Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Na ide jutok én is :lol: :lol:

Orsi!!!
Nagyon nagyon köszönjük neked ,hogy helyet adtál a bulira,és szétverhettük a házatokat :lol:

Csajok!Nagyon jól éreztem magam! Még este 11-kor is élmény beszámoltam a páromnak.
Én annyira örülök annak,hogy nem az én fiammal van a baj..Én azt hittem,csak az enyimé vadul meg oroszlán üvölt meg nem tud egy helyben ülni.De tagnap is rájöttem,hogy majdnem teljesen normális a gyerekem :lol:
De tényleg!Annyira jól el voltak a gyerekek egymással.
Sőt!!! Brigi!!! A páromnak ódákat zengtem Dorinádról,hogy mennyire kis karakán fain kiscsaj. SZerintem nagyon is rendben van Dorinád!!Én ilyennek szeretem a gyerekeket.
Amúgy én sem láttam,hogy verekedett volna,bár lehet nem tűnt fel a fiuk vadizmusa mellett :lol:
AMúgy meg teljesen normális,hogy felveszi a ritmust.Sőt!!!lásuk be,még 2éves sincs,és simán eljátszott a nagyobb fiukkal,simán felvette velük a ritmust.Szerintem ez annyira jó dolog!

Képzeljétek..délután megint kellett hívni az állat orvost.Ez a Bella annyira egy tirpák dög...Mikor patkánymérget evett hányt egy nagyot a kertben,persze pont akkor szakadt a hó,mire a doki ide ért belepett mindent a hó,reggelre 20cm hó volt..
Az a hülye dög,nem kiásta a hó alól amit kiadott és újra megette.. :roll: :roll:
Hihetetlen!!!!
Megint vért hányt de most nem volt annyira rosszul.Talán nem evett annyit meg belőle.De most feltörtem a hó alól a cuccot és havastól a kukába lapátoltam...ÁÁÁ tépem a hajamat....de tényleg ez már kezd sok lenni...
van kb 15000ft-unk,be kell fizetni a teló számlámat mert már lejárt,a Gyuri meg amit kap pénzt kb 1hét múlva azt le is vonják,a kövi pénzt amit kapna az tán 20.-a körül jönne,az én gyedemet vissza dobták,hogy nem jár,most arra fellebbeztünk...még nem jött rá válasz. :( ....
Így ha nem kapom meg,még a gyest sem tudom intézni...No és az autónk is szerelőnél....
ja szerelő...na az is megér egy misét :roll:

mimi12

Na mi eljutottunk postára, C&A-ba(gatyát kellett vennem Bubunak mert mindet kilukasztotta a térdén) DM-be és beszaladtunk a Niké és Dávidba megérdeklődni az esküvői rucikat, de olyan rosszul lettem ott, hogy nem bírtam kinyitni a szememet! Annyira fáj a fejem, közben potyognak a könnyeim!Olyan mintha arc és homloküreg gyulladásom lenne egyszerre, benyomtam egy neocitránt megyek aludni, Api meg elment a csimókkal ikeába! Csak azon imádkozom, hogy holnap reggelre megygógyuljak, mert dolgoznom kell! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Orsi!
Nekem is reggel olyan volt a torkom,mintha az egész éjszakát végig ittam és bagóztam volna..De hála égnek nem fáj a fejem,és nem taknyolok meg egyebek..
Majd átnyálazom a könyvecskémet,hátha találok valami okosságot erre a bajodra..

Megnéztem a képeket.Nagyon jók lettek!!!A felét le is mentettem magamnak..és jelzem itt,hogy ne lepődjön meg senki,mert feltöltöm a saját képtáramba is...had lássa olyan is aki nem bejáratos a zártunkba..Meg amúgy is,had dicsekedjek a rokonoknak is :lol:
Még várom Mia képeit!
És én is lököm majd fel a képeket a zártunkba is :lol:

mimi12

Dolli!
Boldog névnapot kívánok néked! :lol:

mimi12

sziasztok!

Feldobtam a kepeket, a FARSANG folderben vannak:
http://picasaweb.google.com/mariaoakley

Brigi: A szlogen oriasi!!!!!!!!! (En felveszem ha kinyomtatjuk! ;)

Orsi: orulok hogy jol sikerult az esti randi es hogy jot mulattatok!

Dolli napra soxeretettel puszkat kuldok a tulajdonosnak :D:D:D:D:D
Vizesedes: a gyuru a vizesdes alatt nem jon le. Ez tok normal!!! A szules elotti par napban elkezdem irtozatosan "dagadni". Labam eloszor, (bal) aztan 3 napig semmi tobb. Utana jott a masik labam, (legalabb egyformak lettek) es asszem a kovetkezo napokra a kezemen levo ujjak is durungok lettek... kovetkezo mar a szules volt...
De neked meg fenn van a hasad :) Igy meg van idod shoppingolni ;)

Judy: Hat azert a vezetesi tajekozodasi benasag-palmat csak en vittem. :D
(De hazafele nem vettuk elo a GPS-t, siman hazatalaltunk par perc alatt :D:D:D:D Meg Gezunak elaludni sem volt ideje a kocsiban. ;)
Le a GPS-szel!!! :D Eljenek a szoke nok a volan mogott!!!! ;);)

Mimi: akkor lehet eppen eleg bajod most. Bella tenyleg egy rafkos kutyi! Nekunk volt regen egy ilyenunk, mindent felzabalt, termeszetesen a sajat hanyasast is eltakaritotta mindig.... a csikkeket osszeszedte az utcan, stb....
13 evesen is egy nagy zabalasba pusztult el...... Nem ertem ezeket a kutyakat, miert kell mindig kukazni???? Otthon pedig minden kapnak enni!
Fura
Ezt a GYED, GYES, meg ilyesmiket nem igazan ertem, szerencsere nekunk elinteztek az okosok, de hat az osszeg amit kapok meg egy fel delutanos shoppingolasra sem lenne eleg.... Klassz helyzetek vannak errefele....

Orsi: Jaaaaaaaaaaaaaaaj ez nem trefa!!!!!!!!!!!!! Valami tenyleg nem koser veled! Ha fejfajaskor a konnyed is folyik a gaz! Jobbulast kivanok!!!!!!!!!!!! Kerlek tobbet ne szaladgalj Pocahontas-kent a Postas bacsihoz!!!! ( No meg ugye a tegnapi fustrengeteg sem segitett szerintem....)
Remelem gyorsan elmulik, barmi legyen is, kuldok neked Forumos Vudu-t !!! :D

sünciboglya

Megneztem a titkosban a kepeket. :D:D:D:D:D:D:D:D

nagyon klasszul sikerult ez a buli lanyok !!!

Kép

sünciboglya

Szasztok!

Megint esik a hóóóóóó.....

Orsi, szerda???? Uszi???? Akár..... jó lenne mert már én is nagyon elnyűtt vagyok, egy lusta disznó, semmihez sincs kedvem..... jajj....
Hogy vagy? remélem azóta jobban!!!

Andi, de jó, hogy újra itt!! Mesélj, hogy vagytok? Most már nekem is kezd elegem lenni ebből a télből, most nagyon sok hó esett már, tavaszt akarok, nyarat, meleget....

Dolli, na, volt meglepi?

Mimi, de kuka ez a kutya :cry: Hogy van?

Mia, jók lettek a Te képeid is!!! Átmásolod a mioldalunkba is vagy átmásoljam? Bele a farsang albumba.... :wink:

Megyek, mert fáradt vagyok, barátnőméknél voltunk, meglátogattuk, mert szerettem volna pocakosan látni, babát vár.... nagyon jó volt, a skacok olyan jót ökörködtek :lol: Bubó már passog, lassan beterelem őket.....

Jó éjt!!!
sylph

Segítsééééééééég! Gézu ma délután megint az idegeimen táncikál! :oops: Más gyerkőc is ilyen ma? Vagy csak az enyém zizzent? Vagy csak én vagyok kevésbé toleráns? :cry:

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,
Zsombor is belépett a dackorszakba :( Mindenen tud hisztizni, ráadásul manó olyankor még hangosabban és folyamatosan beszél hogy rá figyeljek én meg a kardomba dőlők. Gézu mivel bosszant? Milyen régi képet találtál rólam?

Szilvi,
Vagyogatunk olyan mélabúsan. Robi elment csütörtökön Németországba kiállításra csak holnap este jön meg úgyhogy egyedül küzdök a két gyerkőccel.

Orsi,
Gyógyulj meg hamar. Lámpázd meg a fejedet.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Én is itt, csak jól elment ez a nap is!

Dolli, boldog névnapot!

Orsi! A lámpa tényleg jó, de talán a szauna is! Na meg egy jó pálinka csodákra képes :D:D:D

Mia! Mit szeretnél jövő héten? Mit tervezzünk? Nekünk hétfőn be kell mennünk újpestre, apa szülinapi ajándékát meg kell vegyük :D Kedden lesz, úgyhogy aznap még majd a tortáját is meg kell sütni, szerdán meg már megyünk a kórházba :( Már eléggé kezdek parázni, hogy vajon mi lesz meg hogy lesz :(

Brigi, Dorcinál szerintem tök normális volt, hogy felvette a harcot a nagyobbakkal :D:D:D Semmi gáz nincs vele! Eleven kiscsaj! Én is ilyen voltam :D:D:D

Orsi, az esti uszi mit jelent, hánykor indultok? MErt ha most még nem is (kórházban leszünk), de legközelebb már csatlakoznék, ha addigra hazaér párom!

Ma volt itt egy szaki, csinált hőtérképet a házról, kívülről, belülről. Kielemzi és jól megmondja mit is kéne csinálni. Azt már most mondta, hogy a nappaliban a radiátorokat át kellene helyezni meg plusszba még be kéne tenni, szellőzőrendszert is kéne beépíteni, az esővíz elvezetését is meg kell oldani és ha mindez nem elég, akkor még külső szigetelés is kell... És én még padlófűtést is szeretnék, Szóval ha nem költözünk, akkor ezek várnak ránk valószínűleg :(

Délután sétáltunk egy nagyot, utána meg barátainknál voltunk társasozni. Nemrég értünk haza! Korábban akartunk jönni, de olyan jó volt a hangulat :D Marci bealudt hazafelé, az esti etetése után indultunk, úgyhogy szegénykém fel sem ébredt mikor levetkőztettem, csak úgy fürdés nélkül került ágyba szegénykém :shock: De ő is nagyon jól viselkedett ismét! Kezdek nagyon büszke lenni a kicsi fiacskámra :D:D:D

És képzeljétek, ma először megfordult a hasáról a hátára Marci!!!

Na, megyek elteszem magam én is holnapra :D A holnap a hólapátolásé lesz!!! Rá kell pihenni!

Mangora

Kép
mangora

Hoztam képeket a céges farsangról!

Kép Kistigris

Kép Kistigris és nagytigris anyacsavarral :)

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Dolli!Boldog névnapot kívánok!!
Mit csinált Gézu?Ő is tud zizzent lenni? :shock: Hááát,Dorina is elég hiperaktív volt ma.

Képzeljétek!Ma fogytam 1,5 kg-t. :) Csináltam egy nagytakarítást.Ablakokat is megpucoltam,Szekrényeket átnéztem.Honap még a fürdőszobát rendbeteszem,meg felmosok,hétfőn Sztk-ba megyek a leletér,utána rohanok a körzetihez.Kedden búcsúnapot tartok.Dorinának már mondogatom,hogy nem leszek itthon pár napig.Biztos nem érti mi van,de azt mondta,ő is jön velem meg szegény anya.Tegnap álomba sírtam magam.Már most hiányzik a kis szerelmem :( Most meg megint hányingerem van.Nem vagyok terhes! :)

Orsi!Nem migréned van?Nekem akkor szokott folyni a könnyem.
Fiad mesélte,hogy milyen büdös a lába.Olyan sajt szagú,de még annál is büdösebb.Jó fej gyerek. :)

Mimi!Milyen kutya ez? :shock: Képes kikaparni a hó alól a cuccost???Jobban van?
Amúgy annak én is örülök,hogy így eltudott játszani a nagyokkal.És hogy a fiúk is bevették a játékba.Szabi pedig tök normális gyerek.Legalábbis kétszer találkoztam vele,de egyszer sem volt vele probléma.

jó éjt!

Kép
tierno

csak egy gyors behuhogas:

Itt ma brutalis dagonyazos nap volt! Parom az uj telefonjat nyomkodta (irigy-irigy!!!) en meg vegetaltam. Patrik alomszuszek volt igy nem igazan volt semmihez kedvem. Ujratelepitettem a telefonomat, most vegre nem akad ki a video funkcio! Csinaltam egy 14 perceset a gyerekrol. :D

Szilvi: Ha megtenned hogy bemasolod, nagyon megkoszonnem! :) Ma mar nincs kanalam hozza, hogy megcsinaljam, de holnapra ezer szazalek hogy elfelejtem az egszet. :( Agyam szita!

Dolli: Az enyim gyerek egesz delutan aludt... kifejezetten lusti napja volt. (de ha havazas kezdodik o altalaban ilyen...)

MEGINT HO!!!!!!!!!!!!! MEGORULOK!!!!!!!
Akkor jovo heten ismet szobafogsag! Komolyan, megyek a Blahara oszt' osszekoldulok 2 teli gumira valot!.... :roll:

Kriszti: Kerlek gyere es ments innen kiiiiiii!!! :(
Szivesen elmegyek veled Ujpestre, ha szeretned ;) Tortat nem tudok sutni, abban max annyiban segitek hogy nezem es kostolgatom. ;) Az viszont veszelyes, a vegen csak egy pici darab marad a szulinapra.... parod biztosan szivebe zarna ismeretlenul is. :D:D:D:D

Megfordult Marci? WOW !!!! Orias-gratula!!! :D Kezdj el aggodni, mondom hogy legalabb atomfizikus lesz a gyerek (vagy olimpikon.) :D

Farsangi kepek: Tigrisbanda :D:D:D:D

Orsi: Esti uszi EN IS EN IS!!! Hazaer Peter akkor mehetek ahova csak akarok. (hova is akarok?) ;)

Megyek aludni, illetve alvast imitalni......... ugyanis aludni sincs kedvem!

sünciboglya

Jóreg vagy szép hajnalt, nem is tudom...

Andi! Priviben átküldöm a képet, engedély nélkül nem rakom ki. :) Bár nagyon is büszke lehetsz magadra, hogy így lepörögtek a kilóid. :wink:
Nagyon dackorszakunk van, és most ezt piszok nehezen viselem. Mindenen megy a balhé, ha így csináljuk, akkor így nem jó, ha úgy, akkor úgy nem, sok a nem és az újabb kiabálós korszak is elkezdődött. Sok mindent tudok kezelni, meg igyekszem megelőzni a vitákat, de az meg annyi erőt kivesz belőlem. Párom meg szegény jobban szenved vele, ugye ő keveset van itthon, nem tudta még "betörni" a kis királyunkat. :wink: Komolyan, néha menekülnék itthonról, mikor visítás van, és ez olyan ciki egy anyukától. :oops: :(
Hát nem lehet egyszerű a két gyerekkel Neked sem... :roll: Ha párod hazaér, ki tudsz kicsit szakadni a mindennapokból?

Szilvi! Aham, volt meglepi... párom jól meglepődött, mikor a szülei kiszaladtak és a kocsonya mellé hoztak virágot is! :lol:
De utána tőle is kaptam szép tulipánokat, és olyan kis őszintén bevallotta, hogy elfelejtette! Imádom! :D

Mia! Annyit alszik Patrik! Ilyenkor olyan kis irigyke vagyok! :D Aztán persze tudom, hogy Ti még csomó minden előtt álltok, meg néha most is meséled, hogy car napja volt a nagyfiúnak... Hú, ez most nem tűnt biztatónak! Bocsi! :oops: Nálunk úgy néz ki, hogy a hó ezt váltja ki. Meg a fogak. Szegény küzd vele rendesen, most is sokat volt fent éjjel.
Párommal megbeszéltük, hogy másfél hét múlva szülünk! :D Szegény! Szerintem nehezen visel már engem ilyen állapotban. :oops:

Brigi! Nekem is annyira kéne egy nagytakcsi, de nem megy. :( Mindig annyit tudok csak épp megcsinálni, hogy látszatra rend legyen. Aztán annyi.
Nem is tudom mit mondjak, mert tuti nem lesz egyszerű ez a kórházas dolog... Dorina nem mehet be látogatni? :roll: Lehet, hogy buta kérdés...

Mimi! Jujj, de durva amit a kutyusod művel... Még olvasni is borzasztó volt... :( Remélem, semmi baja azóta!
Hát én nem tudom, de szerintem egyik gyerkőccel sem volt gond! Épp anyum kérdezte, hogy milyen volt, vannak tapasztalatai anyukás farsangi bulikról (nekem is)... Mondtam is, hogy meglepően jó volt, és nem kergültek meg a gyerekek, mint az oviban. :wink:

Kriszti! Nagy Gratula Marcinak! Hú, de korán megfordult! :D Édesek a tigrincsek. :)

Orsi! Remélem, jobban vagy! Ez nagyon rosszul hangzott, amit írtál! :( Jelentkezz, hogy tudjuk, hogy vagy!
Kép
Még nekem is furi mindig, hogy két gyerkőcöm lesz, gondolom, még furibb lesz, amikor már majd itt szuszog mellettem! :D
Sok mindenről fogalmam sincs, mi hogy fog alakulni, lehet, hogy nem is vagyok elég felkészült erre a szerepre, de remélem, azért belejövök. :roll:

Szilvi! Te hogy vagy? Fejed?

Na menni kéne vissza csicsizni... már 3/4 2 óta kukorékolok. :shock:

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt mindenkinek!

Andi(Kostyika)!
Had nézzük már meg azt a képet,én is tök kivi vagyok az átváltozásra :lol:
Holnap remélem jöttök!!

A Szabi épp kodzsek nyalókát eszik...nem tudja össze rágni,mert az másfajta cukorkából van..Azt mondja,nem tudom megrágni mert ez olyan puha mint a fejem :lol:

Bella kutya..úgy néz ki jobban van...Hogy milyen kutya???Ütődött elmebeteg Golden Retriver :lol: No meg kicsit aberált :lol:
De amúgy tök jó fej,meg okos meg minden,csak enyhén debilke...
Áááá szerencsétlen ösztönösen cselekedett.Össze kellett volna akkor szednünk a cuccost,de annyira kapkodósban voltunk,úgy meg voltunk rémülve,hogy elfelejtettük meg a hó is jól belepte.

Brigi!
Szerintem Dorinád annyira édes jó fej kis csaj!!De komolyan!! Tényleg annyira jó fej volt szerintem.Büszke lehetsz rá! :lol:

mimi12

Szép Hó reggelt!!!!

Na, sikerült megint 15centit esnie... és még mindig esik.....
Szerintetek ki volt az első, aki elkezdett lapátolni??????!!!!! Persze, hogy mi..... na mindegy..... evvan.... ezt kell szeretni....

http://www.youtube.com/watch?v=3354flS1KJs&feature=fvst

Dolli, Gézu tud rossz lenni??? Párod :wink: ari! Köszi, fejem, most jobb, de ki tudja meddig... :wink:

Andi, szalma vagy? :cry: Két gyerkőccel... jajj, és legalább jó gyerekek?

Kriszti, de jó a tigrisbandás kép!!!! :lol:

Brigi, kitartáááás, hamar túl leszel a dolgon és újra Dorcival lehetsz!! Látogatni gondolom mehet, nem?!

Mia, leszedtem a képeket, majd feltöltöm ma!!

Mimi, örülök, hogy Bella jobban van! Te képeidet is leszedtem, majd feltaszem a mioldalunkra, jó?! Vagy felteszed?

Orsiborsi, merre vagy?
sylph

Széép jó reggelit!

Mindenkit belepett a hó????? Annyira hiányzott ez! :? Apiék 10 perce tudtak elindulni a 8 órás misére! :shock:
Vendégem is lemondta, mert náluk is járhatatlanok az utak!

Én köszi mára jobban lettem, tegnap übergázul voltam! Lefeküdtem aludni, Apa meg elment a gyerkőkkel Ikeába! Képzeljétek beadta Bogikát is a játszóba! :lol: (úúúgy megnéztem volna én is! :cry: )
Az ágyunkhoz akarunk csinálni egy fejtámaszt, Szilvike ötlete volt :wink: Pozdorja,rá szivacs és valami szép anyag bombokkal behúzva!
Pozdorja megvan de se szivacs se szép anyag!
Most azon agyaltam, hogy valami olyan taft anyagot keresek, amihez tudok ugyanolyan színből ágytakarót, kicsit más színárnyalatban párnákat varrni! :wink:
Viszont vette szép bordó függönyt nekünk, Bubunak meg sárga kék kockásat! Annyira szép lett a szobácskája, még át is rendeztük! :D Majd lefotózom! :wink:

Szilvikeeeeeeeeeeeeee! Képzeld kaptam egy kis varródobozt, cérnákkal, gombostűkkel, szabóollóval!!!! :wink: , meg mérőszallag stb... Apa vett még mellé mindenféle cérnát, most már nem leszek bajban ha kell valamit varrni! :wink:

Kipóbáltam a mélyhámlasztót! Bakker még csak egyszer használtam, de döbbenetesen jóóóó! :shock: Még állagra sem használtam ilyet!Olyan mintha valami finom csiszolópapír lenne! Nagyon köszi, hogy ajánlottad, magamtól tuti nem vettem volna meg! :oops:
Akkor most minden fázist 2hétig kell használni 2 naponta????
Úgy jön ki a 8 hét?
Szomszédok már lapátolják a havat? :lol:

Dolli! Enyimé Bogi meg azt csinálja, hogy fel akarom venni, vagy magamhoz húzni erre mondja, hogy "neeeeeeeeeeem Apához!"
"Téged szejet a Sziziiii!"Ez tegnap eljátzsotta 3x még jót röhögtem, de mára már annyira carul esett, hogy a hajnali tejcit sem akarta elfogadni tőlem! :cry: :cry: :cry:
Aztán mondtam rendben, akkor nem leszek a barátnője! :(
Na eltelt 3 perc és Apja kiment az udvarra havatlapátolni, rögtön meg is szeppent! :lol:
Elvittem felöltözni, de nem otthoni melegítőt adtam rá, hanem tök csini harisnyát farmerrucival, megcsináltam a haját is! Azóta megint szeret! :wink: :lol:

Gézu már érzi rajtad, hogy nem minden oké, ilyenkor már egymást gerjesztitek! :cry: Minnél jobban dühít a viselkedése, Ő annál jobban érzi a köztetek lévő feszültésget, ettől mégjobban megijed és még dacosabb lesz! :cry:
Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy nem nevelek! emegyek a szintjükre! Ha nem anyuka vagyok hanem az idióta, kergetőző, "jófej" akkor megnyugszanak egy idő után! Amikor nagyon nem hallgatnak rám, mindig jön a szörny és 10 kört kergetőzünk, vidámkodunk, puszilgatom őket!
Az a car, amikor már annyira fáradt az ember, hogy képtelen erre, mert, akkor azt érzik hogy menekülnék tőlük, olyankor olyanok mint a piócák! :shock:

A másfél hét jóóól hangzik! :wink:
De aranyos a nagy Géza a virággal! Enyimé párom, ha elfelejti akkor még rám haragszik, hogy miért nem szóltam! :lol:

Lányok én lemaradtam, az én Bogim csapkodott???? :oops: :oops: Most azon agyaltam, hogy engem néztek bunkónak, hogy nem törődöm ezzel! :cry: :cry: :cry:és csak azért nem mertetek szólni hogy gázos a lányom mert én vagyok a házigazda! :oops:
Én tényleg nem láttam a szitut! :oops:
De legközelebb szóljatok nyugodtan!

Mia! Nanááááá hogy jöhetsz!!!!!! Én is csak akkor tudok menni ha már Apa hazaér, tehát kb 19h -kor tudok undulni!Ha fél 8-ra odaérünk akkor van még 1 óránk hogy ússzunk és belefér még a szauna is! :wink:
Viszont azt szeretném kérni, hogy legalább hozzánk jöjjetek el kocsival, mert innen mehetünk enyimmel, de olyan sokat bolyongok itt Érden belül, mire mindenkit felveszek! :oops: Itt le lehet parkolni és akkor ide jön vissza mindenki! :wink: Akkor nekem se megy el ezzel +40 percem!Most már mindenki idetalál hozzám!
(de ha csak egyszer valaki értem jönne kocsival, akkor nagyon megdobogtatná a szivemet! :wink: :D )

Mimi! Annyira fincsi volt a pogid, elküldenéd a receptjét?????? Ez pont az a fajta pogi amit én imádok, állagra, méretre, ízre! :wink: Hatalmas csillagos ötöst adtam rá! :D
Na a kuglófról nem is beszélve, tegnap azt reggeliztem! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de fincsi volt!! Jól emlékszem, hogy annak fent van a receptje iwiw-en Dolli?????

Mimi! Jaaaaaaaaaj szegény Bella! :cry: Még jó hogy nem lett komolyabb baja! :shock:
Szabi annyira aranyos volt, úúúúúúgy birom azokat a kölköket akik nem ijedbnek meg tőlem ha megkergetem őket! :lol: :lol: :lol:
Olyan jóóót röhögtem ahogy szaladt és közben sasolt hátra, hogy nehogy elkapjam! :lol: Annyira nevetett, hogy kiesett a szájából a cukor!!!! :lol:
Gellért dettó, már direkt incselkedtek, hogy kergessem meg őket! :wink:

Nézegettem a képeket, olyan jóóóóóó hogy ennyi babával lefotóztatok! :D Olyan jó volt kis prüntyőket fogni!
Lini Lilijét annyira jóóóó megfogni, olyan jóóó fogása van! :D
Rengeteget változott, olyan kis mosolygós babácska!

Patrik-Petikén(bocsi :oops: meg behaltam!!!!! Olyan nézése van ennek a pasinak, amivel a csajok gondolkodás nélkül dobják majd le a bugyijukat! :shock:
Esküszöm valahogy rezegteti a szempilláját! De tisztán látszik, hogy nagy csajozós lesz, eleve bevonzotta az összes kiscsajt maga köré :wink: , és csak akkor volt elégedett ha minden irányból nők veszik körül! :lol:
Mia! Annyira ötletes volt a jelmezed, és azt néztem, hogy olyan dögös lábaid vannak, neked csak miniszoknyában kéne járnod! :wink:
Meg azon döbbentem le, hogy Te ilyen profin tudsz smineklni????? :shock: Sosem láttalak még ezelőtt sminkben!

Brigi! Tényleg büdös a lába Bubunak! Már kisbabának is savanyúúúú szagú volt a pici kis lábacskája(akkor még imádtam)
Mindig ezt éneketem neki:
"Tapsi-tapsi-tapsiiiiiii,
büdös lábú, hapsiiiii!" :lol: :lol:
Igazi pasi, büdös a lába és büdöset pissant! :lol: :lol: :lol:

Elküldöm, mert félek elszáll..... :shock:
Vendég

Na mire megírtam eltelt az idő! Apiék 8:45-re értek oda mise végére! :lol:

Andi végül jött Zsuzsi segíteni, vagy egyedül voltál végig?
Tényleg hogy van? Kiheverte már a szakítást?
Robiék kocsival vagy repülővel mentek?
Összeszedtem a könyveidet (két szakácskönyv volt csak???? Az a hagyományos meg a Coca-Colás???)Meg a termoszt! Hétfőn már mi is megyünk oviba( jaaaaaaaaaaj de jóóó, hosszú volt ez a 2 hét :? )és akkor visszaviszem ezeket!

Gabi hogy van Milu?????????

Anettel mi lehet???? :cry:
Vendég

Szilvi! Még nálunk sem takarított senki havat, párom megy ki mindjárt! Legalább levegőzik egy kicsit! :wink:
Átvettem a fejfájásod, tegnap délután óta megzakkanok! Mondjuk ez szerintem időjárás...

Orsi! Igen, az megvan, hogy valahol én is oka vagyok Gézu hisztijeinek, próbálom is visszafogni magam, meg amennyit lehet pihenni, hogy ne legyek banya! Csak néha elszakad a cérna! :( :oops: Persze utólag mindig elemzem a dolgokat, próbálok tanulni a hibáimból. Csak furdal a lelkiismeret is.
Bogid Gézut tuti nem csapkodta... csak kiporszívózta a haját! :lol: Én porontyom meg eleve fél még a porszívótól, nem díjazta, de szerintem ezek nem olyan nagy dolgok... Ha nem agresszió van mögötte, le fognak szokni az ilyen mozdulatokról.
Szerintem fent van a reci, majd megnézem. Ezen a mioldalunkon is lehet valamit csinálni talán, azt mondta Szilvi, de én annyira nem tudok most még ráhangolódni, hogy ismerkedjek ezzel az oldallal. :oops:
Nálunk is megy ez a "Neeeeeeeeeeeeeeeem, Apával! Neeeeeeeeeeeeem, Anyáé! Neeeeeeeeeeem, Géza!" De ez nála szituhoz kötött, hogy mit kivel hajlandó csinálni. Csak néha sok, hogy csak én mesélhetek, csak én ülhetek mellette, ha eszik, stb... még jó, hogy már a fürcsit apa átvette teljesen.
Nem csodálom, hogy elkenődtél. De csak lekenyerezted Bogikát! :wink: Én úúúúgy bírom a kedvességed, meg a sok mosolygásod, nem csodálom, hogy imádnak a gyerkőcök (is)! :D
Ha egyszer meglesz a jogsim, én megyek érted! :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Ez a hó nem viccel még mindig szakad!!!

Apa elment Dorinának venni olyan kesztyűt ami nem ázik át és egy újabb úszósapkát :?

Orsi!
Szerintem nem volt olyan komoly vita amibe bele kellett volna szólni és Te ezért nem tudsz róla.
Akor én is ott voltam mikor Bálint fiad ecsetelte, hogy neki szagos lába van.
Nálunk is így működik, Dorina, ha én mondom neki, hogy menjünk ki nem jön ha DorinaApa mondja neki, hogy kijössz velem már megy is!!! Sokszor csak apa, apa és apa!!! Hát evvan ilyenek ezek a csajok:))))

Mimi!
azt hiszem megválasztunk pogácsa felelősnek, ugye csajok????

Szilvi!
Légyszi segíts! Sacc per kábé mennyiből jönne ki egy ilyen párna ha én varrom meg???
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/S59851442

Tegnap lent voltunk a lovaknál és a lovak gazdája csinált hólovat, Dorinának annyira megtetszett, hogy megfűzte az alkotót, hogy neki is csináljon egyet:)) úgyhogy délutánra lesz hólovunk:))))

Lányok mennem kell, mert a nappaliban bomba robbant, ma nem kell főznöm, na de azért teljesen nem lazulhatok be:)))
:roll:

kellemes vasárnapot mindenkinek!!
Vendég

Dolli!
Kuglóf receptet én is kérem!!
Nem is írtam.
Hoztam haza kuglófot(is).A Gyurinak annyira ízlett ,hogy közölte ilyet én is csináljak.Jelentem nekem egy egész falatot sikerült belőle ennem,a többit a Gyuri benyomta egy ültő helyében :lol:

Orsi!Ez a Mamikám pogácsája,azért ilyen fincsi :lol:
És tényleg fele annyi sót tettem bele mint kellett volna :oops:
Amúgy tök alap recept.40dkg liszthez 2dgk élesztő, 4kk só és annyi tej amennyit felvesz ,és kell még kb 20dkg margarin.Ja meg persze az élesztőt fel kell futtatni kis cukros tejben :lol:
Én 1kiló lisztből és egy egész élesztőből csináltam.
Ez hajtogatott tészta.Ki kell nyújtani meg kell kenni margarinnal és ezt 3x kell megcsinálni.
Én előző este csináltam és reggel frissen sütöttem ki...
Na jó lenne ha Szilvi csinálna egy sütős főzős topikot a zártunkba.De úgy kéne,hogy külön a sósaknak külön az édeseknek és esetleg külön a főtt kajcsiknak..
Lehet ilyet Szilvi?

Szilvi!Tedd fel a képeimet..én olyan lusti vagyok :lol: :lol:
Mia képeit megnéztem,de lusta voltam leszedni :lol:

Orsi!
Szerintem Bogikád tök jó fej csaj!!
Én sem láttam bunyózni..de az az igazság,hogy nekem a Szabi mellett fel sem tűnik már az ilyen :lol:
Szerintem az öszes gyerek tök aranyos volt,és tök jók voltak!!
Vagy tettek valami maradandó kárt a lakásban???
Én egyetlen eltört csetresről hallottam,de azt sem a gyerekek törték el :lol: :lol:

mimi12

Szasztok!

Orsi, varródoboz... de jó, majd megkuksizom!!! Jó, ha van a háznál ilyen!!!
Mélyhámlasztó: Hetente 2x vagy 3x.... Én 2x kenem, most kezdtem a 2. fázist, ebben a két krém keveredik és a szürkés durvább szemcsés!!! Nagyon állat!!! Nekem is úgy ajánlották, de én is nagyon megdöbbentem! Olyan egységes színe lett az arcbőrömnek tőle....
Szomszéd: 1x jött ki és maga előtt ellapátolta... :wink:

Dolli, passzold vissza nyugodtan a fejfájást!!! Ne Téged kínozzon.... :wink: Biztos ez az idő.... hó....
Na, segítettek lapátolni kedves szomszédék? Vagy csak a párod tolta el a havat?
Ha meg van a reci word-ben akkor simán fel lehet tenni! Vagy küldd át emilben és felteszem!!!!

Zsandi, add meg a szék ülőke méreteit, meg hogy milyen hosszú legyen ez a huzat és hogy hány székre kell és kiszámolom!!!!
Barbi ruha elkészült?

Mimi, persze, lehet, egy szakácskönyv mappát.... na?! Csinálok és felteszem a recidet is akkor!!!!
Oksa, akkor a képeidet is fellövöm!

Megyek, ágybadugom a skacokat....
sylph

Lányok én végignéztem az összes képünket!
Úúúúúúúgy meghatódtam, annyi csodás közös élményünk van már!!!!! :cry:
Jó hogy ennyire összetartó a társaság és hogy minden bolondságban benne vagytok!!!!!!!

Mia! Nekem is életre szóló emlékek ezek, ahogy elnéztem ezeket a képeket, olyan szééép lesz évek múlva elővenni és megnézni! :wink:

Csak attól félek, mi lesz ha mindenki visszamegy dolgozni!
Remélem az esti közös bulik megmaradnak és ide is lehet írni munka mellett! :wink:
Vendég

Szilvi!
Én beírom majd a receptet,mert most csak fejből írtam.Azért részletesebben le kell írnom,hogy jó is legyen a pogi...
Mamika szerint,nem mindegy ,hogy csináljuk..pont úgy kell ahogy leírta :lol:

Orsi!
Szerintem mi össze jöttünk itt úgy,hogy ez talán egy életre szóló haverság lesz.
Azért nézzünk körül.Hány topikban olvasunk ilyet,hogy ennyire össze tartanak?Szerintem nem sokban :wink:
Meg úgy mellesleg..A Regikém lehet 8.-ig Kriszti Hajni és Lini gyerekével fogják egymást boldogítani oviban suliban..Sosem lehet tudni :lol:

Húú csajok!A Gyuri előkotort egy szórólapot.Magán családi napközi.
Egész baráti áruk van,és elgondolkodtunk,hogy a SZabinak jó lenne legalább heti 2x a társaság.Ha 2x vinnénk délelőtt akkor kb 10-12000ft lenne.ezt még ki bírjuk anyagilag..max a kutya többet nem megy az utcára :roll:
Nézzétek már meg,hátha valaki hallott róluk valamit..
Bár én úgy látom,hogy kicsi gyerekek vannak,de hátha vannak nagyobbak is..
http://5mp.eu/web.php?a=manofalva

Zsand!
Tök jó ez a mosó szóda.De frankón!!!Este ezzel mostam ki a kádat és lehozta a mocskot róla,sőt a csapokat is átmostam vele meg a mosogatót és szép fényes lett tőle.Úgy nézem a rucik is tisztábbak lettek,bár úgy mostam ahogy fél füllel hallottam tőled,hogy 1x sima rövid mosás,utána egy előmosásos mosás.Kivi vagyok ha beáztatom a mocskos konyharucikat azok milyenek lesznek meg a Szabi foltos ruhái?
De a lényeg,jelentkezem majd még legalább 1kilónyira :lol:
Ja ma már ezzel is mostam fel.

mimi12

Sziasztok!

Bocsánat, csapongani fogok, ahogy visszaolvasok:

Húúúú de jó lehetett a buli! Nagyon helyesek vagytok a képen! :)
Én is nagyon szeretem, amikor sokan vannak nálunk. Tavaly májusban költöztünk a mostani lakásunkba, előtte 62 nm-en, két szobában laktunk (az utolsó két évebn már hatan :) De az a vicces, hogy utólag csodálkozom csak, teljesen jól megvoltunk, csak a cuccaink nyomták kifelé a falakat. De nem is volt zsúfolt. Gyakorlatilag ugyanazokal a bútorokkal most több mint 2x akkora lakást is kitöltünk. Hogy van ez? :) :shock:). Most hatalmas a lakás, nagyok a terek, egész más így a vendéglátás. :)

Peti persze meggyógyult, csak bulizni nem volt kedve. ÉS: a hétvégén komoly előrelépéseket tett a szobatisztává válás útján! Olyan ügyes! Ikeában, orvosnál is gatyában volt, és nem történt baleset. (((Biztos gyagya vagyok, de egészen megrendültem, hogy majdnem 10 pelenás év után nemsokára nem kell pelenkát vennünk.. :( jajj... )))

Mimi, tájékoztatsz engem a bio háztartásvezetés rejtelmeiről? Látom te és Mia (ugye???) nagyon benne vagytok! A húgom is nagyon környezettudatos nőszemély, annyira, hogy most két pelenkás gyerekkel képes volt áttérni a textilpelenkára :shock: Nagyon bámulom ezért, lelkesen mossa a szebbnél szebb pelusokat, varrt is sokat, és azt mondja, nagyon jó érzés. Elhiszem, de nekem erre nem volt cérnám.

Kuglófok...pogácsák.... Ne kínozzatok! Január elseje óta rá akarom venni magam, hogy nekiálljak diétázni, de nem megy..
Mimi, olvastam, te is erre szántad el magad, elmondod, hogy csinálod?

Mi az a mélyhámlasztó??? Az én bőrömnek gyakorlatilag bármi jót tenne, olyan kíváncsivá tettetek!

Orsi, ez a fejfájás nagyon nem hangzik jól, utána kéne járnod tényleg, mi van mögötte!

Andi, a te fogyós praktikáid is érdekelnének, ha nem baj, olvastam, hogy te is nagyon nagyot változhattál! :)

Dolli, olvastam, mi a "baj" Gézuval, utána megnéztem a vonalzóját, mindent értek! Peti kicsit idősebb, de néhány hónapja PONTOSAN ugyanez volt vele is. Gyanítom minden gyerekemmel, de arra már nem emlékszem. :) - Vagyis törlődik ez is, még ha most nem is tudod elhinni. :) Szóval P is ugyanilyen dacos volt, semmi nem volt jó, minden csak nem-nem-nem... (Miért van az, hogy a gyerekek olyan bámulatosan könnyen megtanulják a NEM szót???)

Úristen Dolli, most láttam Mia fotóit, te mirőőőőől beszélsz???? Csak onnan tudtam, hogy te vagy a fotón, hogy láttalak már régebben, hát elképesztő vagy! Vékony, csinos, na, most már tuti, hogy sohasoha nem mutatok magamról fotót.. :oops:
Gyönyörű banda vagytok!

Most elküldöm, még jövök, nagyszerű köztetek lenni! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Csak egy gyors.............

Brigi, Dolli!
Nekem megvan a Nem akarom című könyv, én is elolvastam dackorszak alatt nekem sokat segített.
Szívesen kölcsönadom!! A neten is rá tudtok keresni, a tudatosszulo.hu-n

Elkészült a Hó ló (hóból készült ló) és a Hókuckó!!!

Juti!
én is eltévedős vagyok, örülök, hogy nem kellett kavarognod:)))

Sőt!! még Sóskuton is voltunk szánkózni, lányok!!!! RENGETEGEN voltak Sőt még a mentő is kijött, mert valakinek kifordult a térde. Mi nagyon jól éreztük magunkat, bár már én nem csúszkáltam, mert nagyon rossz a szánkón ülni :cry: :cry:

Mennem kel mert Dorina memóriázni szeretne.
Vendég

Szasztok!

Rita, ez az az Avonos mélyhámlasztó...
Kép
Ez most a 2. kampányban akciósan 3800Ft, ha érdekel keddig még tudok rendelni. A 3.kampányban nem lesz, de a 4.ben megint, ugyanennyiért!
Ha gondolod, nézd meg az online katalógust!
http://www.avon.hu/PRSuite/static/ebroc ... chure.html

Mimi, rendben! Várjuk a recit!!!
Családi napközi... biztos tetszene a Szabinak, egy ennyi idős gyerkőcnek kell a társaság! Bálinton látom..... Ha tudjátok próbáljátok meg, de azért nézzetek szét hátha van jobb áron is.... nem tudom, hogy most mennyiért vannak, de nagyok a különbségek...
sylph

Jajj!!!! Nem is mondtam!!!! A lányom elkezdett babázniiiiiii!!!!
Tegnap Bubó hozta ki a két babát a szobából, hogy megszülettek a gyerekek, erre Pupi is csatlakozott hozzá, az egyik babakocsiban tolta, a másik a hordozóban vitte, feltették őket az "autóba" (Bubó ágyába, azon van a kormány....) és mentek vásárolni! :lol: Annyira cukik voltak!!! Aztán egy dobozt kineveztem babaágynak, tettem bele párnát belefektettük este őket, Pupi betakargatta és aludtak....
Ma már kabátot varrtam nekik nehogy megfázzanak a babákok :lol: :lol: :lol:
sylph

Rita! :lol:
Én nem vagyok bio örült :wink:
Szóval az úgy van,hogy allergiás vagyok a klórra,meg amúgy sem tartom egészségesnek a túlfertőtlenítést...és ebből jön,hogy az ember utána les,mit hogyan lehet.Pl ecetet szoktam tenni a felmosó vízbe,és vízkő oldásra is teljesen ok.Egy gond van vele,a párom meg ettől öklendezik :lol:
Viszont nem vagyok hajlandó textil pelusba pelusozni.Ha ezt tenném akkor most nem itt ülnék,hanem pelenkát mosnék.Mellesleg nagyon drágának tartom,és nem környezet kímélőbb.Mert ugye a víz meg az áram...a mai eldobhatóak már nagyrészt lebomló anyagból vannak,szóval nem sokkal szennyezőbb mint a mosható :wink:
A többi meg érdekel és amit jónak tartok azt kipróbálom.

Fogyi..nagyon nehezen megy..a párommal közösen csináljuk és a nagylányom is örömmel veszi az egészségesebb kajákat.Egyenlőre a mennyiség maradt,csak szanáltuk a szénhidrátot amennyire lehet.Nem eszünk kenyeret,tésztát,krumplit.Ezek helyett zöldséget eszünk zöldséggel:lol: Szóval van naponta valami hús de zöldség körettel..És a sikeres hét megkoronázására,hétvégén eszünk rántott húst :wink:
Nem 1hónap alatt akarunk lefogyni,hanem ráérősen,így hétvégén kell a jutalom..no meg ez úgy ösztönöz.
Amúgy nekem a Szabim is eszi a zöldség salikat.Van,hogy az a vacsija.

mimi12

sziasztok :)

Ma delutan bejartuk Tolnat-Baranyat hogy talaljunk setalasra alkalmas utat. Na persze nem talaltunk. (Voltunk meg a Margit szigeten es a Citadellanal is... Termeszetesen mindenen 10 meter ho van....
Vegul a Camponaban kotottunk ki, a gyerek ugy orult hogy veeeeeeeegre nezegethet. A karomon vittem, cikazott a tekintete rendesen.(Aztan Apa is atkerte, o is vinni akarta, akkor Patrik meg vidamabb lett, szemei kiguvvadtak oromeben. :D

Delutan nalunk is volt nyugoskodes, nehez volt lenyugtatni, de vegul is sikerult elaltatni valahogy. Most itt szuszizik mellettem. :)

Dolli: erdekes amit Gezurol es a dackorszakrol irsz. Teljesen raismertem parom regebbi viselkedesere....
Asszem jartas vagyok akkor ebben, csak nalunk a 2 meteres, 126 kilos ember hisztizett, orditott, es nyafogott hogy igy meg ugy nem jo naphosszat.... (Ferfiak!!!!!) ;)

Latogatas: Biztosan valtozo korhazankent. En a Szt. Imreben szultem, ott senki nem mehet be a szuleszetre, csecsemos reszlegre. (A "csokosak" persze bemehetnek, parom minden nap jott a furdetesre a hatso ajton, tanultuk egyutt a csecsemos noverrel. De o sem maradt sokaig es en a "kulon reszlegben" voltam, oda is csak korhazi cuccban lehetett bemenni.) A latogatokat az emeleten levo varoban fogadhattuk, de a gyerekeket csak az uvegfalon keresztul leshettek meg, ki nem lehetett vinni, be nem lehetett menni... (Nekem tetszett, igy legalabb nyugodtan lehetet az ember, a varo igy is allandoan telis-tele volt embertomeggel.... ha ok mind belul zajongtak volna, megorultek volna az ujdonsult anyukak, a babakkal egyutt....

MELYHAMLASZTO: Kerem szepen en is a nevet es hol lehet kapni, NAGYON KENE !!!!!!! (Itthon nem talaltam normalisat eddig, a pofam meg lassan lemaszik a fejemrol...)

Orsi: Uszas megdumalva, elvileg apa haza szokott gond nelkul erni 7-re es igy fel 8-ra oda tudok menni erted es nagyon szivesen el is viszlek kocsival az usziba. ;) ( Ha be mersz ulni mellem. :D:D:D:D:D

Nem mondod hogy Patrik rezegtet!! :D Na ezek utan majd a kormere nezek. ;) (Pedig apja nem igazan a csajozos fajtabol valo, hehehe. A dumaja nagyon jo, de bena felszedni egy csajt. De lehet hogy csak velem benazott anno... na jo, mindketten nagyon benak voltunk. :D:D:D
Majd Patrik viszi a primet a csaladban. Mi vagyunk Apaval a remetek, o lesz a nagy szocialodos-emberbarat. :D

NEKEM JO LABAIM VANNAK???????? (pirulos szmajli) No ezt mar vagy 10 eve nem mondta senki ;) A combom ha lefogyok borzalmas, at lehet loni rajta, ezert sem dijazom sem a bikinit, sem a rovid szoknyat.( de nagggggyon jooooool esett hogy ezt irtad. Most ugy is dirib-darabra van hullva az onerzetem a hajam miatt meg a balnasodasom miatt.)

Smink: Hat, valaha tenyleg profin ment.... meg volt is sminkem, egy taskara valo.... Most mindossze 1 szin volt a szememre, egy arcpirosito (ami szerintem lejart mert kiuteseim lettek tole....) es a ruzs amit vettem, nem is hozza valo volt....
De ha van JO KESZLET akkor nagyon tutit tudok rittyenteni!!! ;)

Budos lab: Patriknak is sajtszagu volt tobbszor, azota hintoporozom es ugy latom jobb a helyzet. :D Anyosomnak van ritka budi laba, szegeny, naponta 3x kell mosnia es valtania zoknit. :( Petere nem budi..... (egyenlore) .... de o is budit pisil....... Jaj az en fiam is budosbogar lesz!!!!!!!!! :mrgreen:

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj most jut eszembe, itt az utcankban - most lattam meg - egy hazzal lejjebb, Kereszteny Gyermekfelugyelet mukodik.... Hallott valaki rola valamit?
Mert mondjuk egy delutan beadnam a gyereket, ha lenne esetleg masik is akkor szokna a gyerekeket.... (persze nem most majd kesobb) ;) De valahogy el kell szakadnom mert nagyon logok a gyerekemen, non-stop. Vagy ez nem gond? (nem birok ki nelkule 10 percnel tovabb)

FOLYT KOV!

sünciboglya

Lányok!
Én nagyon szívesen beszerzem bárkinek a csodaszódát, De én most rákerestem a neten és bezony vannak lényegesen olcsóbb árak. például 25 kilogramm 5650 forint ami azt jelenti, hogy kiloja 226 azért nem mindegy, mert ahol én vettem/veszem ott a fél kilo is többe kerül :(

Azt bevállalom, kb. két hét múlva, hogy hogy keresünk valami bio boltot ahol olcsóbb elmegyek és hozok mindenkinek.
Én most a színesekhez tettem trisót és a Doina rózsaszínjei naon szépek lettek, amúgy a trisónak is hasonló az összetétele, zsíroldó, vízlágyító is egyben.

naon fáradt vagyok jó éjt mindenkinek!!
Vendég

RAM ISMERTEK? ;) Kicsit eljatszottam a fotoval. (Szarbol varepites....) Asszem megelnek az epitkezesbol meg valsag idejen is, a megbirizgalt fotot elnezve ;)
Kép

sünciboglya

Szijasztok, nemrég értünk haza!
Olyan jóóóó délutánuk volt! Bubut meghívta egy volt ovistársa, ebéd után lefeküdtem aludni a csajokkal Apa meg elvitte Bálintkát a kis barátjához!
Miután felkeltek a csajszik, gyorsan elszaladtunk a Bricoba, gyönyörűűűűű dekoranyagot vettünk az ágy fejtámlájához és ágytakarónak! Úúúúúúgy örülök neki! :D
Szilvike lehet hogy az ágytakarót nem merem bevállalni, mert bazi drága volt az anyag, inkább még kifizetném a munkadíjadat és igénybevenném a szolgáltatásaidat, mint szétbarmoljak egy ilyen szép anyagot! Szeretnék varrni tanulni, de lehet hogy inkább párnahuzatokkal kezdeném! :lol:
Figyi az az elképzelésem, hogy a meglévő ágytakaróra kéne rávarrni az új anyagot egy vastag szatén szegővel!
Lehet ilyet csinálni? Hogy vastag és olyan jó esése legyen!
Holnap nem szaladsz be reggel egy cappucinóra ovi után????
Megmutatnám az anyagokat és megbeszélnénk a részletek! :wink:

Brico után vissza Érdre, beadtuk a lányokat az Esőerdő játszóházba, majd elmentünk Koodza-ba! Vettem úszódreszt magamnak mert a másikat megette a klór! :? Boginak meg vettünk olyan piros overált mint a Bubué, mert azt ami van most neki olyan nehéz ráadni!
Hazafelé elmentünk Bubukárt!

Annyira várom a holnapot, hogy elvigyem csimókat oviba-suliba!
Bubu megy holnap gyógytornára, ha hazaérünk egyből jön már vendég fogyisra, utána egy hátmasszázsom lesz még, elvileg anyós is jön délután, jó kis pörgős nap lesz! :lol:
Vendég

Húúú, Szilvi, köszi, nagyon érdekel!!!

Megnézem majd a többit is, bár most nagyon nem kéne ilyeneken gondolkodnom.. De ezt a hámlasztót szeretném igen! Jaj de jóóóó!
Babázás: :)
Olyan aranyosak, amikor elkezdenek szerepjátékokat játszani. Peti meg Adél azt szokták játszani, hogy ők cica/kutya/nyuszi család, nagyon édesek. Most éppen veszekednek, jajj. :(

Mimi, köszi a biztatást!Nekem nem is a szénhidrát okoz gondot, hanem az édesség, főleg a csoki. :oops: Nagyon. Illetve a szénhidrát is, mert sokszor csak arra van időm, hogy beugorjak a boltba, vegyek egy túrós táskát és az az ebédem. Tudom, vihetnék salátát, de csak salátától éhen halok, meg amúgy is mázsás táskát cipelek, amibe a cuccom sem fér bele, nincs kevem dobozkázni.
Tudom, mentségek...
De ma este pl már jó voltam, zöldséget meg tojást ettem kenyér helyett.. Egy pipa nekem. :)

Bio-élet: értem. Egyébként a textilpelenka nem időrabló, látom a húgomnál. Csak bedobja a vederbe, aztán kétnaponta mosás, leveszi, használja. Gyapjú vagy mi, vasalni nem SZABAD. Mivel egy csomót ő varrt, nem drága, és soksok pénzt spórolnak a pelenkán. A környezetkímélést nem lehet lemérni szerintem, mittudomén mi szennyezőbb, egy óra mosás vagy tizenkét félig lebomlott pelenka... :) Nekem belevágni nem volt erőm, ő esküszik rá, és én meg csendben becsülöm. :) Meg mosószódázik, szódabikarbónával takarít... Én szeretem a tisztítószerek illatát, meg az öblítőét. Gyenge vagyok, na. :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

De aranyos vagy Mia!!!!!!!!!!!!
Most inkább én viszlek, aztán meglesed az utat! :wink:
De nagyon jólesett!! !!!

Tényleg nagyon csini lábaid vannak, ez a rózsaszn harisnya meg totál megfogott engem! NEKEM IS KELL!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mingyáá jövök és visszaolvasok, most megyek belövöm a csajok séróját! :D
Vendég

Mia!

A mélyhámlasztó Avonos, és tényleg brutál jóóóóóó! Szilvikétől tudsz rendelni! :wink:
Mióta az Avon nem reklámoz a tv-ben, baromi jóóó árai vannak!
Folyton van valami jó akciója!
Amúgy én imádom a katalogusát, teli van szép képekkel, illatmintákkal és amikor Szilvike hozza a megrendelt cumót, mindig olyan szép dobozban vannak , zacsiba összecsomagolva! Áááááááá függő lesz az ember! :oops:
Vendég

FOLYTATOM:

KERDES: lanyok, a ti gyerekeitek is "biggyesztettek" babakorukban ha valami/valaki nem tetszett nekik? (Patrik akar a nem szimpi zenere is kepes biggyeszteni.)

Fozos topic a titkosba: Meg a vegen megtanulok itt "miattatok" fozni-sutni. :D:D:D:D:D

Orsi: Hehe, attol nem kell felned hogy en visszamegyek dolgozni. :D A grafikus szakma itthon egy orulet, abbol koszonom nem kerek, apa meg nem hagyna hogy "kulcsos gyerek" legyen Patrik, ez cask az en almom hogy egyszer irodaban dolgozom majd..... :D Szoval en ittmaradok neked. :)

Mimi: huuuuu, ez az ovi nagyon jo lehet, megneztem a honlapjukat, tetszett!!! Szerinted milyen kortol lehet vinni a babokat? (en mennek heti 2 alkalommal, fel napra....)

En is talaltam egy ilyesmit, amikor a gyerekkel setaltunk, a hazunktol par meterre nyilik most februarban egy uj hely, napkozi. A neve Halacska, kereszteny gyermekfelugyelet. :) Pal utca 8.
http://www.halacska.eu/
Bar amit te irtal olcsobb, de ez egyszerue a szankban van!! :D:D:D:D Majd felterkepezem a helyzetet.... egy probat meger. Majd te is szamolj be a te tapasztalataidrol a masik hellyel kapcsolatban. :)

Orsi: Beszeltem most apaval az uszirol, azt mondja, semmi akadalya, mehetek barmelyik este, csak tudjon rola,szoval mehetunk. Elvallalta Patrikot gond nelkul. :)

Rita: Gratulalok Peti szep teljesitmenyehez.... tenyleg fura lehet most annyi ev utan hogy nem lesz mar a bevasarlo listaban benne a pelus. :D

Nyugodtan mutass magadrol fotot, az en balna testemet, Manyicska-kerek fejemet nem hinnem hogy tulszarnyalod. Pedig en vallaltam meg azt is hogy rozsaszinben viritok. :D:D:D:D

Szenhidratok: Vannak lassan felviszodoak, (Pl:Krumpli, teszta, panir,kenyer,) es vannak gyorsan felszivodo tipusuak, ezek bizonyos tejtermekek (tejcukor miatt).
A legveszelyesebbek a csoki, edesseg!!!
Pl, a husoknak "nincs" CH (szenhidrat) ertekuk szinte, a sajtnak sincs, vagy pl a fejes salatanak. :)
En terhesseg alatt fogytam (!!!) a CH dieta miatt. (cukros lettem) Persze azota csoki-csokival volt es gurulok ismet. :( De mivel megigertem Orsinak, a Milka csokt teljesen elhagytam mar. :D Es a Farsangon is "viselkedtem." :D:D:D

Szilvi: EN KEREK SZEPEN EGY MELYHAMLASZTOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLIIIIIIIIIIIZ!!!!!

Megneztem a katalogust, ezer jo termek van benne!!!!! Neked van szinmintad mindenbol? (Van egy ket ruzs, szajravalo bigyo amit tetszene, igy telen nagyon kszaradnak az ajkaim. (pofam) ;)

Orsi: van szep rozsaszin harisnya a Calzedonia-ban, lattam. Szerintem olyasmi mint az enyem, vastagsagra is. (Ami rajtam volt a farsangon, legalabb 10 eves!!!)

Na megyek etetni, oszt' kardomba dolok en is mara.... elhullok szep csendben. JOEJT!

sünciboglya

Ja, meg valami:

AMiota nem hasznalok oblitot, viszont a mososzoda+mosodio mix-szel mosok, nem budosek a ruhak. (Regebben a haz amit bereltunk peneszesedett es a ruhak mind budik lettek, volt olyan amibol keptelen voltam "kiirtani" a szagot. Most mindenbol likvidaltam!!! :)

Na telllleg L ! Puszka

sünciboglya

Jöttem Miát leváltani. :)

Mia!Képesek voltatok ebben a nagy hóban császkálni? :shock: Ha gondolod,elmegyek veled a Halacskába.Te mikorra tervezed?Úgy látom 6 hós kortól van.
Ha a szájára gondolsz,Dorina is biggyesztette. :)

Mimi!Jaj,köszi,hogy ezt írtad Dorináról. :) :oops: Végülis még kicsi,ha azt vesszük.Lehet én várok el sokat Tőle. :? Amit írtál napközit,tetszik.Kár,hogy nekünk messze van. Én is keresgéltem.Havi 60,meg ilyenek.. :roll: Szerintem Szabit is felvennék,mert ezt írják:"12 hónapos elmúlt, de még nem jár iskolába".Én is erősen gondolkodom rajta,hogy kéne Dorcinak nézni ilyet.

Orsi!Bogi néha kostólgatta Dorinát. :) Meg mindig vitte utána az innivalót. :)

Dolli!Nálunk is megy a nem meg a most.Na,meg a földet csapkodja mérgében.Türelmetlen és akaratos!Csak elmúlik valamikor.Aztán majd jön a kamaszkor. :? Attól jobban tartok,mert akkor meg le is lép itthonról. :( De aranyos lehetett a párod. :)
Akkorát takarítottam most,egy hétig biztos nem kell. :) Azért jobb így elmenni itthonról.Meg nem tudom mi vár rám.Gondolom a varrat miatt is óvatosnak kell lenni.Én elmennék hozzád szívesen takarítani.Főleg,ha ennyit lehet fogyni.Ti házatok még nagyobb is.Mire megszűlnél,én le is dobnám fölös kilóimat. :)

Zsand!Milyen az a hó ló?Van kép róla?

Szilvi!Aranyosak lehettek a gyerkőceid :) Annyira jó nézni Őket,mikor szerepjátékoznak.És Pupi mivel játszott eddig?

Megint itt vagyok,már rég aludnom kéne... :x

Jó éjt!

Kép
tierno

Sziasztok

Orsi
Gellért 5 éves múlt októberben.
Oké, majd csinálok vonalzót. Ha meg lesz Töpörtyű is :wink: :wink:
Megmutattam Gergőnek a fotókat, hát irigykedett rendesen:)

Andi
Hát igen, jó rég volt. Kár hogy nem jöttetek pénteken.

Mia
kép nagyon jó:)
GPS, yes, imádom:)

Zsand
mi is Sóskútra szoktunk menni szánkózni:)

Mimi
kutyus :roll: én labim is ilyen dinka bélgép :roll:

7vége jó volt, szombaton korioktatásra vittük a fiúkat.
Tegnap meg szülinapoztunk. 1 évvel öregebb lettem :roll:

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy! Akkor
Kép
Mennyi lettél? 22? :)
Töpörtyű! :D

Brigi! De ari vagy! :) Tegnap egész sokat haladtunk, annak ellenére, hogy poci nem viselkedett jól. Szóval 2 perces munka 30 percig tartott, de legalább bütyköltem valamit.
Függönyt mostunk, babakocsit és kiságyat szereltünk, meg az alap tisztaság megvan, a többit majd szép lassan a héten, hogy aztán kezdhessem előröl! :)
Szombaton bementünk Brendonba/Tescoba, hát hazavánszorogni alig tudtam. :( Pedig nem voltunk sokat, választottunk rácsvédőt, vettünk sapit a kis tündérnek, meg kenyér/tej. Nem vagyok a régi. De most már vagánykodhatok, mert betöltöttem a 37. hetet, bármikor szülhetek. :) Na jó! 10 napot adtam magunknak. :)

Mia! Én totál nem emlékszem biggyesztésre! :oops: Vagy nem volt, vagy ... bár ahogy most írom, mintha mégis. :) Hú, de szelektív az agyam!
Hát lehet, hogy könnyebb egy 2-3 éves hisztijét kezelni, mint egy felnőttét! Úgyhogy akkor Te már nagyon gyakorlott leszel! :)
De milyen aranyos, hogy szó nélkül bevállalja Patrikot, amíg úsztok! Arany ember! :)

Zsandi! Kérünk képet arról a hólóról! Tuti gyönyörű! :)
Asszem most már nekem is ki kell próbálnom azt a mosószódát!

Rita! Köszi! :)
Most még nem tudom elképzelni, hogy törlődik a sok hiszti! :) De hogy ne csak rosszat írjak a fiamról, tegnap nagyon gyönyörűen sikerült az esténk, minimál nemezéssel és nulla nyávogással. Ezekből a napokból töltekezem! :D
Gratula a szobatisztasághoz! :) Biztosan furi 10 év után! De milyen pénztárcakímélő! :) Persze van más mindig, amire lehet költeni...

Szilvi! Lehet, hogy a sok baba a buliban megfogta a gyerkőket! :) Gézu is emlegeti a kisbabákat! :)
Meg hogy itt lakik Orsi! :) Mármint nálunk! :D

Orsi! Milyen ügyes a párod, hogy egyedül is vásárolgat ilyen függöny dolgokat. Enyém szerintem erre nem vállalkozna. :)
Én még soká akarok visszamenni dolgozni, úgyhogy még boldogítom a társaságot egy kicsit! :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Judy!
Boldog születésnapot! :lol:

mimi12

Judy,
Boldog szülinapot kívánunk :D Jó lehet az a korioktatás. Majd legközelebb megyünk hozzád babanézőbe.

Dolli,
Végülis szedsz valami szülésfelkészítő bogyót?

Brigi,
Nekem is laparoszkópiásan vették ki anno a lépemet, volt 4 pici és egy most kb 2 centis helye. 6 hétig kellett utána otthon maradnom de olyan 4 hét után már egész szépen begyógyult. Ti már elkezdtétek a szobatisztaságot?

Rita,
A nagyon nagy azért túlzás, de igyekszem :D 7 kilót fogytam de a hasam még mindig nagy és csúnya :( Dolli és Orsi ügyesebbek voltak nálam mert rajtuk nem maradt egy csepp háj sem. Én egy ismerős dietetikushoz jártam, ő állította össze az étrendet, figyelembe véve hogy akkor még szoptattam. Napi 5-6x evésre osztotta fel a napi kalóriabevitelt, mindegyikre étkezésre adott több lehetőséget amiből mindig kiválasztottam hogy éppen mire fáj a fogam. Mellette hetente 3-4xpróbáltam mozogni,szoba bicikliztem itthon illetve úszni mentünk és alkalmanként eljutottam egy közeli konditerembe ahol gyorsgyalogoltam egy futógépen. A térdem elég tropa, másfél éve volt egy fincsi porcleválásom is úgyhogy a futást nem vállaltam be.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Judy!Boldog szülinapot!

Megvan a labor eredményem is.A fehérvérsejt több,mint 3x több.De nem szólt a doki. :? Azt mondta,gyógytornára kell majd mennem a nyakam miatt.Öregszem... :( Meg úszni.Az vicces lenne.Egy fuldokló bálna! :)
Miután Dorina fölkelt,elmegyünk szánkózni az utca végére.
Raktam a privátba pár cuccot.

Dolli!Ha nem mennék kórházba,tényleg átmennék segíteni Neked!Én már olyan kiváncsi vagyok mikor szülsz.Tényleg 10 nap lesz vajon?Juti vagy Dolli?Dolli vagy Juti?Közben eszembe jutott,hogy gátolajat is használtam.Az se segített semmit. :?

Andi!Ne szerénykedj! :) Sokat fogytál!Szobatisztaság?Próbálkozunk,de még a pelenkába nyomja.Annyi,hogy szól,amikor kakál,meg félrevonul.Néha rákérezkedik a wc-re,de semmi.Ti hol tartotok?

Rita!Én is már úgy várom a nagyobb lakást.Milyen kényelmes lesz!
Gratula Petinek!Éjszakára azért még kell pelus?Próbáld ki a Bio-Krómot.Én régebben szedtem és nem kívántam az édességet.

Megyek,fölkelt Dorci.

Kép
tierno

Csajok
Köszi:)

Dolli
+12 :lol: :lol: :roll:
Hogy vagy? nekem a gyomrom nem a legjobb...

Andi
jó a korioktatás, bár a lényeg hogy szokják a korit meg a jeget. van felnőttoktatás is, hát sajna én most nem mehetek...
és állítólag a szezon után görkoripálya lesz ott, az is jó..
7 kiló, aztaa ügyi vagy:)

Brigi
Jó szánkózást.
gátmasszázst én nem próbáltam az eddigiekben. mind2-szer vágtak, de nem volt vészes.
a gátsebre szedtem homeos bogyót.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Judit, boldog szülinapot!!! De jó, hogy majdnem egyszerre lesz Töpörtyűvel a szülinapod :) Fiúk készülnek rá, árják már?
Hova jártok kori-oktatásra? Tényleg van felnőtteknek is??? Akkor én is szeretnék menni, meg beiratom páromat is :D Bár lehet Marci hamarabb tanul majd meg korizni mint mi ketten :D:D:D

Brigi, a nyakadra a gyógytornát a vérképedből olvasta ki a doki? :D Te meg a bálnaság??? Felejtsd el!
Jó szánkózást!
Én most jöttem be a kertből, havat lapátoltam, meg jegeltem, de MArci még kint alszik!

Tök jó, hogy már 5 óra van és még világos van kint!!! Lá-lá-lá! Hurrá!!!!

Mimi, ezt a manófalvás gyermekházas szórólapot mi is megkaptuk, de érdemes körbenézni a környéken, nagyon sok van. Legalább 3-4 ilyen hely, mikor sétálni szoktunk akkor látom mindig, de adott egy kigyűjtést nekem a védőnő is, ez is benne van! Én még annyira nem néztem ezeket, mert legalább 1-1,5 éves kortól van, viszont most kaptunk egy olyat is, ahova már 3 hónapos kortól lehet menni

http://mesekucko.dynamicweb.hu/

és ez sincs annyira messze tőlünk (borneves utca)

Mia! Jó volt dumcsizni ma is, és megvan végre a meglepi ajándék páromnak is, egy memóriás kispárna :) Szeretett volna már rég, de tudom hogy magának nem venné meg :)

Andi, én erről a mosószódáról lemaradtam, de ha ennyire jó, akkor tényleg ki kéne próbálni. És mennyit kell belőle használni és még mosószert is adsz mellé vagy csak szimplán ez???

Na megyek, megnézem Manót!

Mangora

Kép
mangora

Ja, és még valami!

A Corában a héten baba-mama hét van, csomó babacucc akciós!

Hajni, autósülést is lehet kapni jó áron!

Mangora

Kép
mangora

Kriszti
köszi:)
www.jegpark.hu itt voltunk.

na mit csinálnak a fiúk? hókunyhót építenek a nagy virágládáim segítségével :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Andi! Szedek én mindent! :) Málnalevél, homeo, kivi vagyok, mennyit használ...
Hát nekem nagyon furi, hogy ez csak 7 kilo minusz, akkor viszont nagyon sokat formálódtál!!! én 10-12-re tuti gondoltam...

Judy! Először azt hittem, a súlyod +12. :lol: Fiatal vagy! És most kapcsolok, hogy így vízöntő is! :)
Mi a baj a gyomroddal? Csak nem szülni fogsz hamarosan? :)
Párom most volt anyakönyvi hivatalban házassági másolatot kérni... kiadták, de állítólag fél éve már eltörölték, hogy ilyet kérhessen a kórház. Hát nekem nyolc, ezt mondták a szülésznők, nem fogok két fájás közt ezen vitázni senkivel. :)

Brigi! tudom, annyira kedves Tőled! :)
Anyum jön szerdán, juppiiiiiiiiiiiiii! De nem akarom őt sem terhelni takarítással. Inkább alhassak amíg ő Csibézik! :)
Gátmasszázst nem vállaltam be. :)
Aquafittness esetleg úszás helyett?
Öregszel! Jah! Végülis! :wink: Azért a gyerekvállalás kicsit leamortizálja az embert... Neked is kéne rendszeres mozgás meg kis masszázs néha, az nagyon jót tesz! Én már nagyon várom! :)

Kriszti! Legalább a világosodás jelzi a tavasz közeledtét, ha már ez a sok hülye hó nem is... :roll:
Bár ma egészen pozitív voltam eddig, bizti a napsütés miatt! :)

Kép
Kép
tekiroll

Mangora

Kép
mangora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?