Sziasztok!
Any: örülök, hogy Zsófinak is bejött ez a tejpépes tejci dolog. Én azért adom Dorkának így este, mert laktatóbb, és talán azért jobb íze van, mint a sima tejnek. Meg így lehet variálni is az ízekkel. Néha kakaó, néha vaníliás, néha gyümölcsös, mindig legalább 2 fajtát veszek, így nem unja meg.
Látod, eszik Zsófi szépen. Dorka sem mindig eszik rendesen, sőt. Most megint csomó foga jön egyszerre, azóta szinte csak tejcin él. Már mondtam, veszek neki egy tehenet.
Úgy néztem, hogy alul 4, meg felül 2 jön. Nagyon durva, egyszerre 6 és abból még csak egy csücsök van kint.
betti: kérünk pocifotót!!!
Majd mi megszakértjük mennyit nőtt!
Nálunk is nehéz ügy volt a baldahin. Mi is szenvedtünk vele, de aztán rájöttünk. Én szerettem, mert Dorkát el lehetett vele függönyözni.
De aztán mikor már elérte és rángatta, akkor le kellett szerelni, mert féltem, hogy tartóstól magára rántja. Szerintem jó ha párásítasz, így vagy úgy, ha száraz a levegő. Magamról tudom, hogy nagyon sokat iszom éjjel a száraz levegő miatt, biztos a babának is jobb, ha van egy kis páratartalom. Én is vizes törölközőket szoktam, csak nálunk penészesedik a fal, úgyhogy ez nem nyerő, de én már láttam 5-6 ezer forintos párásítót is itt a neten valami elektromos. Nem olyan hiper-szuper...
jaffa: hát elsírtam magam a beszámolódon. HÚ, már előre belegondolok, mi lesz velünk is, ha visszamegyek dolgozni, bár Dorcsi a mamánál lesz, de akkor is nehéz lesz. Ne szégyelld, hogy sírtál, én is tuti ott zokogtam volna a folyosón. Nehéz lehet az elválás. De hamar beleszoknak, ahogy Mancsa is írta, és látod már másfél órát is alszik. A viselkedése meg majd változik. Megtanulja, hogy több gyerek is van, és nem bántani akarják, és elvenni tőle a játékokat. Én is aggódom, mert Dorka is van amit elvesz másoktól, nagyon akaratos, de érdekes, hogy nem minden gyerekkel csinálja ezt, csak szerintem akit gyengébbnek érez magánál.
Mikor kezded a munkát? Vagy már dolgozol is?
bende: édes Nyanyó a bőröndben!
Szépen nődögél a hajacskája neki is.