Széép jó reggelit!
Mindenkit belepett a hó????? Annyira hiányzott ez!
Apiék 10 perce tudtak elindulni a 8 órás misére!
Vendégem is lemondta, mert náluk is járhatatlanok az utak!
Én köszi mára jobban lettem, tegnap übergázul voltam! Lefeküdtem aludni, Apa meg elment a gyerkőkkel Ikeába! Képzeljétek beadta Bogikát is a játszóba!
(úúúgy megnéztem volna én is!
)
Az ágyunkhoz akarunk csinálni egy fejtámaszt, Szilvike ötlete volt
Pozdorja,rá szivacs és valami szép anyag bombokkal behúzva!
Pozdorja megvan de se szivacs se szép anyag!
Most azon agyaltam, hogy valami olyan taft anyagot keresek, amihez tudok ugyanolyan színből ágytakarót, kicsit más színárnyalatban párnákat varrni!
Viszont vette szép bordó függönyt nekünk, Bubunak meg sárga kék kockásat! Annyira szép lett a szobácskája, még át is rendeztük!
Majd lefotózom!
Szilvikeeeeeeeeeeeeee! Képzeld kaptam egy kis varródobozt, cérnákkal, gombostűkkel, szabóollóval!!!!
, meg mérőszallag stb... Apa vett még mellé mindenféle cérnát, most már nem leszek bajban ha kell valamit varrni!
Kipóbáltam a mélyhámlasztót! Bakker még csak egyszer használtam, de döbbenetesen jóóóó!
Még állagra sem használtam ilyet!Olyan mintha valami finom csiszolópapír lenne! Nagyon köszi, hogy ajánlottad, magamtól tuti nem vettem volna meg!
Akkor most minden fázist 2hétig kell használni 2 naponta????
Úgy jön ki a 8 hét?
Szomszédok már lapátolják a havat?
Dolli! Enyimé Bogi meg azt csinálja, hogy fel akarom venni, vagy magamhoz húzni erre mondja, hogy "neeeeeeeeeeem Apához!"
"Téged szejet a Sziziiii!"Ez tegnap eljátzsotta 3x még jót röhögtem, de mára már annyira carul esett, hogy a hajnali tejcit sem akarta elfogadni tőlem!
Aztán mondtam rendben, akkor nem leszek a barátnője!
Na eltelt 3 perc és Apja kiment az udvarra havatlapátolni, rögtön meg is szeppent!
Elvittem felöltözni, de nem otthoni melegítőt adtam rá, hanem tök csini harisnyát farmerrucival, megcsináltam a haját is! Azóta megint szeret!
Gézu már érzi rajtad, hogy nem minden oké, ilyenkor már egymást gerjesztitek!
Minnél jobban dühít a viselkedése, Ő annál jobban érzi a köztetek lévő feszültésget, ettől mégjobban megijed és még dacosabb lesz!
Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy nem nevelek! emegyek a szintjükre! Ha nem anyuka vagyok hanem az idióta, kergetőző, "jófej" akkor megnyugszanak egy idő után! Amikor nagyon nem hallgatnak rám, mindig jön a szörny és 10 kört kergetőzünk, vidámkodunk, puszilgatom őket!
Az a car, amikor már annyira fáradt az ember, hogy képtelen erre, mert, akkor azt érzik hogy menekülnék tőlük, olyankor olyanok mint a piócák!
A másfél hét jóóól hangzik!
De aranyos a nagy Géza a virággal! Enyimé párom, ha elfelejti akkor még rám haragszik, hogy miért nem szóltam!
Lányok én lemaradtam, az én Bogim csapkodott????
Most azon agyaltam, hogy engem néztek bunkónak, hogy nem törődöm ezzel!
és csak azért nem mertetek szólni hogy gázos a lányom mert én vagyok a házigazda!
Én tényleg nem láttam a szitut!
De legközelebb szóljatok nyugodtan!
Mia! Nanááááá hogy jöhetsz!!!!!! Én is csak akkor tudok menni ha már Apa hazaér, tehát kb 19h -kor tudok undulni!Ha fél 8-ra odaérünk akkor van még 1 óránk hogy ússzunk és belefér még a szauna is!
Viszont azt szeretném kérni, hogy legalább hozzánk jöjjetek el kocsival, mert innen mehetünk enyimmel, de olyan sokat bolyongok itt Érden belül, mire mindenkit felveszek!
Itt le lehet parkolni és akkor ide jön vissza mindenki!
Akkor nekem se megy el ezzel +40 percem!Most már mindenki idetalál hozzám!
(
de ha csak egyszer valaki értem jönne kocsival, akkor nagyon megdobogtatná a szivemet! )
Mimi! Annyira fincsi volt a pogid, elküldenéd a receptjét?????? Ez pont az a fajta pogi amit én imádok, állagra, méretre, ízre!
Hatalmas csillagos ötöst adtam rá!
Na a kuglófról nem is beszélve, tegnap azt reggeliztem! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de fincsi volt!! Jól emlékszem, hogy annak fent van a receptje iwiw-en Dolli?????
Mimi! Jaaaaaaaaaj szegény Bella!
Még jó hogy nem lett komolyabb baja!
Szabi annyira aranyos volt, úúúúúúgy birom azokat a kölköket akik nem ijedbnek meg tőlem ha megkergetem őket!
Olyan jóóót röhögtem ahogy szaladt és közben sasolt hátra, hogy nehogy elkapjam!
Annyira nevetett, hogy kiesett a szájából a cukor!!!!
Gellért dettó, már direkt incselkedtek, hogy kergessem meg őket!
Nézegettem a képeket, olyan jóóóóóó hogy ennyi babával lefotóztatok!
Olyan jó volt kis prüntyőket fogni!
Lini Lilijét annyira jóóóó megfogni, olyan jóóó fogása van!
Rengeteget változott, olyan kis mosolygós babácska!
Patrik-Petikén(
bocsi meg behaltam!!!!! Olyan nézése van ennek a pasinak, amivel a csajok gondolkodás nélkül dobják majd le a bugyijukat!
Esküszöm valahogy rezegteti a szempilláját! De tisztán látszik, hogy nagy csajozós lesz, eleve bevonzotta az összes kiscsajt maga köré
, és csak akkor volt elégedett ha minden irányból nők veszik körül!
Mia! Annyira ötletes volt a jelmezed, és azt néztem, hogy olyan dögös lábaid vannak, neked csak miniszoknyában kéne járnod!
Meg azon döbbentem le, hogy Te ilyen profin tudsz smineklni?????
Sosem láttalak még ezelőtt sminkben!
Brigi! Tényleg büdös a lába Bubunak! Már kisbabának is savanyúúúú szagú volt a pici kis lábacskája(akkor még imádtam)
Mindig ezt éneketem neki:
"Tapsi-tapsi-tapsiiiiiii,
büdös lábú, hapsiiiii!"
Igazi pasi, büdös a lába és büdöset pissant!
Elküldöm, mert félek elszáll.....