Új privát üzeneted érkezett!

[quote="i.kata"]S írta:i.kataziasztok!

Adamkata,
tegnap este még írtam neked itt, de elszállt, és nem volt erőm újból nekiállni. :evil:
Sajnos gondoltam, hogy a pasik így állnak a dologhoz, de nem gondoltam, hogy a nők is. Jó, mondjuk biztos magamból indultam ki. Nálunk ez nem tabu, pont azért, mert nem tehetünk róla, így nem érzem, hogy szégyellni kellene bármit is.
Még tegnap azt fejtegettem volna, hogy ez a 15% a 40%-kal szemben szerintem hülyeség. Nekünk azt mondták, a párom eredményei miatt ágyban, párnák között szinte tuti nem lesz spontán babánk. Szóval nálunk nincs is ilyen, hogy spontán 15% az esélyünk, nekünk a 40% a 0%-kal szemben áll. :roll:

Beus,
örülök, hogy túllendültél ezen a hülye cisztán. Most a bogyókat mikor kell kezdened szedni? A következő ciklsu 1. napján, vagy hogy avn ez? Vagy csak most simán szedned kell?

Sonjus,
megint egy újabb rejtély számomra... Miér lesz neked long? Neked nem mondták ezt a PCO-t? Mert nekem erre mondta S. doki, hogy ezért legyen short, vagy antagonista.
Párod talált munkát?

Szia Kata!

Én a 15%ot arra irtam ha minden normális és ugy próbálkoznak a párok!!!!!
A 40% ot meg a lombik esélyeire írtam!
Bocsi ha félre érthető volt:)

Mindenkinek Szép Napot!!!!
adamkata

Szisztok.
Kata Hát igen nem fogunk unatkozni:)
a hugom már 14 hetes. Hát gondolhatod....mit érzek néha.....
beus84

Sziasztok!
Új vagyok még itt. Ahogy visszaolvastam néhány oldalt úgy látom, hogy nagyon sok erőt, támaszt adtok itt egymásnak.Én is erre vágyom.
Mi 2009.szeptemberétől járunk a Tanárúrhoz. Szerdán volt a 2. inszeminációnk. Egyikünknek sincs " baja", csak a páromnál lassúak..
Szóval szeretnék olyan lányokkal beszélni, akiknek sikerült. Tudja valaki, hogy milyen százalékos esélyei vannak ennek?

Neményikata! Én is ott voltam szerdán az Intézetben. Nagyon jó ötletnek tartom a könyvet és a filmet is. A mi történetünk azt hiszem még kevés a filmhez. De a könyvben talán tudnánk segíteni nektek.
Nagyon jó ötletnek tartom, hogy segítsünk olyan sokféle lelki háttere ven annak, és nem hiszem, hogy egyedül ezt fel lehet dolgozni. Én most is szívesen olvasnám a könyvet!

Beus! Nagyon átérzem a sosod. Az én "sógornőm" is nemrég szült.Borzasztó érzés mindíg látni, úgy ,hogy vágyom rá és teszek is érte, ő meg "véletlenül" lett terhes. Szóval megértelek! De gondolj arra, hogy ez a Te utad. Ezen KELL végigmenned. És nem kérdezni, hogy miért, csak tenni. És legyen ott a tudatodban a Sipos doki szava: LESZ GYEREKED!

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam elsőre...
szép napot Mindenkinek!
rili

Rili,
üdv a csapatban, jó társaságba keveredtél :wink: :lol:
Mielőbbi babásodást kívánok Nektek!
Nálunk a páromnak kevés is, lassú is. Sajnos az inszeminációk nem sikerültek, viszont itt köztünk Kuzsanna az, akinek az 1. inszem sikerült. Nem tudom náluk volt-e valami gond, de ő az egyik legjobb példa, hogy inszemmel is sikerülhet :wink:
Én úgy emlékszem, hogy S. doki azt mondta nekem régen, hogy sopntán 10%, inszemmel meg 20% az esély minden hónapban. De fölösleges erre gondolnod, csak bízz abban, hogy sikerülhet :wink:

Adamkata,
nem, jól írtad, és én is úgy értelmeztem, ahogy leírtad. Csak arra gondoltam, hogy a mi esetünkben azt mondták, spontán aligha lesz gyerekünk, szóval nekünk spontán van 0 % esélyünk, és ehhez képest még jobbnak tűnik a 40% :lol: Lehet kicsit bonyolult vagyok :oops:

Beus,
átérzem a helyzetedet :cry: Nálunk hamarosan megszületik a kistesó, vagyis a 2. féltesó. Látni sem bírom apum feleségét a nagy pocakjával és már előre félek attól a naptól, amikor apum felhív, hogy megszületett a kislányuk :cry:

i.kata

Csajok!

Ezek a százalékok! Nem kell ezen törpölni annyit :) Végülis 50 % az esély, mert vagy igen, vagy nem...nem??? :):):):) De igen!!!!!!!!!! Muszáj!!!!
babszi

Szia Rili!
Üdvözöllek közöttünk! A legjobb helyre jöttél, ha hozzád hasonlóakkal szeretnél beszélgetni! Drukkolok neked nagyon, hogy sikerüljön ez az inszemed, s Kuzsanna után legyen egy újabb sikeres inszemesünk. :wink: Ha eleget olvastál vissza, láthattad, hogy Zsuzskának már meg is született a gyönyörű kisfia!!! Tiszta szívemből kívánom, hogy neked se kelljen sokáig várnod!!! :D
A százalékokról csak annyit, hogy legjobb tudomásom szerint azért van 6 kötelező inszem megállapítva a lombik előtt, mert a százalékos esélyeket figyelembe véve, ha nincs más gond, ennyinek elégnek kell lennie ahhoz, hogy valaki biztosan teherbe essen...
hbzs

Köszönöm, hogy szurkolsz nekem hbzs és kata, meg mindenki,aki csak gondolja is. :)
Igazad van babszi, nem kell törődni a százalékokkal.Egyetértek, dehát mit csináljak, ha mindenféle( még számokban kifejezető) kapaszkodót is keresek. Egyébként ma görcsölget a hasam. Ez normális? Vagy rossz jel?
Amúgy nekem csak 4 inszemet kell csinálni, utána mehetek lombikra. Pedig én azzal akartam kezdeni, de nem lehetett. De ez most sikerül, és nem is kell gondolnom sem a lombikra.
Mindenkinek szurkolok nagyon nagyon!!!!!
rili

Rili,
szerintem jobb, hogy van a lombik előtt inszemed, bár remélem nem kerül sor lombikra :wink: Így utólag azt mondom, hogy nekem jót tettek az inszemek, mert a lombikig lelkileg már elég edzett lettem és nem mellesleg jobban átláttam az egész folyamatot is.
Ja, és a legfőbb szabály: NE KERESSÉL TÜNETEKET!!!! Csak legyél türelmes, és várd ki a 2 hetet a tesztig :wink:

i.kata

Rili!
Üdv itt köztünk,örülök,hogy írtál nekünk!
Nagyon jó kis csapat vagyunk,reméljük segítenek majd a drukkjaink!Zsuzskánk nagyon jó példa a fantasztikus inszemes sikerhez,és nekem is nem is egy ismerősömnek sikerült az inszem!
Nekem a lombik előtt az inszemeknél az is volt a gond,hogy én abban egyáltalán nem hittem,mert akárcsak te én is a lombikra számítottam(nálunk sem volt különösebb probléma egyikőnknél sem),páromnak lehetett volna jobb az eredménye,de azt mondta Sipos doktor is,hogy ettől még lehet spontán babánk!Így én azt mondom hidd el hogy sikerülni fog!!!!!!!!!Mi majd itt a háttérből szorítunk neked nagyon!!!!!!!Reméljük a lombikra nem kerül sor!
Valóban ne keress tüneteket,mert nekem sem volt egyiknél sem a tesztelésig!
Tesztelési időt tessék betartani!(csajok biztos nevetnek :lol: ,mert én ellene vagyok a korai tesztelésnek) :lol: :lol: :lol:
SIKERÜLNI FOG!!!!!!!Maj mi elárasztunk babaragacsokkal! :wink:

Puszi mindenkinek! :P

phpBB: Kép
belluska

Kedves Rili!Én is köszöntelek itt a csapatban,meglátod,jó kis helyre kerültél,vagyunk itt páran öreg motorosok. :lol: Jól olvasom,akkor inszem előtt állsz.Próbálj meg bizni az inszem sikerében is,hisz nekem 2 Forgácsos barátnőm is van,akinek az első inszemtől lett babája.Aztán Lombikos is van köztünk olyan,akinek elsőre sikerült(jómagam is ezek közé tartozom)aztán végül is a kitartásra,a bizakodásra,és végül a sikerre is itt van példa(Belluska)És itt van Kata is,ő is mindig kitart....mindenben.... :lol: Százalékokat mindegyikőnk taglalta százszor már,ez biztos...Hisz kell az erő,a hit,és a száraz tények is beletartoznak ebbe.Előbb-utóbb mindenkinek sikerül,tartsál ki,majd mi szoritunk neked... :wink: Puszikállak Hbzs-m! :lol:

salygabó

Gabó!
:lol: Puszi!

Wepe!
Jönnek a ctg-k! :shock: Lassan már megszületik a kis herceg! :P

Szilvi!
Nagyon eltűntél! :( Tessék előkerülni!

Mindenkinek szép hétvégét! :P

belluska

Katám!
Evezés volt már?Ha igen,akkor milyen volt?Olyan izgi,kipróbálnám! :lol:

belluska

Sziasztok Lányok!
Nagyon sokat jelent az, hogy mostmár jobban érzékelem, hogy nem vagyok egyedül. Az Intézet várószobájában senki nem beszélget szívesen. Legalábbis én így vettem észre...
Salygabó! A héten szerdán volt a második inszemem. Úgyhogy ebbe már benne vagyok. :)
Nagyon nagyon reménykedek és nagyon nagyon imádkozom! Sikerülnie kell.
Köszi az együttérzést mindannyiótoknak. :)
rili

Gabó,
muszáj kitartanom, máshogy nem lehet ezt csinálni. Nem tehetem meg a leendő gyerekeimmel, hogy még a születésük előtt összeroppanok :wink:

Rili,
Gabó gondolom arra gondolt, hogy nekünk sikerült a 2 lombik, de sajnos a 10. héten kiderült, hogy elhalt a baba. Azóta volt egy sikertelen fagyisbabás beültetésünk, ami nem sikerült, és most küzdök az inzulin rezisztenciával. Ha ezt "legyőzöm", akkor folytathatjuk a lombikot. :lol:

Belluska,
óóó, nagyon szuper volt az evezés. Tegnap voltam barátnőmmel, nagyon élveztük. Érdekes mozdulatsor, azt jól be kell gyakorolni. Mi még nem versenyezhettünk, a cél a helyes mozgás elsajátítása volt, éás még talán 1-2 órán ez lesz a feladatunk. Amúgy jól ment, a tanár mindig mondta, hogy nagyon jól csinálom. :lol: Nem fáradtam el annyira, mint a spinningen, de ez mégis sokkal jobban átmozgatta az izmaimat. Utána még szaunáztunk is 1,5 órát :lol:

i.kata

Rili,
hát igen, nem szeretnek ott beszélgetni az emberek. Na de ezt csak azért gondolod így, mert ezek szerint még nem voltál velem egyszerre ott :lol: Volt olyan, amikor innen 3-an egyszerre jártunk 2 naponta....tőlünk zengett a váró és ha jól emlékszem, Babszit meg is fogtuk, és csatlakozott hozzánk. :lol:
Volt valami vizsgálatod az intézeten kívül? Pl. inzulin vizsgálaton voltál már?

i.kata

Nem, nem volt semmilyen más vizsgálatom. Sem az Intézetben, sem másütt.
November elején a petevezeték-átjárhatósági vizsgálaton kiderült, hogy van egy polypom. Azt kivették laparral, utána nov.30-án csinálták az első inszemet, nem sikerült. Lehet, hogy korán volt, mert a műtét nov.10-én volt, 20 nap múlva meg inszem.
De ez most SIKERÜLNI FOG!!!
Nagyon hiszem.( Még könnyen megy.) :)
rili

Az inzulin rezisztencia vizsgálatot ki írja elő? Vagy honnan jönnek rá, hogy ez lehet a gond?
rili

Kata!
Na,akkor milyen jól ment az evezés!Katám!A legközelebbi találkozó alkalmával :wink: már rád sem fogunk ismerni!Csak a mosoly lesz a régi! :wink: De nagyon örülök és a kitartásod és hozzáállásod mindenhez tudod, hogy nekem bejön!Csak így tovább!
Ovikert alakul?

belluska

Belluska,
ovikert nagyon lassan ugyan, de alakulgat. Majd vasárnap akarok kicsit belehúzni. Most kicsit túlvállaltam magam, alig vagyok itthon is, de azért igyekszem valami szépet és biztonságosat alkotni. :lol:
Ja, és remélem a legközelebbi találkán már a nagy pocim miatt nem fogsz rámismerni, bár azért még találkozhatnák előbb is :wink:

Rili,
szerintem az az 1. inszemed nagyon is jókor volt. Azt mondják jót tesz a méhnek, ha az ilyen laparkor kicsit matatnak benne, mert akkor felfrissülnek a szövetek is (most lehet hülyeséget írtam, de valaki nekem is hasonlóan mesélte ezt). Az inzulin rezisztencia vizsgálatra akár magadtól is elmehetsz, mert fizetős vizsgálat. Ezt csak 1-2 éve vizsgálják és elvileg összefüggésben áll a meddőséggel. Általában túlsúlyos embereknél fordul elő, de sajnos elég nagy százalékban van a normál testalkatúaknál is. Érdemes megnézetni, mert akkor van időd rendezni az inzulin értékedet. Az intézetben ezt a vizsgálatot leginkább lombik kezdés előtt kérik. Ha akkor derül ki, hogy magasabb a normálisnál, akkor csúszik a lombik, egészen addig, amíg nem jön helyre. Én 5 hónapja szedek rá gyógyszert, 3 hónapja diétázom is, és még mindig magas. Igaz nekem nagy túlsúlyom van/volt.

i.kata

Sziasztok csajok:)

Rili üdvözöllek itt nálunk, szuper kis társaságba kerültél.
Én is szívből szorítok érted, hogy sikerüljön a baba, amúgy köszönöm a biztató szavakat tőled is.

Katám, hát el is hiszem, hogy félsz a telefontól.... én is épp így vagyok vele, igaza van Rilinek ezt az utat sajnos végig kell járnunk a siker érdekébe.

Belluska Hbzs salygabo wape ölelés nektek.

Tücsi hogy vagy? olyan rég jártál már itt.

Sonjus ,bibor ,mimie , többiek merre vagytok???

puszii :wink: :wink: :wink: :wink:
beus84

Katám!
Kár,hogy nem itt nálunk épül majd az általad tervezett ovi!Biztos oda járnának a csibészeim! :lol: :lol: :lol: :wink:
Hát Kata,ha nyáron lenne a találkozó,akkor én azt mondom,hogy ikrekkel pláne már tekintélyes pocit növeszthetsz!Úgy legyen! :wink:

Beus!
Pusszantás!!!!!! :P

Katánk nagyon örvendezik a nagy hó miatt! :D Barni közölte,hogy "hab" és,hogy ő buta! :( :lol: Apa foci meccse után szánkózunk! :D

belluska

Belluska,
:lol: :lol: :lol:
De jó lesz nektek, hogy mentek zánkózni! Olyan jó kis popsitespit láttunk az intersportban, 2 popsi hely van rajta. Katáék biztos élveznék azt is :lol:

Beus,
persze, tudom hogy ezzel nem lehet mást kezdeni, csak nézni más örömét és várni a sajátunkra.

i.kata

Sziasztok!
Mit szóltok ehhez a nagy hóhoz? Nekem nagyon tetszik! :D

Belluska!
Elkészült most már Marci hóember? Marci talán meg tudná győzni Barnust is, hogy a hó nagyon jó dolog! :wink: :lol:

Kata!
Nagyon ügyesen haladsz a kilókkal - már átlépted a 10kg-os határt is! A sportolás biztos még inkább fog segíteni! :wink:

Mi pedig megkaptuk a 3. genetikai vizsgálatunk eredményét is, s ennél is minden negatív mindkettőnknél! :D

Puszi mindenkinek!
hbzs

Hbzs!
De örülök,hogy minden rendben lett a vizsgálattal kapcsolatban!
Én nagyon szorítok ahhoz a tavaszi kiruccanáshoz! :wink:
Nagyon nagy lett Marci ma,de még elég csupasz,mert nem volt időnk csak egy vödröt rávágni szegény fejére! :lol: De viszont kaptak ma gyerekek apától egy-egy műanyag szánkót,amiben Barnim jobban biztonságban érzi magát és teljesen feledte a "hó félelmét"!Úgy kacagott mikor apa húzta őket gyorsan,hogy alig bírta abba hagyni!Szóval ma megtört a jég! :D :wink: Igazából ma szó szerint betemetett bennünket a hó,de én imádom.Kicsit félek,hogy beteg leszek,mert a nagy lapátolásban annyira megizzadtam,és még utána sokáig kint voltunk!De remélem nem lesz gond! :?

Kata!
Olvastam apának a meccse előtt amit írtál,így megihletted őt a szánkóval! :lol: Hozta is a kicsiknek! :wink:0

belluska

Sziasztok csajok!

Rili!
Üdvözöllek közöttünk, mielőbbi babásodást kívánok! :)

Ancsa!
Ne ijedj meg a CH diétától, mert az biztos, hogy hízni nem fogsz tőle, ha betartod a megadott CH mennyiségeket!!! :D Én terhességi cukorbetegség miatt diétázom és az eddigi össz súlygyarapodásom a terhesség alatt 6,6 kg! :lol:
Türelem kell hozzá és meglátod menni fog! :)

Sonjus!
Gratulálok a vizsgádhoz, nagyon ügyes vagy!!! :P

Belluska!
Olyan édesek lehettek a lurkók szánkózás közben... :) Annyira szép így a táj és olyan jó a friss ropogós hóban sétálni. Ebéd után én is lementem egy kicsit Minnievel, persze csak úgy, hogy a kabátomban vittem őt. :lol: Így is vacogott szegénykém, pedig rendesen felöltöztettem... :wink:
Tényleg jó lenne valamikor találkozni, annyira sajnálom, hogy a múltkor nem láttalak benneteket, pedig biztos szuper volt a hangulat... :P

Kata!
Hatalmas gratula, nem semmi, már 10 kg fölött tartasz!!! :shock: Kicsit irigyellek, hogy ennyi erőd van, diéta + edzések. Igaz, az hogy a kezedben tarthasd a babádat minden fáradságot megér!!! :P Én régebben mindig terveztem, hogy majd egyszer elmegyek edzeni, aztán egyszer el is jutottam a barátnőmmel, tetszett is, de mivel ő nem akarta folytatni, én meg egyedül ne akartam eljárni, így abbamaradt a próbálkozásom... :? Na majd, ha megszületett Nati baba. :P A házban ahol lakom van egy lány, aki tornatanár, minden kedden és csütörtökön tart edzéseket, oda szívesen elmennék, pláne, hogy a házból sokan járnak hozzá. :)

Gabó!
Örülök, hogy jó lett a cukor értéked, szorítottam, hogy így legyen. :) Remélem pihensz sokat, hogy a kis hercegnő idő előtt nem bújjon ki a pocakodból! :lol: Hogy viseled a terhességet? Korábban írtad, hogy zsibbad a kezed, szerencsére az enyém eddig még nem, de inkább lekopogom (kopp-kopp). Nekem majdnem minden hajnalban begörcsöl a vádlim, iszonyatos érzés, Béres kalciumot szedek rá, napi 500 mg-ot, de van, hogy az sem segít... :cry: Nem baj, kitartok, már nincs sok hátra... :lol:
Pocaksimi a kis hercegnőnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beus!
Csudába azzal a fránya cisztával, remélem a fogigátló segít! :)

Hbzs!
Szia!!!!!!!!!!!!!! :D

Mi hétfőn megyünk ismét belgyógyász dokihoz kontrollra a cukor miatt, majd csütörtökön az első CTG-re, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon milyen lesz... :D Utána 8.-án vissza a dokihoz a 36. heti terhesgondozásra.

Mindenkinek szép hétvégét és jó havacskázást!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Belluska,
örülök, hogy "segíthettem" az írásommal, és így Barnus is jól járt, mert legyőzte a félelmét.:-) Úgylátszik ez egy ilyen nap, mert voltunk barátainknál, ahol a kisfiú retteg a korcsolyától. Ma elkezdtünk róla beszélgetni és annyira kedvet kapott, hogy közölte este 7-kor, hogy akkor menjünk korizni :lol: Nagyon édes volt, végig produkálta magát. Megbeszéltem vele, ha jövőhéten még mindig menni akar, akkor szombaton mehetünk. Kíváncsi vagyok, kitart-e :lol:

Hbzs,
sportolás utáni reggeleken mindig kicsit több vagyok :roll: De nem zavar ha nem fogyok, így is átalakulok :lol: Zsírból izom, végülis jó csere :lol:
Örülök, hogy jók az eredményeitek, mostmár aztán tényleg jöhet az a spontán baba. :lol:

Minnie,
jesszus, már te is mindjárt mész CTG-re. Nem semmi, hogy már itt tartasz, gyorsan eltelt az idő.
Most nem emlékszem rá, hogy írtad-e már a pici nevét, de nagyon tetszik :lol:

Jajj, nekem nagyon bejön ez a nagy hó :lol: Legjobb lenne, ha télen mindig ilyen hó lenne, végig. :lol:

i.kata

Minnie!
Már éppen elő akartalak vezettetni! :wink:
Ctg? :shock: Jesszusom,hogy megy az idő!Még eddig csak Wepe ctg-jénél tartottam! :D
Minnie édes lehetett a kabátban vacogva,pedig most nincs is hideg! :lol:
Hát igen,rossz hogy nem tudtak sokan eljönni múltkor a cukiba,és te is hiányoztál,de bepótoljuk!Amíg innen Belluska el nem tűnik biztos lehetsz benne!Hát ami késik nem múlik,majd a babaszületéses időszakok után pár hónappal megejtjük! :lol: :wink: :oops:
.........................

Kata!
Látod milyen jó hatással bírsz mindenkire! :wink:
Ebben egyformák vagyunk,én is ha lehetne egész télen taposnám a nagy havat! :wink:

belluska

sziasztok lányok.

Én is élvezem ezt a nagy hót, igaz nálunk csak 6-7 cm van
de az is nagyon jó. a 4 kutyám is állatira élvezi, futkároznak hemperegnek, és csúszkálnak:) nagyon édik.

Minnie hogy repül az idő, ez eszméletlen.
Hamarosan neked is megérkezik a baba:)

Katám te mindenkire jó hatással vagy:)

Hbsz örülök, hogy minden leleted jó lett!!!!

Belluska nagyon aranyosak lehetnek a gyerekek, majd csinálj róluk képet a hóba, és rakd fel ide nekünk is:)

Puszi mindenkinek.
beus84

Sziasztok!

Kata!
Nem is emlékezhetsz, mert eddig még nem írtam meg nektek Babóca nevét. :wink: Pedig már jó ideje eldöntöttük, hogy így fogják hívni, apának nagyon tetszik, teljesen oda van tőle. A nagyim már más kérdés, ő teljesen besértődött, hogy lehet egy gyereknek ilyen nevet adni... :? De majd csak megszokja... :lol:
Szóval a kis csaj Natasa Ágnes lesz, tudod, Ágnes anyum után, Natasa meg az A.N-es monogram miatt. :P :P :P Mamának egyébként a Natasa nem tetszik, na halljátok, olyan neveket talált ki (Titanilla, Szimonetta, Kökény, Málna), a hátamon feláll a szőr tőlük... :shock:

Belluska!
Remélem a babaszületések után tényleg bepótoljuk azt a számomra elmaradt találkát, és akkor már én is felhőtlenül falatozhatom a finomabbnál finomabb falatokat... :lol: Már alig várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Beus!
Milyen kutyusaid vannak? Biztos édesek, ahogy a hóban hemperegnek. :) Én tavaly az első hóban egyszer letettem Minniet aki az első lépés után elsüllyedt, azóta inkább nem kísérletezem ezzel, a végén még úgy kellene kimentenem... :roll:

Annyira csodás, ahogy esik a hó, kár, hogy apa megint dolgozik és így nem tudunk együtt egy jót sétálni... :(

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!! :)

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Olyan fincsi kajákat csinálok,majd csak meglátod! :lol: :wink:
A Natasa nevet,ami amúgy nagyon tetszik én is csak az új évi sms-ből tudom! :wink:
Nem fog elolvadni a hó úgy hogy tuti be tudjátok majd pótolni apával a sétát!
Hát mi annak idején a nevet azért nem mondtuk el már Barninál,mert előtte a Vincét sokan le ócsárolták! :roll:

Nálunk tegnap minimum összesen 35cm hó esett! :lol: És most is esik!
Megyünk is szánkózni!

Beus!
Iwiwre raktam fel képet! :wink: Puszi!

belluska

Belluska megnéztem a képeket, nagyon aranyosak a
gyerekek látszik, hogy élvezik a havat. :)
Holnapra lesz vagy 50cm havatok:)

Minnie van 2 Bullmastiffom, 1 Bordeaux-i-dog , és 1 mopsz
Na hát a mopszot se kell már féltenem, csak a háta látszik ki a hóból, de nagyon bejön neki, úgy ugrál ,mint egy kis kecske:)
beus84

Mai képek:
Kép
Kép Kép Kép Kép
És Marcival(aki elég szétzilált :lol: :
Kép

belluska

Ancsa!
Gondolom Marcitokat sem lehet berángatni a hóból! :D

belluska

Belluska gyönyörűek!!!
ÉS KÖSZÖNÖM!!!
beus84

Sziasztok!

Belluska,
nagyon szper kis szánkókat kaptak a törpék:-) Nagyon kényelmes lehet, van jó kis háttámlája is, látszik milyen jól ülnek bene. :lol:

Beus,
láttam az új képedet az iwiw-en. Nagyon csini vagy! Mennyit fogytál már?

Minnie,
akkor csak jól rémlett, hogy még nem is hallottam a nevet:-) Nagyival ne törődjetek, mindig van valaki, akinek nem tetszik valami. Majd ha nálunk a névválasztásra kerül a sor, nálunk is tuti a nagyim lesz a legkritikusabb :lol: Ő nagyon szókimondó. Unokatesómnak éppen a terhessége előtt emlegette, hogy nehogy szüljön erre a világra :roll: Hát, szerencsére nem hallgatott rá.

Csajok, nem vagyok én mindenkire jó hatással :lol: Páromat is sikerült elrontanom :lol:

i.kata

Sziasztok.
Katám, nem tudom, hogy most mennyit fogytam,
mert nem álltam mérlegre.
Hát továbbra is diétázok, mert félek, hogy nehogy cukros legyek.

Lányok találtam egy érdekes oldalt, olyan-olyan %-os:)
Érdemes megnézni.
http://terhesseg.blogspot.com/2008/09/m ... tikja.html
beus84

Hahóka!
Kata! te nagyon ügyes vagy, túl a -10 kg-on! :)

Rili! szia! mihamarabbi babásodást neked!

Hbzs! örülök a nega leleteknek :)

Pocakosoknak simi!

Mindenkinek minden jót mára IS! :)

nem csak a hó, a meló is betemet :(
sonjus

Sziasztok!

Beus,
nem is fontosak a számok, a lényeg, hogy nagyon ügyin fogytál :lol:

Sonjus,
ugyan, én gyorsabban szerettem volna fogyni, de úgy látszik beállok a heti átlagos 1 kilóra.

i.kata

Sziasztok.

Köszönöm Kata:) Amúgy a heti 1 kiló az a normális, és az az epésséges fogyás. Mindenhol ezt olvasom.
Te is nagyon csini lehetsz már:)

Beluska hatalmas ölelésssss.
beus84

Sziasztok!

Véletlenül keveredtem ide és látom, hogy megint pörög ez a topik. (Mikor nekem aktuális volt, még nagyon halott volt.)

Látom van egy-két ismerős név.

Ancsa! Sonjus! És mindenki, akit nem ismerek! Nagyok drukkolok nektek! Kitartás! Jó helyen vagytok! Forgács Tanár Úr és Sipos doki nagyon ügyesek! Az ő "munkájuk gyümölcsei" (:)) immáron 21 hónaposak. :) pedig sokszor volt, hogy én is feladtam egy-egy (6-7) sikertelen inszem után. Sikerülni fog Nektek is!!!!!

Üdv!
Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

Szia Kamilla!
De jó hallani rólatok! és mekkorák már a gyerekek :shock: :)
Próbáljuk nem feladni és bízni az orvosokban :) örülök, hogy jelentkeztél, írj majd néha, hogy mizujs veletek!!!

Kata!
én nem állok rá a mérlegre, mert csak idegesíteném magam :)
a nadrágjaimon érzem a - centiket ;) egyenlőre ennyi is elég, bár egy-két hasizom gyakorlat nem ártana :D
sonjus

Szép jó reggelt! Ha valakit még jobban érdekel az IR, találtam egy nagyon klassz cikket a neten (én bizony még mindig kutatom, mert még mindig nem vagyok teljesen rendben - vacakol a gyomrom):

http://www.endostop.hu/index.php/altern ... ulin-dieta

Elmond minden hasznos tudnivalót, mi az IR, kialakulása, étrend, diétás tanács, miért a gyógyszer...
babszi

Sziasztok Lányok!
Nem nagyon tudok hozzászólni a témához, ezért végigolvastam az előzményeket. ( vagyis csak úgy 40 oldalt, többre nem volt időm)
Ti az inzulin miatt fogyóztok? És hogy csináljátok? Én sosem voltam vékony, de ettől a rengeteg merionaltól vagy ha nem hát nem tudom mitől olyan 8 kilót magamra szedtem. És mostanában megint azt érzem, hogy dagadok. Hatalmasak a melleim-ezt a férjem is szóvá tette, bár nem panaszként :) -, nem férek a nadrágjaimba, konkrétan egybe sem. Kicsit idegesít a dolog.Most cseréljem le a ruhatáram? Ha ez az egész a baba miatt van, akkor egyáltalán nem bánom.
Ti is híztatok a merional alatt? Én most legutóbb 10-et szúrtam. És Sipos doki azt mondta az ellenőrzésen, hogy "nagyon jól sáfárkodtunk az erőinkkel". Bíztatásnak éreztem. Várok. Még egy hét, amíg a tesztet megcsinálhatom, de mi van, ha előbb megjön? Akkor biztos nem sikerül ugye?
Most egy kicsit bizonytalan vagyok, mert sokat görcsöl a hasam, úgy, mint mikor megjön...
Szurkoljatok nekem.
Lehet, hogy az is baj, hogy nem dolgozom, így mindenféle hülye gondolatokra is van időm. Elhatároztam, hogy inkább imádkozni fogok. :)
sziasztok!
rili
rili

Szia Rili! Én is üdvözöllek a fórumon. Nemrég volt az inszemed, drukkolok, hogy a jövő héten pozitívat tesztelj. A jelekre ne annyira figyelj, bár persze mindannyian ilyenkor mindent jelnek veszünk. A hasi görcsikék lehetnek jó jelek is, de várj türelemmel és pihenj sokat. Az IR-vizsgálatot általában a lányok maguk csináltatják meg, de manapság jellemző, hogy minden második lánynak IR-je van, szinte népbetegség. Viszont nem olyan régóta az intézetből is megírják a beutalót egy laborba, ha menni szeretnél. Sajnos mindenhol fizetős.

Beus, semmiképpen ne legyél elkeseredve, az intézetben mindenki azon dolgozik, hogy mindannyiunkat babához segítsenek. Kitartás!

Minnie, Wepe, úristen, de megy az idő! Ctg, aztán nemsokára kezedben tarthatjátok a kisbabátokat. Minnie, a Natasa név nagyon szép. Nem gyakori, ettől még inkább különleges.

Kata, jól csinálod, a mozgás nagyon kell, meglátod, nagyot fog lökni az inzulineredményeden is. Nemsokára már menned kell az ismétlő laborra.

Hbzs, most látom csak, hogy megvan a genetikai vizsgálat eredménye, nagyon szuper, hogy ez is rendben van.

Bellus, aranyosak a gyermekeid a hóban.

Kamilla, de jó, hogy visszanéztél. De jó olvasni, hogy ikreid vannak! Sok boldogságot.

Nálam is minden OK kezd lenni, már felszedtem pár kilót, jó újra azt érezni, hogy kitöltöm a nadrágjaimat és nem kell újabb lyukakat csinálni az övekbe. Már én is várom nagyon, hogy kitavaszodjon és menjek az intézetbe.
Vendég

Jó reggelt csajok!

Beus!
:P

Rili!

Próbálj meg nyugodt és bizakodó maradni,nem tudni milyen tünet mit jelent!És reméljük,most ezek jó előjelek!
Nagyon szorítunk!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++

Gabó!
Mizujs?

Kamilla!
Hatalmas gratula a kicsikhez!!!!!!!!
Biztos te sem unatkozol most már! :wink:

Puszi mindenkinek!

belluska

Ladiva!

De örülök,hogy írtál! :P
Húúú,hamarosan kezdés!De jóóóóóóó!Puszi!

belluska

Bellus, kicsit még arrébb van az a kezdés, de már várom nagyon.
Vendég

Ladiva!
Március ha jól emlékszem?De az itt van már hamarosan! :wink:

Megyünk szánkózni! :D

belluska

Kamilla,
köszi a lelkesítést, és természetesen gratulálok a 2 gyerkőchöz! Megkérdezhetem hányadjára sikeültek?

Beus,
ahogy elnézem nem fognak már gyorsabban menni a kilók, úgyhogy megelégszem ezzel is. Én is úgy tuom amúgy, hogy a heti 0,5-1 kiló a normális.

Rili,
óóó, én rengeteget híztam, mióta abbahagytam a fogi gátlót. Aztán amikor kaptam a stimukat, akkor még többet felszedtem. Most közdöm le őket. :lol: Én amúgy inszemek alatt 5 merionalt kaptam mindig, az elég is volt.
Én amúgy az inzulin miatt is fogyózom. De úgy tudom, hogy a stimulációk is befolyásolják az inzulin értéket, ronthatnak rajta :?

Ladiva,
lehet pénteken megyek kontrollra, de még vacillálok, úgyhogy lehet hétfő lesz belőle.
Na, akkor csak sikerült teleportálnom neked pár kilót :wink: :lol: Ügyes vagy, csak így tovább!

Belluska,
hóember megvan még?

Babszi,
köszi az oldalt, mindjárt el is olvasom. Hogy haladsz a diétával?

i.kata

Katám, én nagyon irigykedem a kilóidra - olyan klasszul olvadnak le rólad. Nekem a gyomrom nem bírja ezt az egészet. Állandó az émelygés, a gyomorsav, és elég életunt lettem. Próbálom felrázni magam, a héten veszünk nekem korcsolyát, és a közeli tóra kivisszük a család összes gyerekét (jelen esetben hármat) korizni. Ez mr mozgás. Rólam nem olvadnak a kilók, bár elég beteg voltam mostanában, és itthon voltam lábadozni, ami sok fekvéssel járt, szinte nulla mozgással, pedig tudom, az kell hozzá.
Ami furcsa, hogy délután szokott romlani az értékem, illetve a közérzetem, és nagyon fáj a gyomrom :( Tuti nagyon siettettem a gyógyszeradag emelését, és az visel meg ennyire...
És még elliptikus kerékpárt sem vettük meg, de szándékunkban áll. Kicsit borsos ára van. Olvasgatlak titeket, Beusnak nagyon örültem, hogy jól áll a dolga az IRrel, és Ladliva szaporodó kilóinak is nagyon örülök :)
babszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?