Brigi:
Jo, akkor majd megdumalunk egy idopontot es megnezzuk a Halacskat.
Judy:
BOLDOG SZULINAPOT !!!!! :D Remelem volt torta
(Nekem mar csak ez asszocialodik be a szulinapra, olyan ven vagyok! De a torta miatt erdemes oregedni minden evben)
Andi: Nem is tudtam hogy laparral vettek ki a lepedet!!!! (Lehet nekem is az lesz a sorsom, mar el kene mennem vegre kivizsgaltatni magam...
Gatmetszes: a szuleskor nem igazan erezni a fajasok miatt, nekem nehezen gyogyult, bar "kulalakra" mar par het alatt szep lett, nem is latszik. De valahogy "belul" meg mindig ugy erzem mintha egy borsonyi lukon egy traktort tuszkoltak volna ki...
(De nekem minden varratom sokaig gyogyul es evekig erzekeny.)
Kriszti: Nagyon orulok hogy vetted a parnat, igy parod is most kenyelmesen pihizhet ezentul es boldog lesz hogy kap meglepit.
Nalunk nagyon nehez delutan volt, 2-kor ettunk egy ora kesessel, bar Patrik egyaltalan nem reklamalt. Utana aludtunk, de 4 orakor felriadt valamire, talan rosszat almodott. Kipattant a szeme es elkezdett uvolteni irtozatosan! Barmit probaltam nem szunt a vonyitas.... 4:45-kor ugy dontottem hogy johet a kaja, bar az ujjamat a szajaba dugva kinyomta a nyelvevel...
A kajat immel-ammal elfogadta, 15 percig nyammogott rajta, de befalta. A vegen vigyorgas lett.
Kicsi nyugi, aztan nyugoskodes ismet.... A vegen ugy dontottem hogy johet a seta. 1 orat maszkaltunk, Apa is csatlakozott hozzank. Az orvoshoz nem ertunk el mert csucsforgalom volt, Apa meg beleragadt... igy holnap reggel megyunk. Szoval a seta utan egy idore jokedv volt, aztan megint nyafi es bomboles. ALig tudtuk megnyugtatni, Apa bevetette minden tudomanyat es egyutt jatszottunk vele, ettol megnyugodott. Fajt a pocak elegge. Most mar itt a furdes ideje, de Patrik most aludt el.... nemtom, lehet hogy koszmokkent alszik el ma? En fel nem ebresztem!!!!
Remelem holnap jobb napunk lesz. (Ja persze, Oltas utan tuti jo kedve lesz... erre a szazalekarany eleg aprocska...)
Mososzoda: altalaban a mosodioval hasznaljuk egyutt, mert noveli a mosohatast. De lehet a hagyomanyos mosoporokkal is egyutt alkalmazni, akkor kevesebb mosopor kell, gazdasagosabb es a ruhak szebbek, elenkebbek lesznek. Vizlagyito hatasa miatt is nagyon jo.
Dolli: Kerik most is a hazassagi anyakonyvi kivonatot, nalunk ebbol volt a kavarodas, nekunk csak canadai verzio van, hiaba van leforditva, nincs honositva igy nem fogadjak el.... szoval mindenki vigye szepen magaval aki szulni keszul.
(vagy ha nem hazas akkor Apasagi Nyilatkozatot.)
Gatmasszazs:
NAGGGGGGYON JOOOOOOOO erzes!!!!! Csak szerintem nalunk pont ezert indult be a szules mert az elso este csinaltuk es en ejfelkor mar a korhazban porogtem. (Tul jo volt a gatmasszazs, hehehe.)
Kriszti: szavaztam Marcira
En is jelentkeztem egyebkent, talaltam par nagyon edes fotot, le is mentettem a gepre.....
Edit: nekem is 37. hetre szuletett Patrik.
na megyek, dolok agyba. Patrik ma nem furdik mert bealudt, keptelenek vagyunk felkelteni igy budi marad.
De legalabb jol alszik.
:D:D
Joejt!!