Új privát üzeneted érkezett!

pussazncs nektek, mert szorítottatok, majd jövök robogunk szolnokra...


jó sokat írtatok kijáj, ahogy Jázmin mondaná!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék a farsangi ötletekhez, leírom, hogy minek öltöztettük már be a gyerekeket, hátha valamelyik megtetszik nektek: kacsa, elefánt, néger, karácsonyi kismanó, színes ceruza, befőtt, robot, rockerek, kutya, macska, hupikék törpe. Ezek jutnak most eszembe, de az tuti, hogy a legcukibb a befőtt.
buthu
 
 


Szami: szerintem nézd a jó oldalát a történteknek. A fiatok szeretne nektek örömet okozni, megfelelni és jó, hogy egy ilyen kisebb ügyben megbizonyosodhat róla, hogy jobb az őszinteség, bármikor számíthat rátok. Az meg biztos, hogy nem neveltek rosszul... De tényleg! Lennék én gyerek nálatok! :D Fel a fejjel!

Andi

Kép
Kép
andii
 
 

 
 

Dorka: gyógycuppok a fiúknak!

Rita: az a lényeg, hogy neked szimpi a doki. Az én dokimra is mondtak negatív véleményeket, de én annyira azt éreztem, hogy nála szertnék szülni, tőle merek kérdezni, benne bízom.

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Kijáj! Jó sokat írtatok! :lol:


Öööö, Igaz Kata már megválaszolta Szami, de a 8 soros teremben bőven volt még hely... mi voltunk 4-en, meg talán még 3-4 ember. :lol:
A füllentés biztos rosszul esik elhiszem... Viszont nem értem miért nem kért segítséget, hogy nem találja az ellenőrzőt. Mert akkor végül Mis nem a 4-es jegy volt a baj, arról már tudtatok. De igaza van Andinak, hogy igazából ez egy kicsi hiba volt, és biztos ő is sokat tanult belőle.

Jaj, csajok nem emlékszem mit írtatok!

bbj Judit! Hogy érzed, hogy sikerült a vizsgád?

Hétfőn engem is jönnek nézni délelőtt. :?

Rita! Az a lényeg, hogy neked bejött a doki! Csak így tovább! Kívánom, hogy soha ne csalódj benne!

Fogyással hagyjatok mááár! Főleg Vera! Nekem is az a -5 killa jó lenne, de nincs hozzá erőm. Velem társként ez ügyben senki sem járna jól!

levay Judit! Hippsyk jöhetnek! Kisóvónéni főiskolás, ráadásul valamilyen szakirányom tanul, nem is "sima" óvónéni lesz.

Túró rudi ötlet nekem is tetszik! :D

Kriszta! Ezeket a jelmezeket hogy kreáltátok? Én van amit kartonpapírban tudok csak elképzelni (pl:befőtt) :?:

Andi! :lol: Bocsi, a jelmezed! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Nem itthonra vettem ám a jelmezt, csak egy jelmezbálra. 3000.- ft körül volt, olcsóbb volt mint köcsönözni bármit. Aztán persze itthon nem ebben takarítok. :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Tényleg tök jó sokat írtatok!

Na először a vizsgám ,nem tudom. kevés pontból kell sokat elérni. és közölte a néni, hogy akinek megberreg a telefonja, egy időre elfelejtheti a sikeres vizsgát, na ennyit a tanszékről... jobbra teszem, balra teszem.. viszont lehet holnap megint mehetek, mert a konzulensemmel nem bírtam aláíratni a témaválasztó lapomat, szóval hurrá! valaki Szegedre esetleg?

Judit!
haha medve! jobbulást a gyerkőknek!

Andi!
na ezek után mondhatsz akármit a jelmezzel kapcsolatban ( bár én láttalak benne az iwiwen, szupi nagyon)de most már úgysem hiszem el, hogy nem veszed fel otthonra!

29? nem írtad el? persze tudom hogy nem, de tényleg fiatalkának tűnsz!

Nem lehet videózni az aerobikon? szereznél egy jó órát! ( már ha rágondolok röhögök! ) az én arcom max kék-zöld lenne, mármint a melleim okozta sérülésektől...

Dorka!
jobbulást nálatok is!

nagyon jó ötlet a sütőtök, és engem is érdekel, hogy azt hogy csinálod, bár láttam halloween tök jelmezeket, valami oylasmi?

Nálunk Grétinek megvan a flamenco táncos jelmeze, Letinek Nikiéktől kölcsönözzük a csingilinget.

ha valakinek kellene, van kacsánk92-98 méret kb , és gésánk116-os, de mi 98-asként hordtuk, és úgy is kafa. szívesen kölcsönadom!

Vera!
hát nem tom, én emlékszem arra a fürdőruhás képedre, nem tudom mit akarsz magadon fogyasztani! de ha úgy jobban éreznéd magad, hajrá!

Kati!
az nagyon jó a havi 3 kila! én jövő hét csüttől kezdem a 90 naposat nem szeretném egyedül, valaki innen?még továbbra is bízom a kolleganőmben, nagyon jól /választékosan főz, sokat segítene!

nagyon ügyes ötlet ez a túró-rudi!

Szami!
ne keseredj el! 5.-es voltam asszem vagy 4, amikor befújtam magam anya spray-ével, vagy új mosópor? már nem emlékszem rá szóval kipersegtem, de szörnyen, vörös, hólyagos volt, viszketett mint a fene a hónom alatt, és takargattam. Talán egy hétig sikerült. Végül egyik este anya észrevette, nagyon elkeseredett, és megígértette velem, hogy ezután mindent elmondok, legyen az akármi nagy baj, mert csak akkor tud segíteni. jó pár napig kenegetni kellett ami szétmarta bőrömet, de megkönnyebbültem. Próbálom a lányokban is ezt tudatosítani, de biztos lesz olyan, amikor ezt elfelejtik! nem hiszem, hogy Te vagy a hibás, de iylen biztos nem fordul elő veletek még egyszer!

Kata!
hát én akkorát röhögtem azon a gatyán! Már találkoztam a pasival, de ezt nem figyeltem meg!

Rita!
igaza van a csajoknak! Neked legyen szimpi, az a lényeg!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit, biztos sikerült! Hát, legalább km hiányod nem lesz... Na, ja, én is pont erről beszélek mindig, ezért esett rosszul. De remélem, felfogta, mennyire megbántott. És hogy ő is tanul belőle... Jaj, olyan nehéz gyereket nevelni...

Olga, nem én voltam, de nem baj :lol: :lol: :lol: :lol: És kik mennek nézni? Esetleg kölcsönkérhetnéd Andi jelmezét :lol: Apukák biztos díjaznák :lol:

Vera, lehetnél pl doktor néni: egy fehér köpeny+sztetoszkóp, orvosi táska a gyerekektől kölcsön. Vagy kismama, csak egy nagy párna kell :lol:

Jaj, Andi, nem is mondtam, milyen jól esett, hogy elvittél volna :wink: :lol: Ha kávézós-sütizős dumapartyról lesz szó, s persze akkor, ha nem alszol Szolnokon, lehet, hogy még igénybe veszlek! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami, fel a fejjel, de tényleg! Biztos, hgy Máté maga akarta megoldani a helyzetet, de az is bizti, hogy látja, hogy valóban őszinte lehet veletek!

Vera, édes Bence kalózod! Úgy bírom, hogy mindig annyira nevet a képeken!

Judit, egy aláírásért szegedi út? Hm... csíptem én is az ilyet... :cry: :twisted: Muszáj menned? Nem ér rá a köv. alkalomig? Amúgy mennék, Peti húgáéknál (Szegeden laknak) talán készülődik a baba megszületni.... :) 2 hete van még, lehet, csak vaklárma még a dolog....
Én emlékszem a kacsás jelmezre, naon tetszett! De nekünk a ondozónénik azt tanácsolták, hogy egyszerű rucikban gondolkodjunk, még annyira nem csípik a 2-3 évesek a jelmezeket.
Ja, mi halloween-tökruhát szereztünk be, zöld harisnyával, kissapkával, ennyi...

Kép

Olga, milyen megfigyelés lesz hétfőn?
:oops:

Ja, még egy ötlet farsangra: én egyszer kopogtatócédula voltam...
:oops: :P :lol: Idén is aktuális...

Andi, Apa gondolom örült a jelmezednek :)

Fiúk alakulnak, ma már este nem ment fel Szabi láza, de nagyon csúnyán köhög. Azt írtam, hogy együtt alszanak? No, Bálint teljesen átalussza az éjjelt (kb. 9-től reggel 7-ig is húzza ébredés nélkül), Szabi most köhög is, meg nyugtalanabbul is aludt az elmúlt hetekben, nemegyszer a mi ágyunkban kötött ki. Most nem "dobjuk ki"? hogy beteg, de így kb. 120 részletben alszom meg a 6-7 órámat.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Jó reggelt!

Ma már megpróbálok jönni, csak természetesen egyedül vagyok. Elönt a házimunka meg tanulni is kell. Kata jobban, csak a füle nem százas. Melegítjük ezerrel, hátha nem kéne szúrni. Úgy nem lenne túl jó elmenni szombaton. Dokinéni tanácsolta, hogy máskor ne ilyenkorra tervezzek utazást. Aszem, egyetértek Vele.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok4


Niki, hová készültök? Mielőbbi gyógyulást Katának!

Dorka! Szupi a jelmez! Hol szerezted be? Nálunk a bölcsiben nem öltöznek be a gyerkőcök...tavaly sem. Na majd az oviban! :D Én is előre félek, hogy miféle-hányféle jelmezt öltenek magukra a gyerkőcök idén.

bbj Judit! Emlékszem Grétire, amikor a gésa jelmez van rajta! Szuper az a kép!

Szami! Andi jelmezéről lemondok! :lol: Egyrészt bőven meg kellene oldaliránya (is) toldani a jelmezt, másrészt a vezető óvónő jön nézni... most hirtelen nem is tudom, hogy hogy tudnám összekötni a macikat a takarítónő jelmezzel! :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi! Azon, hogy 29 éves vagy én is meglepődtem! Sokkal kevesebbnek látszol! Szívesen megnézném az emberek arcát, mikor bemutatkozol a férjes neveden, és hogy van 2 gyerkőc! :mrgreen:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


örömhír, nem kell mennem szegedre, holnapig kellett volna aláíratni, de van valami gikszer, így a to kitolta febr első két hetéig a hat időt. nagyon rendes volt a tantónéni, már is imádom! úgyhogy 10-én valaki? :lol:

Dorka!
kopogtatócédula? de jó ötlet! és azt hogy csináltátok? jó ez a tökjelmez!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Dorka azok a jelmezötletek tényleg nagyon jóóók! :D

Olga: manapság már nem annyira lepődnek meg. Viszont olyan is van aki nem hiszi el. Emlékszem amikor Majával először mentem M. dokihoz tiszta ideg volt, aztán mikor mondtuk hogy házasok vagyunk és tervezett gyerkőc lesz úgy megkönnyebbült. Azt hitte egy fiatalka párnak véletlenül összejött...

A kiskamaszkor mikor kezdődik? Maja olyan sértődékeny és duzzogós lett mostanában...

Mindenki fényképezze a jelmezes gyerkőcét!

Akkor legközelebb megnézzük a Valentin napot? Jónak tünt a bemutatója.

Jamiee: vesztek másik kiságyat, vagy Réka már nem nagyon használja?

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Helló!

Itt vagyok, nagyjából visszaolvastam.

Rita: Szia! Szép babavárást Neked is!

Balwin Judit: Örülök, hogy jobban vannak a gyerkőcök. Micsoda álom! Egyébként frufrum tényleg van, 2 hete vágattam.

Szami: Nagyon szépek vagytok! Ez a két csaj, tündériek.
Elhiszem, hogy bánt, hogy Máté nem mondta meg az igazat, engem is annyira bánt, ha Dorkát hazugságon kapom. De biztos tanult az esetből.

Vera: Lehet a tabis jelmezt elkérem Katusnak.

Kata: Jót röhögtem, ahogy szemléltetted Úri Szabó gatyáját, szinte előttem van.
De gonosz anya vagy, hogy azt reméled, hogy Bence beteg lesz a farsangon. :D

Olga: Alsópáhokra a Kolpingba Juditékkal. Ha minden jól megy.

Kati: Ez a túró rudi tök jó ötlet. Én is SZMK-s lettem az ovban.

Andi: Pedig a férjed biztos értékelné, ha a szexi bejárónőjelmezben takarítanál!

Jelmezek: Nekem van egy pici csingling ruhám és egy 3-4 évesre való Belle, ha kell valakinek.

Fogyókúra: Csatlakozom, de majd csak jövő hét csütörtöktől.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Dorka: Jobbulást a fiúknak! Aranyos a sütőtök jelmez.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!

Olga: A befőtt az tényleg kartonból volt csinálva, a fejen meg egy kis fodros, pöttyös kalap volt, valami szép masnival átkötve. A ceruza is kartonból volt, a robotok meg dobozokból, meg hengerekből, és ezek voltak bevonva alufóliával. A többi az inkább varrva lett, majd ha visszahozzák a benti gépem (remélem holnap) akkor majd rakok fel képeket és hátha tudtok ötletet meríteni. Kép gallok Kép karácsonyi manók

bbj: Te Szegeden melyik suliba jársz?
buthu
 
 


Hali,


Niki, bizti elkerülitek a felszúrást, aztán élvezitek minden percét a pihenésnek!

Judit, ritka a normális tanár :) :wink:
A kopogtatócédula két nagy kartonból készült, a vállamon madzag tartotta, és ráfestettük az igaziról mindent. Olyan volt, mint a mozgóreklámot cipelő emberke. Tök egyszerű az egész, a poén benne inkább az, hogy milyen nevet írsz rá :)
A tök meg turiból való..
:oops: Volt vagy 100 Ft kilóra...

DE jó kis képek, jó lesz így kb. 20 év után újra farsangozni.

A gyerkőcök már csak köhögnek, irtó elevenek, nem tűnnek betegnek :)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Nagy boszik vagytok, mert MEGVAN a vizsgám! Igaz annyit nem írtam összesen, mint amennyi pontot kaptam, úgyhogy volt nagy csodálkozás a jegy láttán!

Buthu!
Jogra még két aktív félévem van, + a záróvizsgák...

Jó nagyon az ötlet! ritkán megy a tévében, karikor adták a lányok nézték is, de a neveket, még nem ismerik, mondták, ez az a mese, ami volt a tévében! ja.

Andi!
oksa, én benne vagyok a moziban! két hét múlva?

Dorka!
és kit írtatok rá? téged?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, Jázminnak ma kilövettük a fülét :) Annyira szép lett és olyan büszke rá!!! :)
Már elég régóta szeretett volna, de mikor mondtam hogy fáj egy kicsit ahogy belövik, mindig vissza is vonta ;) Aztán ma reggel megint előjött a téma, mondom akkor gyerünk...
Az elsőt simán be tudták lőni, akkor még mit sem sejtett szegénykém, mondogatta nagy vigyorogva hogy ááá, nem fáj ez... :roll: Aztán persze ordított, és befogta a másik fülét hogy abba ugyan nem. Végül persze kapott oda is egyet és pár perc múlva már semmi baja nem volt ;)
Mindenkinek meg kellett mutatni, még a fejét is máshogy tartotta egész nap :lol:

Niki, karúszó a padláson sajna, mert a lakásban nem találtam meg..
A fülbevalóhoz pedig nagyban hozzájárult Dorka és Kata mert azért szánta rá magát, mert nekik is van ;)

Dorka
, tök jó hogy Bálint már átalussza az éjszakákat! Nagyon kis ügyes :) Amúgy Szabi is, ha nem beteg?
Mi most arra álltunk rá (jobban mondva Jázmin) hogy este elalszik egyedül az ágyában, viszont éjjel pontban 2kor felébred és olyankor át is kell hozni, reggelig már velünk alszik. Bence erről mit sem sejt... :?

Szami, biztos tanult Máté az esetből ;) De elhiszem hogy rosszul esett. De inkább az ellenőrző elvesztése bántotta őt, nem az az egy négyes, nem? Ha arról amúgyis tudtatok.
Jaj, nem tudom hogy fogom kezelni ezeket a helyzeteket. Most is vannak néha gondok, de kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond :roll:

KépKép Kép
76vera
 
 


Szép estét!

Judit, ügyes vagy! :lol:

Andii, szerintem még azért addig (mármint a kiskamasz korig) van úgy nagyjából 2-3 év. Maja jár még tornázni? Anna tanár nénije beteg, a téli szünet óta nem volt torna. Na, mostanában érezni is, hogy szaporodtak a hisztik.

Vera, nem hozol képet Jázminról és a fülbevalójáról? Az utolsó mondatoddal nagyon egyetértek, csak nem akartam leírni, nehogy megbántsak valakit, mert tudom, hogy mindenkinek az ő éppen aktuális gondja a legnagyobb. Nekem a legfőbb problémám ott van, hogy félek azoktól a helyzetektől, amit nem tudok felügyelni. Pl. van olyan osztálytársuk (lány), aki már dohányzik. Hogy tudom elkerülni, hogy az én gyerekem ne tegye ezt, s főleg ne titokban ?! És akkor még a drogokról pl. nem is beszéltünk.

Holnap szülői értekezlet, majd mesélek... :roll:

Niki, remélem, nem lesz semmi gond és tudtok menni szombaton. Rád fér már nagyon a pihenés!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

bbj Judit! De ügyes vagy! Gratula a vizsgádhoz! Te kellettél hozzá, nem mi! És akkor szombattól élvezzétek a pihenést, remélhetőleg Nikiékkel!

Vera! Bizony, bizony, dobjál majd képet a nagyjányról!

Kriszti! Te rajta vagy esetleg valamelyik képen? Nem sokára kedd! Jól emlékszem akkor mész Zobokihoz?


Csajok! Nem tudom melyik filmről beszéltek, de én is benne vagyok! Csak előtte 1 órával valaki hívjon fel! :mrgreen:


Dorka! Hol vetted a jelmezt? Mármint melyik túriban? Én ahol csak látok turiban 2 ezernél kezdődik... mint a Régióban újonnan...
Örülök, hogy a fiúk jól vannak... Én meg tojok... nehogy már Balázs legyen beteg... Napi 1x ébredéskor elég mélyről köhög... De jövő hét kedden amúgy is vinni akarom a 3 éves státuszra... :oops:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Olga: a karácsonyi manóson, a szembe soron és a hátsó sorba az első felnőtt. Na ezt jól megmondtam, az a szemüveges a két oldalra forduló csaj között. Egy kicsit dicsekszek is, ezeket a ruhákat mind én csináltam, kivéve a kisingeket, meg a zoknikat, a tavalyi alapítványi bálon léptünk fel a gyerköcökkel.
Igen, mindjárt kedd, kicsit izgulok is már, nagyon remélem hogy tényleg talál ott bent valakit.

Szép hétvégét mindenkinek!
buthu
 
 


Sziasztok!

Niki, Judit, nagyon klassz kolpingozást kívánok Nektek, érezzétek jól magatokat és hozzatok majd sok-sok fényképet!!! ;)

Szami, megértelek, én is nagyon félek hogy mi lesz ha már eljárnak itthonról... :? Bulik, pia, drog, ki tudja még micsoda... Nem bánnám ha ez a korszak minél később jönne el, mert mondjuk Bence sem akarna majd menni 13-14-15évesen... Így akkor még van kb. 10évem hogy viszonylagos nyugiban legyek emiatt ;)


Mi ma délelőtt pancsizni voltunk Martfűn, utána még Tiszaföldváron is a nagymamámnál, gyerekek nem aludtak délután, így én sem... :lol: úgyhogy kellőképpen fáradt vagyok. De képeket azért hoztam! ;)


fülbevaló, ami egyébként lila köves... Kép

Kép

és a mai fürdősek :)
Kép

Kép

sajnos emiatt le is jött a lábukról a bőr... :(
Kép

az öltözőben fáradtan
Kép

KépKép Kép
76vera
 
 


Szami!
Elhiszem, hogy ilyen problémákon rágódsz, ma már oylan gyorsan érnek a gyerekek, Grétin is észreveszem, olyanokat kérdez, és válaszol meg, amit én még iskolás korom körül sem nagyon tudtam, születés, menzesz....

na és, mi volt a zsülőin?


Vera!
na akkor jól kivagytok jó sok progi!
szupi fülcsi, mondtam Letinek si hogy már Jázminnak si van! Őt is a fájdalom tartja vissza, de asszem, ha visszajövünk, még ovi előtt elviszem.

Buthu!
iylen ügyes vagy? én gombot alig bírok felvarrni, nemhogy ilyen költeményeket!

Na megyek, aluszok egy kicsit, még van híjja a pakolásnak, majd reggel....Írjatok sokat mire visszajövünk!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit, Niki, jó pihenést Nektek! Érezzétek magatokat jól!

Vera, annyira gyönyörűek ezek a gyerkőcök! :lol:

Szülőiről legközelebb, piszok fáradt vagyok.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Jó reggelt!

Köszönjük a drukkokat, úgy néz ki mehetünk. Bár Kata füle nem százas, de dokinéni tegnap elengedett bennümket. Melegíteni kell a fülét meg nem nagyon érheti víz, de megoldjuk.

Vera: Nagyon aranyos lett Jázmin a fülbevalóval. A köntösöket hol vetted? Cukik benne a gyekőcök.

Szami: Ja, ettől (is) én is nagyon parázok. Mi lesz, ha már nem tudom felügyelni minden lépésüket? Az a baj, hogy ilyenkor már a társak, barátok hatása nagyobb lehet, mint a szülőké. Na mindegy, van még egy kis idő ezen rágódni.

Kriszta: Nagyon ügyes vagy, hogy ilyeneket kreálsz. A Liget úti suli melyik részében tanítasz? A kisegítőben vagy a foglalkoztatóban?

Megyek, még pakolok, lábat szőrtelenítek, stb..

Szép hétvégét!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!

Bbj: Ez az első szakmám, csak nem ez volt a vágyam és aztán mentem tovább.

csni: Honnan ismered a liget útat? A fogi részen vagyok, de még csak asszisztens, most csinálom a fősulit, hogy végre taníthassak is. De ez csak egy papír.
buthu
 
 


Sziasztok!

Niki és Judit! Kellemes pihenést nektek!

Kriszta! Ha jól tévedek, akkor innen nézve fekete, vállig érő hajad van és két kismanó áll a bal (jobb) oldaladon? Egy ismerős is ott dolgozik a Liget úti suliban ha jól tévedek... Rubennek hívják a kisfiát. Együtt bölcsiznek Balázsommal, bár nem egy csoportban.

Vera! Én is már 3 hete készülők Martfűre. De most a hétfői rákészülődés miatt (ellenőrzés) még a családot is kipateroltam Szandára, hogy tudjak itthon készülni, munkálkodni. Képek szépek, gyerkőcök még mindig aranyosak, gyönyörűek! A köntösökön nekem is megakadt a szemem! :oops: :lol:

Na majd gyere te is Szami, hogy mi volt szülőin!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Kati! Nem jött privi! 8)

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Hali,
nálunk mindenki alszik, én meg nem tudtam elaludni... :evil:

Judit, gratula vizsgádhoz, és JÓÓÓ PIHENÉST NIKIÉKKEL!!
Várjuk majd az élménybeszámolót!

Olga, kik fognak ellenőrizni? Mit vizsgálnak majd?
a KOssuth téri kilósban vettem a jlemezt.
Balázs még minidg köhög? MOst bármelyik ismerős gyerkőccel találkozunk, mindenki köhögésre panaszkodik.
Vera. de szééép lett Jázmin! Eddig is gyönyörű kislány volt, de a fülbevaló nagyon jól áll neki!!!! :)
Nálunk is mindig lejön Szabi lábáról a bőr, ahogy húzogatja a medence alján... :?

Szami, jókat mondtak a szülőin?

Fiúk lázmentesek, de persze még köhögnek. Úgyhogy Sinupret helyettnappal most az ambroxolt próbálom ki. Éjjelre marad az izlandi zuzmó, az csillapít.
A sinecodot is dicsérik, de ez receptköteles.

Ma este "bulizni" megyek 3 barátnőmmel, az egyik leállamvizsgázott, a másik szigorlatozott, a harmadiknak szülinapja volt... én meg majd iszok az ő egészségükre! :) :wink:

Mostanság:
Kép Kép

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Judit,Niki!
Jó Koplingozást nektek!!!!!!


Szami!
Elhiszem,hogy bánt a dolog,de Máté biztos sokat tanult a történtekből!


Dorka!
Én is köhögök


Szóval ha valaki tud valamit amit ilyenkor lehet szedni szivesen venném!

Buthu!
Nagyon kreatív vagy!

Vera!
Nem is írtam én,novembertől-január első hetéig kivégeztem az Alkonyat 3kötetét,valahogy nem bírtam letenni,de nekem a film is nagyon bejött!
Fülbevaló pedig nagyon aranyos!

Kép

Kép
katlina
 
 


KAtlina,
a sinupret szirupot én is nyeltem terhesen és szoptatás alatt is, az gyógynövény-kivonatos. Sztem lassan használ, de valamennyit nálam használt. Most a fiúknak nem segített.

"Szabad-e alkalmazni terhesség és szoptatás ideje alatt?
Kísérletes vizsgálatok és sokéves gyakorlati tapasztalat alapján a készítmény alkalmazása terhesség ideje alatt veszélytelen."

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka!
Köszönöm,hétfőn beszerzem,hogy vasárnapra helyrejöjjek! :wink:

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!


Niki,Judit jó utat és próbáljatok pihenni is!!!


Dorka:jó szórakozást ma estére,szépek a fiúk!!!


Vera:de csini lett Jázmin,hol voltatok fülbelövésen???


Megyek is még most szedem ki Virágot a fürdőkádból,jó éjt!

Kati Kép
virag9
 
 


Köszönjük a dicséreteket! :)

Kati
, a régi Hatvanas utcájába járok kozmetikushoz (Fodor Ági), ő lőtte Jázminnak ;)
Nálad is lehet egyébként??

Dorka
, hű buli!! ;) De jó neked! :) Én már azt sem tudom mi az :?
Bár sok kedvem nincs is, de csak azért mert nekem is elmenős fóbiám van mióta gyerekeim vannak :roll: De ha már ott van az ember, jó is az! ;)
Hova mentek/mentetek? :)
A fiúk édesek :) Jól össze fognak nőni, nagyon klassz hogy ilyen kicsi a korkülönbség nálatok! :) Szabi egyedül mászik be Bálinthoz? Nálunk még Bence is bemegy :lol:

Katlina, nekem is nagyon tetszett :) Én kb. 1,5hét alatt elolvastam az egészet, utána szám.gépen a 4.részt is ;)
A sinupretet lehet szedni terhesen! Én utálom mert rendesen felszakítja a cuccost, de mondjuk ez is a célja ;) Gyerekeim is szeretik, pedig eléggé kiérződik az íze...

Niki, Olga, a Bence köntösét a teszveszen vettem, Marks&Spancer és nagyon jó puha. Viszont éppen jó rá, így lehet nemsokára újat kell vennem. A Jázminé pedig corás. Na ez viszont még évekig jó lesz, sikerült akkorát vásárolnunk :lol:

De jó Nikiéknek és Juditéknak, biztos élvezik a pihit! :)

KépKép Kép
76vera
 
 


Sziasztok!

Olga: sejtem, hogy ki az az ismerősöd, de nem vagyok benne biztos, de majd holnap megkérdezem tőle, hogy hívják a kisfiát. Ő Ildi ugye? Igen, az vagyok a képen. Nekem is van ismerősöm a Jósika oviba, Magdi néni, de ő a gazdaságon vagy valami ilyesmin dolgozik. De ne mondj még nekik semmit, hogy itt vagyok a babaneten, mert még titkoljuk addig, amíg biztos nem lesz. Köszi.

Katlina: köszönöm szépen.
buthu
 
 


Sziasztok!

Vera:Igen lövök én is :wink: ,de Ági nagyon jó szakember sőt emberileg is birom.Szoktam néha benézni hozzájuk mert a mostani fodrászát is ismerem és ha viszem tesómhoz Virágot(abban az utcában lakik)akkor beugrok dumcsizni hozzájuk.Csak az üzlet lepukkant egy kicsit de megértem Ágit hogy egy bérleményre nem költ milliókat.

Hozzánk meg vendégek jönnek ebédre,mindjárt izzítom a sütőt.Hurka-kolbi lesz,rántott karaj héjjában sült fűszeres krumplikával.Virág segített panírozni nagyon élvezte én már kevésbé :lol: !

Micsoda hóesés van,remélem Juditék és Nikiék oda érnek rendesen!!!Mi este még havazunk szerintem :D !

Szép napot!

Kati Kép
virag9
 
 


Sziasztok!

Olyan sokat írtok hogy az valami hihetetlen.

Folyamatosan olvaslak benneteket de nem minidig van erőm írni sőt szinte soha. S mire eljutok idáig tuti elfelejtek mindent!

Olvastam Olga hogy kérdzetél tőlem, de már meg is válaszolták!
bocsi


Rólunk:

Bettike egyre ügyesebb az oviban, nagyon szokták dícsérni hogy nagyon értelmes kislány, s kiesett a foga 2 napig alig tartotta valami!De enem engedte hogy kihúzzuk illetve azt sem hogy ő kihuzza, aztán az oviban evés közben véletlenül lenyelte szerintem :cry: , de már a másik foga is nagyon mozog!
Viszont most egy picit meg vagyunk fázva. ő is én is.
Lehet a szombati csúszkálás meg havazás nem tett nekünk jót ( én már amugy is éreztem hogy beteg leszek), de egyébként mind aketten nagyon élveztük. lett is a térdemen egy akkor a lila folt mert térdre estem.
Csake gy a baj hoyg a szánkón még otthon maradt, de ugy néz ki hogy 10-11 körül megyünk haza, s az tuti hogy a szánkót felhozzuk majd! Mert van az épület előtt egy nagy domb vagy valami ahhoz hasnoló, és hihetetlenül jót szoktak ott csúszkálni a gyerekek.

Hát nem tudom mit írjak!

Judit!
Gratulálok a vizsgához!

szép estét

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

Na végre, a "régiek" is be-bejelentkeznek! :D

Dorka! Hogy sikerült a kiruccanás?

Csajok! Milyen kölcsön 98-as fiús jelmezekből lehet válogatni? :oops: Balázséknál február 15-én pénteken lesz farsang. Előre is köszi!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga, febr. 15. az hétfő ;)
Nekünk van egy kalóz jelmezünk amiről tettem fel képet, az kb. 98-104es, meg egy sárga teletabi jelmezünk, de csak a ruha, fejre való nincs hozzá... Meg egy kissé szöszösebb :roll: elefántunk, de sztem az kisebb, most jó Jázminra, ő meg 92es inkább.

Dorka, engem is érdekel hogy milyen volt a buli! ;)

Kati, lepukkant az üzlet? Tényleg? Én nem tudom, nekem nem tűnt fel :roll: Bár az is igaz hogy pár éve odajárok és nem nagyon van változás, újítás. Te szakmabeli vagy, biztos más szemmel nézed ;) Én nagyon szeretem Ágit, sztem nagyon profi, és ollllyan jókat lehet vele dumálni hogy a kozmetikus felér egy pszichológussal is :D
Te pontosan melyik üzletben is vagy? A Figaroban? Vagy nem? :oops: Az az üzlet pár hete tűnt fel Gekkoba menet, mindig figyelem hátha látlak :) De lehet nem is ott vagy :roll:

Niki írt smst, jól érzik magukat :) Amit nem is csodálok ;)

Na megyek kiszedem a gyerekeim a kádból.

KépKép Kép
76vera
 
 


Nagyon szépségesek a gyerkőcök... Jázmin, Bence, Szabi, Bálint és az iwiw-en Robika.

Mi vasárnap nagyot szánkóztunk, bohóckodtunk előttünk és a gáton... Marci éhsége hajtott be délben is és este is.

Ma voltam Marcival a Verseghy könyvtárban a báb előadáson... ami nem is báb előadás szerintem, mert énekek és mondókák vannak... viszont aranyos. Meg ingyé van. Aranyosak voltak a gyerkőcök és anyukák is. Szerintem most már majd bejárunk, 3 év alatti gyerkőcöket lehet vinni, ha van kedvetek, mi a 10.30-asra érünk oda.

Na farsang 19.-én. Nem kapkodom el a jelmez témát... hátha nem is kell... :wink: 8) :lol: Nálunk is úgy mehetnek be szülők, ha jelmezben vannak.

Legalább a kismamák írjanak, hogy vagytok? Róka komák?

Nikiéknek, BbJuditéknak nagyon jó lehet. Kint szánkázni (bár arra talán plusz fokok vannak... és lehet, nincs is hó), bent fürcsizni lehet.

Anikó is úgy el van tűnve... beindult a Tücsökzene vagy mizene..?!

Dorka: Jazz valamelyikben voltatok? A pasik nem dünnyögtek körülöttetek? Ennyi érett szép nő... elég vonzó lehetett... :wink: Mikorra értél haza?

Olga: elég kis vicces vagy... rögtön el is gondolkodtam azon, hogy akkor Bencééknek a 19.-e péntek hogy is jön ki... :wink:

Betti: ügyi Bettike, hogy ilyen gyorsan be tudott illeszkedni! És neked milyen a melóhely? Te is beilleszkedtél már? Szép szüléseid vannak? Volt már komplikáció? Mesélj egy kicsit... nevek nélkül úgy sem számít. Dokik rendesek, akik mellett vagy?

Katlina: mi lesz vasárnap, hogy addigra helyre kell gyere...?!

Kép

Kép
szolkata
 
 


Kata!
Megyünk,mennénk Dorkáékhoz,már olyan régóta tervezgetjük!De helyrejövök addig már alig köhintek párat!


Segítség kellene!!!
Van "pár"holmi amit elszeretnék adni a tesz-veszen,de sehogy sem igazodom ki a csomagküldés díjszabásain-valaki küldene nekem egy érthető példányt némi magyarázattal
Mármint csomag súly és ajánlottan feladni hogy-hogy van!
Szóval értitek!!! 8) :shock:


Én is úgy mennék Robival ilyen előadásokra,csak az a baj hogy mire beérünk többe kerül a lé mint a hús :twisted: ,de itt meg nincs semmi

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina,
100 grammig - ajánlva 355Ft simán 140FT
250 grammig - ajánlva 390Ft simán 175Ft
500 grammig - ajánlva 530Ft simán 315Ft
750 grammig - ajánlva 730Ft simán 515Ft
2000 grammig - ajánlva 870Ft simán 655Ft

De én a teszveszen nem írom ám be minden termékhez hogy mennyi lenne a postája, mert ha valaki nem azt az egyet veszi meg akkor már módosul is a csomag súlya. Én a személyes átvételt pipálom ki (mert valamit muszáj) és utána megjegyzésként odaírom hogy természetesen postán is lehet.

Kata, kár hogy keddenként van ez a báb, én is néztem, de mi most beálltunk a keddenkénti családi napközire, ez az én szabad napom :) Ez az egyetlen nap mikor értékelhető időben odaérünk az oviba (8tól torna van így muszáj beérni ;) ), így Jázmin is mehet 8-12ig a Dióvárba.

Ma is volt, és ma sem akart hazajönni :roll: Pedig reggel direkt megbeszéltük... Na mindegy, a lényeg hogy nagyon jól érzi magát ;)

Anikó tényleg nagyon eltűnt :( Meg Tamcsy is :(
És Jaimee is nagyon régóta írt már!!!!!

KépKép Kép
76vera
 
 


Sziasztok!


Kata! Nem vicces vagyok, hanem nyomi! Nem tudom 15-ét és a pénteket hogy kötöttem össze... Akkor valószínűleg 12.-e lesz az a 15... vagy hogy? :oops: :lol:

Vera! Ha még senki sem stipi-stopizta le a kalóz jelmezét Bencének, akkor én megtenném! Bár fényképen olyan magasnak, nagynak tűnik Bence, hogy lehet nagy lesz ránk a jelmez?

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Nálam nem sokminden változott, jól vagyok, róka koma elkerült eddig. :) Holnap reggel megyek megint UH-ra, remélem mostmár kiderül, hogy hány hetes vagyok. Utána jelentkezem!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Olga, küldtem pü-t ;)

Egyébként még tudom ajánlani ezt is:
http://ruhafalva.hu/index.php?option=co ... Itemid=169

Talán még itt is vannak jelmezek. Én lefoglaltam egy sárga wall-e mellényt, de lehet mégsem vesszük meg...

KépKép Kép
76vera
 
 


Sziasztok!

Mi ma voltunk az első uh-n, tényleg ott van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hat hetes és pár naposak vagyunk, és már láthattuk, hogy dobog a kicsi szíve. Mondhatom ez egy élmény volt, egyszerűen hihetetlen. Egy hónap múlva kell mennem majd újra, aztán egyből vérvétel meg down szűrés. A rókák már egy pár napja ismét elmaradnak, remélem jó messzire mentek és nem térnek vissza. Holnaptól viszont táppénzen vagyok, mert a suliba kitört valami járvány, 40fokos lázzal dölnek ki a skacok és senki nem tudja miért, nekünk legalábbis nem mondják a szülők, úgyhogy jobb félni, mint megijedni alapon úgy döntöttünk, hogy maradok a héten.
buthu
 
 


Gratula, kismamik, hajrá!!!! :) Csak így tovább, várjuk majd a híreket!

Katlina, mi sem leszünk "fogadóképesek" vas-ra, Bálint lázas volt vas-hétfőn, kemény hörghurutja van, rengeteg nyák van letapadva neki a hörgőin, 10-14 nap min. a gyógyulás.... :(
Darth Veder hörgése kismiska hozzá képest.... :(

Kata, a verseghys gyerekdéelőttön már mi is voltunk, aranyos sztem is. Azt tudjátok, hogy az Ady, a fősulival szemben nyílt egy baba-mam klub, készségfejlesztő foglalkozásokkal, játszóbölcsivel, kismamtornával stb. Akit érdekel, leírom, ami a szórólapon van.
1 óra játszóbölcsi asszem 300 Ft, készségfejl. korosztályonként pedig 500 Ft.

Buli jó volt, hajnal 2-re értem haza :oops: Annyira ritkán találkozunk így együtt a csajokkal, tényleg nagyon jól éreztem magam. JAja, jazz2-ben voltunk.

Betti, gyere sűrűbben! Ügyes a kiscsajszi, gyorsan beilleszkedett!
Storykat is várunk!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Vera:nekem elég lepukkant az az üzlet, vagy csak én vagyok a jóhoz szokva :lol: .Igen én a Figaróban dolgozom,már 2éve hogy ott vagyunk,röviden 260négyzetméteres a fodrászat olyan mint egy nagy nappali bőr ülővel tévével és belőle nyílik több kisebb helység(szoli,kozmetika,masszázs helység)nagyon jól érzem itt magam,tök jó a csapat is!

Dorka:akkor jól éreztétek magatokat de nem irigykedek most

hétvégén én is megyek bulizni sőt két hét múlva bálozunk is.


Jaj tényleg én is akartam ajánlani figyelmetekbe,hogy egy kedves szolnoki ismerősöm most indított egy webáruházat gyerekcucokkal(játék,ruha)akit érdekel kukkantsa meg:www.ruhasmanci.hu

jóccakát

Kati Kép
virag9
 
 


Sziasztok!

Megvolt reggel az UH, 22mm-es petezsákom van és a korai szívdobogás látszódik. Azt mondta Erdődi, hogy normálisan fejlődik a magzatom. (Ő csinálta az UH-t). Utána beszéltem még Úri Szabóval, velem nagyon kedves, továbbra is szimpatikus, úgyhogy nem bántam meg, hogy mellette döntöttem. :) Holnap megyek a magánrendelésére, mert valami géppel megnézi, hogy mennyire helyesen táplálkozom. És akkor azt is megkérdezem, hogy szerinte hány hetes vagyok, mert azt elfelejtettem.... :oops: Én 6 hétre tippelek egyébként.

A másik, amiről itt még nem írtam, nekem Leiden mutációm van, nem tudom hogy ki hallott már róla. Ez annyit jelent, hogy nálam fokozott a trombózisveszély terhesség alatt, műtétek után. Emiatt most hematológushoz is járok, és a terhességem alatt minden nap vérhígító szurit kell magamba döfnöm. :( Ez holnaptól kezdődik. De hát mindent a pocaklakómért!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?