De jó neked hogy volttok moziba....nekem ez egy álom..legalább addig míg nagyok nem lesznek a fiúk.......én is mennék veled tornázni..csak a gyerekekre nincs aki felügyeljen.......
Nita, nekem Anyu nagyon sokat segít, és szívesen vigyáz Bebére, tudja, hogy nekünk is szükség van egy kis kikapcsolódásra kettesbe! Imádom az én Tündérkirályfimat, de néha nekem is kell egy kis kikapcs, hogy feltöltődjek!
ne....sajna nincs szánkónk............. mot nézegetek a neten de piszok drágán adják......áruházba meg most nem tudok elmenni:(pedig kimennék a gyerekekkel.........
és ti?
szia...én nem jól....car kedvem van......
megtaláltam azt a babakocsit amilyet mindíg is szerettem volna.....nagyon jó áron...26.990......1 db van már csak....api tudod milyen...nem foglya megvenni csak ha eladom a babakocsit..legalább az egyiket........
Sziasztok!!!!
engem valaki elátkozott fogorvos terén...letört az egyik rágófogamból egy jókora darab...elegem van....mért van ez.eddig soha semmi baja nem volt fogaimnak.......ég csak 23 éves vagyok és tönkre mennek a fogaim??????!!!!!!!
jaj csajok.....most kaptam a hírt hogy egy bartnőmék hétfőn autóbalesetet szenvedtek...beléjük mentek és a 3 éves kislányuk kedd reggelre meghalt:(((((((((((
nagyon sírok most...........
még nem tudjuk.....de mr nézegetjük ......