Új privát üzeneted érkezett!

Jubi!

Csak egy módját ismerem, amibe a közeljövőbe én is bele fogok vágni. Munka, GYES, bármi mellett kiválthatsz "szellemi szabadfoglalkozó" 7-es adószámot, sima költségnyilvántartást vezetsz és a SZJA szerint összevontan adózol. Persze ha a végzett tevékenység belefér e témába - nem tudom mi a szakmád.
Köszi a dícséretet a kéró nevében, igazából azért néztem be, mit szóltok a székemhez. Majd talán valaki később... Kép

Stuci! Ez már ipari mennyiség! hányas lapból vágtad? 4-es? Jó sokáig tarthatott
paat

PattKép
Én meg nem értettem, hogy miért raktad fel egy megvásárolt etetőszék képét....???Kép Aztán leesett, hogy te díszítetted..(utána olvastam a hozzáírt szöveget). Szóval én azt hittem, hogy gyáriKép Nagyon szuper lett! Remélem Virág is jókat fog enni belőle!
És szalvétát igen, a 2 komponensű felülrepesztővel lehet repeszteni. Épp most dolgozok vele, csak szárad..Az egyém 1100 ft/db volt.

StuciKép
baromi jók a facuccok. Egyből az ugrott be, hogy hogy kéne megszerezni őketKépKép
Nagyon szép a szett! Igencsak közel áll hozzám ez a témaKép

JubiKép
A madárkás alapja kiöntő forma. Ilyen az alakja..Most itt az egyik boltban le volt akciózva. 1100 ft-ról 500 ft-ra. Vettem is egyet rögtönKép
A bagarolt sajnos egyáltalán nem ismerem. nem próbáltam mégKép Sajnos nem tudok segíteni.
A patinázott dolgokat pedig azért nem kenem át, mert 1 nap után teljesen rászárad a patina. Nem lehet leszedni..de ez csak a 2 komponensű patinára vonatkozott, ahol a zöldes réteg jelenik meg. De az arany patinám is úgy megszárad 1 nap alatt, hogy nem jön le, csak ha levakarom.Kép

AnykoKép
Jubinak már leírtam a madárkás alap történeteét..
A festéket meg nagyon szívesen!
A kiállításhoz nagy gratula, és továbbra is irigykedek! 8 kép!!!!! Az szerintem nagyon jó arány! KépKép
És ezek a férfiak........

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Úgy látom Ti már bubukáztok , én is megyek rögtön.
Pat!
Végül is nem olyan sok ez csak 15 db. szl.tartó , 12 db.k.ruhatartó és 7db. fakanáltartó. Ráadásul máris van gazdija pár darabnak és hol van még a karácsony? Kép)
Ja..és 7 vagy 8 milis a lemez , sajnos nem kaptunk véknyabbat ezt kellett megvenni , mert sajnos olyan vagyok , hogy adjuramisten de azonnal. Ha valami nem akkor és nem úgy akkor hisztikézek. /na ez csak vicc volt/De mivel már a melóm is beindult nem tudhatom mikor lett volna időm erre.Így meg itt van és szép apránként , mikor van időm szöszmötölhetek veük.

Koda!
Ha a papír tetszik nagyon szivesen küldök , remélem kapok még a boltban ahol vettem.

Jubi!
Hát nem mondom kell egy kevés erő ehhez a tevékenységhez , de én már hozzá szoktam , a betonba is magamnak fúrom a lyukat.KépDe azt nem gondolom , hogy szétszórt vagy , mert akkor nem tudnál ilyen szép dolgokat csinálni.

Szép álmokat mindenkinek ! Kép
szorgosstuci

...és nagyon szépen köszönöm a dicséreteket! Aranyosak vagytok !!!Kép))
szorgosstuci

Stuci!

Azt azért megkérdezhetem, hogy a sablonokat, amiről a mintáját vetted a ruhaaksztónak és a szalvétatartónak, azt honnan szerezted? Vagy csak megrajzoltad és kivágtad? Nagyon tetszik. Szeretném a férjemet erre rávenni, hogy segítsen ilyesmiket készíteni! Talán ez lenne a legnehezebb része!
De tegnap este azért halkan megjegyezte, hogy ügyes vagyok, mert hoztam haza egy kis pénzt! Kép Lehet, hogy megenyhül a szive???? Kép

Még valami Stucika!
A mintája a szettnek szalvéta, vagy dekupapír, vagy micsoda????
Én most kipróbáltam az egyszerű csomagolópapírt, ami egy picit rücskös is. És bevállt! De még csak a konzervesdobozon próbáltam ki. Vastagabb, mint a szalvi és talán emiatt nem olyan sérülékeny. A rücskök pedig kisimultak. Majd megpróbálom gipszre is. Olcsóbb, mint a dekupapír. Bár való igaz, hogy azoknál nincs jobb!

Puszi! Megyek a gyerekkel sétálni! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Én tegnap este már teljesen őszi hangulatban voltam. Ma reggelre pedig már az idő is olyan, szürkeség, eső, hideg brrrrrr Kép Nekem valami medditerrán vidékre kellett volna születnem, én csak a meleget szeretem, és az a hangulat is nagyon közel áll hozzám...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!
Mindenkinek szép napot a rusnya idö ellenére is!
Gratula, nagyon ügyes volt mindenki! Stucit már körbe dicsértem a nöklapjánKép Jubi nagyon jó az öszi kép igencsak tetszik, de ezen a gyeses dolgon nagyon fölháborodtam! Mivel foglalkoztál eddig és mit szeretnél csinálni? A fönököd egy nagy szenya! Koda! mail majd megy...nagyon jól hasznosítom ám a faképeidet!Kép Köszi még1szer!
Anykó! Nagyon ügyes voltál a kiállítás miatt, a párod meg nem bírta elviselni, hogy kreatív vagy neki meg ötlete egy szál se! Rá se ránts majd megbékél! Csinálj neki 1 képet ajándékba hátha megenyhül!Kép
sziasztok
abby
abby

JubiKép
Nagyon szép őszi a kép ténylegKép A kerete megint tuti lett. Színe?
Most épp kisütöt a nap nálunk.....Kép

AbbyKép
Csak ügyeskedj a falapokkalKép

StuciKép
Ha kapsz még olyan paírt, akkor igen, kérnék szépen.Kép Köszönöm.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

.

Koda

Kép

Kép
koda

Jubi!
Nagyon klassz a képed! Kép

Csak hogy irígykedjetek egy kicsit....nem kell mediterrán helyre költözni, hiszen itt süt a nap és rövidújúban is majd meg halok. Ez komoly és nem vicc. Bibibíííííííííííí! Kép

Képzeljétek!
Ma megyek az utcán és leszólítottak. Kaptam egy újabb rendelést! Kép Mégiscsak jót tett a kiállítás! Kép Most nagyon boldog vagyok! Eddig csak magam szórakoztatására csináltam képeket és Csak anyum kapott eddig tőlem. Ez nagyon jó érzés, hogy valakinek tetszik a képem és az otthonában is ki szeretné akasztani! Kép

Puszi!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Ezt meg most csináltam. Jóóóó régies ütött-kopott rózsás doboz felülrepesztve, arannyal patinázva

http://babanet.hu/album/albumimages/3247/75505.jpg

http://babanet.hu/album/albumimages/3247/75506.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Gyönyörű a doboz, ez csak természetes!Kép Nagyon tetszik rajta a repesztés mintája. Azért ilyen, mert a felülrepesztő ilyet csinál, vagy pedig valami speciális módon kented? Én még sosem csináltam felülrepesztést, megtanítanál erre is? Kép

Anyko!
Látod, van amikor örül neki az ember lánya, ha leszólítják! Kép Tudod hol van éppen most a párom??? Hát nálatok, Békésen!!

Pussz: Jubi

Ui: Végre itt is kisütött a Nap!!Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Koda!
Az őszi képem kerete hasonlóan készült mint a levendulásé; okkersárgára lefestettem, aztán krétáztam téglavörössel, és rozsdabarnával, végül néhol egy kis feketével.
Ennek az almás képnek a kerete is hasonlóan készült, annyi különbséggel, hogy kihagytam a téglavöröset. Ennek még tervezek egy citromos párját is.

Anyko!
Hazaért a párom Békésről. Azt mondta, szép kis város. Ismered Durkó Albertet (a zsinagógában lévő közösségi házban dolgozik), nála voltak.

JubiKép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Paat, nagyon tetszik az etetőszék, jó sokat dolgoztál rajta. Mivel lakkoztad le?

Anyko, gratulálok a sikeres kiállításodhoz és az eladásokhoz is! A barátnőd is sikeres volt? Nagyon klassz minden egyes darabotok. A férjem nekem sem boldog a dekupitól, de inkább az a baja, hogy állandóan tele van a konyhaasztal és én is a környékén vagyok. Pedig minden házimunka rendbenKép

Koda, csodás a dobozka, mint mindig. Jó lenne, ha leírást készítenél a patinázásról is! Ezekre a dolgokra hogy jössz rá?

Stuci, most döbbentem rá, hogy eddig rá sem néztem a dekup papírokra, hát ezután fogok. Szupi az asztalos munkád isKép

Jubi neked külön ajánlom a legújabb és kedvenc
képemet. Ma még csináltam ilyen kilicsre akasztható üzenőtáblát.

Puszi, Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Szia Lányok!
Sajnos ma dolgozni kellett nem alkotással telet eddig az idő. Kép
Anyko!
A fazonok közt van egy fajta amit lehet kapni , de a többi saját. Már amennyire lehet variálni .A kép az selyempapír, szeretem mert áttetsző .Nem kell farigcsálni csak aláfesteni v. krétázni . A papírt ragasztózom be és csak rá kell simítani a tárgyra. Én is szeretk papírral dolgozni. Van egy deszkám /a hidacskás/ azt meg reklám újságból kiollózott motívumokból raktam össze.
Jubi!
Nagyon szép a képed!
Koda!
Holnap megyek és megnézem. Remélem kapok még mert nekem is nagyon tetszik. Volt már ebből nagyon szép madárkás is . A portálon van egy fehér dobozom nézd meg , hogy kell-e olyan mintájú is?
Hogy csinálod , hogy ilyen nagy repedések lesznek? Nekem mindig pici és pedig ilyenre vágyom.Nagyon csinos az a dobozka.Kép)
szorgosstuci

Conti!
Köszi!
Nekem már a Mama az újságokat is ollózza .A csomagolópapírok közt is lehet találni nagyon szép mintákat.Jól lehet dolgozni vele.Tapéta ragasztóval jol bekenem és , ha lepuhult fel lehet nyomi a kívánt helyre. Nem egy szakadozós fajta. Kép)
szorgosstuci

Én is linkelek és jövök nemsokáraKép Mi vacsizunkKép

http://babanet.hu/album/albumimages/3247/75719.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Jajjjjjj, de csuda szépek!!!
Hajni , Koda! Gyönyörűűűűűűű! Kép
szorgosstuci

Jó estét, csak így röviden.
Nálam inkább attól akad ki a párom, hogy amint megjön lenyúlom a mobilját netezni, és csak "osztom az igét az égből" (a galérián van a szg.) De egyenlőre csak poénkodik... Kép

Koda
Csodás a dobozka! És Hajni repesztése is! A technika szépsége miatt bitzosan ki fogom próbálni, de csak ajándékba. A mi lakásunkba az egyszerűbb vonalú dolgok jönnek be, mint a maiak:
egy csokis óra:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3072&page=3&image=75750

meg egy szalvétatartó:

http://babanet.hu/album/main.php?album=3072&page=3&image=75742

Egész jól sikerül betartanom, hogy a gyerekszoba után átnyergeljek a konyhára Kép

Köszi a szék-dícséreteket, nem volt túl vészes munka, inkább csak míg megszáradt a dp. a műanyagon a résekben is. De -gondoltam-, ha Koda megcsinált egy egész konyhát, akkor egy szék csak futja nekem isKép
Conti!
Ne is kérdezd!!!
Az utolsó ujjnyi REMO dekuragit kentem rá 2-3-szor, de persze elővigyázatosságból vettem egy új flakont. Csak most vmi olaszt, ami sajnos nem olyan fényes és ellenálló, és egy kicsit vizesebbnek is találom és hólyagosít Kép Már most várom, hogy elfogyjon!

Paat
paat

Conti!
Nem fogod elhinni, de pont most tettem át ezt az olivás szalvétát az "aktuális" kupacba a többi közül (ebben a kupacban vannak azok a szalvik, amikhez éppen van ötletem). Nagyon jó lett a képed, én is szeretnék valami hasonlót csinálni, annyik különbséggel, hogy én gipszre teszem.
Az üzenőtáblák is nagyon jópofák!!

Hajni!
Csodaszép ez a fadoboz is!! Gondolom ez is felülrepesztett...vagy nem? Eláruljátok nekem Kodával a titkát?

Paat!
Az óra és a szalvétatartó nagyon egyedi! Ügyes vagy!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jó estéket!

Annyit írtatok, hogy mire elolvastam....
Csudiszépeket csináltatok megint!
Én most a növényeimet eggyelem. Ezt is meg kő csinálni, így ősztájékán. Kép Lessz mit behoznom!

Kép
krimo

Jucus!!!!
Atya Isten! Mit alkottál!!!! Lélegzetem is elállt!! Csodaszép! A tied marad vagy ajándék lesz??

Én jöttem mutizni. A kiállítás után kaptam Anikótól pár cserepet. Az egyikből ez lett:
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33993&index=35
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33993&index=36
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33993&index=37
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33993&index=38

A képek elég rosszul sikerültek, de azért a lényeg látható. Krétázva is van narancssárgával, de valahogy ez a képeken nem igen látszik. Kép
Kávés csomagok lesznek benne! Kép

És egy igazán szép darab. A kiállításon fotóztam. A múzeum tulajdona és nem lehet megvenni! Kép Pedig kéne! Kép
Kép

Jubi!
Örülök, hogy a férjednek tetszett Békés. Minden évben több,m int 30 millió forintot költenek virágokra és ez még csak a belváros. Van pár kép a honlapomon a madzagfalvi napok képtárban. Igaz, hogy csak az Erzsébet ligetben fotóztam. Fotózzak mást is? A Zsidó templom környékén sokszor megfordulok. Mint pl. ma is! Kép

Puszi!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Jucus!
Nincsenek szavaim a mozaik asztalodra...KépKépKépKépKépKép
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi, Koda, Hajnii, Anykó, Conti, Paat, Jucus!
(elnézést, ha valakit kihagytam)
Eszement jók az új kreálmányaitok Kép

Asztalostuci! Kép
Ugye milyen kafa dekopirfűrészezni? Kép

Én először Aput és az én jó uramat, csak messziről, befogott füllel mertem csak nézni Kép
Aztán egyre közelebb merészkedtem. Majd kézbefogtam, és szana-széjjel kaszaboltam az utamba kerülő összes rétegelt lemezt, farostlemez( vagy faros??Kép) közben extázisban lelkendeztem, hogy hű, meg ha, de tuti jó Kép És milyen íveket lehet vágni... Jujj beleborzongtam Kép
Csajok vegyetek a kezetekbe dekopírfűrész!

Puszi:

Szandra
krampuszmama

SziasztokKép
JucusKép
mozaikos: KépKépKépKép Tuti lett! Mi a mozaik rajta? papír????

JubiKép
neked meg a kereteid csodaszépek! estembe sem jutott volna, hogy az krétázva van! baromira tetszenek.
A felülrepesztőhöz meg kb. 2500 ft kell, semmi más....Kép Na jó, én sem tudom még tökéletes alkalmazni. A rózsásnál is túl kevesett vártam, nem száradt meg rendesen és néhol felszedtem a lakkot..A repedés meg nagy leet, mert csak 1 órát vártam az alaplakk száradásával. Ha 1,5-2 órát várok, akkor kicsik a repedések. De ez is a lakk fajtájától függ. Amúgy nekem is Jucus segített nemrégKép
Írok egy levékét, hogy hogy csinálom én, mert az ide kicsit hosszú lebbeKép

StuciKép
A nagy repedéseket leírtam JubinakKép
és ha kapsz papírt, szívesen elfogadnám, ha olyan szép minta van rajtaKép Ha esetlg angyalos, romantikus témát létsz, gondolj rám isKép

ContiKép
A patinázásról már írtam, Jubi oldalán megtalálod a technikai leírások közt, ha érdekelKépKép
Az azolivás szalvit én is csípem!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Stuci!

A Nőklapjás bem.oldaladon láttam egy vasalósgyöngyös virágos csodaszépséget. A mintát valahogy? Esetleg? Netalántán? Van rá mód?

Szandra
krampuszmama

Jucus, gyönyörű az asztalodKépKép Légyszi írj egy pár szót róla, mennyi munka van benne és milyen anyagok kellenek hozzá.

Paat, nagyon jó lett az óraKép A szalvétatartót belül nem fested le?

Holnap megyek szalvétázni, már alig várom. (mármint újakat venni) A kétéves lányom is tudja már mi a szalvétabolt és élvezi is.
Most átnézem a dekup papírokat is.

Conti

conti

sziasztok!
na én csak annyit tudok szólni, hogy hű meg ha!KépKép Mindenki alkotása gyönyörü! Én tegnap ismét bementem szalvit vennei 2db-ot akartam és 30 lett belöle! De a másik üzletben is vettem még 10db-ot! Most gipszet kell öntenem mert már nem maradt a múltkori 7 képböl 1 darab sem! És a gyerek ovijába is igértem képeket...én ott állítok ki!Kép
Koda!a metropolba a felsö soron van sok angyalkás én is vettem jó párat! és a másik üzletbe pénteken jön sok szalvi!Kép
jubi! az az olivás nekem is az "aktuális" csomiban van!Kép
ja és köszönöm veronix és bizsóka küldeményét! tegnap jöttek meg a szalvik!
sziasztok
abby
abby

Sziasztok!

Nem találok szavakat, olyan gyönyörűeket csináltatok, amióta nem voltam. Tényleg elakadt a szavam.
Kedvet kaptam újra szalvétázni. :-)

Viszont lemaradtam. Mi az a felülrepesztés?

Pusza
Évi
makrancos

Abby!
Nagyon egyre gondoltunk. Maradt meg képem a kiállításról és beszéltem anyuval, hogy be fogom vinni az oviba. (ott dolgozik Anyum). Megbeszéltem, hogy az eladott képek fele a csoport pénztárába fog vándorolni. Nekem elég annyi, hogy ne legyek veszteséges! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Zsuzsimano!

Kicsit megint későn reagálok, de köszi, hogy eltetted a szakácsos szalvit nekem. Milyet kérsz cserébe? Beszerzem neked itt, de lehet, hogy nekem is van.

Figyusztok! Ti használtok teljesen szintelen lakkot? A fehéreket nem szeretem lakkozni, mert besárgulnak. Mennyiért és hol lehet szintelen lakkot venni? Vagyis hol érdemes szerintetek?

Köszi.
Évi
makrancos

Abby!
Melyik a másik üzlet?
Gyöngyöske
gyöngyöske

Asztal:
nagzon le volt pukkanva és ráadásul az előző tulaj lefújta arany sprayvel.Elöször kijavítottam a repedéseket folyékony fával.Ez után lefestettem az egészet barnára,Ja,folyékony fás javítást fél napig csiszoltam.És a mozaik:kicsit csaltam,mert nem igazi "csak" papír.De szerintem így is jó lett!Megtartom.
Mindenkinek köszönöm a dícsérő szavait!

Jucus
20170114224602

Jucus, folyékony fa???? Miket olvas itt az ember lányaKép

Férjemet megkérdeztem, van e nekünk dekopír fűrészünk. Valami olyasmi van, elsőre majd jó messziről vetek rá egy pillantást. Hátha majd megbarátkozunk.

Conti

conti

Szia mindenkinek!
Koda!
Papír megvéve holnap postázom.Sajnos angyalkás nem volt , de nem felejtem el!

Krampuszi!
Ezt a svájci barátnőm alkotta nekem . Írok , hogy küldje a mintát és azonnal továbbítom.
Hulla vagyok , úgy hogy le is lépek.
puszi nektek!Kép
szorgosstuci

Mai művem:
Képsós perec

Jucus
20170114224602

Jucus!
Fiam mondaná...nyam nyam nyam. Kép Én nem tudok sütni! Kép Még piskótát sem. Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Anyko nem is rossz ötlet ez a fele-fele akkor legalább pár képet el tudnék passzolni! Te mennyiért adtál 1 lépet? Kicsit és nagyot külön külön! Légyszi jelezz vissza mert halvány gözöm mennyit lehetne kérni 1ébként 1 képért!
Gyöngyöske!Kép nagyon örülök neked! Földi vagy és még a nagy lányom neve is a Te lányodéval 1forma! Éljenek a Hangák!-tudjátok minden szentnek magafelé hajlik a keze de némelyiknek a lába is!Kép Az üzlet a Melinda! Nagyon aranyosak akik ott vannak tudod a teázó mellett és szabóság is 1ben! Pénteken érdemes lesz benézni, legalábbis azt igérték!
Jubi! ma feltettem a falra a narancsos-citromos képeket és nagyon mutatnak!Kép Ma öntöttem 4 képet alig várom, hogy száradjanak...legalább 1 hétKép
sziasztok
abby
abby

Abby!
Off: az oldaladon hogy csináltad az "Abby Hobby" feliratot??
Miért száradnak nálad egy hétig a keretek? Nálam az erkélyen - ha süt a Nap - két nap alatt teljesen kiszáradnak.

Anyko!
Off: Szerintem tudsz Te sütni, csak még nem próbáltad!Kép Én sok mindennel így voltam a konyhában...pl. a húslevessel is...azt hittem, hogy milyen bonyolult...aztán egyszer megpróbáltam (7év házasság után Kép), és kiderült, hogy mennyire egyszerű és milyen finomat tudok Kép Ha szeretnél finom, de egyszerű sütiket sütni, ajánlom neked a www.mindmegette.hu oldalt!Kép
Ja...még egy off: mibe csomagoltad a képeidet?

Jucus!
Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Abby!
Amik kicsik voltak(pl.sütisdobozos, popsitörlődobozos) azokat 400-ra tartottam, de 300-ra lealkudták. A rendes negyed szalvisat 500-ra tartottam és 400-ra alkudták, a negyedszalvis dekoros keretes(mint pl a micimacis vagy a szivecskés macis) 600-ért kelt el. Ezekből nem alkudtak. A dupla pedig 900.- volt, de 800-ért vitték el. De csak a kiállításon lehet nálam alkudni, amúgy tartom az árát! Az a baj, hogy itt olyan pofátlanok az emberek és ha 100-at kérnék érte is sokallanák. Kép
Tényleg! Egyébként ki ennyiért adja a képket??? Békéscsabán egy használtbabaruhabolt kirakatában megpillantottam gipszképeket. Leesett az állam, mert ocsmányul is voltak kifestve és a szalvik is tök gyűrödtek voltak....kapaszkodjatok meg...900 -ért adták őket!!!!! Lehet, hogy én piszok olcsón adom az enyémeket????
Tegnap is kaptam egy rendelést, csak az a baj, hogy olyan nehezen száradnak a kereteim, hogy az már röhelyes. Néha hajszárítózom is! Kép Tavaly a vegyeskazánra raktam őket és fél nap alatt megszáradtak. De a fűtésrendszer ki lett cserélve! Kép Így még az sem jön be most! Kép Mit csináljak, hogy gyorsabban száradjon????
Na nem is untatlak benneteket!
Puszi!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Jubi!
Egyszerű celofánba csomagoltam a képeket!

Majd megnézem ezt az oldalt, hátha én is tudok sütni valamit! 1 évben 1x(karácsonykor)szoktam próbálkozni!
A húslevesem nekem is nagyon finom! Kép

Kép

KépKép
anyko

Anyko!
Én itt Debrecenben egy babaruha bizományiban láttam deku képet 850 ft-ért, egy hobbyboltban pedig 990-ért adták (ezek normál negyed szalvétásak).
A kereteket meg tedd ki a Napra!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Hát most értem ide azótaKépKép
Szóval mindenki szépeket csinál nagyon!

Jucus asztala nagyon teccik!! Milyen papír van rajta?? (Anyumnak van hasonló, lepukkant asztala, nem is gondoltam még rá, hogy ragasztani is lehetne ráKép )

Láttam teganp itt az újonnan nyilt kreatívboltban Koda, és Jubi kiöntőjét......Kép
Ha nem utálnék ennyire gipszet önteni.....Kép
Az új üzlet viszont...Kép Elégy gyér, és nem olcsó..

Most félig kész van 16 képem, ha van egy kis időm ezeket csinálgatom. De Apa tegnap eljutott az utcarészünkre földhordás-gyanánt, így most oviból megyek venni köveket, növényeket,és kertészkedünkKép

JubiKépKép Főzéssel én is így vagyokKép Minden nap főzök, és mindig asszem hogy ez nekem nem megy.....Kép

cupp
HAjni
hajnii

Sziasztok!
Jubi azért olyan nehezen száradnak mert nekem nincs teraszom!Kép És így csak a szekrények tetején tudom tárolni öket mert 1ébként Lillus lehúzná öket ha lentebb tenném!
Az abby hobbyban Planett segített szólj neki már oly sokunkat támogatott!Kép Igaz anykó?!Kép)
Szerintem olcsók a képeid! Nálunk -igaz a belvárosban-1 virágüzletben tök átlagos képek 1000-1500-ért vannak! A tescoban 1 butikban pedig totál randák -de komolyan!-és azokat akciósan 800-ért adták valami 1200-röl volt leárazva...nekem spec. ingyen sem kellene! fÖleg, hogy ilyen szépeket tudok csinálni- ma szerény napom van!Kép)
Na vannak nekem jó egyszerü süti receptjeim majd küldöm...ma pl: az albert kekszeset fogom csinálni és mini pizzákat gyártok du. jönnek barátaink!
Szép napot!
sziasztok
abby
abby

Hajni!

A mostani Legjobb Otthon c.lapban volt mellékelve.Nagyon kemény,olyan mint az újság,nem szeretem papír,de a mintája miatt mégis.

Jucus
20170114224602

Sziasztok!
Lezárult a tengeres pályázat szavazása! A végeredményt nem árulom el Kép...rajta van az oldalamon.

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Gratulálok a pályázat nyerteseinek!
Nagyon szépeket csináltatok ám!Kép

Olyan ügyesek vagytok, nagyon szépeket alkottatok csajok!
Az asztal nagyon tetszik Jucus, és a perecek, nyam-nyamKépKép

Ugye lesz még ilyen pályázat? Szerintem annyira jó ötlet volt Jubi!

Anyko!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a kiállításodKép
Szerintem 8 kép az nagyon jó!

Jó éjt!
ERa

Era
Kép
era75

Sziasztok!

minden nyertesnek, és résztvevőnek.

Kép
krimo