Sziasztok!
Hú, nagyon beindult a babázás!
De végülis 2010 van.
Melinda! Gratulálunk Kristófhoz!
Andi! Gratulálunk Dorinához!
Mindkettőtök családjának nagyon sok egészséget és boldogságot kívánunk!
Mondta a Halász tegnap, hogy húzós volt az ügyelete csütörtökön, meg a hétvége, olyan sok baba született!
Kriszti! Én is nagyon nyamvadtnak érzem magam, de mondjuk én alig birok menni, bár a héten a görcsök szüneteltek, viszont sok a keményedés, feszülés, kimozdulni alig van erőm, egy óra megvisel, még akkor is, ha kocsival jövünk megünk. Szóval nagyon le vagyok amortizálva.
De ahogy Ági is mondja, első babánál azért többet tudtunk pihizni, mint gyerkőc mellett. Mondjuk én akkor is tp-en voltam szinte végig, de amikor úgy éreztem, lefeküdtem pihenni. Most ez nehézkesebb.
Ági! Jobbulást! Mit szedsz a torkodra? Remélem, azért már jobban vagy!
Dorka! Hajrá névnapi uh!
EDA nem úgy van, hogy lehet kérni, csak jó előre le kell zsírozni, hogy legyen bent szakember? De nem akarok hülyeséget beszélni…
Kriszti! Szerintem a mellső fali tapadás önmagában nem gond, ha nem tapad mélyen és a méhszájat nem éri el!
Niki! Nem gáz a 37. heti vonatozás, ha jól bírod!
Nekem kéne menni 12-én Pestre, de még nem tudom, hogy oldom meg. Hazafelé van fuvar, de oda még nincs és eléggé nehezen viselem a gyaloglást, a közlekedést is. Mondjuk asszem múltkor letaxiztam az állomásig utána végülis csak a Gyöngyösitől kell a Fiastyúkig gyalogolni. Lehet, hogy most is ez lesz a megoldás. Tömegközlekedési eszközökön meg majd kunyizok helyet magamnak!
Most esett le, hogy milyen közel lakunk egymáshoz!
Nyáron jókat lehet sétálni a kastélyparkban a babákkal! Majd összehozunk egy babarandit!
Bea merre jársz?
Orsi! Én is most nézem, hogy milyen közel is van már a szülés időpontja! (körömrágós smiley) Ha jól emlékszem, szülés előtt már nem pörög annyit a babó, úgyhogy nekem még tutira van időm, pedig ezt a két héttel korábbi szülést szívesen bevállalnám!
Tegnap voltam a második ctg-n, először nagyon csendeske volt a bébi, gondolom, mert ideges voltam, hogy odaérünk-e időben, de aztán sikerült az asszisztensnek felpiszkálnia, és a gégén még egy szép kis keményedést is bemutattunk.
Strepto eredményem szerencsére jó… Jaj, az vicces volt, hogy a ctg-n a hölgy először a 2007-es eredményt nyomtatta ki, az is lett betűzve a kiskönyvembe… Még jó, hogy ekg előtt volt időm átnézni a leleteket, így visszaléptem, hogy ez nem igazán aktuális már.
Méhszáj rövidülget, de még mindig 2000-es tartomány, iszom a málnalevelet, remélem, használ!
Alma! Nagyon szép a kisfiad!
Hogy vagy? Hogy viseled a felépülést?
Szopihoz meg még egyszer nagy gratula! Nagyon ügyesen csinálod! Tényleg sokat számít, hogy az ember ne parázzon rá nagyon a dologra, mert az inkább hátráltatja a dolgokat. Csak az a baj, hogy mindenhonnan ezt sulykolják beléjük, és hamar el tudnak keseredni az anyukák, ha náluk nem indul olyan gyorsan a dolog, mint másnál.
Plömi! Ti hogy vagytok? Kérünk szépen friss képeket Ábelről!