Sziasztok!
Mára letettem a lantot, hadd nyugodjék!
Illetve kész vagyok a porszityóval, ágyneműzéssel, persze a mosógép egész nap megy, a szárító is. Kisasszony ruháját kell elpakolnom, most mindjárt megy át az ágynemű a szárítóba. Még egy adag melós van, de szerintem az marad holnapra.
Kislányom éppen túrórudizik és nézi közben a reklámot. Hát evvan.
Edit! Ügyi vagy, hogy elintézted a tortát, biztos nagyon szép lesz, már kíváncsian várom. A kombájnnak azért megkérik az árát, pedig nagyon tutti szerintem. Na, olyanunk nem lesz, legalábbis nem a Jeneiből.
De hát ez van, ilyen árak vannak, de a csokitorta viszont nagyon baráti ennyi pénzért szerintem.
Nekem Laura még kiságyban van, nem is tervezem egyenlőre a nagyágyat, talán majd ősszel, ha megy bölcsibe. Elfér a kiságyban, szereti is, úgyhogy szerintem ráér. Nem attól félek, hogy leesne, mert biztos lesz neki is leesésgátló, hanem nálunk elég speciális helyzete lesz az ágynak, konkrétan majdnemhogy emeletes ágya lesz a tervek szerint, de mégsem az, na ezt jól leírtam, tehát azért magasabban lesz, úgyhogy azért várok még, hogy le tudjon róla jönni ügyesen. Bár a mászókára is simán felmászik. Na, szóval majd később.
A cumihoz nem tudok hozzászólni, nálunk egyenlőre szerintem elképzelhetetlen, hogy elvegyem tőle.
Na, ettől nem vagyok túl boldog, de hát ez van. Fogggalmammm nincs, hogy majd hogy lesz, én abban bízom, hogy az elvitte a cica hatni fog. De nagyon cumis Laura. Napközben nem sűrűn van már a szájában, de alváshoz, autózáshoz, buszozáshoz kell. Eddig soha nem rágta ki, kb. egy hónapja kezdte el, minden cumi ki van rágva.
Most tervezem neki, hogy megint veszek a Müllerben szoktam, mert ott a két darab 945,- a Nuk cumiból. Csak és kizárólag olyat használok cumiból és cumisüvegből is. Laura is cumisüvegből issza a tejet, de napközben már csak pohárból iszik. Újabban meg csak üvegpohárból hajlandó.
Még az se mindegy, hogy melyik.
Ha megyünk valahová, akkor a cumisüveget töltöm fel, nyilván az egyszerűbb az itatás szempotjából buszon, kocsiban, boltban.
Bianka ujjszopós volt, kb. 3 hónapja nem szopja, akkor töltötte be az 5 évet. Neki is van egy báránya, már hót retyin néz ki, de azt cincálja mindenhová.
Laura csak egy plüssoroszlánhoz ragaszkodik, de nem nagyon, néha kerül csak szóba, "Jeó", ez a Leó-t takarja. Neki a cumi a lényeg, hogy ha kell, kéznél legyen. Leó egyébként megjárta egy hete. Kimostam és megszárítottam.
Namármost a sörénye összeugrott egy kicsit
, konkrétan úgy néz ki mint a Rózsa Gyuri a kapcsoltamban. Én akkorát röhögtem mikor kivettem a szárítóból, de Lara így is szereti. Édes cicám!
Melinda! Édi lehet Dávid az új frizkóval. Elhiszem, hogy nehéz csendben lefoglalni a gyereket, hogy apa pihenjen.
Milyen jó érzés is az, amikor kimondja, hogy anya!
Olyan édesek. Nálunk először én mammmmaaa voltam, anyukám meg a mama. Jó, mi?
Kiabált, mammmaaa, gyegyeee! Olyan cuki volt, kb. egy éves lehetett. Azóta már anya, vagy anyi vagyok, apa az apa.
Nem semmi a bicós sztorid. Mi is bicóztunk át Füredről Tihanyba, aztán jött egy nagy vihar és én megvártam Tihanyban, amíg áthozta a kocsit Füredről.
Hát így jártunk.
Szerintem ne tervezd, hogy meddig adod a tápit!
Dávid majd úgyis dönt. Én is terveztem, aztán egyik napról a másikra nem itta meg. Szerintem a tápi nem édesebb mint a tej, de ezt nem tudom biztosan.
Eszembe nem jutott cukrot rakni bele.
Nade ahány védőnő, annyi vélemény. Mondjuk én a gyerekorvost kérdeztem erről a témáról mikor aktuális volt. Én is a vitaminok miatt ragaszkodtam volna a tápihoz, de azóta úgy oldom meg, hogy kap minden nap Cebion 2X Multi szirupot. Ő nyomja be a szájába a Panadolos fecskendővel!
Jucus! Olyan jó, hogy gyakrabban jössz. Ilyenkor Bencusért az apukája megy meló után anyukádékhoz? Az ovival járnak úszni? Szereti?
Lara is melegen issza a tejet és a tápit is úgy itta. Nekem furcsa lenne, ha hidegen inná.
Laura napközben is iszik, mostmár elég sokat, mikor akkora volt mint Réka, Ő sem ivott ennyit. Mostmár minden jöhet, szereti a vizet is, a teát is, most a 100%-os narancslé jön be neki. Legtöbbször a kajához vizet kap, délután iszik gyümilevet. Persze, ha valaki itt van és előkerül többféle gyümilé, mindegyikből iszik.
Jajjj, ne is mondd a kamaszkort, mindjárt itt van, ahogy repül az idő.
Az jó, hogy ruhamániás vagy, főleg ha meg is teheted!
Laurának is rengeteg ruhája van, nagyon sokat kapok a sógornőmtől, szinte alig veszek valamit. Ez nagy segítség, és az a jó, hogy jó minőségű cuccokat kapunk, tehát hiába volt már két gyereken, nem látszik rajtuk.
Persze van olyan is, ami itthonra jó, játszósnak, nade abból is kell egy csomó.
További kellemes estét Nektek!