Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!

Hát nem is tudom mit mondjak. Ilyen alapos hormon vizsgálatot nem végeztek rajtunk. Viszont csináltam ovulációs teszteket és lehetett látni a peteérés időszakát. Nem tudom mit gondoljak. 12-én megyek erre a beavatkozásra...ezt már nem mondom le...aztán ha ez nem segít akkor megyek a meddőségi központba.
Kicsit most elkeserítettek, de azt se hiszem, hogy az orvos nem tudná, hogy mit csinál....szóval fogalmam sincs mit gondoljak :(

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Sziasztok! Bocs, hogy eltűntem, de festés volt, és ráadásul 3 napja iszonyú fáradt vagyok és hányingerem van. Csak fetrengek.

Zsó! Dejó! 6 petike!!! :lol: Drukk, hogy mindegyik megtermékenyüljön!

Tapi! A sírás sokmindenre jó gyógyszer! :roll:

Vayacon! Két nagyon szép tüsződ van!!! Grat! Hajrá inszem!!! :lol: :lol: :lol:

Bea! Főnök :evil: , szegény apa!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Hali lányok!

Zsó, szupi eredmény! :wink: Nincs túlstimu, nem kell emiatt parázni sem és még tesó projekt is lehet belőlük :D Mind megtermékenyül, az ICSi nagyon szupi módszer, Hajrá pöttömök! +++++++++

Fesztike,
ne keseregj! A legjobb szerintem, ha nyitott szemmel és füllel jársz. Kérdezősködj más topikokban is és vannak "orvos válaszol" rovatok is sok helyen. Járd körül a témát ahogy csak tudod, mert sajnos az orvosok nem a mi fejünkkel gondolkodnak. Én eddig egyiknél sem éreztem azt, hogy töri a fejét a megoldásokon és a lehető legjobbat igyekszik megtalálni. :?

...én megjöttem a vérvételről és a következőket mondták. Teljesen feleslegesen teszteltem tegnap. :shock: Azt mondta a nővér, hogy most van egy olyan lombikos csaj, akinek már a második laboros véreredménye is pozitív, de a pisilős tesztek semmit nem mutatnak. Várjak türelmesen, délután 2-től lehet telefonálni az eredményért. Rákérdeztem, mikor lehet legelőször menni ha mégsem sikerült. Azt mondta, hogy az a protokoll, hogy a gyógyszer abbahagyása után megjön. Azután viszont meg kell várni egy természetes ciklust és csak az az utániban lehet elkezdeni megint. Szóval nem csak időponton múlik a dolog, inkább gondolom a hormonoknak kell ennyi idő alatt kiürülni.

Kettő után tehát minden kiderül :roll:
tapedli
 
 

 
 

Luci,
nem a Clostytól vagy rosszul? Én nagyon szédültem és fáradékony voltam tőle....és ugye nem kaptam levegőt :D
tapedli
 
 


Sziasztok!

Zsó!
megy a drukk ezerrel!

Vaya!
két tüsző is szuper jó!

Tapi!
Sajnálom a kiborulást. De az olyan jó, hogy tudsz sírni. Én nem vagyok ilyen típus, pedig lehet néha jó lenne. Én inkább tombolok.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Tapi, nekem Fülöp azt mondta, hogy két stimus inszem mehet egymás után, utána egy pihenő hónap!

Önnek egy Tigrisölelése érkezett:

Kép
benigna
 
 


Beni,
akkor most hogy van ez :shock: Persze nyilván az orvos szava a döntő, tehát ez lehet az igaz. De mondjuk visszagondolva a lombik után amikor nekem először megjött (a gyógyszer elhagyásakor), nagy kínjaim voltak. Lehet, hogy nem kívánnám mellé a clostys szédülést :D Egyébként Te amikor mentél a vérvételre Fülöppel volt konzultációd is? Vagy telefonon egyeztettél vele?

Bumi,
én sem tudok ám mindig sírni. Annál inkább jól esett most :D
tapedli
 
 


Tapi, ezt még akkor mondta a doktor amikor meglettek a kivizsg. eredmények és értékeltük a helyzetet. Felvázolta, hogy mik a lehetőségek, milyenek az esélyek. Akkor mondta,hogy inszemből kettő mehet egymás után, mert jók az eredményeim, ezért kicsi a hormon terhelés, lombiknál viszont mindenképpen nagy, ezért - ha jól emlékszem - 3 hónap után lehet ismételni. Erre a részére akkor még nem hegyeztem a fülem. :?

Nem próbáltam vele kapcsolatba lépni, mert újév napjára esett volna az inszem, ahhoz meg karácsonykor kellett volna UH-zni. A VV napján dec.18-n kaptam a jan.20 konzultációs időpontot, amikor is csak felírta a gyógyszereket újra, és ennyi. Erre vártunk 33 napot a nega hcg vv után. :shock: (Más kérdés, hogy anyagilag sem fért volna bele jan-ban, de ők nem azért voltak ilyen nagyvonalúak az időpontokkal)

Én a magam megnyugatására legközelebb egyértelmű választ fogok kérni erre a dokitól. Lehet, hogy már az egyik UH-nál rákérdezek, mert utálom a bizonytalanságot. :oops:
benigna
 
 


Már mindent értek Beni :D
Én ha lhete ha nem, nem bánom ha kimarad egy hónap. Végülis nem lóverseny ez :D Egyébként is bízunk a spotánban is...főleg a férjem. Ahogy most számolom a dolgokat, április közepe felé mehetnénk megint, az pont jó. Jön a tavasz, csicseregnek a madárkák, udvarolnak egymásnak :wink:
tapedli
 
 


Az eredmény a laborban is negatív lett. Szomorkodás nincs, majd a következő körben sikerül. :wink:
tapedli
 
 


Tapi,
sajnálom és le a kalappal,így kell hozzáállni!

Nálunk fejlemények:4 embriónk lett,vasárnap lesz beültetés,de holnap reggel is rájuk néznek és ha úgy állnak,jön a telefon,hogy menni kell!
Köszi a drukkokat!
Vendég
 


Fesztike, remélem tényleg használ ez a küret, de aztán valóban nem ártana egy rendes kivizsgálás, hormon, párodnak sperma, ezek a legfontosabbak.

Lucuzs, sajnálom a hányingert, remélem, már jobb.

Tapi, sajnálom :cry: de olyan jó a hozzáállásod, sikerülni fog, lesz baba hidd el

Képzeljétek a bmc-ben nem nagyon adják a closty-t. csodálkozom mert annyira adják még sok helyen. én valahol örülök, mert barátnőm is nagyon feszült volt tőle, én meg alig érzek vmit ettől a szuritól

Zsó, de jó akkor lesz fagyiban is. nemsoká visszakapod őket, ez annyira szuper :lol:

én ma adtam az utolsó injekciót, holnap tüszőrepi. :)
vayacon
 
 


zsó!
Ez szupi!Úgy örülök!Hányat kértek vissza?

Tapi!
Sajnálom! :( Örülök,hogy nem szomorkodsz és következőre sikerülni fog meglásd! :wink:
horváth beáta
 
 


Mármint Zsó.. Bocsi
horváth beáta
 
 


Tapi, sajnálom, de tök jó a hozzáállásod!
Láthatóan a klinika szerint sem lóverseny :wink:

Zsó, 6 embrió ez nagyon szép! Ügyesek voltatok, Api is! :D Kettőt vállaltok be?

Lucuzs, hogy vagy!? Remélem nincs komoly baj! Gondolom azért még agyalsz :roll: Próbálj pihenni!

Vaya, Vasárnap inszem? :D
Drukk!

Fesztike, semmi képpen se keseredj el, azzal csak magadnak teszel rosszat! A Ti ügyetek, nektek a legfontosabb, így nektek kell eldönteni merre indultok!

Bumi, tudod már mikor lesz a műtét?

Bea, api megnyugodott? Remélem már jól érzi magát az új munkahelyén!

beni
benigna
 
 


Beni, hétfőn lesz az inszem.

Lucuzs, ti hol tartotok? Elkezdődött már a stimu, ugye?

Beni, hogy tudsz ilyen korán kelni? :shock: :lol:

Este szorítsatok, rendben menjen minden, beadják az injekciót. Elvileg ügyeletre kell menni, de mondták, ha nem megy, menjünk be a BMC szülészetére.
vayacon
 
 


Zső,
a lombiknál nekünk is 4 embrikénk lett :D Akkor azt mondták, hogy 1-et nem fagyasztanak le és mivel nekünk 3-at ültettek be, így egy a tudományé lett...Azóta is rettentően bánom. :( Ott ezt fel se fogtam, de talán jobb lett volna kettőt visszakérni, és később visszamenni a másik kettőért. :roll: Kíváncsi vagyok Ti hogy döntötök,

Luci,
hogy vagy? Remélem jól! Jeletkezz a fejleményekkel :)

Vayacon,
hajrá tüszőrepi! :D Jujj de izgi lesz a hétfő :wink:

...meg a kedd, mert Bumi laparja akkor lesz :wink:

Bea,
sajnos a munkaadók igérgetnek sokszor, de lényeg, hogy Apid lenyugodott. Remélem beilleszkedik hamar. Neked is drukk a munkakereséshez! :)

...a tegnapi nap nem a mi napunk volt. Egyrészt a negítv teszt, másrészt Api fogorvosnál járt és kész horror amin átment szegény :( Egy hátsó koronáját kell cserélni és amikor levették, véletlenül megvágták a nyelvét. Utána a korona alatti fog beletört és kipattintva húzták ki a gyökereit. Szegényke se beszélni, se nyelni nem tud :cry: Adtak egy lapot, hogy mit szabad és mit nem, de nem tudom enni hogyan fog ma.
Én várom pirit :roll: kicsit már érzem a hasam és egy kiadós fejfájásra ébredtem fél 6-kor :shock:
tapedli
 
 


Zsó! 4 embrike!!! Nagyon szép!!! :lol: Dejódejó! Drukk továbbra is!!! :lol: :lol: :lol:

Köszi Csajok, megvagyok, néha iszonyú hányingerem van, de már csak ma kell beszednem a clostyt és elfogy. Remélem a hányinger is elmúlik vele!!! Mert azóta csak hideget tudok enni, minden meleg kajától felfordul a gyomrom. :?

Puszi Mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Tapi,
szegény férjecskéd! :( Jobbulást neki.

Köszi Mindnyájatoknak a drukkot és a gratulációt.
A dolog úgy áll,hogy már szigorú törvény szabályozza a visszaültethető embriók számát,úgyhogy nem mi döntjük el.35 év alatt az első 2 próbálkozásnál 2-t ültetnek be.Ez nekünk jó is így,mert ha 4 embriónk van,akkor tényleg jó,ha fagyasztják a másik 2-t,tudom,1-et nem lehet.
Izgi!
Vendég
 


Zsó!
És akkor most mikor lesz a beülti?Tényleg izgi,nagyon izgulok érte(tek)d remélem te megnyitod végre már 1 pozitív teszttel majd a sort!Érdekes nálunk nem szabályozzák Tapolcán mennyit ültetnek vissza.Annyit amennyit te mondassz.Tök jó,hogy lesz fagyiembrikétek is.Ott mennyibe kerül a fagyasztás?

Köszi Beni,
végülis az első napok minden munkahelyen nehezek.Itt meg ahol api van főleg ,mert akkora az összevisszaság nem foglalkoznak semmivel.Végülis nem raktárosnak,de sorfeltöltőnek tették ( eddig úgy van,remélem nem változik ).Nem olyan rossz nincs kötöttség annyira, jön-megy tesz- vesz.Elvan.Remélem én is hogy megnyugszik,rossz volt nézni hogy emészti magát rajt látni hogy idegeskedik belülről. :( ha tegnap nem ide teszik ma nem ment volna már az tuti.Ugyis csak ideiglenes lesz ez nem tervezi hosszú távra.De most jelenleg muszáj,mert teljesen le vagyunk égve és már a munkanélkülije is lejárt meg én is az lettem ugye.
Amúgy én meg gyors elvégzek egy 2 hónapos tanfolyamot.Muszáj nekem is mással próbálkoznom,mert itt ahol mi lakunk tök reménytelen a helyzet semmi munkahely nincs! :cry:

Lucuzs!
Te kedden mész Tapolcára ugye?Drukk!!!

Vayacon!
Nem mered magadnak beadni?Próbáld meg nem vészes ám és nem kell mindig akkor futkozni hogy más adja be.Ez már a tüszőrepesztő?
horváth beáta
 
 


Tapi szegény Apid jól megkínozták, elég horror történet. Sajnálom a fejfájásod remélem jobb már.

Lucuzs lehet kéne szólni a dokinak h nem bírod ezt a closty-t. sokakat nem stimulálnak ezzel, lehet neked is mást adna

Zsó, jó h megy fagyiba is, tökéletes ez így.

Bea, nem lehet magamnak beadni, mert ezt a fajtát izomba kell. Sajna pedig kényelmesebb lenne. De ez a legkevesebb h futkosunk érte..
vayacon
 
 


Sziasztok csajok!

Zsóóó! Ez szuper! Drukk az ikreknek! :wink:

Tapi, sajnálom a férjedet, épp elég lett volna önmagában is egy fogkezelés, az nagyon fájdalmas lehet, hogy a nyelvét megvágták. ááááá :x
Nekem eccer fogkőleszedésnél szaladt el az a kis véső, kb a fülemig (belül). Jó mentolós antibact. szájvízzel öblögettem, ami csípett mint állat, de leveszi kicsit a gyulladást.

Lucus, eddig is ennyire rossz volt a closty neked? Sajnálom, de jó,hogy már elfogyott!

Vayacon, megvolt a zizombaszuri? Remélem nem fájt nagyon! Drukk holnapra!
Vaya, a koránkelésre: tudod, keresem az aranyat, de még nem találtam meg! :lol:

Beus, örülök, hogy sikerült a férjedet megnyugtatnod! Te is remek anyatigris leszel, én már látom előre! :D

Szép vasárnapot!
Kép
benigna
 
 


Sziasztok!

Beni igen megvolt, minden rendben volt, poposba adták, nem fájt, csak picit csípett. De olyan kicsit éreztem csak h kétszer kellett rámszólni, húzzam fel a nadrágom, mert azt hittem, még csak akkor jön a szuri. :?

Szóval a szurikon túlvagyok, már csak az inszem van hátra no meg aztán a várakozás, szerintem az lesz a legnehezebb. De majdcsak eltelik az idő.

Bea jó tanulást, legalább gyorsabban megy majd az idő.

Tapi, jobban vagytok már?

Zsó, ha minden igaz, ma lesz a beülti! Drukk Nektek! Majd mesélj, ha tudsz jönni picit.

Többiek?

Jó pihenést mára mindenkinek!
vayacon
 
 


Vayacon!
Ja értem.Én még nem kaptam soha izomba. :oops: Azt hittem az fájdalmasabb. Drukk holnapra!!!!!

Zsó?

Én csak egyedül pihengetek, ma még ment api duán,de utána 2 nap szabad,együtt! :) Zséda számát hallgatom ( Ajtók mögött ) netezés közben annyira szép ez a szám,gyönyörű! Apira gondolok mennyire, de mennyire szeretem! :) most ment el,de már hiányzik.
horváth beáta
 
 


Sziasztok csajok!

Vayacon,
holnap drukkolok ezerrel! :wink: Szerintem ha nem izomba kellett volna adni a tüszőrepit, akkor is dokinak kell beadnia legelső alkalommal. Szóval mindenképp jobb volt ez így.

Bea,
remélem peteérés miatt (meg persze a közelgő tavasz okán) vagy szerelmes hangulatban és a két szabad napotokat ágyban töltitek :D

Luci,
remélem túl vagy a rosszulléten. Bocsi, most kicsit elvesztettem a fonalat, hogy akkor Neked is hétfőn lesz inszem?

Zsó,
embrikék hogy állnak? Ti is hétfőn taliztok? :D

Beni,
imádom a hóvirágot! :lol:

Az én férjecském jobban van szerencsére, köszi az érdeklődést mindenkinek. :) Jól megkínozták szegénykémet. Ma főztem Neki tyúkhúslevest, szerintem attól gyógyult meg :lol:

Lányok ezerrel drukkolok tovább mindenkinek, de most megint kicsit ritkábban leszek. Sajna a munkahelyemen nem tudok bekukkantani sem ide, de esténként íigérem, amikor csak tudok mindig jövök. Eddig azért tudtam jönni sűrűbben, mert itthonról dolgoztam. Sajna holnaptól visszaáll a régi rend :( Nincs nagy kedvem, bár végülis már szívesen látnám a kollégáim is :D

T
tapedli
 
 


Sziasztok,most csak röviden:

kaptunk egy 6 és egy 7 sejtes embriócskát!Láttuk is a képüket!csoda!
A másik kettő megállt a fejlődésben,így nem mentek fagyasztóba,de nem bánjuk.

minden szuper,és most várunk...

Vayacon,
hajrá hétfő!!!
Vendég
 


Zsó, szuper, gyönyörűek lehettek a kis embrikék. Tényleg ne bánd, hogy nem mentek fagyiba, úgyis sikerülni fog, sikerülnie kell!

Tapi, örülök hogy jobban van a párod, gyere amikor tudsz, várunk.

Bea édes vagy ezzel a Zséda számmal. Én most Szinetár Dóriék Csináljuk a fesztiválos alkotására kattantam rá, a Holnap hajnalig c.re.. Amikor terhesen ropta. Megbeszéltük Apival ha összejön a baba, mi is előadjuk majd a kis pötyivel :D
vayacon
 
 


Zsó gratulálok! Ez tényleg szuper :lol: Biztos megható lehetett látni a kis embriókat! Pihenj sokat!
benigna
 
 


...azért ma még visszakukkantottam, hátha jelentkezik Zsó :lol:
És íme, ilyen szupi hírekkel! :D Jajj, még a könnyem is kicsordult, mert eszebe jutott, amikor nekünk megmutatták beülti előtt az embrikéket :D Olyan szépek már ekkor is!!! Zsó, teljes szívemmel drukkolok! Szeresd és bíztasd őket amennyire csak tudod! :wink:

Vayacon,
ajd mindenképp kérünk az előadásról felvételt ám :lol:
tapedli
 
 


Zsó! Dejó! :lol: Két nagyon szép babótok lehet! Nekem is remeg a kezem lábam, ahogy a soraidat olvasom!
Drukkk, sikerülni fog!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsó!
Gratulálok a kis embrikékhez,nagyon szépek lettek 6 és 7 sejtesek! :)
Most már csak kapaszkodniuk kell!!! Megérdemled nagyon, hogy te nyisd meg a sort a pozitív teszttel majd!Szívből drukkolok!Amúgy jól vagy?Pihengess.

Vayacon!
Ez haláli!!! :lol: Igen majd kérjük ám róla a sztárfelvételt! :)

Tapi!
Azért el ne tűnj!
horváth beáta
 
 


Sziasztok csajszik,

megvolt az inszem, rengeteget kellett várni. 7-re értünk oda, és fél 1-kor kerültünk sorra. De minden rendben, megrepedt mind2 tüszőm és Api eredménye is jó lett. Nem mondtak pontos számot, de azt mondták h jó.

Picit fájdogál a hasam de nem vészes. Ma már csak pihengetek. Ha lesz erőm még este Apival együtt kell lenni, ha nem akkor holnap reggel.

A felvételt még meggondolom közhírré tétetjük-e :roll: :lol:
vayacon
 
 


Vayacon! Szuper!!! :lol: :lol: :lol: Gondoltam ma rád, bár nem voltam gépközelben. Ragacsdrukkok ezerrel!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kukucs, itt az esti bejelentkezés :D

Vayacon,
drukkoltam ma és pont ebédnél jutott eszebe, hogy már biztosan túl vagy rajta :lol: 12-től szoktam ebédelni 12:30-ig, ráéreztem :D Nagyon örülök, hogy Apid eredménye is jó lett. Pihi és két hét múlva jönnek a zebrák :lol:

Bumi,
a holnapi napra megy a drukk Neked is! :D

Nekem végre megjött pirike, aminek szívből örülök :D Ezzel is közelebb kerültünk a következő próbálkozás lehetőségéhez. :wink: Lekopogom, hogy most tized annyira sem görcsöl a hasam mint a lombik után, egyelőre egy normál mensinek tűnik.

Most csak ilyen rövidke időm van, de mindenkinek szurkolok tovább!
tapedli
 
 


Sziasztok!

Este benéztem,de írni már nem tudtam,mert jött a férjem,vacsoráztunk és már ült is ide dolgozni.
Tegnap Egerben volt koncertünk egy 5 fős kamaraegyüttessel,lehet,hogy kiakadtok rám,hogy nem vigyázok eléggé,de azt mondták,a fizikai munkán és a házaséleten kívül mindent szabad,ez meg egy hónapok óta lekötött koncert volt aláírt szerződéssel,nem akartam kiszúrni a kollégáimmal,barátaimmal.
Picit azért elfáradtam,pedig egész nap ültem,lelkiismeretfurdalásom is volt és megfogadtam,ha nem adj'Isten nem sikerül most,hát a következőnél senkire nem leszek tekintettel,és 2-3 napig ki se teszem a lábam.



Köszönöm a lelkesedéseteket,olyan jólesik!

Vayacon,örülök,hogy túl vagy rajta és jó kiskatonákkal!

Bumi,
ma van a lapar?Juj,de izgi,nagyon drukkolok!

Tapi,
veled örülök a mensinek és most szünetelni kell vagy rögtön kezdesz?már nem emlékszem,bocs,olyan lyukas az agyam.
Egyébként nagyon nem vagyok most "jelen"az életben.teszem a dolgom,de egész más.
Tegnap a csapattal volt egy kis konfliktus,úgy lepergett rólam,hogy csak csodálkoztam utólag.
Vendég
 


Bumi, mennek a drukkok a laparhoz. Amint tudsz, jelentkezz, hogy ne izguljuk szét magunkat. :lol:

Csajszikák köszi hogy gondoltatok rám, nagyon jólesik. Apival még este meg reggel összebújtunk, úgyhogy mi megtettünk minden tőlünk telhetőt. :wink: Most már csak reménykedünk és várjuk a csodát.

Zsó, nem baj h elmentél a koncertre, erről mindenki mást mond, érdemes-e és mennyit pihizni. És az is természetes, hogy nem vagy jelen teljesen az életben, hiszen neked most az a dolgod hogy a babó(k)ra koncentrálj. Nekem ma itthonról kéne dolgoznom, de mondhatom nagyon nehéz nekem is a visszarázódás.

Tapi tényleg mikor kezdtek a kövi inszembe? Úgy emlékszem talán a következő hónap. Hipp hopp itt lesz és mehettek újult erővel.

Lucuzs veletek mi van? Nem írsz semmit hol tartotok. Vagy írtál csak nekem szita az agyam?

Beni, jól vagy?
vayacon
 
 


Sziasztok,

Vayacon örülök, hogy ilyen jól sikerült az inszem ésmég utána is ügyeskedtetek :P .

Zsó, szerintem a tapasztalt lombikosok között is megoszlanak a vélemények , hogy mi a tuti recept a beültetés után. Neked az életed része a zene, és szerintem jól tetted, hgoy nem hagytad cserben a barátaidat!

Bumi drukk!

Tapi, jó hogy ilyen pozitív vagy!!! :D

Mi már nagyon várjuk,hogy kezdhessük a második inszemet. Már csak pár nap :D !
benigna
 
 


Sziasztok! Ma voltam Tapolcán, uh-n. Hát nem vagyok boldog. :( A jobb oldalon semmi, a balon egy 11-mm-es tüsző. A mnyh 6 mm. Hétfőn inszem. Hát csak remélni tudom, hogy addig megnő...

Most el vagyok keseredve, egyre rosszabbak az eredményeim a clostyval, 3, 2 és most már csak 1 tüsző. :(

Bumi! Remélem már megszabadultál a cisztától! :D

Tapi! Jó, hogy már mensi megjött!!! :D

Vaya! Zsó! Drukk hegyek nektek!!! :lol: :lol: :lol:

Beni! Nálad kövi ciklus már élesben, ugye? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Beni hajrá inszem :lol:

Lucuzs, ne keseredj el, majd megnő az a tüsző. És inszemnél elég a babához 1 is. Én is panaszkodtam, hogy csak 2, de a másik fórumon 2 lány is írt rögtön, hogy nekik úgy jött össze, hogy csak 1 volt. Nem búslakodni, minden rendben lesz. Egyél sok fehérjét, túrót tonhalat stb. esetleg szerezz be méhpempőt méhnyh növesztésére, ha nincs.
vayacon
 
 


Lucuzs,

én is biztatlak,hogy rendben lesz minden!Ne aggódj!
Vendég
 


Sziasztok,

Lucuzs, tudom , hogy könnyű mondani, h ne idegeskedj, de tényleg ne! Addig már nem is lesz UH?

Vayacon, Zsó hogy vagytok?


beni
benigna
 
 


Sziasztok,

Beni köszi én megvagyok. Semmi extrát nem érzek, van egy kis cicifeszülés. De én próbálom nem keresni a tüneteket, mert bármi bármit jelenthet.

Amúgy tegnap este kiborultam, megint az anyagiak miatt aggódtam. :cry: Lehet a hormonok is rátettek egy lapáttal. De próbálok nem törődni vele, mert ez nem tesz jót a babának.
vayacon
 
 


Vayacon,
jól teszed,ha nem keresel tüneteket,az égvilágon semmi nem jelent semmit!

Én épp az imént porszívóztam egy kicsit,csak a nagyszobát,vastagon állt a por.Remélem,belefér a keretbe ennyi megterhelés.Nem bírom a porcicákat!

különben jól vagyok,még a pocim se nagyon fáj,a melleim nagyon érzékenyek,de nem is csoda,lassan egy hete dugdosok napi 3x2 Utrogestant.Az milyen jó egy találmány!

Beni,
és te hogy vagy?

Bumi,
téged is várunk majd ha tudsz lapar után!Amúgy hol csinálták,a Kaáliban vagy a Klinikán,esetleg a Kenézyben?
Vendég
 


Hali lányok!

Gyors bekukk megint...

A két kismami látom jól van :lol:

Luci,
ne gyárts negatív gondolatokat. Gondolj arra, hogy minden ilyen rossz érzést beraksz egy nagy dobozba, amit aztán képzeletben dobj ki. onnantól pedig ne gondolj ilyesmire. Van peteérésed, hétfőre a tüsző és a méhnyálkahártya is nagyon szép lesz meglátod :wink:

Beni,
már csak pár nap és START :wink:

Bumi,
izgulok érted, jelentkezz! Mi volt a laparon? Gondolom nem vagy már benn.


Nálunk minden ok, nemsoká elkezdem gondolatban növesztgetni a természetes tüszőcskémet és persze a csipke teát megint iszom ezerrel :wink: Aztán LH teszttel belőjük, mikor spontánkodjunk :wink: közben telik az idő és a következő inszem is közeledik szépen élassan :wink:
tapedli
 
 


Tapi, jó ötlet az LH teszt, hajrá spontán! Nemsoká itt a kövi inszem ideje. :lol:

Fesztike, drukk a holnapi beavatkozáshoz, remélem minden rendben lesz.

Remélem, Bumi jól van.

Zsó, csak óvatosan a takarítással. Inkább pihi legyen most ezerrel, a porcicák megvárnak. :roll: Látom, te az a típus vagy, aki nem tud a fenekén ülni.

Lucuzs, mész még inszem előtt uh-ra?

Beni, nálad mikorra esik a köv ciklus eleje?
vayacon
 
 


Velem minden okés, tegnap már voltam dolgozni, jól esett, mert jobban ment az idő. Ma már csinálom lájtosan az Arwen tornát. Amúgy ólomlábakon megy az idő, de egyszer csak vége lesz.
vayacon
 
 


Sziasztok csajok!

Holvan mindenki?

Köszönöm az érdeklődést, nekem elméletileg vasárnap fog kezdődni a ciklusom. Bár éjjel azt álmodtam,hogy megjött :shock: . Azért már a tudatalattimba is beférkőzött a dolog úgy veszem észre. :roll:

Vaya örülök,hogy jól vagy!

Tapi, én is szoktam LH tesztelni, ha olyan a hangulatom, hogy rákoncentrálok. Tök jól bevállt, bár ezt nem az eredményeink támasztják alá! :?

Lucuzs mi van veled, remélem nem idegeskedsz, hanem bizakodva növeszted a tüszőcskédet!!!

Zsó, babaragacs +++++++++++++++++!

puszi
beni
benigna
 
 


Beni,
köszi a ragacsot :lol:

De jó,mindjárt kezdhetsz!
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Mikor kell nagyon drukkolni a kismamikért? :wink: Mikor teszteltek csajok?

Beni! Hamarosan te is kezdessz!!!! Szuper!!!:lol: :lol: :lol:

Bumi?

Nálunk hétfő inszem, addig meg tesótüsző-növesztés a programom. :lol:

Puszilok mindenkit!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


sziasztok!

Ma engedtek haza a kórházból. Hát nem úgy alakultak a dolgok, mint terveztük. A laparoscopiából műtét közben laparotomia lett.
Nagyon csúnya összenövéseim voltak, így egy pici lukon nem tudták volna kiszedni a cisztát és oldani az összenövéseket. A ciszta endometriozisos, ugyanakkor sehol máshol nem találtak endot. A bal petevezetőm meg el van záródva. ami fura, hogy nyáron még átjárható volt, és endo se látszott a somatoinfrán. z elmúlt fél évben valami fura történhetett bennem. Most nőgyógyászatilag rendbe lettem téve, már csak a műtétből kell felépülnöm. 6 hét múlva kontroll.
Most pihizek.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: