csak 1 gyors bekukk... aztán holnap jövök majd hosszabban is.
előszőr is Patrikának szeretnék gratulálni ismét, hogy ilyen aranyosakat ir, úúúúgy meghatódtam.
És nagyon szép kislány vagy Patrika, gratula anyucinak és apucinak, hogy ilyen jól összehoztak.
julcsika
igen erre már én is rájöttem, hogy teljesen más, ha valaki más mesél el valamit, meg ha azt a saját bőrén tapasztalja az ember. nekem anno rencsike mesélt csomó mindenről és nem is tudtam átérezni addig amig velem nem történt meg .
tarts ki, gyorsan el fog tellni az idő, meglátod.
moncsika
Képzeld én irtam rosszul a kiskönyvet, javitsd ki a sajátodat, mert apánk ma szólt, hogy mi az a sok "luk" ahova nem irtam semmit, hát mondom én 20-ig számolom , aztán aznap már nem számolom többet, de nem igy kell, hanem úgy, hogy minden időszakban kell számolni csak 20 felett már nem kell.
De nem volt mérges miatta, csak fogta a fejét
Majd irok privit a magnéziumról(holnap)
libus
köszi, mostanában mindenki megdicsér(még apánk is megdicsért, persze csak a hátam mögött a férjemnek
)
bodzika
nem olvastam már amit irtál, ma hivtalak 2x csak nem értelek el, de nem baj, majd legközelebb összehozzuk, oké?
Magunkról:
Előszőr is a csajokkal minden okés, apánk szavaival élve "baromi nagyok"
, ez annyit jelent, hogy az egyik baba(akit eddig erősebbnek, erőszakosabbnak hittem) kb. 2400 gramm. a másik akit szolidabbnak hittem az 2600-2700 körül van, szóval szuper, iker babákhoz képest, akkora a súlyuk, mintha egykék lennének.!
Amelyik többet ficánkol az a kisebb, azt mondta apánk annak több helye van, azért olyan virgonc, de az a lényeg, hogy már nem kell se injekció, se inkubátor, se lélegeztető, ha megszületnének, habár mindennyian bizunk benne(még apánkon is úgy láttam, hogy ő is arra készül), hogy 18-ig nyugton maradnak és akkor inditja meg a szülést. Pénteken kell majd rácsörögnöm, hány órára sikerült lefoglalni a műtőt, úgyhogy pontosan fogok tudni előre mindent+!
17-én kell csak befeküdnöm (bizom benne, hogy nem lesz semmi és kihúzom addig)
Csinált uh--t is apánk, nagyon szépek a gyerekek, mindkettő lefelé "be van fordulva", miközben csinálta az uh-t kinyomták magukat itt-ott mindig elmondta, hogy ez a feneke, ez a feje, stb úgyhogy tök jó, igy,hogy be tudom azonositani, hogy vannak belülről.
Az egyik csajszikámnak még a punciját is láttuk, olyan édi volt szét tárt lábakkal
, na mondom ez leutánozta anyucit, ahogy az előbb a méhszáj vizsgálatnál csinált.
Nagyokat pislogott , olyan cukika, kis pisze orra van.
Viszont az én nagy orromat rögtön megszólta apánk (2 kilót hiztam 16 nap alatt), ami nem zsirban hizás, hanem az orromból következtetve, mondták ,hogy vizesedem, meg a lábam is megnézte apánk és kb 25x elmondta, hogy napi 5(!!!) szelet húst egyek! Hát basszus, kivagyok a hústól, pedig eddig is ettem a húst , na jó max 2 szeletet birtam egy nap, és nem eszem sót se, de most a köv. két hétben még jobban oda kell figyelnem a húsra. Azt mondja apánk, ehetek bármit(tejterméket, pékárút, zöldséget, gyümölcsöt) semmi nem számit, csak a húsból tudnak izmot és húst épiteni a babák.
Ennek ellenére ma ettem egy fagyit a mcdociba.
, de ettem vacsira 3 szelet csirkemellet is.