Új privát üzeneted érkezett!

[quote]n írta:em értem, ha ennyire leesik a cukrod a diétától, akkor miért kell csinálnod, akkor elvileg nem is magas nem
azért kell, hogy nehogy úgy gondolja a cukrom, hogy visszavánszorog. Ha minden ok, akkor sem szabad abbahagynom. De muszáj diétáznom két okból is... egyik, hogy császárnál nap végére kb 5szem kekszet kapok vacsira és hogy bírjam, másik, hogy hát van miből leadnom...

NAgyon megilyedt a férjem, hogy milyen rosszul vagyok és felhívta az anyuját erre hozott nekem femibion400at. Már nem szedem néhány hete és tudta. Úgy égett a fejem, mert 5800volt és nem szeretem, ha ennyit költenek rám! Majd visszaadom neki a pénzt, ha lesz elég energiám átballagni. De ez egy nagyon rendi húzás volt és fura, mert mióta bevettem, határozottan jobban érzem magam! :roll:
Meg azt mondta, hogy kb 1hónapot itthon marad velem szüléskor és segít. Hála égnek nem az az emberre mászós fajta, tudja mikor kell lelépni, jobb mintha anyám lenne itt velem... jaj miket beszélek, de igaz. Ez is tök jól esett

Kép
Kép
onlány

:shock: :D már megint én pörgök :shock:

Kép
Kép
onlány

hm megyek akkor tanulni, senki sehol :(

Kép
Kép
onlány

Hu csajok pörögtetek ám azta :shock: :shock:
Már azt sem tudom ki-mit írt :lol:

Hát nem irigyellek titeket diétázokat :? ,nem lenne türelmem meg kitartásom sem hozzá...bár a gyerekért meg kéne tennem :roll: ..

Susy!
Lidl-s ujság az jött ma, láttam benne a jelmezeket és Kírusnak a boszis tetszik..müllerest még nem kaptunk,de ha dupla ár akkor kilöve :roll: ...
Na a szemérem csontom nekem is szokott fájni,de tudod mikor?? Amikor reggel felkelek :shock: ,olyan izomláz szerűen fáj...
De aztán el múlik késöbb...érdekes...
Szépek a vonalzóid :!: :wink:

Ancsi!
Hát képzeld este meg éjjel is vacakolt a gép..tutira mentem hogy bedöglik...aztán nyomkodtam rajta dolgokat...és lám reggelre mindig vissza állt :lol: ..fogalmam sincs mi lelte...vírus nem volt rajta...
Lehet sokat ment a napokban és bezazult....
Hu még jó hogy ennyivel megusztátok a bírságot :shock: ,de azért nem semmi hogy miket beszéltek össze hogy 10-szeresét kell fizetni...

Joli!
Köszi az infókat!!
A babakocsit is a Cirfusz utcában néztük ki..ugyhogy oda menni is fogunk valószinű.. Elég jó árban van akkor az a vas..gondoltam drágább..
Én meg a férjem is kaptunk igazolást az oltásról,sőt még a kiskönyvembe is be lett írva...
Ugy látszik ahány orvos annyi féleképp csinálja ezt.. utolagosan nem lehet beszerezned???
Mikor lesz a legközelebbi felkészítő és hány órakkor?? Lehet már elmennénk akkor a jövö hetire is...
Sokan voltak??

Onlány!
Akkor nem is lehet anyósodra egy rossz szavad sem :wink: ...
Biztos sokat segít majd...

Na én meg már előre sík ideg vagyok ha a férjem rokonságára gondolok...haza jövünk a kórházból és állítom ide fognak csődülni áááááááááááá :evil:
Akkor is az volt mikor anyóséknál laktunk és Kíra megszületett.. nem volt 10 szabad percünk együtt mert hol egyik hol másik jött be a szobába :twisted:
Na pont ezért nem is bírtam ott lakni 5 hónapnál tovább :lol: ,költöztünk ide anyuékhoz....Ott anyóséknál bedepiztem sírtam sokat, ide eljöttünk teljesen más lettem, lenyugodtam stb...
Vendég

Na sziasztok!

végeztem a védőnéninél... hát az idegeimre fog menni, már látom... megalszik a szájában a tej... egy órát voltam nála... kééééész!!!

most viszont ennem kell, mert éhen halok... bocsi a diétázóktól! :) :oops:

Kép
gtunde75

:shock: :shock: :shock: jó étvűgyat :wink:
Ne is törődj vele, az enyém is ilyen :roll:

Kép
Kép
onlány

Tünde
Én még nem találkoztam jó fej védőnővel, bár az enyém egész jó fej, de nem szabad mindent elhinni nekik. :)

Kírus
Szerintem ne hagyd, hogy átjáró házat csináljanak nálatok. Én fehéren feketén megmondtam, hogy 2- 3 hétig senki ne jöjjön, mert elég lesz nekünk össze szokni, és ezt mindenki köteles elfogadni. Elhiszem, hogy anyudéknál jobb, nekem is jobb lenne, ha választanom kellene.

Szerintem nekem már lőttek. Torkom is fáj, folyik az orrom, csavarja is valami... nem akarok lebetegedni.

Kép
Kép
susytunder

Csajok majd én leszek társadalmi munkába a védőnőtök. Úgyis máshol azt mondják olyan vagyok, mint egy védőnő. :lol:

Tünde
Mit vacsiztál?

Zsu
Gyere és mesélj milyen volt a napod?

Kép
Kép
susytunder

:D rendben Zsu! védőnéni!

Kép
Kép
onlány

susytunder melegszendót...sonkásat... :lol: egymagamnak nem főzök... :lol:
ok, akkor ünnepélyesen megfogadlak tiszteletbeli védőnéninknek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de most inkább pihenj és kúráld magad! nehogy lebetegedj itt nekem!!!

onlány hogy állsz a tanulással? mennyi időd van?

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Nagyon, de nagyon fáradt vagyok, ma tényleg sok volt a melóm, meg ez a vizsgáztatás, de a héten vége :wink:
Jövőhéten már több időm lesz napközben is jönni :!:

Kicsit visszaolvasok... :wink:

Susy
Te biztosan jó védőnő lennél :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nem tudok visszaolvasni, fáradt vagyok nagyon :!: bocsika, hogy nem reagálok :oops: :cry: Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lassan vége a napnak :D
Kedvessem hozott be ennit nekem :D
És nézett is rám, hogy mi van velem ma???
Terhes vagy???Mondom honnét tudjam...
Erre a válasz: Atya Ég! :shock:
Mondom neki, mert?
Meggondoltad magad???Nem csak, hogy egyre közelebb vagyunk és bizonytalan :? :shock: Mert???Mert, hogy nagy felelőséggel jár...
Ennyit mondot, na most akkor mit jelentssen ez???
Fél vagy mi???
Jaj még ez kellett nekem ide mára :cry: :cry: :cry:
Most szolizzik...Nem tom mit tegyek, ha kijönn, de ez most szíven ütött és nem tom hova tenni... :cry:
csip-csip18

Csip
Ezt Nektek kell megbeszélni és eldönteni, hogy jöhet-e a babó vagy még nem, de azt hiszem az Ő részéről még nem :!: :shock:
Igen, nem meri "bevállalni", mert mint írtad is nagyon nagy felelősség a gyerek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Semmi baj Zsu! majd holnap!
Kép

Kép
gtunde75

csip sztem ez csak pillanatnyi para... mindenkivel előfordul, hogy elbizonytalanodik...

Kép
gtunde75

Kirus

Minden kedden fél 3-tól van, ott ahol a védőnők vannak. A folyóson tartják. Kb 12-en voltunk.

Joli
Kép
Kép
joli83

Jó reggelt!

Joli!
Köszi az infót, ha férjem nem megy Pestre és elöbb elengedik akkor már a keddin ott leszünk :D ..

Csip!
Na most már a párod is kezdi ajjaj :? ,de remélem ha az vagy majd bele törödik és örülni fog :!: :roll: :wink:

Susy!
Jobbulást neked :!: :!: :!:
Hát ebből is volt egy kis affér már mikor mertem szólni,hogy ne jöjjenek be állandoan a szobába(mármint egyik sogornőmre gondoltam és a 2 éves fiára)... Le volt rakva a nagy ágyra Kíra a gyerek meg ott ugrált körülötte és rohadtul féltem hogy nehogy ráessen.. Na és akkor még én kaptam..hogy talán már az anyja házába sem jöhet be vagy mi van???
Na akkor nem sok kellett hogy megcsapkodjam snömet... és akkor lassan be is telt a pohár és elpakoltunk onnan...de azelött már kb.3-szor kezdtem el pakolni zsákba a cuccaimat+Kíráét...
Ugyhogy egy kicsit ennek is betudhatom szerintem hogy nem lett tejcsim :roll: ...
Ja de amúgy szent a béke ezzel a sogornőmmel, ők lesznek Nimród keresztszülei :lol:

Zsu!
Nem csoda hogy nem volt energiád vissza olvasni,hisz jó sokat termeltünk :D

Tünde!
Nyugi, mikor kiskönyvet csináltattam én is ott ültem 1 órát a védőnőnél :roll:

Csajok!! Ki milyen magnéziumot szed??
Vendég

Jó reggelt!

Alig aludtam valamit az éjjel, az orrom be volt dugulva, a számon vettem levegőt, a torkom meg jól fáj... jajj de utálok beteg lenni. :(

Kírus
De most lépéselőnybe vagy anyudéknál, de majd meglátod, hogy alakul. Én sima magneb6- ot szedek, amikor eszembe jut.

Kitti
Lehet, hogy csak rossz napja volt a párodnak, ami ezt váltotta ki belőle, majd gyere mesélj mit beszéltetek utána.

Zsu
Ma is ilyen kimerítő nap előtt álsz?

Fő a teavíz, megyek csinálok egy kis bundás kenyeret.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Susy
Igen, a mai napom sem egy nyugis nap, de nem panaszkodom, mert sokan meg állás nélkül vannak és mit nem adnának, ha dolgozhatnának :shock: :!:

Fogászat ügyben mi újság :?:
Jobbulást Neked drága!!!

Kép

Bundás kenyér, imádom...nyami :shock: :lol:

Kírus
Sokat írtatok tegnap, még nem olvastam el mindent, de pótlom, mert érdekel :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!!!

A kutya felkeltett :(... Na hát tegnap megkérdeztem, hogy most mi van???Erre azt mondta, hogy ő persze, hogy szertne babát!Csak izgul!Meg most nagyon sok minden leterheli, sok minden összejött...Már 2 hete,hogy hétvégén is melozzik, ráadásul fizuja sehol :? Költözés is...
Szóval vannank most problémái...
De oda bújt hozzám, és mondta,hogy szeret, csak elgondolkodik, hogy ő apa lesz, és ez furi néha neki...
Mondjk elmondanám,hogy azért sok ez így :roll: Egyre közelebb a költözés, ott majd a felújítás...
Szóval nem csodálkozzom, nincs unalmas pillanatok...
Amúgy nekem ma semmi bajom idáig :D
Szép Napot!!!
csip-csip18

Zsu
Köszi drága nagyon aranyos vagy! A baj az, hogy Kristófnak most kértem időpontot 3/4- ed 10- re megyünk orvoshoz, mert már ő majdnem lázas és legközelebb csak holnap délután lesz rendelés, én meg addig nem várok, nem akarom ügyeletre venni, inkább lássa a dokija. Após jön elvisz kocsival, hogy ne kelljen -10 fokba babakocsiznunk.

Kitti
Látod mondtam. Sok minden össze jött neki. Amikor az ember így van, hogy nagy a stressz akkor még abban is bizonytalanná válik, amiben azelőtt biztos volt. Nekünk jegyesoktatáson a pap tanított egy olyat, hogy kiüresedés. Az a lényege, hogy tegyük félre a mi gondolatainkat, érzéseinket és csak a másik szemszögéből nézzük a dolgokat és sokkal jobban megértjük. Nálunk ez nagyon jól működik.

Kép
Kép
susytunder

Susy
Az jó, ha kocsival mentek, mert annyira hideg van, odafagy a ygerek a kocsiba, meg Neked sem hiányozna, hogy még betegebb legyél :!:
Reméljük gyorsan meggyógyultok :!: Kristófnak egy nagy cuppanosat adj, mert azt Én küldöm neki :lol:
Szép a vonazid :wink: olyan igazi kislányos :wink:
Apácska hogy van :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szállingózik a hó :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kírus
Nagyon csinos kismami vagy :wink:
Ügyi volt a lánykád, a gyerekeknek mi is a fogászaton fecsit adunk ajándékba és annyira örülnek neki :!: :wink:

Tünde
A baba meg a dokid úgy is jelezni fognak, hogy mikor kell a munkát abbahagynod :!: pénzből élünk és nagyon nem mindegy, Én megértek, nekünk is van hitelünk és Én is szeretnék dolgozni majd, ha kismami leszek és remélem azt is, hogy nem sokára :wink:

Joli
Remélem sikerül a cukrodat beállítani ch diétával, Én sem tudtam soha ez alapján betartani a diétát, és valóban nagyon nehéz :!: kitartás :!:

Kellett volna papírt kapnotok a szurik beadásakor :!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt

Na megjártam a vérvételt... Első voltam és egy negyed órával előbb kezdték, hihetetlen, mert kb 15percig várakoztam összesen! Soha nem voltam még ilyen gyors! Na izgulhatok, du 2ig, hogy a tshm hogyan áll és a vizelettemmel minden rendben legyen. A tsh ha jó, akkor marad az adagolása a gyogyimnak, ha nem jó, emelnek, amit baromira nem szeretnék, mert iszonyúan megvisel az emelés... A vizeleten meg azuért drukkolok, hogy ne kelljen antibiotikumot szednem, mert a múltkor baromi rossz lett, de akkor meg voltam fázva nagyon csúnyán.

Tünde, hát március 16-tól vannak a vizsgák. Van egy nagyon rendi bnőm, aki az ő tételeit kölcsön adta, igaz ő korábban diplomázott, de azért vannak hasznosítható tételek benne. Így a 42 tétel helyett kb 12t kell kidolgoznom, csak nagyon lassan haladok a családtól, de hála égnek mindenki nagyon sokat segít nekem. Apum most is pesztrálja a csajomat :) És már megint miben töröm a fejem én balga :shock: keresem a köv. ideális fősulit/egyetemet (jog vagy idegenforgalom)

Zsu, na milyen lett a vizsga?

Kirus én magne b6ot szedek, de azt nem is néztem hogy hány mg-os :shock:

Suzytunder, tessék gyógyulgatni! Elő a házi praktikákkal és a tantumverdével!!! Jaj szegény Kristóf!!!! gyógyuljon ő is!

Csip, igen kicsit összegyűltek nálatok a dolgok, de ilyenkor szokott az a fehér nagy madár, kevés feketével és hosszú csőrrel kopogtatni

:wink: a legváratlanabb pillanatokban!

Kép
Kép
onlány

Onlány
Akkor tényleg nem vártál sokat :wink: :!: drukk, hogy jók legyenek az eredményeid+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nem Én vizsgáztam, hanem vizsgáztattam :!: írásban, de nagyon utálom, mert unalmas nekem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlány
Nem semmi, hogy egy újabb fősulira akarsz menni :!: :?: :roll: sok sikert és kitartást hozzá :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép napot Mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

Mentem, vár a sok meló, meg a hallgatók :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

juj, nagyon figyelmetlen vagyok! Azt hittem te... :roll: És te szigorú vagy? Észreveszed, ha puskáznak? :)
Én nagyon nagyon szeretek tanulni, valahogy úgy érzem mindig, hogy ha nem okulok, akkor "begyepesedem" és nem tudok hozzászoólni a világ dolgaihoz. Bár ez azért ne így van...

Csajok, nem tud valaki valami infót arról hogy a máv biztosítónak mennyi a vagyona, amiből a károsultakat kicsengeti, vagy valami kapcsolata nincs valakinek?

Kép
Kép
onlány

jupppi! Jó lett a tsh eredményem és a legfurább az az, hogy a terhesség beállította!!!! Pedig romlania kellett volna :roll: De nem érdekel, mert jó. A vizeletem is rendben van, csak van benne keton test. Remélem ez nem fog okot adni az inzulinra! Már csak profiloznom kéne valamikor.

Kép
Kép
onlány

sehol senki??? :shock:

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Ma többször benéztem, de nem volt erőm írni, vacakul vagyok. Kristófnak kis hőemelkedése van, de szerencsére jól viseli, elég hamar mutatta, hogy menjünk tentikézni, még dél sem volt, így lefeküdtünk és fél 3- kor keltünk fel. Remélem holnapra jobb lesz.

Kép
Kép
susytunder

Onlány
Igen, szigorú vagyok, mert segíteni akarok a főnöknőmnek, hogy azért olyanok ne legyenek gyógyszerészek vagy védőnők, akik azt sem tudják mi az a Down-kór vagy mi az a mitózis
:?: :!: :roll: még Én sem tudhatom, hogy ki lesz a védőnőm majd, szal ennyi, nem akarok kiélni azt, amit velem/velünk is csináltak anno :!: :!: :!:

Gratula az eredményhez :!: :wink:

Susy
Jobbulást Nektek, sok erőt :!:
Nyomjátok a vitaminokat, gyümiket :!:
puszikállak

Jucsi
Mi újság Veled
:?: sokat gondolok Rád is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

álmi vagyok, de azért írok pár sort

Susy pihenj és gyógyulj meg!!!

onlány örülök a jó eredménynek!!! Te kérdezted, hogy lesz-e nálam amnió? a válasz: igen..mindenképp!

csip a kutya engem is ébreszteni szokott... múltkor mertem 8-ig aludni, de akkor már 3X is felébredtem arra, hogy a kutty áll a hátamon és azt figyeli, hogy kinyitom-e a szemem... nagyon kis cseles, de én is az voltam... nem vette észre, hogy felébresztett... :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu jól teszed, hogy szigorú vagy! az eü-ben nem babra megy a játék! nem árt, ha van tudás a háttérben... :shock:

Kép
gtunde75

Szep estet Csajok!!

Csak beköszönni jöttem, mert ma is rohantam, mint az elmebeteg :D

Holnap jövök bövebben!!!

Mindenkinek nagyon jo ejszakat!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok csajok ma ismét pocsékul vagyok...
Szerintem tuti benyaltam valamit :(
Ég a gyomrom, mint az állat!!! Mit csináljak??? Milyen gyógyszer jó rá??? HELP, nagyon össze húz és ég, meg minden... :(
Ja és persze felül meg alul is minden kijönn :( :( :(
Tegnap is már érezztem, hogy valami nem koser, de ma :( :( :(
csip-csip18

Sziasztok!

Onlány!
Gratula a jó eredményhez!! Remélem hogy inzulinra sem kerül sor! :wink:

Susy!
Hogy vagytok?? Remélem kicsit jobban érzitek magatokat!!

Tegnap apival osztottunk szoroztunk felírtuk mik kellenek, jövő héten valoszinű csütörtökön el is megyünk vásárolni... már nagyon várom :lol:
Én is a magneB6-ot szedem,de másik topicban sokan szedik a magnesii citrici-t, az 500mg-os állítolag hatásosabb is..
Már csak azért mert hiába szedem ezt semmi nem változik, keményedek napi 3-4-szer...
És állítolag aki azt szedi elmultak neki a keményedések :roll:

Ti hogy álltok a keményedéssel??

Zsu!
Jól teszed ha szigorú vagy!!! :wink:
A suliban is ugye szidja a diák a szigorú tanárt,de aztán késöbb vissza gondol milyen jó is volt hogy szigoruan fogott :roll:

Tünde!
De jó látom közeleg a 12 hetes uh!!!

Jajj tényleg! Szokott valaki menni torkos csütörtökön kajálni???
Épp tegnap olvastam, mondtam apinak hogy elhívhatna igazán :lol:
Vendég

Csip!
Jajj te szegény, jobbulást!!!
Gyomor égésre a Renny jó meg a gyömbér (Canada Dry).. Ha tudsz egyél pár szem háztartási kekszet..bár gondolom étvágyad sincs...
Vendég

Csip, magyarul, ha jól értem, hányásos hasmenéses valamid van, vagy/azaz kalici vírus... hát ha van egy gyógyszer, ami csúcsszuper, antinál, csak magyarországon nem lehet kapni. De valami a betűvel kezdődő hazánkban is kaható van, ami szintén jó. Esetleg a smectát mondhatnám, de hát ez csak enyhe segítség. Rengeteg vizet és cukormentes teát kekszet, krumplit egyél meg normaflort javaslom és vitamint! Nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy ha hány a gyerek, akkor 1-2óráig ne egyen, igyon és ha iszik, ne meleget, max langyit.

Kirus, én notorikus torkos csütörtökös vagyok!!! :P múltkor 4en mentük egy tök elit helyre és fizettünk 5000ftot se!

Kép
Kép
onlány

én nem tudom megnézni a listát hogy mely éttermek vesznek részt rajta :shock:

Kép
Kép
onlány

Na van már kekszem :) Meg cirtomos teám :) Voltam a Gyógyszertárban vettem Normafloret, remélem jobban leszek...
csip-csip18

Sziasztok!

Változás nincs, vacakul vagyunk. Bízom benne, hogy apa holnap nem dolgozik.

Kitti
A smecta tényleg nagyon jó, de a bollus astringens még jobb. Javulást neked, úgy látom most mindenkire rájár a rúd.

Bocsi lányok, másnak most nem reagálok, de puszi mindenkinek és szép hétvégét kívánok!

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Pihenjetek sokat, kúráld magatokat!!! :wink: Gyógyuljatok meg!!
CSip!
Te is!!!

Onlány!
Rátaláltam!!! :)

http://www.itthonotthonvan.hu/barangolo/2010/01-torkos/
Vendég

Ha minden igaz jönn be a főnököm levált 1 óra múlva...
Majd ha jobban leszek jelentkezzem.
Puszi
csip-csip18

Sziasztok Lányok!

Tegnap voltam UH-on. Hát egy kissé csalódott vagyok. Szóval alapból két órát kellett várni, mert mindig jött valakinek a valakije. Nagyon meleg volt a szűk folyóson, már kezdtem magam szarul is érezni. Na végre behívtak. Láttam a dokin, hogy rohadtul nincs türelme már. Gyorsan leméregette a babát, és már rakta is le a gépet. Semmit nem mondott, hogy éppen mit látunk, úgy mint eddig. Semmit! Ez is csalódás volt. A szívhangot kb. 3 másodpercre kapcsolta csak be. Azért itt elérzékenyültem egy kicsit megint. Aztán kérdezem tőle, hogy látja-e a nemét? Nem mert szó szerint ül bennem a baba, és csak a popsija látszik. Meg mondta, hogy beszéljem meg a gyerekkel, hogy lassan forduljon meg. A bébi végig aludt. Aztán nagy nehezen kierőszakoltunk egy képet is, amin az arca van. És mehettünk is. Ráadásul egy héttel kisebb a koránál. Remélem ez nem gond. Mert eddig mindig akkora volt, mint kellett neki? Lányok! Nektek van valami tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Lehet, hogy a stresszes vizsga a múlt héten lassította le szegénykémet.
Aztán már jobb dolgok jöttek. Mentünk Bonyhádra megnézni a babkocsit, amit kinéztünk, de csalódás volt, így nem vettük meg. De volt egy bútorbolt. Mondtam Tominak nézzünk be, mert úgyis komódot akartunk venni a babcuccoknak. és képzeljétek sikerült. 19000 Ft volt. A hátsó ülésre éppen befért keresztbe. Aztán jöttünk vissza Bajára, és mentünk a bababoltba. Ott megvettük a babakocsit. Anmar márkájú és krém és narancs színű. De nem olyan rikító narancs, inkább asszem olyan barackvirág színű. De totál unisex. Szóval, ha mégis fütyije nű a gyereknek, akkor is jó lesz. Összecsukható. Éppen befér a csomagtartóba. Van hozzá lábzsák, mózes, esővédő, szúnyogháló, pelenkázó táska, és nagy bevásárló kosár az alján. 3 szintben dönthető.
Vettünk még két plédet a kocsiba. Egy meleget, megy egy vékonyat, két lepedőt a kiságyba. Egy lázmérőt, üvegmosót, egy 2 részes ágyneműhuzat garnitúrát. Most ennyi jutott az eszembe. A kocsi egyénként 43990 Ft volt. Szóval ezek voltak tegnap.
Ja és lepényem felköltözött a méhem tetejére. 7 hete még a mellső falon tapadt mélyen, azaz közel a méhszájhoz. Mire megszülök körbemássza az egészet és hátsó falon fog kikötni.
Most már szinte minden megvan.

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli!
Örülök hogy azért a tegnapi nap végül jól sült el..
A Cirfuszban vettétek a babakocsit is??
Ezen ne aggódj ha 1 héttel kisebb.... most nem volt még ilyen nálam, de Kíránál igen 26/25-öt írt a papíromra mert kisebb volt...
Ugyhogy no para!!!
Majd ha tudod tedd fel a képet a manóról meg a babakocsiról is :wink:

Tünde!
Dobok egy privit neked!!! :wink:
Vendég

Kirus

Igen, ott vettük a kocsit is. Egyelőre nincs mivel fotóznom, de ha lesz természetesen rakok fel képet.
Hát remélem nem lesz gond a bébivel. És képzeld, már I-es a lepény érettsége. Ez ilyenkor szerinted normális? A doki nem mondott semmit.

Joli
Kép
Kép
joli83

Kép

Találtam egy képet a kocsiról a neten. Ilyen miénk is.

Joli
Kép
Kép
joli83

Talán nem ilyen pirosas, de lehet csak a fotó miatt tűnik annak. Inkább barackvirágos színű, közel a narancshoz.

Joli
Kép
Kép
joli83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?