Sziasztok!
Már tök éhes vagyok.
De már hűl a kajám!
Cicamica most evett és már alszik is.
Edit! Köszi a tippet tüzifa ügyben, eddig ugyebár nem volt lehetőségünk (anyagi) venni egy egész vagy akár egy fél fűtési szezonra valót, merthát ugye a GYED-ből!
Talán majd idén. Régen mindig vettünk, valószínű visszatérünk régi jó szokásunkra.
Imádom, ha fával fűtünk. A gáz az meg ennyi ilyen hidegben. Ez van. De én nyáron nem fizetek, csak amit a bojler fogyaszt, az meg kutyagumi. Régen 3 havonta számolták el, de aztán egyszer berágtam egy év végi elszámolás, áremelésnél, mert ők kalkulálták, hogy az áremeléskor mennyit fogyasztottam, stb., úgyhogy azóta havi diktálós vagyok. Nekem az Égáz ne kalkulálgasson, ha lusták kijönni leolvasni az órát áremeléskor. Na akkor kiakadtam, azóta így vagyunk.
Kivi leszek arra, amit a kis állatkák WC-re szoktatásáról írsz.
Tök édi lesz majd, ha a "Jeó", tudjátok, a Rózsa Gyuri frizurás oroszlán is megy a WC-re. Alfit rárakni azért komoly lenne, de Lara tudja, hogy Alfika kint "piszil".
Jajj, akkora egy címeres ökör vagyok, hát persze, már emlékszem, amit Milán golyójáról írtál. Bocs, hogy ilyen hülye vagyok, bár már nem csoda, ha bekattantam. Jajjj, szegénykém. Hát ja, rutinozhatnának máson is, nem a kis Picasson. Haláli, ahogy fest, jó meleg lehet nálatok, ha egy szál nyakláncban fest a mívészúr.
Meg bátor csajszi vagy, hogy mindezt a szoba közepén engeded.
De ahogy látom, nincs miért aggódni, mert nagyon ügyes Milán.
Na, akkor a Te mosogatógéped is meghülyült. Enyém azóta jól működik megint, kopp-kopp-kopp, de engem is megijesztett egy percre, hogy beszarik. Na akkor irány az Electroworld. De basszus reggel fél 7-ig mosogatott? Az enyém azért egy óra után leállt és villogtatta a lámpáit, hogy valami gebasz van. Amúgy enyém eléggé labiliska, nem egy nagy márka, Indesit, soha többet semmit nem veszek, ami Indesit, mert én a mosógéppel (a régi az volt) is szívtam, meg hát ez a mosogatógép is állandóan packázik velem. Igaz, hogy magától meggyógyul, de az infarktust hozza rám. Jó, mondjuk Miele-re meg nincs pénzem, hihi.
Anna!
Fent említett okok miatt a gázszámla elszámoló ugyan, de egyhavi.
Nem tudlak megnyugtatni. Laura lapján is nézted a képeket? Ott is édik vannak. Mármint az iwiwen. Alig vagyok szerény, mi?
Spongyabobot egyszerűen rühellem. Laci nézi.
38 éves.
Ezért Laura is néha látja, de az nem köti le, csak a Kisvakond és a tojás. Hát a tököm kivan már attól is.
Aranyos, nade nem 10-szer egymás után. És kommentálja, mikor ugatnak a kutyák, mikor ott a csirke a képernyőn, mindent mondd, megzabálom.
Képet a farsangról követelek! Jó bulizást!
Melinda!
Remélem sikerül hazajutnotok Húsvétra. Csak utána nehogy Te is eltűnj mint Évi!
Remélem minden rendben van velük, komolyan aggasztó, hogy azóta sem jelentkezik.
A bárány nekem nem bejövős. Itt van egy nagy birkahodály, tőlünk nem messze. Namármost nyáron, mikor kánikula van, szépen leül a birkaszag a házak közé, isteni a nyomott melegben, mikor végre éjjel ablakot tudnál nyitni.
Innentől hozzánk bárány, birka be nem teszi a lábát! Tudom, hogy a disznó is büdös, de az nincs itt a közelben.
Viccet félretéve, mi soha nem ettünk igazán sok birkahusit, talán azért is nem kedvelem túlzottan, mert mikor ettem, akkor meg nem ízlett. De természetesen nektek jó étvágyat hozzá, remélem összejön a találkozás és akkor az is meglesz. Erdélybe eljutni még mindig nagy vágyam, de szerintem majd pár év múlva, ha már Laura is értékelni fogja, okos nagylány lesz, kibírja az utat, és a mászkálást. Idén szerintem megint vízpart lesz, mert neki még az való.
Köménymaglevest még sosem csináltam. A májat viszont szeressük.
Örülök, hogy Dávid nem félt a kutyitól. Nem is kell. Persze jó,ha előbb az ember tisztázza a gazdival, hogy mennyire tűrőképes a kutya, mert aztán Laura is összefogdosna minden állatot ami szembejön, de hát ugye nem minden kutyust lehet. Érdekes, hogy Alfi még tőlünk sem viseli el, ha a lábát megfogjuk. Laurának engedi.
Csak bennem áll meg az ütő, úgyhogy nemigen engedem a kislánynak, mert Alfikának picikorából van egy rossz élménye, mikor az állatorvosnál le kellett fogni a lábait, és azóta nem engedi, odakap. De Larának eddig elviselte, igaz hamar el lett onnan terelve a gyerek.
Na, nem fosom tovább a szót, ebédelek, és Dallast nézek.
Szép délutánt!