Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Rodi,

mélységesen felháborodtam a hozzászóláson, de aztán kicsit megnyugodtam, mert jól beolvastak neki.
:evil:

Nati,

jó utat nektek, vigyázzatok a csúszós úton!

Bikfy,

jó síelést, most nagyon kedvez az idő a síeléshez. Ha így esik tovább, azon gondolkodtam, hogy itt az utcán is egyszerűbb lenne síléccel közlekedni :lol:

Babicsek,

amikor nekem ilyen volt akkor azonnal antibiotikumot kaptam. Esetleg mond a dokinak, hogy inszem esetleg terhes lehetsz, van olyan antibogyó amit terhesen is lehet szedni, pl én Semicilint ettem 10 napig a terhesség 10. hetétől mert lebetegedtem.

Dy,

aranyos vagy, hogy még bírod türelemmel, egyenlőre még nem bírtam képet levenni a dvd-ről, megpróbálom a másik laptopon hátha sikerül mert az enyém nem akarja az igazságot...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


NA, sikerült, tehát a képek Öcsiről (egyenlőre így szólítjuk, mivel még mindig nincs nevünk:

Kép

Ezen a fotón látszik a lába között a "pöcök" :wink: :
Kép

Kép

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!! gratulálok a kis Öcsihez!!!

Babicsek,
tőzegáfonya kapszula, napi 3*1, meglátod, holnapra már enyhülnek is a tünetek!!!!!!
És dulcamara (homeós bogyó) ch 15-ös vagy 9-es, 5 golyócska feloldva 2 dl vízben és 1-2 óra alatt elkortyolgatni.
Ha ezeket szeded, elmúlik antibio nélkül is 1-3 nap alatt. Ha nem, akkor érdemes dokihoz menni és antibiot kérni, addigra talán kiderül, hogy van-e pocaklakód.
mindkét szer babásan is szedhető :P . kitartás!!!!!! minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!
Vendég
 

 
 

Nati,

látom a kg-os vonalzód. Diétázni fogsz?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Reggelt!!!!!!!!!!4


Monic
napjában vagy 20x benézek,ma is kukkoltam már mindenhol.... :lol:
Nagyon tündéri a babóca. És milyen kis szégyenlősnek tűnik.... vagy csak éhes,és a kezét rágja?

Babi
én gyógyszert nem vennék be,max homeós bogyókat.
ja,és ami még nagyon jó,én mindig ezt a kúrát alkalmazom:nagy kád jó meleg víz,bele egy jó nagy marék tengeri/konyhasó. és ülj benne legalább 1/2 órát reggel és este. csak utána zuhizz le,mert tudja ám csípni a só a száraz bőrt. :wink: Nekem ez még mindig bevált. Sajna én nagyon felfázós tipus vagyok.... :twisted:
és ami antibiotikum,de terhesen sajna nem szedhető,de ettől 1 nap alatt elmúlik: nolicin a neve,de csak recire adják ki.

én is szeretnék csajok finoman egy kicsit diétázgatni,de úgy hogy nem menjen a szoptatás rovására. Van esetleg valami jó módszeretek erre?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Monic, nagyon édes a pocaklakód! :D

Dy, én sajnos nem tudom, én a szopitól fogytam le, igaz, voltak olyan napok, amikor alig ettem. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok.

Monic: Nagyon jók a képek a kis pöckösről.

Én délelőtt elmentem busszal az ügyeletre, mondanom sem kell, hogy wc sehol, már a csillagokat láttam. A doki felírt egy antibiotikumot, valami port, este kell lefekvés előtt meginni, feloldani teában. Na ez hagyján, közben kiváltottam a gyógyszert a kórházi gyógyszertárban, de ott már annyira kellett pisilnem, hogy szóltam hogy engedjék már meg hogy elintézzem a dolgomat. Rendesek voltak, mert egyébként a vevők részére nincs wc, de megengedték, hogy bemenjek. Legalább 15-20-szor voltam ma pisilni.

Ezt a tőzegáfonyás valamit mondta az orvos, de nem volt a gyógyszertárban. Ott ajánlotta a gyógyszerész hogy van kimondottan erre való gyógynövényekből készített szirup, így megvettem azt is. Na alig vártam hogy jööjjön a busz, mert már megint mehetnékem volt. Hazaérés után rohanok pisilni és képzeljétek véreset pisiltem, meg azóta is mindig. Úgy megijedtem, hogy visszahívtam a dokit, Azt mondta, hogy ha rosszabodik és belázasodok, menjek be a kórházba. Tiszta ideg vagyok. A menzi nem lehet, bár a 28. napon vagyok, de a tüszőrepim a 17-18. nap körül volt. Meg olyankor nem ilyen.

Na most amit kaptam gyógyszereket, egyik sem kedvez a terheseknek. De ha legalább tudnám hogy nincs semmi.....

dy, Nati, monic: Köszi az infókat.

Ja és képzeljétek anyukám is mondta hogy üljek meleg sós vízbe. Erre a doki azt mondta hogy azt nem lehet. És kerüljem a meleg vízben való ücsörgést. Na most ezen menjek el.... Pedig itt a neten is azt írják, hogy az a jó megoldás. Ja és hogy ne egyek csípőset, meg fűszereset.

Szóval elméletileg ez akkor hamar elmúlik ahogy írtátok. Ma meg elakartunk menni moziba is délután megnézni az -avatart. De tutira nem bírom végigülni. :evil:

Kép
babicsek
 
 


Ha csinálnék egy tesztet az nem mutatna semmit még igaz?

Kép
babicsek
 
 


Babicsek,

a melegvízben való ücsörgést szerintem azért nem ajánlják mert ha babás vagy akkor az első 12 hétben TILOS.

Ma lehet, hogy Danika a szüleimnél alszik. Egyenlőre nehezen szánom rá magam, pedig ott is a legjobb kezekben lenne, meg hát el kell kezdeni a szoktatást, mert ha kórházban leszek a Kisöcsivel akkor anyuéknál lesz 5 napot Danci.
Egyszerűen nem tudok elszakadni a fiamtól
:oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Babicsek, Monicnak igaza van! Jobbulást kívánok, Szegénykém, nem irigyellek! :(

Monic, teljesen megértelek, Lexi se aludt még máshol, én se tudok huzamosabb ideig meglenni nélküle.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hát lányok ezzel én is így vagyok. Marcim nélkül nem tudok meglenni.

Volt hogy mi is elmentünk kicsit kikapcsolódni a barátokkal este és állandóan körülötte forgott az agyam, hogy mit csinálhat, pedig tudtam hogy jó kezekben van. De tényleg előbb utóbb el kell kezdeni megedződni.

Amikor meg először hagytam ott idegenek között az oviban az maga volt a pokol. NAgyon nagyon nehéz volt elszakadni tőle.

Monic, beze: A doki azt mondta, hogy a melegben jobban kalakul a gyulladás, vagy valami ilyesmi. De abban is igazatok van, hogy terhességnél sem jó.

Na mindegy tűrök, mást úgysem tehetek, aztán majd csak vége lesz. Mondjuk azon csodálkoztam, hogy vizeletvizsgálatra nem is küldött el. Lehet hogy elmegyek jövőhéten nőgyógyászhoz is. Ennek a hónapak tutira lőttek úgyis most már.

Kép
babicsek
 
 


Babicsek
Jobbulást.

Monic
Még egy fiú. Tele leszel pasikkal, véged lesz. Bence amikor először anyunál aludt, fél óránként hívtam anyut, hogy mi van, hogy van a Bence. Hívam volna 5 percenként is. Tiszta ideg voltam, pedig elvolt Bence és minden oké volt. Ez teljesen normális, hogy ragaszkodunk a gyrmekünkhöz. Hol van a pocakfotó?

Én olvasgatlan titeket, csak nagyon lusta vagyok mindenhez, néha még írni is.

timejka
 
 


Nati
én terhesen az első 12 hétben 3x voltam felfázva. minden alkalommal a meleg sós víz segített. A nógyogyim is ezt javasolta,mint a gyógyszereket. Egy egészséges terhességnél nem lehet semmi gond a babával a meleg víztől...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Babicsek!

Nagyon sajnálom, ami veled történt! A sós vízben való ücsörgés valóban jó, bár én még nem probáltam, de sokaknak bevált már. A nati által ajánlott homeós bogyókat sem kaptál?
Remélem, hogy holnap már sokkal jobban leszel!

Timejka!
És titkolod az eredményeidet? Én kíváncsi lennék rá! Max. össze tudnánk hasonítani az enyémmel. Csak írd meg, hogy hányadik napi volt.

Monic!
Nagyon ari ez a kis fütyis! Látom, a neveken még gondolkodtok. Nem is tudom kinek szurkoljak, neked vagy Danikának, hogy jobban bírjátok először egymás nélkül! :wink:
Biztos, nagyon furcsa érzés lehet!

Dy!
Régen láttunk Grétáról képeket!
HOgy van a nagylány?

Natikám!
Nagyon jó pihenést kívánok!

Bikfyke nagyon belejött a síelésbe! Lehet, hogy a pénteken induló téli olimpiára is nevez! :wink:
Nagyon ügyes, és biztosan nagyon is élvezi, amin nem csodálkozom! Végre van jó kis hó!

rodina74
 
 


[color=blue]Beze, Babicsek[/color],

hát nemrég elvittük, elraktam a hálóingem is amiben alszok, hogy hozzá tudjon bújni, annak jó anya illata van :lol:
Nagyon izgulok hogy fognak boldogulni :oops:

Rodi,

sajnálom, hogy a férjed válla miatt nem tudtatok elmenni síelni. Pedig biztos nagy élmény lett volna megismerkedni Bikfyvel, aztán együtt siklani a havon

Timejka,

jól fogalmaztál, végem van :lol: :lol: Én nagyon fiúpárti vagyok, és az álmom teljesült, hogy megint fiam lesz, de aztán a párom elkezdte mondogatni, hogy mire minden nap megveszem hármuknak a 3 kg kenyeret, meg hétvégén kirántom az 50 szelet rántotthúst, nem lesz sem időm sem kedvem, hogy mondjuk fodrászhoz menjek...
Úgyogy most azon gondolkodunk, hogy legalább a takarításban keresek segítséget, nálunk potom pénzért lehet fogadni valakit a takarításra, majd megkérdezem a barátnőim akikhez járnak, hogy kit ajánlanak aki megbízható és jól dolgozik.
Mert így, hogy könyvelek is szinte minden nap elő kell vennem, meg főmunkahelyem is van, meg két fiam, legalább ez lenne egy kis könnyebbség. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, ez jó ötlet! Remélem, hamar találsz valaki jót!
Mérlegképest végeztél?

Dy, igazad van, de szerintem jobb nem kockáztatni. Én végig el voltam tiltva az ülőfürdőtől, pedig sokkal jobban szeretek fürdeni. :(

Babicsek, mondtad a dokinak, hogy lehet, hogy babás vagy? A legtöbb gyógyszerre ráírják, hogy terhesség alatt nem javallott, de nem okoznak semmit. A gyógyszergyártók így fedik le magukat. Persze jobb félni, mint megijedni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze,

a másoddiplomám PSZF-es Európai uniós pénzügyi szakértő, és mellé a mérlegképest is megcsináltam.
Szoknom kell ám a gondolatot még, hogy egy idegent engedjek be takarítani a házunkba, de a szükség törvényt bont, attól tartok, hogy én mennék rá, hogy nem tudok minden téren olyan profin megfelelni ahogy én azt szeretném.
Biztos megszólnak majd az emberek, hogy urizálok... Kisváros... :? Azt bezzeg senki nem látja, én is és a férjem is a hét 7 napjából 7-et dolgozunk... Na mindegy...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Beze, én amikor Danikával 36 hetes terhes voltam akkor hányás hasmenést kaptam el magas lázzal, kaptam 2 injekciót is, és akkor mondta a háziorvosom, hogyha a betegség nincs rendesen kezelve akkor az sokkal többet árt a babának mint a gyógyszer. És ebben nagyon igazat adok neki.
Mondjuk Danika megszületett 36 hét 6 naposan, de szerintem az a hányással és hasmenéssel járó feszített izommozgásoknak volt köszönhető...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, sz@rd le nagy ívben, hogy ki mit gondol, már bocsi a kifejezésért. Ez a te életed, és ha megteheted, hogy kicsit könnyítesz rajta, akkor igenis tedd meg! Ennyi bőven jár! Ráadásul hamarosan 2 picivel leszel, még nehezebb lesz egy ideig.
A házidokiddal teljesen egyetértek!
2 diploma, gratula, nagyon okos és ügyes vagy! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Mindenkit ellepett a hó? :lol: Itt megint nagyon esik. :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok,
mi hamarosan indulunk... akakrtam táblit rakni, de a múltkor elszállt, és csak egy korábbi van meg, abban meg még alig van infó... de teszek, ha megjöttünk!!!

Addig is:

Bumi,
giga-mega drukk a laparhoz!!!! Remélem mindent rendbe raknak!!!

Babi,
Te gyógyulgassál!!!!

többieknek drukk a ++++ teszthez, az édes babákhoz, az átaludt éjszakákhoz és az élvezetes benti rugdalózásokhoz, hogy szia Anya itt vagyok ám!!!!!

puszi mindenkinke!!!
Vendég
 


Baicsek
Nekem is van valami nyavalyám. Pénteken kicsit fájt a vesém, aztán semmi. Ma fájt a hasam, meg a vesém, elmegyek pisilni, véres a vizeletem. Holnap megyek dokihoz.
Bencével kb. félidős kismama lehettem, aikor volt ilyen bajom.

Monic
Párom keresztanyjának 2 lánya van, apjuk mondta, hogy szegény ő, mennyi tampont és betétet kell majd vennie.
Ha megtehedet, akkor kell is a segítség, mert 2 picivel tényleg nem lesz könnyű, főleg ha még dolgozni is fogsz otthon.

timejka
 
 


Timejka,

micsoda meglátás :lol: Bele sem gondoltam, hogy mennyi pénzt spórolunk majd meg a betéten és a tamponon. 8) Meg a fodrászt, kozmetikust és műkörmöst sem kell fizetni a gyerekeknek. Így tényleg könnyebb lesz segítséget fogadnom :lol:

Sajnálom a véres vizeletet, remélem nincs komoly bajod :cry:

Nati,

jót utat nektek.

Beze,

itt is szakadt egész délelőtt a hó, de mostmár végre elállt. Nekem kicsit lehet, hogy elég a télből... :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok Lányok!

Megvagyok, jobb mint tegnap volt, de még nem az igazi.
Végül is úgy döntöttem, hogy beszedtem a gyógyit este.
Azon gondolkoztam, hogy biztosan sokan voltak már úgy, hogy nem is számítottak babára, nem tervezték és mégis sikerült, és biztos volt olyan is, aki tudtán kívül hogy terhes szedett be gyógyit. Remélem nem lesz baj, de félek attól hogy ha nem szedtem volna be, esetleg nagyobb galibát okozok.

Holnap reggel elmegyek egy nőgyógyászhoz, nem ahhoz akihez a babásodás miatt járok, hanem ez egy régebbi orvosom volt. De lehet hogy el se kéne mennem, majd elmúlik már lassan. Úgy látom nagyon határozott vagyok, vagy mégsem? :lol:

Timejka: Te is???!!! Jaj szegényke, én is jól megijedtem, gondolom te is. Kiváncsi vagyok mit mond az orvos.Nekem már a rózsaszínes pisi elmúlt. Remélem neked is megszűnik hamar. Jobbulást! Nekem mondjuk avesém az nem fájt még eddig. Kopp-kopp-kopp. :?

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!
Számolj be mindenképpen, hogy mit mondott a doki, illetve, hogy hogyan érzed magad!

Bikfykém!
HOgy ment a síelés? Jól éreztétek magatokat?
Apával megbékültetek?

Timejka, te hogy vagy? Te javultál már?

Beze!
Mekkora hó lett nálatok?

rodina74
 
 


Rodi
Majd jövök a hormoneredménnyel. Most megyek orvoshoz. Majd jelentkezem.

timejka
 
 


Sziasztok!

Rodi drága, 20-25 centi friss esett, és még fog a héten. :? Nekem már elég volt, jöhetne a tavasz!!! :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Vesebajom van, véres és fehérjés a vizeletem. Kaptam gyógyit, pénteken pisivel kell reggel visszamennem.

Nekem már nagyon elegem van ebből a hidegből, hóból. Jöhetne a jó idő.

timejka
 
 


Sziasztok!

Timejka: jaj, az nem jó. Mitől van nem mondták?Vigyázz magadra!
Gyorsan megletek az eredményeid!

Én is voltam a körzetinél és kaptam beutalót vérvételre, meg vizeletvizsgálatra. Holnap reggel megyek. Szerdára, csütörtökre meg várom pirit. Most már azt mondom inkább jöjjön meg. Frászt kapnék hogy bevettem a gyógyit és nem okozok e bajt.

Úgyhogy most várakozok, majd az eredménnyel meg vissza kell mennem.

Én is hülyét kapok már ettől a téltől. Mikor jön már a tavasz? Olvadjon már el ez a sok hó. Süssön már a nap, nyíljanak a virágok stb....


Kép

Kép
babicsek
 
 


Ja és ma meg úgy beöltöztem, hogy tök szaruk éreztem magam, alig tudtam leülni, mert alig hajlott a lában a gatyába. :?

Timejka: Milyen gyógyit kaptál?

Monic: Milyen volt Danika nélkül? Hogy bírtad? És ő????

Kép
babicsek
 
 


Babicsek
Felfázásom an. Pisiltem a okinál és van nála ilyen csík, amiből meg tudja nézni a vizeletet. brexin, ofloxacin gyogyót kaptam.

Én nem is mondtam a dokinak, hogy olyan gyógyszert írjon, amit esetleg trhesek is szedhetik. Sőt, jövő héten megyek mamográfiára, mert még nem voltam és az én koromba már illő elmenni.

Most ilyenkor elkaphatom a párom? Csak a vesém fáj.

timejka
 
 


Sziasztok!

Megjöttem, nagyon jó volt, bár sógornőm végig bealakított. Soha nem akarta azt csinálni, mint mi, 3. napra besokalltam. Ettől függetlenül jó volt. Pénteken nézzétek az olimpiát, indulok gyors lesiklásban. :lol: Befutó helyre várnak. :lol:

Tudom, nem hiszitek el, de még mindig pecsételek, immár 2 hete. Közben volt egy normál mensim. 1 hét pecsételés, 4 nap mensi, és azóta is pecsételek. Rákszűrésen nemrég voltam. Az jó lett. Különben már a legrosszabbra is gondolnék.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumi laparjáról valami hír? Sokat járta fejemben.

Felfázásokat sajnálom, nekem 2x is volt ilyen, ezért akarok menni a hsg-re, remélem, nem vagyok elzáródva.

KépKépKép
bikfy
 
 


El kellene mennem nőgyógyászhoz, de nem nagyon merek. Már a gondolattól is ideges vagyok. Mindig félek, hogy még valami kiderül. Áááááááááááá.

Rodi!
Elolvastam a reakciódat a cikkre, jót röhögtem, annak ellenére, hogy ez nagyon komoly dolog. Nem akarok politizálni, de sok esetben forr a vérem. Remélem a lombikot is visszaveszik 3 alkalomra, minek fizetni az 5-öt, aki meddő az úgyis "félértékű" állampolgár. Én már ilyen tervekről is hallottam. Ha így lesz, elköltözünk. Hogy mi megy ebben az országban? :?

KépKépKép
bikfy
 
 


Lassikán indulok, remélem, este lesztek.

Lucuzs hová tűnt? Ő hogy áll most?

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka!

NAgyon sajnálom, hogy így felfáztál!
A gyógyszerre mi van írva a terhességgel kapcsolatban? Én nem ismerem a gyógyszert, úgyhogy passz!
Remélem gyorsan meggyógyultok BAbicsekkel együtt!

Bikfy!
Én már egy korábbi hozzászólásomba jeleztem, hogy az olimpián ott leszel, és én már fogadtam is rád! Remélem jó nagy nyereményt söprök be!
Apa mit szólt az őrült jó síelésedhez?

A lombik számának visszavétele kb. 3 éve volt porondon. Akkor én gyűjtöttem aláírások is, mert vitték a minsizethez, aztán hála istennek levették a napirendről. Szóval én akkor nagyon megijedtem, pedig akkor még azt gondoltam, hogy az inszem elegendő lesz!

Bumi!
Azt hiszem ma vagy cisztaleszíváson! Ha túl vagy rajta, gyere és számolj be, hogy mi van veled! NAgyon szurkolunk.
Én ma viszem vissza apát a kórházba, egy újabb röntgenre, és felülvizsgálatra! Még jó, hogy nem pont ebben a hónapban akartunk inszemezni! Így is aggódtam, hogy 3 hét múlva hogyan lesz ebből anyagleadás! :roll: De aztán megnyugtatott, hogy ő rejtett bal kezes, úgyhogy meg fogja oldani! :wink: :oops:

rodina74
 
 


Sziasztok! Bocs, hogy eltűntem, de nem vagyok a toppon... :?
Ma viszont voltam Tpolcán, uh-n.
- bal oldalon van egy 11 mm-es tüsző, és ennyi :cry:
- mnyh 6 mm
- hétfő inszem (remélem addig megnő...)

Most eléggé el vagyok kenődve, mert egyre rosszabbak a clostys eredményeim. Először 3, aztán 2, most meg csak 1 tüsző és egyre kisebbek. :cry:

Mindenkit puszilok!

Kikinda! Te is nagyon eltűntél! :( mit beszéltél meg a dokiddal?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

a könyvelés eltemetett egy kicsit, de a nagyján túl vagyok, így újra fel tudom venni a tempót.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lucuzs!
Ne legyél elkenődve! Még majdnem egy hét, addig sokat nőhet!
A clostyt sajnos megszokja a szervezet, és lehet, hogy ezért rosszabbak az eredményeid. Ha lett volna pihentetős hónapod, valszínű jobb eredmények lettek volna. A clostyval még az a baj, hogy a mnyh-t közben rombolja! Szóval akkor nekem sem volt 10 mm-nél vastagabb. De 7mm-től már a lombikot is csinálják, annyi pedig jövő hétfőn biztosan megnő!
Szóval, fel a fejjel, és gondolj arra, hogy hányan cserélnénk veled! :wink:
Nekem még, ha szerencsém van legalább 3 hét a köv. inszem!

LÁnyok!
VAsárnap este megnéztem a titkokat! Van benne elég sok hülyeség is, de tényleg nagyon jó! Sok dologban igaza van! Szóval mióta megnéztem, sokkal derűlátóbb vagyok! Aki még nem nézte meg és maga alatt van, ajánlom megnézésre!

http://www.titokfilm.hu/thesecret/

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodikám, ne tudd meg, mióta szeretném megszerezni a Titok című filmet.
Azt hiszem, megvan a ma esti programom. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Lucuzs, ne légy szomorú. Rodinak teljesen igaza van! Fel a fejjel, anno Lexinél nekem 3 tüszőm volt, de csak 1 repedt meg, kettő felszívódott, és van egy csodálatos kislányom!
Voltunk méredzkedni, 10160 gramm és 78 cm a picikém! :D Ja és nem tudom, írtam-e, de sutyiban kijött a 9. és 10. fogunk. :)

Kiki tényleg régen volt.
:roll:

Rodi, én is megnézem majd, köszi. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jó reggelt, merre vagytok? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hali

Élünk még csak Lánykám nem alszik napközben sőt még nyűgi is volt pár napig.

Holnap tanácsadás meg itthon rendezkedünk hogy minden hely ki legyen használva praktikusan.

Majd jövök és olvasok!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.11 14:10-kor.
20150601134430
 
 


Bikfykém!
Remélem tetszett!
Örülök, hogy akkor feltettem ide, mert nem tudtam, hogy érdekel-e valkit.

Beze!
Hú, mekkora lányod van már! ÉS újabb fogacskák is kijöttek! De édi lehet! Hogy viselte a fogzást?

A filmre visszatérve. Nekem használt bár még csak 3 nap telt el. Nem is akartam írni, de annyira odavoltam. Ahogy jobban magamba néztem, úgy éreztem, hogy nem fog összejönni a következő és egyáltalán a baba. Szégyeltem is ide írni róla. De mióta megnéztem a filmet - nem kell mindent elhinni és elfogadni, ami benne van -, de azóta úgy érzem, hogy nem állíthat meg semmi. MÉg a napjaim is vidámabbak. Most ezt az állapotot szeretném átmenteni a stimura. Ha úgy látom, hogy kezdek depisedni, akkor újra meg fogom nézni!

Bumikám!
Halihó! Hol vagy? Várjuk a híreket!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodi, bizony, nagyon megnőtt a kis tündérkém. :D A fogacskák most nem viselték meg, annyi talán, hogy felébredt éjszaka, de az sem volt vészes. De szerintem megint jönnek, mert jó sok kaki van egy nap. :wink:
Dehogyisnem, hamarosan kismama leszel!!! Aztán anyuka! Ellenvetést nem fogadok el! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Most vettem észre, hogy elkezdtem barnázni, de remélem ez a mensi lesz. Ma vagyok a 28. napon, még talán soha nem jött meg időre a mensim. Holnap reggelre ki fog derülni! Ha ez a mensi lesz, akkor ezt a sok sportnak és a napi 1 barátcserje kapszulának köszönhetem! Remélem, hogy nem a hetekig barnázók túl népes táborába kerülök!
Látjátok mire képes a titok!

Beze!
Hát igen, a képeken nem is látszik, hogy milyen nagy már a lánykád! Hihetetlen! Nagyon ügyes, ha most jól viselte!
Amikor jönnek a fogak, fáj neki, és ezért kakil többet? Lehet, hogy hülye kérdés, de én nem tudom! :oops:

Most úgy érzem, hogy sikerülni fog, mert sikerülnie kell!

rodina74
 
 


Bumiról semmi hír?
Máshova nem írogat, hogy tudjuk mi van vele?

rodina74
 
 


Bikfyke, hol vagy?
HOl vagytok többiek?
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

rodina74
 
 


Na, ha nem jön senki, megyek hajat mosni!
:twisted:

rodina74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: