Új privát üzeneted érkezett!

Az orvos a "3 napos láz" betegséget diagnosztizálta, mert semmi más tünetet nem talált ő sem, csak a fül mögötti nyirokcsomók vannak megduzzadva. Elvileg a 3. napon ki kellene jönnie kiütéseknek is, először az arcán, aztán a testén és végül a végtagjain, ami 12-24 óra alatt el is múlik. Zita, lehet, nektek is ilyen volt.

Marci rekordokat döntöget, most fektetés után 39,6-tal raktuk le aludni. :( Délben nagyon készen volt szegény, csak hevert az ölemben, de este egészen jól elvolt, pedig most magasabb volt a láza. Remélem, ez már a javulás jele, és igaza lesz a dokinak. Akkor már csak egy napot kell kihúzni. :)

Egyébként nagyon meglepett ma a doki. Délelőtt felhívtam, hogy kijönne-e, akkor még azt mondta, vigyem be a rendelésre Marcit délután. Aztán 1-kor felhívott, hogy hogy van a gyerek, és mikor mondtam, hogy még lázasabb, közölte, hogy jó, akkor kijön.

Még jó hogy írtatok mostanában a gyerekorvos tarifákról, mert mikor kérdeztem, hogy mivel tartozom, azt mondta, amennyivel gondolom. Úgyhogy kétezret adtam neki, remélem, legközelebb is kijön ennyiért. Bár óradíjnak nem rossz ez sem.
jaspis
 
 


Jó reggelt,

Zizi,
Na ez így nagyon jó h ennyien lesznek felvigyázásra.
500 km, abból szinte 200 a határig, nagyon jó, drukk h minden rendben legyen az úton.

Zita,
Nem lehet h 3 napos láz utáni kiütések ?

Jaspis,
Ilyen magas láz esetére a priznic és hűtőfürdőt is lehet ám alkalmazni, doki nem mondta ?
Gyors gyógyulást Nektek.

Velünk minden oké, fiúk alszanak, kezdek tanulni egy kis nyelvtant, remélem reggel 8-ig tudok aztán du még szintén kétórás etapot tervezek. Brrr

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Sziasztok!

Nem is tudtam, hogy a 3 napos láz után kiütések is jönnek. Ebből a szempontból is tök jó egy ilyen fórum, mert ha esetleg majd Flónak lesz ez a baja, nem fogok úgy megijedni.

Zita, Jaspis, hogy vannak ma a beteg gyerekek? :)

Azt el is felejtettem írni tegnap, hogy kb. 2 perc alatt sorra kerültünk a Központi Okmányirodában és 10 perc alatt végeztünk is. Azt mondta a hölgy, hogy lehet, hogy már mára kész lesz Flóra útlevele. Szuper!
Odafelé a férjem vitt minket, de vissza már taxival jöttünk, mert Ádám ott dolgozik nagyon közel a Visegrádi utcához, nem lett volna értelme eljönnie onnan.
Nekem meg sikerült bent hagyni a taxiban a pénztárcámat. Nagyon rendes volt a sofőr, mert szólt, én észre sem vettem volna. Szegény Ádám ma mehetett ki Kőbányára a taxis cég központjába a pénztárcáért.

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 

 
 

Köszi mindenkinek az érdeklődést. :)

Hajnal 1-kor lement a láza (37,1), és ennek örömére úgy döntött, hogy akkor ő már jól van, és nem is alszik. 3-ig nyúztuk egymást, akkorra nagy nehezen elaludt mellettem a kanapén, de reggelig még párszor ébredt inni, vagy csak a hajamat cibálni. Reggel is csak hőemelkedése volt (37,5), bár kiütéseket még nem láttam rajta.

Most persze durmol már több mint két órája, gondolom pótolja az éjszakát. Remélem, láztalanul ébred.

Nem tudom, hogy akinek rosszul alszik a gyereke, hogy tud vele nappal kedves és odafigyelő lenni. Szégyen, nem szégyen, reggel le tudtam volna harapni a gyerek fejét, bár nagyon örültem, hogy nem lázas, egy pillanat alatt a plafonon voltam az igzés-mozgástól. :(
jaspis
 
 


Jaspis, hát néha nem könnyű, néha én is ingerült vagyok, pedig nyilván nem direkt csinálják az éjszakai keléseket :roll:

Julcsinak ma változó a kedélye, a pöttyök még megvannak, felhívtam a dokinkat, azt mondta valszeg a vírustól, de azért inkább megnézné. Úgyhogy ha felébred, akkor elviszem hozzá. Ha nem érünk oda rendelésre, akkor azt beszéltük, hogy kijön dokinéni. Ő ajánlotta, tök rendes.

Marci eszik rendesen? Julcsi csak cicit hajlandó. Bár ő ugye máskor is csak nagyon keveset eszik rendes kaját. Amúgy én egyre kevésbé hiszek az anyatej "csodatévő erejében". Azt hittem ha szoptatok, legalább az első telet megússzuk betegségek nélkül, hát nagyot tévedtem. :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Kubu:
Mi az a vitamin, amit szed Marci a Lenkeitől? Van kimondottan babáknak?
Én félek adni bármit Botinak, mert nem akarom az étvágyát növelni még :-)!
Van honalapja is a Lenkeinek...mindjárt rárepülök, mert kíváncsi vagyok!

Jaspis:
Az én szememben abszolút normális amit írtál...nekem elég sűrűn elszáll az agyam a gyermektől...sajnos türelmetlen típus is vagyok, de azért ehhez kellenek idegek! Meg tudod mi a nagy igazság, hogy nem anyu robot van, hanem anyu ember van és mert szülünk gyereket nem változunk robottá...
Persze érzem, hogy sokmindenre nevel a gyerek, de alapvetően nem változunk.
Látod, mondtam én, hogy 3 napos láz, annyira tipikus, hogy semmi más nincs csak atom magas láz.

Zita:
Szerintem is csak a láz és a vírus utóhatása, vagy lehet Julcsi is 3 napos volt :-) ! Azért lássa orvos, bizti ami bizti.

Az anyatejnek szerintem a hosszútávú fejlődésben van talán nagyobb szerepe...tapasztalataim szerint ugyanúgy megbetegszik egy anyatejes mint egy tápszeres baba...
Julcsinak nem kéne már étkeznie több fincsi emberi étket???

Zizi:
Ezt mondtam, hogy a központi okmányirodában gördülékenyen mennek a dolgok én oda fogok menni mindennel, mert nincs kedvem órákat várni mindenre. Pláne gyerekkel.
Fú szerencséd van, hogy ilyen tisztességes volt a taxis, jó hogy vannak még ilyen emberek.


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Sziasztok!

Kispatak, megnéztem a linket, amit küldtél, de az államkincstár oldalán nem tudom megnyitni a nyomtatványokat. Neked megnyíltak?

Szegény kis betegek! Remélem, Julcsi és Marci is hamar teljesen meggyógyul! :)

Tatyi, milyen jól hangzik ez a torna! A képek is nagyon helyesek. :) Szeretnék majd én is ilyesmire járni Bogival. Persze, egyelőre az összeszokás is problémát okoz. :(

Zizi, nagyon izgi a síelés, kívánok Nektek nyugodt utat és jó csúszkálást! Mi júniusban tervezzük az első hosszabb kiruccanást, akkor van Milánóban az Alfa Romeo 100 éves jubileumi rendezvénysorozat, erről természetesen nem maradhatunk le! Kíváncsi leszek, hogy fogja viselni az 5 hónapos törpe. :) Most nehéz elképzelni, hogy egyszer majd emberek közé merek vele menni...
Mi snowboardozni szoktunk járni, ez idén nekem teljesen kimarad. A párom volt pár napot még decemberben, meg szoktak egy-egy napra kiugrani Ausztriába, lehet, hogy ő még megy.

Szilvi, nem irigyellek, bár Bogival sem könnyű. Ma megint kiboraított. Egyáltalán nem aludt reggel óta. Ráadásul egy-másfél óránként előadta, hogy éhes, de az ugye, nem lehet. Viszont felhergelte magát és üvöltött. Dél körül már én is sírtam, mert egyszerűen nem tudtam vele mit kezdeni. Egy órája aztán a vállamon elaludt, de 10 perc múlva megint felébredt. Most végre sikerült újra elaltatnom, remélem, alszik 2 órát. Teljesen kész vagyok, minden kis nyikkanására összerezzenek.

Meddig kell adni a Chamomillát a babának? A védőnő azt mondta, hogy 4 napnál tovább ne adjam, de amíg szedte, sokkal nyugisabb volt. Most ajánlotta a nagynéném az FLP Activatort, állítólag ez nagyon jó hasfájós babáknak. Kicsit nyűgös vagyok, szerintem megpróbálom most ezt.
Pedig tegnap már egész jól elvoltunk. :(

Kati

Kép
katjja
 
 


Zita

Tegnap kifejezetten keveset evett, de hát én se vagyok éhes lázasan. Ma is csak 2x evett eddig, reggel tápszert, délelőtt körtét. De végül is megeszi az adagját, csak nem olyan lelkesedéssel mint egyébként.
jaspis
 
 


Megjártuk a dokit, tényleg a vírustól vannak csak a pöttyök, nem kell vele semmit csinálni. A torka is javul már Julcsinak.
Szilvi, de igen, már nagyon időszerű lenne, hogy kajáljon Julcsi, de egyszerűen nem hajlandó. Én kínálom lelkesen, pedig nem túl szívderítő, hogy általában csak a takarítás van utána, de a pociba nem sokminden kerül. Amit megeszik (leginkább husit, meg kevés gyümit), abból is csak minimál adagot. És mondja közben, hogy nemnemnem, és löki el a kezemet. Mit csináljak szerinted?
Dokinének mondtam ma, hogy szinte csak cicizik még, hát csak nevetett rajta, merthogy milyen szép fejlett gyerek. Azt mondta, majd úgyis elapad a tejem. Na, erre egyelőre semmi jel nem utal :roll: Szerintem majd egyszer csak elkezdi enni a kolbászt és le se tojja többet a cicit :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


katjja:
Sajnálom, hogy ennyire kivagy a babától, nagyon nehéz ez az időszak is én tudom, mert Boti is ilyen volt, nem evett sosem eleget, lusta volt szopizni eleget, másfél óránként kukorékolt.
Hasfájós mondjuk nem volt szerencsémre.
Aztán mikor már fejt tejet ivott üvegből, akkor már nem volt gond, mert belakott jól és aztán ment a szunya. Aztán fejhettem 6 hónapig remek volt.
Kitartás csak azt tudom mondani...ha beáll majd neki a napirend akkor már könnyebb lesz.

Zita:
Örülök, hogy semmi komoly újabb probléma...akkor már gyógyulás van.
Nem tudom hogyan kéne Julcsit evésre bírni. Ha az orvos szerint nem baj, akkor nincs gond, csak nálunk itt hozzá kellett táplálni már egy idő után akár van tej akár nincs, mert hogy más tápanyag is kell.
Nem hinném, hogy egyszer csak abbahagyja a cicizést Julcsi, mert nagyon cicis baba. Nem akarlak elkeseríteni, de van egy ismerősünk akinek a kisfia több mint 2 éves és még mindig megy a cicizés is...ami már túlzás szerintem, de ez csak az én véleményem.

Jaspis:
Az étvágy romlása az normális láz és passzivitás esetén, emiatt ne aggódj.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


http://www.babafalva.hu/download/TB_kisokos.pdf

Sziasztok!

Igen sikerült megnyitni pont fél perce,nem tudom hogy akinek nem miért nem. Remélem hasznát veszitek, mert sok jó dolog van benne

minden jót

kispatak
Vendég
 


Zita

Próbáltátok már a darabos ennivalókat, amiket Julcsi maga tud felcsipegetni a tálcáról? Pl. kenyér falatkák, párolt zöldség, gyümölcs, kölesgolyó. Azt is olvastam, hogy színes ennivalókat kell eléjük tenni, mert az érdekesebb.
jaspis
 
 


Sziasztok!

Régen tettem már fel fotókat, ezért most pótolom a lemaradást:

Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Ez a Flóra milyen nagylány lett már! Nagyon jó a sérója! :D

Jaspis, próbáltam én már mindent. A darabosakat szívesen kóstolgatja, sőt, követeli, hogy adjunk a mi kajánkból, de egy-két falatnál több nem csúszik semmiből :?

Szilvi, szerintem is túlzás 2 évig szoptatni, én sem szeretnék. Igazából 1 évig terveztem, de most már ez elég irreális :)

Most úgy látom egyedül az lenne megoldás, ha nem adnék cicit napközben, és "kiéheztetném" Julcsit, akkor talán enne. :roll: Erre persze nem visz rá a lélek. (No meg hallgatni azt az üvöltést, amit le tud vágni....) :lol: Szóval még kap egy kis haladékot, hátha rákap az ízekre...

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Jelentem, Julcsi meggyógyult 8) Igazi kis csibész lett újra :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:42-kor.
szonce82
 
 


Zita:
Örülök, hogy Julcsi újra a régi!!!
Nincs ötletem a kajára, remélem tényleg rájön Julcsi, hogy neki kéne mást is enni és fincsi a felnőtt hami is. Azért majd kérdezd meg a védőnőt szerintem, hogy mit tegyél. Vagy már megtetted?!

Zizi:
Nagyon aranyosak a képek.


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Szilvi, persze. Csak annyit mondott, kínálgassam gyakran mindenfélével. És hogy az ő egyik fia is ilyen "szopógép" volt :D

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


zita: örülök hogy Julcsi jobban van! :)

zizi: jajjjjjjjjjj nagyon jóóóóóóóóóóóóóóók a kéépek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D látom nektek is van rágós-fürdős kacsátok :)
mulan
 
 


Köszönjük! :)

Zita, szoktad olvasni a Porontyot? Pont ma volt ez a cikk: http://velvet.hu/poronty/2010/02/12/pal ... apos_fiam/
Egyből rátok gondoltam.

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Kösz, Zizi, megnyugodtam, hogy nem csak az én gyerekem ufo :lol: Kíváncsi vagyok, nálunk mi hozza majd meg a várva várt áttörést. :) Az elmúlt két napban elkezdtem nézni az órát, és csökkenteni a cicizések gyakoriságát. És minden cici előtt megkínálom. Talán alakul majd...

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Jó reggelt,

Zizi,
Remek h gyorsan el tudtátok intézni az útlevelet.
Tényleg rendes volt a sofőr. Lényeg h megvan a pénztárca.
Apával közös kép nagyon király. De persze mindegyik.
Az első képen az milyen szék ?

Jaspis,
De jó olvasom hogy Marci jobban van.

Zita,
Remélem nálatok is minden rendben van. Szerk. olvasom h meggyógyultatok. Hurrrá.
Szilvi,
Szerintem ezt szedjük, de majd megkérdezem a barátnőmet, ő vette nekem. http://drlenkei.hu/component/page,shop. ... /vmcchk,1/

Lassan fél éve adom már neki, és szereti is :lol:

Katjja,
Ajaj, nem könnyű helyzet. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok.
Nem tudtam h Chamomillat ilyen rövid ideig lehetne adni, de Millye reméljük megmondja a tutkót. Amit a nagynénéd ajánlott nem ismerem, néztem most a neten. Mi 1-2 alkalommal infacolt használtunk.

Millye és mindenki jelentkezzetek.
Pocakosok ?

Mi jól, picit görcsölgetek, fáradt vagyok, álmos, tanulnom kellene, de egyébként minden rendben.
Leszámítva h Marci felmászott a rácsoságyra kívülről majd elengedte magát és kb. 70 cm-ről mint egy darab fa ledobta magát a földre. Nice. Néztem utána semmi hányás, nyűg, sírás 15 sec-ig, utána rohant tovább, tehát valószínűleg nincs nagy baj. Idáig a szoba 60%-ban volt habtapizva, most 100-%-ban.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


kubuspace köszi, hogy hiányoltál! Készülök a fiam szülinapjára meg naponta meglep valami rosszasággal. :D Sajnos kevés időm jut leülni a gép elé mert minden időmet betölti, de nem bánom mert ő az én egyik szemem fénye :D Örülök, hogy nálad minden rendben van! Csodállak amiatt, hogy tanulni is van időd! :wink: Sajnálom Marci balesetet!!! :roll:

Betegeskedő babáknak jobbulást!!!

mulan ma megpróbálom feltölteni a tipegőmet :D

silverlion sajnálom a hisztit!!! :roll:

tatyi1983 szerencse, hogy nem gyullad ki anyudék háza!!! Homeos bogyóval hogy állsz?

zita978 a hasa nem ment Julcsinak? Mert a magas láz ami 3 napig tart utána vagy közben szokott hasmenés is jelentkezni meg a pöttyök a pocakon, de ezek pár nap alatt elmúlnak. Ja most olvasom, hogy Kubu már leírta. :wink: Evés miatt meg ne aggódj mert nálunk is ez volt/van... amikor jön a foga a fiamnak akkor csak a cici kell neki.... úgyhogy olyan hullámvölgy az evés nálunk is... ami stabil az életében az a cici :D

katjja chamomillát nyugodtan adhatod neki mert addig lehet neki adni amíg vannak tünetei.. szóval ha minden nap fáj a pocija vagy nyugtalan akkor minden nap, de ha nem sírós meg nem fája pocak akkor nem. :wink:

zizi27 nagyon helyesek a képek Flóráról! Milyen nagylány már! :wink:

Rólunk a fiam egyre többet sétálgat és egyre ügyesebben közlekedik. és ezerrel pakol rámol ki be be ki eltesz ide oda tárgyakat meg mászik mindenre fel le :shock:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


A hintaszék a kedvence

Kép

Megyek anya hátán fát vágni.. :D

Kép

és még azt mondta anya hogy nincs pénze... :D

Kép

A következő kép címét még nem döntöttem el... de egy biztos, hogy ha követem a szétdobált tárgyakat akkor avégén mindig megtalálom a fiamat :lol:

a) csendélet
b) tájkép csata után
c) tornádó a házban

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Kubu, jajj, ez az esés nem hangzott túl jól :shock: Szerencse, hogy nem történt semmi gond :)

Millye, Julcsinak nem volt hasmenése. És szerintem ez nem 3 napos láz volt, valami más vírus, de attól volt a kiütés is. Szerencsére már minden oké, a hétvégén csuda vidám volt Julcsi, szinte folyamatosan dumált, pörgött, mi meg Apával olvadoztunk :) És még az a csoda is megtörtént, hogy fürdés után elfelejtett üvölteni. Ma reggel meg negyed 9-ig aludt, asszem ez is rekord volt. Szóval alakul a kislány :D
Nagyon jók a képek Andrisról! Akkor már egyedül jár?

A hét képe nálunk ez lett. Nagyon büszke rá, hogy már a kádban is fel tud állni :lol:

Kép :

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Zita978 nagyon édes Julcsiról ez a kép! Ügyes nagyon! VAn csúszásgátló a kádban? Ügyi a sok alvással és azzal is, hogy nem sírt fürdés végén! Igen már egyedül totyog, de még azért mászik is. :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!
Vannak új képek Milánról is, szivesen megmutatom nektek ;-)

Millye!

Hátegy darabig abbahagytam az argentum nitricum szedését, egy hétig kb. Tegnap volt egy újabb rohamom... Ki kellett mennem az intersparból AZONNAL a hidegre...! Ráadásul ma sem érzem túl jól magam... Pedig vettem be az argentumból, és sedatif pc-t is vettem be... szerinted próbálkozzak esetleg mással?
(vagy ideje lenne orvoshoz mennem? :oops: Nagyon nem szeretnék. Itt Sopronban nem is nagyon ismerem az orvosokat...

Milánnal egyébként minden rendben, már ad arcra cuppanós puszikat, ha kér az ember :-)
Millye! Az ilyen szekrényből pakolás nálunk is nagyon megy! Nem győzök utána pakolni!


Akkor a képek!


Kép



Kép
tatyi1983
 
 


Csákóban

Kép


Ezt a rácsvédőt varratam a kis Úrfinak :-)


Kép
tatyi1983
 
 


Tatyi1983 azért nem ártana megvizsgáltatnod magadat orvossal mert nem lehet tudni mitől lehet ez a rosszullét! Remélem semmi komoly! Alkati szert is lehetne rá nézni, de pontosan tudni kell az összes tünetet. :wink: A kisfiadról a képek nagyon jók! Helyes kissrác nagyon! A tepsis az csúúúúcs :D ügyi vagy a rácsvédővel!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye,
Jó készülődést, várjuk már a képeket nagyon.
Tanulás-idő miatt én is csodálom saját magamat. Úgy érzem egyre kevesebb az erőm :shock:
Isteniek a képek, megértem h nem sok időd van 8)

Zita,
Tündéri Julcsiról a fürdőkádas kép.

Kati,
Nagyon jók a képek.
Mennyiért varrták az ágyvédőt ?

Hír Kaktiról: Lili Laura 5:35-kor hosszú küzdelem után 3300g-mal és 54cm-rel megszületett! :lol: :lol: :lol:

Nyisza nem volt. Anyuka jól van csak fáradt! Sajnos nem kaphatott edát, mert elfogyott a Jánosban a szett! :shock:

Kakti,
hatalmas gratula Nektek !!!! Jó egészséget és sok tejcit kívánok.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Kubuspace nagyon ügyi vagy! VAnnak még rosszulléteid, Hányinger? Köszi a dicséretet! :D Tegnap a nővére fehérneműs fiókját pakolta ki :D és kivégzett egy kistányért is :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Kubu!


A rácsvédőt én varrtam. Meg az ágyban lévő lepedőt is. Három csíkból, ami a rácsvédő anyagából maradt! Csak az anyagot vettem meg hozzá.


Kaktinak gratulálok! Sok tejcit, és jó egészséget!
tatyi1983
 
 


Millye,
vannak bizony még most is, sőt most a vérnyomásomat keresem, döntöm magamba a kólát (mert azért meg majd meggebedek)

óóóó nálunk is tegnap fedezte fel a fehérneműs fiókat, nem örültem neki.

Tatyi,
rendes vagy, nálunk a rácsvédő már nem játszik, leamortizáltuk, meg szerintem hangot is adna neki ha nem látna ki az ágyból :lol:
jaaa félreérthető volt, mert azt írtad h varratam :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Kubu kiszámoltam, 2325 ft-ból megvarrtam a rácsvédőt + lepedőt
:-)

Szép napot mindenkinek!
tatyi1983
 
 


Tatyi,
húúúúúúúú az nagyon jó.
ügyi vagy.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Jajj most látom csak :D :D :D Enyhe dyslexia :D :D
Nézzétek el nekem ;-)

Kép
tatyi1983
 
 


Kaktinak nagy-nagy gratula, ügyesek voltak! :)

Mi az, hogy elfogyott a szett? Ha nekem ezt mondják anno, tuti megverek valakit, vagy szimplán megőrülök. Azért ez szomorú, hogy ilyen megtörténhet. :(
jaspis
 
 


Tatyi,
nagyon jó a vonalzód.

Jaspis,
ugye ? ha nálam nem lett volna EDA én tutira vendettát rendeztem volna.
Állítólag nem volt még a fizetős fajtából sem.
uh én ledumálom a dokimmal h rakjanak egyet félre mindenképpen, anélkül nem vagyok hajlandó szülni :-))))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:49-kor.
szonce82
 
 


sziasztok,

gyorsan beugrottam,amig alszanak a betegek..

Kakti:Gratulálok!! :)

ami az edát illeti,én azzal szültem,mert a doki szerint nem volt jó a szivhang,és burokrepesztésnél a magzatvizben is volt egy kis nem oda való dolog,szóval gyorsan kaptam oxitocint neg edát h miinél hamarabb kibujjin a csöppség és nehogy baj legyen..szerencsére nem lett,de mivan ha nem tudnak adni mert épp kifogy és...najó nem gondolom tovább..de értitek.. szóval akkor mivan?

amúgy beteg lett Lili iis kicsit... :( köhögés,orrfolyás és éjjel 2percenként ébredt....most hajnjal 4óta fél-1órákat is alszik szegény..7,5volt a hője..pedig apja már lábal ki belőle,reméltem h megussza a pici... :s ez a 2percenként kelés.... uhhhhhhhh.......

kubu:én is marhára kivántam a kólát :) vérnyomásod jobb már?
mulan
 
 


Sziasztok!

Először is nagy gratula Kaktinak a kis jövevényhez! :)

Zizi, nagyon helyesek a képek Flóráról! Milyen kis mosolygós baba!

Kubu, remélem, a görcsölgetés elmúlt már. Én is sokat görcsöltem az elején, de a 13. hét után elmúlt teljesen a reggeli hányásokkal együtt. Igaz, addig nagyon rosszul voltam. Drukkolok. A tanulást meg nem elhanyagolni! :)
Marci szeret ijesztgetni, hogy ilyeneket csinál? Gondolom megállt benned az ütő, de mázli, hogy nem lett semmi baja.

Millye, köszönöm, azóta is szedjük a Chamomillát, 2 nappal ezelőttig Incofallal, azóta ezzel az Activatorral. Nem mondanám, hogy bármit változott volna a helyzet. Vannak jobb pillanataink, de pl. ma is 10-től negyed 1-ig nem tudtam vele semmit kezdeni. A végén a hasamra fektettem és a pocakját simiztem egy kézzel, a másik kezem egyik ujja pedig Bogi szájában, ezerrel szopizta. Negyed óra alatt megnyugodott és elaludt. Kíváncsi vagyok, meddig tart. De úgy tud ilyenkor sikítozni, hogy az ember szíve megszakad. :(
Andrisról helyesek a fotók, nálam még mindig a Stihl fűrész vezet! Várjuk a szülinapi képeket! :)

Tatyi, remélem, már jobban vagy. Édi Milán a tepsiben és nagyon szép a rácsvédő. Én utálok varrni és nem is tudok varrógéppel, kézzel is csak nagyon csúnyán. Csodálom azokat az embereket, akik nekiállnak ilyesmihez. Pedig szeretem a pepecselős dolgokat, de a varrás valahogy nem megy. Szóval gratulálok, ügyes vagy! :)

Zita, nagyon ügyes Julcsi, de azárt örülök, hogy az enyém ilyet még nem tud. Biztos frászt kapnék, ha így kinyújtózna a mosdóból. :)

Bogi egyébként holnap lesz egy hónapos! Vasárnap volt 2940 gramm, de mostanra biztos, hogy a 3 kilót elhagytuk. Hosszabb is lett, a legkisebb body-i már éppcsak jók.
Kezdi megint, azt hiszem, mennem kell.

Kati

Kép
katjja
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek! Szegény Milánom tegnap elhasalt a szőnyegen... A felső ajka felrepedt! Csak úgy folyt a szájából a vér! De szerencsére mostmár jól van, a seb is beheggedt nagyjából a száján. Szerencsére nem a fogaival történt baj!

Ma voltunk lakás ügyben intézkedni, és eléggé jól áll az ügyünk. De ha mégis valami közbejönne, most van még egy lakás a látóterünkben :-)

Teszek fel egy képet Milánról, a kis "csókos szájáról"... Sajnos feldagadt egy kicsit neki, de mára helyre is jött!


Katjja!
Köszönöm kérdésed, nagyjából már jól vagyok. Két napja nem is fáj a gyomrom! De rájöttem (nem tudom írtam-e már) csak akkor jön elő a rohamom, ha anyósomékra kell bíznom a picuromat! Ez ellen meg könnyen védekezünk, mindenhová viszem magammal :-)
Amikor Milán kisebb volt, ő is nagyon tudott sirdogálni. Elhiszem hogy nehéz kitalálni, hogy mi baja is lehet, de idővel majd ez is kialakul, és fel fogod ismerni, miért is sír Bogi!
Egyébként én sem nagyon tudok varrni, bár szabásmintával a kezemben lehet hogy bele mernék vágni másba is. Millye az aki, nagyon ügyi a varrásban. Na az általa készített nadrágok nagyon tutik! :-)

Megyek, mert Milán elég nyügi!

Kati


Kép

Kép
tatyi1983
 
 


Katjja, szoktad Bogit hasra tenni? Nálunk az hozta meg az igazi áttörést alvás terén, és azóta is hasonalvó Julcsi. Ha háton alszik (pl babakocsiban) tök hamar felébred a mai napig.

Kati, csókos Milán nagyon ari. Gondolom rádhozta a frászt, de lényeg, hogy nem történt nagyobb gond. :)

Ádámnak boldog szülinapot!!! Fotót kérünk az ünnepeltről!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Sziasztok! A férjemmel úgy döntöttünk, hogy végre befogadunk egy kis pocaklakót :) Kissé aggódunk azonban, mert nem tudjuk, hogy kinél is szüljünk... Jaj, olyan megnyugtató lenne, ha tudnátok valakit ajánlani, aki megbízható, kedves, kellemes környezetbe járhatunk gondozásra, de ami a LEGFONTOSABB: mindenekelőtt legyen kiváló a szakmájában, hiszen a család legkisebb jövevényének az egészségét és kiegyensúlyozott fejlődését tartom szem előtt!
Köszi: Marcsi
eperkecsipet
 
 


BOLDOG ELSŐ ÉVES SZÜLINAPOT ÁDÁMNAK!!!
Szonce:
Remélem jól sikerült a szülinap, meg torta meg minden.

Kati:
Ezek szerint Milán is átesett a "keresztségen". Én azt mondom ennél nagyobb gond sose legyen...de biztatni nem tudlak, mert Boti már vagy 3x művelte ezt, legutóbb 5 napja, mikor hason feküdt és fogalmam sincs hogyan lefejelte a padlót. Ez volt a legdurvább....amúgy is tök rossz ez a sérülés, mert annyira tud vérezni!!! Rémisztő ahogy dől a szájukból a vér nem???

eperkecsipet:
Szia. Már bent van a pocaklakó???
Sajnos én nem tudok ajánlani, mert én lecseréltem pont a dokim, őt inkább nem ajánlanám tiszta szívvel.

Mulan:
Jobbulást mindenkinek!!!

Katjja:
A hason alvás valóban nagyon jó, több mindenre is.
Ha van légzésfigyelőtök, akkor nyugodtan próbáld meg.

Zita:
Mizujs van, ringatóztatok ma már?

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Kubu:
Boldog Névnapot Neked!!!


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


[quote="eperkecsipet"]S írta:eperkecsipetziasztok! A férjemmel úgy döntöttünk, hogy végre befogadunk egy kis pocaklakót :) Kissé aggódunk azonban, mert nem tudjuk, hogy kinél is szüljünk... Jaj, olyan megnyugtató lenne, ha tudnátok valakit ajánlani, aki megbízható, kedves, kellemes környezetbe járhatunk gondozásra, de ami a LEGFONTOSABB: mindenekelőtt legyen kiváló a szakmájában, hiszen a család legkisebb jövevényének az egészségét és kiegyensúlyozott fejlődését tartom szem előtt!
Köszi: Marcsi


Először is gratulálok a babához! Én a korábbi dokimmal nem voltam megelégedve, de egyik barátnőm ajánlotta dr. Kaszás Tibort. Nagyon pozitív tapasztalom volt vele kapcsolatban, nagyon megbízható. Mind emberileg, mind szakmailag csak ajánlani tudom.

Évi
mamci28
 
 


------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:50-kor.
szonce82
 
 


Sziasztok!

Kubu! Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!

És Ádámot is Isten éltesse sokáig!
Boldog egy évest :-)

Kép
tatyi1983
 
 


szonce: BOLDOG 1.SZÜLINAPOT ÁDÁMNAK :)

kubu: BOLDOG NÉVNAPOT :)
mulan
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?