Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Csak 1 gyors helyzetjelentés: api reggel kezd új munkahelyen raktáros lesz.Ez nagyon jókor jött most! :) De képzeljétek én is kezdhettem volna holnap,csak nem tudtam elintézni a másik helyen a felmondásom!!! :twisted: Ugyanis ki kellett volna kérnem Tapolcáról ujabb igazolást,hogy már nem veszünk rész a programban elfaxolni a cégemhez és akkor felmondtak volna.Erre hívtam Tapolcát és milyen pehes vagyok a héten nincs Török doki így nem tudnak ilyen papírt kiadni mert ugye ő irja alá! :( Ugyhogy én így jártam,nem tudunk egyszerre kezdeni apival.Pedig az lett volna a legszupibb!!!
Most még azt nem tudom,hogy ez hogy működik,ha kikérek ilyen igazolást,hogy már nem veszek részt,akkor majd 3 hónap után újra kezdhetjük a lombikot??? :? Mindenesetre ez mindenképp kell a cégemhez hogy fel tudjanak mondani addig sehova nem tudok lépni! :(

Lucuzs!
Sajnálom,hogy barnázol,de ne add fel lehet így ér majd a legnagyobb meglepi holnap!!! :)

Zsó!
Nekem is olyan szurim volt,tényleg nem nehéz használni csak először tűnt bonyolultnak!Remélem szerdán rendben lesz minden és jöhet a leszívás! :)

Vayacon!
Ez így szokott lenni mikor várja az ember a pirit nem akar megjönni,mikor meg nem akkor.... Mindjárt eljön a te időd is! :)
horváth beáta
 
 


Bea! Micsoda fejlemények! :lol: Szuper! Ez most tényleg a legjobbkor jött nektek! :lol:
Remélem hamar megkapod a papírt Tapolcáról és akkor te is kezdhetsz! Te mit fogsz csinálni?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Hát így nem tudom,hogy most nem tudtam kezdeni mégegyszer hova kerülnék! :(
Amúgy lehet 1 kérésem feléd?!Légyszíves ha megkérlek megkérdeznéd holnap a Pirit a recepción,hogy ha kikér vki 1 ilyen igazolást hogy befejezte a lombikot/nem vesz részt bent,akkor ujból lehet majd menni 3 hónap után?Csak ennyit.Nem szeretném,hogy hétfőn meglepetés érjen ha majd telózok.Megint hamar kell döntenem majd 1 nap alatt nem szeretném ha rosszul döntenék!Meg telefonon alig várja az asszisztens hogy letehesse a telefont annyira gáz telefonon intézkedni rendelési idő alatt.Ma is hamar lerázott a " szőke barátnőm" ! :) előre is megköszönöm!
Óriási drukk reggelre gondolni fogok Rád,nagyon szorítok érted! :)
horváth beáta
 
 

 
 

Vagy hogy lehet-e szüneteltetni 3 hónap erejéig és erről igazolást kérni!
Köszi!!!!!!!!!!
horváth beáta
 
 


Lucuzs, szorítok azért a barnázás ellenére, azt mondják, az terhesség alatt is lehet. De én sem akarok hiú reményt adni. Csak hátha, hátha.. Olyan jó lenne! :wink:

Bea csúcsszuper híreket hoztál! Örülök, hogy ilyen hamar munkát találtatok. Eltelik gyorsan az a három hónap, főleg, hogy most kezdtek el új helyen dolgozni, a feladatok elveszik majd a figyelmetek, és elröpül az idő.

A mensire nem panaszkodhatom, múlt hónapban is 27 napra jött meg, az meg péntekre esik. Szóval simán benne van a pakliban. Csak annyira jó lenne már kezdeni. :evil:
vayacon
 
 


Bea! Persze megkérdezem! remélem nem felejtem el :oops:
De nem tudom sikerrel járok-e. Ma hívtam Tapolcát és nem a Piri vette fel, de talán nem egy betegtologató lesz helyette, vagy holnap már lesz is!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

Lucuzs, ez még nem jelent shemmi rosszat. Én bízok benned :wink: . Pecsételés a beágyazódáskor is van/lehet.
Meg erről a jajj,mindjárt megjön érzésről azok is beszélnek, akiknek nemokoz gondot teherbeesni. Tehát még ez is normális lehet. Bár ezeket a sorokat már valszeg csak akkor olvasod,ha hazaértek Tapolcáról! Drukk +++++++++++++++++ Gyere majd!!!

Bumi, laparnak szerintem is nézd a jó oldalát. Azért sajnálom, hogy nem sikerült megszabudulni a cisztától, kár, hogy nem látták az uh-n a folyadék állagát...

ZSó, drukk a tüszőcskékhez! Szépek és megfelelő számúak legyenek!

Vayacon, elhiszem hogy türelmetlen vagy! Én is. :evil:

Bea jó látni, hogy nem törtetek le, és folytatjátok amint lehet! Nekem az jutott eszembe, hogy az új helyeden egyből megmondod, hogy lombik programban vesztek részt? Spermafagyasztás egyébként nekem is megfordult a fejemben. Bár nekünk még csak egy vizsgálatnál volt ilyen, hogy enm sikerült. De ugye ez ennél fogva, mindig ott lebeg a fejünk felett, hogy mi lesz, ha nem sikerül... :?
benigna
 
 


negatív :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs! :((((((((((((((
benigna
 
 


Lucuzs, nagyon sajnálom. :cry: Tudom, hogy nehéz, de szomorkodd ki magad, aztán csak előre nézz. Sikerülni fog!
vayacon
 
 


Luci :cry: Nagyon sajnálom, pedig annyira bíztam... :( Igaza van Vayaconnak, sírd ki magad és utána ahogy Beáék, nézz előre. Ott a baba, csak még egy kicsit várni kell rá.
tapedli
 
 


Lucuzs!
Sajnálom! :( De volt már akinek otthon negatív ott meg pozitív! Majd gyere azért mi volt!Fel a fejjel!!!Ne adjátok fel!
horváth beáta
 
 


Sziasztok Csajok! Köszi az együttérzést! Jól esik, bár az is igaz, hogy most nem vagyok annyira összetörve, mint múltkor.

Voltunk Tapolcán, a teszt ott is negatív, persze nem is vártam mást.

Bea! Azon viszont meglepődtem, hogy 20-as tesztet használnak Tapolcán. :shock: 20-assal 12.dpon, nem is reggeli vizeletből mit akarnak ezek??? :shock: Én ezt nem értem...

Mivel a héten nincs Török doki, ezért a másik vizsgált meg. Azt mondta az ováriumok szépek, a mnyh már csak 10.5 mm. Újabb inszemet javasolt, újra 2x1 clostyval.
Lehet hétfőn visszamegyek a Törökkel is átbeszélni a dolgokat... majd meglátom...

most megyek pihenni...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Nagyon sajnálom,hogy ott is negatív lett. :( Én nem tudom ...,akinek pozitív annak mindig kimutatja ott! :oops: De ne csüggedj fel a fejjel következő hónap új esély! Ilyen eredménnyel tuti biztos hamarosan sikerülnie kell!!! Hát igen lehet jobb azért,ha Törökkel is egyeztetsz!
Bocs nem akarlak "nyaggatni" Piri volt a portán?Nem kérdezted meg véletlenül? :oops:
horváth beáta
 
 


Bea! Bocs, hogy az előbb nem írtam. :oops:
Igen volt Piri. És azt mondta, hogy szerinte persze, megkaphatod három hónap után megint. Bár nem is igazán értette, hogyan, meg minek kell a lemondó nyilatkozat...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs,
sajnálom,hogy nem sikerült.Hajrá tovább!

Nekem ma növelték a Menopur adagját,duplájára.Nem reagálják túl a petefészkeim a kezelést,mondta a doki,de megnyugtatott,hogy a gátló hatás (decapeptyl) mellett ez van,akinél így van,emiatt ne aggódjak.

Pénteken újabb kontroll és vszínű kedden v.szerdán lesz a leszívás.
Vendég
 


Szia Lucus,

Szomorú vagyok, hogy nem sikerült. :(
Remélemkicsit kipihented a tegnapot és ma már jobban vagy!
Mit értesz az alatt,hogy átbeszélni a dolgokat? Újabb vizsgálatok? Vagy, hogy a 2x1 closty elég-e? Vagy, hogy inszemmel folytassátok-e v. lombikkal?
Buta kacsa vagyok, ezért kérdezek ennyit :lol: .


beni
benigna
 
 


Zsó,

A doki tudja a dolgát és ez a lényeg. :D :D Kis túlstimu (ha esetleg úgy alakul) meg azért nem baj, mert sok petike sosem gond :D De ha még meg is nyugtatott, hogy ez így ok, akkor tényleg nem szabad rajta agyalni. Ha a mellékhatások elkerülnek, gondolom simán tudsz dolgozni is. Vagy inkább otthon vagy?
Nekem az a mázlim, hogy tudok dolgozni itthonról is és ezért most így csinálom. Azért döntöttem így, mert a munkahelyem a város másik oldalán van és se bkv-val se kocsival nem akartam átzötyögni. Azt érzem, hogy jobb így most :D
Hajrá Zsó, ügyesen tovább! :wink:

Vayacon,
mindjárt UH :lol:

T
tapedli
 
 


Zsó! Drukk a holnapi uh-hoz! most már tényleg nincs messze a leszívás! :lol:

Tapedli! Te mikor is tesztelsz??? :wink: És hogy érzed magad?

Beni!
Mind a három kérdésed felötlött bennem is. :D Anno mikor nekivágtunk az első inszemnek, azt mondta a doki, hogy pár próba, és ha nem jön össze, akkor lombik. Hát nem tudom, neki mi a pár...
Meg nekem még nem volt átjárhatóságim, és a Török nem is eröltette, mondván, már van egy gyerekem, és a páromnál és nálam is gond van, ezért valószínű ott nincs gáz, amúgy meg ha nem járunk sikerrel az inszemekkel, akkor úgyis lombik, ahhoz meg nem kell... De én úgy érzem, ha még inszemezünk tovább és tovább, akkor hajlanék egy átjárhatóságira.
És nem utolsó sorban a 2x1 closty már múltkor is necces volt, tartok tőle, hogy most semmire sem fogunk menni vele...

Hát ezek járnak az agyamban. :roll:

Vaya! Mensi?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Bocs, de megint el vagyok havazva.
Szóval látták uhun a cisztát, ezért meg sem próbálták leszívni.
Kedden voltam a nőgyógyimnál 6x4 cmes a ciszta és tapintással is érzett valami cisztaszerűt a méhem mögött. A kövi ciklusban meg is lesz a lapar, ez várhatóan 2 hét múlva lesz. Pirikor kell telóznom a pontos időpontért, addig meg meg kell csinálni a vizsgálatokat az altatáshoz. Már nem is bánom, hogy bekukkantanak, és kidrül, hogy mi a helyzet idebenn.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Luci,

azért ez így nagyon fura ám...igaza van Beninek. Nekünk 2006-ban volt a lombik, ami előtt csináltak átjárhatóságit. Most, az inszem előtt azt mondta Fülöp, mindenképp meg kell ismételni. Simán letapadhattak a petevezetékek ennyi idő alatt. Enélkül nem érdemes inszemezni. Szóval ehhez ragaszkodj! Ha Te kéred, meg kell csinálnia. A lombikot inkább hagyd meg végső megoldásnak szerintem. Persze ha más megoldás nincs, akkor úgyis az jön.
Az inszemes stimut is csinálják sokféle variációban...
Szóval mindenre kérdezz rá ami csak eszedbe jut :)
tapedli
 
 


Bumi,

végre elindultak a dolgok :) Jobb is lesz ez így, szépen rendbe hoznak ott mindent! Tavasszal már kezdhettek is :wink:

Én nem érzek semmi extrát. A méhem körül néha bugyborékol valami :shock: Tegnap volt egy nagy szúrás is azon a részen. De ezek nem ismeretlen érzések, volt már ilyen nekem. Arról nem is beszélve, hogy ez a sok utro is kotyoroghat ott benn :D Hőt nem mérek. Próbálok arra koncentrálni, hogy ott van a babó és nem foglalkozni a tünetekkel.
Teszt...hát nem is tudom. Én a lombik előtt nem teszteltem otthon, de most lehet, hogy nem bírom ki. Jövő hét szerdán vagy csütörtökön elnyomok egyet szerintem :lol: A vérvétel köv. pénteken lesz.
tapedli
 
 


Lucuzs!
Köszi szépen,hogy megkérdezted nagyon hálás vagyok!
horváth beáta
 
 


Bumi,
végre túlleszel rajta!És mehettek tovább!Remélem,a cisztán kívül nem látnak majd semmit!

Tapi,
nekem olyan a munkám,hogy félállásban tanítok egy zeneiskolában,ez heti 2 délutánt jelent.Ha van zenekari munkám,akkor van dolgom,ha nincs,akkor ennyi az egész.És most jan.8-febr.4-ig nincsen semmi.Ezért most nagyon lazán vagyok,járogatok a klinikára,vezetem a háztartást és tanítok.
Táppénzen a jövő héten leszek,ha kedden lesz leszívás,akkor keddtől,ha szerdán ,akkor csak csütörtöktől,de csak azon a héten.utána dolgozgatok,azt mondták,nyugodtan lehet.

Lucuzs,
nálunk a SOTE-n az inszemnél a Closti mellé adnak tüszőérlelő szurit,és így nem kell progipótlás sem,legalábbis nekem nem kellett,az ösztradiolszintem alapján.15 napos sárgatestfázisaim voltak.
De ez biztos felfogás kérdése és én tudom,hogy a Török dr.remek szakember,tapasztalt meg minden.Nem is biztos,hogy jó,hogy itt osztjuk egymásnak az észt (pl.én 3 sorral feljebb),mert ettől még nem értünk hozzá és hogy álljunk neki megítélni a kezelés helyességét szakértelem nélkül?
Nehéz dolog ez,de szerintem bízzál a Törökben.Én is bízom a doktoraimban.mást nem tehetünk.
Vendég
 


Beni,
következő ciklusban inszem lesz?
Vendég
 


Zsó! Lassan kezdem én is így érezni, hogy bár sokszor megbántam más dokiknál, de most muszály maximálisan rábíznom magamat a Törökre. Máshogy nem megy. Ha nem bízok meg a döntéseiben, akkor az egész nem ér semmit. Kereshetek másik meddőségi központot, ami azért nem ilyen egyszerű...

Még beszélek ma apával, és megvárom mi lesz még hétvégén, aztán lehet nem agyalok többet, és így teszek magamért a legtöbbet... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs, sajnálom, hogy rossz hírt kaptatok. De hidd el, sikerülni fog. Átjárhatóságit tényleg nem ártana az inszemhez csinálni. A BMC-ben pl egy éves leletet fogadnak el, utána újra kell csináltatni. Bármi történhet közben, szerintem. Bár remélem, nincs semmi gond az átjárhatósággal.

Mondjuk agyalni túl sokat tényleg nem szabad. Az ismerősöm meg volt győződve róla, hogy rosszkor csinálták neki az inszemet, aztán mégis sikerült. :)

Csajok, nekem megjött, úgyhogy holnap megyek uh-ra. Vagyis indul a mandula. :) Most fel vagyok dobódva ettől. :lol:

Bumi, tök jó, akkor már nemsoká túl is leszel a laparon.

Tapi, Zsó mennek a hajráhajrák! :)
vayacon
 
 


Vaya! Az szuper, hogy már mensizel! Holnap drukk az uh-hoz!!! :lol: :lol: :lol: Dejó, hogy már ti is kezdetek!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

Tapi, én nem tudtam,hogy Lucuzsnak milyen vizsgálatok voltak meg, csak általánosságban kérdeztem a további vizsgálatokat! :wink: Pihizz sokat, és beszélgess a porontyokkal :D . Már egy hete volt az inszem, ugye?

Lucuzs szerintem is bizzál Törökben, kérdezni azért nem bűn, de a választ fogadd el, szerintem.

Vayacon, indul a nagy visszaszámlálás! :lol: Akkor még a gyógszereket is ma fogod megkapni?

Bumi, ez hamar meglesz, ahhoz képest, hogy a leszívásra sokat vártál Drukk, hogy mihamarabb folytathassátok a beavatkozás után! Remélem azért a lapar után lesz majd kis időd pihenni, és nem kell nagyon hamar visszamenned dolgozni!

ZSó, igen, inszem. Azért még adunk esélyt ennek. Pontosabban lesz előtte egy katonanézés, akkor majd kiderül, mert 3 hónap alatt sok minden történhetett :roll: .

Ma mész kontrollra!? Várjuk a tüsző fejleményeket! :)

üdv
beni
benigna
 
 


Sziasztok!

Vaya! Drukk mára! :D

Zsó! Még lesz uh-d, jól emlékszem?

én ma csináltam egy biztonsági tesztet, persze ez is negatív...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Vayacon,
drukk mára, szupi, hogy végre eljött a nagy nap :D

Zsó,
várunk a hírekkel! :wink: Remélem minden a legnagyobb rendben!

Beni,
igen, épp egy hete volt. Tegnap elkezdtek fájni a melleim :roll: Beszélgetek a babával minden reggel :D

Lányok, én is úgy gondolom, hogy meg kell bízni a dokiban. Viszont azért nekem volt már rossz tapasztalatom...nem árt nyitott szemmel járni :) Talán az mégis a legfontosabb, hogy saját magunkban bízzunk. Hogy a testünk mindent nagyon jól csinál, tudja a dolgát :wink:
tapedli
 
 


Vayacon,
én is szorítok neked a kezdéshez!majd mindent mesélj el!

Köszi a drukkokat,jólesik nagyon!Igen,ma még lesz egy UH.de lehet,hogy még hétfőn is,bár ezt nem hiszem.
izgulok nagyon.mondjuk az ösztradiolszintem emelkedhetett,mert tegnap este kiugrott belőlem egy nagy tojásfehérje...meg időnként érzem a petefészkeimet,hát meglátjuk.
Este írok,mert utána rohanok dolgozni.
Vendég
 


Zsó! Akkor este várunk a hírekkel!!! :D

Vaya! Na mi volt?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkokat és az érdeklődést! :lol:

Minden rendben volt az uh-n, elkezdtem a szurizást. Menopurt kell szúrni 6 napig, tüszőrepinek Pregnylt írt fel. Ott megmutatták, hogyan kell de nem tűnik egyszerűnek előszörre. Izgulok, menni fog-e. Vkit stimuláltak ilyennel? Mert ha igen, leírhatná mit hogy kell csinálni. De úgy kéne, mint a hülye gyereknek, mert nagyon homályos minden. :roll:

Sajna van egy rossz hírem. Éjszaka megint elviselhetetlen fájdalmam volt a petefészkemnél a szokásos helyen. Kicsit aggaszt, hogy kiújult-e az endó vagy mitől fáj. Bár mióta műtöttek, szinte folyamatosan fáj mensikor hol jobban, hol kevésbé. Az a helyzet, hogy bele kell vágnom az endós diétába, és folyamatosan csinálnom, mert egyszer bírtam egy hónapig, és akkor semmi fájdalom nem volt. Csak olyan nehéz... :cry:

Lucuzs, sajnálom a nega tesztet. :(

Zsó, mi volt az uh-n?

Tapi, a mellfájás jó jel lehet. :) Örülök, hogy bízol a babóidban.

Beni, mikor lesz a katonanézés?

Bumi, írj majd, mikor lesz a lapar, hogy tudjunk szorítani ezerrel. :wink:

Beus, gyere te is, ha van kedved, mikor kezdesz az új melóhelyen stb. Persze csak ha van kedved, nyugodtan zugolvashatsz is minket, ha az esik jól. :wink:
vayacon
 
 


Tapi, nem tudom mért írtam többesszámban, lehet, valami megérzés. :lol: végül is megvan az esélye..
vayacon
 
 


Vaya! Dejó, hogy ma már te is elkezdhetted!!! :lol: A szuridhoz nem értek, bocs. Mikor lesz uh?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs, csütörtökön kell mennem.
vayacon
 
 


Jaj,Vayacon,
sajnálom,hogy pont tegnap este nem tudtam jönni,mikor szükséged lett volna rám!Remélem,még nem késő!

Menopurt használok én is.Ha 1 adagot kell kapnod,akkor fogsz egy oldószerampullát,magad felé fordítod,ahol van a nyakán egy pötty és lepattintod.célszerű zsepit odafogni,hogy el ne vágd a kezed.

Veszel a patikában intramusculáris tűt,vastag tűt a felszíváshoz,fecskendőt,és subcutan tűt,vékonyat a bőr alá beadáshoz.Annyit,ahány szurit fogsz adni,mindenből.

Na,a vastag tűt ráteszed a fecsire és leveszed a tűsapkát.felszívod az oldószert.Lepattintod a porampulla tetejéről azt a kék kupakot,beleszúrod a szurit a szürke gumitetejébe és belefecskendezed a lötyit.rögtön fel is oldódik,visszaszívod a fecskendőbe.
ezután leveszed a vastag tűt,felteszed a vékonyat.Ráfújsz magadra fertőtlenítőt,légteleníted a szurit,tehát kinyomsz egy kicsit a levegőbe,amíg folyadékcsepp nem jön ki rajta.

majd picit összecsíped a bőrt a hasadon és beszúrod,de nem kell tövig!gyorsan nyomd az anyagot,úgy nem olyan kellemetlen.Ne ijedj meg,kicsit ki fog púposodni a bőröd,de elmúlik.

Szólj,ha nem értesz valamit,ma majd többször benézek!Hajrá!
uH-ra mikor mész?

Nálam az a helyzet,hogy elindultak a tüszők,de még kicsik.tovább kell a npi 6 adag Menopurt szúrni és mellé a Decapeptylt,majd hétfőn UH és megmondja a doktor,hogy szerdán vagy csütörtökön lesz leszívás.
Hát jól elhúzódik ez nekem,a fene egye meg.jan.4.óta szúrom magam,és 20-án kezdtük a stimulációt.Nagy türelem kell ehhez,ez most kiderült számomra.

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég
 


Vaya,
még egy dolog:ha netán megdupláznák a szurit,amit inszemnél nem hiszek,akkor 2 port fel lehet oldani 1 oldószerben!
Vendég
 


Zsó, köszi szépen és semmi gond, a bmc-s fórumon tudtak a lányok segíteni. csak egy dolgot nem mondtak, a zsebkendőt így el is vágtam az ujjam. :shock: de nem volt vészes csak kicsit megijedtem.

De egyébként minden remekül ment. Annyi, hogy később észrevettem, hogy az oldószert nem szívtam ki teljesen így elég kevés lett a mennyiség de holnap már ügyibb leszek.

Bátor kislány voltam, rögtön magamba szúrtam és kellemesen csalódtam, nem is vészes ez az egész. Sőt nekem kevésbé fájt, mint amikor a nővérke beadta.

Sajnálom, hogy neked így elhúzódik, de semmi gond, most már a finis közelében jártok. Hamar letelik ez a kis idő. A lényeg, hogy minden halad szépen a maga útján.
vayacon
 
 


Sziasztok csajok!

Remélem a szurik után mindenki ment ki a szabadba és élvezitek ezt a csodás havat! :lol: Olyan gyönyürű tiszta és a levegő is nagyon friss lett tőle. Mi tettünk egy hatalmas sétát, nagyon élveztük :D

...a hójelentés után. :D

Vayacon!
Nagyon örülök, hogy elkezdted a stimut! :D Szuper ügyi vagy, hogy megoldottad az oldószer kontra por problémát is :lol: Hajrá előre, csak ügyesen tovább! Közben bátorítsd a petefészkeidet, gondolj rá sokat, hogy megy minden odabenn ahogy kell :wink:

Zsó,
fantasztikus vagy! Annyiszor eszembe jut, hogy milyen türelemmel bírod a stimut! Te csodás Anyuka leszel! Próbálj Te is sokat meditálni azon, hogy a tested tökéletesen működik és nagyra nőnek a tüszők odabenn! Gondolok rád és küldök neked tüszőnövesztő energiákat! :wink:

Reggel a tévében Kertész Zsuzsa (egykori nagyon ismert bemondónő) beszélt és mondott egy nagyon jó mondatot:

"Hidd el, hogy minden tökéletesen megy a maga útján!" :wink:

T
tapedli
 
 


...jajj, még egy sztori kimaradt. :D

Csütörtökön elmentem a gyógyszertárba, hogy vegyek terhestesztet. Szépen felkerekedtem, elmentem és amikor odaértem, kértem orrspray-t a férjemnek, kértem sebtapaszt...Aztán kész, nem jutott eszembe, mit szerettem volna még. :lol: Mondtam is a patikus nőnek, hogy tudom, hogy 3 dolgot akartam, de nem jut eszembe a 3. :D Szépen haza is mentem és otthon jöttem rá, hogy tulajdonképpen miért is mentem :lol: :lol: Így jár az, aki nyugdíj előtt akar szülni :lol: :lol: :lol:

T
tapedli
 
 


Tapi,
olyan aranyos vagy,hogy így biztatsz,jólesik nagyon! :wink:

Nálunk a férjemnek rengeteg munkája volt itthon,de egy icipicit lementünk az udvarra hógolyózni :lol:

Aranyos a gyógyszertáros sztori.Mikor fogsz tesztelni?Drukkolok nagyon!

Vayacon,
örülök,hogy sikerült és jól megy a szurizás.

Képzeljétek,a sotés topikban vagy babások a lányok,vagy pihennek 2 lombik közt és senki meg se kérdezi,mi újság :shock:
Pedig amikor decemberben lombikoztak,én folyton érdeklődtem meg lelkesedtem velük,biztattam őket...kicsit rosszul esik,de mindegy.
Végül is ott a családom meg a barátaim és persze ti! :wink: Az egyik barátnőm olyan aranyos,úgy érdeklődik,hogy teljesen velem együtt éli át a dolgokat.
Vendég
 


Zsó,

csütörtökre tervezem a tesztet. Előbb azért sem, mert a férjem ment le venni végül és 25-ös tezstet vett. Túl korán nem akarok. Egyébként úgy tervezetm, hogy pozitív lesz, a másnapi vérvételen pedig 139-es lesz a HCG-m :lol: :lol: :lol: Nagyon vicces, de állandóan erre a számra gondolok. :D A didkóim egyre jobban fájnak :?

...hát, a nem érdeklődő csajok, annyira befelé koncentrálnak valszeg, hogy bele se gondolnak, szükséged lenne a bíztatásukra. Ha régóta beszélgetsz velük, biztosan észbe kapnak és nagyon fogják szégyellni, hogy így megfeledkeztek rólad. Ne bánkódj, ők jobban fogják bánni. Egyébként ez szerintem is nagyon csúf dolog, minenkinek szüksége van támaszra. Nekem nagyon sokat segít ha írtok :wink:

Én ma főzőcskézni fogok, meg remélem délután a gyöngöcskéimre is marad időm. Holnp reggel jövök, szép napot mindenkinek!
:D
T
tapedli
 
 


Zsó! Nagyon felnézek rád, hogy ilyen nyugodtan viseled a stimu időszakát! Meg lesz a gyümölcs meglásd!!! :wink: :lol:

Tapedli! 139!? Ez jó szám!!! Tökéletes! Így legyen! :lol: :lol: :lol:
Szóval csütörtök, jó, azt még kibírom... :wink:

Beni?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs,
na annyira nyugodt azért nem vagyok,kicsit izgulok,mit mond majd a doki hétfőn,aztán a leszíváskor hány petesejtem lesz,aztán másnap mit mondanak,hány termékenyült meg...ha már meglesz a beülti,megnyugszom,úgy érzem.

Tapi,
hajrá csütörtöki teszt!
Vendég
 


Tapi, már csütörtökön lehet tesztelni? Tök szupi, alig várom. :lol:

Vicces, hogy elfelejtetted a tesztet..

Zsó, nyugi, semmi gond nem lesz. Próbálj nem foglalkozni ezekkel bár tudom, hogy nehéz. Csak pozitívan, tudod ezt már pszichológusok is bebizonyították, mennyit segíthet a biológiai működésen a pozitív gondolkodás. Szóval annyi petesejted lesz, amennyi kell, szépen megtermékenyülnek, és már jöhet is a beülti. :lol:

Sajna vannak a fórumokon olyan lányok, akik csak magukra gondolnak, és akkor jönnek, amikor nekik van szükség bátorításra. De itt senki nem olyan, ez egy tök jó kis csapat. :D

Lucuzs, hogy van a kis lelkecskéd?

Velem semmi küli, ma egy kicsit jobban fájt a szuri, de szerintem ma adtam be jól. Tegnap túl kevés lett a mennyiség.
vayacon
 
 


Luci,
köszi, mindjárt itt a csütörtök :lol: :lol:

Zsó,
leírom mi a helyzet. :D A doki azt fogja mondani, hogy fantasztikusat nőttek a tüszöid, minden a legnagyobb rendben. A leszívásnál szintén minden tökéletesen megy a maga útján. Az összes petike megtermékenyül, így még teső is marad :D Természetesen jól megkapaszkodik majd egy a beültin. Tehát máris nem kell izgulnod :lol: :lol: A következő napokban csak ezekre gondolj...amiket írtál, azokat felejtsd el gyorsan :D

Vayacon,
nagyon ügyi vagy a szurikkal! :wink: Ha jól számolom, már a felét be is adtad :D Mindjárt uhu!
tapedli
 
 


Zsó! Szorítok neked! :D És jól mondják a lányok, hogy minden rendben lesz!!! :lol:

Én sokat agyaltam a hétvégén. :oops: És végül megszületett a döntésünk/döntésem. Nem megyek el a dokihoz most megbeszélésre, mert magam is azt akarom, hogy most inszem legyen.
Ezt az inszemet mindenképp megcsinálom még, aztán majd utána értekezek újra a dokival (ha egyáltalán kell...).
Azért döntöttem így, mert bár tudom okosabb lenne beiktatni egy átjárhatóságit, de egy, a dokim sem nyomja, és kettő, most én sem tudok okos lenni. :oops: Ez az utolsó olyan ciklus, amikor még itthon vagyok, aztán márciusban mennem kell vissza dolgozni, és legalább egy esélyt/reményt meg akarom magamnak tartani.

Nyugodtan ítéljetek el, hogy most érzelmi alapon döntök, de nekem sem könnyű, én annó úgy hagytam ott a munkahelyem terhesen, hogy tudtam, jó ideig nem térek vissza. És erre nemhogy 2-3 tesó, de egy pocaklakó sincs. Folyton a sírás gyötör, ha eszembejut, hogy alig egy hónap és kezdek. :cry: Mert nem csak a meló nem hiányzott, de ez egyben azt is jelenti, hogy az imádott lányomat reggel fél 8-kor leadom majd az oviban, és délután 3-kor mehetek csak érte. Nekem ez iszonyúan fáj, mivel 4 éve ő az életem, össze vagyunk nőve, és nem megy elengedni.:oops:

Aztán ha elindul a meló, akkor már minden mindegy, simán beiktatok egy-két szünetet akár az átjárhatósági miatt is...

Most teljes erővel erre az inszemre fogok koncentrálni, és akkor talán nem is kell majd azon agyalnom már, hogy hogyan tovább... :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!Gyors kukk...

Lucuzs!
Én nem ítéllek el,sőt teljesen egyetértek veled...én is így terveztem,hogy még a cégemtől megyek gyesre mielőtt bezárna...nem jött össze... :( Fel a fejjel ne sírj,tudom milyen sz@r,de majd csak lesz valahogy... Szerintem Török is még inszemet javasolna,nagyon jó eredményeitek voltak!Most tutira sikerülni is fog!!! :) Most akkor mikor mész Tapolcára,majd ha megjön?

Zsó!
Ne csüggedj,hogy tovább tart a stimu,soknál van ez így.Lényeg,hogy sok szép nagy tüszőid legyenek.Remélem ma biztosan meg tudják majd mondani mikor lesz a leszívásod! :) És ne félj,ne izgulj minden rendben lesz meglátod!!!Nagyon szorítok érted!!!

Vayacon!
Neked is megy a drukk ezerrel az inszemhez!Örülök,hogy ti is eljutottatok végre ide!Neked is szép tüszőnövekedést!

Tapi!
Remélem te nyitod meg a sort a pozitív teszttel és a többiek folytatják! :wink:

Bumi!
Neked sok sikert a laparhoz,remélem hamar túlleszel rajt és folytathatod a lombikot!

Beni!
Ti mikor folytatjátok?

Rólunk... api szerdán volt oktatáson kedden kezd már rendesen!( remélem) Én mindjárt telózok Tapolcára próbálom intézni a papírom.Közben eldöntöttük,hogy átcuccolunk mihozzánk innen az anyóstól,mert mindig csak a vita van vele.Tudom,nem rosszból,de mindig beleszól mindenbe mindig meg akarja mondani mit csináljunk.Nekem már nagyon elegem lett belőle,semmi magánéletünk nincs itt!Eddig mindig apit néztem de mondtam neki belefáradtam,most ő jön.Nem hiszem,hogy jó dolog ez,hogy ennyire hagynunk kéne ezt hisz én is 27 éves vagyok ő meg már 33 lesz.Én amúgy se vagyok ehhez hozzászokva 14 éves korom óta önálló vagyok.Lehet hogy most rosszkor időzítettem apinak nehéz most a lombik miatt is ami történt,meg új munkahelyen is kezd meg még cuccoljunk is.... :( De úgy éreztem valamit lépnünk kell mert nem lesz ez így jó.Szerintetek rossz döntést hoztam??? :oops:
horváth beáta
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: