Új privát üzeneted érkezett!

ZsuKép
Nem tudom elmondani, mennyire sajnálom, és megszakad érted a szívem. Ilyenkor nehéz megnyugtató szavakat írni. Hiába mondom, hogy nekünk 5. alkalommal sikerült, ez téged biztosan nem vígasztal. Most vágytatok erre a babára, és rossz, hogy még nincs itt. De jönni fog!!! Csak huncutkodik odafent a felhőn, és vár. Vár a legjobb alkalomra. Ha sikerül, majd azt mondod, tényleg a legjobbkor jött!Kép

Nagyon veled érzek, és ne tűnj el, kérlek!

Sok-sok vígasztaló puszi: Dóri
kardalus
 
 


Zsu!
Sajnálom!Igazán nem is lehet ilyenkor mit mondani!
Azért menj el vérvéteelre is.Az a biztos!
Csak egy tanács:NE ADD FEL!
Puszi Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Zsu! siettem benézni de most elkeseredtem, annyira reménykedtem én is. Ha még pár napig nem jön meg azért tesztelj egyet még, többeknek nem mutatja ki csak kis késéssel. Olyan is volt már.
Én még remélek amig nincs vérzés addig van remény.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 

 
 

Zsu, nagyon-nagyon sajnálom!!! Ne add fel, hátha még megcsíkosodik 3-4 nap múlva, vagy ha nem akkor a következő alkalommal!! Mert mindig van egy következő alkalom, ugye? Együttérzünk veled, ne tűnj el!
Lullaby
lullaby
 
 


Aranyosak vagytok nagyon!

De a vérzésem nem jön meg addig amíg szedem a Dupastont. Ez sem remény forrás. Holnap elmegyek vérvételre és ott majd minden kiderül!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Nem jelentkeztem mostanában, de mindennap olvaslak Titeket!
Zsu!
Nagyon sajnálom, hogy negatív lett a teszt, nagyon izgultam érted. Ne add fel! A vérvétel erdménye még lehet pozitív.

Kép
petyaanya
 
 


Zsu,

Rettenetesen sajnálom !! Annyira drukkoltunk. DE azért lehet hogy a vérvétel mégis babát mutat majd, addig mindenkepp reménykedj....mindig van egy utolso szalmaszálKép
Bar en is annyira félek ettöl a tesztelés dologtól, de egyszer biztos pozitiv lesz, csak türelmesnek kell lennünk !!
Holnapi hireket nagyon várjuk.
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Lányok!

A vérvétel sajna elmaradt rajtam kívülálló okok miatt. Ma is produkáltam egy negatív tesztet. Felhívtam a dokit és mondta hogy hagyjam abba a gyogyit és 7 napon belül megjön. Én még abba se hagytam (mert ma reggel még bevettem) És de. elkezdtem barnázni. Mitől lehet? A vérzés elvileg addig nem jön meg amíg szedem a Duphastont. Nem tudom hogy meddig barnázgatok még, lehet hogy ez már a mensi kezdete? Amit még nem értek hogy a barnázás az progihiány jele. Hát én két hete tömöm magamba a progit. Érti ezt valaki?

Zsu!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu,

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a vérvétel sem...pedig meg mindig biztunk benned !!
A Duphastonnal nekem meg nincs tapasztalatom, en most szedem eloszor. Sajna en is szoktam barnazni, bar lehet hogy a miomatol, amit talaltak nalam. Nekem a vervetel szerint rendben volt a progi szintem, igy nem csak attol lehet. De ki tudja, szerintem jobb lenne orvost kerdezni.
Ha jol emlekszem olvastam itt mar olyat, hogy barnazgatas ellenere is volt baba. Hatha meg mindig van reményKép
Ha megsem, akkor mikor tudjatok a következőt vállalni ? Kell 3 hónap szünet ?
Remélem azert nem vagy nagyon padlón, nem is tudom milyen vigasztalást tudnék még mondani...
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Drága Kriszta!

A kedvem helyreállt(nagyjából). Tegnap felhívtam a doki bácsit és amint megjön(ami eléggé úgy néz ki) kezdhetem szedni a fogi gátlót, és az utána lévő ciklusban (október végén)mehet a következő akció! Ez ad egy kis reményt nekem!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok!

A Kaális kezelésemből megmaradtak a következő gyógyik:
1 db Choragon 5000 ampulla
7 db Serophene 50mg tabletta (majdnem egy levél Kép )
10 db Provera 5 mg tabletta (pont egy levél)
majdnem 3 levél Utrogestan 100 mg hüvelykúp (mindegyik levélből hiányzik pár szem)

A szavatossága még mindnek jó. Tudom milyen anyagi terhekkel jár egy kezelés ezért sajnálnám kidobni, hátha van, akinek pont ez kell!
Mindenkinek kitartást és sok sikert kívánok!!!

Buborka
bubborka
 
 


Zsu! Sajnálom hogy igy alakult tudom valoban kicsi a remény de szerintem amig nem jön meg addig igenis van! De ha lesz köv. akkor az biztos sikerülni fog! Barátnöm most lett babás pedig vérzése is volt, igy a 14. napi tesztben nem is reménykedett már, aztán tegnap irta a HCG jo magas! Szoval remény valoban mindig van.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Buborka Kép
Ezek szerint Ti sikerrel jártatok? Gratulálok hozzá!
Ha esetleg itt nem ugrana senki a gyógyszerekre, akkor ide http://csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=116 is felrakhatod.

Zsu Kép
Örülök, hogy nem kell semmit várnotok, és indulhat a következő program. Nagyon drukkolok Nektek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Icsilya: igeeeen Kép Kép Kép
És tegnap a genetikai uh is megerősítette, hogy minden rendben van, mostmár is el merem hinni!
bubborka
 
 


Zsuzska, örömmel látom, hogy már a jövőbe nézel :-)))
Kriszta, hogy vagy? Nálam még mindig semmi tünet, pedig csendben reménykedtem l kis cickófeszülésben.. Kép(
Lányok, hogy van ez? Ha nincs semmi, ugye attól még lehet pocaklakó?
lullaby
 
 


Lullaby Kép
Nekem a 7-8. hétig semmi tünetem nem volt. Ezalatt komolyan értsd azt, hogy SEMMI. Pedig 2 pocaklakó is rugdossa a bordáim Kép
Szóval nem kell tünetnek lennie ahhoz, hogy babás legyél. Kép

Buborka Kép
Az nagyon jó!!! Azért kezd lassan elhinni, mert mindjárt a kezedben lesz. Elsőre sikerült? Nemét tudjátok már?

Orsi + 2 Kismaczkó

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lullaby: Nekem ő a második babám lesz. A kisfiamnál az első 12 hétben semmi bajom nem volt, semmit nem éreztem, illetve annyit, hoyg állandóan úgy éreztem, hogy abban a pillanatban elönt a vér!
Ezzel a babóval meg a megtermékenyülés napjától hányok! Szóval minden terhesség más!

Icsilya: kb. háromnegyed évig kaptam gyógyszeres kezelést. Igy sikerült. Előtte volt megtermékenyült petém, ami nem bírt beágyazódni, meg sok hónap ahol még peteérést sem sikerült elérni! Nem akarjuk tudni a nemét, meglepi lesz! De miután annyira de annyira akartuk ezt a babát olyan mindegy is Kép
bubborka
 
 


ZsuKép
Látom, te is mindig a jövőbe nézel! Ez a helyes hozzáállás! Így két okból is segítesz magadon: egyrészt a köv. programról álmodozol, és a mostani sikertelen kevésbé fáj, másrészt még előfordulhat az is, hogy teljesen ráállsz a köv. próbálkozásra gondolatilag, és csak később jössz rá, nem lesz köv. prób., a babó már ott csücsül a pocidbanKép Erre persze nincs garancia, de előfordulhat, bár tudom, ilyenkor ez - főleg számodra, aki benne vagy - hihetetlennek tűnik.
(Én a "negatív" teszt hajnalán nagyot bőgtem, majd tervezgetni kezdtem az utolsó lombikot, majd az örökbefogadás gondolatát is felvetettem férjemnek. Ettől annyira megnyugodtam, és ellazultam, hogy igen, majd így lesz kisbabánk, hogy fel sem eszméltem igazán, amikor kiderült, az a bizonyos kisbaba már ott alukál a méhemben... )
Nagyon drukkolok októberre! És - mint most is - úgy izgulunk majd érted meg a kis csintalan, huncut babádért, hogy el se hiszedKépKépKép

LullabyKép
Orsikához csatlakozom - megintKép A beültetés utáni 2 hét számomra teljesen azonos volt azzal, amikor nem ágyazódott be egyetlen embrió sem, és megjött. Ugyanúgy feszült a méhem környékén, ugyanúgy nem feszült viszont a cicim, nem voltam aluszékony, és hányinger se kísértett. A 7-8. héten kezdődtek a dolgok, de akkor aztán az összes klasszikus terhességi tünetet produkáltam: hányástól kezdve az ülve elalvásig. De pl. a cicim akkor sem feszült, a méhem viszont és a petefészkeim igen. (Erről olvastam, hogy a működő sárgatesthormon okozhat alhasi feszülést + a stimulált petefészkek érzékenyebbek ilyenkor.) Szóval erre ne alapozz! A dédim pl. úgy lett várandós a nagyimmal, hogy vérezgetett mellette, és a 3. hónapban derült ki, hogy kismama. Semmi tünetet nem volt, csak ez, hogy nem volt a megszokott a vérzése.
Mikor kell tesztelned pontosan? Az inszem utáni 14. napon?

KriszKép
És neked mikor kell tesztelned? Jövő hétvégén? Ki fogod bírni? Tudom, hogy nehéz... Főleg, ha van otthon teszt. Nagyon szorítok ám érted! Érted? Idén mindenképp legyél kismami!
kardalus
 
 


Lullaby! Nekem se volt semmi tünete a terhességnem az elsö jel az volt amikor a 19. hétem megmozdult. drukkolok nektek

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Lányok!

Most halottam egy olyan beültetési módszerről amit lézerrel csinálnak! Tud erről valaki valamit? Pesten csinálják és csak ez az egy gép van Magyarországon. Sokkal nagyobb (állítólag) a siker százalék. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni vagy utána járni.

Köszi: Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Kösz lányok mindent!
Szeptember 18-án kell tesztelnem, de holnap szerencsére elutazunk,6 napra figyelemelterelés gyanánt.Kép No nem csak egy picit nyaralunk és pihizünk. Addig is minden jót 18-án jelentkezem!!
lullaby
 
 


Sziasztok Lányok!

Hazaértem, most olvastalak vissza Titeket.

Zsu!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Örülök, hogy már most a következő alkalomra készülsz és bizakodsz. Tuti, hogy az már sikerülni fog.

Lullaby!
Jó pihenést és a teszt után rögtön jelentkezz!

Én 16-án megyek uh-ra és akkor kiderül, hogy mikor mehet az inszem. Remélem minden OK lesz.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok lányok !
Zsu,
Nagyon örülök, hogy ilyen klasszul állsz hozzá,ahogy a többiek is mondták, minden lehetséges, és lehet hogy a megnyugvástól fog sikerülni októberben. Mi mindenképp veled leszünk/vagyunk !!

Lullaby,
Hááát, én már 'produkálom' a tüneteket, leginkább a szurkálást az alhason és mindkét oldalon felváltva a petefészkeknél... Cicifeszülés még nincs Kép Próbálom magam nem tulzottan beleélni, de mégis...Remélem én is olyan jól tudom majd kezelni ha mégsem sikerül, mint Zsu.
19-én kell hogy teszteljek, remélem kibirom addig. Irigyellek amiért elutaztok, sajna én dolgozom, a jövö het eleg suru lesz, igy talán elvonja majd a figyelmem. Nektek jó kikapcsolódást !

Bubborka,
Nagy Gratula neked és vigyázz magadra ! Gondolj ránk izguló tesztelőkre jövő héten !

Dóri,
Igyekszem kibírni jövő vasárnapig, addig is köszi hogy így figyelsz ránk!!

Lara,
Minden OK lesz, ne izgulj, mikor te inszemelsz, mi tesztelünk KépKépés persze zebrásodunk !
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok!

Mostanában nem írtam, de mindennap olvastalak benneteket. Nekem hétfőn kell tesztet csinálnom, ha a tizennegyedik napot, a visszaültetés utáni naptól kell számítani. De tudom, hogy vasárnapnál tovább nem fogom bírni. Nekem közbe közbe görcsölget a hasam, de nem tudom, hogy az idegességtől-e. Én Utrogestant használok. Az is úgy hat, hogy addig nem jön meg a mensi amíg szedem?

Moncs
moncs
 
 


SZiasztok!

Már régen írtam nektek, de nyomon követtem a történteket. Zsu lélekben mindig veled voltam és alig vártam, hogy mi lesz az eredményed és teljesen el voltam keseredve, hogy nem sikerül. Azt hittem nehéz innen felállni, de örömmel tölt el, hogy pozítivan gondolkodol és tiszta szívemből kívánom hogy legközelebb sikerüljön.

Mi pont aznap voltunk a Kaáliba először amikor teszteltél. Kell csinálni a páromnak egy spermaképet és nekem egy valami sós feltöltést erről nem igazán láttam itt semmit, Krizsa doki fogja csinálni, ha valaki tudja milyen ez megköszönném ha leírná. Fáj, vagy nem és meddig tart illetve, hogy ott kell e maradni utána pár órát. Ha ez a vizsgálat meg lesz akkor utána indítja a lombikot, kb. nov közepe végére lehet belőle babó.

Moncs nagyon drukkolok neked és az inszemeseknek is. Kitartás nincs sok hátra és remélem ti is a nemsoká növelitek a statisztikai eredményeket és lesz pocaklakó reméljük nem is egy.

Icsilya te hogy vagy? Hogy bírod már az egyre nehezebb pocaklakóidat? Nincs újabb ultrahang képed amelyen látszanak a picik?

Vigyázzatok magatokra és mindenkinek a legjobbakat!

Zseboroszlán

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ZsuKép
Nem tudom, pontosan mire gondolsz. Lézeres technikával kapcsolatban csak az AHA-t ismerem. Ez az Asszisztált HAtching. Magyarul segített kibújást jelent. Ha erre gondolsz, akkor megnyugtatlak a Kaáliban - is - csinálják, de pl. a Dévaiban és a BMC-ben is. A lényege, hogy lézer segítségével megsértik a már megtermékenyített petesejt külső burkát, így azon parányi "gyengébb pont" keletkezik. Tized másodperc alatt láthatatlanná válik. Az embrió méhürbe helyezése után azonban segíti a beágyazódást, mert ezen a gyengébb ponton keresztül könnyebben "ki tud bújni" (ahogy az elnevezés is sugallja) a kis embrió az őt körülvevő burokból, az üveghártyából, így pedig gond nélkül történik meg a beágyazódás.
Erre gondoltál? Ha igen, beszéld meg Krizsa doktorral. Biztosan tájékoztat a feltételekről.

KarmenKép
Szopiztok még? Remélem igen, és szépen növekszik a tündérke! Jövőre kezditek újra a programot? Írtad, hogy a 2. csodában már annyira nem mersz bízni. Ezért gondoltam, hogy akkor hamarosan újra belevágtok. Írd meg légyszi az ezzel kapcsolatos terveidet. Érdekel.

MoncsKép
A leszívás utáni 14. napon - elvileg - már ki szokta mutatni az eredményt. Persze elképzelhető, hogy jobb várni. Akkor már tényleg 100%-os a dolog.
Mondjuk, van mikor jobb a bizonytalan teszt. Pl. ha azért halovány, mert kevés a HCG-d - mint nekem volt - és hormontámogatásra szorulsz. Ilyenkor órák is számítanak. Ha én elodáztam volna a teszt napját, valószínűleg nagy görcsök közepette megjött volna, és sosem tudom meg, hogy bennem baba éldegélt. Ez persze nem általános, de én mindenkit ezzel traktálok, hogy nehogy ezen múljon valaki kisbabája.
Az Utrogestan progeszteron tartalmú készítmény, így visszatartja a vérzést. Barnázgatás ritkán emellett is előfordulhat.

ZseboroszlánKép
A feltöltésről bővebben a már ilyet gyakorlatban is tapsztalt lányok tudnának írni. Én csak a lényegét tudom: feltöltik a méhedet, a petevezetékeidet egy kif. erre alkalmas anyaggal, és UH-on nyomon követik, hogy merre halad. Átjut-e a petevezetékeken, és ha igen, gond nélkül? A méh állapota is nagyrészt feltárul a képernyőn. Kb. 15 percig tart. Nőgyógy. vizsgálóasztalon végzik, altatás nem szükséges hozzá. Akinek nem átjárható a petevezetéke kisebb fájdalmat érezhet. Utána is szokott görcsölgetni, mint mensinél. Rögtön haza lehet jönni.
Szorítok a további fejleményekhez, és a minél jobb eredményhez!

Puszi az összes topiclakónak!
Dóri
kardalus
 
 


Zsu! én sem tudom mire gondolsz, én is csak az AH-t ismerem azt nekünk is csináltak Szegeden.

De jo hogy többeknek lehet most szoritani!

Moncs! kibirtad? mi lett az eredmény?

Dóri! hát gondolkodunk mi legyen mert nem tudom mekkora az esélye (szerintem minimális nagyon) hogy spontán összejöjjön akkor meg folytatni kell. Most azt beszéltük hogy mielött tervezzük a babát elmegy a férjem (elötte szedi megint a Macát) és megnézzük milyen lesz az eredménye. Ha jó akkor elvileg nincs gond, mert ugye nekem csak megnyilt a petevezetöm ha Orsi ilyen ügyes volt, endom meg elmúlt. A doktorúrral beszéltem amugy mehetünk amikor ugy gondoljuk. Szerintem fél évet várunk spontánnal aztán lombik. Egyelöre házra sporolunk nagyon ide már nem férne el a másik baba és itt egy nagyobb lakás még használtan is annyi amennyiért mi házat is tudnánk venni igaz nem a centrumban de ki bánja.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok lányok,

Moncs,
Drukkolok neked a teszthez, bár ahogy Dóri írja, még ki kell hogy tarts egy par napig !

Zseboroszlán,
Nekem HSG volt, ami nem tudom hogy mennyivel másabb mint a sófeltöltés, de az sem volt vészes. Kb 10 percig tartott összesen, kontrasztanyagot juttatnak a méhbe és a petevezetőkbe egy csövön/katéteren keresztül. Nekem csak akkor fajt, amikor nem ment at a vezetekeken, mert akkor megtelt a méhüreg es feszitette. De max mp-ig hagytak, es mar szivtak is ki...neked pedig biztos atmegy, es akkor minden rendben. En utana par napig verezgettem, de nem görcsöltem egyaltalan.

Dori, Karmen,
Szerintetek ha most az inszem utan kicsit fajogat a hasam, az jo vagy rossz ? Ma volt egy kb negyed ora, amikor kimondottan görcsölt, persze csak enyhen, de megis. Ugye csak a méhem tágulKép Ha jol emlekszem, mar tul kellene legyek a beagyazodason, nem ?
Karmen,
Olyan jó lenne, ha a masodik is spontan sikerülne !! CSak hogy nekünk is reményt adj Kép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok!

Köszi az infokat!
Moncs nagyon várom az eredményedet, remélem sikerül, sőt biztos vagyok benne!!!!

Kriszta!

Neked mikor kell hogy kiderüljön, hogy sikerült e az inszem? Nagyon remélem és veled vagyok!

Mindenkinek rengeteg plusz energiát kívánok.

Nagyon örülök, hogy van ez a lap és mindenki hihetetlen módon biztatja a másikat és szerintem ez nagyon-nagyon jó. Drukk mindenkinek!

Zsebroszlán

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!
Zseboroszlán!Nekem volt ilyen sofolyadékkal feltöltött UH-om.Nem fáj,mikor tölti a folyadékot olyan enyhen mensis görcsök vannak,de kibirható.Ez megmutatja azt is hogy a méhben nincs -e valami összenövés.Utána jöhettem is haza.
Nem tüntem ám el,olvaslak titeket minden nap!Lullaby,Kriszta!Pozitiv tesztet kivánok !
Orsi!Remélem ti is jol vagytok!
Moncs!Várjuk a pozitiv hireket!

Én most várakozo állásponton vagyok,a dokival megbeszéltem hogy oktober-november felé jelentkezem,addig pihenek.Jol érzem magam,hogy nem abbol áll az életem,hogy mikor kell UH-ra menni,hanyadik napon vagyok,gyogyszert milyet szedjek,vagy ne szedjek.
A héten meg lesz a genetikai vizsg.eredménye,jövöhéten a pajzsmirigy vizsgálat eredménye.2 hét mulva megyek vissza az immunologushoz.Ugyhogy azért nem tétlenkedem,csak lazábbra vettem.
Mindenkinek szép hetet és sok-sok pozitiv tesztet kivánok!
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Sziasztok!

Hétfő helyett már vasárnap megcsináltam a tesztet. Negatív lett. A Kaáliban ma reggel azt mondták , hogy kedden ismételjem meg, és ha az is negatív, és a mensi sem jön meg, akkor be kell menni vérvételre. Az Utrogestant pedig addig is szedni kell. Nem értem, hogy minek, ha éppen az tartja vissza a menstruációt, akkor hogy gondolják azt hogy megbetegszem. Tegnap már kibőgtem magam, úgyhogy most egész jól vagyok, és bírok magammal. Csak el ne kiabáljam.

Moncs
moncs
 
 


Moncs Kép
A tesztekben én így nem bíznék, mert elég negatív csíkot láttunk már megszületni Kép
A vérvétel a biztos, így addig az ultrot ne hagyd abba!

"Nem értem, hogy minek, ha éppen az tartja vissza a menstruációt, akkor hogy gondolják azt hogy megbetegszem"
ezt a mondatot nem értem.

Drukkolok!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Moncs!
Én is azt mondom,várd meg a vérvételt!Az a biztos!Azt hogy szeded az Utrot még pár napig,nem lesz semmi bajod tőle.
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Köszi a bíztatást, nagyon jól esett! Én már csak ilyen hülye vagyok, hogy rögtön elvesztem az első kudarcnál a hitemet.

Moncs
moncs
 
 


Moncs!

Csatlakozom az előttem szólókhoz! Holnap ahogy tudsz írj a teszt eredményéről! Muszály két csíkosnak lennie!
A tesztre váróknak pedig kitartást kívánok!

Nekem "tegnap megint megjött" ! Ami azt jelenti hogy ma veszem be az első fogigátlót! Indul a következő akció! Másképp ki se bírnám!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok!

Zsu!
Most néztem meg a fényképedet, teljesen másnak gondoltalak ezek szerint mi egy idősek vagyunk én 27.

Kitartást kívánok a következő akcióhoz. Nekem azt mondta a doki, ha nem sikerül elsőre utána ki kell hagyni három hónapot (én Krizsához járok). De örülök neki, hogy neked nem kell várni, mondjuk remélem nekem sikerül először és nem kell a másodikban gondolkodni.

Zsu és Moncs!

Nektek hány beavatkozásotok volt eddig?

Lullaby és Kriszta!

Nektek hány inszem volt már eddig? és mennyit csinálnak összesen? Ha jól tudom hatot és utána jöhet a lombik. Nektek miért nem lehetet egyből lombikot csinálni?

Bocs a sok kérdésért, de szeretem olvasgatni az oldalt, de egy pár dolog mint látjátok nem tiszta előttem.

Mindenkinek sok sikert kívánok
Moncs neked holnapig teljes drukk és bízom a pozitív tesztben!!!!!! Kép

Zseboroszlán

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zseboroszlán Kép
Zsunak azért nem kell kivárnia most a 3 hónapot, mert ez most neki nem stimuláció volt, hanem spontán ciklusban kapta vissza a fagyibabákat. Stimuláció után ki kell várni a 3 hónapot, hogy a szervezet kicsit vissza tudjon zökkenni a rendes kerékvágásba.
Krizsa doki nagyon jó fej Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsebi!

Így van! Orsi jól szólt!Nekem ez volt így a második de csak az elsőt támogatta a tb így még van 4 támogatott lehetőségünk. Remélem tényleg sikerül majd elsőre nektek!

Moncs!

Mi a helyzet? Nagyon izgulok!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Lányok Kép
Egy kis infó a szurizáshoz... ha már előjött, akkor bocs az ismétlésért.

http://www.oviklub.hu/betegeknek/adagolot.htm

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Sok helyen olvastam a cickafarkfű teáról, hogy beállítja a ciklust, csak azt nem tudtam kideríteni, hogy mennyit kell belőle meginni naponta. Tudtok ebben segíteni?

Moncs!
Mi az eredmény? Remélem egy nagy-nagy zebraKép

Lullaby, Kriszta!
Nemsokára teszt, megy a drukk!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok lányokKép

Minden nap olvaslak benneteket, de most nem volt mit írnom. Mára viszont van: pénteken délelőtt 11-kor műtenek. Ez most már biztos, mert a 6. ciklusnapon vagyok, így holnap még belefér egy citológia+utolsó UH, és pénteken, a 9. cn-on mehet a hiszteroszkópia. A vérvétel eredményei is megvannak. Hát... A vasam a bányász békuci popsija alatt... 10-11 az alsó határ, nekem pedig 3 körül mozog... Rögtön kaptam Maltofer-Folt. Ezt várandósság alatt is szedtem, és nagyon jól megemelte 17 körülire! Ezenkívül még annyi, hogy a vénám eldurrant, egy másikból nem sikerült vért venni, a harmadik pedig jó volt, de nehezen szúrható... Iszonyúan néz ki a karom, így megnehezítem majd az anesztes orvos dolgát is (mert ugye vénás narkózis lesz...) De izgulni egyáltalán nem izgulok. Olyan rég voltam már a Kaáliban! VáromKép

Minden leendő kismaminak szorítok, a meglévőket is puszilom!!!

Dóri
kardalus
 
 


Dóri Kép
Gondolunk rád pénteken délelőtt. Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Időközben megtaláltam a választ a kérdesemre. Közzéteszem, hátha valakit még érdekel rajtam kívül:

"A cickafarkfűvel talán a hölgyek járnak a legjobban, bár ez sem helyettesíti az esetleges egészségtelen életmód megváltoztatását. A teája kiegyensúlyozza a hormonháztartást, így rendszerezi a menstruációt. Ez esetben a tisztulás vége utáni, nem vérző napon kell elkezdeni a gyógytea fogyasztását 14 napig, majd szüneteltetni a következő tisztulásig, és így tovább. Ha erős alhasi fájdalommal küszködik valaki, bátran lehet alkalmazni a gyógynövényt a tisztulás alatt. A teát annak is előnyös fogyasztani, aki teherbe szeretne esni.
A teáját úgy kell elkészíteni, hogy 1 ek. mennyiséget leforrázunk 2 dl vízzel, és negyed óráig ázni hagyjuk, majd leszűrjük. Édesítés nélkül fogyasztandó napi 2-szer 2 dl, 20-30 perccel étkezés előtt."

Szóval ennyi.

DóriKép
Egy kalappal pénteken, Veled vagyunk!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok Lányok,
Milyen sokat irtatok ket nap alatt, nem is tudom hol kezdjem a valaszokat...
Mindenkinek köszönöm a drukkot, ez sokat segit. Vasarnap kell tesztelnem, most meg egesz jol birom. Tegnap es ma megint semmi tünetem sincs, azert bizakodom.
Moncs,
Remelem a holnapi teszt pozitiv lesz !! Ne add felKép
Zsu,
Neked megint nagyon drukkolunk, ennyire jó hozzáállással a siker nem várathat magára sokáig Kép
Zseboroszlán,
Nekem ez volt az első inszemem, es a párom rosszul mozgó kiskatonái miatt kell, szerencsére annyira nem rosszak, hogy egybol lombikra menjunk.Nekem is volt ket elzart vezetekem, amit laparral tettek helyre, mas gond az en oldalamrol eddig nincs: En azon kevés ember közé tartozom, akik hisznek az inszemben KépKép
Ma derült ki, hogy az egyik kolleganőm is a Krizsa dokinál lombikolt, es már több mint 1 éves a kislánya !!
Dóri,
Gondolunk rád pénteken !! Azért kíváncsi vagyok milyen lesz a hisztero ,tudod, nekem is majdnem csináltak, de egyelőre megelégedtek a laparral.
Lara,
Te nem holnap vagy holnapután mész UH-ra ? Utána lehet hogy hamarosan te is csatlakozhatsz az izgatott tesztelők táborába Kép
A cickafarkra itt sokan esküdnek, nekem sajnos mindig napra pontosan jött meg...azért néha én is ittam.

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Lara
Köszi a cickafark teáról az infót, már én is akartam kérdezni róla. Elkezdtem én is inni, remélem valamit használni is fog. Nem tudom más hogy van vele, de nekem az íze valami förtelmes... De a cél érdekében mindent!
Dóri
Szorítok neked pénteken!

Kép
petyaanya
 
 


Sziasztok lányokKép

Köszönöm, hogy szorítotok. Majd mindenről részletesen beszámolok.

KrisztaKép
Remélem, neked nem lesz szükséged hiszterora. Neked babaruhákat, meg bababútorokat kell vásárolnod pár hónap múlvaKép Az inszemben én is hiszek. Nem egy kisbaba született az ismeretségi körömben így. Igaz, nem elsőre, de valakinek el kell kezdeni. Pl. neked, vagy Lullabynak, vagy LaránakKép

MoncsKép
Mi van veled? Aggaszt, hoy eltűntél. Jelentkezz, kérlek!

Mindenkire gondolok!
Dóri
kardalus
 
 


Kriszta,
Holnap reggel megyek uh-ra, aztán felgyorsulnak az események. Az uh után hány nappal kaptad a tüszőrepesztő szurit? Nálatok már elég izgalmas a helyzet! Szurkolok nagyon Neked és Lullabynak isKép

Petyanya,
szerintem is borzalmas íze van a teának. De ha segít, akkor megéri.

Zseboroszlán,
én is hiszek az inszembenKép Nekem akkor lesz az első, amikor a lányok már tesztelnek. Nálunk egyenlőre még nem találtak semmi bibit, ezért segítenek rá az inszemmel. Remélem bejönKép

Legyen szép napotok!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Moncs!

Tessék írni!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok!

Én nem mondtam, hogy nem hiszek az inszemben, sőt biztos nagy számban bejön, hiszen akkor nem csinálnák. Csak nem értettem eddig a lényegét, hogy azt kinél alkalmazzák, de a leveleitekből már kiderült számomra. Nálunk is a kiskatonákkal van baj, de nálunk nem csak hogy lassúak nagyon kevesen is vannak és ezért nem jöhet szóba nekünk az inszem.

A költségekben amúgy van különbség a lombik és az inszem között?

Hétvégéig drukkolok Lullaby és Kriszta és írjátok meg minnél előbb az eredményt, de remélem mind a kettőtőknek lesz egy szép zebrája (azaz dupla csíkja)

Icsilya ti hogy vagytok?

Chlamédia tesztet is csináltatott nekem Krizsa doki vagyis holnap megyek! Nektek is kellett?

Zseboroszlán

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zseboroszlán Kép
Milyen szempontból érdekel a ktgek közti különbség? a TB szempontjából, vagy a Ti általatok a Kaáliban fizetendő összeg szempontjából?

Köszi. Velünk minden OK. Az éjszakák rettenetesek, a nappalokkal semmi gond.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?