Sziasztok!
Itt egy elveszett bárányka. Ma reggelre egész jól voltam, na de a délután.....
Hát a tököm kivan már ezzel a melegedés, jön a hó, stb. időjárással. Úgy látszik én már mindent megérzek, hiába, öregszem.
De azért a napunk jól sikerült, csavargyárba voltunk. Mivel a Zuram kalandvágyó típus, Ő hóban szeret csavarogni, úgyis olyan ritkán esik ekkora, mondá Ő.
Tehát reggeli után nekiindultunk. Aztán, ahogy kikanyarodtunk a faluból, én már mondtam, hogy talán a gyereket hagyjuk anyunál, mert ha mi elakadunk valahol az oké, nade egy két éves ded? Áááááá, nem kell, semmi gond nem lesz. Környe után már megint mondtam, hogy hagyjuk itthon, aszongya, oké, ha nekem így megnyugtatóbb, meg tényleg, elég jó kis hóhelyzet van az úton. Na, úgyhogy csecsszopó ment a mamához, mi meg elindultunk Dobogókőre, mert az Időkép szerint ott már nagy a hó.
Megyünk, mendegélünk, egyszercsak elfelejtettünk felmenni Tarján felé a 100-ason.
No, semmi baj, akkor menjünk Zsámbék felé. Oki, úgyhogy elmentünk Zsámbék felé, a templomhoz nem tudtunk felmenni, mert olyan volt az út, hogy inkább nem kockáztattuk.
Sebaj, akkor menjünk el Esztergomba. El is jutottunk, a Bazilikához vezető dombon rendőrök irányítottak, a buszok nem tudtak felmenni, ott álltak sorban a csukik. Úgyhogy a Bazilikát se néztük meg, viszont megálltunk egy cukrászdánál, ahol ettünk sütikét, ittunk forró csokit, dumáltunk, jó volt, naaaa. Kicsit kikapcsolódtam.
Kiscicám jól viselte, odaértünk érte, nem is akart öltözni, lehet, hogy maradt volna a mamánál, mert nagyon elvoltak.
Hazaértünk, csúszdázott, építettünk hóembert és sírt mert nem akart bejönni. De muszáj volt, mert már sötétedett. Én gyorsan feldobtam a marhahusilevest meg kicsontoztam és bepaníroztam holnapra a pipihusit, mert rántott csirkét csinálok. Hát ennyi, ezért nem voltam ma sem.
Viszont mire végeztem mindezzel olyan szinten fájt a fejem, hogy muszáj volt bevennem Algopirynt, aztán vacsiztunk, azóta egy kicsit jobb.
Edit! Nagggyonnn tuttik a képek. A torta gyönyörű volt. Milyen volt belül? Király a konyha és az edények, köszönöm a kimerítő választ az árukkal kapcsolatban, meg fogom nézni őket az IKEA honlapján. Nagyon szépek vagytok a képen!
A szánkókarfánk nekünk tökre fa, tehát nem az a gumis, amire én azt írtam, hogy műanyag. De akkor is a kutyafáját, hogy a Müllerben olcsóbb, ki gondolná, mikor a Müller nem az ócccóóóságáról híres.
Gratula Jázmin első lépéseihez! Jó időpontra időzítette.
Kis ügyes.
Múltkor apa vagánykodott és mondta, hogy üljek rá a szánkóra a Lara mögé. Hahhhaaaaa, én végig röhögtem az egészet, már majdnem bepisiltem, mert úgy húzott minket mint a belsped ló.
A dombon aztán mondta, hogy na akkor most szálljak le. Pedig nem gizda gyerek (105 kg
), kikapja az autóból a motort mint a szart, de valahogy dombnak fölfele már farnehéz volt a szánkó.
Annyira röhögtem, hogy szinte sikítottam, jöttek tinilányok szembe, hát azok meg azon röhögtek, hogy a vén picsa hogy elvan.
Anna!
Tök hihetetlen, hogy a Te nyugodtságod átragadt Ro-ra is. Milyen igaz, hogy Ők mindent megéreznek. De a lényeg, hogy alakul a dolog. Sajnálom, hogy nem jött össze a buli. De azért a gyerekeket lepasszoltátok egy kicsit ez is valami. A holnap délutánhoz jó szórakozást! Már mi is rég voltunk vacsizni, nagyon szeretek eljárni, mert jókat dumálunk közben, bár ha Lara is velünk van, akkor ezt nem lehet, de nem baj, már csak pár év és nem akar úgysem velünk jönni.
Apa nagyon nagy tejfakasztó bulit csinált. Mondjuk Ő nem nagyon emlékszik semmire.
De állítólag jó volt. Mondjuk amennyi piát vett, nem csoda. Másnap a sógorom vezetett föl Pestre inkább, mikor jöttek látogatni.
Istenem, hát nagyon örült a lányának!
A buli időpontja már megvolt, hogy péntek délután, erre a doki ugye vacilált, hogy mikor szülünk, mondta neki a Laci, hogy péntekre legyen gyerek, mert már mindenkinek szólt. A Lara csütörtökön megszületett.
Mondta is a doki, hogy Apuka, így jó lesz?
Andi! Nagyon édi Vivike a copfokkal. Laura nagy hajjal született, mostmeg kéthetente kellene vinnem, hogy ne lógjon a szemébe. Ha már nagyon belelógna, akkor copfozom a feje tetején, vagy csatot teszek bele, de azt mindig kiveszi. Ha öltöztetem, már mondja, hogy csatttttt. Olyan édi.
Timi! Végreeeeeeeeee, képek Ágikáról! Jupppppijééééé. Nagggyon cuki. Arany szíve hogy les az elsőn. A másodikon meg milyen édesen alszik. Még, még képet!!!!!!!
Cjudit! Se magzatvizet nem láttam, se fájásokat nem éreztem!
Deeee, Te biztos meg fogod érezni, ha menni kell. Azért még maradhatna bent a babád, de ez nem kívánságműsor. Egyébként lehet kapni olyan betétet, amivel lehet nézni, hogy a magzatvíz folyik-e. Mert azért az sem lenne jó, ha még 4 hétig csordogálna. Bár igaz, mondtad, hogy ma már nem volt vízszerű. De ha megnyugtat, akkor vegyél olyat a patikában.
Romantikázással csak óvatosan!
Na, befogom a pofám, mert az igaz, hogy egész nap nem voltam, de most meg megutáltok, annyit írtam!
Jó éjszakát Mindenkinek!