Új privát üzeneted érkezett!

Tündi

Ezt ne nagyon reklámozd! Ezért akartam írni! Remélem az nem olvasta, akinek nem kellett! Most nagyon titokzatosnak gondolsz, de nem olyan vészes a dologKép

Eddig mindenki tudott írni erre a címre, de ha gondolod, próbáld meg a babus2005@freemail.hu-ra!

A barnázás miatt pedig annyira ne keseredj el. Persze, lehet, hogy rosszat jelentKép, de terhességnél is előfordulhat egy kis barnázásKép, alacsony progiszint szokta okozni, úgyhogy ha mégis lesz a dologból baba (én drukkolokKép), akkor menj el dokihoz hamar és ő ír fel erre gyógyszert, és akkor remélhetőleg nem lesz gond.

Babus

Kép
babus2005
 
 


StellaKép
Neked is megy a drukk!!!Kép
Jók a tüneteid, reméljük nem csapnak be!Kép

Szerintem, Tündivel együtt produkáljatok ebben a hónapban egy-egy kétcsíkos tesztet és akkor már mindenki bebabásodottKép és átnevezhetjük a topikot a "Babaproject előtt állók...babásai"-ra Kép Oké?Kép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tündi

Pont ma olvastam a 'ma megint megjött' topikban, hogy egy Noémi nevű lánynak volt egy kis barnázása, még a "határidő" előtt és ennek ellenére ma 2 csíkos tesztet produkált!Kép Követendő példaKép Nincs még veszve semmiKép

Babus

Kép
babus2005
 
 

 
 

Köszi Babus! De teljesen megrémítesz, olyan rébuszokba beszélsz, most viszont már mindenképpen meg kell beszélnünk, újabb lépést tettem az ügyben Kép (addig is bocs, ha.......)
Köszi a vigasztalást, tudom, hogy minden rendben lehet, ezzel még nem veszett semmi. Most ráfogom arra, hogy a gyógyszer után biztos még nem állt helyre a méhnyálkahártyám, még nem alkalmas a bébi befogadására. És remélem, hogy nem a polcon fog lejárni a tesztem szavatossága Kép
Asszem ideje felkészíteni a férjemet, hogy vigyázzon a kiskatonákra, mert jövő héten "háborút" indítunk Kép

Tündi
Vendég
 


Sziasztok lányok! Köszi a sok drukkot! Képzeljétek a szombati UH-n őnagysága megmutatta magát, hogy jó helyen ágyazódott be. A petezsák 6x4 mm-es. Hát nem fantasztikus. És főleg méhen belül van. El sem hiszem ennyi megrázkódtatás után.
agi74
 
 


BabusKép
Köszi a biztatást. Én ezeket az izéket, most direkt nem hívom tüneteknek!
Annyit csalódtam már és olyan sokszor áltattam magam, hogy most már el sem tudom képzelni milyen lesz az, amikor pozitív tesztet produkálok.
Valószínű te is hallani fogd az ország másik végén, mert akkorát sikítanék.
Most várok, nem éppen türelmesen, de ebben a pár napban már ugysem tudnék változtatni semmin. Pár nap múlva kiderül. Aztán vagy örülünk, vagy mi is "háborúzunk", mint TündiékKép.
TündiKép hajrá!
Stella

Kép
stella9
 
 


ÁgiKép
Szupergratula hegyek!
Akkor most hány hetes vagy?
Lassan tényleg csak babások lesznek ebben a topikban!

LányokKép Viki, Tündi, TimiKép és mindenkiKép
Szedjük össze magunkat és csatlakozzunk a jó példával elöttünk állók sorába!
Stella

Kép
stella9
 
 


Ági!
Yeeeesssss, Yeeeessssss, Yeess! Szuper! Gartulálok! Szerintem most biztos te vagy a földkerekség egyik legboldogabb kismamája Kép Nagyon vigyázz magadra, és MOST MÁR NE TESSÉK IDEGESKEDNI! Kép

Stella
A mi időnk is eljön hamarosan, ez tuti! Kép

Tündi
Vendég
 


Ági!

Nagyon jó egészséget kívánok a kismamasághoz! És most már nyugalom!Kép

Timi
szabotimi
 
 


Rendesek vagytok, köszi! Most vagyunk 5 hetesek. Apuka nagyon boldog, habár mér félve beszél róla, ő sem akarja elhinni. Mindenkinek hasonló boldogságot kívánok minél hamarabb!
agi74
 
 


Lányok!
tudtok olyan vizsgálatról ami a petevezető átjárhatóságát mutatja ki és nem HSG és nem laparoszkópia.A dokim mondott valamit de elfelejtettem a nevét azaz nem is értettem.Azt mondta,hogy elöbb azt végzi el felesleges most felvágni,ha nincs semmi.
Vendég
 


ÁgiKép
Ez nagyon jó hírKép Nagyon örülök, hogy minden rendben vanKép Vigyázz nagyon magatokraKép

Tündi,
Milyen lépéseket? Megnézem az e-mail-jeimet!Kép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Ági!
Kép
Vendég
 


TündiKép

MegvanKép El is küldtem a levelemetKép
Szólj, ha nem kapod megKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Én új vagyok de régi olvasótok. Ági gratulálok, sok egészséget kívánok Nektek!
Nekem is fájdogál már 1 hete mind2 petefészkem, körülbelül a félidő után 1-2 nappal kezdődött és azóta tart.
Azt szeretném Lányok kérdezni, hogy aki babát vár, volt-e ilyen előjele? Ennyire korán lehetséges-e??
mac8
 
 


SziasztokKép
Ági: nagy gratula, nagyon- nagyon vigyázz magatokraKép
Tünde és Stella most már ti csak ti jöttökKép,mindent bele!!
BAbus tudod mit szeretnék kérdezni hogy nem e tudod hogy mit jelet vagy minek a röviditése a CRL? Én sehol nem találtam meg rá a választKép
Holnap minden rendben lesz a vizsgálaton ne izguljKép
Már 2 napja nem voltam rosszul nagy boldog vagyok mostmár enni is birokKép A párom már most mondta hogy kicsim te már hiztálKép))
Na sziasztok Edina és a picur
Kép

Kép

Kép
edinka
 
 


Edina

A CRL az ülőmagasságot jelenti, a baba popsijától a feje búbjáig mért hosszátKép
Örülök, hogy már jobban vagyKép

Stella
El is felejtettem megköszönniKép Köszönjük a boldog 19 hetetKép Tényleg ennyi idősek vagyunk, milyen aranyos, hogy így követedKép Nemsokára a félidőhöz érünkKép

TündiKép

Mac8
Nekem pont ugyanilyen volt, és nekem is félidő után kezdett fájdogálni, de inkább szúrkálgatásnak mondanám. Biztosra vettem, hogy cisztám lett, de kiderült, bébi van a dologbanKép
Úgy tudom, Áginak is volt hasonló érzése, és neki is babája lettKép

Holnap, légyszi, mindenki nagyon-nagyon drukkoljon. 12-kor genetikai UH!!!!! Remélem minden rendben leszKép És talán az is kiderül, hogy mi van a lába közöttKép Utána pedig szétnézünk valamilyen babaáruházban, úgyhogy csak este jelentkezem majdKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus, biztosan minden a legnagyobb rendeben lesz holnap, de azért én nagyon fogok szorítani Nektek!!
mac8
 
 


Mac,
KösziKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus
Én is fogok szorítani holnap délben. De ugye nem aggódsz? Kép

Tündi
Vendég
 


Tündi

Épp most aggodalmaskodtam apucinak, hogy mi lesz, hogyha holnap találnak valami bajt Pindurinál (pl. szívével, agyával), de megnyugtatott, hogy a szívével nem lehet semmi gond, hiszen hétfőn olyan szépen dobogott a védőnéninél, az agyacskájával pedig megint nem lehet, hiszen, aki ilyen szép, átgondolt balettműsort rendez, mint amilyet ő a 12.heti UH-on, azzal bizonyára minden teljesen rendben van.Kép
Remélem igaza leszKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Reg nem irtam, remelem nem felejtettetek el. Ki akartam kapcsolni, nem akartam semmi babas dologgal foglalkozni, de mar nem birom tovabb.
Visszaolvasni sajnos csak holnap tudok, de addig is kerdeznek par dolgot.
Mikortol szamitjatok a menses elmaradast? a 28.naptol vagy mindenki a sajat ciklusa utan? Nekem 30,34,36 napra jott meg. Gondolom akkor az szamit elmaradasnak, ami a 36.nap utan jon? Akkor sajnos meg 5napot varnom kell. Elvileg 19.e korul kene megjojjon. Drukkoljatok, hogy elmaradjon. 3 ujszulott, 2terhes vesz korul, kicsit elkeserit, hogy nalunk meg semmi.
Szerintetek mikor erdemes tesztelni? Most vagyok a 30.napon. Ezt mar kimutatna?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Ezvicc

Mindenki a saját ciklusa alapján tudja, hogy késik-e a mensije vagy sem. Nézd az átlagot, kb. a 34.nap után már gyanús, a 36.nap után meg pláne.
Ha ilyen hosszúak a ciklusaid, bizonyára elég későn, csak a 18-20.nap tájékán szokott lenni peteérésed, ehhez viszonyítva kicsit korai a 30.napi tesztelés. De ez annyira egyénenként és tesztenként változik. Van akinek még el se marad a mensije és máris pozitív a tesztje, és van akinek már 1 hetet késik, mégis negatív.
Egyébként mindig ilyen hosszú ciklusaid voltak? Szedsz valami gyógyszert? Closty-t? Már csak azért, hogy tutira van peteérésed? Lehet, hogy már írtad régebben, bocsi, de már nem emlékszem.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Ezvicc! Nekem a 30. napon lett pozitív a tesztem, de az sem mindegy, hogy melyiket veszed, mert eltérő lehet az egyes tesztek érzékenysége. Úgy tudom, a GraviHCG az egyik legérzékenyebb, ismerek olyan lányt, akinek a 28. napon, még a mensi elmaradása előtt 2 csíkos volt!
Ági!!! GRATULÁLOK!!!Kép Azt hiszem, én csak a 6-7. héten megyek UH-ra, hogy a szívdobogását is hallhassam már. Mindenesetre ma felhívom a dokimat, ha ő mást mond, rá hallgatok.
Tünde

Tünde
tünde28
 
 


Babus! Visszaolvastam! Valóban kissé káoszt okoztunk itt Tündivel (ráadásul a család+barátok engem is Tündinek szólítanak, képzeld, mi lett volna, ha itt is így jelentkezem be...Kép)
Kedves druszám! Ne keseredj el, bár tudom, ezt könnyű mondani! Lehet, hogy tényleg összejött, nekem is barnázással indult a legfrissebb babó a 28. napon! Azóta viszont semmi (kopp-kopp-kopp). A beágyazódásnál és a mensi rendes idején előfordulhat ilyesmi. Azóta semmi? Szerintem reggeli első vizelettel tesztelj, az megbízhatóbb, bármit is írjanak a gyártók. Megy a DRUKK!
Monik! Megpróbálom! Íme:Kép

Na, mégsem vagyok annyira béna!

Tünde Kép

Tünde
tünde28
 
 


Sziasztok!

EzviccKép
Szerintem is attol fugg,milyen hosszu a ciklus es mikor van peteeresed.Nekem a hom alapjan a 9-10. napon van,es nekem a 26. napon lett 2 csikos a teszt.Az en "kedvencem" is a Gravi Hcg,bar most a Rossmann-ban kaphato Lilly-t hasznaltam.Nagyon szoritok!!

A babasoknak gratula.a leendo babasoknak drukk-hegyek!!!!!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta
 
 


Sziasztok Lányok!
Először is gratula a friss babásoknak, kétcsíkosoknak!
Tudtok Nekem abban segíteni, h ha nem voltam rubeólás mennyire érdemes beoltatni magam és főleg h ezt hol tehetem meg. A nődokim azt mondta, h nem kell...
Köszi
Éva
évi79
 


Sziasztok!
EzviccKép
Azt hiszem egy malomban őrlünk.
Nekem 34 naposak voltak a ciklusaim az utóbbi 3 hónapban. Most viszont ittam a cickafarkos teakeveréket, ami itt már több lánynak beállította a ciklusát 28 naposra.
Tűkön ülök, mert ma vagyok a 30. napon és eddig semmi, a hőm is 37,18. Most ilyenkor mi van? Én vagyok a kivétel, akinek nem használ ez a tea, vagy valami/valaki más van a dologban?
Azt terveztem, hogy megvárom a 35. napot és ha addig nem jön meg veszek egy tesztet, de most már alig bírok magammal és legszívesebben rohannék a patikába!

LányokKép!
Van közöttetek olyan, aki itta a cickafarf-teát és nem állt be a ciklusa 28 napra?????

EzviccKép
Nagyon szorítok!

Tünde(30)Kép
Mi van veled? Megjött "rendesen" vagy csak barnázatsz?

Stella

Kép
stella9
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

A mai a 28. cn-om. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire lassan múlnak a napok. A ciklusaim hossza alapján nekem csak a jövő hét közepe, vége felé kellene tesztelnem, persze ha addig nem jön meg.
Most olyan tehetetlennek érzem magam. Próbálom a gondolataimat mással lefoglalni, de mindig csak itt kötök ki. Érzek bizonyos tüneteket, mint a mellfeszülés, és hasfeszülés, kicsit fájdogál is, de hát ez még nem jelent semmit, mert a tudatalatti, mint tudjuk bármilyen tüneteket képes produkálni. És a környezetemben is ha találkozok ismerősökkel, mindig azt kérdezik mikor lesz baba. És még csodálkoznak, ha kifakadok. Olyan tesztről nem tudtok, ami egy kiszerelésben tartalmaz több tesztet? A GraviHCG a beágyazódást követő hányadik nap mutat pozitív eredményt?

Lara

Kép
lara26
 
 


Sziasztok lányok!
Köszi a gratulákat, rendesek vagytok. Én is drukkolok mindenkinek!!
agi74
 
 


Jó reggeltet kívánok mindenkinek! Kép

Köszi az érdeklődést! Az a helyzet, hogy a barnázgatás nem hogy nem maradt barnázgatás, de majdhogynem úgy elöntött a menzi, mintha egy vulkán fakadt volna ki belőlem Kép Megint fel kellett töltenem a tisztasági csomagomat Kép Azért "rendes" volt, nem hagyta, hogy ma reggel elpazaroljam a tesztemet - hát ez tényleg egy savanyú humor Kép Tegnap még nagyon görcsöltem, ma már csak szimplán szomorú vagyok. De elkezdtem a hőmérőzést, és igenis HÁBORÚ lesz Kép A jó a rosszban az, hogy akkor most kaptam még 1 hónap haladékot, hogy elmenjek tüdőszűrőre és fogorvoshoz. De több haladékot nem szeretnék Kép

Stella
Tök jók a tüneteid, pláne hogy a hőd ilyn magas maradt! Nekem is jobban oda kellett volna erre a jelre figyelnem Kép Nehéz 5 nap áll előtted, ha tényleg kibírod addig tesztelés nélkül Kép Nagyon szorítok ám! Kép

Ezvicc
Neked is nagyon szorítok!!!!!! Kép Ennyi különböző ciklus láttán majdnem matematikai zseninek kell lenni, hogy kiszámold, mikor jó ha tesztelsz és meddig várjál és egyébként is most akkor hány naposak a ciklusaim......? Kép Fel a fejjel, a szervezetünk idővel választ ad! Kép

Tündi(30)
Vendég
 


Sziasztok!
Lara, azt hiszem együtt fogunk izgulni, mert nekem is a jövő hét közepéig ki kell bírnom a tesztelést.
Nekem is fájdogál a hasam a középidő óta és én is csak türelmetlenkedem. De mint tudjuk ez nem jó, de nem tudom igazán elterelni a gondolataimat.
A gravi hcg-vel kapcsolatban ha jól emlékszem a beágyazódástól számított 3. nap.
drukk+++++++++++
mac8
 
 


Jó reggelt mindenkinekKép
A tanácsotokat szeretném kérni, mult héten amikor voltam dokinál azt mondta hogy találkozunk 5 hét mulva de addig menjek védőnőhöz!!
A papirra is az van írva , hogy védőnő lássa!!
mOST nem tudom hogy el e menjek holnap?!!
Vagy még ráérek ,holnap leszek a doki szerint8hetesde szerintem csak 7 Kép Na mindegy 1 hét ide vagy odaKép
Szerintetek menjek vagy még ráérek abban az 5 hétben elmenni a védőnőhöz?
Edinka és a picurKépKép

Kép

Kép
edinka
 
 


TündiKép
Sajnálom, hogy most nem jött össze, de annak örülök, hogy ilyen hamar össze tudtad szedni magad.
Próbálj meg kicsit lazítani és kevésbé kiborulni a melohelyi dolgok miatt, mert az idegeskedés egyáltalán nem használ.

Mac8Kép, LaraKép
Türelmet kívánok nektek és persze eredményes várakozást. Én is próbálok kikapcsolni, mert akkor talán gyorsabban megy az időKép
Remélem mi is hamarosan követjük a többiek példáját és akkor tényleg át lehet majd nevezni a topikot, "babás" topikkáKép!

Stella

Kép
stella9
 
 


Kedves Stella és Mac8!

Akkor most "csak" várakoznunk kell. Várni, várni, várni...:-))
Üdv: Lara
ui: a hőm nekem is 37, és inkbb egy kicsit fölötti, remélem ez is némi bizalomra ad okot.

Kép
lara26
 
 


Stella, a Próféta szóljon Belőled:-)
Lara az én hőm 36,8-nál nem megy feljebb, már 2 hónapja méregetem. (Remélem ez is elegendő, ha az alaphőm 36,3). az ov. teszt és a görbém szépen mutatják a pé-s napomat...
Mi mindent megtettünk az "ügy" érdekében, a többi a természetre és a türelmünkre van bízva...

Edinka!
szerintem menj el minél hamarabb. Én magamból indulok ki, jobban szeretem gyorsan elintézni a dolgaimat, utána nyugodtabb vagyok.
mac8
 
 


Stella
Köszi, összeszedtem magam, ja, de én sem tudom ám kiverni a fejemből........ Kép Most értettelek meg igazán, mégha ez csak a 2. hónap volt is, nem a 7., mint nektek Kép Egyébként annyira lazítok, hogy amióta bejöttem csak internetezek Kép Ez persze nem jó, mert áll a melóm, és nem csinálja meg helyettem senki, de legalább lazítok Kép Igen, az idegeskedésből meg nagyon vissza kell vennem, mert tényleg hiába a háborúskodás Kép

Edina
Én a helyedben biztosan mielőbb felkeresném a védőnénit, hátha kell még valamit intézned, vagy valahova elmenned, szóval gyorsan tudd le, aztán kényelmesen várakozz mig telnek a hetek Kép

Na most már neki kell állnom a munkának Kép

Tündi
Vendég
 


Sziasztok!
ÁgiKép, TündeKép
Gratulálok és sok boldogságot a babókhoz, na és persze nagyon vigyázzatok magatokra.

StellaKép, LaraKép, Mec8Kép
Türelmes várakozást nektek és megy a sok pozítív energia remélem ti is becsíkozódtok.

Lányok nekem még mindig várnom kell, felhívtam a labort és legkorábban péntekre várható a hormonvizsgálat eredménye. A végén én leszek az egyetlen a topicban akinek nem jön össze. De azért nagyon örülök a boldogságotoknak és rengeteg erőt ad nekem.
Az utóbbi pár napban olyan görcseim vannak mindkét oldalon, valószínűleg a cisztáktól, de ez eddig nem volt.

Móni

Kép
móni23
 
 


Móni, lehet, hogy nekem is cisztám van, mert a kétoldali görcsölésen kívül más jel nincs.
Mivel nekem még eddig nem volt cisztám, így bizonytalan vagyok, de azt hiszem pénteken meglátogatom a dokimat.
Ne szomorkodj, biztosan rövidesen Neked is 2 csíkosod lesz:-)
mac8
 
 


Sziasztok!

Lányok, szerintetek normális - akár azt feltételezve, hogy van valaki a pociban, akár azt, hogy nincs -, hogy már egy héttel a mensi előtt elkezdődik nálam az alhasi fájás? Ha van baba, akkor még túl korai jel lenne, hiszen kb. egy hét telhetett el a fogamzás óta. Ha nincs, akkor sem kéne már egy héttel korábban rosszul éreznem magam, nem? És ez már pár hónapja így van. Menetrendszerűen mensi előtt egy héttel elkezd fájni - nem nagyon, de érezhetően - a hasam. Nem értem.

Móni!
Kitartás, neked is össze fog jönni!

Mensire nem várók! Gyorsan eltelő napokat kívánok!

Timi
szabotimi
 
 


Timi
Szerintem ez nem vészes, nekem is félidőtől kb. kis görcseim szoktak lenni. Inkább csak megtévesztő, de ne aggódj!

Tündi
Vendég
 


Szia Timi!
Ne aggódj biztos nincs baj! Én olvastam, hogy sokan megérzik a peteérést, ami kissebb fájdalommal jár. Lehet hogy Te is a tüszőrepedést, kilökődést érzed... A fájdalmaid egészen a mensiig tartanak?
Azért dokinak is mondd el.

BB
bellazy
 
 


TimiKép
szúrkálós-néhapicitgörcsös fájdalom? Az van nekem is, csak hogy véletlenül se felejtsem el, hogy nőből vagyok!

LányokKép
nem bírtam magammal és ebédidőben vettem egy tesztet. Ha holnap reggelig a helyzet változatlan (hő fenn, menzi sehol), akkor megcsinálom. Végülis ezen nem múlik. Legfejjebb néhány nap múlva meg kell ismételni, vagy megjönKép.
Nincsenek túlzott reményeim, de ez a lassan két hete tartó cicifájás már nagyon furcsa, és ilyet eddig még soha nem éreztem.
Na mindegy, holnapra okosabb leszek.
Kérhetek tőletek még egy pici drukkot?
Köszi: Stella

Kép
stella9
 
 


Stella
Én nagyon drukkolok Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jelek szerint van remény:-))))
Holnap reggel csupa-vigyor levelet várunk:-)!!!!
mac8
 
 


Stella!

Nagyon-nagyon drukkolok!Kép

Köszi, lányok a válaszokat!

Timi
szabotimi
 
 


Stella
Naná, hogy drukkolok neked, kiváncsian várom a holnap reggelt, hogy mit fogsz írni Kép

Babus
Mesélj, mi volt a genetikai UH-n? Ugye minden rendben? Kíváncsi vagyok Kép

a kiváncsi Tündi
Vendég
 


Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni.
A párommal elkezdtük a baba-projektet. Egy dolog miatt aggódom (később lehet, hogy más is lesz). Vidéki vagyok, de pesten dolgozom, és nincs egyáltalán nőgyógyászom. Nem is jártam soha, csak olykor egy-egy szűrésre.
Ha megfoganna a babuci, akkor rögtön ott állok majd, hogy valahova mennem kell. De hova? Kihez?
Ilyen esetben mi a célszerű? Már most érdeklődjek, nézelődjek, keressek olyan orvost, akinél majd szülni akarok, és egyenesen őt keressem. Vagy menjek csak be egy kórházba, és ott az első utamba akadó orvoshoz jelentkezzek be, és majd később válasszak magamnak szülészorvost. Egyáltalán már most olyan kórházba menjek majd, akol szülni akarok, vagy teljesen mindegy?
Hát ilyen dilemmáim vannak.
Előre is köszönöm a segítségeteket.

akiren
akiren
 
 


Sziasztok!

Hazajöttünk már egy ideje, csak apuci nem engedett a géphez, mert neki volt dolga rajtaKép

Szóval, minden rendben. Kicsi babám mindene tökéletes, megfelel a korának Kép
Bár az UH-os doki kicsit furi volt. Ahhoz képest, hogy genetikai UH volt, max. 2 perc alatt megvoltunk, semmit nem mutatott, semmit nem magyarázott, a videó persze nem működött, és nagyon profi lehet, ha ennyi idő alatt minden szervét alaposan megnézte Kép
Megkérdeztem, hogy látni-e, hogy fiú-e vagy lány, erre azt felelte, egyáltalán nem látja, meg amúgy is, korán kezdődött ma a napja, már alig lát(marha jó, nem???), de talán van valami a lába között, 75% hogy fiú. Hát, mit mondjak, nem volt túl meggyőző.

Délután megvártam a saját dokimat, már rég lejárt a műszakja, mégis nagyon rendes volt. Percekig ecseteltem aggodalmamat a sok tüsszentés miatt, próbált meggyőzni, hogy nem valószínű, hogy bajt okozott volna, de végül inkább megvizsgált, és tökéletesen zárt a méhszájKép Gondolom magában már jókat röhögött rajtam, hogy micsoda dilis, aggodalmaskodó nőci vagyok De mindegy. A lényeg, hogy minden oké, még a szívhangját is meghallgattuk, bár nagyon elbújt a drága, alig találta meg a doki. Ez is tökéletes volt.

Majd 23.-án megyünk a Praxisba 4D UH-ra és akkor alaposan megnézzük Babucit és talán biztosra kiderül, hogy mi van a lába között. Azért azt az egy képet majd felrakatom apucival a profilomba, amit csináltak Róla.

Mac
Én csak azt hittem, hogy cisztám van, de nem volt az. Csak kisbabámKép

Stella
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Íme a nagy Ő:

Kép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Kedves Lányok!
Bocsánat, hogy nem tudom végigolvasni ami eddig volt, de most próbálom bepótolni és az is lehet, hogy a kérdésemre megtalálom valahol a választ, de most rákérdezek. Mi a véleményetek a peteérést elősegítő gyógyszerről? Mik a tapasztalatok. Mi is próbálkozunk, javasolta egy ismerősöm, de szeretném megkérdezni Tőletek is. Előre is köszönöm.
natasa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?