok Red!!!

Kép
Kép
onlány
 
 


RED!!!!!!!!!!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!! :)


Gyere és mesélj a részletekről, ha lesz egy kis időd és energiád!
Babónak sok tejcsit, neked gyors felépülést!!!

Kép

Kép
monccs
 
 


red
Gratulálok és egyben irigyellek is! gyönyörű Botond baba. Irtó édes!!! Imádnivaló!!! :lol:

Kép
domi001
 
 


Red,

én is gratulálok nagyon!

Kép
gota79
 
 


Kalap: Üdv! Tényleg ne aggódj a méhszáj kézi vizsgálata miatt. Dokija válogatja, hogy mi a szokása. Ha baj van, uh-n is látni fogja, de van aki jobban szereti a kézi vizsgálatot, főleg a magánrendelésen, mert valamit csinálni is kell a magánrendelési pénzért. :)
Egyébként hol fogsz szülni? Kisfiú vagy kislány lesz?

Gota: hogy vagy, javulsz?

Onlány: mi újság ház-eladás ügyben? Turisztikai suli? Hú, hogy lesz energiád baba + kisgyerek mellett még tanulni is? Le a kalappal... Én nem tudnék..

Domi: Fruzsi-szoba hogy áll? Képek esetleg róla? :)

Én ma végeztem a millió babaruha és egyebek vasalásával.. Még azért van pár dolog.. Ja, és tegnap varroda napot tartottam, már annyi mindennel el voltam maradva, hogy gondoltam, most vagy soha nem fejezem be. Többek közt Daninak csináltam egy tök jó babzsák-puffot. Nagyon bírja! :)

Kép

Kép
monccs
 
 


sziasztok!
látom, már van infótok rólam, meghát amúgy is kitalálható volt, hogy vajon hová tűntem :) ;)

no, szal a lényeg röviden:
2010.02.12-én, pénteken reggel 8.45kor megszületett Boti (gyorsan és komplikációmentesen), 55 centivel és 3,4 kilóval. hétfőn du jöttünk haza.
ha érdekelnek vkit egyéb részletek, az visítson
8) :wink:

tejem nincs éppen dögivel, de serényen dolgozom rajta; Boti meg lusta szopni ami nem lendít az ügyünkön túlzottan, de igyekszünk... igyekszünk...

Kép

Kép
redwings
 
 


Red,

néztem az iwiwen, csodaszép Botond babátok lett. még egyszer gratulálok hozzá. remélem fájdalommentesen jött a világra. remélem tejcsi beindul hamarosan, ahogy Boti is a szopiban. kívánok jó egészséget.

Kép
gota79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?