Új privát üzeneted érkezett!

Húúú, örülök, hogy szerintetek is jók a képek! Nekem is tetszenek, de ugye csak azért mert én csináltam! Kép Mind kikarül a paravánra. ma délután fogom őket elvinni. Én is sajnálom egy picit őket, de ha megveszik, hát vigyék! Kép Szívesen adom.
De ne tudjátok meg. tegnap kezdték a teljes fűtésrendszert kicserélni. Feje tetején a ház és 3 képkeretemet összetörtek a mesterek!! Még jó, hogy nem volt se lefestve se szalvéta beleragasztva!! Viszont 3 képpel kevesebb lesz csinálva! Kép Arról nem is beszélve, hogy a dupla keretek 3 napja száradnak és még mindig nedvesek. Igaz elég hideg van! Kép Vasárnapra csak elkészülnek! Kép
Most megyek!
Puszi!

Ha vége a tortúrának, akkor visszaolvaslak benneteket!

Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


Krimo, elfelejtettem írni, megkaptam ám a küldeményt, kösziKép
C.

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti
 
 


Jubi!
A citromkoszorus szettedtol elhalaloztam! Ilyen szalvit venek, ha valakinek van! Orat szeretnek csinalni!!!! Kép

Stuci!
A kerek tunderkes keped nagyon jo lett, annak ellener, hogy nekem nem az izlesem a tunder, angyal, bohoc..stb! Nagyon tetszik!!!!!! Kép

Abby!
A citromosaidat ide vele! Kép Foleg a 2. tetszik, ami jegkremes doboz aljaban van ontve! Olyan guszta!!! Milyen jegkrem volt benne? Tecc nagyon az alakja!
A szalveta csereberebe нrtam, hogy hogyan csinaltam a kaves keretet. Remelem erthetoen irtam le! Kép

Paat!
A franciasok nagyon tetszenek! Nekem is van ilyen szalvi, csak sajnalom szetvagni! Mar tobb, mint 1000 szalvetam van dobozolva, mert sajnalom feldarabolni! Kép

Koda!
A szine olyan amilyen a kaspoknak, de ezt leveve nekem nagyon tetszik. Foleg a 2.!!!

Conti!
A tengeres 3 D-s keped nagyon megfogott!!! Milyen 3D lakkot hasznalsz? Jovoheten veszek en is es kiprobalom. van valami ulonleges technikaja, ogy hogyan kell hasznalni? Vagy csak rakenem a kepre?? A dobozka is jo! Valami nekem is kellene a festekeknek! Es ebben meg fel sem tud borulni! Ezt igy vetted rekeszesen, vagy azt mar te tetted bele?

Na megyek, mert anyueknak sok lesz a szamla. Kép
Puszi!
Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 

 
 

Koda rózsaszín kaspói után szabadon még valami, ami nagyon rózsaszín lett Kép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi na most befejezheted! gyönyörü!Kép Nagggyon naggyon tehetséges vagy!Kép De gondolom nem én vagyok az elsö aki ezt megjegyzi!Bár a párom megkérdezte mi ez tányér?! Na ennyit a hozzáértéséröl és a lelkesedésérölKép)
A citromos a bagaméri nevezetü ócsó jégkrémes dobozból készült! De olyan jó még tárolni is a doboz, én a gipszet is abban keverem a multkor maradt gipsz, benne hagytam-szándékosan!-és ez lett belöle! de még decoupalni is lehet! szóval csak ajánlani tudom!Kép)
abby
abby
 
 


Anyko, ennél a képnél egészben van feltéve a negyed szalvi és csak a kagylók, ill. a csillag van bevonva Remo-féle 3D lakkal. Szóval mikor megszáradt a kép, akkor 3-5mm vastagságban ráecsetelem a lakkot, ami fehéres színű de szilárdulás után átlátszó lesz.
A dobozt az Anita-boltból vettem, négy rekesze van. Sajna egy hibája, hogy a remos festékek már nem férnek el benne, néhány miliméterrel magasabb lehetne. Bár így is tele van a deka meg marabus festékekkel, lakkokkal, temperákkal.

Jubi, nekem január-febr. táján lesz aktuális a munkába való visszatérés. Remélem tényleg emelnek majd, bár a többieknek sem emeltek sokat időközben.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti
 
 


Sziasztok!

Anykó!
Viheted nyugodtan mindet! Nekem a kávés jön be a legjobban. Csatlakozom Jubihoz: fejezd be a nyafizást! Kép

Conti!
Olyan szép tiszta az a 3D-s mintha vízalatt lenne!
Hogy lehet 3-5 mm sen kenni? Meg kell várni, hogy száradjon közben?
Örülök, hogy belehúzott a posta! Kép

Koda!
A kettőközül választani kell akkor nekem is a második! Kép De inkább eggyik sem Kép

Manóka!
Sajna a fémdobozról, fogalmam sincs, mert nem csináltam még, de valaki bizti tudja! Kép

krimo

Kép
krimo
 
 


Manóka!
Nekem van egy olyanom, aminek teteje is van ezen a képen a jobb oldali, itt ahogy látod az egészet bevontam szalvétával, a tetején egy kicsit belülre is behajtva és jól lelakkozva. Igaz, hogy a teteje nem fém, hanem műanyag, de eddig még bírja, bár nem olyan régi, talán egy hónapja készült, viszont nagyon gyakran nyitogatom, mert cukrot tartok benne.

offfff:

PESTIEK FIGYELEM!
Van egy ajándékkuponom, ami egy vagy két 14 éven aluli gyermeknek biztosít egyszeri ingyenes belépést a Budapesti Állatkertbe. Ha valaki fel tudja használni, annak szívesen elküldöm! (2004.okt.1-2005. márc.31. között használható fel)

Koda!
Elfeledtem szólni a rózsaszín kaspóidról! Nagyon szépek, a színük ellenére is!Kép

Még egy off:
Képzeljétek a férjem ma délben ki akarta seperni a kezével a kocsi hátsó üléséről a morzsát, de olyan heves mozdulattal tette, hogy most könyékig gipszben van a bal karja Kép...de közben egy kicsit Kép...na jó, inkább KépKép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi!

Jobbulást az uradnak! És csak egy kicsit Kép

Kép
krimo
 
 


Jubi!

Szegény férjed!

Ha nincs még gazdája a belépőknek akkor én szeretném mert megyünk az állatkertbe .


Manóka!

Fémre tudom ajánlani a GESSO-t.Művészellátóban kapható,de már a jobb hobby boltokban is,ez egy rétegben fedi a fémet és tartós.Ne kérdezd az összetételét mert nem tudom!Kép
Jucus
20170114224602
 
 


Ja és a műanyagot is fedi!

Juc
20170114224602
 
 


sZIASZTOK,
TÁJÉKOZTATÁST KÖSZÖNÖM, MÁR KITALÁLTAM A GYEREKBIZTOS MUNKAASZTALOMAT, AMINT MEGVALÓSÍTOTTAM VISSZATÉREK ALKOTÁSOKKALKép

Sziasztok,

manóka

manóka
manóka
 
 


Sziasztok!

Én még eléggé kezdőnek számítok a szalvétázásban és szeretném a segítségeteket kérni.

Van 2 db vajszinű éjjelilámpánk, amit még nászajándékba kaptunk, de eddig még bontatlanul állt a dobozában. Kitaláltam, hogy a 2 leányzónknak épp jó lesz a szobájukba, de szeretném feldobni kicsit az egyhangú lámpaernyőt. Azon gondolkodtam, hogy szalvétával díszitem őket, de nem tudom, hogy a meleg hatására nem fog-e elvállni vagy "elfüstölögni"Kép 2 rétegből áll(legalábbis szerintemKép) : belül valami fényes anyaggal bevont felülete van, kívül pedig vászonlepedőhöz hasonló borítás van. Szerintetek merjek próbálkozni vagy kell valami spéci kezelés hozzá?

Köszönöm a segítséget
Sztigris
sztigris
 
 


SziasztokKép

JubiKép
A rózsaszín rózsásod gyönyörű lett! Most ez a kedvencem és a citromos órád.Kép
De egyet árulj már el nekem! Hogy tudtál ilyen rövid idő alatt 1 formából 2 keretet kiönteni, kiszárítani és leszalvétázni??????, Hmmm??
Kedves uradnak jobbulást! Erre is kíváncsi lennék, hogy csinálta!
Ja!! és megjöttek a szalvétákKépKép Nagyon köszi őket, bizony volt, amit még nem is láttam sehol...De lassan már én tarozok neked......Igazán nem kellett volna.

ManókaKép
Már vártam, hogy jelentkezzKép Babáztál????

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


SztigrisKép
SziaKép
Én már csináltam ilyen lámpákat, pont ilyeneket szerintem. Azok jól bírják, és elég a szalvéta legfelső rétegét használni. Esetleg annyit tehetsz, hogy szalvéta decoupage ragasztót használszKép De én csak simát használtam.
UI: nagyon édesek a lánykáidKépKép

Ilyen volt:
http://babanet.hu/album/albumimages/1752/53686.jpg

Ilyen lett:
http://babanet.hu/album/albumimages/1752/53687.jpg

ilyen lett 2:
http://babanet.hu/album/albumimages/1752/53688.jpg


Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Hűűűűű Koda!
Ezek a lámpák gyönyörűek lettek! Kép Nagyon ügyi vagy!

Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


AnykoKép
Nagyon köszönöm, pedig ezek már nagyon régiekKépKép

Koda

Senki sem kapott csomagot közületek, aki kért?????Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jucus!
Mélben dobd át a címed, és küldöm a kupont!

Koda!
Miért csodálkozol az "öntési sebességemen"? Kiöntöm, várok fél órát, kiszedem, kirakom az erkélyre a napra, aztán jöhet a következő! A napon pedig 2 nap alatt tökéletesen megszárad. Most is készülök önteni, kihasználom a napsugarakat!
A párom kezével az történt, hogy olyan lendülettel seperte ki a morzsát a kocsi hátsó üléséről, hogy nekiütközött a keze a kaszninak, és a bal kezén a középső újjából letört egy csontdarab.Kép Nyolc év kézilabdázás alatt nem volt sérülése, most meg egy kis morzsaseprés, és irány a baleseti..Kép

Anyko!
Hogy mennek a dolgok a Madzagfalvi Napokon?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


SziasztoK

Jubi!
Kb. 1 hét mire megkapod a kazit mert a lány még nem másolta át. De azt mondta most már megsürgeti.
Ilyenek ezek a pasik , elintézik maguknak , hogy ne kelljen csinálni semmit mert csak belerokkannak. Kép) Jobbulást Neki!
szorgosstuci
 
 


Jubi!
Én is jobbulást kívánok a férjednek! De az enyém is eltörte a jobb mutatóújját! Pedig csak egy ajtót csukott be. Nem jött össze neki! Kép De bénák mostanában ezek a pasik!!! Kép Csak a férjemnek nem gipszelték be! Valami műanyag sint kapott rá és kész! Legalább tud dolgozni!

Madzagfalvi napok?? Tegnap este és ma tettem fel a képeket a paravánra, de olyan labilis az egész, hogy most a frász kerülget....le ne essenek a képeim! Le akartam nektek fotózni, de a gépet itthon hagytam! Most délután lesz a megnyitó és akkor majd fotózom. A fazekas barátnőmmel együtt állítunk ki. Szerintem jól sikerült a díszítés(én csináltam! Kép ) De majd meglátjátok! Jelentem, hogy 1 képem már elkelt!!!!! Kép Még ki sem raktam, de már lecsaptak rá. Pedig esküszöm, hogy az volt a legbénább, mert a szalvi alatt látszik a festék! Kép

Koda! Kép

Írtam mailt! Nagyon nagyon nagyon nagyon szépen köszönök mindent!!!!! Kép Kép Kép Kép

Puszi, mert megyek beszárítom a hajam! Aztán drukk nekem!! Kép

Puszi!
Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


Stuci!

Előre is köszi a kazettát, már nagyon várom...rámtört a kreativkodhatnék Kép

Mindenkinek köszönöm a kedves szavait, a párom nevében! Kép

Anyko!
Rám ragadt az izgalom rólad, már alig várom a fotókat és a beszámolót!!Kép Összesen hány képet tettél ki?
A férjednek jobbulást!!

Én is alkottam ma, majd később mutogatok...

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


LányokKép

bedöglött a mailboxos címem!!!
Ezután az
agabi@chello.hu címre írjatok légszívesKép

AnykoKép
ha esetleg te is a mailboxosra küldteg, ismételd már meg a chelloson, mert akkor nem kapom megKép
Gratulálok a kép elkeléséhez!!!! Nagyon irigyellek!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Krimo, a 3d lakkba belemártok egy vastagabb
ecsetet és a szalvira rácseppentem, kicsit elhúzgálom a mintán ahova kell. Ha megszárad akkor szép átlátszó lesz, a fenti képnél száradás után még 1 réteget rátettem.

Jubi, Anyko, jobbulást a férjeknek! Az enyém is béna, egy dolgon kívül nem bízok rá mást, azt meg ki lehet találni micsoda.

Anyko, neked külön ezer drukk, várjuk a képeketKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti
 
 


Conti!
Kép...az enyém egyébként nem béna, csak egyedi esetek esnek meg vele Kép

Ma délben ez a levendulás kép született

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi, igazából az enyém sem az, csak mérges vagyok rá, mert keveset van itthon.Kép
Légyszi áruld el, hogyan készült a keret, hogy lesz ilyen csíkos-szerű? A kép egyébként szupi.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti
 
 


Koda!
Meglestem én is a szőke herceget, na meg téged is!Kép A bókot köszi a lányok nevében isKép, bár a profilomba már naaaagyon régi a kép, de gyorsan frissítettem!Kép
OFF: Upsz, most látom, hogy majdnem a szülinapomon születtél!Kép...vagyis köztünk 1 nap híján 1 év van.Kép

Szóval a lámpa!
Valami gyönyörűségesek lettek a lámpáid, gratula!KépKépKép A férjem ámult és bámult, hogy mit kihoztál belőle!Kép Most "parancsba kaptam", hogy minél hamarabb legyenek készen a lámpáink.Kép Miután megnézte a lámpáidat mondtam csak el neki, hogy már néhány forintocskátKép el is költöttem a cél érdekében...Kép
Szóval valami ilyesmire gondoltam én is, bár majd meglátjuk, hogy mennyire sikerül.Kép Teljesen felbuzdúltam a képek láttán és már a 7végén bele is vágok!Kép Közben felmerült egy technikai kérdés bennem: az ernyő alakja miatt kicsit nehezebb lesz szépen elsimítgatni a szalvétát, te hogy csináltad?

Jobi!
Megnéztem, nagyon szép lett a levendulás képed!

Majd még jövök okosodni közétek...Kép

Sziasztok
Sztigris
sztigris
 
 


Lányok!

Hazajöttem az első nap után! Húúú de elfáradtam... Kép
Tettem fel képeket a honlapomra, igaz elég szarul sikeredtek. Majd holnap megpróbálok jobbakat készíteni! Azért látszik valamicske rajtuk. Én a világos ruciban vagyok. ( a pufibb Kép ). Másik a fazekas barátnőm, Kis Ancsa! Kép

És van még pár kép, amit kivittem. Most megmutizom nektek. Íme:
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=42
Közelről a keret:
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=43

Kis ajándéktárgyak:
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33993&index=34
Ennyi!

Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok

Sztigris
Örülök, hogy tudtam segíteni! és hogy a férjednek is teszenek a lámpák..a férfiak nem nagyon értékelik ezt a szalvétázást
A szalvétákat ahogy mondod, nem lehet egy az egyben felrakni. Én is körbevágtam a mintákat. Kissé babrás, de megéri
Ha kész vagy, mutasd meg, nagyon kíváncsi vagyok ám

Anyko
De hol vagy?? nem látom rólad a képeket!
De a munkáid nagyon szépek megint!!

Jubi
Ahaaaa! Így már értem..én kb. 1 napig hagyom a formában a gipszet

Ezt én követtem el ma. Bordó keret egy kis arany patinával:

http://babanet.hu/album/albumimages/3247/74922.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Conti!

Köszi a leírást, nekem nincs ilyen lakkom (még...Kép De ha ilyen szépet lehet csinálni vele, nem kizárt, hogy lessz!

Anyko!
Ez a kép is nagyon szép! Megkukkoltam a kiállításképeket is, jól látom be vannak csomizva a képek, és úgy lógnak ott?

Jubi!

Mán megint a kedvenc keretszínem! Kép

No menek, száradozik két dolgom is!

krimo

Kép
krimo
 
 


Koda!+ Mindenki!

itt van Aniykó,

http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=114251&index=1

én is keresgéltem pár percig, jól eldugta, hogy ne is láthassuk! Kép Lapozgassatok!

Kép
krimo
 
 


Igen, be vannak csomagolva, hogy ne sérüljenek meg. No meg ugye eladásra vannak ítélve. Kép Csak vegyék is meg őket, ha már kipakoltam! Kép Eddig csak 1 kép kelt el, de szerencsére meg tudtam egyezni a vevővel, hogy vasárnap vigye el. Kép
Képzeljétek. Már tervezzük a köv kiállítást!!!! De akkkor lesznek fa fakanáltartóim, szalvétatartóim, óráim, képeim és akarok gyertyákat is csinálni. Van rá 1 évem, hogy jó sok mindennel előrukoljak. Anyu is jön, mert ő porcelánbabákat gyűjt! Ki fogja állítani a gyűjteményét! Tényleg nagyon mesés babái vannak! Ő készíti a ruháikat is! A legtöbbje népviseletben van! Kép Tök szupi lesz! Kép

Köszi Krimo. A nagy sietségben tényleg nem írtam oda, hogy hol találhatók a képek. Nekem meg ugye egyértelmű! Kép Bocsi!

Koda!
Csodás a képed. A keret ilyen rücskös, vagy te követtél el valamit vele, hogy ilyen szupiul nézzen ki? A patinát mivel vitted fel? Ha egy kis időm lesz, megyek beszerzőkörútra és akkor én is ki fogom próbálni, mert nagyon szép.

Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


sziasztok!
minden "béna férjnek" lombhullást!Kép
Jubi klassz lett a kép! Én is ma ilyen kereteket gyártottam ez 1ikbe narancsos kép ment a másikba öszi kis tölgyleveles szalvi, de olyan szépek...kár hogy nem tudom lefotózni..de hátha mégis! Ma is ajándékoztam 1 képet az gyerekes volt és nagyon örültek neki! Ez olyan jó érzés! ja és a szép keretszínt én Kodától kaptam, imába is foglalom a nevét minden este!Kép) Koda! Szeretnbém, ha elárulnád nekem honnan veszed ezeket a gyönyörü szalvikat?! Olyan szép lett ez a kép is, de a szalvi nagyon tetszik nekem..ha esetleg van belöle parlagon....vagy ha a fellelhetöségét megadod az is jó!
Anykó! nagyon nagyon ügyi csajszi vagy! De ezt már az oldaladra is bejegyeztem! Ötletes nagyon ez a kiállítás és én i nagyon izgultam érted mint jubi! Tényleg sokkoltál vele minket! Gratula, ügyik vagytok!
Mindenkinek kellemes 7végét!
sziasztok
abby
abby
 
 


SziasztokKép

Anyko!
A mélt nem kaptam meg......a mailboxos címem nem működik, a profilomban van az új.
A kiállítás képei naggggyon tetszenek. A barátnőd is szép dolgokkal állt ki!
És örülök, hogy tetszik a kép. A keret ilyen rücskös, azt nem én gyártottamKép Még Jubitól irigyeltem meg....és most kaptam itt Miskolcon végre!
A patinát nagyon nehéz volt felvinni....volt ott ecset, rongy, Marci fültisztító pálcikája..Kép Beletunkoltam az aranyat a mélyedésekbe, a többit meg visszatöröltem patina olajjal.Kép

AbbyKép
Sajnos nekem is csak 1 db ilyen szalvétám volt....Azt hiszem Krampuszmamától kéretm régebben....nekem is kellene még, de nem láttam azóta se seholKép
És külön örülök, hogy tetszik a festék!!!!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


!SOS!

Lányok, vészhelyzet van! Csináltam ajándékba egy szép kis dobozkát (az elsőt), szépen mindenhol bekentem ragasztólakkal a minták felrakása után még tegnap este, ma reggel összecsuktam, de tíz perc múlva alig tudtam kinyitni, mert összeragadt, még a festés is megsérült.KépKépKép Holnap kéne odaadnom, van valami ötletetek arra, hogy ne ragadjon??? Ráadásul csak délelőtt vagyok itthon, délután programom van, szóval vásárolni csak délelőtt tudok, ha kell.

Segítség!!!!!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Ezt ma csináltam:
Madárkás jegyzet

http://babanet.hu/album/albumimages/3247/75011.jpg

Zsizsa
sajnos meg kellett volna várni, hogy megszáradjon..ahol megsérült, festd át.. nekem is 2-3 nap, mire megszárad rendesen.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!

Ne Őríts meg kérlek!!!!!! Miket műlvelsz Te nő!!!! Ez a madárkás jegyzet valami csodaszép lett!!!! De már nem is mondok semmit! Kép Mennyi az ára? Kép Amúgy hol vetted az alapját? Nagyon jó formája van!

A levelet idemásolom. Nincs semmi olyan benne, amit eddig ne mondtam volna!
<font face="Comic Sans MS,Tahoma">Szia Koda! Kép

Magkaptam a csomagodat a festékkel és a szalvétákkal együtt!!! Nagyon
boldog vagyok és alig várom, hogy kipróbálhassam a festéket. De majd
csak jövőhéten tudok gipszet önteni! Most olyan izgatott vagyok, mint
egy kisgyerek karácsonykor! Kép
Mégegyszer nagyon köszi és ha valami kell, akkor szólj nyugodtan!
Megveszek neked bármit!!!!
Mégegyszer nagyon nagyon szépen köszönöm!
Puszi!
Anyko</font>


Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


Conti!
A levendulás kerete úgy készült, hogy először lefestettem okkersárgára, aztán bemaszatoltam sötétbarna krétával, és a végén nedves ronggyal elkentem a barna krétázást. És ilyen lett Kép

Anyko!
Nagyon guszta lett a kiállító helyetek! Minden olyan szép a képeken!!!

Koda!
Nagyon jó lett a bordó-arany keretes képed is!
Úgy látom most nálad ez a stílus a nyerő!! Nagyon ügyes vagy!!!! Lenne egy kérdésem a patinázással kapcsolatban: találtam itthon bagarolt, és ki szeretném próbálni patina helyett. Kérdésem: ezt is csak patinaolajjal lehet visszatörölni? Nem lehetne esetleg valamilyen másik olajjal helyettesíteni? És még valami: azt írtad, hogy patinázás után nem szabad lakkozni, akkor hogy lesz tartós?
Madárkás: Kép, én is kíváncsi lennék, hogy mi az alapja?

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Hali lányok!

Kodám! Köszi a tegnapi továbbképzést!
Szép lett ez a madárkás is! Hogy zökkentél ki, az angyalkáid közül? Kép

Tegnap csináltam két tökegyforma képet, két barátnémnak két boszi
Meg a keresztjányomnak egy ceruzatartótEzt a felét mezei tapéta ragaccsal kentem, és kutya baja ezt dekupiragasztóval, és lemosta a szalviról a festéket Kép elég bosszantó.

krimo

Kép
krimo
 
 


Szia Lányok!

Mindenki csodaszépeket alkotott!!
Anykó! Nagyon szép a sátor!Gusztán van berendezve!

Az én mai alkotásom abból állt , hogy 2700Ft.-ból 20377 Ft. -nyi cuccot csináltam.Ugyan is sk.szabtam ki a szalvi ,konyharuha és fakanáltartókat préselt falemezből.Holnapra már csak a csiszolás marad és egy jó darabig elvagyok látva szalizni valóval. Ráadásul vagy 15 db.mindenféle gipszforma is kivan öntve.
Most már csak egy szobával nagyobb kégli kéne. Kép)
szorgosstuci
 
 


Koda,
köszi!Kép Átfestettem, és megmondom majd a megajándékozottnak, hogy ne csukja be egy hétig, biztos, ami biztos.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Szia Mindenkinek, mennyi minden történt itt pár nap alatt!

Ági! Köszi a recepteket, megjöttek rendben. Lehet, hogy könyv nem lesz belőlük, inkább csak süti Kép

Anyko! Gratula a kiállításhoz, nagyon szép minden. Nekem a micimackós tetszik a legjobban.

Jubi! Kipróbáltam a már lakkozott felületre a krétázást, de alig látszik olyan fakóKép Azt hiszem, maradok a visszafestésnél - ami a széleket illeti.

Aki kicsit extrémre vágyik, megmutatom az etetőszéket, etetőszéketamin eddig dolgoztam. Összességében elégedett vagyok vele, de a közeli képen látszik, hogy a sok próba ellenére mégsem sikerült teljesen eltalálnom a szalvi színét Kép De olyan csúnya fehér volt itt-ott ütött-kopott, viszont nagyon szeretem, hogy egy asztalnál ülünk. Most meg lassan Kicsi Virágra száll, Áront cipőkanállal kell betenni Kép
A csöve akril, a lapja dp.
Hogy egyúttal válaszoljak is a többünk által feltett kérdésre: szerintem a dp. lekopik a fémdobozról használat közben. Ugyanis amikor visszapattintottam az ülést, már elsőre jött le a festékből, de majd többet nem szedem szét. Az elmúlt két évben sem tettem meg...

Ánizs! Randizzunk Szhelyen? paat_paat@hotmail.com

Jubi!
Leszállni a mályvás csesztetéséről!!! KépKépKép
A levendulás szalvit én is megvettem, s szintén ebbe a keretbe szántam, csak sztem én rá fogok menni körben a keretre... Egyébként a festésre biztosra vettem, hogy siena, erre tök más! Hajrá Kovács néni! Kép

Lányok! Jól látom, hogy szalvit repeszteni csak a spec. kétkomponensű 2700 ft-ossal lehet, sima repesztővel nem ?! Háááát...
paat
 
 


Jubi!
Csak neked: Kép
átjáró a nappaliba
nappali a galéria alatt
Amúgy csak egy éve lakunk itt, s néhány helyen még nincs készen. Ahogyan számolom, az még hónapokkal és százezrekkel odébb lesz.. Kép
paat
 
 


Krimo!
A ceruzatartónak biztosan örült a keresztlányod, aranyos lett!...a boszisakat nem dícsérem, nálam semmi nem jön be, amin boszorkány van...kivéve egy boltot, ahol gyönyörű szalvétákat lehet kapni, és hát nem Boszorkányboltnak nevezték el!?

Stuci!
Nem készítenél egy fotót az sk. készített faalapjaidról? úgy szeretném megnézni őket! Mivel szabtad ki?

Paat!
Szerintem azért halvány a krétázásod, mert túlságosan óvatosan bánsz vele, vigyél fel többet...csak bátran!
Az etetőszék hogy hogy nem mályva színű lett?KépKép
A képek alapján nagyon szép lehet a lakásotok, a fal színe pedig különösképpen tetszik!!

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Nincs itt senki?????Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Szia Jubi!
teszek ide 1 képet , de csak halomba van fotózva a holmi. Kép
Már csaszatolom őket , meg van amit már meg is csináltam de már nem jók a fényviszonyok és vacak a fotózóm. Majd apránként küldöm az elkészült képeket. Kép
szorgosstuci
 
 


Csajok!

Itt vagyok! Túléltem a kiállítást is! Már jó újra itthon, de azért ott is nagyon jó volt! Jobb volt, mint amire számítottam. Igaz csak 8 képet adtam el, de ennek is naggggyon örültem! Van megrendelésem is. Kép Kép Kép
Elterveztem, hogy jövőre is megyek, de akkor már fából készült dolgokkal is! Na meg sok apróval, mert azok inkább kelendőek. Itt mindenki olyan zsugori! Kép

Stuci!
Ezek a fa dolgok nagyon szupik!!! Ki vágta ki őket? Bárcsak a férjem is segítene nekem. Kép

Most a férjemmel nagyon összekaptunk, mert szerinte ez az egész kiállítás egy nagy baromság. A gipszképezést meg mindennek lehordta. Pedig ma délelőtt még kimeszeltem a konyhát is és csak utána loholtam a kiállításra! De ez is kevés a férjemnek. Kitaláltam, hogy az abaja, hogy rá lett bízva a gyerek! Soha nem foglalkozott még Gerivel így és most nagyon nehéz neki a gyerekkel! Szőrnyűűűűűű! Áhhh, nem panaszkodom!

Puszi!
Anyko

Kép

KépKép
anyko
 
 


na itt van félkészen egy szalvitartó , konyharuha tartó meg a fakanáltartó . Sajnos evvel a géppel a színek nem nagyon látszanak. Kép
Ezt úgy csináltam , hogy a a fa be lett krétázva és utána ragasztottam rá vasalva a selyem papírt. Kép
és még vennem kell valami k.ruha akasztó pucukát rá.
szorgosstuci
 
 


Anykó!
Ilyenkor mondom , hogy de jó , h. nem mentem férjhez!
Csak egy dekopírfűrész kel hozzá. Habár lombfűrésszel könnyebb lenne , csak hát én varrónő vagyok és nem sok szerszámom van ezekhez a dolgokhoz.
Remélem azért van némi sikerélményed a kiállítással kapcsolatban.Azt meg ne hagyd , h. az ember elvegye a kedved. Kép)
szorgosstuci
 
 


Stuci!
Leesett az állam! Mennyi meló volt ez? Én is akartam már használni a dekopírfűrészünket, de a párom nem engedte...ismer, hogy mennyire szétszórt vagyok, és nem mindig sikerül a figyelmemet egy dologra összpontosítani (ezért nem vezetek, bár van jogsim)...azt mondta, hogy félti az ujjaimat Kép De te nagyon ügyes vagy!!!

Anyko!
Gratulálok az eredményes hétvégédhez!! A pároddal pedig gyorsan béküljetek ki!!! Kép

Most éppen azon agyalok, hogy hogyan legyek számlaképes...Még nem járt le a GYES-em, de vissza szerettem volna menni a munkahelyemre, hiszen a GYES a GYED után semmire sem elég. Bementem beszélni a főnökömmel, és kiderült, hogy amint lejár a GYES el fognak küldeni (ugyanúgy, ahogyan eddig a többi kismamát is) Kép Tehát most ezerrel zakatol az agyam, hogy mivel tudnám kiegészíteni a GYES-t....ha van valami ötletetek a számlaképességet illetően, azt szívesen elolvasom. Vállalkozóit persze nem akarok kiváltani, hiszen az tiszta csőd lenne Kép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?