Új privát üzeneted érkezett!

Pruci, szerintem mi nők nagyon jól tudunk ráérezni dolgokra. Neked kell döntened, de én talán inkább csak besegítenék a szervezésbe.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok!
Most nem igazán tudok gép előtt ülni, az egész családot ledöntötte ez a hasmenéses hányásos vírus :roll: :(
gyurikához hívtunk dokit , de még mindig nem tud enni, és én sem. Ha jobban leszünk újra jelentkezem. Puszi mindenkinek

Kép
Kép
maryka
 
 


Angie!!!
Így betgen is küldöma pozitív energiát :D Remélem már érzed, hogy áramlik...!?

Kép
Kép
maryka
 
 

 
 

Boniko! :( Pedig volt egy érzésem, hogy gyorsan utána kellene nézni az augusztusi topikban, hogy mi van velük,mielőtt ezt írnám... Itt most a tél, meg hideg miatt nincs játszóterezés és már jó ideje nem láttam őket.

biribon
 
 


Sziasztok!Gratulálok az új kismamiknak.
Nekem a héten megjött.Dec.8-óta még csak most.
Valaki kérdezte:nem fejek csak azért mert fáj tőle a mellem csak akkor mikor már nagyon nyom.De köszi a tanácsokat.
Nemsoká lemegy az autó +visszamegyek dolgozni ugyh megpróbálunk lassan saját lakáshoz jutni.Elég nehéz lesz de remélem sikerül.
Vendég
 


Megérkezett Boróka Dóra. 21.34-kor 3000g és 48 cm. Danyu

Drága Danyuka!
Gratulálok a kis hercegnőhöz, és kívánok sok boldogságot a családnak, gyors felépülést neked és sok-sok tejcit Borókának!!!
Vendég
 


Danyu!

Szívből gratulálok és sok-sok boldogságot, jó egészséget kívánok!!!

Kép

Kép
ske
 
 


SOK SZERETETTEL GRATUÁLOK, SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK IMMÁR NÉGYESBEN!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Angie???? Hogy vagy??? Mennek a drukkok mára!!!+++++++++++++

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok Lányok!
Köszönöm szépen, hogy drukkoltok, aggódtok értem/miattam. Nagyon vegyesen érzek, általában pozitívan, de van, hogy belezuhanok a félelembe, hogy vajon minden rendben van-e odabent. Tüneteim továbbra sem nagyon vannak, és talán ez az, ami miatt a legjobban aggódom. Néha valami pici émelygés, ha nagyon magamba akarom szugerálni, de semmi más. Nagyon várom ma 5 órát, hogy valami megnyugtatót mondjon a dokim. Abban bízom, hogy lesz szívhang, mert én csak akkor nyugszom meg.
Egyébként egész hétvégén otthon voltunk. Vasárnapra mozit terveztünk, de a nagy hó miatt inkább otthon maradtunk. Mindkét nap 25-25 cm hó esett, így volt a ház körül bőven
tennivalónk. A kocsibeállónk kb 8-9 méter hosszú, kétoldalt sziklakerttel, így jó kis fejtörést és fizikai munkát okozott nekünk a hó ellapátolása, azt sem tudtuk már a végén, hogy merre dobáljuk a havat. Szilárd is nagyon élvezte, belefeküdt nyakig a hóba (de azt már nem díjazta, ha az arca havas lett :) )

De úgy látom, mindenki el volt a hóval foglalva, mert semmi fogalom nem volt itt a hétvégén.

Annamari!
Hogy vagy? Tüneted van már? Nálatok is sokat havazott?

Szilvia!
Te hogy érzed magad? Mikor is mész dokihoz? Csináltál még tesztet? Erősödött? Nem akarod megmutatni a tesztedet?

Majd még jövök, és írok másoknak is, csak most akad egy kis tennivalóm....................
Vendég
 


DRÁGA DANYUCI!!!!
MEGKÖNNYEZTELEK, MERT ANNYIRA ÖRÜLÖK A JÓHÍRNEK! TISZTA SZÍVEMBŐL GRATULÁLOK NEKTEK!!! Kis Boróka! Isten hozott a nagyvilágban!!!

Angie
Nyugi, nem lesz semmi baj, babuci jó védett helyen van, és ő tudja, h meg kell születnie, hiszen erre vártatok már hónapok óta......

Kép
benita76
 
 


Danyu!

Gratulálok Borókához!!! Sok-sok tejcit !!!

Nagyon szép súllyal született, ahhoz képest, hogy 1 hónappal előbb jött. Képeket és szüléstörténetet kérünk!!!

Angie!
Én közben már érzem, hogy van hányingerem Drukkolok estére, hogy legyen szívhang.
Nálunk szombaton esett egy kis hó, de el is olvadt. Nálunk már nem sok hót látni.
Hogy, hogy ilyen hamar meglett Boróka? Tudsz többet is róluk?

Tegnap megkérdezte a tesóm, hogy nem vagyok-e terhes, de egyenlőre még nem mondtam meg neki. :lol: :lol: Nekem is már csak 2 hét.

Mennek a drukkok, akiknek most van peteérése!!!! Hajrá lányok, nektek is sikerülni fog!!! Szépen hármasával mindenhónapba lesznek új kismamik. :lol: :lol: :lol:

Biribon!
Szia!!! Hát tényleg jó régen írtál már!!!! És mi lesz a leányzó neve? Már neked sincs sok hátra...

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Angie!
Nálam sincs nagyon tünet..néha szédülök, tegnap a fejem fájt, cicifeszülés nagyon kicsit (mondjuk van helye, a régi méretéhez képest :lol: )...tegnap este elkezdtem az utrogestant, s ma már magnéziumot is vettem be, ez nem árt, s tegnap mintha sötétebb sárgás vmit látttam volna...hát para az nálam is van, de mint látjátok már csináltam vonalzót....mondjuk nálam az kb. +5-7 nap :roll: a kiírt terhességi korhoz képest..de megvárom a dokit, ami nekem még nagyon messze van :?

Szerintem ha kb 5hét + pár napos terhes vagy, akkor ne számíts szívhangra!!! Nem akarlak elkeseríteni, de akkor még korai!
Tudsz jönni majd doki után???

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Annamari :)
Szia :lol: - Te mennyi idős terhes vagy most???

Ja, nálunk sem esik ám a hó :lol: 8) viszont, hogy ne legyek nagyon szenya, itt is - a helyhez, s a klímához képest - rossz idő van, szakadt az eső egész hétvégén, s most is (ez itt nagyon nem jellemző, évente 3-5 esős nap van a sziget déli részén) 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szilvi!
Én ahogy számolom, ma vagyok 5 hét +6 napos terhes. Aztán majd meglátjuk a védőnő mit számol, ha megyek hozzá.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Nem élem bele a szívhangba magamat, mert ma vagyok az ovutól számítva 5+3 vagy 5+4. A mensitől ma lennél 6. de tudom, hogy csúszott a peteérésem. Majd jövő hétfőn.
Ma egyébként megettem egy túrosbuktát reggelire, és egy kicsit el kezdtem émelyegni tőle :lol: Ez jó jel! Én is szédülök néha.
Egy rövid hsz erejéig lehet, hogy tudok még este jönni a telefonomról.

Szilvia!
Neked a doki írta fel az utrót? És miért? Barnázgatsz? Én szerintem soha többet nem fogok utrót szedni. Félek, hogy az utolsó terhességem azért maradt meg, mert megtámogattuk, és nem tudott elmenni magától, annak ellenére, hogy beteg volt. Ha akar, úgyis velem marad a babám. Tudom, hogy nekem nincs semmilyen hormonproblémám, legutóbb is kiderült, hogy a barnázás egy hematómától volt, plusz a lepény is rossz helyen tapadt. Te egyébként szedtél valami peteérés segítőt (esetleg azért gyanakszol ikrekre :roll: ). Nekem a cicim nem nőtt még, de mintha az előzőnél is elég lassú tempóban növekedett, vagy inkább feszesedett.

Annamari!
A hányinger jó. Te előttem járhatsz pár nappal :D Nem sütsz nekem egy jó kis lekváros buktát. Annyira kívánom :lol:

Biribon!
Köszönöm a kedves szavaidat. Láttalak az tanyán, hogy milyen csini vagy. Szép a pocid :)

Teri!
Én biztos elvállalnám a munkát. Ha terhes leszel, még ráérsz lemondani, átadni másnak.

Moti!
Én láttam Panndi lányait a Kismamában. A legutóbbiban van benne, én is CSAK miattuk megvettem :wink:

Maryka!
Nagyon helyes a kis Gyurika! Te is csini vagy :)

Franci!
Köszönöm, aranyos vagy!

Szilárdon hétvégén még néha a melegre kijöttek a pöttyök, de gyorsan el is múltak. Tegnap már csak reggel láttam a lábán párat, ma már egyáltalán. Minden tünete egyezett a doktornő által felállított diagnózissal, de sokat böngésztem a betegségről, és azt írják, hogy az emberek 50%-a már találkozott a vírussal, és ezért védett, de a felnőttek ritkán kapják el, és ha el is kapják a kismamák, csak 9-10%-ban vetélnek el. Magamon semmilyen tünetet nem láttam, ennyi idő után már csak kijött volna valami rajtam. Majd említem a dokinak, és lehet, hogy a laborban majd rá is szür erre a vírusra. Az tuti, hogy a toxoplazma értékem negatív, így vigyáznom kell, hogy meg nem fertőződjek, de macskánk/állatunk nincs, nyers hús után mindig megmosom a kezemet.
Vendég
 


Danyu,
sok szeretettel gratulálunk Boróka Dóra érkezéséhez! Jó egészséget nektek! :D

Angie,
ne aggódj, minden rendben lesz! Jelentkezz, hogy mit mondott a doki!

Nálunk 35 cm-es hó esett, alig lehet közlekedni. Nálunk kb 100 méterniy ásnivaló van, apának volt dolga rendesen. Lett egy 2 méteres hóemberünk is :)

Bocs, most csak röviden, újra a munka frontján vagyok.

SZép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Lányok még 2 kérdés:

1: érezhetem már a picúrt? Határozottan olyan érzésem van néha, mintha kapirgálást éreznék belülről, jobb oldalt, alulról, mindig ugyanott :) .

2: régóta otthon festem a hajam, bolti festékkel. Most vettem amóniamenteset, azzal befesthetem a hajam? November vége óta nem volt festve a séróm, már nagyon kéne :oops: . Sztetek?

Köszi szépen!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sucer!
Én a második terhességemnél a 12.hét végén éreztem hasonló kaparászásokat. A másodiknál sokkal hamarabb érzik a kismamák. Mondjuk, én az elsőt is a 14. hét végén kezdtem előszőr érezni.
Hajfestés: én simán festettem amóniással is pocakosan (igaz, talán összesen kétszer). Amóniamentessel pláne lehet. Most is fogok februárban menni festetni. Remélem, nem lesz semmi bajom tőle. Képet kapunk a hóemberről?

Mások! Ti szoktatok festetni?
Vendég
 


..késöbb még jövök, most csak festés ügyben: ma megyek fodrászhoz :oops: Marcival végig jártam, nagyon gáz vagyok, ha nem festetek....majdnem fekete, bőven ősz hajszálakkal az eredeti, s hááát a vörös, a fekete csíkokkal kezd lenőni :roll: A lényeg, hogy szellőzön a helyiség!!!!

Angie!! Nem lesz semmi baj!!! Utro: Marcinál volt hemtomám, kaptam, de én hüvelykúpként használtam/használom...(mindkét irányból lehet), s rögtön elmúlt tőle....én biztonságban érzem magam, főleg, hogy ronda önző dög vagyok, s nem hagytam abba a tornát, csak lazábbra vettem :oops: így nyugodtabb vagyok :oops:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sucer!
Szerintem is már érezheted a babát. Másodiknál már tudod, hogy mit is kell érezni, figyelni.

Nekem a dokim azt mondta, hogy ha terhes leszek, ír fel duphastont. De mivel Angie te mondtad, hogy te ultro-t szedtél, s lehet, hogy jobb ha nem támogatunk egy "beteg terhességet", így úgy döntöttem, hogy akkor inkább nem kell. Bár a palástfű teát újra elkezdtem inni.

A hajfestéshez nem tudok hozzászólni, én jó ha 5 évente 1-szer befestem a hajamat. Múltkor is csak azért lett befestve, mert 1 ft-os kuponom volt, ami hajfestéshez lehetett felhasználni. Bár 1 éve melíroztattam, de engem jó, ha 2 évente lát a fodrász. :lol: :lol: :lol: Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én utálok hajat mosni. :roll: :roll: :roll:

Benita!
Mikor kezdesz az oviban? Először beszoktatod Kevint, aztán utána, vagy egyszerre kezdetek?

Teri!
Szerintem is fogadd el a munkát!!!

Angie!
Már csak 3 óra... kérsz majd képet? várom a beszámolót. :wink: :wink: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok,

lányok köszi a festéses, pocakmozgós válaszokat!

Annamari,
én sajnos nagyon őszülök (családi hajlam), így ha nem festeném a hajam, botrányosan néznék ki. :( Szerencséd van, hogy festés nélkül is szép a hajad. Nálam úgy 2-3 éve kezdődött, hogy muszáj festeni..

Angie,
majd rakok képet a hóemberről, de itt bent nem tudom kicsinyíteni, majd otthon. Kiváncsian várom a híreket a babáról, meg rólad!!!

Szilvi,
én is hematóma miatt szedtem/szedem az utrót, holnap hagyom abba, mindjuk én bogyóba kaptam.

Lányok, Ilangocskának 38,7 a láza, Anyukám most hívott (Ő van vele). Du. visszük dokihoz, mert sajnos nagyon be tud lázasodni. Persze Apa vidéken van, holnap este jön csak haza....
:( Holnap reggel megyek a 12. heti Uh-ra, még jó, hogy Anyum tud vigyázni rá.

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sziasztok,

lányok köszi a festéses, pocakmozgós válaszokat!

Annamari,
én sajnos nagyon őszülök (családi hajlam), így ha nem festeném a hajam, botrányosan néznék ki. :( Szerencséd van, hogy festés nélkül is szép a hajad. Nálam úgy 2-3 éve kezdődött, hogy muszáj festeni..

Angie,
majd rakok képet a hóemberről, de itt bent nem tudom kicsinyíteni, majd otthon. Kiváncsian várom a híreket a babáról, meg rólad!!!

Szilvi,
én is hematóma miatt szedtem/szedem az utrót, holnap hagyom abba, mindjuk én bogyóba kaptam.

Lányok, Ilangocskának 38,7 a láza, Anyukám most hívott (Ő van vele). Du. visszük dokihoz, mert sajnos nagyon be tud lázasodni. Persze Apa vidéken van, holnap este jön csak haza....
:( Holnap reggel megyek a 12. heti Uh-ra, még jó, hogy Anyum tud vigyázni rá.

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sucer!
Ilangocskának jobbulást!!!! Holnap kérsz majd képet? Hematoma felszívódott?


-------------------------------------------------------------------------


Mielőtt Anya voltam,
Soha nem botlottam meg játékokban
vagy felejtettem el egy altatódal szavait.
Nem aggódtam azon, hogy
a növényeim vajon mérgezőek e.
Soha nem gondolkodtam védőoltásokon.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem hánytak rám.
Kakiltak rám.
Ettek le.
Pisiltek rám.
Teljes kontrolom volt az elmém felett
és a gondolataim felett.
Egész éjjel aludtam.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem fogtam le egy ordító gyereket,
hogy az orvosok meg tudják vizsgálni.
Vagy beadják az oltásokat.
Soha nem néztem könnyes szemekbe és sírtam.
Soha nem váltam tündöklően boldoggá egy egyszerű vigyor felett.
Soha nem ültem késő éjszaka,
hogy nézzek egy alvó babát.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem tartottam egy alvó babát csak azért, mert
Nem akartam letenni.
Soha nem éreztem, ahogy a szívem millió darabokra törik,
mikor nem tudtam a fájdalmat megállítani.
Soha nem tudtam, hogy valami annyira pici
olyannyira befolyásolni tudja az életem.
Soha nem tudtam, hogy valakit ennyire tudnék szeretni.
Soha nem tudtam, hogy ennyire imádnék anyának lenni.

Mielőtt Anya voltam,
Nem ismertem az érzést,
milyen a szívemnek a testemen kívül járnia.
Nem tudtam, mennyire különleges érzés lehet
etetni egy éhes babát.
Nem ismertem azt a kötődést
anya és gyermeke között.
Nem tudtam, hogy valami annyira pici
annyira fontossá és boldoggá tudna tenni.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem keltem fel az éjszaka közepén
minden 10 percben, hogy megbizonyosodjam, minden rendben.
Soha nem ismertem azt a melegséget,
az örömöt,
a szeretetet,
a szívfájdalmat,
a csodálkozást
vagy a sikerét, milyen Anyának lenni.
Nem tudtam, hogy képes vagyok annyi mindent érezni,
mielőtt Anya voltam.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari,
aranyos vagy, köszönöm szépen!
Igen kérek képet, bár szkennelésben én elég béndzsa vagyok :oops: . De legkésőbb szerdán rakok fel képet, remélem jó pillanatot kap el a dokibá :) .

Indulok haza, és megyünk az orvoshoz!

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sucer!
Jobbulást Ilangocskának! Drukk az uh-hoz!

Annamari!
Most indulok! Azt hiszem, itt nincs kép. Max lefényképezem a monitort.
Vendég
 


Angie!
Itt ülök a gép előtt, s várom, hogy hozod a jóhíreket. Úgy be vagyok sózva... már alig várom,hogy írd a méreteket, s volt-e szívhang.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Danyu, sok szeretettel gratulálok Boróka születéséhez, sok boldogságot és tejecskét kívánok!

Angie, mi volt? Drukkolok folyamatosan 5 óra óta.

Annamari, olyan szép sorokat írtál, itt potyogtak a könnyeim...

Sucer, szorítok holnapra. Én csak melíroztatom a hajam, de én is úgy tudom, hogy lehet, csak jól szellőzzön a helyiség.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Én se gondoltam, hogy valaha sírok ilyen "hülyeségen". Változnak a hormonok. :lol: :lol: :lol: De így olvasva, igaz minden mondat... én is így érzek...

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Na itt vagyok! :D Minden rendben! Szabalyos petezsak, 10mm. Baba meg nem latszik, de betoltott 6 het elott meg nem is varhato. Jo helyen van, 2 het mulva kontrol. A virus felol megnyugtatott hogy ez a fajta a terhesseg kesobbi szakaszara veszelyes, amikor mar a lepeny vezenyel. A sargatest is lathato volt. Pechemre jovo heten tovabbkepzesen van, igy varhatok meg kettot a szivhangig. Holnap jovok (most mobilrol potyogok). Jo ejt!
Vendég
 


Angie, végre!!! Gratula, nagyon örülök!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Angie!
Hurrááááááá, hurrrrrrrrrrááááááááááá!!!!
Annyira örülök, hogy minden rendben. Látod, felesleges izgulni... :wink: :wink:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Danyu! Gratulálunk a kis Boróka Dórához!!! Sok örömet, boldogságot kívánunk nektek!!!

Angi!í Éljen! Jaj de jó h minden ok! Akkor mostantól nyugi, m minden rendben lesz!!!!

Gyurikának, Lexinek jobbulást!

Annamari! Muszáj megríkatni iyenekkel? De teljesen igaz!

Igazatok van, belevetem magam a szervezésbe, addig sem a babán gondolkodom, aztán meg ha esetleg összejönne, akkor majd nem megyek. Van más angolos is a suliban...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Angie
Örülök, h minden jól alakult! :):):)

Sucer
Lehet babamocorgás, igen! de jó neked! Ilangocskának mielőbbi gyógyulást!

Annamari
Úgy tervezem, márciusban elkezdek bejárni Kevinnel heti egyszer, és én is belekukkantok a munkába. Aztán talán így könnyebb lesz majd, de ha hirtelen kell menni, akkor sem lesz gond, ha még nem szokik be rendesen, mert ugye anyu ott dolgozik és én is ismerek mindenkit (többször bejártam már), úgyhogy rugalmasak lesznek, és megengedik, h együtt szokjunk be. óvodatitkári helyre megyek, úgyhogy bármikor ha némi percem akad, ránézhetek Kevinre, vagy odamehetek elaltatni, ha sír, stb-stb.

Ifjú pocakosok: ha a tünetek jelenléte nyugtat meg benneteket, kívánom, h jöjjenek! Viszont egy tünetmentes, vagy csak egy enyhébb tünetekkel végighordott terhesség a legjobb!!!!
Tünet nélkül is van problémamentes terhesség! Lehet, h nektek is ilyen lesz!

R.

Kép
benita76
 
 


Angie :D :D :D :D :D :D :D :D Szupeeer!
Csak eltellik az a két hét, majd együtt vágjuk a centit :wink:

Benita :D
Tényleg szuper lesz Kevinnek!!!

Pruci :D
Ez a beszéd!!! még az is előfordulhat, hogy pocakos leszel ugyan, de még nem akadályoz majd abban, hogy Te aratsd le a babérokat!! :roll:

Sucer :D
Ilangocskának jobbulást!!! Neked pedig jó mozizást holnapra!!!

Annamari :D
Nagyon szép, tényleg, s milyen igaz!!!
Hajmosás: Én kádon kívülről befelé hajolva szoktam, sokan kinevetnek, mert én fürdés közben elképzelhetetlennek tartom :oops: De pl. az arcomat sem fürdés, hanem fogmosás után mosom meg :oops: sok kis apró hülyeség :lol:

Utrogestant: aki orál szedte, milyen mellékhatások voltak?? voltak egyáltalán?? Talán kényelmesebb lenne, nem kéne vízszintben maradni utána, stb....de ha nagyon álmosít, vagy hányingert okoz (ilyeneket olvastam a neten), akkor inkább dugdosom :oops: Ma este megint volt egy kis minimális barnának nem nevezhető, de nagyon abba hajló vmi a betétemen :( nem örülök neki, de tudom, hogy sok terhesség elején előfordul, nem szabad, hogy bajt jelelentsen!!! Beteg baba úgy tudom, hogy emellett sem marad meg :roll:
Ez tényleg hihetetlen, de a gyerekekért már attól a perctől aggódnak a szülök, hogy eldöntik, hogy legyen, először azért, hogy megfoganjon, majd, hogy megmaradjon, egészséges legyen, születés után pedig minden áldott percben tovább, és tovább, és tovább...

na megyek is aludni! Jó éjt Nektek!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok Lányok!

Szilvi!
Én oral szedtem az utrot, de végig rosszul is voltam tőle. Nem tudom, hogy hányingerem attól volt-e, vagy anélkül is lett volna, de a szédülés tuti attól volt. A gyógyszer bevétele után én két órán keresztül borzasztóan szédültem, kocsiba sem mertem ülni, annyira lelassult a reakcióidőm. Én is a kényelem szempontjából választottam, mert dolgozni jártam. A golyócskákról nem olvastam ilyen mellékhatásokat. Szerintem ne válts, ha mindenképpen ragaszkodsz a szedéshez. Én a történtek után nem úgy gondolom, hogy a beteg baba elmegy az utro mellett is. A down-kóros terhességek nagyrésze is megszakad korai stádiumban, az enyém nem tette. Az sosem fog kiderülni, hogy az utrotól-e, de én inkább többet nem szedem. Ha csak valami nagyon halvány dolog jön, akkor az lehet, hogy azért van, mert emlékszik a szervezet, hogy menzeszelned kellene, és próbálkozik valami váladékkal. Nem lesz semmi, te se aggódj, és tényleg, beszéljük meg, hogy nem fogunk aggódni, hanem hárman szépen kézen fogva végig csináljuk, és szeptemberbe megszüljük a három kislányt :lol: :lol: :lol: !!!!!

Prunci!
Jó döntés! Ha eltereled a figyelmedet, lefoglalod magadat, a baba is hamarabb fog jönni. Hajrá! És ha a pocakodban lesz, és csak 2-3 hónapos, attól még nem tudsz menni?

Benita!
Köszi! Én eddig nem hánytam egyik terhességemnél sem. Émelygés volt, Szilárdnál rövidebb ideig, a másodiknál egész végig volt egy alap rossz közérzet rajtam, de lehet, hogy az az utrotól volt. Nem kívánok hányni, de egy pici émelygést simán bevállalok, vagy mellmegnövekedést, feszülést. Eddig az émelygés az, ami néha kerülget, de nem állandó vendég.

Annamari!
A palástfű teát én is iszom, napi egy csészével (este). A szívhang után azt is abbahagyom.

Én a folsavat szedem, MagneB6-ot, C vitamint, és minden este két kanál feketeribizli dzsemet benyomok a vaspótláshoz. Minden nap 2-3-szor gyümit eszek. Hús, tejtermékre odafigyelek. A többit meg ahogy eddig is szoktam :)

Na lányok, akkor most ebben a hónapban kikért kell izgulni???!!! Drukkolni akarok, mert szeptembertől beindul a babaeső, és havonta legalább 2-3 babának kell születnie szeptember és december között :lol: :lol: :lol: Talán így bele is férünk mind ebbe az évbe :lol: :lol: :lol: Hajrá!!!
Vendég
 


Szilvi!
Jó sokáig fent voltál, vagy nálatok olyankor még csak kora este van? Van idő eltolódás? (most lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, de fogalmam sincs :oops: :oops: )
Igaza van Angienek, szeptemberben egymás után megszüljük a 3 kislány. (ill. 4-et, ha ikrek lesznek :lol: :lol: :lol: )
Nem lesz semmi gond, már nincs is 2 hét neked.

Benita!
Én azt hittem óvónőnek mész, de így talán jobb, hogy Kevin nem veled egy csoportba akar lenni, szépen eljátszik a többiekkel.

Angie!
Káposztás tésztát főzők. Bár én nem szeretem, gyerekek meg apa megeszik. Anyunak is adok, mert ő is szereti.
Sógornőd már jobban van? Akkor 15-én kell majd menned legközelebb?
Én is este iszom egy nagy csésze palástfűt, szedem a folsavat, meg iszok magnézium és kálcium pezsgő tablettát.

Tegnap este apa helyén aludtam el, ő meg kénytelen volt az én helyemen aludni. Reggel felébredtem, elmentem wc-re, s olyan furcsa volt, hogy nem tudom rendesen kinyitni az ajtót, annyira nem foglalkoztam vele, villanyt nem kapcsoltam. Reggel Réka kiabált mikor felkelt, s megyek hozzá, hát ő aludt a wc ajtónál. Még szerencse, hogy nem léptem rá. Kérdem tőle, hát te mit csinálsz, azt mondja, leestem az ágyról, s itt aludtam. :lol: :lol: :lol:

Én a hagymát kívánom. szombaton is hagymát ettem a lángoshoz, sőt a májkrémes zsemlébe is hagymát kívánok. Apának nem nagyon tetszik, de ... :lol: :lol: :lol: ti is kívántok valamit? Én is egyre többször érzem, hogy hánynom kell, főleg fogmosáskor. brrrrrr. De nem bánom.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Ez a Rékás történet nagyon durva :shock: :lol: :lol: Hogy került a wc ajtóba. Az oké, hogy az ágyról leesett, de gondolom, az ágya nem a wc ajtó mellett van. Odáig gurult :roll: :lol: :lol: Nem hideg a föld? Nem fázott meg? Szilárd nem tud vándorolni, mert még rácsosban alszik és hálózsákban. Nem is bánom, pont az ilyen mászkálások miatt. Pedig ha jön a tesó, akkor az ágyat ki kell vennem a feneke alól. Lehet, hogy a kicsi bölcsőben fog aludni az elején, aztán majd megkapja Szilárd ágyát. Szilárdnak meg veszünk valami menőt, hogy valahogy le tudjuk beszélni a mostaniról. Első lépésként majd nyáron leszereljük a rácsokat
Én nem kívánok semmit, sőt, elég jól el kezdtem ma émelyegni. Éhesnek folyton éhes vagyok, de ha eszem, nem esik úgy igazából jól semmi. Épp most ettem meg két kekszet, hogy ne legyek éhes, de továbbra is farkaséhséget érzek :D Úgy örülök neki :D
Én szeretem a káposztás tésztát, apa is. Szilárd nem, de ő úgy igazából semmit. Bár ne panaszkodjak, mert az utóbbi pár hétben önmagához képest elég sok mindent meg kezdett enni.
Ja, és igen, 15-én megyek UH-ra. Te 19-én? A tied már óriásbébi lesz az első vizsgálaton :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Én majd 16-án megyek. Azért kíváncsi leszek arra az óriásbébire? Bár kb. tudni fogom mekkora lesz, mert addig már te tudni fogod, hogy a tied mekkora, s kb. akkora lesz nekem is.

A szoba a wc mellett van. Fogalmam sincs hogyan keveredett oda, mert Réka is hálózsákban alszik, bár őt ezt nem nagyon zavarja, abban is tipeg. A kő nem hideg, mert nálunk nem szigetelték le a csöveket, s meleg a járólap, olyan, mintha padló fűtésünk lenne. Fizetés szempontjából ez a megoldás nem jó.
Kép
A háta mögött a pelenkázó mellett van a Réka ágya, s jobbra az az ajtó a wc. Kb. ott aludt, ahol most áll.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Danyu!

NAGY -NAGY GRATULA!!!!!

Angie!

Grat a jó hírekhez!!!!

Annyira nincs időm jönni.....próbálok képben maradni de elég sokat kell mindig visszaolvasnom.

Azért mindenkinek pussssz :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Danyu!!!!!szeretettel gratulálok!!!!!!


mást most nem is tudok írni, tök para vagyok, mert fáj a hasam, ahol beütöttem vasárnap.délután megyek a kórházba, megnézi a dokinéni.azért 2 hetet még várhatunk a szüléssel. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti!
Nem rémlik, hogy említetted volna, hogy beütötted a hasad :roll: :?: Hol, mikor? Ha nem ért nagyon nagy ütés, akkor nem nagyon lehet gond a babával. Még tényleg jő lenne, ha maradna pár hétig a meleg kuckójában, és növesztgetné a hájait :lol:
A fotók érdekelnek, mindenképp oszd meg velünk. Hol fotóz a srác? Mennyiért vállal egy sorozatot? Én mindenképp szeretnék, ha már nagyobb hasam lesz, mert maszekban rólunk nem készült még normális kép. Egyikünk sem szeret fotózkodni, mert jó fotosok sincsenek a családban, így minden képünk béna.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Gyere, ha visszajöttél a dokitól.

Panni!
Köszi. Jó sok dolgod lehet a három gyerkőccel. Hamarosan én is gratulálok neked :)))

Annamari!
Hát azért az ágytól az ajtóig meg kellett tennie még egy kis utat. Ilyen kis vándorlós a lányod? Lényeg, hogy nem veszi zokon, hogy máshol ébred, esetleg a kemény kövön :lol: Szilárd biztos nem díjazná. Gyakran leesik?
Vendég
 


Sziasztok!

Szilvi, nekem ugyanolyan mellékhatása volt az utro-nak, mindegy volt, hogy lenyelem, vagy dugdosom. Viszont utáltam dugdosni, így inkább szájon át szedtem. :oops: Nálam nem akadályozta meg a 2 vetélésemet, csak később jött a mensi.

Annamari, hú, ez tényleg nem semmi!!! Nem lehetett valami kellemes...

Moti, vigyázz nagyon magatokra!

Csütörtökön megjön, de már ma fáj a hasam, és ilyenkor a kisasszony is extrém nyügi, nem értem...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok,

Angie,
örülök, hogy minden rendben! Látod? :D :D

bocs, hogy nem írok részletesebben, de nagyon fáradt vagyok, nagyon kemény napjaim vannak mostanság. Ma megvolt az UH ami csalódás volt, mert a dokimon kívül bent volt még egy medika, még egy orvos, 2 nővér, így nem volt egyáltalán romantikus:(. Apa se jött ma velem, a babó is alukált, így háttal befeküdt és nem nagyon vett rólunk tudomást. A nyaki redő 2,3 mm (3 mm-ig jó), az nem sok ugye? Amúgy a gép a bébit kerek 12 hetesnek hozta ki, így a számolás stimmel.

Most megyek, mert reggel vérvételre megyek, aztán melózni, majd csütörtökön megyek a genetikára, drukkoljatok!

Ilangocska jobban van, bár ma lázzal és torokfájással ébredt, holnap viszem vissza.

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Angie :D
Szerintem lelkileg és pszihésen is segített a tegnapi UH, ezért is erősödnek a tünetek :wink: Egyébként az ikrek téma, csak "hülyéskedés", én nem szedtem semmit, s nem is volt soha iker a családban, csak nagyon szeretnék, de mint múlkor is írtam, valszeg nem is fogom fel, hogy mit "beszélek" ilyenkor :wink:

Annamari :)
1 órával vagyun visszább, azaz amikor otthon 6 óra van, itt még csak 5 óra, ez nem sok, de mégis más az életforma, itt el sem tudom képzelni, hogy mondjuk 8-kor letegyük Marcit :roll:
Réka nem semmi, amit csinált éjjel, de gyönyörű :lol: Gondolom, hogy minden pillanatban levesz a lábadról 8)

Sucer :)
Biztos, hogy minden rendben lesz csütörtökön, s örülj, hogy azért minden ok volt! 4D-re mentek vmikor???

MOti :D
Pihenj, amennyit tudsz Boldi mellett, mert két-három hétig még bent kéne maradnia Kicsi Emberkének!!!

Panny :D
Lassan te is jöhetsz a jó hírekkel!! Bár megértem, hogy már teli vagy félelemmel!

Beze :D
NÁlad mi volt a baj a két vetélésnél??? Bocsi, ha már írtad!

Én is nagyon parázok most, mert a színes folyás (nem véletlenül jellemzem így, mert színe inkább az okkel sárgás-barnás-rózsaszíneshez hasolnlít, s nem igazán sötét) egyre gyakoribb. Ma reggeltől szájon át veszem az utrot, napi 4x2 magnéziumot, s a terehes vitamint is nyomatom....s nagyon bízom, DE én sajnos úgy tudok csak működni, hogy kell legyen egy B tervem, mert nagyon félek a csalódástól :cry: :cry: s nehezíti a helyzetemet, hogy páromon kívül senki nem tudja, s nem is akarom még elmondani.....Marcit továbbra is emelgetem, ahogy eddig, nem tudok, s nem is akarok Neki nemet mondani :? Lehet, hogy 6-án elugrok a dokihoz, ha nem változik ott lent semmi. Talán fogad időpont nélkül is - ismerve az előzményeket. Attól még kaphatok 13-ra szívhangot :roll:
Bocsi, hogy megint sok volt belőlem, de jó volt kiírni magamból a bajom.....most extra nyűgös vagyok :cry:
Szép estét Nektek!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sucer, örülök a jó hírnek, és igen, a nyaki redő tökéletes!!! :D

Szilvi, nem lesz semmi baj, mert nem lehet! Lélekben veled vagyok, drukkolok nagyon! A folyást nem tudom, mi okozhatja, de a helyedben hamarabb elmennék dokihoz, csak hogy megnyugtasson!
A két vetélést a szervezetem okozta, kilökte az alig 5 hetes embriókat, mint idegen testet. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok,

Csak életjel, nem tudtam visszaolvasni, majd igyekszem pótolni :(
Vendég
 


Panndi!
Szia! Várunk :wink:

Szilvi!
Én is mennék dokihoz ezzel a folyással. Végül elmentél tegnap? Gyere, ha van valami híred. A szívem mélyén én is nagyon szeretnék ikreket, mert mindig három gyerek volt az álmom, és nem hiszem, hogy apát rá tudnám beszélni egy harmadikra így ennyi idősen. Azért is gondoltam, hogy ha most ikrek lennének, akkor le lenne tudva a három, és apa sem tudna tenni ellene semmit :D De én már tudom, hogy egy petezsák van. Jó alaposan megnézett, körbetekergette bennem a rúdat. Max egypetéjűek lehetnének, de arra végképp kicsi az esély, hiszen nálunk sincsenek ikrek a családban. Te mennyi idős vagy? Azt hiszem itt én vagyok a vezér korban :)

Sucer!
Akkor te nem a magán rendelésen voltál? Ott ezt nem tehetnék meg a megkérdezésed nélkül. Mondjuk, szerintem az etika megkövetelné, hogy egy korházban is az engedélyedet kérjék, de ezek szerint itt most kész tények elé lettél állítva. A tarkóredő valóban 3mm-ig jó, de mindig azt mondják a dokik, hogy a 2,5 alatt nyugodtak. Nálad meg alatta van, így gondolom, nem kell izgulni. Majd a vérvételed eredménye hozzáadódik, és akkor jön ki egy végleges eredmény. Neked hol csinálják a kombi tesztet? Hány éves is vagy?

Beze!
Csütörtökön nem jön meg!!!! Hesssss!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok,

Angie,
nem, nem magánrendelésen voltam, hanem a klinikán normál UH rendelésen. Sajnos mivel ez oktató kórház is (SOTE II), így számolni kell ezzel, hogy jönnek nézelődni. A szüléshez kell az engedélyem, hogy bejöhessenek, de egy normál vizsgálatra, UH-ra nem :( . Amúgy 33 éves vagyok, ősszel leszek 34. A kombi tesztemet az Istenhegyi úti Géndiagnosztikai központban csinálják, holnap. Nagyon várom már, mert ez 4D ultrahanggal van együtt, ők is csinálnak egy genetikai UH-t, csak 4D-ben :) . Remélem minden rendben lesz!

Szilvi,
én ugyanilyen "maszatolós" vagyok, sztem menj el a dokidhoz. Nekem a hematóma okozta, most is volt a napokban, apró rózsaszín vmi, de ez már a hematóma felszívódása miatt van. Vigyázz magadra! Nyűgösség érthető, próbáld azért kímélni magad!

Beze,
nagyon kívánom, hogy mielőbb beköltözzön a babó a pocakodba :wink: . 2 vetélés szörnyű lehetett :(

Moti,
vigyázz magadra! Hova ütötted be a hasad??? maradjon még bent a baba egy darabig, jobb neki odabent mint itt kint!!

Annamari,
Réka földön alvása :shock: . Nem semmi! Még jó, hogy nem léptél rá! Mondjuk ha idegen helyen alszunk Ilanggal is előfordult, hogy a földön aludt az ágy helyet :) .

Danyu,
mi lehet velük? Nincs vkinek frissebb híre róluk? Mikor mehetnek haza?

Ilangocska ma reggel láztalanul ébredt, hurrá!!!! :D, viszont most Apa esett megint vissza, újra taknyos, köhög, pedig má rjobban volt :( :( . Tegnap egy csomó rokonnal, baráttal beszéltem, mindenki taknyos, köhög. Ez vmi vírus most?

Vigyázzatok magatokra és szép napot! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sziasztok!

Mire mindent visszaolvastam :lol: :lol: :lol:

Danyu, gratulálok Boróka érkezéséhez, és sok-sok tejcsit kívánok.

Alvás, Zsombi egyedűl alszik el a saját ágyában. Csak beteszem kap egy puszit, meg mondom neki hogy jó éjt szívem, kijövök és ennyi. Remélem ez így marad.

Én anno Zsombival a mellfeszűlésen kívűl semmi más tünetet nem éreztem.

Hajfestés, lehet hajat festetni. Nekem azt mondta anno egy doki, ha nem eszem meg a festéket nem lehet baja a babának. Még szülés előtt is ehy hónappal festettem a hajam.

Remélem nem hagytam ki semmit.

Minden pocakos anyucinak mennek a drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, hogy minden rendben legyen.

A betegeknek jobbulást.

Rólunk, minket is ledöntött a férjemmel ez a hasmenéses vírus. Szerencsére Zsombi nem lett beteg, bár ma reggel sugárban hányt szopi után. Lehet a benne lévő gyógyszerem miatt annak van sajnos ilyen mellékhatása pedig szopi mellett is szedhető. Remélem hogy csak ez volt a baj. Bár a foga is lehet a bűnös.
Ma bekentem neki és észrevettem, hogy azon kívül amit tudtam hogy most bújik ki a bal felső kisőrlő is kijött. Így most 15 fogunk van. Nem tudom hova siet ez a gyerek :lol: :lol: :lol: .
Jól haladunk a szopiról való leállással is. Már csak az esti alvás előtt, reggel ébredéskor, és egyszer éjjel szopizunk. Így most szinte végig alussza az éjszakát. Remélem ez is így marad :lol: .

Babásodásra fel!

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?