Új privát üzeneted érkezett!

Hú jó sokat írtatok!
Sziasztok!
Franci köszönöm a PCO leckét. ÉS nálunk is gyurika nagyon érzékeny. Mindig csak rajtam lógna, és csak velem alszik el, szinte belebújik az arcomba és úgy érzi magát igazán jól. Ha gyerekek között vagyunk nem simogathatok mást meg , tökre féltékeny. Csak anya, anya... Úgy gondolom, hogy ez annak is betudható, hogy szinte csak együtt vagyunk és mindent együtt csinálunk.
Szia Danyu! Kitartás!!!
Szerintem, ha baja lenne a kicsinek azt már korábban is észre vetted volna, mindenkinek megvan egy saját fejlődési rizmusa. Ha valami nem OK tuti hogy észre veszed.
Én egy sajátos nevelési igényű oviban dolgoztam. megkésett mozgásfejlődésű és beszéd fejlődésű, autista , downos gyerekek közt. :(

Kép
Kép
maryka
 
 


danyu: szerintem semmi baja, nem egyformán fejlődnek és kész :)

Szilvi: gratulálok!

Annamari: Rékás-Leventés képek nagyon jók :) Fotogén a kiscsaj :D

lillanyuci: Lilla nagyon helyes a csúszdán :)

beze: hihetetlenül vékony vagy :shock:

franci: Gergő nagyon szép!

kri: Zsombi milyen nagy már! Ő is jó kispasi :)
Vendég
 


Aktuális táblázat:
Kép

A hiányzó adatokat küldjétek el!

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 

 
 

kri, én azóta 27 lettem :(
Vendég
 


angie, Ti Vácon laktok? :)
Vendég
 


Panndi!
Nem épp, de a környékén :) Öcsémék Dunakeszin, anyuék Fóton :wink:

Kri!
Kor: 38
Adataim:
2009. december óta próbálkozunk
Poz.teszt: Jan 23
Terminus: Szept 29
Vendég
 


Jó sokat írtatok, nem is emlékszem most mindenre.

Kri, 30 vagyok, 2009. szeptembere óta próbálkozunk.

Köszönöm mindenkinek a bókokat. Nagybátyám élettársa szerint jó csontban vagyok. :lol:

Annamari, tényleg nagy a házunk, a takarítás sokáig tart, de már rutinból megy. Hetente többször is megcsinálom a földszintet, tündérke zoknija mégis úgy néz ki, mintha bányában laknánk. :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Franci, nem, nem olvassa. :D

Danyu, szerintem Gabi teljesen normálisan fejlődik, már sétál. Teljesen mindegy, ki mikor kezd el menni, vagy beszélni, 3 évesen úgyis minden gyerek kb egy szintre kerül. Tudom, baromi nehéz, de próbáld meg elengedni a füled mellett ezeket a szavakat.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok!
Kri! Mi Szentendrén lakunk és igazából csak márciusban kezdjük élesben :lol: 26 vagyok még áprilisig.
lányok! gyurika délután hányt, estére átnent hasmenésbe. Dokihoz még nem akarom vinni, mert ő rögtön antibiotikumot adna. :roll: Nem vagyok gyógyszerpárti.
Tudtok valami jó házi praktikát vagy homeót, vagy bármit???Persze ha rosszabbul lesz irány a doki. :(
jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
maryka
 
 


Hahó!
Csak gyorsban... Holnap tudok jönni hosszabban.

maryka:
láza nem volt? Mennyit és mit hányt?[/b]

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Basztikulár mennyit termeltetek nem is tudok rá reagálni bocsi..

de a képek fantasztikusak.minden gyerek gyönyörű .Lilla képének külön örülök,mert róla eddig nem igen láttam képet! és gyönyörű :lol: és de jó hogy a voni szövegét is átírtad :lol:

maryka Gyurikának jobbulást! sok folyadék.. sok hányás esetén kóla kiskanálban és ropi.. és normafloret vegyél azt adj neki az segít a gyógyulásban

DAnyu elmegyek megharapom mamidat

:wink: minden rendben Gabóval...
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Maryka!
Ha láza is volt, és ma is folytatódik, akkor vírusos is lehet. A hasmenésére Smectát lehetne adni, és egy kis normaflort az innivalójába, hogy helyrehozza a bélflóráját. Ha ma is hányna, én elvinném az orvoshoz. Jobbulást!

Danyukám!
Legközelebb nem küldök képet :wink: A tesztet küldtem el :) Gabóddal minden rendben. Azt te tutira látnád, ha gond van. Azt mondják, hogy másfél éves korig belefér a járás megtanulása. Védőnővel milyen gyakran szoktatok találkozni? Úgyis mész hamarosan oltatni, és akkor mond az orvosnak, hogy most tanult meg járni. Ő majd mondja, ha van amit mondani.

Én nem tudom, hogy mi volt éjjel a levegőben, de az én mormota kisfiam ma éjjel 5ször ébredt. Fél kettőkor kérte a reggeli tejét :roll: :shock: (amit amúgyis ágyban szokott megkapni, és utána még lustizik 1 órág), persze nem kapta meg. Utána meg óránként kiabált, hogy nem találja valamelyik plüsbarátját, aztán hogy takarjam be, és fél 4-kor, hogy inni szeretne. Adtam vizet, de utána meg egyszer felébredt, és akkor már az apját küldtem, mert nem volt erőm felkelni. Este is a 3 perc elalvás helyett 3/4 óra alatt sikerült elaludnia (persze csendben volt, de amikor bementem a cumisüvegéért, még felemelte a fejét, hogy hova megyünk :D ). Tegnapelőtt este hőemelkedése volt, de aztán semmi baja nem lett, tegnapra már rendben volt, a hője is 37 alatt maradt egész nap. Ma sincs semmi ilyen gond. Lehet, hogy valami bújkál benne, pedig nem kellene semmi betegséget most elkapni, mert féltem magamat is.

Mindenkinek szép napot, és remélem, ma is lesz jó kis hsz termés :)
Ki mit főz ma?
Vendég
 


Kri! 31 éves vagyok.

Angie!
Szupi a fiad. 3 perc alatt elalszik magától. Gergő mostanában 1 óra alatt alszik el. :( Még a hátát is simogatni kell, de az leszokó félbe van. Mostanában elég a kezét fogni.
Lehet valami bujkált benne, de ha nincs panasza szerintem nem komoly. Turbózd fel egy kis C-vitaminnal.

Nálunk ha valakinek pocibaja van, mi a Smektát és a Normaflort esszük. Nagyobb gyerekeknél és anyukáknál hányás esetén jó a hideg kóla buborék nélkül.
Mi csak ezeket kapjuk a doktor nénitől.
Ami fontos, ha alul-felül jön azonnal doktor néni, vagy kórház. Pici gyerek hamar kiszáradhat. Kórházban tudnak segíteni, ha időben beviszik a gyereket.
franci
 
 


Kri!
Én meg már 33 éves vagyok.
Poz. teszt.: 2010. 01.22.
Kórház: Körmend
Szülés várható idejét majd akkor írok, ha védőnő kiszámolta. Az én számolásom szerint szept.28.

Maryka!
Jobban vagy Gyurika? Ha ma is van hányás-hasmenése, irány a doktornéni. Láza is volt neki? Én is javaslom a Normaflort.

Angie!
Nagyon ügyi Szilárd, hogy egyedül, 3 perc alatt elalszik. Réka csak akkor alszik egyedül el, ha délután nem alszik, s este már fáradt, tv előtt beájul. Tegnap is így volt, s arra mentem be, hogy valami koppanást hallok. Leesett az ágyról, a helyemen aludt el, s a szélén volt, de fel sem ébredt. Utána vittem be a helyére. Leventével is úgy kell elaludni. :lol: :lol: :lol:
Tegnap este én is hamar elaludtam. Apa negyed 10 után ért haza, arra ébredtem fel. Aztán aludtam tovább.
Bízzunk benne, hogy nem kap el semmit, talán valami olyat álmodott, hogy azt hitte reggel van.
Mikor is mész dokihoz???? Már várom a beszámolót. :) :)

Nekem ma nem kell főznöm. Tesómék mennek dokihoz, s anyu csinál nekik szilvás gombócot, s kapunk belőle mi is.
:lol: :lol: :lol:
Az előbb nyomtam be 2 (kettő) Mars szeletet. :oops: :oops: :oops: Apa hozta, s kiváncsi voltam, hogy nyert-e. Az egyik nyert, de dec.18-ig lehetett beváltani. :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Franci!
Én így szoktattam Szilárdot, bár egy éves koráig nagyon sokat küzdöttünk az alvással. Aztán, amikor már értelmesebb lett, elég sokat magyaráztam, hogy kimegyek, de kint leszek a konyhában, közel hozzá, vagy én is megyek aludni. De volt, hogy egy kicsit becsaptam, hogy megyek vécére, és majd visszajövök. Volt, hogy várt kitartóan, és nem aludt el, de volt, hogy elaludt, mivel visszamentem a szobájába. A szobájában nincs is másik ágy, ahová én is le tudnék vele dölni, ő meg még rácsoságyban alszik. De az apja másképp altatja, ő fogja Szilárd kezét, és addig ki sem tud jönni a szobájából, amíg mélyen el nem alszik, mert érzi, ha elengedi a kezét. De ha apának ehhez van türelme és ideje, akkor nem bánom, csinálja. Szilárd tudja, hogy én nem maradok bent, így csak ritkán reklamál, de akkor is végül feladja, és elalszik egyedül. Kíváncsi leszek, a tesó milyen alvó lesz, de remélem, hogy ő szoktatás nélkül is jól fog aludni :lol: Csak lennénk már ott, és ne kellene még 8 hónapog végig izgulnom :!:
C vitamint alapból is kap napi 15 cseppet, most viszont napi 3x10-et kap. Plusz rengeteg gyümölcs és méz. Remélem, nem lesz semmi komoly.
Kólát nem is hallottam. Az miért jó?
Vendég
 


Annamari!
Szóval te CSAK a nyereményért etted meg mind a kettőt :lol: :wink: Mit nyert? Egy másik Mars szeletet? :lol: :lol: :lol: Hú, én most nagyon próbálok odafigyelni, hogy mit eszek, azaz inkább este mit eszek, mert sajnos, amióta egy irodában üldögélek egész nap, felugrott rám 4 kg, pedig semmivel nem eszek többet, sőt! Kihagyom az édességeket, nasikat, és este már csak gyümölcs, joghurt, vagy csak hús (esetleg felvágott) kenyér nélkül, zöldséggel. Tegnap bevágtam egy negyed savanyú káposztát vékonyra vágva egy kis hagymával és egy kis olajjal. Nyam, de jól esett. Na, az tutira nem hízlal.
Neked fájnak már a cicijeid? Olyan furcsa, hogy nekem egyáltalán. Csaknem azért, mert valami baj van :roll: Azt tudom, hogy Szilárdnál nagyon hamar el kezdtek fájni, de a legutóbbinál mintha ugyanígy aggódtam volna, hogy miért nem fáj, aztán végül talán egy kicsit fájtak, de tudtam rajta aludni. Szilárdnál pár hétig hozzá sem lehett érni :roll: Talán Pandi mondta, hogy neki sem fájt egyik terhességénél sem.
Szerintem azért ragaszkodj Réka délutáni alvásához, mert ha majd ovis lesz, nehezen fog visszaszokni. Ott aludni kell. Még Szilárdnak is gond volt az elején megszokni, pedig ő jól aludt télután. Mostanság Szilárd is mindig eljátsza, hogy nem akar délután aludni, de én ragaszkodom. Az utóbbi időben eléggé felborult a délutáni alvása, mert anyu nem tudta lerakni (mert korházba kellett mennie a sógornőmhöz), és apu addig még sosem altatta. Ő pedig épp ahogy sikerül, úgy altatja el. Egyik nap oviban, másik nap apuval, utána meg anyuval alszik, és mindenhol másképp. Ezért is borult egy kicsit meg. De ha majd mindennapos ovis lesz, akkor nekünk már nem kell a nappali alvással bíbelődni hétközben. Ott autómatikusan megy a többiekkel.
Dokihoz jövő hétfőn megyek, de szerintem még nem fog pulzálni. De tudni karom, hogy jó helyen van (petezsák már látszani fog).
Szilvás gombóc, nyam-nyam.
Vendég
 


Angie!
A kólát a doktor néni mondta nekünk hányás esetén nagyon jó. Egy pohárral a hűtőbe, kortyonként iszogatni. Gondolom kicsit fogja a hasat és lehet a bacikat is. Gergőnek még nem ajánlotta, de nekem bejött, sajnos többször is sikerült kipróbálni.

Én is próbáltam a kicsi fiamat egyedül alváshoz szoktatni. Amiből az lett, hogy 1,5 éves koráig ölbe aludt el. Nehezen de sikerült ágyba szoktatni simogatással.
Néha elaludt úgy is hogy csak ott voltam, de aztán jön az Anyukám és ő reggelig simogatja Gergőkéjét. Utána meg bömböl nekem……
franci
 
 


Angie!
IGEN, csakis azért bontottam ki, hogy nyert-e. :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán meg, ha már ki volt bontva... ne olvadjon meg... :lol: :lol: :lol:

Nekem eddig nem volt cici fájás. Remélem most sem lesz. Én most már tudom, ha émelygek, hányok, akkor babó rendben van. Múltkorinál volt, hogy már 3-4 napja nem volt hányingerem, azt hittem, ez másképp lesz... s akkor már nem volt szívhang. Úgy hogy én inkább szarul akarok lenni.
Ha előbb fogant, akkor esetleg már láthatsz pulzálást is. Délelőtt mész?
Leventét annak idején mikor terhes voltam, én szoktattam le a délutáni alvásról. :oops: :oops: Gondoltam, ha meglesz a második, könnyebb lesz délután is sétálni. Oviba nem volt gond, ott aludt.
Rékára kiváncsi leszek, hogy fog viselkedni az oviba. Teljesen más természet, mint Levente. Ha nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor hisztizik. Nem lehet neki segíteni. Ő a tipikus hisztis kiscsaj ilyenkor. :lol: :lol: :lol: :lol:

Semmi kedvem kimenni ebben az időben, De muszáj egyet Rékával is sétálnom, meg Leventéért elmenni az oviba.
Én mostanában olyan fagyos lettem. Tök fázom. Szegény gyerekről meg apáról folyik a víz, én meg fázom, s feltekerem a radiátort. :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Franci!
Ismerős!!!! Nálunk is anyu ölbe altatná el őket!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Réka a kezemmel alszik el, de ő a születésétől fogva a kezemet simogatja. Szoptatás alatt is mindig a kezemet simogatta, de volt úgy is, hogy sebesre csipkedte. :lol: :lol: :lol:
Levente mellett csak ott kell feküdni.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Én is olyan fagyos lettem, és olyan érdekes, hogy ez összefüggésben lehet a terhességgel, mert nincs még két hete, hogy minden este kezem lábam szétfagyva (szó szerint), dideregtem, Peti (aki egyébként fázós) rövidújjúban flangál. Hiába veszem fel a szokásosnál egy-két fokkal melegebbre a hőmérsékletet, mégis fázok. Kint nem sokat mászkálok, mert autóval járok, de ma muszáj leszek kimenni a Délibe, ami kb 500 m :lol: fényképekért, ami már három napja kész van. Mondjuk, ez az én hibám, hogy tegnap, amikor sütött a nap, nem mentem ki :roll:

Mi is simogatással altattuk pici korában, csak aztán mikor nagyobb lett, akkor döntöttem el, hogy akkor ebből elég volt, főleg, hogy kiságyban alszik, és a derekam leszakadt, amíg ő végre rászánta magát, hogy elalszik. Viszont azóta sokkal gyorsabban elalszik, mert amíg simogattam, addig arra figyelt oda, és ezért is aludt el később. Ő sosem aludt még bele se tévézésbe, se evésbe. Ő nem az a belealvós típus, mindent érzékel maga körül. De ha egyszer bealudt, akkor a házat is el lehet a feje felöl vinni :)
Vendég
 


Kismamik! Biztos a terhesség miatt fáztok jobban. FÁZNI AKAROK!!!!!
Nekem mostanában melegem van, nem kint, hanem otthon, még a fűtést is lejjebb vettük. Éjszaka izzadok, én??? Régen még nyáron se a napon!!!

Kicsit régebben ha Gergő délbe nem aludt, bealudt vacsi közbe. Egyszer fel is vettük. Kieset a kaja a szájából, és közbe végéig engem nézett. „Anya, meg vagy még”. Arra se ébredt fel, hogy átöltöztettem és ráadtam a pelust.
Egy idő után rutinosak voltunk, fürdés utána vacsi. Így nem maradt ki a fürdés.
TV nézés közben még véletlenül se aludna el. Vigyázz hogy le ne maradjon akár egy film kockáról is.

Annamari, hogy altatod el a két gyerkőcöt?
franci
 
 


hú nekem szerencsém van akkor ZSigikémmel, mert csak beviszem a szobájába és adok jó éjt puszit, aztán kijövök.. sőt ha fél 8 elmúlt akkor előfordul, hogy ő saját maga int egy pápát és elvonul..

múltkor 12kor simán elaludt úgy, hogy közben a nappaliban (56nm lakás) kint játszott a többi korabeli gyerek

:lol:
Vendég
 


Boniko!
Jóóóóóóóóó az új avatarod. Ezt, hogy csinálod?
Szerencséd van Zsigával, hogy így elalszik.

Franci!
Este, mikor egyedül vagyok velük, akkor középre fekszek én, egyik oldalt Réka, másikon Levente. Réka simogatja a kezemet, s úgy alszik el. Levente hátat fordít nekem, s befordul a sarokba, s alszik. Én meg közben nézem a tv-ét.
Ha apa is itthon van, akkor Leventével bemennek a szobájába, s mellé fekszik, s úgy alszik el. Réka meg velem a mi szobánkba, míg én persze tv-zek. :lol: :lol: :lol: Nálunk simán bealszanak a tv-én. Sőt nálunk is lehet bombát robbantani, nem ébrednek fel. Megszokták a zajokat, sose suttogtunk mellettük.
Délutáni alvásnál is simán elalszik tv nézés közben. Ha nem tudok mellette lenni ( mert ép itt ülök a babanet előtt ) akkor a Levente altatja. :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Jók ezek az altatós történetek :)

Boni!
Tényleg jó az új avatar képed. Már én is néztem. Te szoktattad Zsigát, vagy pici korában már ilyen ügyes volt? Szilárd egybéként picinek annyira ellenkezett az elalvás miatt, hogy ahogy megérezte magán, hogy álmos, el kezdett üvölteni (biztos azért, hogy nehogy elaludjon). Ezért is kellett nagyon odafigyelnem, hogy ahogy elálmosodik, rögtön letegyem az ágyba.

Annamari!
Nem hiszem, hogy lesz szívhang, mert nem foganhatott korábban. Csináltam szorgalmasan lh teszteket, és azok abszolút kimutatták, hogy a 16-17 napon volt. Előtte teljesen nega volt mindegyik.
Vendég
 


Sziasztok! Köszönöm a tanácsokat! Szerencsére ma már nem hányt, az éjszakát végigaludta(Egyébbként nem szokta). Ma reggel volt még egy kis hasmenés, de azóta semmi. Reggel szopi(nemtudom írtam e hogy még reggel- este szopi van), aztán ebédre Főtt krumpli és főtt répa. Már nagyon éhes volt az én kis nagyevőm :lol:
Nagyon jó , hogy ilyen ügyesen eltudnak aludni a gyerkőcök. Nekem Gyurika születése óta rossz alvó, már akkor sem volt hajlandóaludni-nehogy valamiről lemaradjon. Kólikás volt 8 hétig persze akkor ringattuk :? Nem mintha sokat segített volna, dehát teljesen tapasztalatlan voltam ilyen téren. most pedig ott tartunk, hogy 2 szer el kell mondani az Altatót, aztán szinte belebújik valamelyik testrészembe és már alszik, aztán át lehet rakni a saját ágyába. Arra viszont figyeltem, hogy soha ne aludjon velünk, mert egy kettőre megszokná.soha nem is értettem(pici korában sem), hogy hogy nem álmos egy ilyen kisbaba?!
a legrosszabbaz volt mikor az anyósom mindig elmondta , hogy a sőgornőm kislányait csak leteszi és már alszonak is :evil:

Kép
Kép
maryka
 
 


Hát, én sosem gondoltam volna, hogy Zsófi egyedül elalszik, de mégis :)

Fruzsi rögtön az elejétől egyedül alszik el, aztán úgy gondoltuk, hogy akkor Zsófi is rá lett szoktatva. Megérte v:) Most bekísérem a szobájába, adok neki puszit, betakarom, és kijövök :)
Vendég
 


Ja, és Zsófi kb 20 hónapos koráig rajtam aludt el, és sosem az ágyában!
Vendég
 


Egy kicsit nosztalgiáztam. Megnéztem a 4d-s dvd-ket Leventéről, s Rékáról. :lol: :lol: :lol: :lol:
Leventénél nem kérdeztük meg, hogy mi lesz, így próbáltam kivenni a dvd-ből, de semmi ismerőst nem láttam. :lol: :lol: :lol: :lol: Rékánál viszont simán lehetett látni, hogy nincs motyó. :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Néhány fotó még Kép

Kép
Kép
maryka
 
 


Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

Maryka, nagyon édes nagyfiad van!

Franci, én nem vagyok kismama, mégis folyton megfagyok 22 fokban. :(

Annamari, mikor mész dokihoz?

Angie, ma éjszaka Lexi is fent volt 3x, pedig szerencsére már nem szokása. Majdnem 11 hónapos koráig kínszenvedés volt minden éjszaka, de azóta nincs probléma. Igazából nem is az elalvással volt, hanem az éjszakai felébredésekkel.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Angie :D
Bocsi :wink: Rékával kapcsolatban :wink: s most már tudom, hogy nászasszonyt sem nehéz leMarscsokizni :lol:
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a dokinál, mert mi kb.egyidősek lehetünk, annak ellenére, hogy jóval elöbb volt a mensid....nekem nagyon korán volt pé-m :roll:

Annamari :D
A viccek nanyon jók :D s tetszik, hogy nem csak én (mi) vagyok ilyen tv "buzi"....sajnos nálunk is állandóan szól, de Marci nem alszik el rajta :roll:
25kg plussz terhesség elött - azt tényleg nem kérném :-)
De te (ti) most fogytál le, ha jól emlékszem, ugyebár? S akkor neked minden gyerek -8 kg?? hmmmmm, micsoda fogyóikúra, az első elött +25, majd gyerekekként -8, az összesen +1, így is jó, nem?????? :-)))))

Maryka :D
Gyurika nagyon szép kisfiú, s te nagyon csini vagy, s látszik, hogy nagyon fiatal :lol: Örülök, hogy jobban vagy Gyurika, lehet, hogy "csak" elrontotta a gyomrocskáját :roll:

Kri :D
Csinik vagytok, Zsombi szép kisfiú! Köszi a klassz táblát!
Nem vagyok nagyon babonás, de még várjunk az adatokkal dokiig, ha nem baj :roll:

Danyu :D
Nem kell rohanni, a munka megvár, neked pedig már nem tesz jót ha sietsz :wink: Gabó - szerintem is - teljesen rendben van, minden gyerek másképpen fejlődik!

Moti :D
Már neked sem lehet könnyű, ha még van egy kis időd/energiád, gyere többet!

PocakfotóK????

Panndi :D Én is szertnék egy példányt!!! Hogyan kerültetek bele az újságba?

Akinek még nem köszöntem, köszönöm a drukkokat!!! Rámférnek!!

Dokihoz még nem tudok menni, mert az én dokim minden szombaton jön a közeli kórházba, ilyenkor tudok hozzá menni...most 30-án nem lesz, mert valszeg szabin van, 6-án teli volt már a naptár (ha nem muszály nem várok időpont nélkül), s így egy nagyon "fura" napon február 13-án megyek....ebben csak az a nehéz...., hogy APU tavaly ezen a napon halt meg :cry: Végül is ezért gondoltam, hogy nem siettetem, mert én érzem, hogy egy(két) dobogó szívű KISmanó(ka)t fogok látni.....egyébként meg a szülinapm febr . 17-én van, s én "csak" egy(kettő) dobogó szíve(ke)t szeretnék egyébként is.....

Tünetem talán annyi, hogy ma mintha nagyobbnak érzezném a mellem, meg jómagam is, de ez utóbbi az irdatlan mennyiségű elfogyasztott ételnek, főként édességnek tudható be :oops: Pocim már egy jó hete fájdogál, s néha érzem a fejem....nem sok, de remélem, hogy ennek ellenére minden ok. Én mensi szerint még nagyon fiatal terhes vagyok, de pé szerint már ez a kb. 18-dik DPO.

Franci :D
Én mindig fázom, nekem nem kell kismamának lennem, de ha kell, akkor kívánok neked még ennél is fázósabb napokat! :wink:

...mi volt még :roll: ....alvás: Mi is együtt alszunk...tavaly nyárig ringattuk, már mindenki kérdezgette, hogy meddig akarom én ezt, de el sem tudtam képzelni másképpen...egy este pedig a pelenkázóról ő maga akart bemenni az ágyába, hogy oda-oda...s azóta úgy alszunk, hogy melléfekszünk...illetve nagyrészt apával alszik az utóbb fél évben, elötte szigorúan csak én kellettem neki 8) Éjjel pedig várjuk, hogy mit mond, Apa vagy Anya, s akinek a nevét mondja, az a "szerencsés" :lol: Van, hogy végigalussza az éjszakát, van, hogy 3x is ébred...
Nálunk sincs másik ágy, most gondolkodunk rajta, így marad a szőnyeg, ami nem hiszem, hogy nekem most hosszú távon jó lenne :roll:

Na eldugultam, biztos kihagytam sok mindent, de tényleg jó sokat írtok/írunk....s ez viszont nagyon jó :lol:
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok lányok!
Hát be vagyok rendesen sz**va. Tegnap anyu telefonál, hogy a gyerek karján idomtalan nagy piros foltok jöttek ki, és úgy néznek ki, mint az égési seb, nagyon forró a helye és vakarja. Gyorsan adtak neki fenistil cseppet és calcium sandost, és elvitték orvoshoz. Mire odaértek, és sorra kerültek, a foltok egész szépen visszahúzódtak, már alig látszodtak. A doki rá is vágta, hogy humán parvo vírus, ami a bárányhimló, rózsahimló, kanyaró és társai törzséből való, csak egyáltalán nem ártalmas, sokszor tünet mentes, és nem is kell foglalkozni vele, mert a foltok megjelenésétől 2-4 napon belül elmúlik. Viszont hozzátette, hogy a terhesnőkre veszélyes lehet, ha elkpaják, okozhat vetélést. Gondolhatjátok, hogy én ettől hogy beparáztam, mert ez már a harmadik januári terhességem, amiből kettő már ki tudja milyen okból elment (a dokik azt mondják, hogy valószínűleg vírus, ami észrevétlenül átment rajtam, viszont az embriónak ártott). Anyuval utána olvastunk a neten, és azt írják a vírusról, hogy a terhes nők 50%-a már találkozott a vírussal és védett, a többi 50-nek is kb 9-10% esélye van hogy elvetéljen, ha egyáltalán elkapja. De amilyen peches vagyok, hogy beleessek ezekbe az alacsony százalékokban, még képes vagyok megfertőződni, és elvetélni. Jaj Istenem, annyira félek!!! Csak akkor nyugszom meg, ha lesz szívhang, ami most hétfőn nem valószínű, igy idegeskedhetek még utána hétfőig. Tegna este óta már tisztára bediliztem, úgy érzem, hogy már nem émelygek (mondjuk, addig is csak nagyon enyhén éreztem). A melleim is miért nem fájnak, és nem is feszülnek egyáltalán?!?!?!? Ez vajon normális? Remélem, nem állt le a fejlődés máris.
Bocsi lányok, hogy így kifakadtam, de meg is őrülnék, ha most ez is megszakadna, ráadásul úgy, hogy úgy érzem, hogy most lány lenne :(((((((

Bocsi, hogy most senkinek sem írok, de elég depis hangulatba kerültem emiatt. Nem tudok másra gondolni :(
Vendég
 


Sziasztok!

Angie drága, nem lesz semmi baj, tudom és érzem!!!!!!!!! Ölellek a távolból és küldöm a pozitív energiákat! Picuri nagyon jól van!!! Nekem Lexivel alig-alig fájtak a melleim, mégis szépen megnőtt, egy nagy haematoma ellenére!!! Kérlek, próbálj megnyugodni, nincs semmi baj, és nem is lesz!!!

Szilvi, szerintem a 13-a jó dátum. Apukád küldött nektek egy kis életet. Nagyon fogok mindkettőtöknek és persze Annamarinak is drukkolni, de tudom, hogy mindegyőtöknél minden rendben van!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Angie :D
Tudom, hogy nem lehet ilyet mondani, de próbálj meg pozitívan gondolkodni, s bízni a kicsi BAbócádban!!!

Mellem nekem sem fáj, szinte leheletnyi, tünet nuku, tesztcsík nem erősödik, s én is lányt érzek :wink:

Beze :D
Nagyon köszi :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Bárcsak meg tudnék nyugodni! Ennyi hülyeség után hiányzik még ez is!!!
Vendég
 


Drága Angie!
Remélem se neked, se a picikének nem lesz baja.
Sokat gondolok majd rátok.
Szilárdnak biztos fertőző a kiütése??? Csak azért kérdezem mert az én fiam a fertőtlenítőtől is kipattogzik, és Szilárdnak is csökkent a fenistiltől. Pedig nekem még a szúnyogcsípést se csökkenti.

Szilvi én hiszek abban, hogy az Apud küldi a kistesót….
franci
 
 


Kicsit sikerült megnyugodni. hirtelen túl belelovaltam magam. Ez egy gyerekbetegség, amit felnőttek is elkaphatnak, de nem jellemző. Cseppfertőzéssel terjed, de Szilárd egyáltaln nem köhög, tüsszög, így sok vírus nem jut ki a levegőbe. Az óvodában nem jelentett senki még ilyen betegséget, hátha rosszul diagnosztizálták. Bár a folt formái, méretei és más jellemzői elég egyértelművé tették a doktornő előtt, határozottan vágta rá egyből. A két nappal korább láz is azt igazolja, hogy vírus. De nem parázok, ezzel a babával már nem történhet semmi, illetve egy dolog, az, hogy megszületik :D
Vendég
 


Beze!
Február 16-án megyek dokihoz. Olyan lassan mennek a napok, már úgy várom...

Angie!
Ma reggel is voltak pöttyei? Lehet, hogy valamilyen kaja ütötte ki? Nem evett olyan joghurtot, sajtot vagy nem tudom mit, amit eddig nem evett???
Egyszer én is úgy jártam Leventével, hogy tiszta piros, apró pöttyök voltak rajta. Elvittem orvoshoz, bementünk a fertőző váróba, s mondom neki, had nézem meg a pöttyöket. Hát képzeljétek!!! Nem volt rajta egyetlen egy pötty sem. Szépen felöltöztünk s kijöttünk. Fogalmam sincs mi ütötte akkor ki, de azóta se volt ilyen neki. Pedig az egész hasa, háta pötty volt.
Szóval nyugi Angie, tudod, szuszááááááá.

Szilvi!
Gondolod, hogy ikrek lesznek??? Én is gondolatban eljátszottam, hogy kettő lesz. S majd anyuéknak, hogy fogom bejelenteni. :lol: :lol: :lol:
Én is kislányba bízom. Lesz 3 kislányunk. :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Délelőtt Szombathelyen voltunk, szemészetre kellett vissza mennünk. Még mikor Levente nem volt 1 éves, a házi orvos elküldött, hogy kancsalnak látja. aztán Rékát is, de kiderült egyik se kancsal, jó mindkettőnek a szeme. Nem kell nekik szemüveg.

Ja Angie!
Nekem sincs cici fájás, de már az émelygést többször érzem.

Holnap lángost akarok sütni, s lekevertem a tésztát. Kicsit mérgelődtem, mert rosszul raktam be a dagasztó karokat, s felszippantotta a tésztát. ( most kicsit hülyén írtam le, de remélem értitek, tiszta tészta volt a belseje).
Mondtam apának, hogy kell vennünk dagasztósat, ami magától kever. Anyutól úgyis kaptam pénzt a szülinapomra. :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Igen, reggel megint jött ki a lábán, ezért nem is vittük oviba, nehogy megrémisszük az óvőnőket (pedig a doki mondta, hogy már nem fertőző). Ezek nem kis pöttyök, hanem nagy, szétterülő foltok. De anyu adott neki fenistilt, és már megint nincs rajta.
Az a baj, hogy nekem az émelygésem sem erősödik, talán már nincs is. Inkább csak egy picit ég a gyomrom. Ilyenkor beparázok, hogy miért. Tegnap még fáradt sem voltam este. Máskor alig bírok már 7-kor fennmaradni. Úgy félek :(
Vendég
 


Angie!
És nem pók csípte meg??? Emlékszel mikor Benita írta, hogy Kevin is tiszta piros volt??? Ne parázzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igazából az émelygésnek még nincs itt az ideje. Meglátod, 1 hét múlva meg azt írjuk, hogy megint jött a róka. :lol: :lol: :lol: akkor meg alig várjuk, hogy elmúljon.
Hétfőn hányra mész dokihoz????

Tegnap délután fél 5-kor "picit pihentettem a szememet". Arra ébredtem, mikor Réka mondja, nézd Jevente, ajszik anya. :lol: :lol: Közben már érzem a fáradságot. Azért én is be szoktam parázni, hogy ugye, minden rendben van-e? Nem lenne jobb, ha jövő héten mennék mégis dokihoz?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Aranyos vagy, hogy nyugtatgatsz, de engem igazán ez uh pulzáló szivecskével nyutatna meg. Hétfőn 5-re van időpontom. Addig valahogy ki kell bírnom. Egybként én nem hánytam egyik terhességemnél sem, Szilárdnál 8-11. hétig émelyegtem, a másodiknál pedig a 6. héttől végig a 16. hétig egy kellemetlen közérzet volt rajtam, semmilyen étel nem esett egyszer sem jól abban az időszakban. Most a teszt előtt néha émelyegtem, és az maradt is. De mintha per pillanat is éreznék valami furát a gyomromban, talán savas egy kicsit.
Biztos nem pókcsípés, mert az nem múlik el teljesen és jön vissza később.
Vendég
 


hűű, de sokat írtatok, tök jó!nem győzöm visszaolvasni!

éjjel valami extra front volt, Boldi fél tizenkettőig nem aludt el, akármit csináltunk, hiába fenyegettük mindenféle gazsággal. :D én sem tudtam aludni, mert olyan kemény volt a hasam, és fájt is, hogy azon agyaltam, ne keljek-e fel összepakolni.mostmár a 7 végén megcsinálom, most száradnak az utolsó kis ruhácskák.
Danyu, Te összepakoltál már?
én is nagyon lassú vagyok, de engem nem idegesít, sőt.tök nyugodt vagyok valahogy.
voltam a fotózáson kedden, 2 héten belül lesznek képek, mutatok majd, ha esetleg valaki szeretne elmenni a sráchoz.utánam éppen a Tabáni Istvánt fotózták, valami cd borítóra.én amúgy nem tudtam, ki az, mert nem nézünk tvt, csak egy újságban láttam.de olyan zavarban volt, még a kabátomat sem merte feladni, előtte megkérdezte, hogy segíthet-e.vannak még ilyenek!!! :D

Angie,
ez nem lehet igaz!!!!nem tudtok elszaladni valami speckó bőrgyógyászhoz esetleg?mert egy barátnpmnek ugyanez volt, és elmentek gyorsan valami szuper dokihoz, és kiderült, hogy nem is az a diagnózis, és teljesen veszélytelen.ha gondolod, elkérem a doki nevét, biztos megvan még neki!
bocs, hogy nem tudok mindenkinek egyenként írni, de ahhoz már túlságosan szita az agyam. :D
Panndi, most akkor a szépséges lányaid benne vannak a kismama újságban, jól értem?mert akkor megveszem.ugye ez már a februári szám, amiről szó van?

KépKépKépKép
moti
 
 


Angie, tudom, borzasztó nehéz, de szuggeráld bele magadba, hogy nincs semmi baj, mert nem lehet, a babuci jól van, és időben, egészségesen megszületik. Én végig ezt mondogattam magam Lexivel, és igazam is lett. :wink:

Annamari, 16-án már látni fogtok egy pulzáló szivecskét, de jó! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Jó sokat termeltetek!!!
Üdv az újaknak!!!

Szilvi! Halkan, de hatalmas gratula!

A képek nagyon jók! Minden baba és mama nagyon szép!
Én is csatlakozom a "kissé" molettek csapatába, 16kg a felesleg. De most elkezdtem fogyni, ami a mérlegen látszik, a valóságban meg nem.

Nálunk semmi különös, úgy-ahogy lehiggadtam...
Petra lebetegedett a héten: lázas volt, mandulagyulladás, egész héten nem volt bölcsiben, kedden kell majd visszamenni a dokihoz. Ráadásul itthon bátyám jóvoltából elszállt a net, ma vettünk új modemet h netezhessek...
Most meg olyan cikis helyzetben vagyok: a suliban októberben lenne egy angliai tábor és én lennék az egyik szervező. De annyira azt érzem h nem fog ez nekem összejönni, m terhes leszek akkor. Nem tudom mit csináljak, vessem bele magam a szervezésbe 100%-ig, aztán lesz ami lesz, vagy "csak" besegítsek és ne ringassam őket illúziókba... Szóval, elég nehéz napjaim vannak mostanában, ezen rágódom sokat.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Jaj, a kiuütésekre: Petrának is volt olyan, m nektek Annamari: a doki azt mondta h melegkiütés. Azóta se volt rajta, de akkor nagyon megijedtem, m az egész teste csupa pötty volt...

Angi! Nem olvasni, és főleg nem elhinni mindent a neten!!! Minden rendben lesz, nyugi!!!!!!!!!!!!

Szilvi! Én is hiszem h apukád küldte nektek ezt a kisbabát és nem véletlenül kaptatok időpontot 13.-ra.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok! Megint sok idő után egy kis bejelentkezés. Nem felejtelek el azért titeket!

Örülök az új babásoknak! Anginak nagyon drukkolok! Ennyi baj csak nem érheti, hogy most is gond legyen a babával! Remélhetőleg csak vmi ártalmatlan kiütések...

És drukk, hogy a többi 2010-ben babásodni vágyóknak minél hamarabb összejöjjön a kistestvér! Ahogy itt szokés mondani: Babásodásra fel! :)

Régebben volt is Szofi is, a csini kis Benivel, talán még emlékeztek rá is, de úgy látom, ő teljesen elmaradozott, én az ő házuknál lévő játszóra szoktam járni, így többször is hallok felőle, náluk is pocakban van a kistestvér! :d

Én már elég előrehaladott állapotban vagyok pocakilag. Jó nagy és kényelmetlen már. :) Nagybátyám gyanakodva méregette már a pocakom, hogy biztos nem ikrek lesznek? :D Hétfőn már 35 hetet töltök, szóval nagyon közel van már a babázás. Hasonlóan Danyuhoz, bár ő szerintem hamarabb fog babázni. :)

Továbbra is irigylem a jól alvó, könnyen elalvó babásokat. Nálunk még mindig nem túl jó az alvás helyzet. Ha nappal alszik Luca, akkor este 10-11 körül alszik el és 1/2-1 óra intenzív altatás után. Éjjel meg még mindig sokszor ébred, sokszor kelek hozzá. Nem egyszerű a helyzet, főleg, hogy a nagy pocakkal nehéz kikászálódnom az ágyból és utána sok-sok idő újra kényelmesen elhelyezkedni, visszaaludni.

Panndi! Nálatok végül Zsófit hogy sikerült rászoktatni az egyedül elalvásra?

Aranyosak a képek rólatok és a gyerkőcökről. :)

Nmarya! A te kisfiad homloksérüléses képét Luca jól meg(gyógy)puszilgatta és aggodalmasan megsimogatta. :)

Panniról tudunk vmit? Már jó régen nem írt... Remélem, rendben vannak.

Jó éjt mindenkinek!

biribon
 
 


[quote="biribon"]
írta:
biribon


Régebben volt is Szofi is, a csini kis Benivel, talán még emlékeztek rá is, de úgy látom, ő teljesen elmaradozott, én az ő házuknál lévő játszóra szoktam járni, így többször is hallok felőle, náluk is pocakban van a kistestvér! :d


Jó éjt mindenkinek!


sajnos nincs már pocakban Zsófinál kistestvér :cry: de reméljük hamarosan lesz! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Itt tegnap este 8 óta esik, jó sok hó van. Bentről tetszik. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?