Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is láttam a Tipp újságot!Kép

Panka!

Viszek valamilyen édes sütit!
A vizsga írásbeli része egészen jó volt,híreket és felkomferáló szövegeket kellett írni.Ezután profi sminkes vett minket kezelésbe.A gyakorlati része az volt,hogy ezeket el kellett mondani kamerába!Eléggé izgultam és lámpalázas voltam.A felvételt meg fogjuk kapni.Eredményhírdetés szerda környékén lesz.A többi majd kiderül!

Melindáék jól vannak,nyaralni voltak,majd pedig nem működött az internetük.Ezért nem írt.

Jó éjt mindenkinek!
Anita
kacajka

Panka!
Nekem azt mondták a munkahelyemen, hogy a 30 nap törvényben előírt kötelessége a munkáltatónak (bár lehet, hogy ez a felmondási időm, mert már 11 éve dolgozom nekik).
Majd utána akarok nézni a törvénytárban, hogy pontosan, hogy is van ez.
A talira viszek majonézes salátát (sajnos csak ezt tudom, vagy merem felajánlani, mert sütni nem nagyon tudok).

Üdv:Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Emese!
És a szabadságod? Nekem 60 napom volt tavaly, amikor visszamentem dolgozni. Neked is lesz legalább kétévnyi jövőre!

Panka!
Tegnap este küldtem mailt, amikor hazaértünk. Emődön voltunk és 6 születésnapot és 6 névnapot tartottunk nagycsaládilag. Most még itthon csücsülünk, Krisztának ki van kapcsolva a telefonja, Matyi pedig az új autójával akar játszani, amit tegnap kapott. Nem hiszem, hogy el tudok indulni belátható időn belül.
Talira viszek gyümölcssalátát, meg - ha a gyerkőcök engedik - édes sütit.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

S.O.S!
Valaki tud egy jó gyerek fogorvost?
Most vettem észre,hogy Ádinak kilukadt egy foga!Kép

Anita
kacajka

Sziasztok lányok!
Biztosan tudtok segíteni nekem... az egyszeri szülési segély feltételei érdekelnének, most a 13. hétben vagyok és most megyek az első védőnői tanácsadásra, igaz, hogy az első már a 12. hét előtt kellett volna megtörténjen, hogy jogosult legyek erre a segélyre, vagy csak a 4 pecsétnek kell meglennie a kiskönyvben?
Köszönöm!
kata1234

Panka!
Pankaaaa, Pankaaaa....
Gratulálok!!!! Kép

Puszi: Emese

mse173

PankaKép

Jaj de jóóóó! Én is gratulálok!
Várjuk a további fejleményeket! UH mikor? Jöhet az új táblázat isKép

Kata1234!
A négy pecsét kell csak. Az adókedvezmény viszont a 13. hét után már jár, a gondozóban kell az igazolást kérned.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Panka!
Hatalmas gratula!!!!Nagyon örülök!Mindig jó ilyen híreket kapni!
Kép

Puszi,Anita
kacajka

PankaKép
AsztaaaaaaaaaaaaaaaaKépKép Én lánynak nézemKép JuhéjjjjjjjjjKép
Ennek örömére viszek pogit és aprósütit a taliraKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

SZiasztok!

Forgi!
Utólag is szívből gratulálok kislányod születéséhez!

DKriszta!
Kristófnak is Nagyon boldog szülinapot kívánok, így utólag is! Igaz szinte minden nap összefutunk az oviban, de mindig rohanás van...

Melinda!
Olivérnek is sok boldogságot kívánok a 2. szülinapjához! Még a 8 napba belefér...

NA és legfrissebb örömhírt hozó Pankának Kép is egy hataaaalmas GRATULA! Na majd meglátjuk, hogy Kodának milyen sasszeme van hozzá.Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Forgi!

GRATULÁLOK A KISLÁNYOD ÉRKEZÉSÉHEZ! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!!!

Panka!

GRATULÁLUNK! Én is úgy látom, mintha kislány lenne.

Emese!

A biciklit a Maugli játékboltba vettük. A Szinvaparkkal szemben van. 7000 Ft volt. Köszi az infót a maszirozógéppel kapcsolatban.

Mostanában ritkábban tudok jönni mert dolgozom. Visszamentem a patikába 4 órásnak. Domira anyukámék vigyáznak, ő is elég jól viseli. De nekem a legjobb mert már annyira vágytam dolgozni.

Minden szülinaposnak, névnaposnak gratulálunk utólag is.

Zsua

Kép
zsua1

Magdi!

Igen mi vagyunk a TIPP újságban!

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Köszönjük a sok gratulát. olyan aranyosak vagytok.Kép Remélem a teszt nem csap be, már a 39. nap van. Uh-ra csak holnap tudok menni, mert bartánőm ma szabin van. Már nagyon várom. Ha minden jól megy akkor máj.7.-e körül lesz a nagy nap.

AnitaKép
Vizsgán biztos ügyes voltál. És kik tartották a tanfolyamot?
Talán Gyöngyöske keresett jómúltkor gyerekfogorvost. Talán ő tud ajánlani. Itt a szomszéd utcában is van egy, csak még nem volt nála ismerősőm, így nem tudom, hogy milyen.

EmeseKép
Ennyi év után már biztos, hogy jár felmondási idő, csak így fejből nem tudom, hogy hány nap. Ezt nem szokták ledolgozni, hanem ki szokták fizetni. Meg a szabidat is ki kell, hogy fizessék.

BettiKép
Én sem tudtam elérni Krisztát, így nem néztünk be tegnap.

Kata1234Kép
Úgy van, ahogy Betti írja, csak a 4 pecsét kell hozzá, az mindegy, hogy mikor mész először. Az adókedvezmény a 91. naptól jár.

KodaKép
Na, kíváncsi leszek, hogy bejön-e a jóslatod. Én fiúnak is örülnék, abban már legalább van gyakorlatom.Kép

ZsuaKép
Hivatalosan nem csak a gyerek 1,5 éves korától lehet menni dolgozni 4 órában? Melyik patikában dolgozol?

MarikaKép
Na, leszünk megint együtt pocisok? Tudom, te örülnél neki a legjobban, nem? De hátha.Kép

TaliKép
Időpont: szept. 19. vasárnap du. nálunk.
Aki jön eddig:
<pre>
f gy batyubavalóKép
Búzaszem 2? -
Cat 2 2
Ditta 2 2
Dkriszta 2 2
Marika 2 1
Betti 2 2 gyümölcssaláta_édes süti?
Koda 2 1 pogi_apró süti
Magdi 2? 1
Emese 1 1 majonézes saláta
Neva 2 1
Zsuzsa 2 1
Krisztina 2? 3
Zsua 2 1
Gyöngyöske 2 2
Anita 2 2 édes süti
Melinda 2 2
Panka 2 1
Összesen 33 25 </pre>
És hány órától legyen? 2? 3?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

gyöngyöskeKép

Előkerültél?? Nem válaszoltál a leveleinkre..Kép

PankaKép
Szeretnék egy szívességet kérni! Az utazóágyat kölcsön tudnátok adni szombatra????? Persze csak ha nem gond. El is megyünk érte, meg mindenKépMajd írj már légysziKép
nekünk a 3 óra jó lenne...Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

KOda!

Én nem kaptam levelet.Kép Én is írtam Neked a múlt héten, arra sem jött válasz. MSN-en vagy? itthon vagyok. Ki írt még nekem?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Panka!
Küldtem Neked mélt, jelezd kérlek itt, ha megkaptad. Úgy látom nem működik a levelezőrendszerem. Köszi

Koda!
Pankának elküldtem mélben a telszámomat, hogy küldje át Neked, kíváncsi vagyok átmegy-e.

Kacajka!
A pénteki tali nem jött össze. Igaz mi odamentünk, de nem vártunk sokáig, mert mentem vissza az egyik nagy bankunkhoz, mert az automata benyelte a kártyámat, mert lejárt.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!
Emese írt még neked, de ő sem kapott semmi választ...Akkor valószínű, hogy nálad van a problámaKép Mi meg vártunk tegnap Emesével, hogy írj valamit a taliról, de akkor várhattunkKép........Az MSN címem: koda@mailbox.hu

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

GyöngyöskeKép
Mailt megkaptam és ment a válasz.

KodaKép
De kár, hogy nem szóltál egy pár nappal hamarabb, mert akkor Laci vasárnap hazahozta volna Csobajról. Így sajna nem tudom odaadni, nyaralás után nem hoztuk haza, hogy ne legyen itthon lomnak. Sajnálom.Kép

Panka

panka

Panka!

GratulálokKépKépKép
neva
neva

Sziasztok!

Forgi!
Gratula a kislányotokhoz!

Panka!
Nektek is nagyon gratulálunk! És irígykedem is!

Emese!
Bocs, de csak ma olvastam a leveledet.

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Ha minden igaz elkészült az albumom!
Akit érdekel <a href="http://babanet.hu/album/main.php?album=2495" target=_top>itt</a> megnézheti!

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Még nem is írtam, hogy a nagylányom szombaton elesett, neki esett a lépcsőnek lent az udvaron, és megrepedt a csuklója. Elmentünk a gyek-be az űgyeletre, de olyan szerencsétlen időpontot fogtunk ki, hogy 5 órát kellett várni míg készen lettünk. Szandra kiborult mikor kiderült, hogy be kell gipszelni a kezét. Nagyon szégyelte, és suliba sem akart menni. Szerencse a szerencsétlenségbe, hogy a bal keze. Egyébként szereti a sulit eddig. Már rengeteg piros pontja és csillaga van (így ösztönzik őket!) A tanítónéni azt mondta, hogy matekból nagyon jó! Ami számomra szinte hihetetlen, magatartásból is van két pirospontja!

Sziasztok!

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

PankaKép

Hát ez oltári jóóóó!!!!!!!!!! Gratulálok! Emlékszeel, amikor az ITC előtt beszélgettünk, és mondtad, hogy néha hányingered van, majdnem mint amikor terhes voltál. Lehet, hogy már akkor volt ott valaki?
Ja, én maradok a szezámmagos-sajtos stanglinál! De lehet hogy még édeset is viszek!

Ma Miskolcon jártunk, apát kisértük, ügyintézett, és dolgunk végeztével kimentünk a Tesco-ba, Veronika ott akart maradni a gyerekmegőrzőben (korában ilyet soha nem tett volna).
Este kb. 7-re értünk haza, 8-kor telefonált egy hapi, hogy a táskám az ügyfélszolgálaton. Egyből kivert a hideg verejték, akkor még nem is tudtam, hogy nincs meg a táskám. A gyerekmegőrzőnél hagytam, amikor húzta fel a cipőjét. Még szerencse, hogy oda leadták. Nem is a pénz miatt, mert már fizetés után voltunk, hanem a sok iratot (TB kártya, igazolvány stb.)sajnáltam volna, mert ezek pótlása egy külön tortúra.
Holnap megint lesz egy utunk érte. De legalább megvan!

Jó éjt!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

PankaKép
Közben sikerült szerezni ágyatKép Igazad van, én is szólhattam volna hamarabb....De azért kösziKép
Mondjuk a barátnőm is úgy kezdte, hogy nincs itthon, mert csak lom...Ekkor a hajam égnek álltKép De aztán a férje odakiabált, hogy itthon van a garázsban..Kép

CatKép
Lánykádnak jobbulást!
A képek nagggggyon aranyosak. Végignéztem őketKép Tetszenek a tortás képek.Meg ahol olyan picike még a lányod.Kép

DittaKép
Micsoda szerencséd van! De legalább addig nem idegeskedtél....Vajon mikor vetted volna észre??Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

CatKép
Fotókat én is végignéztem. Jó sokan voltatok a szülinapon.Kép
Szandra csuklójaKép És meddig kell gipszben lennie?

DittaKép
Elvileg akkor még nem voltam terhes, úgy számolom, hogy Csobajon fogant, na de majd ma az uh-on kiderül, hogy mennyi idős is.Kép
TáskádKépKép Vald be, hogy azért csináltad, hogy ma is be kelljen jönni Miskolcra.Kép

KodaKép
Örülök, hogy sikerült szerezni. És hova mentek?

Gondoljatok rám 1/2 2 -2 körül. Már úgy izgulok.Kép

Puszi, Panka

panka

Halihó Mindenkinek!Kép

Ma bent vagyok a munkahelyen, így egy picit bejelentkezem. Jól vagyunk, szépen növögetünk, a terheléses cukor vizsgálat jó lett.

Panka, nagyon nagy gratula!KépKép Én most gondolok Rád.Kép

A talira nagyon-nagyon szeretnék menni, de csak akkor és ott derül ki, hogy megyünk-e, mert nálunk is vendégség lesz. Ha esetleg nem kezditek túl hamar (2 óra), akkor többet tudunk együtt lenni, ha mégis tudunk menni.

Mindenkinek minden jót!Kép

Ja, a másik lényeget meg nem is írom. Holnap jönnek bekötni a netet, bibibíííí!KépKépKép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Na megvolt az uh, minden ok. 6mm-es a petezsák.Kép

DodusKép
De jó, hogy lesz már netetek, akkor holnap várjuk a jelentkezésed és mostmár a fotómutogatást sem úszod meg.Kép

Puszi, Panka

panka

PANKA!!!!!

Hatalmas nagy gratula NEKTEK!!!!KépKépKépKépKép
Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Itt egy hűtlen kutya...Kép
Remélem lassan utolérem magam és újra a régi formámban lehetek köztetek.

Látom vannak jó és kevésbé jó hírek.

Neva!
Ez szomorú.Kép Minden elismerésem a Tiéd és a párodé.

Gyöngyöske!
Részvétem.Kép Biztos írtad, de elég felületesen olvastam most, de mi van a kislánnyal? Most veletek él?

Forgi!
Kicsit megkésve, de HATALMAS GRATULA!
Annyira várom, hogy gyere és mesélj.Kép

Panka!
Mit is írhatnék...Kép Tuti lány... Nekem elhiheted...Kép
Ha mégsem, akkor én is tévedhetek.Kép
Szóval gratula Nektek. És irigyellek.Kép

Minden szülinaposnak, névnaposnak utólag is sok boldogságot. Nem merem nevesíteni őket, nehogy kihagyjak valakit, hiszen nagyon hűtlen voltam mostanában.Kép

Látom talit is szerveztek. Beleférnénk még a csapatba? Akkor esetleg mi is megjelennénk...
Panka! Ismervén a kerteteket, ezt tőled külön is megkérdezném.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kaptam Forgitól mailt. Ma de. mentek haza, majd ír, de még fáradt egy kicsit. De küldött nekem egy pár fotót Zsófiról, hogy tegyem fel. Hát íme:Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KataKép
Az a lényeg, hogy visszatértél, már hiányoztál.Kép
Talira persze, hogy jöhettek. Szerinted túl sokan leszünk a kert méreteihez képest? Abban bízok, hogy sok jó ember kis helyen is elfér.Kép

TaliKép
Szept. 19. vasárnap du. nálunk.
Aki jön eddig:
<pre>
f gy batyubavalóKép
Búzaszem 2? -
Cat 2 2
Ditta 2 2 szezámmagos-sajtos stangli
Dkriszta 2 2
Marika 2 1
Betti 2 2 gyümölcssaláta_édes süti?
Koda 2 1 pogi_apró süti
Magdi 2? 1
Emese 1 1 majonézes saláta
Neva 2 1
Zsuzsa 2 1
Krisztina 2? 3
Zsua 2 1
Gyöngyöske 2 2
Anita 2 2 édes süti
Melinda 2 2
Kata 2 2
Panka 2 1
Összesen 35 27 </pre>

Holnap nem leszek, írjatok sokat.Kép

Puszi, Panka

panka

Olyan gyagya vagyok, a lényeget mindig elfelejtem:

MarikaKép
Nagyon-nagyon sok boldog névnapot kívánunk!KépKép
Kép

LányokKép
Tegnap olvastam az Északban, hogy a polgármesteri hivatal 32 órás ingyenes angol nyelvtanfolyamot hirdet. Egyetlen feltétel a miskolci lakhely. Nem érdekel valakit? Szept. 20.-ig lehet jelentkezni. Helyszínnek kb. 6 ált.iskola van megadva.

Na most már tényleg megyek.Kép

Panka

panka

Sziasztok!

Dodus!
De jó hallani rólatok. Kép

Panka!
Gondoltam ám Rád is. Látod minden rendben.

Betti, Kata!
A férjem féltestvére a nagyszülőkkel lakik (eddig is együtt laktak, 2 lakásos cs.házban), még a sulit is ugyanott folytatja. De amint tudnak költöznek az egyik nagynénjéhez, de még árulják a házukat. Biztos sokat lesz nálunk is (pl. hétvégeken, szünetekben), meg ha valamire szüksége van segítjük, ha tudjuk. De most a tanulás a legfontosabb. A ciki az, hogy azt sem tudjuk, hogy milyen tanuló. Most másodikos középiskolás.

Ma jó dolgom volt. Gyöngy oviban volt, Hanga anyósomnál, én pedig elmentem fodrászhoz. Majd este apussal és a barátainkkal tekézni és pizzázni. Anyukám vigyázott addig a lányokra. Kép

Panka!
A talira vinnék sütit, műanyag poharat, szalvétát.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!
Úgy látom jó hirekre érkeztem vissza.
Forgiéknak Gratula a babához!
Pankának a pocaklakóhoz!
Nzsuzsa! Beni nagyon sokat nőtt amióta nem láttam, és annyira cuki pofa!
Mit kellene vinni a talira? Innivaló is jó?
Hol lehet jelentkezni az angol nyelvtanfolyamra?
Tegnap voltam az AFP-n, 2 hét múlva megyek uh-ra. Már alig várom.

Kép

KépKép
búzaszem

Próba 1,2,3!Kép Most ugrik a majom a vízbe.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

ÉS SIKERÜLT!!!Kép Szóval már itthonról jelentkezem és mostantól gyakrabban. Úgy örülök neki!

Azt hiszem három hetet visszaolvasni lehetetlen, így mostantól kapcsolódok vissza.

Mindenkinek gratulálok, névnaphoz, szülinaphoz, babához!

És igen, most már teszek fel képet is. Ha tudok.Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka!!

Ez a telepátia. Éppen most keresek nyelvtanfolyamot.Belém vágott a szomorú valóság, hogy ennyi tanulnivaló mellett nem halogathatom a nyelv intenzív tanulását. Kérlek egy e-mail-ben a részleteket írd le nekem. köszi.
Ez most nagy segítség lenne ha nem kellene 40-50 ezer forintot kidobni tanfolyamra.

Kata!
Már kezdtél hiányozniKép
Többit majd a talin.
Nagylányunkat nem visszükKép ő márkinőtt az ilyen talikból.Kép
Jó,hogy tudok nevetni ezen, eddig sírhatnám volt mikor rágondoltam. De egyszer minden megoldódik...

Forgi kislánya milyen szép.Kép
neva
neva

Sziasztok!

Már nagyon régen nem voltam itt, már nagyon hiányoztatok és látom sok jó dolog történt!!!!!!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem:

Először is minden névnaposnak, szülinaposnak minden jót, sok boldogságot kívánok!!!!

Forgi

Gratulálok Zsófihoz, nagyon szép hajas baba, amúgy mellesleg egy napon van Zsófival a szülinapunk, úgyhogy mindig eszembe fog jutni. Remélem jól vagy és rövidesen mindenről beszámolsz.

Panka
GRATULÁLOK A NAGYLÁNYHOZ!!!!!!!!!! Ez igazán jó hír!!
Angol tanfolyam engem is érdekelne, tudnál bővebben valamit mondani?

Búzaszem
Nagyon régen beszéltünk, hívlak ha van egy kis szuszanásom. Remélem jól vagy és szépen növöget a pocid. Pocaklakó hogy érzi magát?

Dodus
Biztosan már szép nagy pocid van, Pocaklakó hogy érzi magát? És Anyucija? A cukorvizsgálaton olyan jó már túllenni, nem igaz? Örülök, hogy minden rendben van.

Emese
Rég olvastam és hallottam Rólatok, remélem jól vagy, munkahellyel kapcsolatban, a legfrissebb események?

Koda
Remélem még jót "utó"nyaraltok és hogy jó időtök van, mert ma is nagyon hűvös volt már délután is.

Cat
Nagyon szépek a lányok, gratulálok hozzájuk, végiggyönyörködtem a képeket, és felidéztem a kórházi eseményeket magamban, amikor megláttam Vivin a szokásos ruhácskát. Még egy éve is ugyanolyan volt a ruhácska mint most. Suli hogy "ízlik" Szandrának? Kezecskéje javul?

Ditta
Nagyon nagy szerencséd volt. Anyukám táskáját a fodrászától lopták el az Avason, és az Avas több pontján találták meg szétszórva a papírjait, természetesen pénztárcájának lába kelt.

Magunkról annyit, hogy tegnap sírva szaladtam a doktor nénihez, mivel Beni véreset hányt. Annyira megijedtem, hogy még át sem öltöztettem, csak rohantam vele. Az történt, hogy berepedt a mellem, a vérhólyagos mellemről van szó, Benikém szépen kiszopizta a vért, én meg észre sem vettem, mivel most is mohó volt mint máskor és amúgy is fájt a mellem. Ma meg én hánytam és ráz a hideg is. Lehet ilyenkor szoptatni?
Az alvással állandó gondjaink vannak, este iszonyúan nehezen alszik el, a cici mindig kell hozzá, a tej meg mindig folyik a száján, ő csak cumizni szeretne. Most zajlik nálunk a látogatások zöme, és iszonyú fárasztó.

Mindenkinek jó éjszakát, majd jelentkezem!

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!
Itthon a gép de én még kint vagyok féllábbal a hegyen.Ezért az eltünés!
Marika!
A közös rendelést egyeztetjük jövőhét talán már nyugisabb lesz.
Panka!
Gratulálok!egy pöttöm hölgy jól jönne igaz?Ámbár mindegy csak egészséges legyen.Irigyellek án is álmodozom még néha ám ahhoz lottó ötös kell én meg nem lottózom.Pedig ha én gazdag lennék...
Forgi!
A kicsi hölgy egyszerűen gyönyörű.Erősödj és feküdt ki a gyerekágyat mert az nagyon sokat ér!
most mennem kell nem érzem magam valami vidáman (hányingerem van)de sajnos nem attól.
Puszi
telian

SziasztokKép

jaj Zsuzsa!

Teljesen rám hoztad a frászt!! Szerencse, hogy "csak" ennyi történt.....Gondolom, hogy megijedhettél!
És te meg lebetegetsz? Ilyenkor még lehet szoptatni, de ha lázas vagy, akkor talán nem érdemes.

PankaKép
Azért kell az ágy, mert Gabi keresztapja most lesz 50 éves és lesz egy nagy buli kint Tapolcán. Olyan ottalvós. Visszük Marcit is, de éjszakára felvisszük anyukámékhoz az AvasraKép Ott mégis csak jobb neki, mint a hangos bulin.....

DodusKép
Ja de jó, hogy újra ittKépKép Nem látom a neved a talisok közt!! Ugye jössz????, Mondd, hogy igenKép

BúzaszemKép
Örülök, hogy nálad is minden rendbenKép Majd a talin bővebben beszámolsz ugye??Kép

KataKép
Azt hittem, elkültöztetekKép

Hegyi AsszonyKépKép
Te is lebedetettél?? Jobbulást! A jó levegő hátha hamar rendberak!

MarikaKép
Nem tudom, hogy mikor tartod a névnapod (9-12??), de nagyon sok boldogságot kívánokKép

ForgiKép
Csodaszép a kicsilány! Igazi csaj!!

Mi is megkatuk tegnap a 15 hónapos oltást. nem volt nagy balhé, csak a rendelőben a szokásos sírás. De kint a váróban már csak a hüpöggés és a maciölelgetés ment...Aztán Marci rosszabb volt délután, mint valahaKép
Nektek belázasodott a gyerkőc ezután?? Már ha emlékeztek rá....Mindenki mást mond....

Timi (koda)

Koda

Kép

Kép
koda

Zsuzsa!
Szegény Beni, és szegény te. Kép
A szoptatást lázasan sem kell abahagyni, mert ha fertőző vagy, akkor már úgyis megfertőzted Benit a lappangási időben, ráadásul láznál csökken a tej mennyisége is.
A cicvel a szájba történő elalvás gondolom többeknek ismerős, Ádi is sokszor aludt el cicin, nem csak éjszaka, de nappal is.Igazság szerint én nem bántam, nem zavart soha.
Amúgy jól vagyunk, csak egy kicsit le vagyok lombozódva a meló miatt, és mivel baromi fáradt vagyok a sok zűrös éjszaka miatt, ez a probléma most egy kicsit magaalá gyűrt engem.
Ádinak tegnap volt a névnapja, és kapott a nagyszülőktől egy csomó játékot, én meg - a rossz anya - átvittem oltásra, és a doktornénitől köszöntés helyett két oltást kapott. Szegény Kép.
De túl vagyunk rajta, bár este nem nagyon hagyta, hogy megmossam a fenekét, mert még benne volt az emlék, hogy megszurizták, és az is hasonló előkészülettekkel történt (vetkkőzés, anya matat a popsinál, aztán farbadöfés).

Timi!
Ezentúl ezen a néven futsz???
Nekem nem lázasodott be Ádi, remélem, hogy Marci is megúszta. Egyébként hazafelé, már sétált, és rohangált, úgyhogy ezt most viszonylag könnyen átvészeltük, bár én majdnem eldobtam magam, mikor a karjába adták az oltást, mert még az ölemben tartottam és mindent láttam.
Jó bulizást nektek!!!!

Üdv:Emese

mse173

Emese, Kacajka!

Nagyon boldog névnapot kívánok ÁDÁM nevű kisfiatoknak!!!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Marika!
Utólagosan is Boldog Névnapot!

Forgi!
Nagyon szép a kislányotok!Kép

Gyöngyöske!
Ádi névnapját Decemberben tartjuk,de azért köszi!

Melinda!
Merre jársz?

Panka!
Sikerült találni gyerek fogorvost,már csak el kell menni.Sok "nagy" tanárunk volt a tanfolyamon,Sváby András,Azurák Csaba,Vujity Tvrtko,Hadas Krisztina,Szalay Ádám,Jakupcsek Gabriella,Bakáts Tibor-Settenkedő és még sokan mások.Jó volt nagyon,csak rövid volt!

Ádi elég jól megszokta az óvodát,igaz még egyezkedik,hogy itthon maradhasson,de jól érzi magát!Ez a fő!
Máté pedig élvezi,hogy csak az övé vagyok!

Anita
kacajka

Gyönyöske!
Köszönjük szépen a köszöntést.
A hétfői minitali még áll?

Emese

mse173

Sziasztok!

Emese!
Ádinak boldog szülinapot!!!!!!!
Ha jól tudom, a 15 hós oltás után nem rögtön lázasodnak be, hanem kb. 10 nap múlva. Úgyhogy majd figyelgesd!

Anita, akkor a te Ádidat majd decemberben köszöntöm!

ForgiKép
Jaj de szép a kislányod! Ugye kapunk majd egy szüléssztorit? Delice is ígéri már egy ideje...
Na, de egy baba mellett mindig van mit csinálni!
Kisfiad mit szólt hozzá?

PankaKép
Hányinger, émelygés jelentkezett már? Emlékszem, amikor nekem 10 napot késett, teszteltem, és másnap már jött az a rossz érzés...Kép Brrr, még most is rossz rágondolni! Nagyon jó volt kismamának lenni, de ezt szivesen kitöröltem volna! És egészen a 20. hétig kínlódtam!

BettiKép
Kisfiad megszokta már az ovit? Veronika szeret járni, de már a héten 3 napot nem ment, mert fájt a torka, igaz láza nem volt, de nem engedtem.

ZsuzsaKép
Gondolom, hogy megijedhettél! De a fő, hogy nincs nagy baj! Attila is a cicin aludt el sokáig, sőt a délutáni alvás előtt is cicizik, viszont este ahhoz ragaszkodok, hogy ébren tegyem a kiságyba, és egy szó nélkül elalszik egyedül. Nekem is azt mondták, hogy még láz esetén se hagyjam abba a szopit.

KataKép
Jó, hogy te is idetévedtél!O Remélem, végre találkozunk Pankáéknál!

KrisztaKép
Te is nagyon régen jelentkeztél!! Lányok már biztos nagyot nőttek! Jöttök majd, ugye?? Remélem a hányinger gyorsan elmúlt!

DodusKép
De jó, mostmár gyakrabban fogsz írni!! Legalábbis remélem! És mostmár ne hitegess minket a fotókkal!!O Léééégysziiii tegyél fel képeket!

Szorítsatok, hogy holnap jó idő legyen, mert kerti partink lesz a férjem szülinapjára! Igaz, még júliusban volt, de ez az első szabad szombat, hogy itthon van. Kb. 25-en leszünk, képeket majd készítek.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

LányokKép

Bedöglött a mailboxos címem!!!
Ezután az
agabi@chello.hu címre írjatok légszívesKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Megtaláltam Miskolc város honlapján az ingyenes nyelvtanfolyamra a jelentkezési lapot, megpróbálom feltölteni.

Sziasztok

Zsuzsa<!--attachment: nyelvtanfolyam-107000.doc*mime_msword.gif*application/msword*24.1*Ingyenes+nyelvtanfolyam*nyelvtanfolyam%2edoc --><center><pre>
KépIngyenes nyelvtanfolyam
nyelvtanfolyam.doc (24.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
nzsuzsa

Sziasztok!

Ez ám a kedves fogadtatás!Kép Köszi nektek!Kép

Panka!
A kerttel kapcsolatban csak úgy felmerült bennem, hogy ennyien elférünk-e.Kép Igazad van, sok jó ember...
Persze a mostani hideghez képest, lehet talán, hogy össze is bújunk melegíteni majd egymást.Kép

Dodus!
Ez szuper! Most már tényleg nincs kifogás a képekkel kapcsolatban.Kép Sőt jöhetne egy pár dekupázsos is ha nagyon ráérsz...Kép Persze, hogy ráérsz. Amikor én pocakos voltam az életemet is eluntam amikor nem volt itthon a család.Kép

Forgi!
Kislányod csodaszép baba! Mégegyszer gratulálok hozzá!Kép

Koda!
Majd megtudod miért volt ez a hosszú hallgatásom ha kicsi fiad elkezdi az iskolát.Kép Persze én sem egész nap azzal foglalkoztam, de sokszor este örültem ha ágyba eshetek.
Na meg dekupálni is kellett néha.Kép Ez is a netezési időmet vette el.Kép Az öcséméknek csináltam 10Kép képet. Anyukámnak volt 3 hatalmas puzzle képe. Azt dekupáltam rá hungarocellre. Képzelheted mi munka volt vele. Egyenként 1000 db-os mind.Kép
Szóval nem költöztem el.Kép

Emese, Kacajka!
Ádámoknak Boldog névnapot ha most tartjátok. Az öcsémék legalábbis most tartják, hogy év végén ne vegyüljön el a sok ünnep között.

Marika!
Én majd holnapután köszöntelek.Kép
Van egy pár Marika ismerősöm és ők mind 12-én tartják, úgyhogy veled juszt sem kivételezek.Kép

Ditta!
Én is várom, hogy végre találkozzunk.Kép Senkit nem akarok megbántani, de valahogy a Te ide történt első írásaid úgy megmaradtak bennem. Ne kérdezd miért....Kép

Zsuzsa!
Nem irigyellek a véres hányásért.Kép El bírom képzelni, hogy megijedtél.
A cicin való alváshoz csak annyit, hogy ismerem milyen. Tudom a szakemberek szerint nem szabad, de nekem is így aludt Dóri hónapokig. Egy idő után beedződik a cici hidd el.Kép Mondjuk nálunk ezért kezdődött el a cumizás. Amikor mélyen aludt akkor cici ki, cumi be. Egy idő után megszokta és már fel sem ébredt rá. Mondjuk én ragaszkodtam ahhoz, hogy cumi csak alváshoz. Soha nem lógott a szájában napközben és sosem akartam, hogy a cumi pótoljon engem vagyis a cicit elalváskor. Utána igen, de az elalváshoz én voltam neki az igazi.

Jó éjt mindenkinek!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Mi minden történt!!!!!!!

Forgi!
NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK ZSÓFIHOZ!

Panka!
NEKED IS GRATULÁLOK!
Nem tudom, hogy eltudok-e menni,de szeretnék, csak egy a baj. NEM TUDOM HOVÁ!!!!

Alig vártam, hogy hétvége legyen mert elfáradtam. Nehéz visszaszokni újra majdnem 3 hónap szabi után.Egyik nap délelőttös vagyok másik nap hosszúzom,hogy a kolléganőmmel minden délelőtt mind a ketten ott legyünk ezalatt a beszoktatási idő alatt.Így a gyerekeknek is könnyebb, hogy mind a kettőnket megszokjanak és nekünk is könnyebb ha vígasztalni kell a sírósokat.Ráadásul már egy hete megfázással küszködöm, a nagylányom pedig most beteg.Estére majdnem 39 volt a láza.A torka nagyon be van gyulladva valahonnan összeszedte.

Jó éjt mindenkinek!!!
Erika
riki

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?