Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,
sikerült beszélnem a homeos nővel, kedden megyek hozzá. Ma is mehettem volna, de csak fél 6-kor, vagy fél 8-kor volt időpont, nekem megy egyik sem jó. Mennyi pénzt szokott kérni? Tényleg, ha kell, elmegyek egy guru varázslóhoz is, csak jöjjek rendbe.

Amúgy lehet az is gond volt a gyuláknál, hogy Jozsó félreszívta a rossz mellbimbómat, olyan féloldalas volt, míg a másik normális. A múltkor a klinikán vették észre. Most a rossz ciciből hónaljtartásban szoptatok - majd lerohad a derekam közben - és így nem szívja félre, és azóta nem is volt csomóm (kopp, kopp, kopp).

Meg az is gond lehetett, hogy nagyon kivoltam, a hü... építkezésnél most vagyunk a finisben és eléggé stresszel a dolog, hogy lesz-e elég pénzünk, veszekedni a melósokkal, stb... Meg a férjem sokat melózott egész augusztusban, szinte végig egyedül voltam, és nagyon kipurcantam. Állítólag ez is vezethet mellgyuszihoz. Most tényleg sokat pihenek, a lakás olyan, mint egy trágyadomb, a mosni-vasalnivaló hegyekben áll. Főzni nem főzök, tényleg semmi házimunkát nem csinálok, szegény takarítónő meg is jegyezte, hogy egy hét alatt mekkora szutyok lett.

Szóval lehet kéne adni még egy tényleg most már uccsó lehetőséget, de a cumihoz akkor is hozzá kell szoktatni. A gyerekdoki optimista, de nem hiszem, hogy boldogulni fog a cumisüvegből etetéssel, azt mondta, addig nem megy haza, míg meg nem etetjük a kis piócámat. Szóval valszeg ideköltözik hozzánk. Kép Kép Kép
Úgyhogy most éheztetem a kölyköt, hogy jó éhes legyen. Szegénykám szurit is kap, éhes is, nagyon fog sírni.

Tudjátok reggel, amikor szoptattam, Ő olyan boldog volt, szó szerint nézett a szemembe és azt láttam, benne, hogy "Mama, ne vedd ezt el tőlem", én meg bőgtem, hogy ettől kellene megfosztani, csak azért, hogy nekem jobb legyen. Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Angi, hihetetlen ez a kis vigyori manó!:-))) Igaz, a rendrakás nálunk is nagyon megy. Apa most jött haza egy konferenciáról, de a lánya hamarabb kipakolta a bőröndjét, mint nekem sikerült volna.
De tudod mi tetszik a legjobban?? Az, ahogy beleül a fiókba a lányod. Én attól nevettemben mindig dobok egy hátast, amikor felrakod a képeket.:-))) Egyébként Lucának is tetszik, de remélem, Ő nem próbálkozik ilyesmivel:-))))

Egyébként hogy érzed magad így a finisben?

Enikő, örülök, hogy javulhat a helyzet, tényleg ijesztő a gondolat, hogy történhet valami.

A lányom tegnap a coraban megnevettette a biztonsági őröket. Szaladgált fel-le és sikítozott örömében.

Egyébként dühös vagyok, felvitték majdnem a duplájára a babatej árát. Nem is láttam ilyet máshol, csak a corában. Kezdték 109 forinttal akciósan, aztán lett 150 körül, most 209.
Pedig nagyon finom, televan vitaminnal, úgy issza a lány, mint a vizet.
B
babamama
 
 


Dancsi,
megkönnyeztettél, amit Jozsóról írtál, hogy nézett a szemedbe... Én is átéltem és azok a nagy szemek... Most eszembe jutott. "tudom anyuci, hogy fáj, de én éhes vagyok és ennem kell". Most itt bőgök, nagyon meghatott, amit írtál. Kép
Tipp:
Tegyél paplanokat összehajtva az ágy szélére, ülj mellé úgy, hogy kényelmes legyen és próbálj úgy szoptatni. És tegyél egy kispárnát a popsid széléhez, hogy kicsit megtámassza és nem így talán nem lesz olyan kényelmetlen. Én is így csináltam és elviselhetőbb volt.
Vagy még egy:
kicsit morbid, de négykézláb állj a Kisfiad fölé és etesd úgy. Kicsit zsibbasztó, de nagyon jól kiürül.
Nekem azt tanácsolták, hogy úgy szoptassak, hogy mindig azzal a cicivel kezdjek, amivel az előzőt befejeztem. Mert a baba mindig az elsőt szívja ki nagyon, ha meg jóllakott, akkor a másikban marad valamennyi. Ez annyira bejött, hogy aztán nem volt gondom.
Amúgy meg tényleg ne csinálj semmit, pihenj sokat és feküdjél. Kicsit levegőzz, lélegezz mélyeget és mondd azt, hogy beszívod az erőt, energiát, kifújásnál meg kiengeded a feszültséget, fájdalmat.

Sok sikert! Kép Nem szabad feladni. A Kicsikédért csinálod Kép
Írdd meg, bejöttek-e a pózok, jó?

Kép

Kép
eszteranyu
 
 

 
 

Dancsi, próbálj meg Józsika alá tenni egy nagyobb párnát, amikor oldalvást szopizik, hogy annyira ne kelljen lehajolnod, kikészül a hátad.
Egyébként pedig minden elismerésem, sokan feladták volna már ennyire szenvedés után, de te nagyon jól tartod magad.

A házimunkát meg hagyd a fenébe, a gyerek fontosabb.
Ha meg még takarítónő is van, az a legjobb. Ne törődj vele, azért kapja a fizetését, hogy dolgozzon.
B
babamama
 
 


Babamama,
ezt teszem, a szopis párnán fekszik, de így is nehéz, mindegy kibírom azt a 10-15 percet, akár fejenállva is.

Olyan hü... idő van, az előbb lementünk a boltba. ha süt a nap, akkor szegény babának melege van, ha pedig elmegy, akkor meg kimondottan hideg van.

kezdődik a cirkusz, kezd éhes lenni, a doki meg 3-ra jön, remélem ma nem késik.
Vendég
 


Sziasztok,
Enikő most látom, hogyan írtam a neved, ne haragudj.Kép

Dancsi,
a hónaljtartást így is lehet:
Kép

még küldök kettőt emailben.
Ági

Kép
Ágci
 
 


Dancsi: Nagyon-nagyon kitartó vagy és legyél az is! Biztos menni fog! Ne add fel a szopit!!! Pihenj sokat! A házimunka tényleg várhat magára,mit gondolsz nálunk mennyi mosatlan vasalatnal ruha van?! Az építkezést hagyd apára, az az ő dolga. Nálunk is ponosan ebben az időben ment a hajrá. Sőt én még egyben voltam otthon feküdtem Bátorral. Kép

Ezek a kölkök már megint nem alszanak....Kép

Angi: Ezt hogy engedhetted... Kép Ilyen rumlit! Kép

Enikő: A vasat azért előbb kérdezd meg orvostól túl lehet adagoni. Nekem a Maltoferfolt ajánlották, tényleg érdemes hozzá C vitamint enni, jobban felszívódik.

Karmen: Kép

Gabi3
inecsg
 
 


megkaptuk a szurit és nagyon büszke vagyok: nem bőgtem. Jozsó, Ő igen.

Dokinéni azt mondta, ilyen kölyökkel még nem találkozott, reménytelen a cumi/pohár. A barit hétpofára nyomta be kanálból. Kaptunk pépes recepteket, ezeket fogja enni, ez van. Meg kaphatja a főzelékeket is, de még csak 1-1,5 dl/alkalom. De marad a szopi is, amíg nem jön egy újabb gyula. De szoktatni kell az ízekhez, kanálhoz, még ha jól is vagyok. És minden kaja után kap szopit is, szóval megmarad az Ő boldogsága is, reggel meg este pedig kizárólag cicit kap.

És jön a foga, a doki szerint 1-2 nap és kibújik, de én ezt nem hiszem el. Még pont ez hiányzott: sebes cickót foggal szívni. Brrrrrrrrrrrrrrr.
Vendég
 


Dancsi: Ha szopik nem tud harapni!
Ez a hozzátápis leszoktatás nagyon rosszul hangzik!

Gabi3
inecsg
 
 


Dancsi! Nem egészen 5 hónapos gyerek semmiről nincs lemaradva. Ízek? Kérlek, tarts ki. Tudom, nehéz. Átmentem én is a hadak útján...
Ja, és szopi után adj neki mást! Lécci.

Lotti továbbra is imádja a bölcsit. Semmi gond nincs vele. Ott. Itthon hisztis.Tegnap beleöntötte a billentyűzetbe az italát. Ma vehettem egy vadiújat.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Képzeljétek a mellbimbó alatt egy hatalmas csomó lett, begyulladt ott ahol Orsi pár napja a fogával megharapta. Szerencsére szoptatni tudok mert a cici nem csomosodott be, most tettem rá gyulladáscsökkentö krémet meg dunsztkötést máskor ez gyorsan levitte a gyulladásokat.
Remélem a cicire nem fog átterjedni.

Gabi! nem is akkor harap amikor szopi ez igaz hanem amikor elkezd bohockodni szopi közben v. a végén mielöbb idöben elvenném a cicit. Szoval tud az harapni ha akar sajna.

Angi! nem semmi csaj Virág! Igaz én mindig jokat nevetek ezeken a képeken de ha az én lányom csinálná már nem lenne ilyen vicces.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok

Jó volt a tali, lehetne tényleg sűríteni Kép. Esetleg mindig kéthetente azonos napon? Ha valakinek nem jó, akkor módosítanánk.

Dancsi Kép, remélem rendbe jössz és marad a szopi. Szerintem is először szopi utána kínáld mással, ha mindenképp szükséges. A www.nlc.hu -n van homeopátiás szakértő, tőle is kérdezhetsz.

Angi, tetszenek a fiókos képek. Kép Huncut. Kép
Mi volt ma a vizsgálatokon, minden ok?

Enikő, szerintem is beszélj a vasról először Emőkével. Remélem Bogi szája szépen gyógyul.

Szilvát hány hós kortól lehet adni? És zöldborsót? Azt hiszem először azt passzírozni kell.

Gigi
gigi1
 
 


Gigi!
Zöldborsó(zöldbab) 6hós kortól paszírozva,héja nélkül,tápszeres babáknál.Anyatejeseknél 1 hónappal később.Természetesen a zöldbabot nem kell megpucolni.KépA szárazbab,sárgaborsó,lencse ilyen korban még nem adható.
Szilvát szintén így,szőlővel,körtével egyidőben,héj és mag nélkül.
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Szilva 10 hó borsó 7 hó.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Szijasztok!

Gabi3! Hogy megy a hozzátáplálás? Miket adtál már eddig Bátornak? Én már nem is emléxem, hogy hogy is kell kezdeni, asszem alma...de mire Bercel is elkezdi, már november lesz, addigra pont nem lesznek már gyümik. Gondokodtam, hogy fagyasztok már most.

Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol van baba-mama torna?

És babaúszás mikor van a sportuszodában? Ez h*lye kérdés, de már befedték a sportuszit?
Jár valaki babaúszásra?
Mi jártunk annak idején Hangával, el is kapott ott valami uszodaszemölcsöt, meg is fogadtam, hogy többet nem megyünk, de most megint gondolkodóba estem, mivel Hanga azóta is nagyon-nagyon szereti a vizet(bár lehet, hogy nem ez miatt) és Bercelnek is nagyon tetszene szerintem.

Dancsi! De ha nem jön elö újra a csomó, akkor lehet, hogy maradhatna a kizárólag szoptatás, nem? Föleg, hogy ezzel az új szopitartással nem gyulladt be megint.
Az viszont igaz, hogy szoptatás után a legjobb kinálni mással, mert ha elöször jóllakik pl.almával, nem fog már csak pár kortyot szopizni.

Lara
lara
 
 


Sziasztok!

Gabi! Mennyi idős is Bátor?

Lara! Sztem mindenképp fagyassz le őszibarackot félbevágva, szilvát, meg amit még tudsz, nagyon jó fog jönni. És mikor kilovad, csak le kell húzni a héját, és jó kis trutymó az egészKép. Én fagyasztottam le az unokaöcsinek.

Karmen! Ez nem hangzik jólKép. Jobbulást!

Sztem is jó lenne a rendszeres tali. BÁr mi egy darabig kimaradunk, de kellene keresni vmi zárt helyet őszre-télre. Vmi játszóház szerű jó lenne... De asszem mindenhol fizetni kell, ugye?

Velünk minden ok, egyenlőre nem szülünkKép. Méretek tankönyviek, 3kiló körüli a babaKép. AZ pont jó, mert így van esély a hüvelyi szülésre.
Ma meg kezdődik az oskola, Virágra Mama vigyáz, holnap meg a férjem. Aztán egy darabig nem megyek suliba;)

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Angi,

hú, még 2 hét és ilyen család lesztek:

Kép

Karmen,
jobbulást!!!!

Lányok,
nem tudtok lebeszélni a hozzátáplálásról, így döntöttem és kész.

Most valóban jól vagyok, de mi van, ha megint begyullad és esetleg el is apad a tejem, mert akkor el kell apasztanom? Így legalább szokik a kanálhoz, meg az etetéshez. Sok orvossal, védőnővel, ismerőssel beszéltem, akik hasonló cipőben jártak és mindenki egyetértett velem. Nem választom el Jozsót, amíg nem muszáj, napi 2-szer kizárólag szopik, a 3 másik kajcsinál is szopizik, naponta legalább 5-600 grammot. Ízlik neki, és kaja után ma délelőtt is szopott legalább 100 grammot. Nem nagy mennyiséget adok neki, ma kapott 20 gr anyatejet + 30 gr tápit + barackot + Sinlac port. az egész nem volt 1 dl.
Vendég
 


Dancsi,
no comment...

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!
Dancsi, ez a helyes hozzáállás:-))))

Egyébként Luca csak a vége felé harapott, úgy 11 hónaposan, de szerintem játszott.

Melinda, te miért nem vettél kakaóbiztos billentyűzetet??:-))))))))))))))

Elköszönök tőletek, 1 hétig nem leszek most, mindenkinek kitartást és nyugalmat kívánok:-)))
B
babamama
 
 


Sziasztok!

Angi: Bátor 6 hós lesz 22-én. Bátorral én már 6 hetesen klubboztam! Kép Nem maradsz ki semmiből!

Lara: Képzeld Bátor még nem kapott tőlem semmi mást csak anyatejet!!!!Kép Ja bocs, szokott még D vitamint is kapni kanállal és imádja, de csak egy nap egyet. Meg Panadol sziropot mikor lázas volt az oltástól egybként semmi. Úgy hogy ki fogom még azt a pár napot bírni. Először almalével fogom kínálni, pár kanállal. Utána almapürcsi, barack, répa, krumpli, sütőtök, cékla stb. Van bőven ősszel is választék. A lefagyi jó ötlet. bár már elég vacakok a barackok, ízetlen és kemény.
Baba-mama torna az újklinikán van, Tompa Edit tartja, mi sokat járunk hozzá. Szerda du. 4-5ig van. 4-500 a beugró. Az usziról nem tudok.

Melinda: Lotti nem semmi. Legalább van egy új keyboardod. Kép Olyan jó lenne Algyőnis lenne böli, legalább egy héten 1x-2x elvinném Flót, biztos jót tenne neki.

Babamama: Jó utat!

Dancsi: Azért a jó tanácsot meghallgathatod. Sztem mindenki megérti a döntésedet. A hozzátápinál tényleg jobb ha szopi után adod, főleg ha nem akarod hogy újra begyulladjon. Mert ha kevesebbet szopik Jozsó, mint a kínálat, akkor benne maradhat a tejecske....

Karmen: Jobbulást! Nekem szerencsém volt Flóval, hogy csak 1 évsen jött ki az első foga, így tuti nem harapott. De utána sem csinálta túl sűrűn. Talán 3x harapott meg 4,5 hónap alatt. De igazad van, hogy ha már csak játszik vele, akkor meg tud harapni.

A rendszeres talizás sztem is jó ötlet!!! A Retek utcai játszón van benti rész is ahol nem kell fizetni azért hogy benn vagyunk.

Gabi3
inecsg
 
 


Sziasztok!
Voltam patikába Elevitért és megkérdeztem a vasat. Nem adtak, azt mondta a gyógyszerész csaj, hogy irassak ki a dokimmal. Hívtam a dokimat is jövő héten csütörtökön tud fogadni. Addig kihúzom valahogy. Holnap úgy is hazamegyünk mamáékhoz. Azt hiszem meg leszek fázva. Állatira fázom, tüsszögök és jéghideg a kezem-lábam. Tegnap zokniba aludtam, nem röhögtek kiKép Na mindegy ha fázok akkor felöltözöm, nem érdekel! Sztem tegnap a játszótéren sikerült átfagynom.Kép

Egész reggel óta úgy fáj a fejem, hogy szétesik. A hasam is kőkemény és fáj. Lehet, hogy front van, de én ma valami hihetetlenül pocsékul vagyok! De Bogi rendes kislány, ma még nem volt hisztiKép kiméli az idegeimet! Most alszik, én is mellébújtam, de annyira fáj, lüktet a fejem, hogy nem tudtam elaludni. Azt hiszem be kell vegyek egy Panadolt.

Hát lányok én ezt a terheséget nagyon rosszul viselem. Ma is eldöntöttem, hogy ez lesz az utolsó és szüljön az, aki jól van!Kép

Dancsi: Én ehhez nem tudok hozzászóni, de én sem kínlódnék tovább az biztos. Ez már nem normális, hogy ennyiszer van mellgyuszid. Sztem jó ötlet, hogy így szoktatod Jozsót az új ízekhez. Kitartás!

Angi: Neked is kitartás Kép Ki fog bennünket értesíteni, ha megszületik Bogi? Képeket is kérünk majd!! Kép

Gigi: Már jól van a szája Boginak. A duzzanat megszűnt csak még a sebek látszanakKép. A fogacskái is rendben vannak szerencsére! Hogy Virág milyen kis élénk mozgékony babaKép, vagy csak a talin volt így felturbósítva? Kép

Karmen: Jobbulást a cicidnek! Hány foga van Orsinak?

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Enikő: Vigyázz nehogy felmenjen a lázad!!! JObbulást!

Gabi3
inecsg
 
 


Enikö! még csak egy bújt ki annak is a hegye. Kenegetem de idö kell a gyulladásnak de nem nött szerencsére. Jobbulást neked!

Talira nekem nagyon messze van a Retek u. busszal meg nem akarok babakocsizni.

Dancsi! én megértelek hogy nem akarsz kinlodni.

Kriszta! Orsi jol viseli de elég gyulladt a füle. Másfél hete szurták majd csak javul.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Irtóra fája mellem a gyulladás helyén, folyton nézem, van-e már csomó. A férjem szerint pszciésen (hogy kell írni) van a fájdalom. Mindenesetre hétfőn megyek Uh-ra, hát nem bánnám ha kiderülne, hogy mi a baj.

Karmen, Enikő,
Jobban vagytok már?
Vendég
 


Dancsi! köszi, nekem ma még jobban fáj a csomom mint tegnapKép De remélem a gyulladás pár nap alatt elmulik. Mindenesetre a tejcsi termelödést nem befolyásolta igy szoptatok abbol is nem kellemes érzés de eltüröm inkább mint elapadjon.
Megértem hogy félsz egy újabb gyulladástól, a helyedben én is folyton pánikolnék. Irtam hogy nekem 2x kezdett csak becsomosodott és ki tudtam masszirozni de utána napokig én is tapogattam nem jön-e vissza.
Kiváncsi leszek az UH mit találnak neked.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen,
nem mész be a klinikára megnézetni? Nehogy belázasodjál. Ha kell, elküldöm esetleg a nő számát, aki ki szokott járni hozzánk. 1.500,-/óra, de egy óra bőven elég. Az a gáz csak, hogy el kell érte menni, meg hazavinni.
Vendég
 


Babamama, jo utat, erezzetek jol Magatokat!

Karmen, remelem hamar rendbejossz! Jobbulast!

Eniko, Te is gyogyulj meg, remelem semmi komolyat nem szedtel ossze.

A Retek utca nekunk is messze van, most meg bicajjal el tudunk menni, de telen nem szivesen gyalogolnek ilyen sokat.
Krsitofnak jon a 4. foga, ma is jo ejszakank lesz. Nemreg tettem le, de mar fel is sirt 1x.

Mindenkinek szep hetveget kivanok!
Agi
agi77
 
 


Írtam tegnap, hogy nagyon fáj a rossz mellem. Nos, most is fáj, de tegnap borzalmas volt. Tökre megijedtem, még a kedvenc éttermembe sem mentem el, ahová a férjem akart vinni. És estére szó szerint magától spriccelt belőle a tej. Gondolom ezért fájt ennyire, a meggyötört tejcsatornák miatt. Mert csomót most sem érzek.

És amikor a rossz mell következik a szopiban, akkor Jozsó nem kap kaját, csak cicit, hogy rendesen szívja ki.

Ilyen amikor reggelizek. A kaja botrányba fulladt, mert nem tudtam elég gyorsan lapátolni, a kismaki meg azt várta, hogy folyamatosan jöjjön a kaja. Hatalmas bömbi és szopi lett a vége. De szopi után benyomta még a maradékot.

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Itt egy kép Bogiról az apukájával:

Kép

És egy Bogiról játék és ruhapróba közben:

Kép

EnikőKép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Dancsi! köszi de nem olyan mellgyulladásom van mint ami a tejtöl szokott lenni, hanem ahol Orsi megharapta a mellbimbo alsó része ott gyulladt be és lett egy puha gennyes csomó. Ezen a nö sajna nem tud segiteni, kenegetem és várok. Nincs köze szerencsére a tejcsatornákhoz csak elég kellemetlen szoptatni vele mert fáj.

Enikö! nagyon tündéri Bogi ahogy várja hogy fotozzák!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Dancsi! Józsó nagyon édes, milyen ügyesen ül már a székben, Orsival én még nem mertem kipróbálni.

Ez tegnap készült:
Kép
Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Dancsi,
megjött a válasz:
vegyél szója lecitint, Tescoban a herbáriában is biztos van és az ma is nyitva, ez optimalizálja a tej zsírsav összetételét, ami ellenkező esetben okozhat mellgyulladást. Egy próbát megér, a szója lecitin pedig egyébként is jó a szervezetnek.
Kellemes napot mindenkinek:
Ági

Kép
Ágci
 
 


Ágci,
és mennyit egyek belőle?
Vendég
 


Karmen,
szerintem nyugodtan beleültetheted. Mondjuk mi olyan etetőszéket vettünk, aminek merev rúd van a baba 2 lába között. ÉS így szerintem masszívabban ül benne.
Vendég
 


Sziasztok.tud nekem valaki segíteni pozitív v. negatív tapasztalatokkal /Klinika,? v. Kórház?/.Három babát várok.Van egy dokim a klinikán,de azt hallottam hogy nem biztos,hogy tuti a hely.Zozo.
Vendég
 


Zozo, ÜdvKép Szerintem, ha hármat vársz egyszerre, akkor csak a klinika jöhet szóba, ugyanis oda tartoznak a különlegesebb v. problémásabb esetek, akikre jobban oda kell figyelni. Hányadik hétben jársz?

Mi már teljesen meggyógyultunk. Holnap viszem vese UH kontrollra Benedeket.

Babamama, jó nyaralást nektek.

Karmen, remélem jobban van már a sebed. Gyönyörű OrsiKép

Dancsi, kész nagyfiú a székben Joci baba.

Enikő, jóképű ez a Bogi apuka és a lányod is édesKép.
Ha nem javulnál, létezik néhány ayurvédás gyógynövény készítmény , amit kismamáknak ajánlanak, ha gondolod, beszélhetünk róla, írj. ( egyébként nem én árulom)

További kellemes hétvégét!

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Zozo! itt van aki a klinikára van aki a korházra esküdik. Én korházpárti vagyok, de igaza van Erikának 3 babával jobb a klinika amugy is ha korábban várható a szülés esetleg gond lenne nem is engednék a korházban megszülni akkor sem ha ott van orvosod, én legalábbis igy tudom.

Dancsi! voltatok ma du. anyukáddal a Tescoban?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Megint elvesztünk, és sajnos most sincs időm visszaolvasni, csak egy gyors bejelentkezésre. (Tomika segít nekem írni.) Azért a héten olvasgattam, de sose jutottam ide, hogy írjak.
Tomikám beteg. Szegény náthás. valószínű, hogy a csütörtöki szeles hűvös időben fázott meg. Már kifelé mászik belőle, de még azért szortyog. Lázas nem volt, de folyt az orra és picit köhögött. A kedve azért jó volt, de tegnapelőtt éjszaka hatalmas sírás volt, mert nem kapott rendesen levegőt. Amikor aztán csöppentettem az orrába, nagyon rosszul esett neki, szinte sikított. Éjszaka közepén magunk közé vettük, és cicivel a szájában aludt valamennyit. Múlt éjszaka elaludt, de mikor fölébredt, nem tudtam visszatenni az ágyába, mert mindig fölébredt, és üvöltött (ilyen már nagyon régen nem volt). Úgyhogy köztünk aludt. Ő aludt, Apa is, én viszont alig.
Ma meg ebédre a szüleimhez készültünk, de Tomika fél 11-kor elaludt. Semmi gond, ilyenkor fél óra az adagja.Most 3 órát aludt egyhuzamban. Már majdnem megettük a küszöböt, olyan éhesek voltunk. 5 percenként néztük, mikor ébred már fel végre. Persze hétközben nem tud ilyet csinálni, hogy esetleg jutnék valamire!
Azért a képeket megnéztem, nagyon szépek és ügyesek a babák.
Jövő héten már csinálok magamnak időt, hogy vissza tudjak olvasni!
Puszi mindenkinek!
Tünde+Tomika
ptünde
 
 


Sziasztok!
Zozo, udv a topikon, es gratula a 3 babahoz!

Tunde, Tomikanak uzenem, hogy mielobb gyogyuljon meg, es hagyja az Anyucijat aludni!

Nagyon szepek a gyerekek, rakok fel en is 2 kepet, tegnap megjott a pampersos csigank, volt is nagy sikere. A masikon meg nagy lelkesen tolja a taxijat.
Kép
Kép


Kristof egyre tobbet gyalogol, persze jo nagyokat esik. A foga meg nem jott ki, de nyaladzik ezerrel, es harap. A szokincse is gyarapoodott, teljesen erthetoen mondja, hogy kerem, meg magyaraz mindent, csak mi nem ertjuk.
Remelem mindenkinek jol telt a hetvege. A heten nem szervezunk meg egy talit? Vagy ez tul suru lenne?

Agi
agi77
 
 


Sziasztok,
szép hetet kívánok mindenkinek!

Dancsi,
a dobozon lévő utasítás szerint vegyl be belőle.

Nincs véletlenül vkinek néhány képeslapja elfekvőben? Inkább tájak, de jó mindenféle. Elmegyek érte.Kép
Köszi.
ági

Kép
Ágci
 
 


Agi, milyen kepeslapra gondolsz? Nekem van egy csomo, amit ettermekbol hozam el. Ha kered szivesen odaadom, a ferjem meg orulni is fog. Kép

Agi
agi77
 
 


Szia,
a gyerekszoba dekorálására szeretnék csinálni képeslapokból egy hosszú vonatot. A mozdony már meg van, a vasúti kocsik pedig 1-1 képeslapból lennének. Nézd csak:

Kép

Nálunk ugynis, ha tehetné gyerkőc, kinn aludna a pályaudvaron, de legalábbis egy mozdonnyal az ágyában.Kép
ági

Kép
Ágci
 
 


Agi, nagyon jopofa ez a vonat, talaltam egy szep tengerpartos kepeslapot, meg van egy Budapestes. Ha erdekel atjohetsz erte, vagy bedobom a postaladatokba valamikor.

Ugy volt, hogy talalkozunk ma Angival, de nem erem el. Tudtok Rola valamit? Csak nem babazik mar? Angi, jelentkezz, ha tudsz, mert nagyon izgulok Ertetek! Kép

Agi
agi77
 
 


Szia Ági!
Tegnap beszéltem "Angiapuval", azt mondta, nagyon nehezen ment fel a lépcsőn. Délelőtt otthon volt sztem (a pelust láttam), de nem láttam.
Tegnap még egyben voltak.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Karmen,
nem voltunk Tescoban Kép

Ágci,
megkérdeztem gyógyszertárban, ezer féle adag, kiszerelés létezik. A gyógyszerész azt mondta, ha szoptatok nem lehet szedni. Nem mertem megvenni.

Lányok,
megjött a mensim, és Jozsó szopi sztrájkba kezdett. Ha elmúlik szerintetek vége lesz a sztrájknak is? Mondjuk ez a beteg cicimnek nem tesz jót, most fejek, nehogy begyulladjon megint.

ANgi,
megy a drukk ezerrel!
Vendég
 


Sziasztok!

Mona vagyok, az egyik korosztályos topicba szoktam irosgatni. Ha van köztetek olyan, aki Kismama újság előfizető, és nem megy a börzére, elküldené nekem a belépőjét? momi74@freemail.hu

Köszönöm, és elnézést az off-ért!

Sziasztok!

Mona&Máté
monamáté
 
 


nem tudok visszaolvasni, de minden baba édes a képekenKép

Egyben vagyok még, símán feljövök a lépcsőn is, jól vagyok, csak el vagyok buggyanva, a 7vége tele volt programokkal, suli, plsuz szülinap, névnap a családban, és rengeteg elintézni valóm van még szülésig. EnnyiKép

Pussz mindenkinek!

Ja, hármasikrekkel nincs alternatíva, egyértelműen klinika.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Üdv Zozo! Angi után én is csak a klinikát ajánlom, máshová nem lehet 3 gyerkőccel feküdni. Hány hetes vagy? Ki a dokid?

Angi: Légyszives bejenlentkezni, csak annyira is hogy egyben vagy még, megesszük a körmünket!

Dancsi: Jocinak mondd meg, hogy nem olyan rossz a mensis tejcsi sem. Az én gyerekeim nem is vették észre. Mekkora szemei vannak Jocónak!

Képzeljétek, Flóra vasárnap szopizott. Ma is délutáni lefekvés előtt. Érdekes lesz ha majd összevesznek, melyik melyik cicből szopizzon. Kép Fló már több mint egy éve nem szopizott. Kép

Karmen: Remélem jobban van már a cici sebed. Orsi nagyon gyönyörű! Haza hoztuk Döme urat. Feltűnően jól bírja, nem kapar és nem ugat. Még el sem akar szökni. Kép

Monamáté: Melyik kismamába volt benne?

Ágci: Ez tök jó ötlet!

Tünde: Jobbulást Tomikának!

Gabi3
inecsg
 
 


Gabi3! Wow! Flóci és a szopi újra! Hogy történt? Ő kérte? Mindesetre tök jó.

Zozo! Nagy grat a babókhoz. Mennyi idős terhes vagy?

Lotti ma először belekaklit egyedül a bilibe.
"anya,belenyomattam kakát a bilibe, büdös"

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Melinda: Igen ő kérte. Le akartam fektetni ebéd után, mivel jó sokan voltunk nem nagyon akaródzott. Ő mondta, hogy cici, én meg odaadtam. Mi visszafejlődünk, bezzeg Lotti...Kép

Gabi3
inecsg
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?