Sziasztok Csajok!!!!!
Ditke vagyok!
Köszönöm Renának, Krisztikének, Mmzsónak hogy megkerestek iwiwen, nagyon jól esett!!!!!!!!
Hogy miért töröltettem magam?
"Elszakadt nálam a cérna"!!!!!!!!! Azért töröltettem magam!
Ez meg még egy régebbi név, amikor a régi topikunkban "kitalálósdi" volt a módi!!!!!!! Többen új névvel regiztünk, és vagy ráismertünk hogy ki bújik meg mögötte, vagy nem!!!!!! Na ezt nem mindenki díjazta!!!!!!!!!! Én speciel jót röhögtem rajta!!!!!!!!!
Azon is kiborultam hogy szedem a Clostit+mellé a Maca-t erre csak 1 árva kis tüszőm lett, de még jó hogy a jó oldalon ahol van petevezetékem!!!!! Akkor két alkalommal találkoztam Down-kóros gyerekekkel, meg egy 5 éves kisfiúval akit Pestre hordanak speciális óvodába Hernádnémetiből mert nem tud beszélni és járni!!!!!!!!!!! Hétfőn reggel viszik, pénteken hozzák!!!!!!!!!!!! Hát én ezt nem csinálnám!!!!!!!!!!!!
Akkor volt egy csaj a klinikán aki arról panaszkodott hogy itt kell ülnie étlen szomjan, és hogy nem csinálnak semmit. Mondom dolguk van!!!!!!!!!!!! Erre mondja(a műtő ajtóval szemben ültünk) hogy nem tudod itt csinálják a műtétet???? Mondom petesejt leszívás lesz????? Azt mondja nem, MEGSZAKÍTÁS! Te is arra jöttél nem???????????????
Ránézek, mondom NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát úgy el szégyellte magát hogy a fejét is elfordította, vagy lehet hogy megbélyegzettnek tekint????????
Közben még a kolléganőm apjáról is kiderült 3 hét kórházi bentlét után hogy mégsem TBC-s, hanem tüdőrákos!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgyhogy próbálok neki is a neten gyógymódok és orvosok után keresni, mert a miskolciak szerint nem műthető!!!!!!!!!! Így aztán múlt héten pénteken hazaadták meghalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pont vele beszéltem Krisz, amikor megláttalak benneteket az ARO-n!!!!! Mondtam hogy ne hagyják annyiban, vigyék fel Pestre!!!!!!!!!! A mai orvostudomány olyan sokra képes, meg nem kell egy megyei szintű kórháznál leragadni, tovább kell vinni, ahol professzorok, nagy tudású orvosok vannak!!!!!
Mmzsó
Mit mondtak hogy haladsz?????
Kismamik
Krisz, Babaimádó, Kamilla, Adri ti hogy vagytok?????
Mary
Kezdessz már helyre jönni lelkileg?????
Röpcsi
Költözködéssel hogy álltok???
Twist
A kicsi lányod hogy van????? Összeszoktatok már?
Ditke