Új privát üzeneted érkezett!

Tapi, akkor csütörtökön mindkettőnknek lesznek jó híreink :D

Lucuzs, ilyen helyzetben szerintem jól teszed, hogy az inszemet választod, különben is a nők úgyis érzik, mit kell tenniük. Úgyhogy hajrá 3. inszem, ez lesz a nyerő!

Beus, örülök, hogy Apid tud kezdeni az új munkahelyen. Megértem a költözködést, ha úgy érzed nem jó ott, változtass. Nekem ikertesómék vannak ilyen helyzetben, ők anyukáméknál laknak, de már nagyon szeretnének külön lenni. Pedig szereti természetesen anyut, de az együttélés már nem nagyon megy. De nemsoká szerencsére megoldódik, mert nemsoká nyugdíjba megy és akkor végleg kiköltözik a telekre. (Apu már szinte csak ott van.)

Zsó, gyere majd a hírekkel.

Beni, Bumi mizu?
vayacon
 
 


sziasztok!

Hírek még nincsenek,csak 12-re megyek uh-ra,de nagyon sokat segítettetek a biztatásotokkal!Igyekszem tényleg pozitívan!Már érzem a feszülést mindkét oldalon,emiatt rosszul is aludtam.de örültem a tünetnek!

Lucuzs,
persze,inszemezzél és bízd magad a Törökre!Remélem,sikerül!
Teljesen megértelek,de arra gondolj,a lányodnak szüksége van rá,hogy ovis legyen,ez fontos.Legalább csak délelőtt.

Bea,
lehet,hogy pont az fog jót tenni a férjednek,hogy annyi minden változik és biztos nála is feszültségforrás,hogy anyósod és közted "lavírozzon".Szóval szerintem jól döntöttél!
És éljen az új munka!

Vayacon,
a szuri mindig másmilyen.attól is függ,nem mész-e neki egy érnek,meg ilyenek.A Decapeptyl,amit a lombiknál kell,az csíp,mint a fene.tegnap elfogyott,remélem,ma már nem kell kapnom belőle.
Majd jövök a hírekkel!

Köszönöm a segítségeteket!
Vendég
 


Vayacon,
hajrá csütörtök! :lol: Ikertesód van? Aztaaa! :D Irigyellek! Mondjuk én a "sima" tesómnak is nagyon örülök és nagyon szeretem, de gondolom az ikerség nagyon jó dolog lehet. :D Ráadásul, így esélye lehet nálatok is az ikreknek!

Zsó,
a hasfeszülés nagyon jó jel!!! Nagyon várunk a hírekkel! :wink:

Bea,
szerintem a legjobb döntés amit hozhatsz ez. A párodnak nagy segítség lesz, hogy "leváljon". Ettől persze az anyóst még szeretni kell és majd távolról meglátod, jobban is fog menni :D Új életet kezdtek most :D

Luci,
három a magyar igazság és nem lesz ráadás! :lol: Helyesen teszed ha a szívedre hallgatsz, mindenféle kétkedő gondolatot kergess is el! :wink:
tapedli
 
 

 
 

Sziasztok,

csajok reggel irtam egy regényt nektek, és elszállt. Most nincs időm, de gondolok rátok! Reggel jövök majd, és akkor ügyesebb leszek!

puszi
beni
benigna
 
 


Beni,
várunk!

Jelentem:csütörtökön leszívás!Szombaton vagy vasárnap lesz a beültetés.Nem tudom,hány tüszőm van,de egy "szőlőfürtöt "láttam,voltak vagy öten,remélem,a másik oldalon is hasonló a helyzet.
Sajnos a prof visszajött 1 napra és ő vizsgált meg,mint egy állat.Ott nyögdécseltem a székben,pedig nem vagyok egy hisztis.Na mindegy,többet nem szeretném látni,pedig biztos azt is ő fogja megmondani,hogy sikerült -e.
Vendég
 


Zsó! Már nagyon vártalak!!! :lol:
Dejó! Akkor csütörtök leszívás!!! :lol: :lol: :lol:
Lesz drukkolni való rendesen csütörtökön!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lányok! Nagyon jól esik a támogatásotok, és a lelkesítésetek!!! :D Köszönöm!
ÉN holnap kezdem a clostyt, és jövő kedd uh!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bea! Örülök, hogy megy a meló!!! Drukk, hogy neked is mihamarább sikerüljön intézkedni!
A költözéssel csak nyerhettek szerintem is, mi pl sosem voltunk képesek senkivel sem együtt lakni :oops: ... tudjuk, hogy nem könnyű...
És most hova költöztök?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsó,
ez szuperságos! :D Jujj de izgis csütörtök lesz ez tényleg :wink:
A prof monnyon le! Tudhatná, hogy amikor ott a sok tüsző kétszer olyan óvatosan is fáj minden...

Luci,
hajrá előre, ez lesz a Te hónapod! :wink:

Beni,
én is sokszor vagyok így és majd felrobbanok olyankor. De aztán később amikor elszáll a mérgem megpróbálom megint bepöytögni :D

Elfáradtam, megyek fürcsizni, vacsizni :D
tapedli
 
 


Zsó :D tök jó hírek! akkor már a héten visszakapod őket :lol:

Nahát, ez a prof nem lehet egy egyszerű ember. Igazán csinálhatta volna finomabban. De a lényeg, hogy túl vagy rajta és már finisben vagytok.

Tapi, nagyon jó a kapcsolatunk az ikertesómmal, szerintem még az átlag ikreknél is jobb. Ő az aki minden hónapban együtt izgul velem, hogy sikerüljön a baba, meg persze ő vigasztal, mikor épp elcsüggedek. És a fia az én keresztfiacskám, akivel oda vagyunk egymásért. :D

Természetesen szerintem nincs sok esély az ikrekre, mert az a következő generációnál esélyesebb, ráadásul a nagycsaládban sincs más iker. De egy kétpetéjű ikerpárt simán elfogadnék. :lol:

Lucuzs, clostyn kívül kapsz mást is? Az is a peteérés serkentésére jó?

Lányok nemsoká jönnek a pozi tesztek, sorrendben Tapi, Zsó vagy Én, Lucuzs, és nem is olyan soká követnek Beni, Bea és Bumi utóbbiak tetszőleges sorrendben. :lol:
vayacon
 
 


Sziasztok csajok,

Zsó, ez szuper jó hír, hogy csütörtökön leszívás, és akkor pont jó lett a hormon adag is! Tegnap írtam neked, hogy olyan jól összefoglaltad a szuri felszívás, beadást, tutira visszalapozok oda, ha mi is oda kerülünk! :D

Bea, szerintem jó, hogy nem vártátok meg míg anyós kettőtök kapcsolatát is megmérgezi. Neked pedig különösen nyugalomra van szükséged!

Lucuzs, nem is tudom miért gondoltad, hogy ezért el fogunk ítélni. Hiszen bejött a képbe a munkakezdés is. Szerntem teljesen logikus is a döntés, amelllett, hogy így érzed jónak! szóval érted mit akarok mondani!? :lol:
Ami meg Bogit illeti, hidd el hamar beleszoktok majd az új helyzetbe, ő már nagylány, szüksége van a gyerekközösségre, főleg azért, hogy belerázódjon abba,h kompromisszumokat kell kötni, mert hamarosan anyának kell majd segítenie a kistesó körül, neki mint nagy tesónak! :lol: És ez nagy feladat! :lol:

Tapi, vicces lehetett a tesztes sztori. Lányos zavarodban elfelejtetted :oops: ... Akkor csütörtökön ellősz egy tesztet végül?
Legyél mindig ilyen vidám, mint most! Ezzel nagyon jót teszel magadnak is!

Vayacon, vannak olyan családok, ahol van az ikrek születésére genetikai hajlam. Viszont ahogy én hallottam, ez oldalábon ill. több generáció után jön ki újra. Tehát iker unokáid lesznek majd! :lol: :lol: Ja és Ti egypetéjű ikrek vagytok?
Drukk a csütörtökhöz!

beni
benigna
 
 


Beni, egypetéjűek vagyunk. :)

Na megyek, beadom az utolsó előtti szurimat. :)
vayacon
 
 


...én meg délben az utolsót!este tüszőrepi,de azt a klinika szülőszobáján adják be,mert izomba kell!
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap az altatáshoz intéztem a vizsgálatokat, most meg már a pirit várom, hogy egyeztetni tudjam a lapar időpontját. Ha meglesz jelentkezem. Addig meg drukk mindenkinek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
neked is hatalmas drukk! :wink:
Vendég
 


Lányok, elkezdtem agyalni, hogy esetleg mégsem sikerült :roll: Beette magát a fejembe ez a gondolat. Persze próbálom elűzni :? Azért ezzel is kell számolnom talán...

Zsó, hajrá tüszőrepi! :wink:

Bumi, ezesetben elküldöm pirit Neked. Én nagyon nem várom, Neked meg szükséged van rá :wink:
tapedli
 
 


Tapi, ne mááááááááár, bízz benne plíz, te olyan optimista lány vagy. Figyi biztosan mindenkinek eszébe jutnak ilyen negatív gondolatok, ezeket huss el kell űzni. Nem kell neked számolnod semmivel, elég majd akkor ha mégsem sikerül. (de tudjuk, ez nem lehet)

Bumi, küldök pirimeghozót.

Zsó, de jó ma tüszőrepi.
vayacon
 
 


Szerintem Tapi ne ezen gondolkodj ! Eddig olyan jól csináltad! A reális esélyekben kell bízni, de azokban nagyon! Persze gondol ilyeneket is az ember, de hinni kell, hogy sikerül! Én hiszek Benned! :wink:
benigna
 
 


Köszi csajok a bíztatást! :D
Reggelre kialudtam a rossz gondolatokat :D A melleim folyamatosan fájnak, olyanok mintha két nagy kő lenne bennük :shock: Úgy döntöttem, ez egy terhességi jel és kész :D Nem szokott így fájni, ez mindenképp jelent valamit :wink:

Zsó,
már biztosan kezded érezni a repiszuri hatását :) Küldök repesztő energiát :lol: +++++++++++

Vayacon,
érzel a hasadban valamit? Csak megnyugtatásul amennyiben nem, hogy én azt hittem egy tüszőm se lesz, mert egyáltalán nem feszült úgy mint a lombik előtt. :) Mégis lettek szép tüszőim. Drukk a holnapi szép eredményhez! :wink:

Luci,
nyomod a Clostit? :wink:

Bea,
remélem pörögnek a munkaügyi dolgok :)
tapedli
 
 


Sziasztok! Már csak egyet kell aludni és itt a várva várt csütörtök!!! :lol:
Mindenkinek drukk!!! :lol: :lol: :lol:

Igen, én nyomom a clostyt, kedden uh. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Tapi,
Beni olyan jól megfogalmazta,hogy "a reális esélyekben kell bízni,de abban nagyon",hogy ez számomra is szállóigévé fog válni!

Így kell!Holnap neked teszt,nekem leszívás!

Lucuzs,
tök jó!Hajrá!

Nem érzek ám semmit csak pici feszülést,amit eddig.36 óra a repedés,azért kellett este 8-kor adni.Csak +/- negyed órát lehetett eltérni.
A klinika szülőszobájába kopogtam be,azt mondták,oda kell.A szülésznő úgy beadta,hogy alig éreztem :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Tapi! Megy a drukk! Énb már azt hittem ma tesztelsz. Jó lett volna egy pozi tesznek örülni. Na de akkor majd holnap.

Zsó!
Neked is megy a drukk!


Piri megjött tegnap, így jövő hét kedden lapar!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok csajok!

A véleményetekre vagyok kíváncsi. Már 1-1,5 éve próbálkozunk és nem rég elmentünk sperma vizsgálatra, ahol azt mondták, hogy 16millió van a páromnak és még annyit hogy a normális alsó határa a 20 millió. Tényleg olyan nagy gáz ez a különbség? Lehetséges, hogy emiatt nem jön össze?
fesztike1
 
 


Szia Fesztike! Igen, a normál határa 20millió/ml, ezt szokták mindenhol mondani.
Lehet ez a probléma. Pontos eredményeket nem tudsz a párodnak? Más vizsgálatotok nem volt? Neked?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Írtam és elszállt :twisted:

Szóval szia Fesztike!
Nem elég azt tudni, hogy 16 millió, az nagyon fontos adat még, hogy mennyi ebből a célirányosan mozgó. Ezeket az adatokat megadták?

Bumi,
jujj de jó, hogy piri odaért! Drukk a keddhez! Ne izgulj :wink:
tapedli
 
 


Szia Lucuzs és Tapedli :)
voltak más adatok is, de nem tudom fejből...holnap megnézem ;)

A férjemmel 1-1,5 éve akarunk gyereket. Sajnos eddig sikertelenek voltak a próbálkozásaink.
Ősszel eldöntöttem, hogy most már vizsgáltassuk ki magunkat. Nálam csináltam hüvelyi ultrahangot, ahol mindent rendben találtak. Neki álltunk csodaszereket szedni. Az orvosom meg mondta, hogy meg kell nézni a petevezetékek átjárhatóságát nálam, ezért ha minden igaz a jövő héten, 12-én altatásban csináltak nálam egy ilyen kontraszt anyagos átjárhatóság vizsgálatot, mellé egy egészségügyi küretet (mondván, ha a régi nyákot leszedik, akkor egy új képződése segítheti a beágyazódást), valamint egy tükör felhelyezésével megnézi, hogy minden rendben van-e odabent.
Na ettől egyébként annyira megijedtem, hogy a férjemmel belehúztunk, hátha összejön a baba a beavatkozás előtt.
És most reménykedem, mert febr. 2-4 között kell megjönnie. Eddig még nem jött meg, persze még bővel jöhet, de az az érdekes, hogy nekem mindig már a menstruációm előtti héten rettenetesen elkezd feszülni a mellem, most viszont semmi. Csináltam ma reggel tesztet, mert már nem bírtam magammal, de negatív.Viszont már legalább 3 napja hőemelkedésem van. Annyira reménykedem, de félek nehogy túlzottan beleéljem magam.

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Szia,Fesztike!

Hát az a teszt már pozitív kellett volna,hogy legyen,ne éld bele magad,de tény,hogy előfordul valakinél,hogy később mutatja ki.

tényleg fontosak a mozgási arányok a párodnál (hány% progresszív gyors,stb.)

Nekem rémisztő ötletnek tűnik a küret,én nem engedném!!!!!!
Hol voltál dokinál?Tudomásom szerint Budapesten sehol nem így csinálják a hsg-t,altatni se nagyon szokás,szerintem teljesen felesleges is(májusban volt hsg-m).Ez a küret szörnyen hangzik,nem,Lányok?

Szerintem nagyon fontos lenne,hogy meddőségi központba menjetek,ahol specialisták vannak mert a sima nőgyógyászok jó része nem ért a meddőséghez,csak azt hiszi magáról.
Gondolok a BMC-re vagy a SOTE I.Klinikára,vagy magánhelyekre pl.Kaáli,forgács,Dévai,stb.Merre laktok,Pesten vagy vidéken?


Bumi,
hajrá előre!!!
Vendég
 


Tapedli! Vayacon! Zsó! Holnapra mennek a drukkok! :lol: :lol: :lol: Aztán tessék hamar hozni a jó híreket! Ne kelljen tövig rágnunk a körmeinket. :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Csak most jutottam a fórumhoz, egész nap meló, aztán babázás uncsitesókkal, keresztfiammal.

Tapi, örülök, hogy pozitív vagy, nagyon nagyon drukkolok holnapra.

Én mintha éreznék a pociban szurkálásokat, remélem, nem csak beképzelem, és minden rendben lesz holnap. Én valószínű csak később megyek a BMC-be, hogy ne kelljen sokat várni, de amint tudok, jövök.

Zsó, rád is gondolok holnap. :D

Bumi tök jó hogy megjött, mindjárt túl is vagy a laparon, és újult erővel kezdhetitek a lombikot.

Beni, Lucuzs, köszi a drukkokat!

Fesztike érdemes utánajárni, hogy mitől kevesebb a párod spermaszáma. Lehet, hogy egy kis vitaminpótlással, egészséges étkezéssel helyrehozható, nekünk nagyon sokat javult ezektől. Én is a meddőségit javaslom, nem biztos, hogy szükség van küretre, meg altatásban hsg-re. Tényleg a legcélravezetőbb meddőségire menni, ezeken a helyeken értenek hozzá igazán.
vayacon
 
 


Sziasztok csajok!

A teszt tegatív :roll: de még nem kesergek, majd ha holnap is azt mondják, hogy nem sikerült...Köszi a drukkot mindenkinek! :wink:

Vayacon, Zsó! Drukkolok a szép eredményekhez tovább! :wink:

T
tapedli
 
 


Tapi, sajnálom :( de még hátha, hátha..

szaladok készülődni, később jövök a hírekkel
vayacon
 
 


Sziasztok csajok!
Hát sajnos tegnap megjött :(...ez van
A küretet már más orvos is javasolta ez mostanában kezd divatba jönni és azt mondják, hogy ugyan még nem tudják, hogy jmiért, de az a tapasztalat, hogy akiknél nem fedeznek fel egyéb problémát, ott az esetek 70%-ban eredménnyel járnak ezzel.
Akikkel beszéltem és túl estek már ezen, azt mondják nincs mitől félnem, tényleg csak rosszul hangzik, de egyáltalán nem olyan vészes.
A doki aki csinálni fogja az most van benne egy programban, hogy létrehozzanak egy meddőségi központot ott ahol dolgozik, ezért van benne bizalmam....persze azért félek meg minden, de meg akarom próbálni...hátha

Elhoztam a párom spermavizsgálatának az adatait. Én nem értek hozzá, ezért beírom ide nektek, hátha ti tudtok valami okosat mondani rá :)
V: 3, 2 ml N: 16 millió/ml Mozgás: A: 20%, B:35%, C:15%, D (nem mozgó): 30% Morf deform: nyak:2% fej:3% farok:3% Kerek sejt nem található

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Vayacon: igen, a férjemmel most szedetem a multivitamint, meg valami sperma növelő csodaszert :)...3 hónap múlva visszamegyünk kontrollra és kiderül, hogy használt-e :)

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Tapedli: NAGYON SZORÍTOK!!! :mrgreen:

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Tapi! Amíg nincs piri, nem feladni! Tényleg, hátha, hátha... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Köszi csajok a bíztatást! Piri nem igen jön, mert nekem az Utro-tól a lombik után sem rögtön jött meg csak 3-4 nappal később. Már nem emlékszem pontosan mennyivel, de nem rögtön.
A melleim most mintha nem lennének olyan fájdalmasak már :roll: Szóval szerintem ez most nem sikerült. De tényleg úgy gondolom, hogy akkor majd legközelebb :wink:
tapedli
 
 


Hány lombikot támogat a TB?

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Sziasztok!

Fesztike!
Nem olyan rossz a párod eredménye. Ráadásul az lehetett egyszeri "rossz" eredmény. A küretet én sem értem. Lapar lesz? Annak lenne értelme, mert akkor mindent meg tudnának nézni odabenn. Szerintem egy sima küret nem elég.
Pirit is sajnálom.
6 inszem és 5 lombik támogatott.

Tapi!
Remélem a holnapi teszt pozi lesz!

Vaya!
Várunk a hírekkel!

Zsó!
Drukk!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi1979: hát nem tudom mi a lapar...nekem azt mondta az orvos, hogy kontraszt anyaggal átvizsgálják a petevezetékek átjárhatóságát és elhárítják a dugulást ha kell, küretet csinálnak és tükörrel megnéz belül.

Lányok én olyan tájékozatlan vagyok mi az az inszem? És a lombikot azt hiszem tudom :), de hogy működik pontosan?

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Fesztike!
Akkor ez csak sima átjárhatósági és hiszteroszkópia. Ezzel csak az a baj, hogy csak a méhedet tudja vizsgálni, tehát nem derül ki, ha pl a petefészkekkel van valami, és az sem látszik igazán, hogy a petevezetők rendben vannak-e.
A laparoszkópiánál vágnak a hasadon 3 pici lukat és kamerával megnézik, hogy mi újság odabenn. Ha van valami gond, akkor itt orvosolni is tudják. Itt is tudják vizsgálni az átjárhatóságot, és ha azzal van gond, akkor orvosolni is tudják.


Az inszemináció egy olyan peprodukciós eljárás, aminek során egy nagyon picit stimulálnak, hogy nem csak 1 petesejt érjen. A stimu közben követnek uh-val és amikor megfelelő mérteűek a tüszők, akkor tüszőrepesztő injekcióval megrepesztik őket (kb 36 órával a szuri után repednek), így meg tudják határozni az inszem időpontját. Aznap reggel a férjednek le kell adni a spermát, amit kezelnek, majd utána egy pici csövet helyeznek fel hüvelyen keresztül a méjedbe, és azon keresztül beinjektálják az előkészített spermiumokat. Ez nem fájdalmas, kb olyan, mint egy vizsgálat. A beavatkozás után kb fél órát még feküdni kell, és mehetsz is haza.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Köszi Bumi a felvilágosítást :)
most már okosabb vagyok ;)

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Sziasztok!

Hazaértem a BMC-ből, két domináns tüsző van a jobb petefészkemben, ha jól emlékszem 19 és 16 mm-esek. A balban sajnos nem volt. Még két napig kell szúrnom a Menopurt, utána szombat este tüszőrepesztés, és hétfőn inszem! Szerintetek nagyon kevés ez a két tüsző? Remélem még lesz legalább 1, hogy nagyobb esélyünk legyen. :oops:

Fesztike, én még nem hallottam erről az új módszerről (küret), de remélem, hogy tényleg használ. Megkérdezhetem, hova jársz? A lapart ritkán szokták ajánlani így az elején, mert az mégiscsak egy műtét. Inkább akkor ha valami probléma merül fel (nálam endometriosis gyanú), vagy ha több lombik nem sikerül.

Tapi, sajnálom a híreket, de nem feladni. Úgy kell erre tekintenünk, hogy ez egy folyamat, az első inszem ritkán sikerül, bár természetesen azért bízni kell benne. Nagyobb az esélye a 2-3. inszemnek! Én most elhatároztam, hogy idén babás leszek, és csak akkor fogok nagyon elkenődni, ha ez a terv nem sikerül. Persze biztosan nekem is lesznek rossz napjaim.

Zsó, gondolok rád. :wink:

Remélem, többiekkel is minden rendben.

Légyszi szorítsatok a tüszőimnek, hogy nőjön még egy-kettő.
vayacon
 
 


Szia Vayacon :)
A XIII. kerület Szegedi úti rendelőjébe járok. Dr. Mannah Rodwan-nál voltam először, de mivel ő elment így Dr. Demjén László vett kezelésbe.
Én egyébként nem itt lakom csak itt dolgozom és többen ajánlották, hogy érdemes ide mennem.

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Vayacon,
szép két tüszőcske az és két nap múlva még ennél is szebbek lesznek! :wink: A babához egyébként is bőven elég egy :D

Fesztike,
ez a küret dolog nekem is fura. Eddig mindig úgy tudtam, hogy akkor kell ilyen, ha a méhnyálkahártyának van valami gondja...túl erős mensinél szoktak ilyet. Mesterségesen leválasztják és ezzel ujraindítják a folyamatokat. A doki biztosan tudja mit miért tesz. Viszont, ha már úgyis itt dolgozol Pesten, szerintem is szerencsésebb lenne meddőségi klinikára menned. :roll:

...én ma jól kibőgtem magam. Nem a teszt miatt, bár a végén már azért is :? A munkámmal kapcsolatban ma jelzett vissza egy ügyfél és erre a főnököm is egyetértett a negatív véleményével. Grafikus vagyok mint tudjátok és minden kezemből kikerülő munkámat "saját gyerekemnek" érzek...hogy stilszerű legyek :D Nem voltak egyértelműen megfogalmazottak az ügyfél elvárásai és végülis félreértettem mit vár tőlem. Végü a főnököm "egyetértése után" teljesen kiborult a bili. Még jó, hogy itthonról dolgozom most, mert így nem kellett gátat szabnom az ordítva bömbölésemnek :lol: A barátnőm szokta mondani, hogy ha borul a bili, érdemes még dönteni rajta egy kicsit, hogy kijöjjön minden. Hát, én billentettem rendesen :lol: :lol: Szerencsére nem gond ez az egész és megcsinálom újra a feladatot, inkább az volt a baj, hogy rossz pillanatban jött. Egészen azt éreztem egy fél órácskán át, hogy az ég világon semmire sem vagyok jó. De kibömböltem magamból, szóval mostmár megint kerek minden :) Olyan jó volt bőgni :wink:

T
tapedli
 
 


Zsó?
elfáradtál ma gondolom és pihengetsz még...de azért gyere ám, mert nagyon várunk a hírekkel :wink:
tapedli
 
 


Tapi, sajnálom, hogy pont most jött ez a munkahelyi gond, tényleg a lehető legrosszabb pillanatban. De a lényeg hogy jól ki tudtad sírni magad az tényleg jót tud tenni. :lol: És újra pozitív a mi kis Tapink, és ez így van rendjén. :lol: A hibát kijavítod, a baba meg jön a következő inszemmel. Szóval minden rendben van úgy, ahogy van. :wink:

Zsó, remélem minden okés. Ha tudsz, majd jelentkezz.
vayacon
 
 


Sziasztok!

Jól vagyok ám,csak kicsit kába és álmos.
8 tüszőt szívtak le,ebből 6-ban volt petesejt.ICSI-vel termékenyítik meg őket,mert a férjem eredménye megint romlott.
Mindenki végtelenül kedves volt és nem volt semmi probléma,egyedül az volt kellemetlen,hogy eleve rosszak a vénáim,és hát kicsit szét is kemozták őket annakidején,tehát 4X kötöttek be infúziót,mire olyan eret találtak,amibe szépen csöpögött is az anyag.
Picit fájdogál a pocim,semmi egyéb.Holnap kell telefonálni 1-kor,hogy mi a helyzet és mikor lesz a beülti.

Vayacon,
2 tüsző inszemnél tökéletes,ne vágyj többre!3 a maximum,ami lehet,nekem megmondták,ha 3-nál több lesz,nem csinálják meg a többes terhesség kockázata miatt.Ne akarj 3-as ikreket,mert nem egyszerű ám őket épségben kihordani!

Tapi,
sajnálom a nega tesztet,mikor is volt az inszem?2 hete van már?
Legközelebb sikerül!!!
Remélem,már nem bánkódsz a munka miatt,el tudom képzelni,milyen rosszulesett!

Fesztike,
hát én csak annyit mondok:meddőségi központ mindenképpen!Ott leszel jó helyen,hidd el!
Vendég
 


Zsó, örülök, hogy minden rendben. 6 petike? Az szuper. Pihenj sokat, most már csak ez a dolgod. :) Holnap gyere a hírekkel!

Már a másik fórumon is írták a lányok, hogy a 2 teljesen jó, nem voltam ezzel tökéletesen tisztában. úgyhogy már örülök az eredménynek
vayacon
 
 


Zsó!
Örülök,hogy túl vagy rajt és jól vagy! :) Igyál sok folyadékot.Sajnálom a vénáid tudom milyen...velem is mindig "szenvednek".Szorítottam ám érted! Gondolom alig várod a holnapot,hogy mi lesz... ez olyan kellemes izgulás ilyenkor ugye?Biztos megtermékenyülnek nem az a lényeg hány petesejted lett!És ha 3 legalább megtermékenyül hányat kértek vissza?Ott is 3 napra rá van beülti vagy tovább várnak?Nemsoká kismami leszel!Juhhééé! :lol:

Vayacon!
Szuper eredmény az inszemhez szép nagyok a tüszőid,nem szokott 3-nál több lenni másnál sem ne izgul és igaza van Tapinak 1 is elég a babásodáshoz!

Tapi!
Sajnálom :( , mondta volna meg pontosabban mit is akar :evil: .... amúgy meg néha tényleg sokkal jobb ha az ember kibömböli magát utána annyira megkönnyebbül az ember!És másnap már nem látja olyan borúsan az egészet.Fel a fejjel mosolyt kérek... :D

Lucuzs!
Merre vagy minden oké?

Fesztike!
Téged még nem üdvözöltelek! Szia itt közöttünk!

Nálunk kicsit feszült volt a helyzet tegnap Apit mégse raktárosnak tették az új helyen és olyan csúnyán beszólt neki az egyik főnöknő ... :twisted: szegényem nem ezt várta így elsőre... :( ha én ott lettem volna tuti kiosztom élből,de api 1 angyal és szép csöndbe ráhagyta.Azt mondta ma már el se megy... de aztán sikerül megnyugtatnom úgyahogy... most du-ános remélem nem úgy jön haza mint tegnap. :oops: Én felmondási időmet töltöm.
horváth beáta
 
 


Sziasztok!

Ez a hét kicsit húzós, de már nem sokára vége.

Tapi, annyira rohantam ide, hogy megtudjam a jó eredményt... Sajnálom , hogy nega. Azért elmész vv-re ma? Ja és ha folytatni akarjátok most ne hagyd, hogy elhajtsanak azzal, hogy majd kérjél időpontot majd, mert akkor úgy jársz mint én! A konfliktust sajnálom, tényleg nem hiányozhatott ez most neked! :?

Zsó, a hat petesejt nagyon jól hangzik! Kár, hogy párod eredményei romlottak, talán a multkori lázas betegség. Vitaminokat szed? Azért icsivel is könnyítik a dolgokat, ez jó :wink: !
Majd mesélj mi a helyzet!

Vayacon, ha elhangzott a két domináns tüsző kifejezés akkor nincs mitől tartanod! Hajrá hétfő! :D

Lucuzsunk! Örülök, hogy máris elkezdtétek az újabb inszem ciklust! Drukk...

Fesztike, üdv itt!

Ősszel eldöntöttem, hogy most már vizsgáltassuk ki magunkat. Nálam csináltam hüvelyi ultrahangot, ahol mindent rendben találtak.


Ez azt jelenti, csináltak ciklusmonitorozást, figyelve a peteérést, vagy csak úgy bekukkantott valamikor ? Hormon vizsgálatok voltak? 3. napi 21.napi? Párodnak bacitenyésztés, hormonvizsgálatok? Küretet úgy érti mint eü kaparás!? :shock: Húha.
Ja és egy ilyen után min. 3 hónapig nem is fogsz tudni teherbe esni, legalább is a kaparás után ennyi időt mondanak a dokik. Szóval én a magam részéről inkább tényleg felkeresnék egy meddőségi specialistát. Azzal csak előrébb lesztek.

Beus, szegény apid, most még biztos kicsit érzékenyebb a kelleténél a múltkori dolog miatt, légy vele türelmes, meg minden! És minden rendben lesz!

beni
benigna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: