Új privát üzeneted érkezett!

Aktuális táblázat:
Kép

Moti, majd el felejtettem vigyázz magatokra.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Néhány kép a nagy hóban :lol:

Apával:
Kép

Anyával (én vagyok mögötte :lol: )
Kép

Szép napot!

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


danyu, sok szeretettel gratulálok :))))
Vendég
 

 
 

Sucer!
A legjobb helyre mész! Tudod már, hogy melyik dokihoz? Talán Gasztonyit emlegetted? Nem egy bőbeszédű fickó, de kérdezz bátran, mert nagyon készséges, és szívesen válaszol.
Akkor ma meg is lesz az eredmény. Drukkolok!!! Gyere az eredménnyel. Ott majd dvd-t is kapsz, és biztos jól is fognak érni. Ha alszik a baba, addig "bökdösik", amíg felébred!

Annamari!
Merre vagy? Ennyire jól sikerült az a káposztástészta :?: Esetleg azóta is öklendezel? :lol: :lol: Nekem hol van émelygésem, hol nincs. Reggel abszolút semmi, de egyik terhességemnél sem reggel émelyegtem, hanem kora délelőtt kezdődött. Most is valami ilyensmi, de még mindig nagyon enyhe. Erősödhetne már, és végre a cicijeim is akcióba léphetnének, mondjuk el kezdhetnének feszesedni, nőni, mert eddig semmi változás cici téren.

Kri!
Köszi a táblát! Nagyon szép! Hamarosan magadat is be kell írnod :wink: Képek aranyosak, jót szánkóztatok :) 15 hónap, 15 fog. Ez is stimmel :lol: Szilárd nagyon komótosan növesztgette. Zsombi picinek is ilyen könnyen elaludt? Szilád ordítani kezdett, ha megérezte magán, hogy álmos, de ezt már két hónapos korában elkezdte, és jó sokáig művelte. Igaz, mostanság kibillent, mert annyi felé altattuk, és mindig valaki más. De kezd visszarázódni. Viszont pár napja minden éjjel felébred. Ma például 2 órakor, hogy kéri a tejét (amit 6 után szokott megkapni, és még utána szundizik egy órácskát). Ment a hiszti, hogy neki a tej kell. Ilyenkor keményebben rá kell szólnom, aztán kiegyeztünk egy kis vízben. Pedig melege sem lehet, mert max 19 fok van a szobájában. Jó lenne, ha nem három éves korába jönne rá az éjszakai ébredés, amikor jön a tesó :evil: :evil:

Többiek??

MManya!
Nagyon régen jártál erre? Mi újság?

Lillanyuci?

Linus?

Másik Szilvia??

Pimpa?

Danyuról annyit tudok, hogy nagyon gyors szülése volt, és természetes úton szült. Majd ma írok neki, hogy mikor engedik ki.
Vendég
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok, de úgy érzem magamat, mintha úthenger ment volna át rajtam. :roll: :roll: :roll: Álmos vagyok :!: :!: :!:

Reggel a kishercegnő negyed 6-kor ébresztett. Szerintem hallotta, hogy apa a konyhában van, s a villany is égett, így felébredt. Apa behozta, s már bújt is hozzám. Aztán egyszer csak, anya kapcsold be a tv-t, mondom aludj, még korán van. 5 perc múlva, anya szomjas vagyok. Adtam neki inni. 5 perc múlva, anya pisilni kell. Volt rajta pelus, s még sem abba pisilt, így apát kizavartuk a wc-ről, s nyugodtan pisilt. Visszafekszünk, anya kapcsold be a tv-t, na akkor már bekapcsoltam pedig fél 6 múlott. Mondom neki, akkor nézd, anya alszik. Fél 7-kor, anya ma még nem is ittam kakaót. Kelj fel, s csinálj nekem. szépen megcsináltam, megitta, de már nem aludtam vissza, 7-kor amúgy is kelünk.
Mondtam Leventének délután okosan játszik, míg anya meg Réka alszik. :lol: :lol: :lol:

Amúgy nem szokott leesni az ágyról.Talán egyszer volt lent a földön, mikor először aludt a heverőn, pedig 16 hós kora óta heverőn alszik. Éjjel néha átszokott jönni.

Kri!
Hát de irigyelem azt a sók hót. Itt nálunk már szinte nincs semmi. Nagyon édes Zsombi, látszik, hogy élvezi a havat, szánkózást.

Sucer!
Én is kicsit meglepődnék, ha 20-an vennének körül, mikor uh-oznak. Hüvelyi volt ugye? Én mikor még 3-4 éve voltam dokinál, akkor kezdett egy fiatal doki, de az még el is fordult, mikor a dokim vizsgált, de az utcán mindig köszönt. Nem is gondoltam, hogy így emlékszik rám? :lol: :lol: :lol:

Beze!
Én is szorítok, hogy ne jöjjön meg. Kép Kép Kép

Angie!
A káposztás tésztából nem ettem, majd ma. Tegnap én a vasárnapi maradékát ettem. Egyre többször van hányingerem.

Linus!
Hogy vagytok? Tuli jó kislány? Kristóf is megbarátkozott a tesókával?

Évi is nagyon eltűnt, lehet, hogy sikerült a bölcsi Lillusnak. :idea: :idea:


Tegnapra voltam kiírva. Egész jó viseltem. Szerintem én már túl léptem, hogy ilyen "csúnya" vége lett. Csak előre kell nézni, most már csak erre a babóra koncentrálok, hogy vele minden rendben legyen.

Angie!
Én is eljátszottam az ikrek gondolattal. :D :D Mi lenne, egyszerre hárman lennék ikrekkel terhesek. :lol: :lol: :lol: Még neked is osztódhat!!!!!!

Azt ti hallottátok, ha a nyaki redő 2 alatt van, kislány lesz, ha fölötte fiú? Eddig nekem nem volt ilyen vizsgálatom, a két gyereknél nem volt, a másik kettőnél meg csak időpontom volt, már nem értem oda.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Szilvi!
Szerintem is menj el dokihoz, inkább menj feleslegesen, minthogy valami baj legyen. Legalább te is megnyugszol, hogy minden rendben van.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Akkor ilyen alapon Szilárdnak lánynak kellene lennie, mert 1,8 volt. Sőt, az öcséméknél 2,8, és lányuk lesz :lol: Kérdezted, hogy hogy van a sógornőm (lehet, hogy válaszoltam is :oops: akkor bocsi). Jobban van, hétvégén hazaengedték. Az AFP-je jó lett, így nem fognak amniocentézist csinálni. Még simán visszaeshet abba rossz állapotba, de egyelőre tartja magát.
Irigyeled a havat :roll:
Akkor én is küldök neked egy kevesen a mi hétvégi hóhelyzetünkről. Ez szombaton volt, és vasárnap erre még ráhullt egy ugyanilyen mennyiség :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Angie!
Azta, mennyi hó!!!! Ennyi nálunk egész télen nem esett. Elhiszem, hogy Szilárd élvezte. Én is belefeküdtem volna. :lol: :lol: :lol:
Nálunk január 22-én esett, de csak ennyi.
Kép Kép Kép

decemberben ekkora volt.
Kép Kép Kép

Most meg mondom pár helyen látni a havat.

Mennem kell Leventéért oviba, aztán ebéd után szieszta, majd 4-kor megyünk angolra.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


sziasztok LÁnyok,

köszi az aggódást, szerencsére minden ok, tegnap megnyugodtunk.olyan rendes a dokinő, mikor készültünk a vizsgálatra, ahogy rám terítette az uh-hoz a papírt, megsimizte a hasamat és mondta, hogy ne izguljak.hála Istennek sem Sebinek, sem nekem lett bajom az ütközéstől.ezek szerint elfelejtettem írni, vasárnap teregettem, és elfelejtettem, hogy mekkora már ahasam és beleütköztem a kilincsbe a köldökömnél.és aggasztott, mert napról napra jobban fájt a helye.persze mára már sokkal jobb.a dokinő szerint még kb. 4 hetem van.az már olyan kevés. :D
azért összepakoltam a 7végén.
Angie, teszek fel majd mindjárt fotókat, csak szerettem volna megkérdezni, hogy valaki nem zavar-e, hogy látszik rajta a hasam.mármint bugyi van rajtam, meg ing, csak nem ruhán keresztül van a pocim, és ha esetleg tényleg zavar valakit, akkor elküldöm priviben.ha lehet egyáltalán úgy képet csatolni. :D
műteremben volt a fotózás egyébként, a margit krt-on.gondolom, a házhozjövetelt is meg lehet oldani, csak ugyebár úgy nehezebb az előnyösebb fényeket kialakítani.
én is pont azért csináltattam a képeket, mert mi is utálunk fotózkodni és sosem készülnek rendes képek itthon, illetve egyáltalán nem készülnek, és szerettem volna pár pocakos képet nosztalgiázni. :D majd a gyerkőcökről is fogok csináltatni szerintem nyáron pár képet.

KépKépKépKép
moti
 
 


Szilvia,
a folyás miatt elhiszem, hogy izgulsz, de egy barátnpmnek végig rzsaszín folyása volt, állandóan rohangáltak az ügyeletre és hála Istennek makkegészséges kisfia született!!csak azért írtam, hogy bátorítsalak!!!!persze azért dokihoz én is elmennék.ijedősek vagyunk mi is.
hihetetlen, hogy már Danyu is meg Lina is babázik!
jók a havas képek!nálunk is kb. 50 centi van, Boldit félig ellepi. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Szisztok!
Nem tudtam mindent elolvasni de Danyunak és Anginak gratulálok.
Nagyon jók a havas képek.Én lánykám is szeret kinn lenni de nem a szánkón nem fogjátok elhinni:felrakatta az apjával meg a nagyapjával a hintát az egyik fára(kinti hinta bent nem tudjuk feltenni).De nem tudom hogy hogy jutott eszébe h nyáron ott hintázott. :shock: Ugyhogy amíg a többi gyerek csúszkál meg szánkózik az enyém hintázik. :)
Vendég
 


Képzeljétek Zsombi kihányta az ebédjét, és már kétszer hasmenése is volt.
Nagyon aggódom.
Szerencsére inni iszik, és eddig az benne maradt. Most alszik.
Ha felébred és ez lesz, doki.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri!
Mindenképpen doki, ha alul felül jön. Drukkolok, hogy ne legyen komolyabb baj!!!

Moti!
Örülök, hogy mindenrendben. Jól tetted, hogy bepakoltál.
Tőlem jöhetnek azok a képek, de ha mást zavar, priviben is lehet küldeni ugyanúgy, mint ide. Árát megírod? Priviben is akár.

Gitka!
Szilárd is képes olyanokra emlékezni, hogy csak ledöbbenek. Hihetetlen a kis memóriájuk :) Meg amiket össze tudnak kombinálni, csúcs! Ez a "méteres hóban hintázni akad kedvem" nagyon tipikus. Szilárd a fűnyíróját szedte elő, és nyírta a havat :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


:lol: :lol: :lol: Akkor nincs miért aggódnom?!
Vendég
 


Annamari!
Azért jutott hó nektek is! Én inkább már a napot meg a bimbózó növényeimet nézegetném a sziklakertünkben. Egyébként azon a képen, ahol messze van Szilárd és apa, látszik, hogy két oldalon van valami dombocska. Hát ott van a sziklakertünk, végig befele a kocsibeálló mellett, mindkég oldalon kb 8-8 méter hosszúságban. Ott elvileg tavasszal tele lesz virágokkal. Már úgy várom!!!! Havat átküldöm nektek, oksi?
Vendég
 


Itt is végeznék egy közvélemény-kutatást:segítsetek légyszi
Kaptam egy állásajánlatot egy nagy bank biztosítójától.Vidéken lehetnék területi képviselő egész jó pénzért.De a válság miatt meg a bankok szigorításai miatt nem tudom mennyire lennék sikeres.Ráadásul a vállalkozói igazolványt is ki kéne váltanom amihez nem értek(milyen kötelezettségeim lesznek).Ez mellet máshol is dolgozhatok?Mondjuk alkalmazottként?
Ti mit gondoltok elvállaljam?A tanulást is fizetnék.De ha nem sikerül a biztosítás biznisz lehet sokat buknék.Adjatok tanácsot légyszi!HELP :?:
Vendég
 


Sikerült kipihennem magamat. :lol: :lol: :lol:

Moti!
Azért óvatosan, sose gondolná az ember, hogy ilyen nagy a hasa, csak már mikor mindenbe bele akad.
Hamarosan már neked is gratulálhatunk.

Kri!
Most, hogy van Zsombi? Lehet, hogy nem esett jól a kis pocakjának az ebéd? Láza nem volt neki? Jobbulást!!!!

Gitka!
Jó fej lányod van, télen hintázni? Nekem nagyon nem jönne be ilyen állásajánlat, de ez az én véleményem. Lehet, hogy szépen kecsegtetnek mindennel, szép fizetés, fizetik a tanulást, próba idő, de mikor egyedül maradsz, s kapsz olyan tervet, hogy képtelenség teljesíteni, hát nem tudom. Bár nem tudom, hogy ez a területi képviselő igazából mit is csinál, te lennél aki jön a dolgozókhoz, s leordítja a fejüket, mert nincs terv?
Én ilyenbe nem mennék bele. De mondom ez az én véleményem..
Elmondták, hogy konkrétan mi is lenne a feladatod?????

Angie!
Akkor te is 16-án mész dokihoz?
Majd tehetsz fel képet a sziklakertedről, biztos csuda szép. Szilárd nem szokott ott virágot szedni? Én is bírnám, ha már tavaszodna...
Mire ideérne a hó, elolvadna, vizet nem kérek. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk olyan 2-3 fok van, nincs nagyon hideg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmarya 2010.02.03 15:42-kor.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Gitka!
Nehéz az ilyenben tanácsot adni. Én annyit tudok, hogy én is ilyen téren bátortalan vagyok, de nagyon sokan belevágnak és bejön. Magadon kell érezned, hogy képes vagy-e rá, ha meg igen, akkor légy bátor. Ha rendelkezel értékesítési vénával, akkor válság ide vagy oda, mindent el tudsz adni. A férjem is értékesítő, és ő mindenkire mindent rábeszél. T-Pontban dolgozott egy darabig, és ott porszívóárúsnak hívták, mert valaki bement egy sima számlabefizetésre, és két nagy szatyorral ment ki az üzletből. Én ilyenre nem lennék képes, mert ha valaki valamit nem akar, akkor én ott le is zárom az ügyet. Nem tudom meggyőzni, hogy az neki mégis jó.
Bocsika, de tényleg nem tudok így tanácsot adni, hogy nem ismerlek személyesen :oops: :oops: Párod mit szól? Támogatná, hogy belemenj?

További szép délutánt mindenkinek! Ma nagyon gyér volt erre a forgalom!

Szilvi!
Mi a helyzet? Voltál dokinál?
Vendég
 


Én ilyen helyen szeretnék dolgozni, ahol ilyen a munkaidőm :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Gitka,

ezt az állást most ebben a helyzetben szerintem én sem vállalnám.persze ne tántorítson el Téged. :D
Angie, mindjárt küldök akkor privit, nem terhelem itt a népet a képekkel. az ára nem titok, 30 ezer forint volt, ebben benne van a terem bérlete, plusz az utómunka, és egy 2 órás fotózás.csak ajánlani tudom, én úgy örülök, hogy megcsináltattam.mármint nem magam miatt, hanem olyan szép állapot ez a pocakosság és olyan jó lesz viszontlátni. :D bár azért remélem, legalább még egyszer átélhetem majd. :D

Kri, nálunk is volt egyszer ilyen tavaly, de csak egy délután tartott.amíg iszik, nincs gond!adj neki rostos leveket, ha hajlandó fogyasztani!meg elvileg jó a normaflore ampulla, de Boldi egyáltalán nem hajlandó meginni.ebben sajnos rám ütött, én még a calcium sandozt is kihányom.csak megérztem a szagát, és már jön is. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Hali :)

Angie Még nem voltam, ha megyek, s azt hiszem,hogy rábeszéltetek, s magam is úgy gondolom, akkor csak szombaton tudok menni...még elötte felhívom a dokit..Ő csak szombatonként rendel itt délen, s így sem tudom, hogy mit mondok hova megyek, mert Anyu és Kiki még nem tudnak semmit :roll: Egyébként én elég jól viselem az utro, kicsi szédülés, de abszolút elviselhető.....színes folyás a sárga és a barna között van. Egyik pillanatban nagyon bízom másik pillanatban már feladom :oops: Tudom,hogy tök hülye vagyok :oops:

Annamari Kellemes reggeled volt, de lényeg, hogy már ki vagy pihenve,s kezdődhet a második félidő :wink: A munkarend tuti jó!!!

Gitka Ha értesz ahhoz, amire felkértek, akkor vállald el! Gondolom nem azért kértek Téged egy vezetői pozícióra, mert még soha nem találkoztatok, s nem tudják, hogy mire vagy képes!?
Szerintem is a család véleményét kérd ki, ők jobban ismernek, s a várható időbeosztásod is őket érinti.

Értékesítés: Angie, akkor mi ebben is egyet "húztunk" , az én párom is eladja a sivatagban a homokot is :wink: Ő mindig azt mondja, hogy ő fixért nem tudna dolgozni, mert az nem motíválná :roll:

Havazós képek nagyon jók, látszik, hogy élvezik a gyerkőcök!! Na ebből mi kimaradunk 8)

Beze Kilökődés Alexa elött volt? Bocsi, ha már írtad, de agyam(helye) igen kihagyósan műkszik néha :oops:

Moti Háááát a négy hét az a minimum, gondolom én!! Vigyázz magatokra, s örülök, hogy minden ok veletek!! HOl fog aludni Sebi?? Boldival egy szobában?? Ruhácskák előkotorva, kismosva??

Tényleg, Danyuval mi történt, hogy ilyen korán jött Boróka?? Ő számított rá, vajon???

Kri Remélem,hogy Zsombi jobban lett, de szerintem mindenképpen mutizd meg dokinak!!
Irtam privit, adatokkal!

Megyek megnézem mi a helyzet velem :roll: félek wc-re menni.....
Tényleg Szilvi17 mi van veletek?? Te is mindjárt szülsz!!Mesélj!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Köszi a segítséget és a véleményeket.A párom támogat de most megyünk ki a gödörből és ha ez nem sikerül az nagy gáz.Egy otthon erre a célra kialakított helységben kellene biztosításokat kötni(K&H) aztán később hitelekkel is foglalkozhatnék.Egy ismerőstől venném át az ő állományát mert nyugdíjba megy.De kérdem miért most megy (65éves).Most áll az ingatlanpiac a kötelezőkötés már lement.Az én kevéske ismerősöm a számláit is alig tudja fizetni nemhogy egy biztosítást.
Ugyanakkor jó a pénz+jutalék van és ha teherbe esek végig tudok dolgozni.(most gyárban melózok ott nem lehet).De ha nem megy a vállalkozói jutalékokat akkor is ki kell fizetni.Bár az is igaz mire beletanulok helyreállhat valamennyire a gazdaság.Nem tudom mi legyen.
Nmarya ez nekem is megy :D
Vendég
 


Szilvia,
amíg nem piros a folyás, addig nincs gond!a barnás sárgás szerintem okés.persze nem vagyok orvos.
kis ruhácskákat 7végén kimostam, kivasaltam.olyan pindurik. :D egy gyerekszobánk van csak, úgyhogy mindenképpen ott fog aludni Sebi, ha bírják, ha nem. :D de szerintem nem lesz ezzel gond.már várom. :D
szerintem Danyunál genetikailag kódolva volt, hogy korábban jött Boró, mert úgy emlékszem, Gabus is legalább 1 hónappal előbb jött!

Angie, küldtem 2 képet priviben.

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti - Én is kérek szépen privit, engem is érdekel, talán hazajutok nyáron, s én is szeretnék egyszer jó profi képeket!!
Egyébként ha Téged nem zavar, szerintem ide is feltheted, csupasz kismamapocit mindannyian szívesen nézegetünk:wink:

...na Gitka, ahogy nézem tőlünk nem lettél okosabb!! :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!

Moti, én szívesen megnézném a képeket, engem nem zavarna, de ha gondolod, és nem probléma, elküldhetnéd priviben. Köszönöm előre is!
Örülök, hogy minden rendben!

Szilvi, nem feladni, a picike nagyon jól van, szépen növekszik!!!
Igen, Lexi előtt volt min3 vetélésem, az első spontán sikerült, a másik kettő inszemmel.

Lányok, csúcs képeket tettelek fel, nagyon tetszenek!!! :D

Gitka, én se tudok tanácsot adni, te érzed, hogy menne-ez neked, vagy sem.

Annamari, ez a munkarend nekem is megfelelne! :D

Angie, Annamari, nagyon édesek vagytok, köszönöm, ma már barnázok, holnap megjön, ez van. De szopi után kismama leszek! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


a fotós srác felvilágosított, hogy ezen a linken megnézhetőek a képek:
http://www.elevenphoto.hu/blog/jtimea/

úgyhogy akit érdekel, itt nézegethet és meríthet ötleteket. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti :lol: Te GYÖNYÖRŰ VAGY!! De tényleg!!! még mindig ámulok. s bámulok!! nagyon jók a képek!!! Pocid nem is olyan nagy!
(annyira másnak képzeltelek :-))

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szilvia,

köszönöm a dícséretet, nagyon aranyos vagy!de tényleg nagyon ügyes a Laci, a fotós!a barátunk esküvőjén is annyira jó képeket készített, csak ajánlani tudom. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti!
Ez tényleg Te vagy????? Én is totál másképp képzeltelek el. Annyira, de annyira, húúúúúúúúú nem is tudom, lehet ilyet mondani, hogy SZÉP VAGY??? Modell vagy???? Nagyon jó ezek a képek!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Szilvi azért segített a véleményetek azért is kérdeztem.Asszem ekkora kockázatot nem vállalhatok.
moti jók a képek.Én nem vállalnám mert az elsőnél se volt most meg már nagyon csíkos vagyok.Meg nem is nézek ki jól. :oops: De te csini vagy. :wink:
Vendég
 


tényleg én vagyok. :D
Lina igazolhatja, őt ismerem személyesen is. :D
egyébként csak a csíkokat el lehet tüntetni szerintem utólag!gondolom én.
modellkedéssel nem foglalkoztam, mert nem vonzott sosem :D nem az én világom.ez is csoda, hogy bevállaltam.de csak azért, mert jófej volt a fotós és ügyes. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Nagyon szép vagy Moti, a képek egyszerűen szuperek! Köszönöm, hogy küldtél belőlük!
Ha már várom a kistesót, én is keresek fotóst, kedvet kaptam. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


moti, gyönyörűek ezek a képek, vagyis Te :) Nagyon szépek!
Vendég
 


Moti, nagyon szuperek lettek a képek. Priviben a fotós elérhetőségét elkérhetem? Kedvet csináltál nekem is, ha lesz majd mit/kit fotózni felkeresném.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Panndi,
végül számomra nem derült ki, mert totál szita az agyam, a Te gyönyörűséges lányaid vannak a kismamában?mert még nem vettem meg, de ha ők vannak benne, akkor megveszem! :D valaki mintha ezt írta volna, úgy emlékszem.

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti!
Már este sikerült megnézni a priviket a mobilomon, de írni már nem tudtam. És most itt látom a linken az összes képet. HÁT!! Tényleg nagyon jó képeket csinált, és én magamról tudom, hogy mennyire béna tudok lenni, ha fotóznak, nem tudok normál pozíciót felvenni, de te ezeken annyira szuperül beálltál, mint a modellek. Ebben is a fotós srác irányított, hogy milyen testtartást vegyél fel? Mert én magamtól nem tudnék így beállni :roll: Én sem így képzeltelek el, bár a korodat nem tudom, de nagyon kis fiatal, csinos anyuka vagy. A pocid szerintem sem nagy, de nagyon szép hegyes, csinos fiús pocakocska. Előzőnél is ilyenvolt? Szerintem nagyjából ennyiért fotóznak. A sminked te csináltad? Gondolom, a saját cuccaidban vagy.
Tényleg Panndi kislányai vannak a Kismamában. A gyerekszáj rovatba vannak benne :)

Kri!
Hogy van Zsombi? Javult a helyzet?

Szilvi!
Teljesen megértelek ezzel a hangulat-ingadozással. Én is nagyon le tudok ereszteni, és ez akkor van, amikor semmi tünetem (elég gyakran van ilyen). Idegesít, hogy nem feszülnek a melleim, ugyanolyan kis puhák, mint voltak. MIÉRT? Nem kellene a hormonoknak már dolgozniuk ott is? Na, ezt totál betesz nekem, és szétaggódom a fejemet. Nem tudom, hogy fogom kibírni feb 16-ig. Lehet, hogy elmegyek jövő héten a korházba egy ultrahangra az ügyeletre, mert nem akarok becsavarodni. Még nem tudják a pocakosságot a családban, a fiad sem? :roll: Én anyunak elmondtam, férjem meg az anyjának. Mondjuk, anyu úgyis rákérdezett volna, hogy megjött-e, és én nem tudok neki hazudni.

Annamari!
Tényleg jó lenne egy ilyen munkarend, de mondjuk az én esetemben már 2 órakor véget is érhetne :lol: :lol: Én 15-én megyek dokihoz, rosszul írtam be a vonalzóhoz. Dokim hétfőnként rendel a magánban, és jövő héten továbbképzésen van, így nem tudott fogadni. Te hogy bírod? Mondjuk, ha neked már van rendesen hányingered, akkor az bíztató. Nekem az is nagyon enyhe és nagyon ritka. Neked sem feszesedtek egy kicsit sem a melleid?

Beze!
Hogy tervezed az elválasztást? Már dolgoztok rajta? Vagy vársz márciusig (talán ezt írtad)?

Gitka!
Drukkolok, hogy a legjobb döntést sikerüljön meghoznotok!

Én holnapra kivettem egy nap szabit. Idéntől egy nappal több jár, ezt hét elején tudtam meg, és erre felbuzdulva ki is veszem azt a napot :) Kicsit pakolászok otthon, takarítgatok, mosok, és pihenek is :) (ja, meg biztos jártatom majd az agyam, hogy miért nincs tünetem :oops: :oops: :oops: )
Vendég
 


Danyuci tegnap írt sms-t, hogy nagyon sokat fej, minden rendben, és lehet, hogy ma haza is engedik.

Szilvi!
Danyu tudta, hogy hamarabb fog érkezni a hercegnő, már a doki is jelezte neki, így nem érte váratlanul a dolog. Egyébként Gabója is hamarabb jött. Mivel nekem is hamarabb jött Szilárd, én is számíthatok a korábbi szülésre (ami ha nem nagyon korai, akkor nem is bánok :) )
Vendég
 


Sziasztok!

Angie, egyszerűen elveszem, ahogy a többit is. Először a reggelit, mondjuk szerintem azzal nem lesz gond, aztán március 25-én utoljára kap este.
Megjött, de nem csüggedek, leszek én még idén kismama! :D

Szilárd mennyivel jött hamarabb?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Akkor hajrá március-április!!!
Sziszkóm kerek 35 hétre született :) 2700 g, 48 cm paraméterekkel :)
Vendég
 


Beze :D
Összejön a 2010-es kistesó Nektek is, tuti! :wink:

Angie :D
Jajj! Ne is mondd, annyira nehéz!! tünetem nekem sincs, barnázgatás maradt...betéten szinte semmi, de minden alkalommal látom a wc papíron, mert direkt úgy törlöm magam :oops: nekem már egy pár napja kezdődött valami a cicimben, mostanra már az sincs.....én nagyon el vagyok keseredve, s persze párhuzamosan próbálom magamban tartani a lelket. Annyira fura vagyok, hogy még a páromnak sem mondtam, hogy barnázom, s hogy ne nagyon élje bele magát semmibe, mert nincs erőm ezt KIMONDANI :cry: Ma du. csinálok +1 tesztet (direkt du. hogy ha az is erős, akkor talán elmondom ma anyunak is, mert így annyira nehéz...pont ma gondoltam rá, erre te ma reggel írtad :wink: húúúúúúúúú...össze-vissza írok, a gondolataim is pont ilyenek...most megyek is, illetve maradok a gép elött, van itt egy kis dolgom...még bizti benézek!!

Még annyi, hogy nagyon megértelek, s hidd el nagyon szurkolok, hogy rendben legyen Veletek (is) minden!!!

Szép napot MIndenkinek!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szilvia!
Úgy látom nagyon egymásra találtunk :oops: :oops: Azt hiszem, stratégiát kell váltanunk, mert ez így nem jó egyikünknek sem. Minden rendben lesz, cicifeszülés is jön majd, ha akar!!! Én azért is mondtam el anyunak (azon kívül, hogy úgyis rákérdezett volna), mert ha ez sem jönne össze, azt is elmondanám úgy is. Mi az ilyeneket megbeszéljük. Akkor meg mindegy, hogy most mondom-e meg, vagy akkor, ha már baj van.
Egyébként én is barnázgattam az előzőnél, nekem még a bugyimra is került, és elég hosszasan, 6 hétig. Hematoma meg a rossz helyen tapadás csinálta. A hematóma egyik uh-tól a másikig eltűnt. Én úgy gondolom, ez önmagában még semmit nem jelent nálad. Én a helyedben tutira elmondanám anyukámnak, és mennék utána dokihoz. Ha pontosan belőtted a pé-t, akkor akár már szívhang is lehet. Én is azon gondolkozom, hogy jövő héten elmegyek Vácra az ügyeletre (mert állítólag csak ott csinálják meg, ahová körzetileg tartozom).
NA! NYUGI! NEM LESZ SEMMI BAJ, HAMAROSAN VEHETJÜK ELŐ A KISMAMA RUHÁINKAT :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Jó sokat írtatok! Elég nehéz visszaolvasni… próbálkozom…..
A nagy betűkön és a képeken túl vagyok.

Velem sok jó nem történt, az inzulin szintem rosszabb, ultrahangon a doki nem látott peteérést, bár hétfőn még lesz egy progeszteron vérvétel. Valószínűleg nem használt a Closty.

Minden kicsi és nagy betegnek jobbulást kívánok!

Isten hozta Boróka babát!

Jó lenne az „itteni” munkarend, lenne időm olvasgatni és írogatni.

Angie! Gergő is 35 hétre született.

Egy kép a 2 méteres hóemberről.

Kép
franci
 
 


Sziasztok!
Jó volt a sok történést visszaolvasni.
BORÓKA üdv.a nagyvilágban!!!Remélem Danyu elmeséli, hogy an zajlott a szülés, engem nagyon érdekel, mivel én még mindig nagyon tartok a szüléstől.
Moti! tényleg nagyon szép vagy!!! egyszerűen gyönyörű. Én is szeretném majd elkérni a fotós elérhrtőségét, lehet, hogy ha majd nagy pocim lesz megint, akkor megörökíttettem.
Szilvia!
Tudom, hogy nehéz, de akkor is pozitívan KELL gondolkodnod, és ez nem elég el is kell képzelni, hogy minden OK-és, azt is hogy milyen lehet, ilyen legyen és csak jót és szépet. Én hiszek benne hogy sikerülmi fog!!!!!!!!!
Nagyon jók a havas fotók. Mi mégmindig lábadozunk, de a nehezén már túl vagyunk. tegnap óta nincs hányás. Nagyon megviselt, lassan1 hete ki sem mozdultam itthonról. Én most úgy érzem lassan begolyózom. De holnap indulunk haza Szlovákiába és ott leszünk 1 hétig. Remélem feltöltődünk.
Beze!
Mi is próbálunk leszokni, csak Gyurika szinte cici függő, amikor szopizik egy másik dimenzióba kerül. :lol: És jó érzés...
Én is úgy gondolom, hogy előbb a reggelit kellene abbahagyni.
Kri! jobban vagytok?

Kép
Kép
maryka
 
 


Szilvia!
Ti merre vagytok délen? Valahogy erről lemardtam.

Kép
Kép
maryka
 
 


Nekem a védőnőm (nagyon bölcs és tapasztalt) azt mondta, hogy az estivel kell kezdeni, mert attól válnak meg a legnehezebben, viszont még azért nappal vagy reggel csak megkaphatja. Ha az esti kimaradt, a többit állítólag könnyebb lesz. Személyes tapasztalatom nincs, mert Szilárd egyik nap egyszerűen csak nem kapta, és kész (1 évesen). Mondjuk, én utána pótoltam tápszerrel reggel és este, mert nem akartam, hogy teljesen leszokjon a tejről, és később ne igya meg. Viszont a rendes tejet még nem mertem rögtön adni, így fokozatosan áttértünk a házi tehéntejre. Ma is issza minden reggel és este a cumisüvegből. Azt viszont nem tudom elvenni tőle, mert pohárból nem szereti a tejet (a kakaót is csak-csak), viszont fontosnak tartom a mindennapi tejbevitelt még ebben a korban (ráadásul házi tejet kap, amiben van egy csomó jó vitamin is). Nem is volt beteg még a télen, pedig közösségbe jár :)
Vendég
 


köszi Angie!Az ember talán ösztönösen is próbáljí a könnyebb utat választani, bár ez nem mindig jó. én is fontosnak tartom a tejbevitelt.szerencsétek van, hogy hozzájuttok házi tejhez :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Angie :D
Köszike!!! Szombaton megyek dokihoz, beszéltem vele, fél 9-re vagy du. 1-re mondta, hogy menjek....szerinted mikor megyek???? :wink:

Maryka :D
Köszike Neked is! Tenerife déli részén lakunk, nem nagy sziget, északon van a főváros, Santa Cruz s két nagyobb város Puerto de la Cruz s La Laguna, s mi Playa de las Americasban lakunk...a doki német, nagyon jó fej, már 6 éve hozzá járok...
Most mennem kell, hív a főnök :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szilvi! Fantasztikus helyen laktok!!!!!!!! Egy kis meleget küldhetnél. Jó ez a sok hó, de én már egy kicsit unom a csizmát és a vastag kabátot.
Hogy kerültetek ki?
franci
 
 


Lányok, köszi mindenkinek!!! :D

Szilvi, Playa de las Americasban voltunk nászúton! :D Életem legszebb 2 hetét töltöttük ott, terveink szerint 5 év múlva visszamegyünk a gyerekeknek is megmutatni.
Dokihoz szerintem fél 9-re menj, én akkor mennék!

A pozitív gondolkodás pedig igenis nagyon fontos. Angie, Szilvi: mindennap többször mondogatni, hogy nem lesz semmi baj, mert nem lehet, minden rendben van! Én végig ezt mondogattam Lexivel, és teljesen egészséges, betegek se voltunk eddig. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

moti, igen, az én lányaim vannak a Kismamában a Gyerekszáj rovatban :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?