Új privát üzeneted érkezett!

Szilvike!

ÚÚÚgy ráértem, hogy hirtelenjében kivasaltam mindent, mostam két adagot és összepakoltam az egész házat! :lol:
Annyira tunya voltam, hogy fel kellett dobjam magam valami hülyeséggel! :wink:
Holnap reggel 8-ra jön vendég!

Képzeljétek hogy jártam! :cry:
A hajamat csak szinezem mosst, hogy lehessen tovább világosítani, de borzalmas, mert befestem és rá 3 nappal már le is dobja a festéket!
Ráadásul ez a szinező nem fogja be az ősz hajszálakat! :evil:
Gondoltam lejárt a 4 hét megyek egy újabb körre a fodrászomhoz! Hívtam délután, de kiderült, hogy szegénynek eltört karja sielés közben! :shock: :( :cry:
Szóval minimum 6 hétig nem dolgozik! :cry: :cry: :cry:
Most talizom vele csütörtökön, és megnézi a fejemet és veszek tőle hajfestéket, mert mást nem merek rákenni most, nehogy túlságosan befogja, hogy lehessen szőkíteni még!

Zsandika! Elfelejtettem írni, ma délelőtt nem voltunk itthon, holnap beugorhatsz a ruciért kb. 10-ig dolgozom!

Mia! Jaaaaaaaj Te szegény, mi lett a gépeddel??????
Olyan jó ez az új kép Rólad és vonalzód meg csúúúúúúúcs, VÉGRE LÁTOM MENNYI IDŐS PATRIK!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Ezekkel a hetekkel nem voltam kibékülve!
Pétered nem jön masszázsra? Jó rég járt erre!

Péntek délelőttöm szabad, nem talizunk? Jöhettek Ti is hozzánk!Infrázol egyet én meg babázom addig! :wink: Csinálok egy cézár salit, fél 13h felé meg hazavinnélek!

LÁNYOK!!!! A februári akcióm keretében, most ingyen ki lehet próbálni az infraszaunát! :wink:

Bakker úgy belerúgtam előbb a szekrénybe a kislábujjammal, hogy majdnem elájultam! :shock:
Vendég

Orsi,
Jöhetsz hozzám is vasalni :D Tovább szőkíteni? Nem barna hajat akartál? Jó hogy meglett a kutyád.

Mimi,
Semmi gond, amúgy is rohantunk még boltba, de úgy örülök hogy megtaláltátok :D Képzeld az ismerősöm a ti utcátokban lakik :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Köszi csajok!Aranyosak vagytok! :) Na,most egy darabig nem én zárom a napot!Ki lesz az utolsó üziküldő? :) Dorina 2 napja egy kisangyal.Mennyivel könnyebb lett volna itthon hagynom,ha levágott volna 1-2 hisztit! :? :)

Orsi!Köszi!
Neked pedig jobbulást!
Már akartam kérdezni,hogy mi van tesóddal.Hát ez nagyon nem jó hír! :( Szívből kívánom,hogy rendeződjenek a dolgai!
Jaj,de jó,hogy megkerült Marcipán!
Nem tudom hogy jutott eszébe Dorinának,de ma azt mondta,hogy Bubu pörgött a hintával és fellökte.Meglepődtem,mert Buburól nem szoktunk beszélni,csak Bogiról. :)

Edit!65 ezer nem kevés.De az sem állapot,hogy állandóan gyomorgörccsel menjél dolgozni.

Mangora!Anyu mondta ma,hogy a Bethesda lett a második az év kórháza szavazáson,a harmadik pedig az Onkológia.Engem kicsit megnyugtatott ez.Remélem Téged is. :wink:

Andi!Dorinát a bili nem nagyon érdekli.Inkább a Wc.Nyáron sokat pucérkodott,gondoltam segít valamit,hogy szobatiszta legyen.De akkor még szerintem kicsi volt hozzá.Én nem erőltetem.Én is csináltam azt,hogy fürdés előtt bilire ültettem,de leszált róla és a szőnyegre csurgatott.Na,mondom ez nem lesz így jó.A lényeg,hogy mire ovis lesz,addigra ne kelljen pelus.Szóval Zsombi sincs lemaradva.

Zsand!Már mondogattam Neki,hogy nem leszek itthon.Szerintem megértette,mert mikor kérdeztük,hogy hova megyek,Ő hol lesz,akkor mindig jól megválaszolta.Jaj,alig bírtam elszakadni Tőle,mikor átvittem Mamához.Mikor elköszöntem,mindig hívott vissza játszani. :(

Na,most lépek,nem tudom mikor jövök.Hajnit kinevezzük postásnak! :) Vigyázzatok Magatokra!

Kép
tierno

Sziasztok!

Mukodesre birtam a billentyuzetem, de az utolsokat rugja, remelem meg tudom irni az uzenetet...Azt irja a gep hogy hibas a hardware, huzzam ki, dugjam be ha jo, akkor jo, ha nem megy, akkor vegyek masikat. :mrgreen: Hat erre magatol is rajottem, hehehee. Windows :D:D

Naszoval:

Tul vagyunk az oltason, gyerek jol van, egyenlore nincs laz, egesz nap jokedvu volt, most is az... :D Aludtunk, jatszottunk, kockara zabalta magat,szoval minden tuti. :D

Orsi:
Usziba szombaton csak naplemente utan mennek, ha TUDNEK. Viszont, nekem penteken jon a mensim (hajtepos szmajli) es akkor en 5 napig nem uszkalok, max a sajat veremben.... :( Szoval legeloszor jovo szerdan vagyok szalonkepes a pancsira. Ha az jo akkor megyunk?

Huha, akkor meglesz a szep cucc az agyatokra! Nagyon kivi vagyok!!!!!
Figyi, a karpitos, akinel jartal, gondolom vallal butor athuzast is (hulye kerdes, hiszen az a munkaja.....) Lassan at kell huzatnunk az etkezot, mar lemaszik rola a huzat .... :S
Nem tudsz valamit az arakrol? ;)

Judy:
600 oldalas konyv! (elgondolkodott szmajli) Hat, vagy a nagylexikont kaptad, vagy egy Bibliat. :D:D:D:D:D
Ezek szerint lesz mivel toltened a buksid. Mar ha lesz idod ra. :D:D:D

Kriszti: jegdiszko :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nem tudom miert volt a hacacare tegnap, de nem hiszem hogy a napirend miatt. Nagyon ehes napja volt es meg a pocija is fajt....de ma kipakolta magabol a cuccost rendesen. :D:D:D Vigyorog is azota non-stop...
Ja az estenk: nem ebredt fel a gyerek, igy nem furdettuk, csak a 11 oras etetes valosult meg ejfelkor. :D De azt is vegigaludta. :D

Noémi: Igen, ha valaki szenvedelybeteg, eppen az a gond hogy nem ismeri fel a sajat bajat, igy esze agaban sincs bevonulni magatol a diliosztalyra. (Mert ugye "befogadnak" ha indokolt, hiszen engem is tart karokkal vartak...
De ahogy elneztem - ott is volt mindenfele beteg,- sokan csak azt vartak hogy kijussanak es folytassak amit addig is csinaltak. :(

Most ennyire futotta!

Kriszti, Brigi!
Ha nem tudnek holnap jonni akkor:
A szivemben foglak hordozni benneteket es imadkozom a mutetek sikeressegeert! Varlak vissza benneteket!!!! :)

Most L! Puszka

sünciboglya

Na, vegigolvastam a "litania"-t Orsi sortuz-uzeneteivel tuzdelve :D:D::D
Hat tenyleg nagyon kilehettel Orsi!

Orsi: Peter menne masszazsra, mar emlitette csak nagyon be volt fogva a mult hetekben. :( Latom rajta hogy faradt! Nekem is kene masszazs, meg az a parafinos cucc. A kezeimet-labaimat elinteztam, tovig vagtam mindent! (irto ronda de legalabb nem idegesit!) Jah, meg azt szeretnem tudni hogy mikor kezdhetjuk a celluitmasszazst? ;) Jol viselkedtem a Farsangon is! ;)
JAJ FODRASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pont azt akartam kerzedni hogy mehetnek-e esetleg a fodrincsodhoz. :( Levagtam a hajam de nem tokeletes a ket oldala. De mivel a csuklom nem mukodik keptelen vagyok tisztessegesen megcsinalni. :(

vonalzo: Ideje volt mar frissiteni....kicsivel kevesebb katica...
:) Es ezt most teljesen en rajzoltam. :D
Persze, mert tegnap ejjel nem tudtam aludni, annyira paraztam a reggeli oltas miatt.... akkor vagtam le a seromat is rovidre. :D:D:D:D aaaaaaaaa, nagyon jo erzes am. :D

LANYOK, TUD VALAKI EGY MUKODOKEPES FODRASZT?
Tulajdonkeppen csak igazitani kell, nekem a lenyeg az, hogy ne legyen draga. ;)

En mar beletorodtem, annyira fajnak a csukloim hogy a cumisuveg kinyitasa farkasuvoltesek kozepette lehetseges csak...(marmint en uvoltok-vonyitok, a cumisuveg meg csak rohog rajtam!)

Kriszti: Felfujhatos gumimatrac, pluss boritasu, Tesco-ban vagy Auchan-ban lehet kapni, mindossze 3000 ft-ert !!!!! En mindig azon aludtam ha anyuhoz mentem. :D
(sajnos 1 ev utan tonkrement, de most neked jol jonne. Elnezest hogy csak most jutott eszembe, ahogy Mimit olvastam, magamtol nem jott volna be most sem.)

Szilvi:
Nem mondod hogy nem volt hozza a melleklet!!!!!!!!!!!!A g-mailt megneztem, abban ott van..... en nem ertek mar semmit. ELKULDOM MOST!!! Turoba :(
Holnap a dilidokihoz megyek, viszont ha te otthon leszel akkor mi is beugorhatunk erte amikor vegeztunk... :) (Remelem nem tartanak bent, heheehe)

Lilinek nagy gratula a klotyobakaihoz. :D

MIERT VAN AZ HOGY VAN UZENETEM ES NEM IRJA KI ??????????????????? Kapok ertesitot, erre itt meg az irja hogy no new messages! Ah, nem az en napom ez a mai!

AVATAR fotom: ez az amit a Farsang napjan otthon keszitettem, a viragocskakkal a homlokomon. "Kicsit" (kicsit?) feljavitottam ugy tettem ki. :D:D:D:D
Nem baj, Szilvi hamlaszto bigyoja utan majd tenyleg olyan lesz a borom. :mrgreen:

Most L! Puszka

sünciboglya

Kép

sünciboglya

Kép

sünciboglya

Jó reggelt!

Atyám/anyám..Mia Te tényleg hajnalban itt garázdálkodtál?? :lol:

Kriszti, Brigi!
Én imát nem tudok mondok,de gondolok rátok egész nap!

Mia!
Én jó fodrászt Budaörsön tudok a lakótelepen,és ők olcsók is.A Fanninak a haját 3000körül vágták le,ugyan azt máshol kb 5000ft ért csinálják meg...
Viszont lehet oda be kell jelentkezni.

mimi12

Szilvi!

6darab székünk van:))

még jövök............ :wink:
Vendég

sziasztok!

Mimi: koszi, sajnos az nekem messze van :(
Itt kene valahol, kozel.

sünciboglya

Mia!

Csak gyorsan mert pörgés van, már reggel akartam írni, ha jó neked a péntek akkor, vegyél festéket és befestem és ha nem akarsz különösebb frizkót én levágom neked!!!!! A lányokét is én vágom, van hajvágó ollóm is!
Csak akkor vegyél festéket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Orsi!
Itt is dolog van, ezért nem tudok ma menni, de holnap tuti mennék, ha jó Neked, mert vásárolnom is kell menni.

A.
Vendég

Nekem meg idom talan lenne, de ez a fos billentyuzet egyszer muxik egyszer nem!
Ha eldugulnek hosszabb idore akkor vegleg kifekudt! (Ejjel az eger is szorakozott, szerintem ugy be fog dolni a Windows-om mint a reszeg hazmester szilveszterkor.....)

Puszka!

Kép

sünciboglya

Friss hírek: Brigit holnap reggel 9-kor műtik. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Képzeljétek, a vizsgálatok és a vizit után hazaengedtek minket éjszakára. Letettem a nagyesküt, hogy minden hóakadály ellenére holnap reggel legkésőbb 7-re ott leszünk :lol:
Aranyos volt a főorvos néni, mert az altatóorvos nem engedett volna haza minket, de ő igen. Mondta hogy így is tele van az osztály, így nekik is könnyebb!

Brigi, tudom hogy most nem olvasod, de ezt a 2. helyet én is hallottam. Hát csajok ettől függetlenül elég zord körülmények vannak, és ez még egy szuper jó helynek számít!!!
Mimi ötlete a hálózsákkal meg Mia ötlete a matraccal nagyon jó, de a kórteremben annyi hely sincs,hogy a széket a kiságy mellé lehessen húzni... Ott álltam végig mellette amíg sikerült elaltatnom :( Van egy külön szoba az anyáknak, de oda nem mehet a gyerek és az az egész szoba szinte csak ágyból áll és még így is csak kb fele annyi hely van, mint ahány anyuka :(
Na no comment, de legalább csak egy éjszakát kell bent lennünk, nagy könnyebbség!

Marcit is reggel 9-kor műtik majd!

Pussz mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Drága Marci!
Nagyon szorítok Neked, hogy minden zökkenőmentes legyen.

Kriszti!
Neked sok energiát és türelmet a holnapi és holnaputáni naphoz!!!
Szerencse, hogy hazaengedtek. Reggel vigyázzatok, mert ismét mondja a havazást most néztem a koponyeg,hun.
Valakinek dobj egy smst holnap délután légyszi légyszi!!!

Hogy sikerült a torta, apa örült az ajándéknak??
Puszi Nektek
Vendég

Kriszti!
Amikor Dorinát altatták, orrmanduláját vették ki 3és fél évesen.
Reggel kapott valami löttyött amitől, minden mindegy volt neki.
Aggódtam, hogy hogy fog elmenni az altatóssal, de sima ügy volt. Aztán a folyosón rágtuk a körmünket, aztán kijött egy nővér, persze én lerohantam, hogy alszik e a gyerek erre ő dehogy alszik, beszélgetnek, mondom neki egy gyerekről beszélünk, mire ő egészen biztos. Akor nekem ez a nővér azt mondta, hogy mindent elkövetnek, hogy mosolyogva aludjon el a gyerek, mert akor úgy is fog ébredni. Kihozták a műtőből, szegénykém dobálta magát 5 percig, amire később nem emlékezett, ez elég rossz látvány volt. Aztán fölébredt és kérdezte, hogy mikor lesz a műtét.
Szóval nagyon simán ment minden, délután pedig már a folyosón sétált.
Persze tudom, hogy nem egy korosztályról beszélünk és a műtéti eljárás sem ugyanaz, de ne izgulj én is nagyon féltem, nem aludtam éjszaka, de sima ügy volt!!

szorítok nagyon!!!
Vendég

Voltunk a dilidokinal, minden OK. Meg par honapig kell szedni a bogyeszokat, aztan majd leszoktatnak rola. :D

Kriszti: de jo hogy otthon aludhattok!! :D

Most L........ majd kesobb meg visszanezek ha lesz idom. :)

sünciboglya

Marci nagyon izgulunk érted !!!Reméljük minden rendben megy !!!

Tomika orrmandulaműtétje 2,5 évesen minket jobban megviselt , mint őt, bár nekünk volt saját ágy Tomikáéval szemben apuka aludt széken éjjel !!! :oops:

Zsand

Igen mi sem aludtunk egész éjjel figyeltünk, nehogy hanyatt feküdjön, mert egy bugyuta nővérke ránkhozta a szívbajt, hogy megfullad, ha hanyatt fekszik. :oops:

Orsi

Nagyon ügyike vagy manikűr, masszázs, hajvágás !!!!

Tesó ügyben nem irigyellek, nekem is van egy gyagya tesóm 3 csomó után bolondult bele egy 20 évvel fiatalabb csajsziba, elvált, de azóta sem találja a helyét.Akkor én is nagyon haragudtam rá !!! De csak a tesóm !!!!!Az új barátnőt nem tudtam elfogadni !!

Hajni

Miért műtik Brigit ???
(lemaradtam bocsika)

Mia

Patrik gyönyörű kisbaba !!!!

Tierno

Hát igen nekünk nagyon sokat számít , hogy 110 vagy 175 nem mindegy de egyre jobban a kevesebb felé hajlok, mert félek, hogy erre teljesen rámegyek idegileg !!!! :oops: 8)

Dolliról tudtok valamit ????????

Kép
kditke

Andi! Köszi az energiákat, küldök majd smst Miának meg Szilvinek!

Azt mondta az altatóorvos hogy először infúziót kötnek be, utána meg vmit az orrába cseppentenek, ettől fog ő elbódulni, majd viszik a műtőbe. Ott kap még altatógázt, amíg az érzéstelenítést megcsinálják, mert nem altatják, hanem epidurállal érzéstelenítik, de ez vmi más technika, mint a felnőtteknél.
Jó, hogy még a vidámságára is figyeltek Dorinának!
Itt is kedvesek a nővérek és az orvosok is, csak a körülmények pocsékok :( De ez van, az ember a gyerekéért mindent elvisel :)
Megdícsérték Marcit, hogy milyen okos, úgy figyelt és a vizsgálatok alatt sem sírt, csak mikor a vért vették le tőle :)

Hallottam én is, hogy mondtak havat, de majd jó időben felkelünk és beszánkózunk :D

Mia, nagyon tetszik az új vonalzód, mindent kijelez! Megkuksizom majd ezt az oldalt én is! :lol:
Szuper, hogy Patrikkal minden rendben volt az oltás után! Doki néni most nem akarta fogyókúrára fogni?

Na, én mára el! Jók legyetek!

Mangora

Kép
mangora

Edit, egyszerre írtunk :) Itt sajna most látogatási tilalom van, tehát apuka be sem jöhet :( A kórteremben mivel szoptatós anyák is vannak meg amúgy sem jöhetne be :(

Mangora

Kép
mangora

Most csak egy percre, mert most értünk haza farsangról és hulla vagyok!

SZILVIIIIIIIIIIIIIIII! ELSŐ UTAM CSIZMÁBAN A HÁLÓSZOBÁBA VEZETETT! RÁTERÍTETTEM AZ ÁGYRA!
KOMOLYAN MONDOM SÍRVA FAKADTAM ANNYIRA SZÉÉÉÉÉÉÉP LETT!!!!

Nem fotózom le, csak ha kész a fejtámla, hogy teljes legyen az összhatás! :wink: Gyönyörűűűűűű lett, nagyon szépen köszönöm! Azt hogy ennyire hamar megcsinálod álmomban sem gondoltam volna!
NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

sziasztok,

Vagyok csak amióta Lili "külön" alszik, szörnyen rossz. Egész nap csak ordít, ha nem az van amit ő akar és 1mpre nem rá figyelek! :cry: Szóval estére nem marad erőm írni, de olvasok!
KÉREM vissza a jó lányomat!!!

Kriszti, Brigi sokat fogok rátok gondolni!!!!!!

SZILVI SZUPER!!!!!!!!!!!!!!! Ha a gatyó is kész lesz péntekre, akkor átvenném őket egyszerre, ha nem akkor az üléshuzatot mindenképpen átvenném, amikor hozod Lilit oviba?

Csajok pénteken átugornék az outletbe. Nem akarok sokat ott időzni, de ha tényleg nagy leárazás lesz vennék apának egy-két pólot valentin napra. (imádja a márkás pólokat!!!). Szóval a lényeg: van valakinek kedve velem tartani? ÉN úgy tervezem, hogy délben mennénk és 3körül jönnénk, persze Lili hercegnő azért kicsit változtathat az időn. Na valaki?

őőő ja fodrász, én park városban tudok egy jót. Aktuális még? Elküldjem a számot?

most megyek mert zsibbad az agyam! Ja és Lili alszik :shock: Már megfürdettük, vacsizott, remélem legalább éjfélig alszik és nem kell fel 8kor és kezd randarílozni mnit tegnap :?

Lini
Kép
kicsi lini

Orsi, Szilvi!
nagyon kíváncsi vagyok az ágytakaróra.
Orsi!
Tök jó, hogy Te valamit kitalálsz és egy két nap és már kész is. Nagyon jó tulajdonság ez!!!!
Holnap mikor mehetnék, tudod csak a ruháér!!

Lini!
Én az iwiwen is olvastam a leárazást, én is ki szeretnék menni, de még nem is említettem apának, olyan ideális lenne ha péntek délelőtt ráérne és kettesbe kimehetnénk, de félek ez nem lesz járható út:(((
Ha nem jön velem akor én csak 1 körül tudok menni, esetleg ott találkozhatunk, de hangsúlyozom ezt ne vedd készpénznek:))

Képzeljétek Dorináék ma só liszt gyurmából busó álarcot készítettek, bámulatos, hogy milyen jó lett, csak kihozta megmutatni az óvónéni, mert még le akarja lakkozni!!! Azért csinálták, hogy elűzzék a telet REMÉLEM SIKERREL JÁRNAK:)))

megyek megfürdetem csajszikámat!!
Vendég

Orsi: Nekem is muti a takaroooooooooot :)

Lini: Enyim gyerek is akkor erzi magat igazan jol ha ott vagyok minden percben. (mi egyutt alszunk, apa ki van passzirozva a masik szobaba.)
De megmondom oszinten, ez a leosztas nekem tokeletes!!!!! Ameddig nem nagyon kell, nem cserelek! ;)

Lini: Ha delutan mesz az Outletbe, talan tudnek en is menni. (delelott mar van progim)

Fodrasz: koszonom szepen hogy gondoltal ram,azota megoldodott! :D (vettem egy nullasgepet, nem kispalyazom) ;)
(ez csak moka volt......)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

De telleg, elneztem a par eve keszult fotoimat, hajam a derekam alatt ert.... es naggggggyon suru volt.....
Most meg Lenin hozzam kepest egy szoros orangutan(g)!!!!!!!!

sünciboglya

Sziasztok!

Csak bekukkra, olvasgattam bár csak futólag!
Orsi! Tesód! Jézusom! És még én vagyok elkenődve az enyém miatt! :oops: Jó! Ő sem piskóta, de azért ez nagyon durva. Szegény apud! :( Annyira nem is tudom, hogy ilyenkor mit lehet mondani. Csak azt, hogy bízom benne, hogy hátha észhez tér. Csak kérdés, hogy minek a hatására és mikor.... Á! Baromi nehéz. No majd holnap dumcsi! :wink: Hacsak nem szülök meg éjjel. :lol:

Edit! Én azt hiszem, a nyugit választanám... Hosszú távon nem kifizetődő a stressz, és Tomikád is egy nyugodt, kiegyensúlyozott, mosolygós anyukát kapna! :wink:

Brigi, Kriszti! Továbbra is mennek a drukkok, gondolok Rátok 9-kor (is).

Megyek lányok, mert nagyon kidöglesztettem magam, ráadásul rendszertelenül fájogatok is... :roll:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!!

Nem tudok soha annyit reagálni, amennyit szeretnék, de igyekszem.

Először is, Briginek, Marcinak és Krisztinek is minden jót holnapra!!

Kép

Ditke, nagyon megértem a hezitálásodat. ((Én a 3/4 állásommal keresek csak egy kicsit többet, mint amekkora neked a különbég :shock: :()) Én is nagyon sokat dolgozom, de nem merem "elengedni" egyik állásomat sem, pedig nagyon-nagyon nehéz így. Leginkább a gyerekek miatt, nagyon érzem, hogy több szükségük lenne rám, pedig du-onként, amikor még nem vagyok itthon, a lehető legjobb kezekben vannak, nagymama, nagynéni vigyáznak rájuk, és mégis.. Szóval a több munkaidőt nagyon meg kell fontolni. A többiekkel ellentétben - hogy nehezítsem a dolgod :) - szerintem lehet, h még egy kicsit ki kéne tartanod, mert nagy kincs a szabadidő kicsi gyerek mellett. Szegénykém!

SZILVI, NAGYON KÖSZÖNÖM A RENDELÉST!!!

Szobatisztaság (bár Brigi most nem olvassa): Peti éppen egy évvel idősebb Dorinánál, de most lett szobatiszta. Most viszont gyakorlatilag két nap alatt. Pénteken beteg lett, akkor volt először gatyában, vasárnap már úgy mentünk az Ikeába, és nem lett baj. A két nagyobb is így, viszonylag későn, de pillanatok alatt vált szt-vá, Adél hamarabb kezdte, de kb akkorra (2,5 éves korára) lett szt, mint a nagyok. Csak ők nagyságrendekkel kevesebb buygit pisiltek össze :).

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Most beszéltem telefonon Apácskával aki úton van haza Tatabányáról és szakad a hó, alig tud haladni a kocsival, ráadásul a teherautóval van.
Felhívtam, hogy nem várom meg, mert 5kor keltem és naon fáradt vagyok, erre mondta, hogy naon szakad a hó, így mégiscsak megvárom gondoltam megnézlek Titeket!!!

Szobatisztaság! Nekem is Dorina rövid idő alatt az lett. De ahogy elkezdett szólogatni, hogy pisilnie kell én nem zavartam meg azzal, hogy néha volt rajta pelus néha nem. Akárhová mentünk nem adtam rá, inkább vittem váltás ruhát(ritkán kellett)

Mia!
Ne izgulj, szülés után normális, hogy hullik a hajad. Nekem marék számra hullott. Én beütöttem a google-ba hogy szülés utáni hajhullás és rengeteg cikket lehet olvasni róla, ami persze nem boldogít, de gondolom valamelyest megnyugtat, hogy talán egyszer vége lesz és marad hajad.

Jó éjszakánk lesz a szomszéd 3 dögje az utcán és a mieinket futtatja, na ezzel nincs is gond, de nem csendbe csinálják :evil:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHH! Körülbelül 100szor szóltunk nekik, hogy csináljanak valamit, mert nem lehet aludni, de semmi nem történik!!!
Gondolhatjátok, mikor 5 kutya őrjöngve szaladgál a kerítés mellett mondjuk éjjel 2kor!!!

Kriszti!
nagyon vigyázzatok az úton reggel!!

Lányok!
Ki mit vesz a párjának Valentin napra??

Ébredésmentes jó éjszakát!!!
Vendég

Zsand, ezt nem írtam, de ugyanígy csinálom én is a szobatisztaságot! :) A bölcsiben van 5 (! :) ) alsógatya, 3 nadrág. A táskámban is mindig, minimum egy váltás. Nála az volt az inspiráció, hogy most kapott a rácsos helyett nagyfiús ágyat :), és teljesen komolyan mondta, hogy a nagyfiúk nem hordanak pelenkát. Amikor rá akartam adni, döbbenten nézett és ezt ismételgette, hát ha ő ilyen nagyfiú :), akkor nincs más hátra... (Azért néha elmondom neki, hogy a nagyfiúk a gatyájukat sem pisilik össze, de erre remélem egyre ritkábban lesz szükség. :))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Valentin nap: teljesen véletlenül ezen a hétvégén utaztunk volna el édeskettesben az urammal, de a bébiszitting-rendszerünk összeomlott, utazás halasztva. :) De én semmit, úgy szeretem a férjem egész évben, nem tudom ezt éppen aznap bizonygatni. Vagy kéne? Nemtom.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szasztok!

Csak most jutottam ide... egész nap varrtam.....

Andi, kész a ruci! :lol: Kicsit feltúrbóztam :wink: tettem a derekára szép fehér szalagot.... holnap csörgök!

Orsi, nagyon szívesen!!!!! Örülök, hogy tetszik!!! Várom a fejtámlás képet!!! Kivi leszek, hogy fog kinézni!!!! Ja, ha kell a párnákhoz lokk gyere, kipróbálhatod! :wink:

Brigi, Kriszta-Marci szorítok nektek holnap!!!!!!!

Mia, küldtem pü-t is, mélt is.... Nagggyon cukik vagytok a képen!!!

Zsandi, holnap kiszámolom!!! :wink:
Valentin nap: én szerintem sütök valamit a páromnak.... :wink: meg jó lenne egy mozi is.... hááát, majd meglátjuk.
Remélem DorinaApa rendben hazaérkezik!!!

Dolli, Dolli, Dolli fájdogálsz? Nana, csak nem készülődik Réka?! :D Küldd a sömömöst ha van valami!!!!

Lini, írtam pü-t! Már hétfőn készen voltam a cuccossal.... csak az úúúúgy volt, hogy hétfőn ugye vettem 15cm szalagot kemény 5Ft-ért :lol: a zsebe mellé, mikor megcsináltam, akkor vettem észre, hogy a másik is megindult... na másnap megint a röltexben kezdtem... kérdezte a nőci, mit szeretnék, mondom fekete szalagot!!!! :lol: 15!cm-t jór nevetett, de itt még nem volt vége a történetnek!!! Át akartam vasalni a szalagot, hogy még előtte menjen össze ha össze akarna menni, de forróra volt állítva a vasalóm, szépen elégett :lol: na szerdán megint a röltexben kezdtem..... az eladó már vigyorgott :lol: :lol: mondom megint fekete szalagért jöttem! :lol: de most már 30at vettem, nehogy valami közbe jöjjön és csütörtökön kelljen megint menni.... :lol: :lol: :lol: Szóval bocsi, hogy így elhúzódott... :oops:

Na, mostmár lépek, álmos vagyok....

Jó éjt!!!!
sylph

Rita, írtam pü-t!!!
sylph

Szilvi, mindjárt nézem!
Mozi tökjó ötlet!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Szijasztok, Jó reggelt!

Dollika megyek Érted! Max Anyud közli Velem a jó hírt, hogy megszületett Réka baba! :lol:
8h nem korai?????

Rita igazad van!Én is így gondoltam! Mi holnap után leszünk 10 évesek, én egy Wellness hétvégét találtam ki kettecskén, Apumék jönnek vigyázni csimókra!Viszont elcsúsztattam egy hétre, mert most jött meg nekem! Érthető ugye??? :wink: :lol: Szóval oda csak jövő hétvégén megyünk. Szombatra Apa foglalt mozijegyet(nem akar még valaki jönni? VICC VOLT!!!! :lol: :lol: :lol:)
A Valentin napot nézzük meg!
Ajcsi: én sütök egy szivecske tortát!, a Lidl-ben vettem szilikon formát!
Én még szeretnék valami sexi fehérneműt venni és ha lesz időm, akkor megint készülök, valami korreográfiával! :wink:
Nálunk az ajándék nem nagyon jön be, mert én mindent megveszek magamnak, Apának meg semmi nem kell(DE GENYÓÓÓ VAGYOK! :lol: :lol: :lol: )
Apró meglepik azért vannak, de nem mondanám ajándéknak!
Mondjuk egy piros masnival átkötött futópadnak örülnék! :lol: Vicc volt! :wink: Ja nem volt vicc, mert tényleg örülnék, csak tudom, hogy nincs még itt az ideje!

Na megyek, majd jövök, csak Dollika miatt írok, hogy rettegjen, hogy érkezem Érte! :lol:

Puszi Lányok! Ne haragudjatok, hogy csak ilyen kutyafuttában vagyok mostanság, igyekszem időt keríteni és jönni és reagálni mindenre! :oops:
Vendég

Jóreg!

Orsi! Áh! Nyugodtan gyere, ébren vagyok! :)

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok

tegnap este megint azt hittem menni kell :roll: :roll: de reggelre elmúlt a mehetnék :roll: :lol:

szobatisztaság: nekem mind2 fiú 2,5 évesen lett az pár nap alatt.
akkor jött a jó idő, illetve a kicsi bárányhimlős lett és levettem a pelust róla mert tele volt kiütéssel...és már nem is kellett többé.
a naggyal mi is próbálgattuk korábban is, de nem volt még érett rá.

valentin napot mi nem szeressük :oops: :oops: úgyhogy ajándék se lesz. max szülök neki egy gyereket :lol: :lol: :lol:

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy :lol: :lol: :lol: :lol:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jó reggelt!
Brigi ,Marci ,Kriszta!
Gondolok rátok!

Valentin nap...
Mi nem tartjuk.Több okból is.Én 71-ben születtem,mire itthon a Valentin napot elkezdték tartani,addigra már igencsak túl voltam a bébikoron...most néztem meg 1990-környékén kezdték itthon tartani.
Szóval tényleg,ez az én életemből kimaradt,pont úgy mint pl a Márton nap és a Halloween.
Mikor én gyerek voltam,akkor ezek még nem is voltak ,így felnőtt ként kicsit furán nézek ezekre az ünnepekre.. :D

mimi12

Judy!
Valentin napi kiscsaj ajándékba? :lol: :lol:

mimi12

Sziasztok!

Valentin nap:
mi apró figyelmességet szoktunk.

DorinaApa megérkezett 11kor. A végén csak megvártam, aztán jól elbeszéltük az időt. 1 órakor feküdtünk le.

Belevetem magam a munkába, szép napot mindenkinek, remélem a műtéteseink már túl vannak a műtéten!!!
Vendég

Szilvi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sajnálom, hogy ennyi gond van a gatyóval! Mondom apának, hogy a másik zsebnél is megindult az anyag. Erre ő tudja :shock: No de akkor miért nem szólt?! Hogy szóljak neked!!!! :shock: Err ő: gondolta észre veszed :lol: :lol: :lol:
Ez az ember!!! áááá :twisted: :twisted:

Holnap hozod Lililt bölcsiba? (mindjá megnézem a püt lehet abba írtad) mert annyira de annyira kiváncsi vagyok az ülésre!! Meg arra, hogy mit szól hozzá pocok!

Valentin nap: én pólot szeretnék venni apának. De nem a valentin nap miatt, hanem mert asszem kicsit el van hanyagolva :oops: Mostanában mindig morcos és nem beszélget velem, ha meg felhozom ezt neki azt mondja, igen mert én mindig ide irogatok :shock: (Pedig nem is :lol: ) És tudom h egy Tom T. polótól bepisilne örömében és érezné, hogy ő is fontos nekem.
Amúgy én általában sütök vagy főzök valami finomat és vmi sexi fehérneműt is beszerzek, apától meg kikövetelek egy csokit vagy 1 szál virágot (ami 99%ban elmarad és csak másnap kapom meg ha nagyon duzzogok)

Mia: hánytól van nálatok délután? :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Orsi! Köszönöm kényeztetést! :wink: Olyan jó volt dumcsizni is kicsit! :)
Volt sikere a lábamnak. :D

Andi! Neked meg a tegnapot köszi még egyszer! Legközelebb DM után beülhetünk valahova egy forró csokira vagy valamire valahova még dumálni! :D

Judy! Te is jósolgatsz? Hát kivi leszek, melyikünknél jön hamarabb a baba. Biztos ez az idő is bekavar.

Műtétesekről remélem, mihamarabb kapunk hírt! És mindenki minél hamarabb hazamehet!

Valentin nap: nálunk is csak apróság. Egy kis csoki virág vagy hasonló. De én is ígértem Rékát is apának vasárnapra! Egy kis apróságként! :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dollika! Örülök, hogy itt voltál! :D
Szerintem most már csak Rékucival együtt fogtok jönni! :wink:

Nagggggyon köszönöm a kupont, TÜNDÉR VAGY HOGY ESZEDBE JUTOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Én még beszaladtam anyósomhoz beszélni!

Brigit hánykor műtik????? :shock:
Vendég

Orsi! Már Brigi is tuti túl van rajta, ő is 9 órás volt!

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!

Gyors helyzetjelentes:

Marci tul van a muteten, minden rendben ment, most ebredezik! :)
(Kesessel indult a nap, 10 ora utan meg nem kerultek sorra.) De minden OK. :D:D:D:D:D:

Brigi is 9 orara volt kiirva, lehet hogy ott is csuszas volt... bar neki tobb ido kell hogy magahoz terjen es gondolom nem az elso lesz hogy sms-t fog krealni, nagyon bagyadt lesz. ;)
De en tudom hogy minden rendben fog menni nala is!!! :D

Napuszz, rohanok, kesobb jovok olvasni!!!

sünciboglya

LAPTETO, YEAH !!!!

sünciboglya

Szasztok!

Csak egy gyorsra jöttem, írt Kriszti!

Most ébredezik Marci, minden rendben ment! Kicsit tolódott a műtét, nem 9kor kezdték....

Brigiről van valami hír?

Dolli, Te még itt???? Azt hittem már a kórházban vagytok :wink:

Judit, de a gyerkőc milyen szép ajándék lenne!!! :lol:

Rita, örülök, hogy találkoztunk!!!!! Jó volt dumcsizni egy kicsit!!!!

Lini, na jó párod van..... :lol: Én azért meg szoktam nézni, hogy van e még valami más bibi a cuccokon.... Amúgy nem volt gond vele, csak tök vicces volt a helyzet!!! :lol:
Jelentem, az ülés szép lett! :lol: Remélem Nektek is tetszeni fog! :wink:
Olvastam a pü-det! Oksa, akkor valahol talizunk :wink: vagy Andiékfelé vagy nálunk.... addig is jó vásárlást!!!!

Léptem....
sylph

Jajj, Mia egyszerre hoztuk a hírt! :lol:
sylph

Júúúúj, akkor már túl is van rajta!

Hajnika, nem tudtál beszélni még Brigivel?????

Kriszti Marcijáról nincs még hír???

Zsandika, nem jöttél ma! :cry:
Elvigyem a rucit???? Holnap reggel bedobom, csak én nem szoktam arra járni, az már kifelé van tőlünk!

Megvannak a gonbok a fejtámlához, ma megcsináljuk! :D
Olyan kiváncsi vagyok milyen lesz! :D

Mégse pamacsolom magamnak a hajamat, jövő szerdára bejelentkeztem a régi fodrászomhoz! :wink:
ÚÚÚÚÚÚgy várom milyen lesz, most már remélem egy kicsit többet ki lehet hozni a dologból! Tisztában vagyok azzal is, hogy egy fekete haj a fodrászok rémálma és a hiába akarna a vendég világosabb sérót, a kémia rendesen beleszól a dolgokba! :?
Talán most már picit közelebb leszünk az elképzelésemhez. :wink:

Mimi! Igazad van, én sem tudok azonosúlni ezekkel a felvett amcsi ünnepekkel! Csak arra jók, hogy emberek sok-sok pénzt költsenek el! :lol: Virágárusok jól járnak! :wink:
Mindenszentek egyházi ünnep nov. 1-én, a halottak napja eredetileg nov. 2, de állami ünnep lett belőle és nov. 1-én tartjuk!
Nekem se a buli jut róla eszembe, hanem a halottakról a megemlékezés!

Valentin nap nálunk nem a szerelmesek napja, hanem Bubu névnapja! :lol:
Ettől függetlenül ártani nem árt egy kis odafigyelés a párunkra! Ajándék meg nem kell, én vagyok neki a legnagyobb ajándék! :lol: :lol: :lol: Ezt ossza be! :wink:
Vicc volt! :wink:

Liniiiiiiiiiiiiiii! Te sexi fehérneműben fogsz főzni???? :roll: Hmmm. jól hangzik! :lol:

Dolli, vicces lenne, ha vasárnap szülnél, mert innentől Ti is mást ünnepelnétek febr. 14-én! :wink:

Andiiiiiiiiiiiii, a termosz, a könyv!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én olyan hülye vagyok mostanában! :shock:

Milyen fincsi idő van ma, minden olvad! :?
Be kell szereznem a következő 4 hétre egy gumicsizmát, mert mire ez elolvad! :shock:
Vendég

MICSODA??????????????????
RITÁVAL LEHET TALIZNI???????? :shock:

Rita ha erre jársz ide is be lehet ám jönni egy cappuchinóra!!!!! :wink:

Kérdeztem merre laktok, de mivel nem válaszoltál, gondoltam nem publikus! :wink:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?