Új privát üzeneted érkezett!

Csajok,
Mi volt az a kenőcs amit a baba mellkasára kell kenni?

Kép[
Kép[
kostyika

Andi!
Jobbulást nektek!
Gyógyszertárban tudnak adni ilyen kenőcsöt.
De van egy könyvem...Most olvastam benne gyorsan.Hörghurutra sovány túrópakolást ír.

mimi12

Hahó

Hajhullás: szülések után jó darabig rengeteget hullott.
ami érthető is mert terhesség alatt nekem sokkal szebb a hajam és a bőrőm. hajam nem is hullik egyáltalán.
viszketni mondjuk szerencsére nem viszketett.

vegyszereket én sem szeretem. most vettem környezetbarát tisztítószereket a dm-ben.
mosódióm is van.
az a baj hogy Gellért bőre egyre rondább :roll: :roll: hétfőn megyünk a Dolli által ajánlott bőrdokkerhez.

ma voltam vérvételen és az első ctg-n.
Blanka nem akart mozogni. d eszerencsére elfogadta a doki, nem kellett lépcsőznöm.
szülésznő szerint vannak kontrakciók. én nem éreztem egyet sem.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

[quote="kostyika"]C írta:kostyikasajok,
Mi volt az a kenőcs amit a baba mellkasára kell kenni?

Babyluf

Legalábbis mi aztat használjuk!

Jobbulást Zsombinak! :cry:

Már nem fáj semmim, hatott a salaktalanító tea! :wink:

Kivasaltam mindent, kitakarítottam az egész házat(na jó a felmosás hátra van, de csak ebéd után) megfőztem a borsólevest, gombóc az mirelt azt csak frissen.
Gondoltam eljött az én időm és mehetek tornázni, de baccus fél órát kerestem az icy box távírányítóját de nem találom! :cry: :cry: :cry:
Mérgembe olyan qvaaaaaaaaaa jó edzést csináltam, 10 perc ugrálókötelezés után, gugolások 50-es ismétlésszámmal, vádli, belső comb, comb, fenék, kar, hát, has, twister.
50 perces edzés lett! :D Akartam még szaunázni, de már nincs időm, majd csak ebéd után!
Annyira jólérzem most magam, igaz remeg kezem lábam, ömlik rólam a víz, vörös az egész képem! :lol: :lol: :lol: Kibuggyan belőlem az endorfin!
Kár hogy nem tudok nektek adni belőle és közben üvölt az http://www.youtube.com/watch?v=OyK-MMHL ... re=related
Megyek lezuhanyzom!

AZ ÉLET SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉP!!!!!!
Vendég

Mindenféle bőrbetegségre, érzékenységre a legjobb a mikroalga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hát, szó ami szó, irigykedhettek is a tegnapi csavargásunkra, jót tett nekem is meg Marcinak is! Nem akarom elkiabálni, de sikerült egyhuzamban 5 és fél órát aludnom! És még a reggeli kelés után is visszaaludtunk mindketten! Még csak most indul a nap nálunk!

Mia, azóta Marci egyfolytában eszik :lol: :lol: :lol:
Te hogy oldottad meg a növekedési hullámot? Egyből többet adtál neki kajaidőben vagy ha közben is megéhezett akkor adtál neki??? Ezt elfelejtettem megkérdezni tegnap :D

Juti, ha nem akar a ctgn mozogni a babó, akkor egyél közben csokit! Attól beindul, na meg a hasi légzéssel is be lehet indítani, attól több oxigén jut neki, így aktivizálja magát :)

Orsi, a piros harisnya tuti lesz :D Majd kérünk képeket!
Nálam az öltözködés még várat magára, eddig van egy farmerem meg egy szoknyám ami feljön rám :( És úgy tűnik ez a súly stagnálni fog a szoptatás végéig...

Hajhullás nálam még nem jelentkezett, mondjuk ha ebből a kevésből elkezd hullani nem tudom mi marad :( Viszont viszketés van, de nem a fejbőrömön, hanem a gyerekkori allergiám kiújult szerintem :( Próbálom vitaminokkal tömni magam, csak aza baj, hogy mindig elfelejtem bevenni :(

Na, azt még elmesélem, hogy a mai reggelünk is "profi házi fodrászunk" után való takarítással indult... Úgyhogy még kávé előtt kómásan takaríthattam a maradványokat megint :(:(:( Adjatok tippeket hogy szoktathatnám le nagyit erről! Párom már próbálkozott azzal, hogy mondta neki milyen gáz a frizurája és el kéne menni fodrászhoz, na ez nem hatott, közölte az öreglány, hogy neki már úgyis mindegy, jó ez így :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Orsi, de jó, énis énis énis tornázni akarok :D:D:D Múltkor mikor próbálkoztam némi lightos mozgással másnapra megbosszulta a csaszi helye :( Úgy fájt némely mozdulatnál hogy majd bepisiltem :( Úgyhogy még kicsit várnom kell vele :(

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Mi akkorat aludtunk ejszaka, hogy csak na! Delelott is visszadoglottunk, Patrik szereti ha mellett vagyok amikor a delelotti alvaszat jon, de en mindig elobb almosodom el mint o….
Most viszont en mar reg fenn vagyok de o meg mindig huzza a lobort! Lassan itt a kajalas ideje. Csodalkozom is hogy ilyen jol birja es nem nyugoskodik!
Nekem faj a fejem, szokas szerint. De majd delutan beizzitok egy jo kis setat, attol majd elmulik :kifagy a fejembol a fajas. :D

Orsi: Megcsinalom az olivaolajas dolgot amit mondtal! Eloszor kell vennem, ma elmegyek erte. Majd valami pici uvegest. Hidegen sajtoltat. :D (Vajon milyen izesitessel vegyem, majd megkerdezem a fejem, melyik tetszene neki…) :mrgreen:
Bocsi, ma hulyebb vagyok mint altalaban….
Lehet hogy keresek itt hajgyogyaszt ha van, ha nincs akkor a XI. Keruletben van egy hely ahol van ilyen is… Lehet hogy tenyleg lepasszolom neked Patrikot. :D:D:D

Na most megyek, ebredezik, megtoltom a fejet, oszt’ jovok! :D

sünciboglya

Mia, mindig elfelejtem belinkelni!

http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.p ... cikk=redbu

Ilyen a bundazsákunk és én innen rendeltem!

Akkor úgy tűnik a fiúknak is jót tett a tegnapi kiruccanás :D

Marci már evett egyet 11-kor, most ő is húzza a lóbőrt! Ha megkajált, utána bemegyünk a városba, a Csalogány u-i bababoltból kell pár apróság, kiruccanunk legalább megint :D

Mangora

Kép
mangora

Kriszti, Mia!

Mégegyszer nagggggyon köszönöm a harit!
EZ GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ PIROS!!!!!!!!!!!!!

Pont ilyen a táskám! :wink:

Felprószáltam csizmával(vicces látvány lehettem, mert abban pirítottam a zsemlemorzsát! :lol: )
nagyon tetszik! Most viszon diétázhatok, mert a piros szín erősíti a combomat! :oops:

Jaaaaaaaaaaj és Fruzsi beszólt: "Anyuci nagyon szép vagy, azt fogják hinni, hogy táncosnő vagy!" Szerintetek mire gondolt ez a gyerek??? :shock: :roll:
Remélem Apa elenged ebben a szerkóban! :lol:
Vendég

Bakker ilyen dagadt vagyok?????????? :shock: :shock: :shock:
Lefényképezett Bubu!

Ez nem erősít,hanem TRAMPLÍÍÍT!!!!!! Kép
Vendég

Itt ismet :)

Patrik ropke 5 perc alatt beszipogta a kajat, orbitalisat bofogott (2-t), leszureteltem rola a zold gatyat, jo nagy adagot rittyentett. :D:D:D
Most itt rofog, berreg mellettem es tepi a jatekait a jatekhidrol.... lassan lebontja a berendezest. :D

sünciboglya

Orsi!
Te tényleg dagadtnak látod magad??
De most komolyan???

mimi12

Kriszta:
Koszonom szepen a linket! Este konzultalok Apaval  Szerintem mi is veszunk mert nagyon praktikus es Patrik lassan mar csak elere hajtogatva fer bele a “koporsojaba”. (jaj de brutalis megnevezes, de tenyleg igy hivjak.:() Asszem szarkofagnak fogom hivni, az egy fokkal jobban hangzik….
Mentek a varosba? MERRE? ;)

Orsi:
Jaj de jo!!!! Akkor sikeres volt a szin! Nagyon vagany lesz a taskaddal. Lesz hozza piros kiegeszito is? (marmint nyaklanc vagy ilyesmi? ;)
Hehe, Fruzsi jo fej :D:D:D Hat nem tudom a tancosnok manapsag jarnak-e harisnyaban, de talan a regi, Moulin Rouge-os cancan tancra gondolt? Mar a szine miatt. :D
Szerintem parod nagyon buszke lesz rad, max melled rendel egy testort es ugy enged el ;)
Foto: szerintem csak azert erosit mert alulrol fotozott Bubu! A sztarok a kifuton is olyan furan neznek ki amikor alulrol fotozzak oket. Ne aggodj, szerintem tuti nincs veled semmi gond! :D

sünciboglya

[quote="mimi12"]O írta:mimi12rsi!
Te tényleg dagadtnak látod magad??
De most komolyan???

Baccus eddig nem, de most tényleg! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Kriszta:

Hova mentek, az erdi Csalogany utcaba, a budapestibe, a szazhalombattaiba ? ;) Bar nem tudom melyik helyen van Bababolt.... :D

sünciboglya

Orsinak is ajanlanam szeretettel az egyik vudu-s hajpakolast, csak neki nem hajhullas, hanem dagi-para ellen. :D

sünciboglya

Feltöltöttem a titkosba a képet!
nem ezzel a felsővel akarom felvenni, hanem hosszú ujjúval!
A lábam a trampli a piros miatt! :oops: Szerintem! :roll:
Vendég

Szerintem nem trampli! Fotozd le ugy magad hogy teljesen szembol van a kamera, meg fogod latni hogy semmi baja a labadnak!

Egy jo kis piros "valami" kene felulre. Sal??

sünciboglya

Sál jó ötlet!!!! :wink:

Még akarok hozzá venni egy piros nyaklánc-fülbevaló-gyűrű szettet! Piros körmöm lesz!
A végén úgy fogok kinézni mint egy prosti! :oops:
Vendég

Orsi a prosti.........
Nem hiszem! Azert az arckifejezesed nem olyan! Inkabb ugy fogsz kinezni mint egy nagyon szexy, jol szitualt fiatal lany. :D
(A prostik nem nezenek kedvesen!) :D

sünciboglya

nezenek=neznek:)

sünciboglya

Bekonyorogtem magam Krisztihez, megyunk negyesben egy autoval a bababoltba! Szerintem jo kis buli lesz. :D:D:D
A lurkok imadnak kanonban bombizni. :)
En mar erzem hogy ma lesz jo kis vasarlas! VEGRE. :D:D:D

Nya majd jovok kesobb. Most megyek, visszaragasztom a kihullott sorenyem dirib-barabjait es rantok valami goncot magamra amig Kriszti ideer. ;)

puszka!

sünciboglya

DE JÓÓÓÓ NEKTEK!

Jó shoppingolást!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Szilvikém, lassan nekünk is össze kéne szednünk magunkat!
Mondjuk fizu után! :lol:

Segíthetnél nekem fűzőt venni, illetve kell egy dögös fürdőruha mire megyünk a Velence Spa-ba!

Lányokat le kéne raknom alukálni, de nem akarnak! :?
Én is ledőlök egy pöppet, 17h-ra jön vendég, Apuci meg úszni megy este!
Holnap én is lelépek csobbani, szolizni! :wink:

Hallottátok, hogy jön a hó szombaton????

Nem lehet még korizni????? Most már régóta hideg van, nem????

HOL VAN DOLLI? :shock:

Zsandi Téged úgy elkapott Apa péntek este, hogy leesett a hajad???? :lol:

LINI, HAJNI-BRIGI?????????????? Ti ma taliztok?
Tessék ám mesélni?

Gabikám gyere és írjál!!!!

Edina eltünt megint! :cry:

Editke fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Orsi!
Szerintem semmi gond a lábaddal!!!Ha te nem így látod akkor ott már gáz van.És ne sértődj meg,nem akarlak véletlenül sem megbántani!!!De tényleg!!!
De ezzel a dagadtnak látom magam,meg fogyni kell még dologgal kezdesz átesni a túloldalra.Tényleg ne haragudj nem bántani akarlak csak féltelek!!!
Tudod a fodrász barátnőm is bele esett ebbe.Kb ugyan azt csinálta mint te és ugyan úgy látta magát mint te.
Sajnos tudom mert láttam átéltem megéltem már egy barátnőmmel..
Vigyázz magadra!!! :wink:

mimi12

MIa!
Szerintem a II.Ker Csalogány utca.Ott van egy jó bababolt,bár még nem voltam ott,csak a neten láttam már :lol:

Tényleg ZsAndi!!!Remélem minden rendben!!

Dolli???Te merre??

mimi12

Szasztok csajok!!!!

Andi, hogy van Zsombi?

Kriszta, és mért nem takarít maga után a nagyi?!

Orsi, tök jó a szerkó!!! Nem sok piros kell már hozzá! De nagyon jól fog mutatni!!!!
Csaviban benne vagyok, igazi csajos vásárlás :lol: nekem is kéne fürdőruci...tudod milyet szeretnék?! Egybefürdőruci, és olyan ami a hasánál bekeskenyedik.... tudod milyenre gondolok?!
Fűző hova kell? :wink: Azt is nézhetünk! De a teszveszen tök jók vannak!!!!
Én két órát aludtam a skacokkal, annyira nyomott voltam....

Hajni, írtam mélt!

Mia, Kriszti megin csavi?! DE jó nektek!! Tök jó, hogy így egymásra találtatok!!!
sylph

Orsi!
Itt nézz körül....

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=14908878

Ez nagyon tetszik, csak mikor megláttam, már a másikat megrendeltem.... :lol:
http://teszvesz.hu/item888246317_nagyon ... _fuzo.html
Ezt vettem: http://teszvesz.hu/item890278901_rrozsa ... onnal.html
sylph

Sziasztok!

Kellett nekem örülni...Dorina tegnap 50 percig csinálta a műsort,mire elaludt. :?
Voltunk ma Hajninál.Lini nem volt. :( Lili annyira édi!Feláll és végig vigyorgott!Tépte a hajamat. :) Párom meg hazahozott,rohant is Diósdra.Azt mondta alvás után átvisz minket.

Orsi!Nekem megvan a Nagy tarka játékkönyv,de csak gépen.Megpróbáljam átküldeni?Én is feliratkozom:
Orsi +Fruzsi+Bogi
Dolli+Gézu
Szilvi+Bálint+Lili
Mangora+Marci
Mimi+Szabi+Regi
Hajni+Lili
Dorci+Brigi

Letöltöttem a B.A. 200%-ot is.Az is jónak tűnik...
Dehogy vagy Te trampli!!!!!!!!!Veszek ilyen harisnyát magamnak a farsangra [img]http://2.bp.blogspot.com/_JwBMJKJ0HOs/SsSgbwRshbI/AAAAAAAABn0/Y80-4cZoGtY/s320/kötözött+sonka+harisnya+jelmezbál+halloween+1.JPG[/img] és meglátod,milyen az igazi kötözött sonka!!!!

Mia/Mangora!Húú,mekkorát csavarogtatok!

Szilvi!Amit vettél,az marha jól néz ki!

Hihi :)
http://www.funvid.eu/index.php?page=vid ... _id=102668

Pénteken jön valaki baba-mamára?Gabi?????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tierno 2010.01.27 16:07-kor.

Kép
tierno

Mimi!

Értem miért írtad, nem haragszom, írtam a titkosba!!!! :wink:
Köszi hogy törődsz Velem!!!!!!! :cry:
SZERETLEK!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

HűűűűűűűűűűűűűűűűűSzilvi nwekem nagyon bejön az a piros!
El i sküldtem a linket Apinak!

Viszont bajban vagyok a mérettel!
Mell 96, derék 68. Erre most milyen méret kell????
Felpróbálhatom a Tiedet? :oops: Múltkor elfelejtettem kérdezni mikor Nálad voltunk!

Baromira tetszik a Tiéd is főleg , hogy fel lehet venni a egy szűk farmerrel és magassarkúval! :wink:

Brigi de lökött vagy!!!!!!!!!!!!!Tök jó ez a harisnya!!!!

Melyik az a Nagy tarka játékkönyv?????
Mi nem a gyerkőknek akarunk játékokat hanem magunknak! :lol:
Vendég

Orsi!
Jaa,ez elvileg gyerekeknek van :) Megtaláltam neten.
http://5letelek.multiply.com/photos/album/11

Mi üvegezhetünk,egyszer úgyis megígérted :)
Írtam Neked a titkosba választ,de inkább kitöröltem. :?

Kép
tierno

Sziasztok!

Sajnos nem nagyon van időm visszaolvasni, de amit Szilvi küldött megnéztem, naon szépek a fűzők szívesen meglepném vele magunkat, de ez most várat magára.

Orsi!
Havazás hétvégén????????? ne már, menni szeretnénk korizni Csopakra, pont ma lepett meg vele Apa minket, de hóesésben nem akarnék elindulni,már egyszer jöttünk haza hóesésben Csopakról és elég hosszú volt az út.

Én csak csökkentett üzemmódba leszek most egy (jó)darabig.
Nálunk lassacskán indul a szezon, de, hogy úgy induljon ahogy szeretnénk ahhoz rengeteg a teendő. Levelezés, szórólapok, szervezkedés, szóval rengeteg a dolog........
Azért néha benézek, de nem leszek mindennapi vendég.

KisTesó már szépen rugdalózik benn. Dorina pedig újra szeret oviba járni és ez most sokat segít nekem, mert nincs reggel sírás, nincs nem akarok menni, mert az sok energiát elvett tőlünk!!!

Legyetek jók puszi mindenkinek!!!
Vendég

Orsi
Ti használtok mikroalgát? ha igen milyet?
ma volt a híradóban hogy Siófokon már lehet korizni 7végén a kijelölt területen, és valószínű a Velencein is.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy!

Júúúúúúúúúúúúúúúúúj akkor megyünk mi is korizni!!!!! :D

https://www.wellstar-shop.de/?cmd=shop_ ... =3&asg_id=

Mi ezt isszuk, vagyis a gyerkőknek ezt adom!

áááááá itt a vendég majd jövök és írom tovább
Vendég

Orsi, ítram választ neked meg tettem fel fényképeket!

Szilvi, takarít ő, csak szerintem nem lát...

Havazás? Én is azt hallottam, amit Juti írt! Már fognak kijelölni korihelyeket, úgyhogy hajrá!

folyt.köv

Mangora

Kép
mangora

Mia, holnap jöhetnétek Ti hozzánk és itt sétálhatnánk nagyot! :lol: :lol: :lol:

Mangora

Kép
mangora

Nem is írtam még, hogy ma elkezdte Marci, hogy mindent ami a keze ügyébe kerül megragad és tömi a szájába :lol: :lol: :lol:
De nem túl korai ez még??? :shock:

Mangora

Kép
mangora

Lanyok, naygon jo volt a kiruccanas. A budapesti Csalogany utcaban voltunk, Mimi, jol gondoltad, ott van a bolt most is. Nagggggyon ici-pici de rengeteg minden van! Vettem 2 db teli meleg sapeszt es 2 csuklocsorgot. (Lesz min rohogni ismet…. Az egyiken egy malacfej, a masikon egy bocifej van) Csorognek, zorognek. :) A ket gyerek megint kanonban nyuszorgott, de most nem duraltak be magukat annyira mint elozo talalkozasunkkor. :) :D

Kriszti: nagyi ellenes kampany: szerintem huzzatok at rajta a nullas gepet, aztan egy jo ideig nem lesz mit nyirbalnia majd. :D:D:D:D

Orsi: Korizniiiiiiiiiiii! Jaaaaaaaaj de reg koriztam pedig nagy kedvem lenne!!!! Ha mesz, mehetek veled? (persze ha el tudom passzolni Patrikot addig apanak. :)
Fuzo: nekem van egy nagyon szep. Ha csak egy-egy alkalomra kell, ne vegyel, szivesen kolcson adom! Tuti jo rad is mert hatul gumipantokkal lehet szabalyozni. Akkor szexis ha jo szeles valakinek a hata mert akkor nem er ossze a fuzo. :D:D:D Ha akarod csinalhatok fotot rola.

Szilvi: Igen, en is nagyon orulok hogy Krisztivel ki tudunk mozdulni egyutt!!! Foleg hogy delutanonkent mert nekem mindig a delelottokkel van a gond.
Juuuuuuuj az a piros fuzo gyonyoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De hova lehet az ilyet felvenni? (Amit vettel, a lany farmerral hordja, nagyon tuti!

Listara en is csatlakozom, eddig elfelejtettem:
Orsi +Fruzsi+Bogi
Dolli+Gézu
Szilvi+Bálint+Lili
Mangora+Marci
Mimi+Szabi+Regi
Hajni+Lili
Dorci+Brigi
Mia+Patrik

Brigi: mi az a “baba-mama”? Hany honapos kortol lehet menni? ;)
Mi is akarunk Krisztivel menni majd Ringatora meg barmi masra amire ilyen piciket is lehet vinni…..

Orsi: piros fuzo: hehe, nekem is megakadt a szemem nagyon rajta…. (hehe, kivi lennek elkuldenem a linket apa milyen levelet irna vissza. Szerintem megkerdezne hogy “hova” szeretnem felvenni.) :D:D:D:D:D
Ja, az a piros szabalyozhatos, a hatso szalaggal. (Az enyem is olyan, csak abban gumiszalag van.)

zsAndi: Jaaaaaaaaaaj, nagy gratula a pici rugizasahoz!!! :D En annyira de annyira szerettem erezni!!! :D Csodas lehet most neked is.. :)
Jo munkat nektek, vigyazz nagyon magatokra!

Kriszti: OK, megyunk holnap hozzatok es setalunk egy nagyot! :D Atviszem az anorakot amt Patrik most nott ki, szerintem nektek jo lesz meg 2 hetig :D

sünciboglya

Kriszti: hat manapsag mar korabban tud nemelyik baba ilyen dolgokat. Szerintem sutyiban Einstein-t nevelgetsz es majd 4 evesen megdonti a Relativitas Elmeletet. :D Azzal az edes pici szajaval en el tudok rola hinni barmit ;)

Ja:http://lh6.ggpht.com/_unVRTG6hw94/S19s5h4E12I/AAAAAAAAEx8/z7xyUoYh_PU/s512/20100126821.jpg
eshttp://lh5.ggpht.com/_unVRTG6hw94/S19vl2mOPqI/AAAAAAAAE2U/Mqh_hEX7nbM/20100126822.jpg

sünciboglya

Orsi,
Nem láttam a képet de tuti hogy nem vagy kövér! Nagyon csini vagy :D Köszi a kenőcs infót, remélem használni fog.

Brigi,
Én is kötött sonka vagyok. Nyárig le kell adnom 3-5 kg-t.

Szilvi,
Köszi kérdésedet, talán egy kicsit már tud köhögni de még mindig úgy hörög mint egy haldokló. Délelőtt még lázas volt, ebéd után viszont aludtunk két órát, az már nekem is nagyon kellett :)

Kép[
Kép[
kostyika

Kép NO COMMENT :D

sünciboglya

Sziasztok! Megvagyok, még nem szülök. :wink: Majd leszek, de nem ígérek most semmit.

Puszi csajok!
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Mia! Kis édes szarvas Patrik :D:D:D Meg kell zabálni!!!
Holnap ok, majd délelőtt megbeszéljük a részleteket!
Peti mit szólt a RÓZSASZÍN malachoz???
Fotók aranyosak, bár engem nem kéne reklámozni :D:D:D

Dolli, ez jó hír! Azért gyere, amikor tudsz!

Csajok, ilyen fűzőt én is szeretnék :D:D:D De előbb fogynom kellene...:(

Na, indul az esti műszakom! Holnapra uzsi gyártás páromnak, utána gyors zuhany, majd fürdetés, etetés altatás :D:D:D
De rájöttem, hogy azért nem megy nekem a reggeli felkelés, mert mostanság éjfél előtt nem vagyok ágyban... Az utolsó etetés nálunk 10 körül van, ami nála minimum egy órát tart (Mia látta milyen kis lusta, főleg Patrikhoz képest :) ) utána mire elalszik Marci, már majdnem éjfél :(

Jó éjt!

Mangora

Kép
mangora

Kriszti:
akkor kellemes etetest. En mar bevettem a nyugitablettamat, igy nekem mar minden rozsaszin. :) Almos vagyok mint a fene!
(vajon mennyire lehet almos egy fene???) :mrgreen:

Elhullok az agyamba....... nezegetm meg a fotokat es vigyorgok rajtuk!

Puszka mindenkinek!!! Joejt!

sünciboglya

Mia!A védőnők szervezik,minden hónapban van.Nálatok nincs?Nem nagy szám,de legalább kimozdul az ember.A gyerekek játszanak,a piciknek le van terítve egy szőnyeg,a szülők beszélgetnek.De édi Patrik! :)

Andi!Messze vagy Te a kötözött sonkától!Az már nem olyan sok.Havi 1kg és kész. :wink: Hogy van Zsombi?Vettél kencét?Használt?

Jövőhét szerdán meg vigyázhatok az unokatesómra. :? Kész tények elé állítottak.Ma mégsem voltunk Diósdon.Lehet,majd holnap és takarítunk kicsit.

Kép
tierno

Mia!Ezt múltkor már el akartam Neked küldeni!Megint jön a hó :wink:

Kép

Kép
tierno

Szijasztok, jó reggelt!

Alig bírtam kikelni az ágyból, olyan izomlázam van, hogy lépni nem bírok! :shock: :shock: :shock:

Brigi, a jövőhét szerda azért jó, mert nem péntek! :wink:

De állat ez a babaszánkó!!!!!!!!!!!!!! Ilyen nekem is jó lenne most! :wink:
A jégre is jó lenne, Bogika idén még nem fog korizni, majd szánkóval húzzuk!
Remélem nem szakadunk be! :shock:
Annyira utálom a rianás hangokat! :roll:

Ma igazi lötyögős napom lesz, illetve valamit főzök oszt csókolom!
Magamat ismerve úgyis találok valamit! :oops:

Megyek mert ma én viszem megint Bubukát!

Kriszti, Szilvi! Jó lett a maca album! :wink: :lol:

DOLLI! MINDEN OKÉS???? ANNYIRA SZŰKSZAVÚAN ÍRTÁL!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Mégsem én viszem Bubut! :lol:

Kriszti! Ezer éve bejelöltelek az iwiw-en és nem igazoltál még vissza! :cry:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?