Sziasztok!
A havat én is nagyon unom, mert eldugott helyen, egy domboldalban van a házunk és nekünk kell az egész utat takarítani, erre csak pár ember lakik. A táj viszont káprázatos!
Nálunk most nem esett a hó (az ország ény-i felében lakunk egy nagyvárostól 10 km-re), úgyhogy nincs hólapátolás!!!!
Zsuzsi: A ksifiam 2007 augusztusában született, ahogy nézem a vonalzódat majdnem egyidős a kislányoddal.
Nálam biztos, hogy nem olyan gond miatt ment el a babó, mint amire a Te dokid gyanakszik, mert nekem látható volt az embrió méhen belül és szívhangja is volt. Sajnos volt egy vérömleny alatta, (ami tipikus tünete a hormonelégtelenségnek) azt gondolták, hogy emiatt vérezgetek, de amikor erősödött a vérzés és újra megnézték uh-val már látszott, hogy nem nőtt annyit, amennyit kellett volna, két nappal később pedig már nem volt szívhang.
Nálam a rendkívüli stressz is okozhatta az alacsony progeszteron szintet. (Olvastam is erről!) Anyukám épp kórházban volt mikor megtudtam, hogy babát várok, a nagymamám haldoklott, nem voltam beoltva H1N1 ellen, és mivel iskolában dolgozom, állandóan attól rettegtem, hogy ki fog rám tüsszenteni (táppénzre nem akartam menni, mert csak szeptemberben mentem vissza dolgozni), és még sorolhatnám......
Nitácska: Örülök és gratula a sikeres pizzához! Én is szoktam sütni, de a kenyérsütő gépé az elismerés, az dagasztja a tésztát.
Megyek, én is megnézem a receptes oldalt!
Mindenkinek jó pihenést!