Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kismamik!

Rencsike nagyon aranyos vagy, hogy hiányolsz!!
Persze, hogy olvaslak Titeket, képben vagyok mindenkivel. Már olyanok vagytok, mint egy régi barát! Még jó, hogy nem hagyom ki pont a finist. Most februárban_március elején megint nagy bébi boom lesz itt a topikon, nem akarok kimaradni:)
Csak hát tényleg addig nem akarok belefolyni a baba várós életbe, amíg legalább nem kezdek. Amúgy fizikálissan nagyon jól érzem magam. Örülök ,hogy megműtettem a cicim, mert azóta rendben a hormonképem is. Sajnos apukám még nincs túl a kezeléseken, jövőhéten lesz ct akkor derül ki, hogy sikeres volt-e. Közben anyósom egyik napról a másikra lebénult és apósom annyira nem tudja kezelni a helyzetet, hogy anyósom pánikol éjszakáként. Nem egyszer kellett átmenni éjjel 3-kor, 1-kor. Szóval most indítom az agykontrolt, hogy tudjak a tüszőkre koncentrálni és elfelejtsem addig a többi nyűgünket.
Iwiw-en figyelem ám a képeket!
Remélem hamarosan belefolyok én is a babás témákba.Addig is sok puszi Mindenkinek!!
miciona
 
 


micike
Mikor kezdesz?
Sajnálom a családi dolgokat, én mindig azt hiszem csak velünk történnek hasonlók, hogy pont akkor jönnek ezek a dolgok amikor a leginkább nem hiányzik.Remélem megoldódik a helyzet nálatok, van némi kilátás, hogy anyósod felépül?
Persze gyere amikor csak akarsz, szerintem ez lelkileg is inspirálóan hat, arról meg nem is beszélve, hogy kell a frissités, mert mi már lassan mind megszülünk, aztán kellenek az új kismamik. :lol:
(Remélem nem csinálunk új topicot majd az anyukáknak ez meg marad a várandosóknak, olyan jó igy együtt lenni, bevallom őszintén a másikat én már nem is igazán tudom olvasni, mindig elveszitem a fonalat, hogy kivel mi van)

rencsike
Hoooogy teeee miiiilyeeen szupeer vadáááász vaaagy! :lol:
Le a kalappal! :wink:
Na most kedvet kaptam én is megnézem, hogy kell regisztrálni a tesz-veszre.
De jó, hogy ilyen jó áron meg tudtad venni a járókát.
Képzeld szóltam a férjemnek, hogy nézze meg mekkora a paplan mérete amit vettünk, mert mentünk venni ágynemű huzatot, erre az üzletbe jött rá, hogy ő a matrac méretét nézte :lol: , de ilyenkor már neki mindegy kinézett egy ágynemű huzatot (mármint 1-1-et a babák ágyába, hogy az jó lesz)persze nem lett jó, a huzat tök nagy, de nagyon szép. Ma beadtam a varrónőnek, hogy szabja be kisebbre a fennmaradó anyagból, meg csináltattam a rácsra fejvédőt! Szombaton lesz kész, már alig várom, hogy berakhassam a kiságyakba.

Szobát még nem tudom, hogy 1 vagy 2 ágyas szobát kérjünk-e. A 2 ágyasba bennt maradhatna a férjem is, de nekünk ez nem jó, mert dolgozik is meg a nagylánnyal is itthon kell lennie valakinek, viszont az 1 ágyasba meg nem tudom nem lennék-e nagyon egyedül.Szóval inkább a 2 ágyas lesz, már csak abban reménykedek, hogy jó legyen a szobatársam, moncsikában bizom, hogy egyszerre fekszünk be. :lol:
Meg persze az sem mindegy mikor fektet be apánk és mennyit kell bennt maradnom, mert ha már 3-a körül be akarna fektetni és 18-án szülök, az elég húzos lenne kb 20 napot kéne fizetni igy. Lehet, hogy csak szülés tán költöznék át 2 ágyasba, még nem tudom.
chilike1
 
 


moncsika
Hát te is nagyon ügyike vagy, kisbarátném. :wink:
megirhatnád most hol tartasz mikor mész apánkhoz meg ctg-re meg ilyenek mert most teljesen elvesztettem a fonalat... :lol:
Éjszakánként már nagyon tudok szenvedni ahogy nyomnak a babák, meg se tudok moccani, pedig, ha fel tudnék kelni kicsit sétálni akkor elmozdulnának és nem nyomnának annyira. Most éjszaka is percekig csak nyögdécseltem, utánna tudtam csak felkelni. Az egyik baba a bordámat nyomja és igy a másiknak is helyezkednie kell ő meg bejön teljesen középre és ott nagyon kidomborodik, gondolom az fáj ahogy a szerveim mennek erre arra.
Ma megdicsértek a közértbe, meg mondták, hogy hátulró nem is látszik az állapotom és teljesen fiús hasam van(egyébként tényleg).
Neked nincs friss fotód? Olyan rég láttalak már. :lol:

julcsika
gyere, ha tudsz jönni és mesélj :wink:
chilike1
 
 

 
 

Chilikém,
3-án????? hűha az már mindjárt itt van.....és mikor mész APánkhoz, hogy kiderüljön mikor kell befeküdnöd? nem tudsz bevinni gépet, meg mobil internetet? Amikor nyáron a páromat műtötték (tudod az orrát) skkor ő vitt be magával, így nem volt neki uncsi annyira a bentlét......és akkor nekünk is tudnál írni :wink:

Moncsikám,
de ügyi vagy! Te is nagyon belejöttél! :wink: ezt a rácsos dolgot nem értem...... :oops: hova akarsz funért vágatni?? a légzésfigyelőt berakod a matrac alá, de ott van egy sík kemény felület vagy egy funér lap vagy maga a fa ágy alja....nem értem a kérdést, elmondod újból?

Micikém,
de összejöttek nektek a dolgok!!! :cry: :cry: ennyi rossz után most majd jön a jó, a babóca személyében!!!!!!! :wink: ha kell agykontrollban segítség, akkor hívj nyugodtan! :wink: drukkolok, apukádnak!

Kép
rencsi79
 
 


rencsike
De már gondoltam rá, hogy viszek be egy kis tv-t(habár a drágább szobába van eleve tv, de emaitt meg nem biztos, hogy megéri a drágábbat választani). A párom oda akarja adni az Iphone-ját, mert az én telóm kicsit szarakodik, azon meg van nett is, úgyhogy arról azért fogok irni nektek. :wink:
Ja rosszul mondtam 3.-án apánkhoz megyünk és azon fog múlni szerintem, hogy mikor fektet be, hogy nyilt-e jobban a méhszájam vagy nem. Tudod iker babák ilyenkor már gyakorlatilag bármikor megszülethetnek(persze az a jó, ha minimum a 36 -ig kihúzzák), de utánna már bármikor jöhetnek. A 18.-a nekem a 38. hét lenne, az a legvége, ott már inditják , de addig is magától is beindulhat bármikor. Én a köv. héten leszek 36 hetes addig kell mindenképp kihúzni, hogy ne legyenek koraszülöttek. Bizom benne, hogy bennt maradnak még egy jó darabig, de ahogy ismerem apánkat inkább a biztosra megy és befektet előbb.
Te kértél külön szobát? Hány ágyasba voltál? Ti felfogadtátok Mártikát a szülésznőt? Hasznos volt? Kicsit mesélhetnél, ha Domikám engedi. :lol:
chilike1
 
 


Sziasztok!

Hú, jól beindultatok!

Rencsi! Jó, hogy kezdtek rendbe jönni, és tudsz kicsit töbet jönni!
Járóka tényleg jó áron volt, csak ha nem lehet össze rakni, akkor nem tudz vele mit kezdeni. Esteleg obiban-praktikerben csavarokat-pántokat nézni hozzá???
Uh-ot még nem mondtam anyunak az az igazság, kifejezetten csalódott volt, hogy nekem is lányom lesz, lány unokája már ugyanis van. Szóval nem tudom kiváncsi-e egyáltalán az uh-ra, a multkor elvittem az RMC-s uh felvételt, de pont akkor volt valami a TV-ben inkább azt nézte... Már kezdek azon agyalni, hogy nem is kérdezem meg, mert meg akarom kimélni magam a csalódásoktól....

Hanyatka! át öszintén, már megijedtem, hogy most, hogy egy napig nem volt netem megszülsz és "lemaradok" róla, de látom Patrika még mindig nagyon jól van odabent!
De jó, hogy felhivtad apánkat, mert igy legalább tudod merre hány méter, meg meg is nyugodtál!

Ercsikati! Nem csoda, hogy igy nehéz találnod dolgokat, hogy malacka, meg micimaci őrület van! :lol:

Chili! de hogy semmiből nincs két egyforma??? :shock: De a párod nagyon-nagyon aranyos volt! :D
Jó, hogy megismertétek a szülésznőt, engem is az nyugtat meg, hogy ő legalább tuti ott lesz, meg mostmár "ismerek" 3 orvost is a Jánosban. Amúgy nekem mindenki segitőkésznek tűnt, mikor bent voltunk.
Én a kétágyasat választanám, mégis csak jobb ketten lenni!
Bergonról már irtam, mi voltunk ott.

Moncsiga! Nagyon szép a babakocsi!!! És nagyon jó áron vettétek!

Valaki kérdezte a kocsit, jövő héten már meglesz, de rá kell fizetnünk, mert természetesen a biztositó gazdasági totálkárra akarta elszámolni... :evil: De igy még mindig jobb nekünk, hogy ráfizetünk, mert ha másikat kellene vennünk, arra még obban ráfizetnénk...

Kép
kislibus
 
 


Hű, Chilike, az már itt van nagyon közel.
Szuper lenne Moncsikával együtt lenni...
Sajnos már nem rémlik, miért kellett leszedni a kerekeket a légzésfigyelő miatt. Mi amúgy simán az ágyrácsra tettük és soha nem riasztott (egyébként működik :D ).
Hanyi???
A tortákat mailben küldöm, h ne kelljen átméretezni, a szülinapi képeket még nem tudtam átnézni, nincs időm a géphez ülni mostanában, a telefon meg béna.
Cupppppppppppppppppppppppppp

Kép
bodza2005
 
 


Jó reggelt!

Húú ma megiint nagyon szarul aludtam, most nem a babák nyomtak , hanem eszméletlenül bekeményedett a hasam . Be is vettem 2 magnéziumot, attól kicsit jobb lett. Megmértem a vérnyomimat is, 133/78 volt, már kezdek kételkedni benne , hogy jó-e az itthoni készülék, mert a Dévainál meg a Jánosba is mindig 111/68-at mérnek, itthon meg mostanában nem megy 122 alá. Pont forditva "kéne" lennie. De a készülék meg új, most vettük omron ami állitólag elég jó. Na mindegy. Ez a keményedés még rosszabb, mint amikor a babák nyomnak, igaz az fájdalmasabb, de közben megnyugtató is. Ez meg nagyon idegesitő, nem is nagyon mozdultak meg egész éjjel a picikéim, biztos nekik se volt jó érzés.
Látom esik a hó, lehet emiatt volt a keményedés.
Összesen 4x2 magne b6-ot szedek, de hajnalban már bevettem 2-őt, szerintetek nem baj, ha ettől függetlenül a nap folyamán bevszem a 4x2-őt? Ezt túl lehet adagolni?

bodzika
Neked is Mártika volt a szülésznőd? És te is császárral szültél, ugye? Mesélhetnél kicsit miben tudott segiteni, stb.
Ja a szülés ideje már nagyon közel van, jöv. hét szerdától már apánk áldásával is megszülethetnek a bébik. Úgy vagyok vele, hogy maradjanak minnél tovább bennt, de közben már szeretnék túl lenni rajta.
Gondolom , ha egy babája van az embernek az nem jár ilyen fájdalmakkal, amikor mozog, stb, ugye?

libuska
Hú, szegénykém, nem egyszerű a családod.Párod se akar veled menni, anyukád is elég passziv, de nem törödj vele, te csak menj el szépen mindenhova ahová szeretnél, egyszer van ilyen lehetőség, hogy várandós vagy , használd ki. :wink:
Amikor a tesóm szült és kiderült, hogy kisfia lesz, anyukám is kicsit csalódott volt, mert ő inkább lányos(mellesleg sztem ez az egész tök hülyeség, lesz amilyen lesz, csak egészséges legyen és kész), azóta már 9 éves a keresztfiam és anyukám mindenkinél jobban imádja. Úgyhogy nyugi, ez változhat nálatok is.
Ezekszerint te is találékoztál már a Mártikával? Ő lesz a szülésznőd?
chilike1
 
 


Adj' Isten Drágicák!

Chilikém, milyen jól kisakkoztad a szülési programunkat. :) Majd megemlítem Apánknak, hogy ő is ehhez próbáljon igazodni.
Én 3-án megyek az első CTG-re és 5-én Apánkhoz. Már csak egy hetet kell kibírnunk 2in1 és utána minden egyenes... Én magunknak február közepét érzem a nagy találkozás idejének. (12-ig elég a tavalyi szabim, utána jöhet a TGyás :lol: ) Lehet Valentin napi baba lesz. :wink:
Az én gyerekem ma mindenképp a köldökömön akar kilépni. Úgy nyomja annak a vékony kis bőrnek a kis kemény térdét, vagy sarkát, majd szét szakadok.
Nekem is sok volt reggel a vérnyomim (138/98) , vettem is be egy fél Dopegytet, nehogy valami baja legyen a babcinak. Pár napja amúgy is magasabb reggelente, szerintem nehezen ébred a szervezetem, és megterhelő neki a szokásos reggeli szertartás is.
Nekem akkor fájt a mozgás, amikor megfordult a kis drágám popóról bucira. Sok helyük már nincs ekkora manőverekhez. :lol:
Az alvás nálam nem gond, hanem az a pár perc, amíg elhelyezkedem. Húz a hasam oldalra, a szalagok majd leszakadnak...ha kipárnázom, akkor meg a párna nyomja és még inkább fáj. Reggelre meg már a forgóm fáj, attól, hogy mindig a bal oldalamon fekszem, és gondolom egy ponton terhelődik a csípőm.
Emiatt néha csalok egy kicsit és 5-10 percet fekszem a jobb oldalamon is, addig csak nem áll le a keringésem. :)

Én még mindig csak állok a kipakolt kórházi cuccok mellett (napok óta) és töröm a fejem, hogy melyik táskába mit tegyek.

Tegnap megérkezett a légzésfigyelő. Teljesen újnak néz ki. (2008.novemberben vették) A doboza is teljesen szép, így ha nem kell már, akkor én is el tudom majd adni.
Rencsikém, ezt a rácsos témát úgy értettem (ahogyan a Bodzi is), hogy a kiságyban nekünk a matrac alatt nem összefüggő funérlap van, hanem rácsos. De szerintem általában rácsos szerkezetűek manapság azok az ágyak felnőttben is, amihez külön kell a matracot venni. Ennél értelmesebb jelen pillanatban nem bírok lenni... :oops: :lol:

Nem is meséltem, mekkora sikerélményem volt! Kedden meglátogatott a védőlánykám és teljesen el volt ájulva, milyen jól nézek ki. :oops: :oops: De tééélleeeg! Láttam az arcán, hogy nem csak illendőségből mondja. Azt mondta, hogy ha nem volna a nagy pocim, nem is mondaná meg, hogy terhes vagyok. Semmi torzulás, sőt! (én látom a szemem körül, meg a homlokomon a pigmentfoltokat, de ő nem nézett meg olyan közelről :lol: )

Ja, tényleg! Rajtam jöttek ki -a nyakamon főleg- olyan picike (mint a gombostűfej) anyajegy szerű izékék, elég sok és elég furik, mert száraz a felületük és nem puha, mint az anyajegyeknek. Valami szemölcshülyeség lehet? Már pár hete készülök vele bőrgyogyihoz, de nem merek elmenni, ne most tudjam már meg, ha el kell patkolnom. :oops:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Moncsikam! Teljesen kesz vagy!!! Itt vihogok. :lol:
Nekem is lett tobb ilyesmi a nyakamon es meg elek. ;-)
Eszelos,h rohan az ido!!!
HanyiPatri? Szerintem a hoesessel erkezik Patrika is.. ;-)

Kép
bodza2005
 
 


Chilibabykem! En Telkiben szultem,de a menet tuti uaz,szivesen atbes zelem Veled! Telefonon? Nekem az a Timi volt a szulesznom es szuper volt,akinek koszonhetjuk Babcikat. ;-) Talan emlekszel a storyra. O megmondta, h spontan lesz Gyerekunk 3honap mulva es igy is lett. :D Elmondom szivesen,amiket jo tudni,ha szeretned.

Kép
bodza2005
 
 


Amikor en szultem Esztit,a Janosban 25 baba szuletett 2nap alatt... :D

Kép
bodza2005
 
 


Moncsika,
max. lovat fogsz patkólni !!!! Dilibogyó :))
Még jó, hogy a védőnéni nem mondta, hogy de jól néz ki, de kár magáért, hogy elpatkol a bőrpigmentek miatt.
Nekem a hormonoktól is jöttek ki ilyenek. A pigmentek nagyon érzékenyek a hormonokra, mivel ugyanúgy a hipotalamuszban van a központi "bőrhiba elosztó állomás". Persze azért mutasd meg dokinak. Nemrég olvastam, hogy a bőrrákok közül csak 1% ami áttétet képez.

Chilike,
kérdezted mikor kezdek: febr. 8-ra várom a mensit. Szóval szívesen leváltalak Titeket. Belőletek Moncsival kiköltözik a baba/babák , hozzám meg beköltözik/költöznek. :)

Julcsi,
foto a babaszobáról??
Láttam az iwiw-en a karis fotot : nagyon csini :))

Tényleg nem raktok föl még egy utcsó hónapban készült pocakos fotot?

Hanyika, Te már szerintem nem........már csak nem???
miciona
 
 


Szia Bodzus!
Ez a Timi látnok és szülésznő egyben?
Néztem tegnap neked is az iwiw-ed ,de csak Mikis képek vannak. Azt hittem lesz karis és szülinapos is :(
miciona
 
 


Szijjja Micikem!!!! :D O mondta meg,h szerinte mikor szerelmeskedjunk es figyeljuk meg,h max.3honap mulva ott csucsul majd a Baba. 2.honapban bejottek a szamitasai... ;-)
+ no stressz volt, utazas, pihi.
Drukk a februarhoz!!!!!+++++++Haaat,igen,kisse le vagyok maradva a kepekkel... Cupakollak!

Kép
bodza2005
 
 


micike
Óóó, szóval te 3 bébikére gyúrsz? :lol: :lol: (moncsikától meg tőlem vennéd át a folytatást az pont 2 kislány és kisfiú) :wink:
Na az már mindjárt itt van.(mármint a 8-a)

Emerenccel mizújs? Tudja valaki? Nagyon eltűnt.

moncsika
A valentin napra már én is gondoltam, sőt mi 17.-én ismerkedtünk meg,(pont egy Valentin napi partyn :lol: )szóval évfordulonk is lesz, igy igazán nagy ajándék a két bébi. :wink:

Jaj, de lüke vagy. Olyan valamik nekem is vannak, amik kb ugyanakkorák, mint a te pöttyeid, de nem anyajegy szinűek(mellesleg anyatejnek olvastam a te hsz-nél :lol: ), hanem átlátszóak, de nem lehet kinyomni vagy ilyesmi. Remélem elmúllik magától szülés után. A hajamon ki vagyok akadva, állandóan mosom, hogyha akció van, akkor már úgysem lesz időm frissen megmosni és azt szeretném, ha a lányok szépnek látnák a mamijukat, amikor megszületnek, de sajnos a sok mosástól elértem azt, hogy mostmár, ha 2 naponta mosom akkor se néz ki normálisan.
Nekem a vérnyomásom most megint 119/68 , szerencsére :wink:
A lábam viszont picit vizesnek tűnik, igaz ma még nem ettem húst.

Ja azt én is éreztem amikor befordult a baba, de ez nem olyan jellegű fájdalom, ez olyan, mintha tényleg ki akarna jönni a köldökömön és közben befelé rúgja a szerveimet. Nagyon fájdalmas.Tegnap meg a jobb oldalon egy pontban annyira fájt, mintha valami eret nyomott volna, hiába simogattam nem ment arrébb, de mára elmúlt szerencsére.
chilike1
 
 


Itt vagyok lányok egy gyors kukkra,mert a férjemnek ma van a névnapja és a konyhában készülődöm neki egy kis meglepivel.Nem írom le,hogy mit csinálok,mert néha lazításként el szokott olvasni 1-2 hszt :)
A helyzet változatlan,ma a dokinál voltunk ctg-n meg méhszájtapin,szombaton meg megyünk ismét a korházba.
Bevallom nem mindig vagyok túl jó passzban,az idegesség,türelmetlenség úrrá lesz rajtam és olyankor nem sok kedvem van semmihez,legszívesebben csak fexem vagy olvasgatok.
Tegnap pl. egész nap megindításos szüléstörténeteket olvasgattam.

Moncsikám,most jót nevettem rajtad is,mint Chilikén szoktam:) elpatkolni,hova gondolsz te drága?:)amúgy én ráadásul hajlmaos is vagyok ezekre a bőrkékre,pár éve le is szedettem őket bőrgyógyásszal,aztán most a terhesség alatt nemhogy az össze visszanőtt,hanem kb. 3x annyi lett,de a nyakamon van kb. a 80%a.

Szóval majd szépen le kell őket égetettni,ha nem tünik el magától.De egyáltalán nem fájdalmas,pár perc alatt leszedik.

Mosolygok,hogy ti is milyen jól megterveztétek a szülést,febr. 12,na meg évforduló:) én is így voltam,aztán jól megtréfált ez a kis lustám :)

Miciona,drukkolok neked a kezdéshez!
Emerenc neked is!MIkor tesztelsz?

Chilike,dobhatnál fel képet a hordozókról,olyan kiv vagyok,már elképzeltem a színeket,de ezt a chiccot egyáltalán nem ismerem.
A kocsi végül milyen márka lesz?ÉS rá lehet majd rakni a hordozókat?

Én is rosszul alszom,kb. minden másnap jobb.
Ma hajnalban vagy 3x is fájt a derekam,nagyon bízom benn,hogy készülődnek a dolgok odabenn.

Kép
hanyatka
 
 


Ja azt még leírom,hogy milyen módon hozza tudomásomra,hogy néha olvasgat :)olyan kis aranyos:)
Múltkor írtam nektek,hogy szerencsére nem az a típus aki megköveteli,hogy minden nap főtt kaja legyen,beéri egy mirelit pizzával is,ha éppen nincs kedvem főzni aznap stb.
Akkor délután mikor megjött,én éppen készítettem a kaját ,mire ő a hátam mögött,hogy ne lássam az arcát elkezdi mondogatni,hogy kaját kér,de főtt kaja legyen,ne gondoljam,hogy beéri holmi mirelit dologgal :)olyan jót nevettem:) mondom neki,hogy te kis ravasz,megint fórumoztál:)

Kép
hanyatka
 
 


Tetszett ez a köldököm akar kilépni is :)
Szuper,hogy ennyire jó légzésfigyelőt sikerült venni.gratula.
Lányok sajnállak nagyon,hogy a vérnyomival is küzdödök,remélem csak a hó miatt.

Bodzi,nem kaptam tortás fotókat vagy nem is küldted még?
Na tényleg lépek,majd később benézek.
Írjatok sokat.
szép délutánt.

Kép
hanyatka
 
 


Sziasztok!

Moncsika! Patkolni lovat, ahogy Miciona mondja!!! :lol:
Sajnálom, hogy vérnyomiddal küzdessz, remélem csak ez az idő teszi. Nimród meg csak nem bujik már ki a köldöködön! Most legalább nem kell aggódnod, hogy nem mozog!
Az a jövő hét mindjárt itt van, ugyhogy tessék eldönteni végre, mit melyik táskába pakolsz! :)

Chili! Még nem találkoztam a szülésznővel, de ha már ott tartunk elkérem az elérhetőségét Dévaitól, mert szeretném, ha legalább ő biztos lenne, főleg, hogy sima szülésre készülök!
Anyum miat nem agódok, barátnőm mondta, hogy eljön velem. Anyu meg olyan amilyen, lehet, az én hibám, túl önnálló gyerek voltam világéletemben. :lol:
Nem lehet jó, hogy annyira fáj ahogy mozognak a babák, de mi akartuk nem??? :D
Olyan fura, hogy már bármikor jöhetnek. Nemrég lettél terhes. Elrepült.

Hanyatka! Ne türelmetlenkedj, tudja az a lány mikor kell jönnie! Mondjuk vicces, hogy eltűnt már a vonalzódról a minta... Illetve még kilátszik egy kis darabja! :wink:
Férjed aranyos!!! :lol:

Én ma voltam westendben, vettem nagyon helyes kreativ játékot a keresztlányunknak, meg hajgumikat-csatokat.
Meg voltam házidokinál, felirattam a két influenza oltást, erre a patikában csak a simát lehetett kapni, a fluval P-t nem. Most nem tudom, hogy ez egy égi jel-e.... :roll:

Kép
kislibus
 
 


Halihó!

Kislibuskám,

örülök, hogy a barátnőd elkisér, majd meglátod milyen szuper lesz, most már sok minden fog látszani Annácskából!!!
Pont nekünk is ez volt a tervünk, elkértük az ismerősöktől a kampót ami hiányzik a mienkből és majd Domiapu megnézi az Obiban hátha lehet kapni. A járókát egyébként már össze tudjuk rakni, szereztünk hozzá csavarokat, már csak az hiányzik, hogy meg tudjuk emelni az alját, ahhoz kellenek a kampók....ha nem kapunk akkor sajna vissza kell vinnünk és vehetünk másikat.... :cry: A Brendont is felhívtam de sajna kampókat nem árulnak magában.
Miért kellett felíratnod az oltást??? Az a kismamiknak ingyen van!!


Moncsikám,
most meg vérnyomásod megint!!!! szegény Drága, már nem sokat kell kibírnod!!!!! most már értem ezt a rácsos dolgot, kicsit fáradt vagyok bocsi :oops:
A táskával én is így voltam, összepakoltam mindent egy helyre, aztán szenvedtem hogy mit melyik táskába tegyek, de kérdezz nyugodtan, ha valamibe nem vagy biztos!!
Rajtam is jöttek ki izékék, már kész voltam, mert nekem így is rengeteg anyajegyem van , egy része elmúlt, de maradt is meg egy kevés.

Chilikém,

én 2 ágyasban voltam, olyanban ami fizetős, tényleg van tv, de nézhetetlen volt, mert egy kis mini antennával kellett volna fogni az adást, zúgott ugrált a kép, pedig többen próbálták beállítani. Mondjuk én nem nagyon akartam nézni, csak amikor még nem tudtam mozogni 2 napig és nem volt nálam a baba+nem engedtek be hozzám senki akkor kapcsolgattam, mert mást nem tudtam csinálni..... Ami miatt viszont szuper volt a fizetős, hogy saját fürdőszobája volt és ez nagyon jól jött a harmadik nap, hogy végre ki tudtam menni.Nekem csak a 3.-4. nap volt csak szobatársam, aminek nem örültem, mert így senki sem segített az elején.(tudod nem engedtek be senki én meg magatehetlenül feküdtem 2 napig) Ő császáros volt és 3 nap érkezett, akkor már én nagyjából tudtam közlekedni, így én etettem meg őt meg betoltam neki a babáját.


Hanyikám,
csak rászánja már magát a kisasszony, túl jó dolga van odabent! megértem hogy kezdesz idegess lenni! mikor indíják ha nem akar magától jönni?

Kép
rencsi79
 
 


Rencsi! Itt elfogyott az ingyenes oltóanyag, nem is tudnak rendelni. Mondta is az orvos még novemberben (akkor is kérdeztem, de még nem akartam beoltatni magam, mert korainak éreztem), hogy van, de nem tudja meddig lesz, mert ha elfogy a kiosztott adag, nem kap újat... Magyarországi rendszer... A dokim már akkor tudta, hogy ez lesz.
Az, hogy most többet tudsz jönni azt jelenti, hogy határozottan javult a helyzet Domival? :D
Mindjárt két hónnapos! Leirhatnád majd a méreteit, meg hogy hogy birtátok a szurikat!!! Kértek választhatót is (rota, pneuococcus), vagy csak a kötelezőt egyenlőre???

Kép
kislibus
 
 


Libuskám, nekem itt figyel a hűtőben egy oltóanyag...

Anyajegy ügyben lehiggadtam...köszi nektek!

Rencsicica írtam... :oops:

Bodzikám, megkaptam a képeket! Nagyon szépek a tortikákok, meg az Esztike is. Majd írok emilet.

Libuskám, nekem meg a név miatt sztrájkol anyum. Következetesen Petikének hívja a babát. Már nem tudok vele mit kezdeni, majd rájön...

Hanyikám, én már csak nevetek, amikor a nevedet meglátom... Mit nem művel ez a drága csajszi! Jól csinálja, egy tisztességes úrilány kicsit kéresse magát!

Chilinkó, mi is februárban ismerkedtünk meg Petimmel. (2001-ben) :lol: :lol:

Micike! Szerinted mit írnak nekem a csillagok?
Én fogok még képet csinálni (kontroll-póló?! :lol: ). Mondjuk holnap, vagy azután.

Puszedli!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Libuska,

nem könnyebb a helyzet, csak volt a héten segíteségem, jött a nagyikám és így tudtam írni. A bukás meg a hasfájás miatt sokat kell kézbe lennie dommikának így elég rosszul viseli amikor lerakom. Már megismeri a hangom és odafordul ha beszélek hozzá és annyit vigyorog ha meglát, tündibündi nagyon. olyan kis érdeklődő, sokat beszélek hozá és ő is nyitogatja a száját mintha már most mondani akarna valamit!Már a 68as ruhákat hordjuk kb 63-65cm körül vagyunk és 5,5kg szépen kopik a haja így nem tudjuk milyen lesz majd az új. Mi beadatjuk az összes oltást, mondjuk a rota brtulál drága majdnem 40e Ft, de ezen nem spórolunk. Jövő csütörtökön fogja megkapni. Most a héten nem nagyon vittem ki, mert túl hideg van, de múlt szombaton voltunk nagy sétán ötösben (Domi, Domiapu, Mixi, Csipi meg Én) és fantasztikus volt!!!!

Moncsikám,
válaszoltam....

Kép
rencsi79
 
 


Na akkor újra itt,csak,hogy Moncsika nevessen egy kicsit ;-)
Kéresse kéresse,de hát ennyire,ennyi ideig???Ez már több mint úrilánykodás kérem :)
Az előbb tologatta ki magát az oldalamon,erre a férjem szépen elmagyarázta neki,hogy nem oldalt kell tolongani,hanem lefele,amerre a buksija áll :)

uh,jól bekajáltunk,gyrost csináltam rizsával,na meg egy hatalmas csúsztatott palacsintát nutellával,amit kivül is bevontam nugátos csokikrémmel és mazsival diszítettem,akár egy torta.ooloyan fini lett,hogy a felét be is zabbantottuk :)most csak fetrengek az ágyon,a férjemet kértem meg,hogy adja az ölembe a gépet :)

Rencsikém,örülök,hogy többet jössz,akkor tényleg jobban vagytok,rendeződni látszanak a nehézségek.
A járóka is csak megoldódik.
Domikáról 1-2 új fotó esteleg?


Libuska,mikor mész 4D-re?örülök,hogy a barinőd elkisér,nagyon nagy élmény lesz,a többivel meg ne foglalkozz.
Vonattal jársz a westendbe?mennyire van tőletek,mármint vonattal?

Ja,Rencsike,most úgy néz ki,hogy hétfőn eldönthetjük,hogy kérjük-e a beindítást,feltéve ha addig nem jön és minden rendben lesz.Még szombaton korház és megnéznek újra mindent.

Kép
hanyatka
 
 


Hanyatkám,
sajnos új képünk most nincs, mert elromlott a fényképezőgépünk, de ma kaptunk kölcsönbe egyet, legkésőbb a hétvégén csinálok majd újakat! De kéritek a beindítást, ugye?
nyami nyami az fincsi lehetett!!!

Kép
rencsi79
 
 


na majdnem egyszerre írtunk :) nagyon cuki lehet Domika.
Hát persze,hogy megismeri a hangodat Rencsikém,lassan egy éve csak azt hallja a kis drága,zene füleinek ;-)

Kép
hanyatka
 
 


jóó,akkor majd várjuk a fotókat.
Hétfőn döntünk,ha addig semmi vagyis minden rendben lesz.
Kicsit félünk,mert elmondásuk szerint több a kockázat,mintha magától indulna,de már nem nagyon várunk sokáig,mert a másik oldalától jobban félünk,nehogy baj legyen :( szóval nem egyszerű még most sem,pedig azt hittm elég lesz megszülni és még ez is :(

Kép
hanyatka
 
 


milyen kockázata van a beindításnak?

Kép
rencsi79
 
 


Nem lehet tudni,hogy hogy reagál a szervezetem az adott adagra vagyis ha pl. túl nagy adagnak itéli,a méh erőteljesebben kezd el dolgozni,több vérre van szüksége és ezáltal a babától vonja el a vért,oxigént,de közben meg lehet,hogy ettől függetlenül nem elég a táguláshoz,méh/méhszájrepedés vagy hasonlók léphetnek fel.
Persze gondolom ez ritkán fordul elő,meg a természetes szülésnél is lehet bármi,de mint minden beavatkozás a természetbe,sokkal nagyobb a kockázat.
írtam pü.t

Kép
hanyatka
 
 


nem kaptam meg :cry:

Kép
rencsi79
 
 


:(
ment újra.
jó éjt Mindenkinek!

Kép
hanyatka
 
 


hanyatka
Én azért kérném az inditást, abban is van kockázat, ha túl hordod, meszesedhet a lepény, meg a magzatmáz is, sőt fogyhat is a baba emiatt. Nem akarod felhivni apánkat? Hátha mond valami okosat. :wink:

moncsika
Mi 1997.-ben :wink:

rencsike
Igen, mi is inkább a 2 ágyasban gondolkoznk, pont emiatt, hogy ne legyek egyedül. Habár direkt megkérdeztem és azt mondták, hogy elméletileg van csak ez az influenza körüli cirkusz, hogy nem jöhet be senki, de azért nyugodtan bennt lehet a párom . :wink:
Szülésznőd volt? Mártika volt?
Örülök, hogy van segitséged és, hogy Domika is rendben van. Várjuk a képeket! :wink:

kislibus
Ja, hát persze, hogy mi akartuk, nem is panaszkodom :wink: , :wink:
Még mindig megnyugtatóbb amikor a babák bökdösnek itt-ott, mint amikor igy bekeményedik a hasam és az kényelmetlenebb is meg a babáknak se olyan jó sztem, mert nem mozognak annyit.

Napközben megmértem a vérnyomimat 116 volt erre most estére 140 lett, még soha életemben nem volt 140-es vérnyomásom. Nem tudom miért, de úgy meg tudok ijedni az ilyenektől, most is elkezdtem pityeregni a hirtelen bepánikolástól, hogy most mit csináljak. Felhivtam Mártikát, nagyon kedves volt, mondta nyugodjak meg, ez még belefér a normálisba, ha feljebb menne(de nem fog) mondjuk 150 körül, akkor menjünk a Jánosba, ha nem akkor reggel hivjam apánkat, hogy mi legyen. Lehet elküld laborra , de az is lehet, hogy pár napra befektet megfigyelésre. Az igazat megvallva ma nem ettem húst és nem is mozogtam, ezeket már megfigyeltem, hogy nem tesznek jót, hiába kell feküdnöm, ha sétálok vagy mozgok egy kicsit akkor nincs bajom.
chilike1
 
 


Rencsi! Milyen jó lehet, hogy megismeri a hangodat és mosolyog!!! Biztos nehéz igy, hogy sokat kell ringatni, de valahol mégis annyira jó lehet, hogy ott van. Figyelj, most olvastam egy könyvben, hogy az anyuka kenguruban, meg kendőben tette magára otthon is a babát, mert nagyon sirós babája volt. A baba is megnyugodott és az anyuka is tudott azért ezt-azt csinálgatni, mert a keze szabadon maradt. (Most az Ebadta kölke sorozatot olvasom, eddig az Ebadta kölke bőg, és az Ebadta kölke nem eszik-en vagyok túl.) Csak gondoltam, hátha nektek is működne. Remélem járókához kaptok alkatrészt!
:D

Moncsiga! Jaj, a nevet ne is emlitsd, abba sem tud beletörődni, hogy az Anna kerül előre, kerek perec megmonta, hogy Katinkának fogja hivni... :? :oops: :roll: De nem érdemes vele vitatkoznom, mert kos...
Hogyhogy van egy oltóanyagod?? Nem oltattad be magad? Pedig ugy emlékeztem, te is beoltattad már magad.

Hanyatka! vonattal egy óra az út a Westendbe. Mehetnénk busszal is, de az zötyög, meg sosem szerettem.
Ami a szülésinditást illeti, remélem beindul, és nem kell ezen gondolkodnotok! De nem hiszem, hogy nagyon gáz lenne, sokaknak inditják meg, mert egyes babák nagyon szeretnek bennt lébecolni!!! :lol:

Kép
kislibus
 
 


Chilike! Az unokahugommal is ez van,2 hete van vissza es befektettek megfigyelesre a Kutvolgyibe. 1hetet volt,az utso hetre most hazamehetett. Legyszi' ne felj,minden rendben lesz! 1het!!!
Neki is kislanya lesz. :D
Nem irtal,h telozzunk-e.
Lanyok! Koszonom szepen a tortika-dicsereteket es az Esztiseket!!!
Libus,Te sosem reagalsz,megkaptad azert?
Biztosan fantasztikus lesz a 4D! Genesisbe mesz a barinoddel?
Rencsikem! De jo,h tudsz jonni!!!
Derekat is kimelo es sokaig jo hordozot tudok javasolni,ha veszel.
Moncsikam! Remelem,mire jottok,nem havazik /az ut miatt/.
Olyan jo a kedved,ugy orulok!
Hanyim! Nyami!!!! Kerek!!!
Melike merre vagy???
Julcsigyerek???
Mindenkinek puszikak!!!!!

Kép
bodza2005
 
 


Libus! Te milyen oltasokat adatsz majd be?

Kép
bodza2005
 
 


Most lecsengoben van a H1N1,ha lesz ujabb hullam,az febr.vege-marc.kozepe kozott varhato. Akkor legyetek ovatosak a picikekkel!

Mi a kotelezok mellett csak a pneumot adattuk es szerintem a baranyhimlo ellenit fogjuk meg talan.
Andika! Koszi a meningos infot. Mi sem tervezzuk.
Pussssz

Kép
bodza2005
 
 


Emerenc! Drukk a pozitiv teszthez!!!! ++++++

Kép
bodza2005
 
 


Micikem! Edesapadek jobban vannak? Remelem!!!! Puszik Neked!!! Ugy drukkolok!!!!!!!!!

Kép
bodza2005
 
 


Bodzika
De drága vagy, köszi, hogy biztatsz. :wink:
Egyébként szerintem ettől a hülye időtől lehetett, mert ma például semmi bajom nincs, jól érzem magam ,és tök jól is aludtam , nem is keményedek.
De azért felhivom apánkat.
Persze, hogy beszéljünk, bocsika, tudod néha kihagy az agyam :lol:
Küld a számod, mert azt hiszem nincs meg, vagy küldjem én az enyémet? :wink:

libuska
Húú, de furi, hogy ennyi mindenbe beleszólnak a szülők. Én ennél sokkal önállóbb életet élek.Igaz már elég régóta lakok külön, de nem is hinném, hogy anyuék ilyenbe bele akarnának szólni, mint a név választás. Elvégre ő a ti gyereketek lesz nem az ővé, anyukád már adhatot babáknak nevet akkor amikor ti megszületettek, nem is tudom most miért nem akarja meghagyni ezt a kis örömet nektek.
Szerintem csak az a lényeg, hogy neked meg a párodnak tetszen, aztán meg anyud is úgyis rájön(ahogy moncsikám mondta). :wink:
chilike1
 
 


libuskám, bodzám, köszi az ötletet, veszek kengurút, melyik a legjobb?
pusz

Kép
rencsi79
 
 


Drága Kismamik, Anyukák!

"Illegálisan" tudok csak jönni, mert reggel elöntöttek a vörösök. :evil: áprilisban folyt.köv.
Köszönöm, hogy hiányoltatok és drukkoltatok nekem! Nagyon-nagyon aranyosak vagytok!
:D

Hanyatka: Szoritok nagyon a nagy naphoz! Jó lenne ha most már Patrícia megtalálná a világba kivezető nyilást. :wink: Már nagyon nehéz lehet!

Moncsiga, én is azt hittem, hogy anyajegyeim vannak, doki néni megállapitotta, hogy ártalmatlan szemölcsök, a hormonok hatására keletkeztek. Tuti ez van Nálad is. :wink:

miciona: Jobbulást, édesapádnak, apósnak és anyósnak. Jól össze jött minden. Most már tényleg jónak kell következnie. Kitartás Nektek!

Chilike, a szülésznő felfogadása tényleg nagyon jó ötlet. Jó érzés lesz, hogy Apákon kívül még van ott valaki, aki foghatja a kezed, figyel Rád!
Egyre izgalmasabb, sorban fogtok szülni, nagyon szorítok Nektek!
Tényleg jó lenne há már több topicot nem csinálnánk. Még mindig azt mondom, hogy jobb lett volna egyben maradni.....
Poci fotokra én is kiváncsi vagyok! puszi Lánykák! :D
emerenc
 
 


na dobok fel képet a hordozókról(hanyatka kedvéért :lol: :wink: )
holnap teszek fel az ágyneműkről, kiságyról is. Kép
chilike1
 
 


Bodza! Szülinaposból csak a torta képeket kaptam meg, az Esztiseket nem!!! Még a karácsonyiból repetáztam, mert az jött át még 1x. Meg valami párbeszéd egy másik csjszival, de azt kitöröltem.
Genezisbe gondoltam, ha mér annyi jót irtatok! :D De oda elég egy héttel előtte kérni időpontot, ugye?? Bartnőm egyébként nagyon aranyos volt, azt az uh-ot, amit anyu meg sem nézett, ő itt végigbőgte a meghatottságtól!!! :lol:
Fluval-P- t (H1N1) és a Fluval AB-t (mezei influenza). Nem kartam őket beadatni, de ha februárban megyek Haematológiára és ott esetleg kapok steroidot a thrombocitára, akkor annak sajnos olyan mellékhatása van, hogy a fertőzésekre fokozottan hajlamosit, ráadásul úgy, hogy steroid mellett nem jár lázzal sem gyulladással egy fertőzés, úgyhogy bármi virus-baci-gomba-parazita szabadon tombolhat odabenn. Igy gondoltam legalább azt kivédem, ami kivédhető...

Rencsi! Domi hogy szeret lenni? Maga alá húzza a lábait, jobb neki, ha össze van gömbölyödve? Mert ha igen, akkor olyat kellene keresni, amibe pici babát bele lehet úgy tenni, hogy ne lógjon ki a lába, mert akkor nyújtott helyzetben van, és ahogy olvasom, az nem túl jó a hasfájós babáknak. De monjuk biztos megoldható, hogy beleteszel az aljába egy sima tetrapelenát. Bodza biztos tud jó márkát, engem is érdekelne, mert tuti fogok venni!
Én asszem ezeket a könyveket vissza sem viszem a könyvtárba, vagy jegyzetet készitek belőlük! Jól jön az még elhagyatott reménytelen helyzetekben... :roll:

Chili! Ne aggódj, ettől még a kislány Anna Katinka lesz, és szerintem rajta kivül mindenki Annának szólitja majd. Bár nem tudom anyósom mit szól majd, ő még nem tudja, meg nem is kérezi, neki csak az a lényeg, hogy jól legyünk és egészségesek. :D
Ha megszületnek a lányok, összevetjük a fotóikat a 4D-vel! Kiváncsi vagyok milyenek lesznek!

Hanyatka! Bejelentkezést, vagy örömhirt kérünk! :D

Julcsi! Hogy álltok Szonja-szobával?? Neked is el kell kezdeni lassan összepakolni! :wink:

Kép
kislibus
 
 


Chili! Tényleg nagyon szépek ezek a hordozók!!! :o Hány kilósak igy baba nélkül???

Kép
kislibus
 
 


Chilikem! Nagyon szepsegesek a hordozok tenyleg!
Ok,irom mailben! Koszi,amit irtal,draga vagy!!!
Libusom! Ez kesz,parbeszed? Ez azert erdekes,mert tok uj lapra gyujtottem a fotokat! Csak a kepeket kommentaltam. :lol:
Annyira szep nev az Anna,a Katinka pedig tunderi kedves.
Kuldjetek el nekem azt a 2 Uh-s kepet,ami a kedvenc es csinalok a Gyerekeink kepeibol egy kozos montazst + felteszem. Jo? Megvarom Libus es Meki fotoit persze.

Kép
bodza2005
 
 


Emerenc! Sajnalom!!!! De! Te is erzed,h mar nagyon kozel a varva vart pillanat!!!! ;-) Csak igy tovabb es 3honap mulva pozitiv teszt!!!

Egy topik vagy ketto... Nem allom meg szo nelkul. Bocsanat! Eddig nem irtam le,de most megteszem. 1.A kismamaknak is szukseguk van arra,h a legbanalisabb dolgokat is akar,megbeszeljek. Te el tudod kepzelni,h ott ezt nyugodt lelekkel megtegyek????? Kinek van arca,a meg gyermekert kuzdok kozott, ahhoz a problemahoz kepest kicsinysegekrol diskuralni, pedig nekik meg ezek a gondok a mindennapok. 2.Tobben nem neztek jo szemmel,amikor meg nem vartak gyermeket vagy akik meg most sem varnak,irritalta oket,h ez nem kismama-forum elsosorban /attol,h Te es nehanyan nem ilyenek,sokan igen/ 3.En segiteni szerettem volna,mindig is, meg is tettem,amit csak tudtam, ugy ereztem,ennyivel tartozom egy spontan gyermeket varva majd megszulve, illetve ilyen vagyok,boldogan segitek,onzetlenul, DE azert nekem is jolesett volna egyszer-egyszer,ha azok,akikre odafigyeltem,ezer dolog mellett is,netan 1x megkerdezik,h van a Gyermekem vagy en vagy barmi,ami felem iranyul... 4.Azok vannak kiakadva a 2topik leten,akiknek szukseguk van itt kommunikalni,de azt nem merik fel,h nekunk is szuksegunk lehet erre es nem limitaltan, nem hatszor atgondolva egy-egybszot,temat.

Kép
bodza2005
 
 


jóó reggelt :)

Libuskám,még mindig csak bejelentkezés :)
Sajnálom,hogy ennyire kos anyukád,de ahogy Chilike is írta,ne is foglalkozz vele,neki már volt lehetősége,ha jól emléxem 4 nevet választani,fogadja csak el a ti döntéseteket,választásotokat is.
De sztem.majd elfogadja,ha megszületik Anna.
Nagyon jó könyveket találtál a könyvtárban,teccenek a címek,biztos sok hasznos infó van bennük.

Chilike,aranyos vagy,köszi a fotót a hordozókról,nagyon nagyon szépek,igazi csajosok.Ú,nemsokára már a csajokkat fotózod bennük;-)
Akkor körözzelek csak le és mondjam el,hogy mi 1995-től vagyunk együtt a férjemmel ;-)
Sajnálom,hogy a vérnyomid ennyire pánikoltat.Beszéltél Apánkkal?
Én lehet hétfőn újra hívni fogom a drágát.
Meglátjuk a holnapi nagy vizsgálaton mit mondanak.Bár lehet ma újra elugrunk a dokimhoz egy ctg-re.Tegnap azt mondta,ha megnyugtat ma is menjünk el nyugodtan.

Emerenc,annyira sajnálom :( Este pont beleolvastam az egyik hsz-edbe és olyan jó volt látni,hogy mennyire pozitívan állsz a dologhoz.Csak így tovább.

Miciona,én is mielőbbi gyógyulást kívánok apukádnak,anyósodnak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hanyatka 2010.01.29 12:04-kor.

Kép
hanyatka
 
 


Ja Libuska,köszzzz,párbeszéd egy másik lánnyal,de kitöröltem :)az én voltam teee :)vagyis sztem. :)

Kép
hanyatka
 
 


Bodzikám,megkaptam a képeket!!!Csodaklassz tortákat kapott Esztilány..Bele is eszegetett??Remélem jól összekente magát,úgy az igazi,nem??? :lol:
A mezítlábas,faalattücsörgős kép a csúcs!!!Puszi...
Rencsikém,ismerős az érzés,nálunk is ez volt eleinte,csak biztatni tudlak,h kifogja nőni..Nekünk Babybjörn(asszem így írják)kengurunk volt,sokat hordtam abban az utcán is.Szerette..
Sajnálom a járókát,remélem hamar megoldódik!!!!
Kislibus,nekem anyósom játszotta ugyanezt a névbalhét..(nem tetszett neki,mert a főnőkét így hívták,ma is sokszor csak "babázza",mint aki nem akarja kimondani.. :shock: )Ne foglakozz vele,nekik már megvolt a lehetőségük.És nagyon szép nevet választottatok!!!Hajrá 4D!
Chili,Moni,lassan finish.Örülök,h alakiultak a dolgaitok,már a pakolás a kérdés csak!!
Chili,klasszak a hordozók!(sogornőméknek van ilyen,kocsival együtt,(asszem)úgyh láttam élőben is,tényleg jó!!!)
PATRIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(lehet,h a 7végére vár??? :lol: :lol: )
Szorítok!!!!
Egyébként,ha muszáj,jobb indítani,egy idő után jobb megoldás,és nem borzalmas!!!
Hanyika,tényleg edán v vmin gondolkodtok?
Puszi nektek!!!(MINDENKINEK,ha kihagytam vkit.)
Szép napot!

Kép
cs.andi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?