Új privát üzeneted érkezett!

Beze :D
Tök jó :D Úgyis beszéltünk egy topik taliról itt nálunk! :wink:
Próbálok én pozitívan gondolkodni, de amikor elmegyek wc-re mindig huppanok....s néha fájdogál ám a pocim is...
Egyébként költői kérdés volt, hogy mikorra menjek dokihoz, persze, hogy reggel ott leszek..már számolok vissza 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Laptető.........ez jót szokott jelenteni :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szilvi!
Jaj de jó, akkor te már látni fogod a szívecskéjét! Hát, gondolom, hogy nem a későbbi időpontot választottad :wink:
A tenerifi topiktaliban én bennevagyok :lol: :lol:

Annamari!
Bújj ki a kuckódból! Merre vagy? Bukta készül a sütőben???

Franci!
Én is belefáradtam már a csizmás meg a nagykabátos időkbe. Jöhetne már a napsütés, meleg, virágok!

Beze!
Én folyton azt mondogatom magamnak, hogy minden rendben, de amikor az ebédlőben azt érzem, hogy valami folyik ott lent, akkor nem az jut először eszembe, hogy ez a kismamaság elején velejáró nagyobb mennyiségű váladék, hanem azt, hogy na biztos vér. Futás a wc, és hát persze, semmi komoly :oops: :oops: :oops:
Vendég
 

 
 

Angie!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reggel 9-kor lementem a Lidl-be bevásárolni, s fél 11 volt mire haza értem. :lol: :lol: :lol: :lol: KisAnnamari tud ám locsi-fecsizni. :lol: :lol: :lol: Szegény apa azt hitte Szombathelyre mentem. :lol: :lol: :lol: Anyu is telefonált közben, s a Lidl-be randiztunk, sőt még az én cuccosomat is kifizette.
Aztán gyors főzés.
Most meg csak vagyok. Egész nap ez a fránya hányinger gyötör, nincs kedvem semmihez. Pedig anyunak is megígértem, hogy átmegyünk hozzá délután.
Meg itt mérgelődőm,mert van 3 szobánk, s mindegyikben rendetlenség van. Én meg lusta vagyok utánuk pakolni. De kis vette nekik ezt a sok játékot? :lol: :lol: :lol: Már mondtam nekik, hogy nem lesz több játék, mert azokkal nem tudnak játszani, csak szétszórni.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Köszi csajok az érdeklődést, olyan jól esett.
Hát tegnap délutáni alvás után már se hányás, se hasimasi nem volt. Ma se volt semmi, viszont egy újabb rágófoggal gazdagodtunk. Most 16 foga van Zsombinak :roll: Így a fogzás számlájára írtam ezt a dolgot és a dokihoz nem megyünk.

Babás mamik, csak pozitívan minden rendben lesz. :wink:

A táblázatot havonta fogom beszúrni, így majd nyomon tudjuk követni kivel mi van. Valószínűleg csinálok majd egy képtárat ahova mindenki felteheti majd a fotóit (pocakos, babás). :lol: :lol: :lol: Ha meglesz mindenkinek megírom a címet.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Annamari!
Küldj már abból a hányingerből!!!!!! Én is akarok olyan fránya hányingert, de csak a szívhangig. Utána eldugulhat :)
Indulok haza, holnap szabi :)))))
Vendég
 


Szilvi, pocifájás abszolút normális, de ezt biztosan tudod! Engem a 12. hétig elkísért.
Taliban 5 év múlva benne vagyok! :D:D:D

Angie, ezeken is átmentem, folyton azt éreztem, hogy valami folyik, akkor is, amikor már eltűnt a haematoma, de csak bővebb váladék volt.

Mindkettőtöket megértelek, de tudom, hogy minden rendben van! Ellenvetést nem fogadok el!!! :wink:

Kri, jó ötlet! Örülök, hogy Zsombi jól van. Ma Lexi 4x hányt, egy kicsit megijedtem, de szerencsére az ebéd már bent maradt, és hasmenés sem volt. Nem tudom, mi lehetett ez. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Annamari, nálunk ez úgy zajlik, hogy nemcsak a játékokat, de a konyhai cuccokat is szétszórja szélvész kisasszony.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Angie!
Majd neked is megjön a hányinger. :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap akkor nem dolgozol????? Jó lesz egyet lazítani. :D :D :D
Jó pihenést!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmarya 2010.02.04 19:04-kor.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Beze!
Alexának jobbulást!!! Szerencse minket elkerült ez a hányós-hasmenés. kop-kop-kop.
A konyhai edényeket már nem szedik ki, mert legumiztuk a szekrényeket, de néha az asztal alatt is játék van. :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Azt tudjátok, hogy február 18-án torkos csütörtök lesz? Fél áron lehet a kijelölt éttermekben enni-inni. Csak akit érdekel, időben tudjon asztalt foglalni. :D :D :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!!!!

Most jutottam csak a gép a elé, de itt vagyok!

Ma megvolt a kombinált tesztem, kár volt aggódnom . A ma végzett 4D-s uh eredmények szerint ezek jöttek ki, a nyakiredőt 4x ellenőrízték :wink: :

Magzatvíz menny: átlagos
Szívműködés: szabályos
Placenta helyzete: mellső fali
Ép koponya
jól telt gyomor és hólyag
Zárt hasfal és mellkas
Normál hasi echogenitás
Négy végtag

orrcsont (NB): látható
CRL: 59 mm
BPD: 19,5 mm
NT (nyaki redő): 1,6 mm

Biometriai adatok alapján a grav. s: 11 hét 6 nap.

Számított kockázatok:
Down kockázat: 1:10 577
Edwards: 1: 124 831
Patau: 1:293 858

A szűrés eredménye: Negatív

Képet is hoztam és megnyugodtam. Most majd aggódhatunk az AFP miatt :wink: :wink:

Kép

Kép

És ígértem hóembereset is:
Kép
Kép

Bocsánat, hogy önzőztem, de még nem is vacsiztunk :roll:

Angie drága,
én már unom a rosszulléteket, úgyhogy küldöm neked, jó? Nekem már elég volt :oops:

Holnap jövök személyreszólóan is, vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Hányingeres Kismamik!
Jöhetnek azok a rosszullétek :lol: Azért csak óvatosan, nehogy végül duplán kapjak mindkettőtöktől. 25-25%-ot elfogadok! :lol: :lol: De komolyan! Egyre jobban idegesít, hogy miért nem feszülnek a cicijeim. Állandóan nyomkodom, de nem sok fájdalmat érzek :oops: :oops: Hol van még feb. 15. Anyu azt mondta, hogy nehogy el merjek menni az ügyeletbe, maradjak nyugton, ne kavarjak össze-vissza. Megpróbálok szót fogadni anyucinak, és jó kislány lenni :oops: :oops:

Beze!
Lexikédnek jobbulást. Ez biztos valami járvány, mert egyre többen panaszkodnak ilyen hányós-hasmenéses dologra.

Ma jó lenne hasznosan tölteni az időd. Ilyen is már azt sem tudom mikor volt, hogy egyedül vagyok itthon. Bedobok egy adag mosást, közben egy kicsit takarítgatok. Később főzni is kéne valamit, aztán egy film is be van tervezve. A Mama Miat szeretném megnézni, mert ilyen szirup filmeket a férjem nem hajlandó megnézni. Mondjuk, én sem mindig vagyok oda az ilyenekért, de lehet, hogy kismamaként most jól fog jönni egy kis romantikázás. Legalább a Colin Firth-et nézhetem, ő az egyik kedvencem :D

Annamari!
Mi nem megyünk torkoskodni, mivel hétköznapról van szó, ami nekünk kilőve. Ti mentek?

Sucer!
Azta, de jó eredmények. ÉN IS ILYET AKAROK!!!!!! Bár nekem majdnem 100% hogy pozitív eredmény fog kijönni, bármilyen jók is a paraméterek, mert a korom éz az anamnézisem le fogja húzni. Már előre görcsben áll a gyomrom, és arra ébredek éjjel, hogy azon gondolkozok, hogy mit mondok majd Hajdú Krisztinának. Meg tudonád írni, hogy neked ki csinálta? Az Istenhegyin többször lemérik a nyakiredőt, ott tutira mennek. Én is oda fogok menni, de lehet, hogy már a 10 héten nálam meg akarják csinálni a chorion biopsziát :cry: Rettegek, mert annak vetélési kockázata van :cry: A szívhangon, meg az azt követő vizsgálaton legyek túl, és akkor megnyugszom egy picit (még 6-7 hét :cry: )

Na megyek, nem nyavalygok tovább.
Vendég
 


Sucer!
Nyugodtan önzőzzél! Szerencsére itt mindenki aggódik, hogy minden rendben van e a kis Manóval. Nagyon örülök, hogy semmi baj a picinek.
Anno Gergőt is elvittem, inkább magam, az AFP előtt 4D-s ultrahangra, olyan jó volt nyugodtan várni az eredményt, tudva hogy a fiamnak semmi baja sincs.
A ti hóemberetek is jó kis növésű.

Beze! Hogy van Lexi? Pocibaci????
Gergő egyik kedvenc játéka sokáig egy sárga nyeles szűrő volt, a fejére tette és máris katona lett. Még menetelt is hozzá.

Kismamik! Nagyon aggódom értetek. Remélem minden van a pociban. Gergővel barnáztam jó pár hétig, de a progeszterontól elmúlt. Tavaly a vetélésnél viszont semmi ilyesmi bajom nem volt, és még a rosszullét is hamarabb jelentkezett. :shock:

Sikerült végre túljutnom a depimen. Nagyon letörtek a hét eleji vizsgálati eredmények. De most már jól vagyok, azt hiszem… :D

Szép napot mindenkinek!!!!!!
franci
 
 


Sziasztok, jó reggelt! :D

Angie,
tőlem annyi rosszullétet kapsz amennyit szeretnél jó? Ne aggódj, attól mert nem rókázol éjjel nappal és szakad le a cicid, még minden redben van odabent! A Hajdu Krisztina csinálta az UH-mat, nagyon-nagyon kedves és alapos volt, legalább 15 percig nézte a babát, mindent többször ellenőrzött, az orrcsontot, a nyaki redőt 4x is, nagyon biztosra mennek. Miért lenne a te eredményed pozitív? Pusztán az életkor miatt nem lehet az, vért is vesznek amiben néznek különféle dolgokat és a három szindrómára vonatkozó mom értékeket. Az életkorból és a véreredményből jön a számított kockázat. Az én esetemben az életkori kockázat 1:570-hez lett volna, de a véreredmény alapján ez 1:10 577-re változott! Ha ikerterhes vagy, vagy nem jól számolták a terhességi kort, akkor lehet kigró az érték. Vagy nálad van vmi spéci dolog? Minden rendben lesz veletek, biztos vagyok benne!!!!!! :D Irigyellek a fimnézés miatt, azt én is megnézném, még nem láttam, de az én férjem se bírja az ilyeneket. :?

Franci,
fel a fejjel, minden rendben lesz veled is! Köszönöm a kedves szavakat, csak ezt adhatom cserébe! Szép napot neked! :D

Mennem kell a gályára....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sucer!
Gratulálok a szép eredményhez. Láttátok a kiskukit?? :lol: :lol: :lol:
Szép hóembert építettetek. Megvan még?

Angie!
Mi Vasvárra megyünk torkoskodni. Tegnap jutott eszembe, s meg is néztem a neten. Majd odamegyünk osztálytalálkozóra is. Így mivel én szervezem, meg van a főnök száma, s le is foglaltuk a helyet. Apának cserélni kell, mert pont délutános lenne.
Én is gondolkodtam, hogy át kéne mennem a kórházba, valami ürüggyel, hogy meglátnám van-e már szívhang, de elhessegetem a gondolatot, s arra gondolok, hogy minden rendben van.
Ha nagyon ráérsz, én rendelnék tőled egy kis buktát!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Franci!
Mi lett az eredmény, amiért ennyire depis lettél? Nem biztattak semmi jóval? Vagy nagyon rosszak lettek az eredmények???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Na, csak ide "tévedtem" :lol: :lol: Meg kellett nézem egy mh-i e-mailt, és persze, hogy nem megyek el annélkül, hogy be ne kukkantanék ide is :wink: :oops:

Annamari!
Bukta kizárva! Mosás, egy kis takarítás, tévézés és egy gyors ebéd lesz a mai program. Bukta nem fér bele sajnos, akkor a tévézésről kellene lemondani, és hát nem akarom halálra dolgozni magam, nem ez a cél. Inkább élvezném a "magányt" :lol: :lol:

Sucer!
Nekem az anamnézisem fogja lehúzni az eredmény plusz a korom (38). Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, de nekem volt szeptemberben egy terhességmegszakításom Down szindróma miatt :cry: :cry: :cry: Ez megbélyegezte a jövőbeni eredményeimet, sajnos :cry: :cry:

Franci!
Nekem is elkerülte a figyelmemet a rossz eredményed :oops:
Vendég
 


Annamari,
kukit nem láttunk, de nem is nagyon forszíroztuk, a dokinéni, nagyon alaposan vizsgálta a babucit, így nem akartam beleszólni. Azt mondta, hogy most még amúgy is csak kb 70%-ban találják el, a 18. heti UH-n, már tuti látni fogjuk a nemét :) . Nekem mindegy, bár fiút érzek az első perctől kezdve, mert egész más ez a terhesség, mint Ilangocskával volt. majd meglátjuk. Apa nagyon fiút szeretne, de már barátkozik a kislány gondolatával is :wink: , nincs is más választása :wink: . A te babáddal is minden rendben, ne aggódj! Hányinger megvan?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Angie,
tudom, hogy volt egy megszakításod a 16. héten, csak a pontos okát nem tudtam :( :( . nagyon sajnálom :( . Nem akartam benned rossz érzéseket kelteni. Ha volt korábbi ilyen terhesség, az ennyire rontja az esélyeket? Amúgy a családban volt nektek korábban bárkinél down-szindróma? Figyelj, 2x egymás után nem lehet, ilyen gond, hidd el! Én nagyon, de nagyon drukkolok nektek!! :D Megnézted a filmet? Majd referálj, hogy jó-e!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sucer!
Sajnos, ez a téma az életem folyamán bármikor előjöhet, így muszáj megtanulnom vele élni. Nem volt soha a családban ilyen betegség, és ez nem is örökletes, és nem is ismétődő, viszont előfordul. Nagy pech kell hozzá. Azért izgulok rendesen!!! Szívesen átaludnám ezt a 6 hetet :!: :!:

Filmnézés később :) :)
Vendég
 


Semmi baj, nem is nagyon akarom zavarni a ti boldogságotokat.
Még csak a leletem van meg, dokihoz a jövőhéten megyek, szedem a metet, de az inzulin szintem rosszabb mint volt, a Closty meg nagy valószínűséggel nem „csinált” peteérést. Hétfőn vérvétel, megnézik a progeszteront.
Nagyon rosszul eset, mert sajnos mióta a Closty-t elkezdetem szedni fáj a fejem, és néha nagyon is.
Az meg hogy még csak el se kezdet valami történni a petefészkemben, padlóra küldött. Majdnem elbőgtem magam… :cry:
Múlt hónapban napra pontosan meg tudom mondani mikor volt peteérése, és pontosan 14 napra rá meg is jött, minden hókuszpók nélkül. Sohase fogom megérteni a szervezetemet.
Az megtanultam az elmúlt 3 év alatt, hogy a fiam nem olvassa az orvosi tankönyveket, és hogy semmit nem „az előírt” időben csinál, de én már elég sok minden elolvastam…

De köszönöm most már jól vagyok. Tegnap apumat elkísértem a Chris Rea koncertre, nagyon jó kis buli volt, és jó zenészek gyülekezete. Igaz én még ehhez a nyugdíjas klubhoz nem vagyok hozzászokva. Elég nehéz ilyen zene hallatán ülve maradni. :D
franci
 
 


Angie! Nagyon sajnálom ami történt.
franci
 
 


Sucer!
A hányinger meg van. Tegnap anyu is rákérdezett, hogy nem vagyok-e terhes. Mondom neki, miből gondolod? Szerinted nem mondanám el, ha tudnám? Szóval szarul éreztem magam, hogy nem mondtam el neki. De megfogadtam, amig doki nem látott, addig senkinek nem mondom el. ( Titeket leszámítva :D :D )

Angie!
Nem sütsz buktát???? :lol: :lol: :lol: :lol: Pedig már félúton vagyok hozzátok!!!! Akkor feleslegesen autóztam. :lol: :lol: :lol: :lol: jövök haza. :lol: :lol: :lol:
A Mamma Mia nekem tetszett, én is láttam már. Én szeretem ezeket a csöpögös filmeket nézni. :lol: :lol:
Szilárd oviba van? Volt nekik farsang? Minek öltözött be?

Ja és többiek? Nálatok is volt farsang? (Sucer, Teri, Franci, Panni)

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Franci!
Nagyon sajnálom, egy nagy ölelés. Kép Kép
Meglátod a gyógyiktól beindul a petefészked, lesz még kisbaba a kezedben.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Tavaly biztos volt farsang, hogy idén lesz e, még nem tudom, nincs kiírva.
Gergő cowboy volt, 400 ft-os cowboy kalap, farmer, póló és kockásing volt otthon. Otthon egy kép erejéig felpróbálta a kalapot, de bölcsibe le se vette. Szerencsére nem abba aludt.

Kép
franci
 
 


Köszönöm az ölelést Annamari! :D
Egy nagyon kedves barátnőm mesélte, hogy az egyik rokona, férjének valakije, szintén hasonló problémákkal küzd, kb 1 éve szedi a gyógyikat, és most úgy nézki ikrei lesznek. :shock:
franci
 
 


sucer gratulálok!!!!Csak így tovább
Angi sajnálom de ne add fel nem lehet h még egyszer megtörténjen.Nem szabad erre gondolni.
franci édes a fiad :D
Vendég
 


Sziasztok!

Lányok, köszönöm szépen, tegnap délelőtt óta nincs semmi gond szerencsére!

Mamma mia-t csak ajánlani tudom, én már kétszer láttam, szerintem nagyon jó! :D

Sucer, nagyon jó eredmények, örülök! :D

Angie, rendben van minden, én tudom!

Annamari, anyukádnak jól működnek a radarjai, nem semmi! :wink:

Franci, sajnálom...Anno szerintem nálam is a closty okozta a későbbi gubancokat, nem is szerettem szedni. De meglátod, hamarosan nálatok is kopogtat a gólya egy kistesóval. :wink:
Nagyon édes Gergő! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Tul vagyok a maganyos napomon. El tudnek meg par hasonlot kepzelni. Mostam, takaritottam, foztem egy zeller kremlevest es megneztem a filmet is. Jo volt, de... Sirtam rajta, de biztos nem annal a resznel ahol mas sirna. Es kepzeljetek, Szilard kipletykalta az oviban hogy babat varok. Pedig csak 2 hete mondtuk neki, amikor mutattam apanak a tesztet es o is tudni akarta hogy mi az. Akkor mondtuk hogy annak a bizonyiteka hogy kistesoja lesz. Ami itt van anya pocakjaba. Meg utana talan egyszer megkerdezte hogy hogy jon ki a baba a hasambol, ha nincs rajta lyuk :laugh: Akkor oromunkben nem gondoltuk hogy ez igy megmarad neki :shock: Majd meg jovok. Most csak a telefonomrol potyogok.
Vendég
 


Sucer :D
Hatalmas gratula az eredményhez! Nagyon jó a kép!
Ilangocskával is ilyen rosszul voltál? Miben más ez a mostani babavárás?

Kri :D
Gratula Zsombi fogacskához! S jó, hogy nem lett nagyobb baj!

Annamari :D
Neked is más a babavárás?? Te mindkét manóval hányingeres voltál?

Én is nagyon szeretnék egyszer egy terhességet hányingerrel 8) Nekem még soha nem volt ilyenem :roll:

Angie :D
Jó kis napod volt tegnap :wink: Ebédlőben ülök, majd futás a wc-re jelenet nagyon ismerős :wink: Szilárd pedig nem semmi...ovónénik mit szóltak?

Beze :D
Lexi rendben van?

Franci :D
Gergő szép kisfiú!!! Én nem voltam hajlandó anno beöltözni, még királylánynak sem :wink:

Tegnap nálunk is rámkérdezett Anyu, de én nem tudtam letagadni...ő arra volt kiváncsi, hogy miért nem járok mostanában tornázni??? Mert az utsó napokban persze nem akartam tovább rontani a helyzetet, s nyugton maradtam :roll: Mondtam, hogy ma megyek dokihoz, s kiderül, addig semmi sem biztos....hááát már nagyon várom...de tegnap megint csináltam tesztet(meg tegnapelött is), s mindkettő erős volt nagyon...az egyiken a teszt csík jóval erősebb volt, mint a kontroll, a digitálison pedig már "3+" volt kiírva az eddigi "2-3" illetve "1-2" heyett (ezek a fogantatás óta vélhetően eltelt heteket mutatják a hcg alapján)....hát ezért bizakodok...de barnázni még barnázok....

Még mindenképpen jövök, hogy mit tudtam meg!!!
Szép napot!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!


Szilvi, mennek a drukkok, és várjuk a fejleményeket.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hát Zsombi szegénykém hajnalban annyira össze szarta magát le kellett zuhanyozni, meg ágynemű csere. Aztán reggel újra. Azóta megint semmi. Étvágya van, inni iszik láza nincs. Hát már nem tudjuk mi lehet szegénnyel. A szájába nem tudtam benyúlni lehet jön egy újabb fog. Nem tudjuk már másra fogni. :roll: :roll: :roll:

Franci, Gergőd nagyon cuki abban a kalapban. :lol: :lol: :lol:

Beze, mi van veletek?

Angie, jók is az ilyen nyugis napok. Nem is tudom mikor volt nekem ilyen utoljára. Irigy, irigy :wink: :wink: :wink:

Sucer gratulálok az eredményekhez.

Annamari te hogy vagy?

Benita, Lillanyu mi van veletek?

Moti, hogy vagy, még egyben?

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Tegnap délután nálatok működött a babanet? Délután akartam jönni, s nem volt kapcsolat.

Szilvia!
Én eddig mindig hánytam. Leventével a 18-20. hétig, Rékával végig a 40. hétig. Szóval szerintem örülj, hogy jól érzed magad!!!
Mi volt a dokinál? Láttál két petezsákot???? :lol: :lol: :lol: :lol: Várjuk a fejleményeket.

Angie!
Szilárd milyen aranyos lehetett. Már biztos várja a tesót. :wink: :wink: Ezentúl figyelni kell, mit lehet Szilárd előtt mondani. :lol: :lol: pedig a lányok a pletykásak. Ezért mi egyenlőre nem avattuk be a gyerekeket, nehogy elszólják magukat. Kipihented magad?

Franci!
Nagyon aranyos Gergő ebben a cowboy szerkóban. Jó ez a felfújható lovacska.
Szorítok, hogy minden rendben legyen. Kép Kép Kép

Kri!
Lehet, hogy valami vírus van a levegőben. Szomszéd kisfiúnak is megy a hasa, de ő még lázas is. Bár lehet, hogy mégis csak a foga?? Jobbulást Zsombinak!!!!

Boniko is régen jelentkezett!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Kri :D
Jobbulást Zsombinak!!!

Annarmari - háát az tényleg nem egy lehetett egy leányálom!!!

Doki: nem lettem okosabb, mert láttunk ugyan egy petezsákot, s benne valamit, amit 1-1,5mm, de semmie egyebet...s ugyebár ha a vonalzómon lévő terhességki kort nézzük, akkor boldog is lennék,de....
mához egy hétre mondta a doki, hogy kell, hogy lássunk embriót, s szívhang is kéne :roll:
hematoma nincs, így nem tudni mitől a barnázás :roll:
szedjem továbbra, amit eddig....3*1 utro, 4*2 magnézium, s napi egy terhesvitamin .. ez az amit magamtól kezdtem szedni..
Most annyi van, hogy álmos vagyok nagyon, de lehet, hogy ezt már bebeszélem, mert hát aludni bármikor tudnék, ha összesszedem magam, ugyebár....

Drukkok jól jönnek, de nem tudom, hogy hogyan vészelem át a következő hetet, engem ez a része nagyon kiborít...hááát ennyi

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!

Kri, semmi gond, jól vagyunk, köszönjük.

Jól behavazódtunk, és sokat ígértek mára.

Szilvi, rendben vagyunk, ahogy te is, csak bízz magadban. 5 hetesen nekem is csak a petezsák látszódott, 6 nap múlva pedig volt szívhang is. Nálad is lesz, én tudom!!!
Sokat gondoltam ma rátok, örülök, hogy hamar jelentkeztél! :)

Angie, Szilárd milyen kis cserfes. :wink:

Annamari, te szegény, én csak 14 hétig hánytam, de annyi elég is volt.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Zsombi úgy néz ki jobban van. Már délután normális volt a széklete.

Szilvi, rendben lesz minden meglátod. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Boni, mi van veletek?

Jó hétvégét mindenkinek, itt ismét esik a hó.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Most van egy kis időm, visszaolvastam - de csak nagyjából, nézzétek el nekem. Lilla ha leülök a gép elé, azonnal jön az ölembe és képtelenség tőle bármit pötyögni. Gyorsan megnézem a leveleimet és slussz. Tiszta féltékeny a gépre! Egyszóval nem tudok mindenre reagálni...

Danyucinak gratulálok legelőször kislánya érkezéséhez!!! Sok tejcit, türelmet, egészséget!!!

kri: jól esik a hiányolás! Köszi. Hasmenés nálunk is volt már párszor, doki bácsi azt mondta, ha nincs láz és eszik-iszik a gyerek, akkor nincs gond. Lehet hogy v.mi étel vagy ital megbántotta a pociját. Remélem csak ennyi.

szilvi72: ne idegeskedj, ne izgulj, biztosan minden rendben van-lesz.

Nekem a terhességem alatt egyszer SEM volt hányingerem, mellfeszülésem, semmi. Ja, de. Állandóan aludhatnékom volt. A 6. hónap után kezdtem vizesedni, onnantól kezdve jobban kellett figyelnem magamra, de ennyi.

angie: én is szeretnék egy egyedüli napot!!! Sztori: férjem megkérdezte dec. elején hogy minek örülnék karácsonyra? Mire én: egy wellness hétvégének. Erre ő: oké, mehetünk! Mire én: de EGYEDÜL!!! Azóta is jókat nyihogunk rajta :lol: :lol: :lol:
Szilárd biztosan imádni fogja kistesóját!

franci: Gergő nagyon vagány és helyes kissrác!

Ennyi tellett tőlem, üdvözlök és ölelek mindenkit!
Próbálgatok jönni néha.
Jut eszembe, valószínű hogy nem fogok már beleférni a 2010-be... apával nem a legjobb a viszonyunk mostanában, ami persze nem változtatta meg azt az álláspontomat, hogy Lillusnak testvért szeretnék, csak hát... na mindegy.

Jó éjt mindenkinek.

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Sziasztok!

Évi, tuti én se férek bele idén a szüléssel, de mivel tudom, hogy várandós leszek előbb-utóbb, így ez nem számít. Jó lesz a 2 év körüli korkülönbség.
A nem legjobb viszonyt sajnálom. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Megcsináltam a tárhelyet ahová a fotókat fel lehet tölteni.

http://picasaweb.google.com
E-mail: 2010kisteso
jelszó: 2010babanet

Lillanyu, sajnálom a dolgot férjeddel.
Idén valószínű én se szülök, de tutira baba lesz a pociban :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Akinek már van mit feltenni, pocakos fotó, ultrahang az tegye meg.
Ha segítség kell szóljatok.

Szép napot!

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Hahó mindenkinek!

Édesem édesen alszik...
Az Uram elment síelni...
Én meg itthon.
Nem bírja megérteni, hogy nem tudunk még elmenni a gyerekkel egy egész napos sítúrára. Ilyen időben max. 1-1,5 órát bír kint Tücsköm, őt még nem lehet egész napos kinti programra programozni! Mi bírjuk az egész napos síelést-szánkózást, de ő még nem. Mindegy, ő elment. Mi meg elugrunk a bátyámékhoz ha felébred Lilla, városon belül jók az utak.
Nálunk tegnap délután óta esik a hó. Most 30 cm-nél járunk!
Máshol is ennyi?
Elköszönök, tanulok kicsit.
Szép napot!
Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Látom ma mindenki kint töltötte a napot :lol: :lol: :lol:

Lillanyu, sajnálom de igazad van Lilla még kicsi egy egész napos kint léthez. Zsombi is max 2 órát bír, de akkor már jégcsapok lógnak az arcán :lol: :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Majd el felejtettem :lol: Babásodásra fel!!!

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Szilvia!
Látod, nem kell izgulni, minden rendben. Jövő héten már mi is megyünk dokihoz. :lol: :lol: :lol:
A héten valamelyik nap mutattak a tv-ben egy home videót, hogy Tenerife-n, mekkora eső volt, s valakit elkapott a víz, de szerencsére sikerült kimenteni. Nálatok volt, vagy kicsit odébb????

Beze!
Én drukkolok, ha már nem is tudsz idén szülni, de minél előbb babás lehess!!! Én kicsit tartottam a 2 év korkülönbségtől. (nálunk a 2 éves kor volt a hiszti időszaka, minden ok nélkül ordítottak, aztán elmúlt :lol: :lol: :lol: :lol: ) Hidd el, meglesz idén az a kistesóóóóóóóó!!!

Kri!
Én már el is mentettem az adatokat, majd töltök fel képet. Köszi szépen!!!!! Nagyon jó ötlet volt. Én is gondoltam rá...
Zsombi ma már jobban vagy?

Évi!
Apával rendeződik a helyzet, talán még mehetsz wellnes-ezni, EGYEDÜL. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lillust meg addig apára hagynád? Vagy őt is vinnéd? Szerintem lehet, hogy pont egy ilyen kikapcsolódás tenne jót nektek, még kistesó is beköltözhet a pocidba.
:wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Tegnap nálunk is esett hó, de nem sok. Csak annyi, hogy az utak ismét havasak lettek. Tegnap voltak itt nálunk unokatesómék, s sütöttük pizzát, nagyon fini lett. 1 kg lisztből csináltam, s már nincs belőle.

Angie!
Kismami társam! Hogy vagy? Megjött már a cicfiájás? És Szilárd csak az oviban fecsegte el a kistesót, vagy másnak is mondja???

Panni!
Ti is már újra próbálkozhattok? Vagy még gyógyi kúrán vagytok? Olika már meggyógyult? Ismét kislányra gyúrtok, vagy most már jöhet a kisfiú is? :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Teri!
Na már jobb a helyzet apával? Még mindig külön, vagy már együtt??? Belevetetted magad a szervezésbe?

Ske!
Nagyon el vagy tűnve!!! Veletek mi újság? Kistesó????

Szilvi17!
Hamarosan már neked is lehet drukkolni!!! Tudjátok, hogy mi lesz? És a neve????

Linus!
Jól vagytok? Jól szopizik Tuli? Ha tudsz, majd kérünk képeket is. :wink: :wink: :wink: :D :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Kri!
Nálunk én előbb fázom, mint a gyerekek. :lol: :lol: :lol: :lol: Ők észre se veszik, ha fáznak. Én már rég szétfagytam, de ők még futkoznának.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Én már töltöttem fel képet. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Szilvi! Minden rendben lesz, csak higgyél magadban és főleg a babóban!

Annamari! Mi még külön... Nem tudom mi lesz a vége, addig van még fél év :twisted: Néha azt érzem h jönni fog utánunk, néha meg azt h baromira nem akarja otthagyni a biztosat... Jaj de nehéz ez!
Én is fázós vagyok, Petra állandóan vetkőzne, m melege van, én meg öltöznék... Azt hiszem ez a hónap se lesz a miénk: most kellene pének lennie, erre Petra egész éjjel hányt... :roll: :shock: Nem baj, majd márciusban, úgyis azt a hónapot érzem az igazinak (aztán majd koppanok amikor megjön). De lassan feladom az egészet... :cry:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Ja, igen, már elkezdtük a szervezést. úgy néz ki h szept 19.-én indulunk és 26.-án jövünk haza.

Ide megyünk Már ha tényleg összejön a létszám:

http://www.studentlines.hu/klassz london.html

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Annamari, nagyon jók a képek, helyesek vagytok :lol: :lol: :lol:

Hát igen, a fázós nálunk is én vagyok. Zsombi is maradna még, csak hát anya résen van :wink:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Pruci, egyszerre írtunk :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Pruci, én nem tudtam megnyitni ahová mentek.
Ne add fel, az idő tényleg mindent megold.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Zsombi már jobban van, bár még nem igazi a széklet állaga.

Benita, Boni merre vagytok?

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?