Új privát üzeneted érkezett!

Zizi,
Szupi h sikerült beszerezni a könyvet. És az is remek hír h a barátnődnél is minden rendben van.
Kitartás Neked, drukkolok hogy könnyedén megoldódjon az altatás.

Kattja,
Na hogy telnek a napok apa nélkül ?

Kakti ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Szonce, köszi mégegyszer! Úgy tűnik, az elszántságod átragadt rám is, mert hónapok óta először sikerült a kiságyában elaltatnom délután Flórát! Mondjuk 25 perc után egy egész kis zajra felébredt, de lagalább az ágyában aludt. :)
Nem is volt sok sírás, mert amikor sírni kezdett, kivettem és félálomban tettem vissza az ágyba, ahol kevés posipaskolás után elaludt. Tudom, hogy ez még csak félsiker, de a lényeg, hogy van remény!

Úgy döntöttem, hogy folytatom a sulit ebben a félévben. Most szombaton lesz az első nap, félünk is rendesen a férjemmel, hogy hogy fogja bírni Fló. Eddig még nem volt 3 óránál tovább távol tőlem és azt se túl gyakran. Anyukám is segíteni fog Ádámnak, amíg suliban leszek, ketten csak megoldják valahogy!

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Sziasztok!

Szonce, Millye, köszönöm, tegnap óta próbálkozunk a Chamomillával az Infacol mellett. Nem tudom, hogy ezért, vagy csak jobb napja volt, de éjjel és ma napközben is sokkal elviselhetőbb volt, kevesebbet sírt és jobban is aludt. :) Meglátjuk, ma éjjel hogy viselkedik majd. Ja, és rövid ideig kellett altatni, simán betettem a kiságyába, nem volt hiszti, nem ébredt fel. Csak reggel hoztam át az ágyunkba és napközben is csak egy etetés volt, ami után nem tudtam elaltatni.

Reni, a doki is mondta, hogy próbáljam büfiztetni etetés közben, de mivel habzsol, csak ideges lesz, ha leveszem a ciciről, bosszúból jól ráharap és csak hisztizik, nem sikerül büfit kicsalni belőle. Amikor visszateszem, akkor meg még jobban nekiáll habzsolni, több levegőt nyel. Így inkább a végén büfiztetem, hosszabban. Egyébként időnként sikerül már egész öblösöket büfizni és van, hogy már magától is sikerül neki. :)

Kriszta, nem kaptam linket. :( Elküldöd újra?

Zita, 8 költözés? Biztos beleőrülnék. Nekem ez is sok volt. Persze ha az elmúlt 3 évet nézem, akkor nekem is volt 3 költözés és a tavalyi utolsó költözésnél 5 lakásból hoztuk a cuccokat. Mostanra kezdem felfedezni, melyik dobozba mit ástam el...
Kitartás, már finisben vagytok! :)

Kubu, milyen lett a meglepi kenyér? Milyet csináltál?
Mázlista vagy Marcival. Nagyon reméltem, hogy nálunk is jó alvó lesz a gyerkőc, mert mindketten azok vagyunk, de ez úgy látszik, nem örökletes, vagy csak később alakul ki. :(
Jól hangzik az a bababuli. Ennyi gyerkőc egy kupacon! :) Képek mikor lesznek?

Az Apa nélküli első nap egész jól elment, bár volt hiszti. Persze Apa hamar jött haza, így nem volt olyan vészes. Éjjel viszont nem aludt Bogi és minket sem hagyott, csak pár órát, azt is csak részletekben. Tegnap nagyon kész voltam, de Bogi is olyan hisztis volt, hogy alig bírtam vele. Aztán este egyszer csak, mint amit elvágtak. Éjszaka is jól viselkedett és ma is sokkal nyugodtabb volt. Persze én is eszem a Pulsatillát, hogy bírjam idegekkel...
Hétfő óta naponta egyszer bebugyolálom és kiviszem a télikertbe szellőztetni 10-15 percre. Szokjuk a kinti levegőt. :)

Sajnos koszmós a kis feje. Vettünk neki babasampont, de egyelőre nem javul, holnaptól olajjal is kezelem. :(

Kép
katjja
 
 

 
 

Sziasztok,

Zizi,
Félsiker is siker már, ügyes voltál altatásban. Csak így tovább.
Örülök h a mostani folytatás mellett döntöttél, sokat leszel távol szombaton ?

Kattja,
Örülök h alakulnak a büfizések, a kis mohó lánykád.
Lehet h egy-két hét és teljesen megváltozik Bogi alvási szokása, rájön h micsoda jó dolog is az, és nem fogja anya idegeit cincálni :lol: ))

Kenyér: francia kenyeret és kalácsot csináltam, mindkettő jó volt, rájöttem nekem egy nagy bajom van hogy mindnek egyforma alakja van, de majd megszokom. :shock:
Képek ígérem még a héten lesznek.

Koszmó: olajjal fürdés előtt bekenni, picit rajtahagyni és lemosni. DEEEE: nálunk rettentő jól bevált: a http://www.pezomed.hu/termekek_babe.php ... &termek=37

Ma nyelvórám lesz 6-8.30 között, holnap 2-8 között suli, szerencsére szombaton csak 2-5 között leszek bent. Brrrr

szép napot Mindenkinek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Szilvi,
igen tudom, hogy ez így nem jó, de nem volt, hogyan tudnám átszoktatni Bogit. Ha berakom a kiságyába azonnal viháncolni kezd, bármilyen álmos, mert imád ott lenni. Próbáltunk összebújva aludni, de az sem ment, mert akkor is forgolódni, kúszni akart, de aludni azt nem…. Éjszaka megy, hogy csak kicsit megsimogatom és visszaalszik, de akkor sem mindig…
Este a fürcsi után sokszor elalszik evés után, de ha nem, akkor csak tegyem be az ágyába és hagyjam magára? És csak akkor menjek be, ha nagyon sír?
Küldtem a linket!

Mulan,
gratula Lilinek a felálláshoz, nagyon ügyes és csudi édes!
A Felszámolók társadalmi (el)ismertsége a téma. Lehet róla írni, hálás téma ilyen szempontból, csak idő lehetne rá több. 20 oldalnál járok.

Kubu, nem mozdult ki végül hétvégén… itt még mindig nagy hó van a kertekben, nem semmi ez a tél. Tök jó, hogy ti eltudtatok menni!

Zita,
az egyik legjobb barátnőmék is most költöztek Érdere, ők nagyon kedvelik.

Zizi,
most olvasom, hogy Te is ölbe altatsz napközben… muszáj átállni a lányoknak, de olyan nehéz lesz… nekünk is. Azzal nyugtatom magam, hogy az ő érdekében hagyom magára… remélem hamar túl leszünk ezen. Most jutottam oda a visszaolvasásban, hogy nektek sikerült az első próbálkozás, hajrá,mi is erőt merítünk belőletek!!! A délutáni alvásnál kipróbálom!
Hajrá suli!!! Menni fog!!!!

Szonce,
köszi, hogy leírtad az altatást, nekem is megtanítani Bogival ezt.

Kattja,
kitartás, vannak nehéz napok! Bocsi, hogy csak most küldöm a linket, de az előző bejegyzésemkor hibát írt ki a rendszer, így a priviket már meg sem próbáltam. Így most látom, hogy a 2x írtam neked ugyanazt, bocsi.

Nálunk kibúj t a 4. és az 5. fogacska is…
A neurológus először megijesztgetett, hogy nem tartja elég erősen magát Bogi, nem ül még, és még mindig hypotóniás. Aztán mikor kiszámolta, hogy Bogi nem 8 hónapos csak 6, akkor abban maradtunk, hogy minden rendben van… megint ugyanaz a véleményem, mint korábban, öt perc alatt, amikor Bogi még ráadásul félt is tőle, nem derül ki, hogy tartja-e magát, mit csinál és mit nem a kisasszony. Itthon folyamatosan négykézlábon van, már néha picit el is indul, ott pedig kúszni is csak épphogy volt hajlandó.
krisztacsillag
 
 


Kriszta:
Köszi a linket megkaptam, nézegettem is, nagyon jó volt nézni a kórházas képeiteket, mert nosztalgiás volt, főleg mikor láttam rajta Editet, a szülésznőt :-)
Mit jelent egy babánál, hogy hypotonias? Meg fél évesen miért kéne a babának ülnie? Boti nem ült, sőt...előbb állt, mint ült. :-)
Nem hiszem, hogy ilyen rövid idő alatt egy vadidegen ember (orvos) megállapítja, hogy milyen a mozgásfejlődése a gyereknek. Ez egy vicc...
Az alvás...hát kemény dió, én nem is tudom mit tanácsoljak neked, csak azt tudom, hogy amikor le kell feküdnie, akkor igen tedd be az ágyba és mesélj picit neki, vagy beszélj hozzá, hogy most már aludnia kell és te ki fogsz menni...amikor nagyon sír akkor is tartani kel magad, legfeljebb az ágyában megpróbálni megvigasztalni, simogatással, énekléssel vagy amit szeret.
Én elolvastam a suttogót és bár nekünk nem jött be teljesen, ő is azt mondja, hogy semmiképpen nem szabad kivenni...csak megvígasztalni...
Botit viszonylag korán elkezdtük erre tanítani és mi ráadásul egy szobás lakásban kezdtük...sajna volt, hogy sokat és kitartóan sírt, de visszatekintve nem gondolom, hogy sérült volna a lelke és megérte, mert sosem volt alvásproblémánk!!!
Kitartás. Az is jó, ha te kitalálsz valamit, hogyan fogod beszoktatni minden alvásra az ágyacskájába, csak a lényeg, hogy erős legyél és következetes. Elég egy elgyengülés és vesztettél :-)
Jó zárszó :-)



Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:34-kor.
szonce82
 
 


-----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:34-kor.
szonce82
 
 


Sziasztok!

Kubu, kenyeret és kalácsot is sütöttél egy napon? Ez nekem még géppel is sok lenne. Persze mi alig eszünk kenyeret, még ha kalácsot sütök, az is egy hétig kitart. :) Ha nagyon zavar a formája, megsütheted sütőben is, miután megdagasztotta a gép. Persze én akkor már lusta vagyok a gépet elmosni, inkább kézzel szoktam dagasztani.
Köszönöm a koszmó elleni sampon tippet, ha az olaj + babasampon nem válik be, akkor megpróbáljuk ezt. Hol lehet kapni?
Sűrű programod van, kitartás! Én most összeomlanék, ha még sulival is kéne foglalkoznom.

Kriszta, nagyon köszönöm a linket és a privit. :) Nem kaptam 2x ugyanazt tőled. :) A képek irtó jók, nagyon aranyosak vagytok rajtuk és Bogi tüneményes! Bárcsak az enyém is mosolyogna már!
Gratula a fogakhoz és ne is foglalkozz az ilyen orvosokkal. A babák nem egyformán fejlődnek, még a testvérek sem. Ráadásul elnézte a korát? Miért gondolta 8 hónaposnak?

Szilvi, mikortól kell ennyire szigorúnak lenni a babával? Gondolom, hogy egy 2 hetes babánál még nem áll fenn a zsarolás és Bogi amúgy sem tud elaludni, ha csak lerakom az ágyába. Ki is kell légmentesíteni, utána pedig ha nem rignatom el, nem alszik.

A párom ma reggel furcsa kérdést tett fel nekem. Azt kérdezte, hogy a gyerekorvosnak nem kell-e fizetni? Ti szoktatok adni neki pénzt, ha kimegy a gyerekekhez? Ha igen, mennyit szokás adni?

Kati

Kép
katjja
 
 


Kriszta, ezek szerint egy cipőben járunk az altatás terén. :)
Nekem elvem, hogy nem hagyom sírni Flórát. Így talán kicsit nehezebb lesz az ágyhoz szoktatás, de bizti sikerülni fog.
Sok módszer van, de szeintem az a lényeg, hogy olyat kövessünk, amivel maximálisan tudunk azonosulni.

Szilvi, én úgy emlékszem, a Suttógóban is az van, hogy ki lehet venni megvigasztalni a babát, csak azt nem szabad hagyni, hogy karban aludjon el. De lehet, hogy rosszul emlékszem. Egyébként nekem sem jött be a Suttogó.
:wink:

Katjja, mi adtunk pénzt a dokinak, amikor kijött (3000 Ft-ot). Amikor mi mentünk, akkor is próbáltunk adni neki, de akkor nem fogadta el.
Szerintem még semmiképp ne szigorkodj Bogival. Most még épp csak elkezdte az átállást a "kinti üzemmódra", sok idő kell még neki, mire mindenbe belerázódik.
Mit jelent, hogy ki kell légmentesíteni?

Kubu, minden szombaton 9-től 5-ig van sulim, de tuti lógni fogok, amennyit csak bírok. :wink:

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


sziasztok,

köszönjük a dicséretet :)
a kisasszony nagyon szeret álldogálni..és kúszni is tegnap kezdett el igazából..a mászást is próbálta már párszor egy hete kb..most úgytünik mindent egyszerre próbálgat.. :)

kriszta,zizi: én is ölben altatom Lilit... :) vagyis igazából amikor álmos ölbeveszem és kb2 perc és alszik. igazán altatni mostanában kell csak este, de akkor is úgy hogy "bemászik"/gurul az ölembe,édesen mosolyog,bújik ezerrel,nagyokat pislog,aztán mielött elaludna elkezd sírni,feszíti magát..nem értem..de aztán a következő pillanatban elalszik.
De olyan is volt már hogy nem akart egyátalán elaludni pedig már éjfél volt..csak állni akart!akkor odasúgtam neki hogy alhat köztünk a nagyágyban..és nemfogjátok elhinni 1percen belül elaludt :D
kicsit gondolkodtam hogy most tegyem - e a saját ágyába gyorsan..de nem volt szivem..hiszen megígértem neki.. :s
szóval altatás terén nem állok a helyzet magaslatán.. :s
de ahogy zizi is írta,nem szeretném sírni hagyni én sem Lilit..

zizi:biztos írtad már,de te milyen sulit csinálsz?ami az uh-t illeti,akkor biztos találkozunk ott, lehet hogy onnan voltál picit ismerős? :) drukkolok az első sulis naphoz!! :)

kriszta:húha!érdekes téma :) mikorra is kell befejezned?


kubu:milyen volt a nyelvóra? hogy vagytok?

kattja:nálunk a védőnő megmondta hogy mennyit kér a doki ha házhoz jön..szóval nálunk megvan a tarifa..amire nem emlékszem biztosan de valahogy 3-5000között úgy rémlik...
én is megkérdezem hogy mi az a ki légmentesíteni?


Lányok! egy kérdés, úgytünik a szüleim könyvelője felszívodott..egy hóbapja nem veszi fel a telefonját,vagy egyszerüen ki sem cseng..pedig apukámnal febr.valameddig kell leadni a bevallást.. nem tudtok véletlenül olcsó,jó,és ilyen hirtelen "ugrasztható" könyvelőt?..félek hogy szükség lesz rá,ha nem kerül el 1-2napon belül.. ráadásul képzlejétek a kórház ahol apukám is dolgozik kb a fele annál a könyvelőnél van..szóval most nagy balhé van kialakulóban..
köszi az ötleteket!!

:)
mulan
 
 


Sziasztok Kismamik!

yner ma elárasztotta a reklámjával a babanetet, mindenhová leírja fenti üzenetét.

Sehová se kattintsatok, ez egy reklám, aminek nem itt a helye!

üdv

kispatak
Vendég
 


Sziasztok!

Zizi, Mulan, köszi az infót. Adjam neki egy borítékban? Bocsánat, de kórház és doki témában elég béna vagyok, eddig semmi ilyesmivel nem volt dolgom.

A légmentesítés a párom kifejezése a böfiztetésre, pukiztatásra. :)

Kati

Kép
katjja
 
 


Zizi27 bizony nagyon gyorsan elröppent az idő és nőnek mint a gomba :D

Katjja nagyon szívesen! Remélem hamar vége lesz a pocakfájós korszaknak! :wink: Örülök, hogy jól telt a napotok! Koszmóra az olaj is nagyon jó. Érdemes bekenés után sapit rátenni, és rajta hagyni,hogy felpuhítsa és utána lemosni. Meg amit írt Kubuspace is a Babe sampon. A gyerekorvosnak nem fizettem semmit csak egyszer próbáltam, de vérig sértettem vele..... a mi orvosunk nem fogadja el...

Kubuspace hogy érzed magad?

krisztacsillag gratulálok a fogacskákhoz!

mulan sajnos könyvelő ügyben nem tudok segíteni....

Rólunk a fiam egyre jobban járkál és egyre nagyobb teret jár be a pici lábaival, de olyan öregesen és komótosan. :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Jó reggelt,

Kriszta,
Tisztasor hogy 5 perc nem elegendő hogy kiderüljön kisasszony mit is tud.
Szerintem vezényszóra idegen ember előtt egyébként is nehezebben megy bármi.
Hurrá újabb fogak.

Kattja,
Nem ismered uramat, imádja a pocakját :lol: ja és Marci is úgy eszi a kalácsot mintha kb. pisztolyt tartanának a fejéhez. Hihetetlen evőkéje van.
Köszi, a sütőt is ki fogom próbálni.

Őszintén ? én is úgy érzem h nem fogom bírni, DE bírnom kell, Marcival már halasztottam egy évet, (amit utólag nagyon bánok) szóval most eldöntöttem h akkor is ! megcsinálom. Háááát majd nyugtával a napot :shock: :roll: 8) :lol:

Babe: gyógyszertárban kapható, tényleg csoda amit csinál, kb. látod ahogy eltűnik a koszmó. Ja és amit Millye ír, sapkát az olajozás után. Tuti az is.

Orvos: az első alkalom az úgymond kötelező h kijöjjön hiszen hova menne az ember egy 1-2 napos babával, mi utána mindig bementünk a rendelőbe, DE ha hívásra kijön 2-3.000 Ft-ot szoktak adni.

ÁÁ még nem most kell elkezdeni a szigort, mindenesetre nem árt következetesen azért szépen szoktatni.

Zizi,
Jó hosszú napod lesz, nekem péntek 2-8, szombat (most kivételesen 2-5) egyébként 10-5 között leszek bent.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.02.05 06:52-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Mulan,
Édes lehetett Lili, amikor megsúgtad neki hogy lehet bandázni anyáék között a nagyágyban.

Nyelvóra, nem rossz, mondjuk az első órán lenyomott a tanár 100 szót, most csütörtökön is, és kb annyi nyelvtant, amit angolban fél év alatt tanultunk. Brrrr sok és káosz, de jó lesz, mostantól tanulok.

Sajnos nem tudok könyvelőt.

Millye,
Édes lehet a kis komótosan járkáló András.

Mulan, Millye, köszi a kérdést.
Picit görcsöl most a pocakom, nem is tudom mire vélni h mi lehet, de aztán lehet h a szalagok azok, habár ez második terhességnél ugyanúgy lehet ? nem tudom.
Hányinger ezerrel, nem tudom mikor lesz már vége. Fáradt vagyok, rengeteget aludnék, háááát de nem lehet.

Nálunk: talán jön a 9-10 ha jól látom, nincs olyan reggel h ne úgy mennék be Marcihoz h vigyorogva vár az ágyban. Járás talán halad, persze nem önállóan, de igényli h vezetgessük. Ja és tegnap este a járássegítővel lenyomott jó pár kört, oda-vissza a folyosón.
Nekem igazi kis vademberem van, hiányzik h bújjon néha, de ő jön, megy, rengeteg dolga van, soha nem ér rá, úgyhogy az egyetlen ölelést akkor tudom le ha éppen éjszakai vagy délutáni alvás után kiveszem az ágyból.
Ja és most minden kukkko és kakkkka.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


katjja, én borítékban adtam a dokinak. (Illetve nem is én, hanem a férjem, mert nekem sem megy nagyon ez a pénzdugdosás.)

mulan, ezek szerint a lányos anyák, ilyen lágyszívű ölben-alatósok. :wink:
Fejlesztő-pedagógiát tanulok, még egy évem van hátra.
Könyvelőt sajna én sem tudok. Sajnálom Apukádékat, nagyon gáz az adóbevallásos időszak előtt felszívódni. Apukád orvos?

kubu, nem is csoda, hogy folyton aludnál! Azért próbálj minél többet pihenni!

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Katjja, mi csak akkor adunk pénzt a dokinak, ha kihívjuk. Kivétel az első alkalom hazaadás után, mert az kötelező nekik. Akkor nem fizettünk. Mikor először jött úgy, hogy mi hívtuk, megkérdeztük, mivel tartozunk, mondta 2000 forint, mi meg adtunk neki ennyit. Nem volt borítékozás.

Zizi, altatással kapcsolatban annyit tudok mondani, minél előbb kezdd el a tanítást, ha már állni fog Flóra, sokkal nehezebb. :wink: Én egész héten küzdök Julcsival, pedig ő már rég egyedül alszik el az ágyában. Viszont most annyira feldobja ez a dolog, hogy ő tud állni, hogy hatalmas küzdelem minden altatás. Mondjuk remélem javul majd, ha elmúlik az újdonság varázsa :D

Sajna Julcsi ma belázasodott. Nem tudom mi lehet vele. Taknyos volt már egész héten, de láza eddig nem volt. Lehet a foga jön, mert nagyon nyügi, alig aludt ma napközben és sokat sírdogál :(

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Sziasztok!

Találtam egy hasznos linket babás ellátásokról, remélem hasznát veszitek


http://www.babafalva.hu/download/TB_kisokos.pdf



üdv

kispatak
Vendég
 


Zita,
jobbulást Julcsinak. Hogy vagytok most ?

Kispatak,
nagyon köszi a linket.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


szisztok!

Nagyon rég voltam nálatok, és most sincs sok időm, névnapozunk...
Kriszta én is kérek linket, ha még nem késő... ;-)

Velünk minden rendben, találtunk egy tök jó baba-mama torna foglalkozást, van bőven még mesélnivalóm, remélem este fel tudok ugrani ide, és akkor hosszabban pötyögök!

Addig is mindenkienk kellemes délutánt!

Kati
tatyi1983
 
 


Kubu, köszi. Éjszaka fél3-kor sírt, mentem hozzá, tűzforró volt. :( Kapott Nurofent, aztán velem aludt reggelig. Akkor már csak kisebb láza volt, koradélután megint felment, most estére szerencsére láztalan volt. Arra gondolok, a foga lehet a ludas, a rágók jönnek. Úgy látom, más baja nincs.

Jellemző, hogy Apával holnapra terveztük az első közös kimenőnket Julcsi születése óta, Visegrádon akartunk síelni pár órát, anyukám vállalta Julcsit. Most bizonytalankodunk, el merjünk-e menni. Ha újra lázas lesz, tuti nem megyünk, mivel cicin kívül más folyadékot nem nagyon hajlandó elfogadni. :?

Kati, várjuk a hosszabb beszámolót!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Keressük az év legjobb szülésznőjét
Az Év Bábája díj

Az Országos Bábaszövetség minden évben a kismamák és a szakma javaslatai alapján odaítéli egy szülésznőnek az Év Bábája díjat.
Kérjük, ha van szülésznő, akire szívesen emlékeztek, aki megkönnyítette a vajúdás-szülés folyamatát, írjátok meg e-mailben vagy levélben nekünk, hogy Szövetségünk vezetősége a javaslatok alapján a legjobb szülésznőnek átadhassa a díjat.
A levélben írjátok meg akár nekem privátban, akár az endomed@t-online.hu címre:
- a neveteket (bizalmasan kezeljük, senkinek tovább nem adjuk),
- hogy mikor szültetek – az sem baj, ha évekkel ezelőtt szültetek, de most jutott eszetekbe, hogy szavazzatok rá –
- a szülésznő nevét és a kórházat, ahol dolgozik
- és az is jó volna, ha írnátok róla néhány sort, miért őt választottátok, miben segített…
A Nemzetközi Bábanapon, vagyis a Szülésznők Napján, május 5-én adjuk át a díjat, mely ünnepségre szeretettel várunk minden kismamát.
A Bábanapról, a helyszínről és a díjról olvashattok még a Kismama újságban is.
nováky_rita
 
 


Lányok!

Tudna nekem valaki segíteni abban hogy császáros szülésnél a Jánosban császár után közvetlenül az anyukám is megnézheti-e 1 percre a babát vagy csak a férjem?
Illetve a császár után hány óra múlva hozzák ki nekem a gyereket?Vagy szólnak hogy nekem kell mennem??? Köszönöm!
csézjang
 
 


Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy ha Ausztriába készülünk Flóval, akkor kell neki kivátanunk útlevelet vagy személyit?
Köszi!

csézjang, bár én császáros voltam, sajnos mégsem tudok segíteni. Engem altattak, így nem tudom, hogy az apján kívül megnézhette-e volna más is a babát.

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Sziasztok,

Tatyi,
Jó lenne ha jelentkeznél és leírnád hogy vagytok.
Ja és én még mindig várom hogy elmond milyen is az speciális kenyérsütő amit most hiányolsz Sopronban.

Zita,
Remélem minden oké már, hát nagyon úgy tűnik a fog lehet a ludas.
Hogy alakult a vasárnap ?

Csézjang,
Passz. Nem tudok segíteni.

Zizi,
Szerintem nem árt ha van valamilyen hivatalos okmányotok a biztonság kedvéért. Mi útlevelet csináltattunk anno.

Nagy erre a csend, hol vagytok ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Zizi, bár nincs már határellenőrzés, kell valami fényképes okmány (személyi vagy útlevél), amivel igazolod, hogy a te gyereked, mert ha igazoltatnak, és nincs semmi papír, az gáz. Csak nem síelni mentek?

Kubu, köszi a kérdés. Végül elmentünk síelni végül Visegrádra, egy órát csúszkáltunk, de elég is volt. (Egy alpesi síterepekhez szokott embernek azért elég fapados volt minden, bár a kilátás a Dunakanyarra pazar, meg kell hagyni). Aztán rohantunk haza Julcsihoz, akit épp visszaaltatott Anyu, 3 órán keresztül malmoztunk, gondoltam, gyorsan felkelti az éhség, mert semmi kaját nem fogadott el Anyutól (pedig még fejtem is, de cumisüvegből nem kellett). De nem kelt fel. Szóval akár még moziba is elmehettünk volna. :roll:

Az előbb viszont hívtam a dokinéninket, jöjjön ki. Julcsi továbbra is minden éjjel belázasodik. És olyan kis erőtlen. Nem láttam még ilyennek. Folyton csak aludna, ha meg ébren van, az ölemben ücsörög és nyügizik. El kellett mennem pisilni, letettem, próbált utánam mászni, de nem volt ereje hozzá, csak sírt :( Már én is pityeregtem, mikor egy perc alatt elaludt cicizés közben, pedig alig volt kicsit ébren. Remélem nincs nagyobb gond vele. Orrából jön sok szutyi, amúgy semmi látható baja nincs. Meg a fogínye dagad sok helyen, de fog még mindig sehol. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Sziasztok Mindenki!

Zita:
Nagyon sajnálom Julcsi babát, remélem nem lesz semmi komoly baja, csak a fogzás miatt bekapott valami kis vírust. Ne szomorkodj, szerintem semmi komoly nem lesz, csak tudod ilyenkor le van gyengülve az immunrendszerük és könnyebben megbetegszenek.
Megy a dokinő ki végül, kíváncsi leszek mit mond. Persze, hogy gyenguska, hisz mi is azok vagyunk, amikor lázunk van...kitartás!

Zizi:
Egy útlevél nem árt a picurnak, hisz nincs neki személyi igazolványa.
2-3 nap alatt sürgősséggel (5000 Ft) megcsinálják. Vinni kell a babát, meg a szokásos papírokat, lefényképezik és kész.
Botinak is csináltattunk még nyár végén, szupi EU-s útlevele van :-)!

Kati:
Nagyon el vagy foglalva, remélem akkor bejött a dolog és jól érzed magadat ott. Házikó vagy lakás???
Várunk, ha van időd.


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Zita

Írd majd meg, mit mondott az orvos. Remélem, semmi komoly, és Julcsi hamar rendbejön!

Nektek már a rágófogak jönnek? Nem semmi! Hány foga van már Julcsinak?

Marci is belázasodott reggelre, éjjel is sírdogált, felkelt többször is, pedig nem jellemző, hogy felébredne egyébként. Neki alul jön két foga, már áttörték az ínyt, csodálkoznék, ha ettől lenne lázas.

Nálunk rohamos fejlődés van, Marci (végre) megtanult tapsolni, pénteken a nagyival pedig elindult kézenfogva. Mi korábban hiába próbáltuk így vezetni, nem volt hajlandó, inkább leült és mászott. Most meg már szalad, ezt is hihetetlen vehemenciával csinálja. :D Ja, és indiánozni is megtanult a hétvégén.
jaspis
 
 


Nagyon köszi a válaszokat! Most kicsit utánaolvastam az útlevél kérelmezésnek a neten és nekem az jött le, hogy mindkét szülőnek jelen kell lenni a kérelmezéskor. Tényleg így van?

Zita, gyors jobbulást kívánok Julcsinak! Remélem tényleg hamar jobban lesz a kis beteg. Olyan rossz lehet látni ilyen elesetten a gyerekünket!

Jaspis, Marcinak is jobbulást! :-)

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Zita,
Örülök a kiruccanásotoknak, DE borzasztóan sajnálom kis hercegnőtöket. Remélem minden rendben van és „tényleg arról lehet szó amit Szilvi is említ. Mikor megy dokinéni ? Írd majd meg mit mondott.

Jaspis,
Jaj nektek is mielőbbi jobbulást. Marci nagyon ügyi lehet járkálva, indiánozva :lol:

Zizi,
Yes, mindkét szülő, de pl. kérhettek időpontot is. Nekünk itt a XX-ban nagy szerencsénk volt, szerintem összesen várakozással, fotózással, kitöltéssel együtt 20 percet vett igénybe.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:38-kor.
szonce82
 
 


Sziasztok!

Végre kicsit itt :-)
Nem sok időm van Milán mellett. Egész nap pörög. Nagyon jól érzi magát itt, aminek nagyon örülök. Még mindig anyóséknál, de márciustól valószinű, hogy lesz egy lakás potom összegért, amit kivehetünk, ilyen "szolgálati lakás" bár még nem biztos, ne igyunk előre a medve bőrére.
Szóval rohannak a mindennapjaink, szerdánként baba-mama tornára járunk, ami tök jó. Ki is fáradt Milán alaposan az első óra után. 600 ft egy óra. És rengeteg eszköz van. Az óra első felében közös torna van, a második felében a rengeteg tornaeszközt lehet próbálgatni. És az egész padlózat puha. Eshet-kelhet a baba "bátran" :-)
Még mindig csak 6 fogunk van, ami kicsit zavaró, hogy eléggé megviseli Milánt egy-egy telihold, vagy szél... Ma éjjel nem tudom mi baja volt, de felkelt éjfélkor, és negyed 3ig bulizott a kiságyban. Nem sírt, meg semmi, de folyamatosan forgolódott, vergődött :-(
Már egyedül alszik el délutánonként a kiságyban, bár most nehezebben megy neki. Még fészkelődik... Estére viszont annyira el szokott fáradni, hogy a tejcsiadagjába simán belealszik.
Volt nálunk az új védőnő, aki azt mondta, mindent az ég világon ehet már Milán, vizet sem kell forralnom neki a teához, meg semmihez, amit én igazából csodálok, mert olyan szinten kemény itt a víz, hogy az akváriumunkat drótdörzsivel kell súrolnunk két hetente... :shock:
Ezért most átszoktunk az óbudai babavízre.
Én is fogjuk rá, hogy jól vagyok, nagyjából már kezdem megszokni, hogy nem "nyaralunk" itt, de ez a hideg, vacak lakásbakényszeríő idő elég gáz! Már úgy utálom!

Ráadásul vannak itt izgalmak! Képzeljétek hívott egyik nap anyukám, hogy kigyulladt otthon a kéményünk, két tűzoltóautó oltotta... Szerencsére a kémény belsején kívül semmi már nem égett meg! Naggyon ijesztő volt. Teljesen kétségbe voltam esve! Anya és apa a három gyerekkel este 8ig álltak az útcában, mire bemehettek újra oltás után... :cry: De semmi komoly tényleg nem történt szerencsére.
Valószinű én is és a férjem is nekifogunk tanulni, hogy legyen még egy bizink. Óvónőként itt telített a pálya, szóval nem sok esélyem van, így egy gyorstalpalón elvégezzük a péztáros-eladó szakot, ha minden kötél szakadna, mégis legyen mihez nyúlnunk... Férjem asztalos, végülis van egy biztos állása, de nagyon gyéren fizetnek... :?

Ausztriával kapcsolatban :mi is csináltattunk Milánnak személyi igazolványt, ami teljesen díjmentes volt. Nem is kellett sokat várni, három évig érvényes! Naggyon komoly ábrázata van ám rajta :-) :-)

Úgy látom végül álomba vergőtte magát őfelsége, gyorsan csatolok fel egy két képet nektek!

Kép



Kép


Kép



Kép


Kép


Kati
tatyi1983
 
 


Lányok, köszi az aggódást, itt volt dokinéni, vírusos mandulagyuszi és a füle is kicsit piros. Mivel vírus, csak ki kell "feküdni", fülre kapott cseppeket. És igen, a fogak is kínozzák, egyszerre megint több jön, alul az örlők és a szemfogak is. (A 8 metszőnk már kint van 2 hónapja.) Szóval kicsit összejöttek ezek a dolgok, ezért van ki ennyire a kislány. De azért van ereje ám, olyan erővel tiltakozott a fül és torokvizsgálat ellen, hogy az még a doktornénit is meglepte :lol: Úgyhogy túléljük bizonyára :) Sokat alszik, ami ilyenkor jó.

Jaspis, jobbulást Marcinak! Lement a láza? Dokinak megmutatod?
Gratula az ügyesedésekhez, hát mi még sehol sem vagyunk ettől. :)

Szonce, örülök a jó híreknek! Akkor most minden oké veletek, ugye?

Kati, Milán már milyen komoly nagyfiú! Hajrá suli és új lakás!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Zita, hát ez mandulagyula nem hangzik valami jól. Remélem tényleg hamar kiheveri Julcsi!
Ennyi foga van már? Ez nem semmi!

Igen, síelni megyünk Ausztriába. Oda megyünk idén is, ahova eddig szoktunk Karinthiába. Csak most gondoltam bele, hogy ez elég hosszú út lesz egy 8 hónaposnak, kb. 7 óra. Volt már valaki ilyen messze ekkora gyerkőccel? Írjatok valami bíztatót, most kicsit beparáztam! :?

Kiderült, hogy nálunk Zuglóban is csak időpontra lehet menni az okmányirodába. Csak két hét múlvára van szabad időpont, ami nekünk túl késő. Holnap elmegyünk a Visegrádi utcai kp-i irodába, állítólag ott nem kell sokat várni.
(Hát nem siettük el a szervezést, az tuti.)

Tatyi, örülök, hogy jól alakulnak a dolgok! A képek azon a tornán készültek, amiről írtál? Irtó jók a tornaszerek és Milán is édes!
Nem bánnád, ha nem óvónőként dolgoznál? Azért ez elég nagy váltás lenne.

Szonce, Ádám nagyon ügyes! El sem hiszem, hogy mindjárt szülinapja lesz, olyan gyorsan megy az idő!

Flórának a múlt héten kibújt a második foga! Az első már január elején kijött, de még mindig picike. Mennyi idővel a kibújás után éri el a fogacska a végső méretét? Normális szerintetek, hogy még mindig olyan kicsi?

Mondjuk az is felmerül bennem, hogy én normális vagyok-e, hogy még ezen is görcsölök. :wink:

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Zizi, ezen aztán tényleg kár görcsölnöd, ki fog nőni az a fogacska :wink: Minden gyereknél másképp van, Julcsinak speckó elég gyorsan kinőttek teljesen, de ez változó. :)

Síelésért nagyon irigykedem, én is szerettem volna, de nem nagyon lehet még Julcsit magára hagyni. Meg a költözés is közbeszólt. Ti hogy oldjátok meg Flóra felügyeletét, míg síeltek?
7 óra tényleg hosszú út, próbáljatok alvásidőben menni, és tervezzetek pár megállót. Esetleg olyan helyen, ahol van játszóház, és tud Flóra kicsit hemperegni. Szerintem Ausztriában vannak ilyen helyek az autópálya mellett :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Sziasztok!

Zizi igen. Ez az a torna.
Szivesen dolgoznék óvónéniként, de nagyon kicsi az esélyem, hogy itt Sopronban, ahol a fősulim is volt, felvegyenek valamelyikbe. Persze önéletrajzot fogok beadni -megjegyzem 11 db oiba-, remélem valamelyikben csak megy valaki nyugdíjba :wink:

Csak végső megoldás a váltás számomra!

Puszi
Kati
tatyi1983
 
 


zita

Sajnos nem ment le Marci láza, sőt, ahhoz képest hogy 7-kor kapott egy adag panadolt, 8-kor 39-el tettem le aludni. :( Holnap leviszem a dokihoz, bár semmi más tünete nincs.

Mikor költöztök pontosan? Remélem, addigra elolvad ez a sok hó, nem lenne élmény ebben cipekedni.

zizi
Még nem voltunk ilyen hosszú úton, de márciusban készülünk Olaszországba, az is 1100 km. Mi azt tervezzük, hogy valahol félúton megalszunk, úgy nem kell egész nap autózni, és Marci is kimozoghatja magát. Majd számolj be a tapasztalatokról kérlek!

tatyi
Épp kérdezni akartam ma, hogy vajh mi van már veletek? :)
Szurkolok, hogy márciusban tényleg át tudjatok költözni külön házba. Addig meg féllábon guggolva is, tudod. ;) Jelentkezz gyakrabban, ha tudsz.

Lányok, tudom hogy van itt, aki már megint pocakosodik :), de én annyira nem tudom elképzelni, hogy máris jöjjön a kistesó. A múlt heti ringatón volt egy anyuka egy 2 hónapos, meg egy kb. 2 éves gyerekkel, hát nem irigyeltem. Volt két mindenórás várandós is, rémisztően nagy pocakkal. A múltkor véletlenül megtaláltam egy nagy pocakos képemet, hát el se akartam hinni, hogy nekem ekkora hasam volt, és hogy bírtam vele létezni. Ugye ez a fóbia idővel elmúlik?
jaspis
 
 


Jaspis, akkor lehet Marci is bekapott valami vírust? Szegényke. Ha nagyon magas a láza, akkor kúpot is adhatsz neki. Dokinak mutasd meg mindenképp!
Szerintem sokan vannak úgy, mint te, hogy nem vállalnak ilyen pici korkülönbséget. Szóval ne aggódj, van még időd bőven, Marci olyan pici még :wink:
Március végén költözünk, addigra csak elolvad ez a hó. Nagyon remélem :roll:
Julcsinak ma már nem volt láza, de nagyon nyügi volt egész nap. És olyan kis beesettek a szemei :(

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


sziasztok,

írtam már pár napja,de most nézem,hogy nem is jelent meg..pedig azt írta ki elküldte.. :?
na mindegy.. megpróbálom újra..

szóval a könyvelő ügy megoldódni látszik szerencsére,mert előkerült szegény nő,azt mondta hogy beteg volt,a lényeg hogy még időben felbukkant.

katjja:mi nem boritékoltunk elsőre,hiszen megmondta előre a védőnő hogy mennyit kell adni... :s

kubu: édes lehetett a nagy kalács evés :D a pocakgörcsöket sajnálom,remélem hamar elmúlt és már nincs is. szedsz rá amúgy valamit? magne b6 és társai? de ezt a többiek jobban tudják hogy mit lehet :)
hajrá 9-10.fog!!

millye:teszel fel majd képet,vagy videót arról a komótos járkálásról a nagyfiadról? biztos irtó édes lehetett! :) :)

zita: Hogy vagytok? szegény Julcsi! Jobbulást! Gyógypuszit küldünk Lilivel! Remélem ma már kicsit jobban vagytok!

zizi: :D igen,lehet hogy igazad van lágyszívűség tekintetében ;) amúgy hol végzed a fejlesztőpedagógiát? én gyógypedagógiát végeztem,de fejlesztőként dolgoztam :)
hú de jó lesz nektek! Remélem minden rendben lesz az úton és a sielésnél is! mikor mentek?
már a második fogatok jön! dejó! ügyik vagytok! mi még mindig az elsővel küzdünk..nagyon lassssssssan bújik ki..lassan egy hónapja bújik kifele..és még mindig csak a fele (se) látszik..már én is gondolkoztam rajta hogy minden rendben van-e... :)

tatyi: tényleg milyen jó kis tornaszerek! és milyen édes nagyfiad van már neked is :)

jaspis: Jobbulást Marcinak! REmélemmár nincs láz.

szonce: már csak 10nap? :) húha! milyen torta lesz? ugye csinálsz majd képeket?

majd még jövök,de Lili még mindig kukorékol..megpróbálom újra elaltatni.. :)
mulan
 
 


Morgen,

Szonce,
De ügyes Ádi, nálunk Marci a világért el nem engedné a kezem, egyetlen lépést sem hajlandó mostanság tenni. ÁÁÁ

Tatyi,
Örülök h jól vagytok, jó olvasni az élménybeszámolódat.
Képek isteniek.
Uh szegény szüleid, még jó h nagyobb baj nem lett. Mitől gyulladt ki a kémény lehet tudni ?

Zita,
Na jól megjártátok Ti is. Mielőbbi gyógyulást Julcsinak.

Zizi,
No para, mi Olaszban voltunk szept elején 1000 km-re, hazafelé szinte egy fenékkel jöttünk végig, úgy h kb. 200-300 km-en autópályát sem láttunk. Odafelé pedig Ausztriában aludtunk egy éjszakát.
Tény akkor egy szál bodyban utazott most pedig azért vastagabban kell öltöztetni :roll: a gyerkőcöket.
Kajára figyeljetek, annak ellenére h Marci sem hányós, most amikor Frankfurtba mentünk evett valami gyümölcsdesszertet, amit 10 perc múlva visszaküldött.
Nálunk az is bevált h hajnalban indultunk, amikor még kóma volt a gyerek, és pikk-pakk vissza is aludt, tehát simán mentünk 3 órát megállás nélkül.
Hogy oldjátok meg a gyerekvigyázást síeléskor ?
Nyugi az a fog előbb-utóbb ki fog jönni 8)

Jaspis,
Jaj istenem, vigyázz azért h ilyen lázasan ne nagyon vidd el Marcit otthonról. Priznic vagy hűtőfürdő ?
Tutira elmúlik a fóbiád :lol: sokszor belegondolok, magam sem tudom h mi hogyan lesz ha megszületik ketteske. Tény én sem leszek fiatalabb, igencsak ketyeg a biológiai órám és hát az h Marcira majd 10 évet vártam szóval én nagyon örülök h így spontán összejött a kistesó. Tudom, nem lesz könnyű.

Mulan,
Örülök h megkerült a könyvelő.
Most nem szedek magne B6-ot, híztam is tőle, meg piszok drága, helyette Lenkei Kal-Magot szedek. Annak mondjuk borzasztó az íze, de a cél érdekében.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Zizi:
A Visegrádi utcában érdemes megcsináltatni, főleg ha sürgős!
Nincs ügyfélkaputok, azon keresztül ti tudtok közvetlen neten időpontot foglalni.
Ha sürgősséggel kéritek, akkor tuti 3 napon belül kész, de ha nem, akkor az csak a szerencsén múlik, hogy gyorsan kész lesz-e!
Szép vállalkozás síelni menni Flóval, kiváncsi vagyok milyen lesz.
Tényleg ki vigyáz ott majd rá?

Kubu:
A Lenkei vitaminokról én úgy tudom, hogy nagyon drágák, nem értem hogy jön ki neked, hogy azt olcsóbban iszod?!!! :shock:

Zita:
Szerintem most már tuti, hogy a fogacskák miatt gyengült immunrendszer az oka a dolognak. Sajnos ez nehéz időszak, kitartás hozzá!!! Botinak is volt egy időszak a fogzásnál, amikor folyamatosan beteg volt, de kijöttek és elmúlt minden, azóta semmi nem volt. (kopp-kopp-kopp) :D

Jaspis:
Veletek meg mi történt, hogy ti is lázzal küzdötök? Szólj ha tudsz már valamit, mit mondott a dokitok?!
Lehet csak a 3 napos láz érte el Marcit? Csak abból gondolom, hogy nincs más panasz.

Rólunk:
Botond megőrült, úgy viselkedik jó pár napja, mint egy eszelős őrült hisztigép.
Próbálok olvasni erről, hogy ez ilyen időszak...hát nem tudom. Eddig is akaratos volt, de ez most borzasztó. Szinte hozzá sem lehet szólni, főleg "nem"-et nem lehet neki mondani, mert akkor már ordítva vagdossa magát a földhöz.
Azt írják, hogy hisztikorszak, meg dackorszak van 2 éves kor körül jöhet ilyen. Na de meddig kell ezt elviselni? Szörnyen idegtépő, senkinek nem kívánom, drukkolok, hogy mindenkinél kimaradjon!!!
Tudom, hogy éjjel virrasztani a gyerek mellett nagyon kikészítő, de higgyétek el, hogy ez is katasztrófa!


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Szilvi,
míg egy napi adag magne b6 146 ft-ban van, addig Lenkei Kal-mag 120-ban,
egyik barátnőm kiszámolta nekem,

naaaa mit szólsz ???? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Szilvi,
részvétem a hiszti és dac miatt.
Remélem gyorsan javul, megváltozik a helyzet.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


szilvi: remélem hamar vége lesz ennek az időszaknak.. nem lehet könnyű
... :s drukkolok!!!!!

kubu: én is azt hittem hogy az iszonyat drága féle vitamin. dejó hogy így kiszámoltátok :) mondjuk nem jó az ízze annak nem örülök..dehát..ha használ az a lényeg :)
mulan
 
 


Mulan,
pl a vitamin amit Marci kap napi 1 ml szintén Lenkeis, minden van benne és messze olcsóbb mint a Cebion pl.

na megyek tombolás van

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Sziasztok!

Szilvi, úgy sajnálom, hogy ilyen nehéz most Botival. De vigasztaljon az, hogy ez normál személyiségfejlődés része. (Sejtem, hogy ez sovány vigasz. :) )

Mulan, írtam neked privit.

Köszi a tippeket utazás-ügyben!
Anyuékkal és az öcsémékkel megyünk síelni. Elég sokan lesznek, akik tudnak Flórára vigyázni, mert sem a szüleim, sem a férjem nem síelnek. Nekem csak időnként le kell siklanom a pálya aljára, hogy szopizhasson picit a csaj. :wink:
Ez így persze túlzás, de szerintem egy pár órát fogok tudni síelni minden nap.

Kiderült, hogy nincs azért olyan vészesen messze Bad Kleinkircheim, kb. 500 km. El fogunk mindulni jó korán és így talán még világosban meg tudunk érkezni.

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Zita, hogy van ma Julcsi?

Jaspis, hogy van Marci?

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:40-kor.
szonce82
 
 


Zizi, hú, biztos nagyon szuper lesz!

Szilvi, köszi a bíztatást. Szegénykém, ez az idegállapot biztos nem kedvez a tesóprojektnek :? Elhiszem, hogy nagyon nehéz. Julcsi is most pár napig nagyon nehéz volt, persze ez más, mert beteg, de semmi sem volt jó neki, délután már mindig az órát nézem, mikor jön már a felmentősereg :oops:

Viszont ma este már tök vidám volt, huncutkodott is. Ma meg kis rózsaszín pöttyöket fedeztem fel a testén és a fején a délutáni alvás után. Aztán elhalványult. Este megint kicsit jobban látszott. Mintha valami kiütés lenne. Nem tudom, mi jöhet még :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?