Gabi, erről a két éves korukban való magasság megduplázásáról én is hallottam. Elég furi lesz majd, hogy lesz egy több mint 180cm magas lánykám, mert Vera bizony több mint 90cm volt már két évesen!
Fürdéshez nekem ébrednek a srácok. Úgy 6 körül megbolondulnak, és tényleg csak a fürdés nyugtatja le őket. Volt akikre furán néztem, hogy miért fürdetnek ilyen korán, de 4 gyereket csak így tudok emberi időben rendezni még segítséggel is!
Én is sokat gondolkoztam már azon, hogy vajon látszik e rajtam, hogy
anyuka vagyok. Bár szerintem nekem anyukás fejem van, és az alkatom is épp olyasmi, főleg mostanság. De néha még olyan fura, hogy szinte fel se fogom, hogy négy gyermekem van
Baba-mama tali??? Valaki szervez valamit valahol??? Erről én lemaradtam
Tényleg, mi ma vagyunk 7 hetesek
De nem tudom mennyit híztunk, mert most nem jött védőnő. Új lesz, azaz tán már van is a héten, de még nem jelentkezett. Kiváncsi vagyok hogy felhív e, vagy csak majd a 2hós oltásnál találkozunk. Bár terveztem, hogy kihívom a dokit házhoz, mert nincs kedvem két apróval rohangálni.
Képzeljétek, adok némi kamilla-édeskömény teát a srácoknak, hogy jobban tudjanak kakilni. No ne ivást képzeljetek el. Kimostam egy infacolos szipkát és minden reggel lefőzök egy adagot, amiből naponta 1-2 alkalommal adok kb 4 szipkányit. Annyit hajlandóak egy huzamra lenyelni. Talán segít nekik, bár talán semmi sem segít igazán. De már nem olyan vészes a hasfájás!
Domi: én azért irigyellek, hogy horvátba költöztök. Azért olyan szép ott, bár biztos honvágyam lenne. Egyébként azt nem is tudom, kisfiatokon kívül van még gyerkőcötök??? Amúgy megkérdezhetem mi a foglalkozásod? Csak mert tanácsot kértek tőled gerinc ügyben...
Judy: ismerős a helyzet, már hogy megpróbáltad letenni Áront, és aztán csak sírt. Van ilyen nekünk is. Szerintem ilyenkor fáradt, és morci, hogy felébreszted, és már annyira fáradt hogy hisztis és vígasztalhatatlan. Ez a semmi sem jó állapot, amit én is említettem, és amikor én szépen le is rakom őket, hogy sírjanak, ha már az se jó, ha ringatom a feneküket. Aztán megnyugszanak!ű
Gio: nekünk van olyan fotónk is, még a kórházas születés utáni, amikor behorpad a kicsi szegycsontja alatt! Ilyen, ha kipréselnek magukból minden levegőt síráskor...
Na mosolygásról jut eszembe. Engem is megajándékoztak a sárocok már egy-egy mosollyal
Gergő egy kis szolíd szájcsücsök felhúzást produkált. Minden éjjel van egy éber fél órája, amikor dumálni akar, és nagyon élénk
Bálint pedig egy egyoldalas mosolyt produkált talán épp tegnap hajnalban. Bulizós kölykök
Csillag, ez nálunk is így van. Van hogy 3-3,5 órát is elalszanak, de van hogy a 2 órát alig bírják ki, már hisztiznek, és rácuppannak bármire, ami a szájuk ügyébe kerül. DE nem akarok nekik tápszert adni. Ha a doki vagy védőnő majd azt mondja, hogy nem híznak eleget, és kell a tápi, akkor adok nekik, de addig nem! Mert nem tűnnek alultápláltnak. Szerintem szépen híznak és pelust is termelnek eleget.
Kriszti: lehet nekem is rá kéne állnom, hogy berakjam a srácokat az ágyba? Egyébként arra gondoltam, hogy megvárom a hasfájós időszak végét, és ha már van napirend, akkor bizony könyörtelen leszek, és ha alvás idő van, lerakom őket, és alvás...
Egyébként Gergő is hason alszik.